abonnement Unibet Coolblue
  maandag 20 oktober 2014 @ 11:04:16 #76
11170 jerney
catlady 4life
pi_145726826
quote:
0s.gif Op maandag 20 oktober 2014 10:55 schreef minilot het volgende:

[..]

Wat een leuk intitiatief van je!

En inderdaad toffe foto's! Ze doen me op een heel warme en knusse manier denken aan kookboeken uit de jaren zeventig. Begrijp me niet verkeerd, ik bedoel dat op de beste manier! :+ ^O^

Snoezige vijgentaartjes trouwens O+
:D! Ik kom uit een hippienest, dus vat dat inderdaad op als een compliment ;)

Thanks! Ik heb ook nog snoezige falafel in de aanbieding :+



Ik heb last van een kleine hartjesfetish :@
pi_145726856
Ziet er wel heel cute uit. :D Al hou ik helemaal niet van vormpjes geven aan eten.
pi_145726859
quote:
1s.gif Op maandag 20 oktober 2014 11:04 schreef jerney het volgende:

[..]

:D! Ik kom uit een hippienest, dus vat dat inderdaad op als een compliment ;)
Hahaha, ik voelde het aan! :D
Je hebt de esthetiek ervan in elk geval goed te pakken, zonder dat het daadwerkelijk stoffig belegen wordt. Leuk hoor! En qua sfeer echt weer eens iets heel anders dan wat we hier normaal gesproken zien. ^O^

Zeker snoezig, die falafel! :)
Let me see you stripped down to the bone
pi_145727508
quote:
0s.gif Op zondag 19 oktober 2014 19:25 schreef jerney het volgende:
Het handigst zou zijn om een fatsoenlijke Print on demand drukker te vinden, maar dat lijkt nogal lastig voor een kleurenboek.
Blurb.com? Enneh....mooie foto's O+
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_145731899
Mijn avondeten van gisteren :)

Herfstsalade van pompoen, venkel, aardappel, appel, feta. cranberries en pittenmix :9



Grotere versie staat beneden! Oeps ;)

[ Bericht 14% gewijzigd door Selestha op 21-10-2014 15:25:00 ]
pi_145739627
Even een crosspost uit het brood bak topic. :D

Brood met smeersels erin. :D Vlechtbrood met tomaten tapenade, olijven tapenade en pesto. Geïnspireerd voor Jacques van heel Holland bakt.

  maandag 20 oktober 2014 @ 22:12:58 #82
11170 jerney
catlady 4life
pi_145754771
quote:
14s.gif Op maandag 20 oktober 2014 11:05 schreef Myraela het volgende:
Ziet er wel heel cute uit. :D Al hou ik helemaal niet van vormpjes geven aan eten.
Oh ik wel, ik hou best wel van cheesy af en toe. :D Deze falafelhartjes zijn geboren op valentijnsdag en dat was meteen het enige dat ik eraan gedaan had. :P


quote:
0s.gif Op maandag 20 oktober 2014 11:05 schreef minilot het volgende:

[..]

Hahaha, ik voelde het aan! :D
Je hebt de esthetiek ervan in elk geval goed te pakken, zonder dat het daadwerkelijk stoffig belegen wordt. Leuk hoor! En qua sfeer echt weer eens iets heel anders dan wat we hier normaal gesproken zien. ^O^

Zeker snoezig, die falafel! :)
Haha thanks! Het was wel even zoeken hoor, er zijn wel een paar misbaksels aan vooraf gegaan. Gevloekt dat ik heb! En mijn preischotel heb ik vier keer op de foto moeten leggen voor het eruit zag alsof ik het op wilde eten. :P

quote:
0s.gif Op maandag 20 oktober 2014 11:28 schreef PdeHoog het volgende:

[..]

Blurb.com? Enneh....mooie foto's O+
Dankjewel O+ Ik ga eens lezen daar! Heb je er zelf al eens iets laten printen? :)
  maandag 20 oktober 2014 @ 22:13:39 #83
11170 jerney
catlady 4life
pi_145754807
En dat brood is awesome! :9
pi_145756357
Supervet brood! ^O^
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  † In Memoriam † dinsdag 21 oktober 2014 @ 09:36:06 #85
43556 miss_dynastie
pi_145766575
quote:
0s.gif Op maandag 6 oktober 2014 13:03 schreef minilot het volgende:

[..]

Tsja,het is wat Nigella zegt! En ik heb het nu een paar keer gemaakt, en ik vind het ontzettend lekker. :) Vergeet niet dat er ook erg veel ciderazijn in gaat, en dat moet gecompenseerd worden.
Mag ik iets vragen over de ciderazijn?
Als ik zoek op de site van AH komt er ook appelazijn naar voren, maar wordt dat bedoeld?
De 'gewone' ciderazijn is op de site van AH 5,16 per liter, heb jij daar anders een goedkoper alternatief voor?

Er komen ineens allerlei pepers tevoorschijn uit moestuinen van bekenden en dit is wel een mooie manier om ze te verwerken :)
pi_145772691
quote:
0s.gif Op maandag 20 oktober 2014 13:46 schreef Selestha het volgende:
Mijn avondeten van gisteren :)

Herfstsalade van pompoen, venkel, aardappel, appel, feta. cranberries en pittenmix :9

[ afbeelding ]

Klinkt goed zeg! Heb je ook een grotere foto? :)

quote:
14s.gif Op maandag 20 oktober 2014 17:01 schreef Myraela het volgende:
Even een crosspost uit het brood bak topic. :D

Brood met smeersels erin. :D Vlechtbrood met tomaten tapenade, olijven tapenade en pesto. Geïnspireerd voor Jacques van heel Holland bakt.

[ afbeelding ]
Haaa, tof zeg! O+

Die van jou ziet er veeeeeeel lekkerder uit dan die van Jacques! :7 ^O^

(Ga je je voor HHB aanmelden voor volgend jaar? :+ )
Let me see you stripped down to the bone
pi_145772908
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 oktober 2014 09:36 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Mag ik iets vragen over de ciderazijn?
Als ik zoek op de site van AH komt er ook appelazijn naar voren, maar wordt dat bedoeld?
De 'gewone' ciderazijn is op de site van AH 5,16 per liter, heb jij daar anders een goedkoper alternatief voor?
Appelazijn en ciderazijn zijn in principe hetzelfde product, al zitten er enorrrrrme verschillen in kwaliteit tussen de verschillende merken. Mijn ervaring met de azijnen van het Albert Heijn-huismerk is dat ze erg vlak en simpel van smaak zijn, maar da's voor zo'n jam als deze verder niet zo'n enorme ramp.
Ik vind overigens EUR 5,16 voor zo'n soort azijn nou niet bepaald duur. Het is qua soort product en smaak niet echt te vergelijken met gewone goedkope witte azijn.
En niet te vergeten: je maakt er wel anderhalve liter jam mee! Da's niet weinig :)
Let me see you stripped down to the bone
pi_145773038
O ja, ik had ook nog een gevuld brood gemaakt. Paar dagen geleden al gepost in het baktopic, maar mag voor de volledigheid wel even hier, want frisse foto :)



Er zit pittige pompoenpesto (uit de nieuwste Foodelicious-box) in.

Niet zo complex als die van Myraela, maar was niettemin erg lekker. :9
Let me see you stripped down to the bone
  dinsdag 21 oktober 2014 @ 13:55:04 #89
11170 jerney
catlady 4life
pi_145773841
Pompoenpesto! Klinkt goed :9
pi_145777202
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 oktober 2014 13:23 schreef minilot het volgende:

[..]

[..]

Haaa, tof zeg! O+

Die van jou ziet er veeeeeeel lekkerder uit dan die van Jacques! :7 ^O^

(Ga je je voor HHB aanmelden voor volgend jaar? :+ )
Oh ik wist niet dat mijn foto zo klein was :')

Momentje :)
pi_145777261
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 oktober 2014 13:23 schreef minilot het volgende:

[..]

[..]

Haaa, tof zeg! O+
Bij deze ;)

pi_145790467
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 oktober 2014 15:24 schreef Selestha het volgende:

[..]

Bij deze ;)

[ afbeelding ]
Jaaaa, zo kunnen we er tenminste iets van zien! :)
Lekker veel kaas! :9
Let me see you stripped down to the bone
pi_145790584
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 oktober 2014 20:51 schreef minilot het volgende:

[..]

Jaaaa, zo kunnen we er tenminste iets van zien! :)
Lekker veel kaas! :9
Die gele stukjes zijn appel hoor, de kaas is alleen het witte ;) Leek een klein stukje in de box, maar was met zijn tweeën inderdaad ruim voldoende feta :9
pi_145790724
Avondeten! (in stikdonkere keuken }:| )



Gebakken driekazenpolenta - met brie, parmezaan en double gloucester. Tevens geroosterde prinsessenbonen, affillacress en een dressing met yoghurt en mosterd.
Was lekker! *O*
Let me see you stripped down to the bone
pi_145790782
quote:
14s.gif Op dinsdag 21 oktober 2014 20:53 schreef Selestha het volgende:

[..]

Die gele stukjes zijn appel hoor, de kaas is alleen het witte ;)
Weet ik. Ik herken O+ O+ feta O+ O+ nog met een blinddoek voor en een knijper op mijn neus, zonder te proeven! :Y)

[ Bericht 0% gewijzigd door minilot op 21-10-2014 21:10:13 ]
Let me see you stripped down to the bone
  dinsdag 21 oktober 2014 @ 21:18:17 #96
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_145792643
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 oktober 2014 20:54 schreef minilot het volgende:
Avondeten! (in stikdonkere keuken }:| )

[ afbeelding ]

Gebakken driekazenpolenta - met brie, parmezaan en double gloucester. Tevens geroosterde prinsessenbonen, affillacress en een dressing met yoghurt en mosterd.
Was lekker! *O*
Waar heb je de polenta in gebakken? Qua olie/vet bedoel ik.

Door jouw post bij de supermarkt in Rotterdam centrum ook maar weer eens pak polenta meegenomen. Binnenkort eens dit maken :9
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_145793448
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 oktober 2014 21:18 schreef Molo het volgende:

[..]

Waar heb je de polenta in gebakken? Qua olie/vet bedoel ik.

In een flike scheut zonnebloemolie. Maar maakt nidt uit hoor, je kunt gewoon elke soort olie die geschikt is om in te bakken of geklaarde boter gebruiken :)

[ Bericht 0% gewijzigd door minilot op 21-10-2014 21:44:54 ]
Let me see you stripped down to the bone
  dinsdag 21 oktober 2014 @ 21:36:34 #98
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_145794042
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 oktober 2014 21:28 schreef minilot het volgende:

[..]

In een flike scheut zonnebloemolie. Maar maakt nidt uit hoor, je kunt gewoon elke soort olie die geschikt is om in te bakken of geklaarde boer gebruiken :)
Ik weet niet of de boer hier verderop daar wel zo blij mee is als ik dat doe :P

Ben wel pissig op de boer hier, want de rauwe melk die ik zaterdag kocht was maandagochtend al bedorven :') , de vla niet te kanen (superzoet en ongare korrels maïzena, brrrrr) en de kaas verre van bijzonder (saaie meuk)

Maaruh, thanks. Dat moet lukken, alleen even kwestie van geduld hebben bij het koken. Maak jij kleine beetjes of vries jij restjes in ofzo?
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_145794860
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 oktober 2014 21:36 schreef Molo het volgende:

[..]

Ik weet niet of de boer hier verderop daar wel zo blij mee is als ik dat doe :P

Ben wel pissig op de boer hier, want de rauwe melk die ik zaterdag kocht was maandagochtend al bedorven :') , de vla niet te kanen (superzoet en ongare korrels maïzena, brrrrr) en de kaas verre van bijzonder (saaie meuk)

Maaruh, thanks. Dat moet lukken, alleen even kwestie van geduld hebben bij het koken. Maak jij kleine beetjes of vries jij restjes in ofzo?
Eh, boter dus :)
Wel balen van het spul van die boer van je, al zou ik zelf eigenlijk niet weten hoe lang rauwe melk goed blijft..

En ik maak gewoon precies zoveel polenta als ik op wil eten. Niks in te vriezen dus :)
Let me see you stripped down to the bone
  dinsdag 21 oktober 2014 @ 21:51:15 #100
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_145795017
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 oktober 2014 21:48 schreef minilot het volgende:

[..]

Eh, boter dus :)
Wel balen van het spul van die boer van je, al zou ik zelf eigenlijk niet weten hoe lang rauwe melk goed blijft..

En ik maak gewoon precies zoveel polenta als ik op wil eten. Niks in te vriezen dus :)
Haha ja snap ik, vond je typo wel mooi O+
Eigenlijk wel rond een week, maar heb het eerder bij een andere boer gehaald dan deze, daar was alles stukken beter. Helaas pindakaas.

Aha, ik maak altijd overal teveel van :')
Zal eens proberen echt te portioneren :P
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')