abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 31 oktober 2014 @ 11:56:19 #301
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_146146331
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 oktober 2014 11:20 schreef kalinhos het volgende:

[..]

En dan? Sommige lichamen zou je wellicht nog herkennen, maar sommigen zijn te erg verminkt. Geloof je het dan wel? Of gaat dan je theorie op van "Hmm er zullen wel wat slatchtoffers zijn, maar de lijken in kist 8 t/m 13 zijn onherkenbaar dus dat kunnen for all we know net zo goed andere mensen zijn, of dieren, of poppen". En niet ondenkbaar in de grote boze wereld, wat als er met de DNA-testen wordt gesjoemeld? Wat als de arts in het laboratorium ook gewoon een marionet van de overheid is? Wat dan?

De enige manier waarop jij het gaat geloven is als je 298 kisten voor je hebt met 298 lijken die er puntgaaf uitzien en duidelijk herkenbaar. Maar dat gaat natuurlijk nooit gebeuren, dat is vrij logisch. En zolang dat niet gebeurt blijf je continu domme, totaal ongefundeerde dingen roepen (de NL overheid heeft 'm neergehaald), weiger je met ook maar één deel van bewijs te komen, kom je met niet te bewijzen en vage statements ('ik heb tig documenten gelezen en dingen gezien') en als je tegengas krijgt ga je als een boze peuter in de hoek staan huilen, knijp je je - enorm kritische, dat wel natuurlijk - ogen dicht en stop je je handen op je oren en ga je heel hard praten zodat je niet naar argumenten hoeft te luisteren. Dát is wat je doet.

Je bent de tekst op de webpagina niet eens waard, eigenlijk.
Het identificeren van veel lichamen duurt erg lang ze zijn er nu al weken mee bezig!
Ook gaven bewoners en Journalisten in de regio aan dat niet alle lichaamsdelen zijn geborgen omdat het rampgebied nogal groot is
http://www.nu.nl/buitenla(...)n-rampplek-mh17.html
Er staat nog een vraag voor u open!!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')