FOK!forum / General Chat / [Chinese Webshops] Topic #317 Tenga, Tenda, all chinese shopping!
Goddelijkerwoensdag 10 september 2014 @ 15:22
kV80FVR.png
MJelMSj.png

Zoals je ziet is deze reeks al vele topics lang. Om ieders topic-ervaring zo prettig mogelijk te laten verlopen, verzoeken we je voor het posten in dit topic eerst de gehele OP (OpeningsPost) door te nemen en vooral ook de geldende huisregels onderaan deze post in acht te nemen. Now let's get started!

upQSkrq.png
BPDbZVA.png57IhnQt.pngk5K7Fdx.pngU3UxJ35.png
f58r06j.pngETZ7fuw.pngxft1qdo.pngS96iChj.png
kpmQMas.pngWdoSCac.pngp9xFAfQ.pngtcrUdtJ.png
FjdTNyA.pngxwrkKxy.pngqi0qhNV.pngrgWGVgr.png
SPOILER: Meer webshops...
Regular Shops
MiniInTheBoxDealsMachineSuntekStoreTomtopSunskyWSdealBestOfferBuyChinaBuyeMadeInChinaNewFrogFastTechBuySkuChinavasioneForChinaCNinstockSourcingMapEspow

Shops specialized in...

› Smartphones/tablets
AntelifeMerimobilesOwntaSpeMallChinagrabberFastCardTech

› Flashlights/batteries
Kaidomain

› Art/prints
ArtsCowLightInTheBox

› R/C
HobbyKingRCTimerRCMartGoodLuckBuy

› Clothing
VANCL (Let op: Chinees)VesstWholesale7

› 18+ shops
IntimateGadgetsSweety 16

Tip! Veel producten die je in de webshops kunt kopen, zijn ook te vinden op eBay. Sterker nog, vele webshops (zoals BuyInCoins) hebben ook op eBay webstore(s) waar soms de producten zelfs nog goedkoper zijn! Dat komt omdat binnen eBay veel concurrentie heerst. Wie goedkoper is, komt eerder aan bod in de zoekresultaten.
kjy4G1g.png
WAsQdlA.pngi9p8KYh.pngI18Kqx7.png4zC5QxY.png
96oIdfn.png
eB4MrVE.png
SPOILER: Discount
Naam website | Hoeveelheid korting | Kortingsvorm | Wat in te voeren | Geldig tot | Specials

Banggood | 5% | Coupon | ' b185f7 ' | Onbekend | Pas inloggen na checkout
MP4Nation | 5 % | Coupon | ' fb2012fiver ' | Onbekend
Buyincoins | 5 % | Recommender | Nicknames/codes uit signatures en ondertitels FOK!users | N.v.t.
Tmart | 5% | Coupon | ' D6 ' | Onbekend'
Pandawill | 5% | Coupon | ' PANDA4FOK ' | vanaf $98 na inloggen

Couponverzamelsites:
www.tjoos.comwww.retailmenot.comwww.chinaprices.ru/coupons.phpwww.knoji.com/coupons

Let op! Korting werkt vaak niet op producten die al afgeprijsd zijn of wanneer het om een pre-order gaat.
kg7eMr9.png
gjNWY5i.png5LMnk4s.pngf50hyiK.pngXUMTYRf.png
SPOILER: Trading markets
AliExpress
AliExpress ( www.aliexpress.com ) is een soort internationale eBay voor bedrijven en handelaars die handel bedrijven met particulieren en kleine bedrijven. Net als eBay heeft AliExpress een feedbacksysteem en kopersbescherming. Voor deze kopersbescherming maakt men gebruik van Escrow. Dit houdt kort gezegd in dat de verkoper het geld niet krijgt totdat jij met tevredenheid het ontvangst ervan bevestigd hebt. Er zijn op AliExpress een aantal shops die opvallen door hun grote assortiment en goede service. Voorbeelden daarvan zijn: Elijah StoreUGoodBuyEternal TeamGrace TeamGrace Top Trade en Grace Intl . Natuurlijk zijn er op AliExpress wel meer betrouwbare handelaren te vinden, het helpt dan ook om naar de feedback die zo'n store heeft gekregen te kijken: hoeveel mensen voor jou daar succesvol hebben ingekocht en wat hun waardering was.

Contact zoeken met de verkopende partij is op AliExpress vrij simpel. Zodra je een account hebt aangemaakt kun je een chat aangaan met de verkopers. Let wel dat af en toe met de status 'online' de verkoper echter niet aanwezig is en je je met een 'bot' (automatisch antwoordapparaat) moet onderhouden. In dat geval kun je ook gewoon een normale 'message' sturen. Contact opnemen met je handelaar is vrijwel altijd raadzaam om even te doen. Zo kun je makkelijk dingen afspreken over rekeningen, verpakking et cetera. Daarnaast valt er vaak wel iets te scoren bij je bestelling. Dat kan zijn in de vorm van een paar dollar korting of wat gratis freebies (screenprotector, stylus, hoesje etc.).

Naast de korting van de seller zijn er voor (nieuwe) klanten vaak ook acties vanuit AliExpress zelf. Het is daarom raadzaam om even te kijken op de hoofdpagina van AliExpress (staat het vaak aangegeven) of wellicht vind je nog wat op www.retailmenot.com / www.tjoos.com , mochten er geen acties op de hoofdpagina aangekondigd staan.

Zoals gezegd wordt er op AliExpress gebruikgemaakt van een Escrow-service. Betaling volgt per creditcard-afschrijving.
Meer info over Escrow vind je hier .

Alibaba
Alibaba ( www.alibaba.com ) is geaffilieerd met AliExpress; het is de grote wholesale-moeder ervan. Op deze site doe je eerder direct handel met de fabriek/leverancier dan met een of andere reseller/handelaar. Let goed op de minimum order quantity (MOQ) die besteld moet worden. Je kunt hier vaak niet voor een enkel item terecht, daarvoor is AliExpress er dus.

DHgate & Tradetang
Naast bovengenoemde AliExpress heb je ook nog www.dhgate.com en www.tradetang.com . Dit zijn wat minder populaire platformen maar bieden een vergelijkbaar aanbod en werkwijze.
du6RJif.pngGowXotr.pngkwOAzuL.png
SPOILER: Taobao/Tmall
Taobao en Tmall zijn twee gigantische Chinese marktplaatsen met een enorm aanbod waar wij als Nederlanders zonder hulp helaas weinig kunnen gaan beginnen: de sites zijn enkel in het Chinees, het contact met verkopers gaat in het Chinees en niet alle voor ons toegankelijke betaalmethoden worden geaccepteerd.

We hebben dus iemand nodig die bemiddelt tussen ons en de verkopende partij op Taobao of Tmall. We hebben een betrouwbare agent nodig... een 'representative' in China, die het ons mogelijk maakt toch producten van Taobao en Tmall in huis te halen. Wij geven hen de opdracht iets te bestellen en zodra zij het ontvangen sturen ze het dan weer door naar ons.

Twee voorbeelden van zulke populaire agents waar goede ervaringen mee zijn, zijn: www.mistertao.com (zijtak van BuyInCoins) en www.zarmark.com (zijtak van LighTake (Jack)). Natuurlijk zijn er veel meer agents, via Google krijg je er vast een paar gevonden. Let wel even op de ervaringen van anderen met deze agents, zodat je niet een koude douche te wachten staat. In de spoiler hieronder wordt uitgelegd hoe het aanschaffen van een item op Taobao of Tmall via zo'n agent, met als voorbeeld MisterTao, te werk gaat.

Prijzen op Taobao en Tmall zijn in Chinese Yuan (•), als valuta-code ook wel aangeduid als CNY of RMB. Een makkelijke benadering van de prijs in EUR kun je maken door de prijs met behulp van Google om te rekenen.

Tip! Om je kans op geschikte zoekresultaten te vergroten kan het zich lonen je zoekterm naar het Chinees te vertalen en daarop te zoeken.

Let op! Items die op Taobao of Tmall afgeprijsd zijn worden mogelijk niet als afgeprijsd herkend bij je agent. MisterTao heeft daarom een eigen subsite, de Discount Zone. Vinden doe je die hier .
SPOILER: Bestellen d.m.v. een agent (MisterTao-voorbeeld)
1. Vind een product via de search op MisterTao of op www.tmall.com / www.taobao.com zelf. Het helpt om op de feedback te letten. Heeft een verkoper 'hartjes', dan kun je besluiten deze uit tactische overwegingen te vermijden. Vanaf ongeveer drie diamantjes (en hoger, kroontjes bijvoorbeeld), vele klanten en goede feedback kun je de betrouwbaarheid van de verkoper beter inschatten

2. Maak vervolgens een account aan op MisterTao (je kunt hierbij een recommender opgeven, hetgeen je korting oplevert, deze kun je ook bij de 'Second pay' nog opgeven (voorbeeld: 'MisterShiz')) en log jezelf in

3. Leg het product van de MisterTao-resultaten, of door direct de productlink van het Tmall-/Taobao-product in het zoekveld in te geven, in je mandje en schat het gewicht en de verzendkosten (geef het gewicht in gram op. Als iets 1 kg weegt, vul je er dus '1000' in en niet '1')

4. Stort geld op je account. Bij storten betaal je transactiekosten wat afhankelijk van de methode zo'n 3% bedraagt. Storten kan op het moment helaas niet met PayPal. Bij je eerste bestelling onder dat account krijg je 10% bonus van hetgeen je stort (als truc kun je dus eigenlijk ook bij elk item steeds een nieuw account aanmaken, maar mogelijk heb je dan 'rest'-geld staan op je vorige account, omdat je teveel gestort had)

5. Betaal je 'First pay', dat houdt in... je wijst ze op een product en je laat ze dat van Taobao/Tmall kopen. Je betaalt in dit stadium dus wat het product daar kost, plus de verzendkosten binnen China om het van de Taobao-/Tmall-seller naar MisterTao te krijgen

6. Geduld. MisterTao gaat z'n ding doen, neemt contact op met de verkoper, koopt het product in en zodra het binnen is (duurt een paar werkdagen), kijken ze of ze hebben gekregen wat er besteld is en naar de hoedanigheid daarvan. Ze maken tot slot een foto en die sturen ze naar je op. Op dit moment kun je altijd nog zeggen: 'joh, stuur 'em maar terug naar die verkoper, ik hoef het toch niet', of je gaat door met 'Second Pay'

7. Betaal je 'Second pay'. Dat houdt in: MisterTao heeft het pakketje nu binnen, gechecked, verpakt en gewogen. Daarmee berekend wat het kost om het pakje naar jou te sturen. Gewicht en volume beÔnvloeden de prijs nogal, dus hoe groter/zwaarder, hoe duurder het wordt. Tevens betaal je een percentage (8%) van het totaalbedrag aan MisterTao om de service die ze leveren te dekken. In deze fase heb je ook nog de mogelijkheid om je recommender op te geven! Dat zorgt weer voor korting over de handlingfee

8. Wederom geduld! Wachten op je pakketje. Ze hebben bij het bepalen van het gewicht en de prijs van verzenden het pakketje al aangemeld bij de postdienst. Je krijgt dan een trackingnummer dat je kunt gebruiken op een site als www.17track.net

9. Nog meer wachten. Verzenden met HK/CN-post hoeft niet per se lang te duren, 't kan er in principe best na 5 dagen zijn. Maar ga eerder uit van zo'n 2 Š 3 weken of mogelijk zelfs langer. Je kunt er eventueel ook voor kiezen om je telefoon met per EMS te versturen, dit is marginaal sneller maar onevenredig veel duurder

10. YAY! Je product komt aan en je bent er (hopelijk) helemaal blij mee
fupVWbn.png
SPOILER: Free shipping
De meeste webshops hanteren een 'free worldwide shipping'-policy. Dit houdt in dat bij de prijzen van alle producten op de site al 'gratis' verzenden is geÔncludeerd. De meest voorkomende postdiensten, carriers, zijn Hong Kong Post, China Post en Singapore Post. Een enkele keer zal het met een andere dienst verzonden worden.

De webshops bieden deze service ook op erg goedkope producten van bijvoorbeeld 1 USD. Free shipping betaalt zich echter voor de webshops uit omdat het de drempel om te bestellen bij klanten verlaagt. Door de massa's aan post die webshops versturen hebben ze goede deals met de postdiensten en de Chinese overheid stimuleert zelf ook de export. Chinese arbeid is verder ook stukken goedkoper en uiteindelijk kan iets dus goedkoop onze kant opgestuurd worden. Dat is een schril contrast met wanneer je zelf een pakket (terug)sturen moet naar China.

Tip! Omdat free shipping gratis is voor elk product, kun je prima je orders splitten. Het voordeel hiervan is dat elk item dat op voorraad is, meteen wordt opgestuurd. Bij een 'bulk'-order, een order bestaande uit meerdere producten, wachten ze vaak eerst tot alles op voorraad is, voordat ze je order versturen. Een ander bijkomend voordeel van het afzonderlijk bestellen van producten is dat de douane naar de totale waarde van je pakketje kijkt en deze dus dramatisch te verlagen is door artikelen apart te bestellen.

Extra kosten service: geen
Kwaliteit service: voldoende
Tracking mogelijkheden: geen
Tekenen voor ontvangst: nee
Doorsnee duur: 7 - 21 dagen, vrij onwaarschijnlijk dat het sneller gaat, goed mogelijk dat het zelfs langer dan een maand duurt
Kans op importtoeslagen: nogal klein, maar aanwezig
SPOILER: Free registered shipping
Free registered shipping verschilt niet veel met normale 'Free shipping'. Vaak bieden webshops voor orders van ongeveer meer dan 15 USD de mogelijkheid gratis je zending te kunnen tracken. Dit zijn vaak dezelfde postdiensten, carriers, als bij free shipping: o.a. Hong Kong Post, China Post en Singapore Post. Is je orderwaarde te laag om in aanmerking te komen voor free registered shipping, dan kun je toch kiezen voor de optie en dient dan een paar dollar bij te betalen.

Extra kosten service: geen, tenzij totale waarde order te laag is om in aanmerking te komen
Kwaliteit service: voldoende, maar tracking is wat onnauwkeurig en snelheid geen pijl op te trekken
Tracking mogelijkheden: ja, zie spoiler 'Tracking'
Tekenen voor ontvangst: ja
Doorsnee duur: 7 - 21 dagen, vrij onwaarschijnlijk dat het sneller gaat, goed mogelijk dat het zelfs langer dan een maand duurt
Kans op importtoeslagen: klein, maar aanwezig
SPOILER: Express shipping
Express shipping is een premium dienst die aardig wat geld kost. China's grote express service is EMS. Deze postdienst is echter af te raden vanwege de hoge kosten VS niet zo heel snelle levertijd. Je kunt beter een express service kiezen die eigen vrachtvliegtuigen tussen China en Europa hebben vliegen zoals DHL, UPS en FedEx; die zijn ongeveer even duur als EMS, maar wel aardig wat betrouwbaarder en sneller. Wil je een nauwkeurig inzicht in het verzenden van je pakketje en deze snel ontvangen, ongeacht de kosten, zoek dan niet verder.

Let op! Je betaalt bij express shipping wat meer zodat je pakketje alle aandacht krijgt die het verdient. Dat betekent helaas ook dat alles vaak nogal precies volgens het boekje gaat en de kans dat de douane over de waarde van het pakketje valt en je de gepaarde kosten wilt laten betalen is een stuk groter dan bij free (registered) shipping, waar veel minder aandacht naar uit gaat.

Extra kosten service: afhankelijk van gewicht/volume. Vaak zo'n 20 ~ 40 USD
Kwaliteit service: zeer goed en nauwkeurig
Tracking mogelijkheden: ja, op de site van de express service zelf en zie spoiler 'Tracking'
Tekenen voor ontvangst: ja
Doorsnee duur: 24hr - 5 werkdagen
Kans op importtoeslagen: vrij groot
SPOILER: Tracking
Valid trackformat
Is je bestelling opgestuurd door middel van (free) registered shipping, dan kun je deze met behulp van de sites in de alinea hieronder traceren. Let wel op dat je een geldige trackcode gebruikt. Deze herken je aan de eerste twee letters die staan voor de vorm van shipping (voorbeelden: RA, RB, RF, RR, RX), gevolgd door de unieke identificatiecode van je zending die uit cijfers bestaat. De code wordt afgesloten met twee letters die verraden met welke postdienst de zending verstuurd is. Is je zending opgestuurd met registered airmail van China Post verwacht je een trackcode als RA123456789CN. Mocht je pakketje met een Hong Kong Post of bijvoorbeeld Singapore Post verzonden zijn verwacht je op de plek van de postdienst identifier respectievelijk HK of SG. Heb je een code gekregen die niet aan dit format voldoet is het naar alle waarschijnlijkheid ook niet te tracken en heb je een ordernummer of behandelings-ID van een intermediate postdienst gekregen, waar je niks mee kunt. In zulke gevallen neem je contact op met de verkopende partij en vraagt om een trackcode die wťl geldig is.

Trackmethoden
http://www.17track.net/IndexEn.html (17Track | Onsite multitrack)
http://www.17track.net/SingleEn.html (17Track | Single official)
http://intmail.183.com.cn/icc-itemtraceen.jsp (China Post | CN)
http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp (Hong Kong Post | HK)
http://www.packagetrackr.com (Packagetrackr)
http://www.faranow.com (Faranow)
http://www.sao.cn/en/index/home.jsp (Sao)

Probeer ook eens deze Android-apps:
TrackPackTrackCheckerPackage Buddy

[1] Het duurt een paar werkdagen voordat je trackingcode werkt (of alles ligt plat en doet het sowieso niet)
[2] Tracking is vrij onnauwkeurig/-berekenbaar; ga ervan uit dat je er weinig aan hebt
SPOILER: Trackstatus legenda
› Posting = zending is aangemeld
› Arrival outward office of exchange = in het postsysteem
› Departure outward office of exchange = vertrek vanaf luchthaven
› Arrival inward office of exchange = aankomst bij douane
› Held by costums (optie) = apart gelegd door de douane
› Depature inward office of exchange (niet zeker of deze er is) = weg bij douane
› Failed delivery (optie) = PostNL kon het pakketje (nog) niet in ontvangst nemen
› Arrival at delivery office = geaccepteerd door PostNL; wordt de eerstvolgende bezorgdag aangeboden (niet maandag)
› Out for delivery = onderweg
› Failed delivery = briefje in de brievenbus achtergelaten; af te halen bij het postkantoor
› Delivered = enjoy!

Het is goed mogelijk dat je zending een andere status heeft dan de voorbeelden hierboven. Probeer door middel van vertalen en logica hier zelf conclusies uit te trekken.
SPOILER: Tracking van 'free registered shipping' binnen Nederland
Zodra je zending in Nederland is kun je je pakketje uit China ook tracken binnen Nederland; daar moet je echter eerst iets voor doen. Het pakketje wordt in Nederland overgenomen door PostNL. Op hun site kun je echter niet terecht voor tracking tenzij je een 3S-code hebt.

Je kunt contact opnemen met de PostNL op Twitter en een aanvraag doen of ze je pakketje al in het systeem hebben staan en er misschien een 3S-code aan kunnen koppelen zodat je de zending ook binnen Nederland kunt volgen (dan weet je wanneer iemand thuis moet zijn om te tekenen voor ontvangst)

Ook telefonisch kun je de PostNL klantenservice bereiken. Het officiŽle nummer luidt: 0900-0570 en kost maar liefst 0,45 EUR p/m tot een maximum van 22,50 EUR. Dat willen we je niet aandoen. Vaak zijn er alternatieven voor 0900-nummers te vinden. Een lokaal telefoonnummer scheelt natuurlijk al aanzienlijk. Probeer het dus eens op: 058-2333333 .

Let op! De douane en PostNL hebben geen communicatie met elkaar. Het kan dus zijn dat je internationale tracking zegt dat je pakketje al in Nederland aangekomen is, maar dat PostNL nog geen enkele informatie heeft en je dus ook (nog) niet verder helpen kan met een 3S-code.
SPOILER: Verzendduur gedurende (Chinese) feestdagen
Gedurende (Chinese) feestdagen leggen de webshops, maar vooral ook de postdiensten waar zij en wij afhankelijk van zijn, hun werk neer. Dit houdt in dat er vertragingen optreden in het bestel- en verzendproces. Ook nadat de feestdagen af zijn gelopen ebt dit nog een beetje na omdat al het achterstallig werk (bestellingen, stapels post) ingehaald moet worden. Houd hier dus rekening mee!

Hier een overzicht overgenomen uit de 'Circular on the Arrangement of Certain Holidays in 2014':

• JAN 1 | New Year
• JAN 31 - FEB 6 | Spring Festival (Chinese New Year - Horse (2014-01-312015-02-17))
• APR 5 - 7 | Tomb Sweeping Day (Qingming Festival)
• MAY 1 - 3 | Labor Day (May Day)
• MAY 31 - JUN 2 | Dragon Boat Festival
• SEP 6 - 8 | Mid-Autumn Festival
• OCT 1 - 7 | National Holiday
~ http://www.china-briefing(...)ina+holiday+schedule

In de aanloop naar populaire westerse feestdagen wil er ook nog weleens verhoogde drukte optreden door mensen die allen bijvoorbeeld hun kerstinkopen in China doen. Wie op 1 december een bestelling doet heeft dus goede kans door die verhoogde drukte zijn of haar bestelling(en) voor kerst niet op tijd binnen te hebben. De tip luidt dan ook: wees er vroeg bij wanneer je cadeaushoppen gaat voor de decembermaand.

Behalve opgelopen vertraging kun je rond de (Chinese) feestdagen ook speciale coupons verwachten. Of het nu draait om het Chinese nieuwjaar of het internationale Valentijnsdag, Pasen of Kerst, vaak worden er leuke deals en aantrekkelijke kortingen geboden.
SPOILER: Verpakking en transporthandling
Webshops die met free (registered) shipping versturen hebben vaak nog nooit van karton gehoord. Alles wordt, wanneer mogelijk, het liefste in de beroemde gele of bruin-gelige enveloppen gestopt. Deze zijn van binnen gevoerd met bubblewrap (je weet wel). Past iets niet in zo'n envelop dan willen ze ook nog weleens iets inpakken in bubblewrapfolie en deze vervolgens in een plastic zak stoppen; die op zijn beurt weer dichttapen. Het personeel dat deze pakketjes door hun handen laat gaan kan het niet echt interesseren wat erin zit en gaan er niet bepaald voorzichtig mee om. Nu kunnen deze bubblewrap-pakjes normaal gesproken ook wel wat hebben, maar het kan ook zijn dat een pakketje onderop een grote stapel van andere pakjes terechtkomt en platgewalst wordt. Het wil dus nog weleens voorkomen dat hetgeen je besteld hebt niet heelhuids aankomt.

Bij express shipping komt alles vaak netjes in een kartonnen doos, het product erin wordt vaak op z'n plek gehouden door luchtkussentjes of iets dergelijks. Er wordt vrij zorgvuldig en professioneel omgegaan met deze pakketjes, dat mag je dan eigenlijk ook verwachten, je betaalt er immers goed voor.
SPOILER: Douane
Het importeren van een producten uit China brengt mogelijk 'verborgen' kosten met zich mee; kosten waar je in eerste instantie geen rekening mee had gehouden. Deze kosten zijn verbonden aan het importeren van goederen uit het buitenland waar een waardebeperking op berust voor het belastingvrij importeren. Zodra je deze waardebeperking overschrijdt dien je dan importbelasting af te dragen over de zending.

fOu45A6.png

De Chinese verkopende partij is verplicht een douaneverklaring (custom declaration) bij je zending te doen. Vaak is dit in de vorm van een simpele groene sticker met wat vakjes voor onder andere 'omschrijving', 'type zending' en de 'waarde'. Zorg dat de verkoper deze juist en volledig invult, zodat de douane weet wat ze ermee aanmoeten. Ontbreekt de douaneverklaring of is deze niet (correct/volledig) ingevuld, dan kan de douane mogelijk je zending openen ter controle en zelf de waarde schatten of ze sturen je een brief of je alsnog details (uitdraai van een bestelling/rekening/afschrijving) kunt doorgeven. Hierdoor kan de levering van je zending nogal vertraagd worden, ga uit van ongeveer een week.

http://www.belastingdiens(...)a_hoe_bereken_ik_dat | Site Douane
Met onder meer de regeling voor importeren uit het buitenland en rekenvoorbeelden
http://gebruikstarief.douane.nl | Douanerechten
Vind je goederencode. Het tarief staat vermeld bij 'Douanerecht derde landen' onder 'Invoer / doorvoer'
Voorbeeld:
95pgF50.png
http://www.invoercalculator.nl | Invoercalculator
Hiermee kun je de totaalkosten uitrekenen die je in totaal kwijt bent voor het importeren van je zending. Let op! Bij 'invoerrechten' is de standaardwaarde ingesteld op ' 4,2 ', dit tarief gaat echter uit van het voorbeeld genoemd in de toelichting op de site. Het kan goed zijn dat je tarief ' 0,00 ' of weer iets anders is, zoek daarvoor dus het gebruikerstarief op dat op jouw zending van toepassing is

Let op! De postservice brengt zelf ook kosten in rekening zodra je pakket belastbaar is.
Bij PostNL gaat dat om zo'n 13 EUR.
slI9eTq.png

du6RJif.pngDollarkoers - (Waarde 1 EUR -> USD)
gif&issue=190143785&width=495&height=200&enddate=today&startdate=12m&layout=SimpleGreen&res=endofday

PayPal-koers
PayPal verandert dagelijks de wisselkoers. Deze wisselkoers bevat ook een klein percentage, ongeveer 3,4%, dat naar PayPal gaat als onkostenvergoeding. Dit zorgt voor 3 Š 4 eurocent verschil met de huidige koers. Houd er dus rekening mee dat bovenstaande grafiek niet ťťn-op-ťťn is met de PayPal-wisselkoers.

q7EfbLb.png

du6RJif.pngBetaalwijzen
SPOILER: PayPal en aankoopbescherming. Hoe gaat dat te werk?
Om een PayPal-rekening te openen ga je naar www.paypal.com . Je PayPal-gebruikersnaam zal je e-mailadres waarmee je je registreert zijn. Aan je PayPal-rekening kun je vervolgens een bestaande bankrekening of creditcard als betaalmethode koppelen. Lees je op PayPal in over het verificatieproces dat daarbij gepaard gaat.

Het voordeel van PayPal is dat de financiŽle en persoonlijke gegevens die een verkopende partij van je heeft tot een minimum beperkt worden. Zo krijgen ze geen bankrekening- of creditcardnummer van je te zien. Bijkomend voordeel is de PayPal-aankoopbescherming. Bij elke aankoop waarvoor deze geldt heb je 45 dagen klaagrecht. Komt een product niet aan, is het significant anders dan beschreven of functioneert het niet naar behoren, dan kun je je geld terugvragen; een refund eisen. Dit doe je niet zonder (ruim) van te voren eerst de kwestie direct op proberen te lossen met de verkopende partij. Mocht je daar samen echter niet uitkomen, dan kun je een geschil aanmaken en leg je jouw kant van het verhaal zo informatief mogelijk voor aan PayPal. Die vragen de verkopende partij om hun verhaal. PayPal kijkt of jullie er samen uit weten te komen. Is dat altijd niet het geval dan kun je een geschil laten escaleren tot een claim en komt PayPal zelf met een bepaalde conclusie/oplossing.

In de regel kun je de volgende timeline hanteren:
PayPal-afschrijving -> bestelling verzonden -> 2 weken -> 3 weken: lief navragen bij webshop -> 4 weken: dringend navragen -> 5 weken: oplossing aanvragen/ultimatum stellen -> dag 44: geschil aanmaken bij PayPal.

Belangrijk: geef een verkoper de kans om het goed te maken en ga niet als een gek alles meteen claimen. Laat je echter ook niet voor het lapje houden door een onbetrouwbare partij en maak een geschil aan op dag 44; ook als ze je sprookjeskastelen beloven en binnen een week een resend de deur uit gaan doen. Je kunt een geschil altijd nog sluiten, je bij PayPal beroepen op bescherming na 45 dagen echter niet.

Let op! Sommige webshops koppelen bestellingen aan je PayPal-adres (indien je met PayPal betaalt). Als je bij de webshop geregistreerd staat met een ander e-mailadres dan je PayPal-adres kan het dus zijn dat je bestellingen niet bij je ordergeschiedenis opduiken.
SPOILER: Ik kan ergens alleen met creditcard betalen, deze heb ik echter niet. Hellup!?
Geen paniek! Als je geen creditcard bezit is de makkelijkste oplossing iemand in je familie of vriendenkring te vragen of je die van hun mag gebruiken om een bestelling door te voeren. Wil je dit liever niet aan anderen vragen of wil niemand je helpen kun je kijken naar een zogenaamde prepaid creditcard. Je hebt verschillende mogelijkheden:

MasterCard Prepaid creditcards
NETELLERSkrillDB Card

VISA Prepaid creditcards
3V CardCash PassportMats
SPOILER: Een verkoper wil dat ik geld stort via Western Union. Goed idee?
Nee.
du6RJif.pngWebshops/producten
SPOILER: Wat is dat 'dropshipping'?
Dropshipping had oorspronkelijk ťťn insteek: mensen die zelf een webshop hadden en producten uit China verkochten, bestelden ze voor die mensen bij een Chinese webshop en lieten ze direct doorsturen naar klanten. Ze wilden dan niet dat het merkbaar was dat het product uit een Chinese webshop kwam en logo's op pakjes of bijgevoegd reclame-materiaal bleven hierdoor bij dropship-zendingen weg.

Een bijkomend voordeel hiervan was dat een pakketje een minder commercieel karakter had. Daardoor werd dan weer het risico op douaneheffing verminderd.

Inmiddels is het hele dropshipping eigenlijk niet meer van toepassing, daar pakketjes standaard al niet meer gebrand zijn. Alleen een enkele webshop, zoals DinoDirect, plakt nog weleens een logo op het pakketje en stuurt wat promotiemateriaal bij de zending mee. Dit is echter eerder de uitzondering.
SPOILER: 1 cent-deals. Hoe, wie, wat, waar?
1ct-deals zijn tijdelijke acties voor promotionele doeleinden. Je betaalt daadwerkelijk niet meer dan 1 cent en krijgt daar dan een kleine gadget, vaak iets zoals een creditcard sized LED-lampje, een fluitje of oordopjes, voor. Je kunt ernaar zoeken via de chinaprices.us zoekmachine door daar een onzinterm weg te filteren:
[ klik ]
SPOILER: Ik heb zin om iets te kopen, maar ik weet niet wat?
Ja, dat heb je weleens. :P Een goed idee is om eens een kijkje te nemen in het review-topic, misschien kom je nog leuke dingen tegen daar.
Tevens bestaat er nog een site van onze Duitse china-addicts die allemaal gekke/handige/slimme artikelen plaatsen op hun blog en die vind je hier (klikkerdeklik)
Hier heb je nog een lijstje met mogelijke items die je nog niet hebt:

Oordopjes, koptelefoons, headsets, microfoontjes, (mobiele) speakers, fm-transmitters, (auto)radio's, autoladers, usb-laders, converters, adapters, kabeltjes, lampen, (spaar)lampen, LED-peertjes, LED-strips, LED-pig, glowsticks, zaklampen, lasers, accu's, laders, gereedschap, messen (dan al niet keramisch of vermeend illegaal), keukengerei, (projectie)klokken, horloges, wekkers, afstandsbediening, airmouse, Android TV-stick, mediacenter, fotocamera's, videocamera's, beveiligingscamera's, spycams, camera-accessoires, flash geheugen, kaartlezers, chiplezers, HDD behuizing, netbooks, tablets, smartphones, mp3-spelers, mp4-spelers, muizen, usb-hubs, usb gadgets, sleutelhangers, speelgoed, afstandsbestuurbaar tuig (ter land, ter zee en in de lucht), onderdeeltjes, kleding, schoenen, zonnebrillen, sieraden, hobbyspul en aanstekers.

Nog altijd geen ideeŽn? Zo goed als alle webshops hebben een 'New arrival'-sectie. Daar kun je eens de meest recente assortimentstoevoegingen bekijken.
du6RJif.pngDON'Ts
SPOILER: Zijn BBGuns, messen en krachtige lasers legaal in Nederland?
Vuurwapens of wapens die hier op lijken
Er geldt in Nederland een duidelijk beleid van wat wel en niet mag. De regelgeving omtrent wapens kun je hier teruglezen. Een hoop mag dus niet, wapens die vet nep zijn ook niet!

Softguns
Er zijn recentelijk nieuwe ontwikkelingen geweest rondom het beleid voor softguns.
Lees je in op de site van de NABV.

Messen
Qua messen mag je best een mes voor gebruik in huis, tuin en keuken hebben, mits deze aan bepaalde criteria voldoet. De artikelen in het wetboek met volledige regelgeving hierover vind je hier terug.

Lasers
Of het aanschaffen van een laser toegestaan is, is afhankelijk van het product. Er wordt onderscheid gemaakt tussen laserpointers en lasergadgets. De definities(.PDF) luiden als volgt:

Laserpointer: moderne versie van een aanwijsstok, veelal diodelasers die een rood licht uitzenden
Lasergadget: laserpointer in combinatie met een sleutelhanger, pen, mesje, of ander soortig hebbedingetje, een attribuut dat in handen van kinderen kan vallen.

Voor een laserpointer geldt een verbod op: klasse 3R, 3B en 4 lasers.
Klasse 1, 2 en 2M laserpointers als 'aanwijsstok' gebruiken bij presentaties is toegestaan.

Voor een lasergadget geldt een verbod op: klasse 2, 2M, 3R, 3B en 4 lasers.
Klasse 1 en 1M lasergadgets zijn toegestaan.

Kijk hier voor de classificatie lasers die veelal wel toegestaan zijn. Dit betekent niet dat je ermee in de ogen van mensen/dieren mag schijnen of ermee op (lucht)verkeer mag richten.

Lasers uit klasse 3 heb je al vanaf 5mW. Deze lasers zijn sowieso niet toegestaan. Als je een laser wilt kopen zorg er dus voor dat de output maximaal 5mW is.
In dit topic niet gaan vragen om 100mW lasers dus. }:|
SPOILER: Hoe weet ik of iets echt of 'fake' is?
Laten we het zo zeggen 'if it's too good to be true, it usually is', ofwel: als iets te mooi is om waar te zijn, dan is dit vaak ook zo.

Het komt maar zelden voor dat een verkoper daadwerkelijk een origineel merkproduct verkoopt. Wanneer dit echter wel zo is, zullen ze hier vooral de nadruk op proberen te leggen door 'genuine' of '100% original' erbij neer te zetten en zal de prijs er ook naar zijn.

Hanteer de prijs als echtheidsindicatie. Vele merkproducten zijn in AziŽ goedkoper omdat de belasting daar lager is. Ook missen de lokale distributeurs de logistieke kosten en is een overzeese franchise en zijn de arbeidskrachten overzees vaak duurder dan in AziŽ. Verder heb je natuurlijk ook het verschil in waarde van de valuta. Door al deze factoren kan het daadwerkelijk zo zijn dat een merkproduct goedkoper is dan in Nederland/Europa. Maar tel je daarbij de verzendkosten en mogelijke toeslagen op en bedenk je dat je de garantie mogelijk niet wereldwijd geldt, dan moet je je afvragen of het nog altijd een goed idee is. Zoveel goedkoper zal het dan allemaal niet zijn. Mocht het prijsverschil haast onmogelijk groot zijn, dan moet je er gewoon vanuit gaan dat het draait om een product dat nep is.

Nepproducten zijn vaak van slechte kwaliteit en dienen vaak alleen om er heel wat uit te zien. Of het nu flash geheugenkaartjes, horloges of koptelefoons zijn, het advies luidt: niet doen. Je haalt niet alleen slechte kwaliteit spul in huis, maar je kunt er ook nog mee in de problemen komen met Justitie. Het bespreken van producten waarvan het erg aannemelijk is dat ze nep zijn is in dit topic tevens niet toegestaan. Advies/hulp wanneer je in aanraking bent gekomen met Justitie vanwege het importeren van illegale waren hoef je ook niet te verwachten.

Maar, maar... een kleine hoeveelheid namaakgoederen het land inbrengen mag toch?
Ja en nee. Voor postorders is dit in zijn geheel niet toegestaan. Voor reizigers die zelf in persoon met hun reisbagage vanuit het buitenland Nederland weer betreden geldt dat een kleine hoeveelheid aan nagemaakte producten zonder handelskarakter wordt geduld voor persoonlijk gebruik. Voor meer details daarover kijk je hier .
PWDbhOT.png

Topicreeks: [gadgets] Chinese webshops reviewtopic
Het reviewtopic biedt veel inspiratie en informatie. Tevens zetten sommige users adviezen uiteen over wat je bijvoorbeeld het beste kunt kopen op het gebied van oordopjes.

Sommige product(groep)en zijn zo populair dat ze een eigen plekje op FOK! hebben verdiend. De topics bestaan voor een reden en daar concentreert zich alle informatie rondom het onderwerp dat ze behandelen. Heb je een vraag over een van deze producten ben je waarschijnlijk beter af ze daar te stellen.

Topicreeks: Android tablet discussie topic
Topicreeks: Chinese Smartphones #1 - Real smart
Topicreeks: Android Sticks en Mediacenters #1 - Making ordinary tv's smart
DIG / [Het Grote Audio Gear Topic #1] Het begin!

User stats: http://www.thuisserver.net/fokdagcijfers (Top 100 (reeks) > Chinese Webshops)

apFpqZE.gif

Huisregels (ons anti-Sjonnie-beleid) - Respecteer ze, dan is deze topicreeks nog een lang leven beschoren

• Lui die spullen willen importeren voor doorverkoop zijn hier niet welkom

• Het volgende dient niet te worden besproken: namaak (van merkkleding, schoenen, zonnebrillen, horloges, audio-producten (headphones/oordopjes), et cetera), wapens en andere verboden producten zoals >5mW lasers
Ook niet gaan bedelen om berichtjes van users om je buiten het topic (via DM/PM) hiermee te helpen

First google, then ask. We zijn hier in dit topic geen customer service die op jouw commando alles voor je doen. We gaan geen moeite voor je doen als je die moeite zelf al niet eens op kunt brengen. Wil je ergens ondanks je eigen pogingen toch niet uitkomen, dan kun je, onder vermelding van wat je zelf allemaal al geprobeerd hebt om aan het antwoord te geraken, het natuurlijk altijd vriendelijk vragen
Tip: vele zaken zijn al besproken; duik de archieven in! Voeg je zoekterm(en) toe aan deze search

• Niet bitchen naar elkaar; houd het constructief

Heb je aanvullingen/aparte vragen?
PM (Personal message) of DM (Direct message) dan even de vaste gebruikers in dit topic:
shiznuts, tokko1, RobertNL, Downstar, monkeybrain e.a.

Veel plezier met bestellen!

OP Redesign V3.0 by shiznuts
Downstarwoensdag 10 september 2014 @ 15:24
hoi
Goddelijkerwoensdag 10 september 2014 @ 15:27
quote:
0s.gif Op woensdag 10 september 2014 15:24 schreef Downstar het volgende:
hoi
Hallo Neerster :W
JortKwoensdag 10 september 2014 @ 15:33
Aankomend weekend op Chinese tablet jacht :7

Tips en ervaringen zijn uiteraard welkom :Y
Iemand91woensdag 10 september 2014 @ 15:44
Lol, nakomertje van de paypal-gedoe*
gisteren binnengekregen.15195488331_3134be7856_z.jpg
Nog eens 3 accu's binnengekregen.
Nu dus in totaal 6 stuks :')


Nu eens kijken welke van de 2 bestellingen dit is en refund terugbetalen...
Zijn zo'n 3 of 4 maanden geleden besteld.

* PayPal had plotseling geen huisnummer meer bij mijn adres staan waardoor verschillende pakketjes nooit zijn bezorgd.
Gunnywoensdag 10 september 2014 @ 16:09
quote:
0s.gif Op woensdag 10 september 2014 14:59 schreef monkeybrain het volgende:

[..]

Fiio e06, e05 ?
Daar heb ik ook naar gekeken, maar lijken me net te weinig mogelijkheden te bieden.. Alleen volgende stap is dan de E11K, daar tussen zit niets.

http://www.shenzhenaudio.(...)of-e11-2014-new.html

Eigenlijk wel meer dan ik uit wilde geven (rond de $.45), maar wel een redelijke allround als ik het zo lees. En aangezien ik geen expert ben op dit gebied wordt het moeilijk om de goede keuze te maken.
MarkBroflovskiwoensdag 10 september 2014 @ 16:34
Ik heb iets bij MP4nation besteld krijg volgende melding bij track en order
quote:
INFORMATION ACKNOWLEDGED BY LOCAL POSTAL AGENT
Betekent dat het pakketje in Nederland is ?
Goddelijkerwoensdag 10 september 2014 @ 16:39
quote:
0s.gif Op woensdag 10 september 2014 16:34 schreef MarkBroflovski het volgende:
Ik heb iets bij MP4nation besteld krijg volgende melding bij track en order

[..]

Betekent dat het pakketje in Nederland is ?
Gooi je code eens hier doorheen:
http://parcels-uk.tntpost.com
MarkBroflovskiwoensdag 10 september 2014 @ 16:40
quote:
0s.gif Op woensdag 10 september 2014 16:39 schreef Goddelijker het volgende:

[..]

Gooi je code eens hier doorheen:
http://parcels-uk.tntpost.com
Error dus gewoon nog wachten dus :7
tharonnywoensdag 10 september 2014 @ 19:39
Ik heb via tinydeal Awei ES800m oortjes besteld, maar vind het geluid eerlijk gezegt vrij matig. Kan de bass nog niet echt ontdekken.
Nu zie ik op veel plaatjes dat de oordopjes op de achterkant een L of een R hebben zitten. Nu zit er bij mij een geel dopje op zoas dit:
P0003296_new_show5.jpg

Is er enige manier om na te gaan of het originele zijn?
Misschien ligt het er ook aan dat ik niet de goede rubbere dopjes erop heb zitten hoor, maar hoe krijg ik die krengen er in vredesnaam af?!
Thoricalwoensdag 10 september 2014 @ 20:06
256x256xsku49402.jpg.OwFINOvKFyq9Ro02TMI8020p=.jpg
Besteld voor §13,60 maar die koers? Wisselkoers: 1 EUR = 1,25044 USD bij Paypall gelukkig 5 $ korting bij Pandawill
Goddelijkerwoensdag 10 september 2014 @ 20:15
Ja, die koers is om te janken. :P
wootahHwoensdag 10 september 2014 @ 20:20
quote:
0s.gif Op woensdag 10 september 2014 19:39 schreef tharonny het volgende:
Ik heb via tinydeal Awei ES800m oortjes besteld, maar vind het geluid eerlijk gezegt vrij matig. Kan de bass nog niet echt ontdekken.
Nu zie ik op veel plaatjes dat de oordopjes op de achterkant een L of een R hebben zitten. Nu zit er bij mij een geel dopje op zoas dit:
[ afbeelding ]

Is er enige manier om na te gaan of het originele zijn?
Misschien ligt het er ook aan dat ik niet de goede rubbere dopjes erop heb zitten hoor, maar hoe krijg ik die krengen er in vredesnaam af?!
gele zijn ook gewoon echte. Die l/r waren de oude
RobertNLwoensdag 10 september 2014 @ 20:26
jKBfEZO.png

Gaat als het goed is zeer snel verzonden worden.
Zal als hij binnen is eens een vergelijking maken met mijn Pebble's :D
Ter preorder op DX

[ Bericht 37% gewijzigd door RobertNL op 10-09-2014 20:34:58 ]
Ballsofsteelwoensdag 10 september 2014 @ 20:56
quote:
0s.gif Op woensdag 10 september 2014 20:26 schreef RobertNL het volgende:
[ afbeelding ]

Gaat als het goed is zeer snel verzonden worden.
Zal als hij binnen is eens een vergelijking maken met mijn Pebble's :D
Ter preorder op DX
Hť lekker bezig!

Ik ben benieuwd of de app een beetje goed ontwikkeld is, daar hangt de smartwatch ervaring nogal op.

Hier nog een review van het XDA forum :Y

Ik overweeg het heel erg om deze te bestellen, maar ik denk dat ik eerst even jou ervaringen afwacht...
Catch22-woensdag 10 september 2014 @ 21:04
quote:
0s.gif Op woensdag 10 september 2014 20:26 schreef RobertNL het volgende:
[ afbeelding ]

Gaat als het goed is zeer snel verzonden worden.
Zal als hij binnen is eens een vergelijking maken met mijn Pebble's :D
Ter preorder op DX
zeer snel verzonden? Kunnen ze dat dan? :P

Please wait The finale five days sir.

Powerbanks van eind juni
monkeybrainwoensdag 10 september 2014 @ 21:22
quote:
0s.gif Op woensdag 10 september 2014 16:09 schreef Gunny het volgende:

[..]

Daar heb ik ook naar gekeken, maar lijken me net te weinig mogelijkheden te bieden.. Alleen volgende stap is dan de E11K, daar tussen zit niets.

http://www.shenzhenaudio.(...)of-e11-2014-new.html

Eigenlijk wel meer dan ik uit wilde geven (rond de $.45), maar wel een redelijke allround als ik het zo lees. En aangezien ik geen expert ben op dit gebied wordt het moeilijk om de goede keuze te maken.
Een versterker voor oordoppen heeft niet zoveel zin hoor.

De Fiio e05/e06 etc. is de enige goedkope kleine versterker die ik ooit heb gezien uit China. Daarna krijg je inderdaad de wat grotere duurdere. Maar dat is alleen nuttig voor een hoofdtelefoon.
Gunnywoensdag 10 september 2014 @ 21:37
quote:
0s.gif Op woensdag 10 september 2014 21:22 schreef monkeybrain het volgende:

[..]

Een versterker voor oordoppen heeft niet zoveel zin hoor.

De Fiio e05/e06 etc. is de enige goedkope kleine versterker die ik ooit heb gezien uit China. Daarna krijg je inderdaad de wat grotere duurdere. Maar dat is alleen nuttig voor een hoofdtelefoon.
Het gaat me in eerste instantie om iets wat ik in het ziekenhuis kan gebruiken, om een beetje goed geluid te houden. Maar via mijn Mi3 is dat wat wisselvallig. Oortjes is wel een klein beetje een must omdat je zeker s'avonds laat en s'nachts geen geluid wil/mag hebben omdat je buren dan ook geen oog meer dicht doen. Maar een hoofdtelefoon die zoiets kan, is van harte welkom. Dus als je een suggestie hebt, heel graag.

Bij het zoeken kom je trouwens van het 1 in het ander. Zo zie je opeens de FiiO E07K. En dan ga je denken, prijsverschil is niet zo heel groot. :)

Blijkbaar moet ik om gaan denken.
monkeybrainwoensdag 10 september 2014 @ 21:52
quote:
0s.gif Op woensdag 10 september 2014 21:37 schreef Gunny het volgende:

[..]

Het gaat me in eerste instantie om iets wat ik in het ziekenhuis kan gebruiken, om een beetje goed geluid te houden. Maar via mijn Mi3 is dat wat wisselvallig. Oortjes is wel een klein beetje een must omdat je zeker s'avonds laat en s'nachts geen geluid wil/mag hebben omdat je buren dan ook geen oog meer dicht doen. Maar een hoofdtelefoon die zoiets kan, is van harte welkom. Dus als je een suggestie hebt, heel graag.

Bij het zoeken kom je trouwens van het 1 in het ander. Zo zie je opeens de FiiO E07K. En dan ga je denken, prijsverschil is niet zo heel groot. :)

Blijkbaar moet ik om gaan denken.
Voordat je allerlei spullen gaat kopen. Wat voor oordoppen heb je nu en wat voor bestanden speel je af? Wil je meer geluidskwaliteit dan zijn flac bestanden + wat duurdere oordoppen/hoofdtelefoon de eerste stap.

Een dichte hoofdtelefoon hoeft niet zoveel geluid te lekken. Maar op een stille ziekenhuiskamer zijn in-ear doppen een betere keus want die lekken vrijwel niets. Een versterker zal oordoppen alleen maar meer volume geven en de geluidskwaliteit gaat niet echt toenemen. Een hoofdtelefoon wilt wat meer vermogen om optimaal te werken en dan is een versterker wel nuttig.
Eric_Cantonawoensdag 10 september 2014 @ 21:54
quote:
0s.gif Op woensdag 10 september 2014 20:26 schreef RobertNL het volgende:
[ afbeelding ]

Gaat als het goed is zeer snel verzonden worden.
Zal als hij binnen is eens een vergelijking maken met mijn Pebble's :D
Ter preorder op DX
Must --- not ---- order!

Eigenlijk ben ik teveel gadgetfreak om dit te laten gaan, maar ik moet mezelf nog even overtuigen.
RobertNLwoensdag 10 september 2014 @ 22:05
quote:
0s.gif Op woensdag 10 september 2014 21:54 schreef Eric_Cantona het volgende:

[..]

Must --- not ---- order!

Eigenlijk ben ik teveel gadgetfreak om dit te laten gaan, maar ik moet mezelf nog even overtuigen.
Even wachten op mijn review :P?
Ben wel benieuwd of er app support voor komt. Voor de Pebble zijn echt super veel (nuttige) apps te vinden. Van buienalarm en treintijden _O_ tot fapsnelheidtellers :')
Eric_Cantonawoensdag 10 september 2014 @ 22:12
quote:
0s.gif Op woensdag 10 september 2014 22:05 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Even wachten op mijn review :P?
Ben wel benieuwd of er app support voor komt. Voor de Pebble zijn echt super veel (nuttige) apps te vinden. Van buienalarm en treintijden _O_ tot fapsnelheidtellers :')
Ik wacht met smart op je review ja, al weet ik niet of ik m'n geduld zo lang kan volhouden :X

Die fapsnelheidsteller, hmm lijkt me meer iets voor onze huis-Downie of Bobber ;)
Gunnywoensdag 10 september 2014 @ 22:23
quote:
0s.gif Op woensdag 10 september 2014 21:52 schreef monkeybrain het volgende:

[..]

Voordat je allerlei spullen gaat kopen. Wat voor oordoppen heb je nu en wat voor bestanden speel je af? Wil je meer geluidskwaliteit dan zijn flac bestanden + wat duurdere oordoppen/hoofdtelefoon de eerste stap.

Een dichte hoofdtelefoon hoeft niet zoveel geluid te lekken. Maar op een stille ziekenhuiskamer zijn in-ear doppen een betere keus want die lekken vrijwel niets. Een versterker zal oordoppen alleen maar meer volume geven en de geluidskwaliteit gaat niet echt toenemen. Een hoofdtelefoon wilt wat meer vermogen om optimaal te werken en dan is een versterker wel nuttig.
Flac, check. Die gebruik ik hier al voor een gedeelte standaard, verder no 320 mp3. In ears zijn op dit moment een setje Piston V2. Thuis gebruik ik nog steeds mijn oude Sennheiser, maar die zijn inmiddels al aardig bejaard. (Hd 540 Reference)

Het gaat me om gelijkmatigheid en goede geluidkwaliteit, zeker wbt het toon scala. Ik luister veel 80'er, rock, heavy metal, maar ook wel het moderne popiejopie spul. En af en toe wat bas verkrachters.

En over die muziek breedte doen de V2 het aardig. Maar ik heb op dat gebied weinig vergelijk materiaal. Alleen 2 verschillende AWEI setjes, maar die vind ik toch minder.
l0lownkillwoensdag 10 september 2014 @ 22:38
quote:
0s.gif Op woensdag 10 september 2014 22:12 schreef Eric_Cantona het volgende:

[..]

Ik wacht met smart op je review ja, al weet ik niet of ik m'n geduld zo lang kan volhouden :X

Die fapsnelheidsteller, hmm lijkt me meer iets voor onze huis-Downie of Bobber ;)
En henk dan?
Eric_Cantonawoensdag 10 september 2014 @ 22:39
quote:
1s.gif Op woensdag 10 september 2014 22:38 schreef l0lownkill het volgende:

[..]

En henk dan?
Die is niet slim genoeg om zo'n smart watch te gebruiken :{w
monkeybrainwoensdag 10 september 2014 @ 22:48
quote:
0s.gif Op woensdag 10 september 2014 22:23 schreef Gunny het volgende:

[..]

Flac, check. Die gebruik ik hier al voor een gedeelte standaard, verder no 320 mp3. In ears zijn op dit moment een setje Piston V2. Thuis gebruik ik nog steeds mijn oude Sennheiser, maar die zijn inmiddels al aardig bejaard. (Hd 540 Reference)

Het gaat me om gelijkmatigheid en goede geluidkwaliteit, zeker wbt het toon scala. Ik luister veel 80'er, rock, heavy metal, maar ook wel het moderne popiejopie spul. En af en toe wat bas verkrachters.

En over die muziek breedte doen de V2 het aardig. Maar ik heb op dat gebied weinig vergelijk materiaal. Alleen 2 verschillende AWEI setjes, maar die vind ik toch minder.
Als je echt fanatieke gedachten hebt dan moet je gewoon een paar 100 euro opzij willen leggen voor je zoektocht :P

Als je niet veel wilt uitgeven is een nieuwe setje oordoppen een optie om betere geluidskwaliteit te vinden. Welke oordoppen dit gaat opleveren is natuurlijk de grote vraag. Maar een versterker levert in ieder geval weinig (eigenlijk niets) op.

Je hebt sowieso een paradoxale eis. Het mag niets kosten en geen herrie maken maar de geluidskwaliteit moet omhoog. Als je dat muffe ziekenhuis weghaalt uit je eisenpakket dan kun je voor 2 tientjes al iets leuks vinden maar dat geeft wel extra herrie voor je omgeving :D Zoals een Koss porta pro.
tharonnywoensdag 10 september 2014 @ 23:09
quote:
1s.gif Op woensdag 10 september 2014 20:20 schreef wootahH het volgende:

[..]

gele zijn ook gewoon echte. Die l/r waren de oude
Thanks, ga morgen is kijken of ik er wat aan kan doen :)
admiraal_anaalwoensdag 10 september 2014 @ 23:46
Iemand al reviews gemaakt voor de SJ5000?

in ieder geval wifi erbij, helaas nog geen 1080P 60fps

Heb de Denver AC-5000w en wil een stapje omhoog dus zat deze te bekijken. Gopro vind ik nog net even een stapje te hoog qua prijs
Gunnywoensdag 10 september 2014 @ 23:54
quote:
0s.gif Op woensdag 10 september 2014 22:48 schreef monkeybrain het volgende:

[..]

Als je echt fanatieke gedachten hebt dan moet je gewoon een paar 100 euro opzij willen leggen voor je zoektocht :P

Als je niet veel wilt uitgeven is een nieuwe setje oordoppen een optie om betere geluidskwaliteit te vinden. Welke oordoppen dit gaat opleveren is natuurlijk de grote vraag. Maar een versterker levert in ieder geval weinig (eigenlijk niets) op.

Je hebt sowieso een paradoxale eis. Het mag niets kosten en geen herrie maken maar de geluidskwaliteit moet omhoog. Als je dat muffe ziekenhuis weghaalt uit je eisenpakket dan kun je voor 2 tientjes al iets leuks vinden maar dat geeft wel extra herrie voor je omgeving :D Zoals een Koss porta pro.
Als ik eerlijk ben dan is het goedkope inmiddels al de deur uit. Ik begon naÔef met het denken dat een kleine versterker al een oplossing was. Ook omdat het geluid van een phone niet echt hards is. Bij het zien van de mogelijkheden daarna begon ik al wat buikpijn te krijgen. En nu is het gewoon beginnen met een paar goede inear al een must geworden. Ik ben niet rijk, maar meenemen kan ik het toch niet, dus gewoon wat meer uitgeven. ;)

Ziekenhuis kan ik er jammer genoeg niet uitgooien, dat is de enige constante in dit verhaal.
Ik heb Brainwavs wel gezien, maar lees daar zoveel tegenstrijdigs over dat ik twijfel. Zijn er andere/betere opties tot pakem beet 60 euro? Of moet ik echt aan een paar 100 gaan denken?

[ Bericht 2% gewijzigd door Gunny op 11-09-2014 00:01:05 ]
Iemand91woensdag 10 september 2014 @ 23:57
quote:
4s.gif Op woensdag 10 september 2014 23:46 schreef admiraal_anaal het volgende:
Iemand al reviews gemaakt voor de SJ5000?

in ieder geval wifi erbij, helaas nog geen 1080P 60fps

Heb de Denver AC-5000w en wil een stapje omhoog dus zat deze te bekijken. Gopro vind ik nog net even een stapje te hoog qua prijs
Die ziet er een stuk anders uit dan andere foto's van de beoogde opvolger van de SJ4000.
Anywho; Techmoan heeft de opvolger besteld en gaat er een review over maken.

En wat betreft 60fps; al die dingen werken geloof ik op dezelfde chipset; zolang ze niet overgaan op een nieuwe zal er ook geen 1080p 60fps komen aangezien die chipset dat simpelweg niet aan kan.

Correct me if I'm wrong...
RobertNLdonderdag 11 september 2014 @ 00:08
Geen idee of het de zelfde chipset is. Ben erg benieuwd wat de review gaat zeggen.
Was niet erg goed maar wel real 60fps dus het kan wel.
Downstardonderdag 11 september 2014 @ 01:01
quote:
0s.gif Op woensdag 10 september 2014 22:12 schreef Eric_Cantona het volgende:

[..]

Ik wacht met smart op je review ja, al weet ik niet of ik m'n geduld zo lang kan volhouden :X

Die fapsnelheidsteller, hmm lijkt me meer iets voor onze huis-Downie of Bobber ;)
Huis-downie?

jij denkt toch niet dat ik loop te fappen, als er van die lekkere chinese sexdolls te koop zijn op taobao. Kreeg van monkeybrain wat goede adressjes door..

Wie geÔnteresseerd is moet mij maar even PM'en/DM'en ~O>
Downstardonderdag 11 september 2014 @ 01:04
Volgens mij is dat ook helemaal niet van SJCAM. Die SJ5000
en dus ook geen echte opvolger van de SJ4000.
shiznutsdonderdag 11 september 2014 @ 01:40
My thoughts exactly. Heb wel de SJCAM WiFi besteld. Toen met de AliExpress sale.
Maar hij is gister pas overhandigd en in het systeem geraakt, dus zo heel vlot gaat dat niet. ;(
Maar goed, zal wel niet veel over te melden zijn behalve dat 'ie nu WiFi ondersteunt, op zich wel praktisch voor framing e.d. natuurlijk. :Y
monkeybraindonderdag 11 september 2014 @ 02:32
quote:
0s.gif Op woensdag 10 september 2014 23:54 schreef Gunny het volgende:

Ziekenhuis kan ik er jammer genoeg niet uitgooien, dat is de enige constante in dit verhaal.
Ik heb Brainwavs wel gezien, maar lees daar zoveel tegenstrijdigs over dat ik twijfel. Zijn er andere/betere opties tot pakem beet 60 euro? Of moet ik echt aan een paar 100 gaan denken?
Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt maar je kunt prima kwaliteit vinden voor <60 euro.

Brainwavz zijn alleen interessant tijdens grote aanbiedingen + coupon om de prijs 50% te verminderen. Ik kan je echt geen advies geven welke China doppen tegenwoordig bang for the buck geven rond de 60 euro. Misschien dat Shiznuts iets kan adviseren.

Normale doppen vallen altijd uit mijn oren en kabels zijn vaak ook wat kort voor mijn lengte. Dan gaan Chinadoppen nogal teleurstellen omdat je ze niet kan retourneren. Ik ben overgestapt op Shure se215, sindsdien nooit meer gekeken naar iets anders. Dat blinkt wel uit in bouwkwaliteit en pasvorm met prima geluid voor <100 euro.

quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 01:01 schreef Downstar het volgende:

[..]

Huis-downie?

jij denkt toch niet dat ik loop te fappen, als er van die lekkere chinese sexdolls te koop zijn op taobao. Kreeg van monkeybrain wat goede adressjes door..

Wie geÔnteresseerd is moet mij maar even PM'en/DM'en ~O>
Waarom moet je mij er weer bijhalen als je ruzie hebt op het forum? :'(
Dromerdonderdag 11 september 2014 @ 08:22
quote:
0s.gif Op woensdag 10 september 2014 20:26 schreef RobertNL het volgende:
[ afbeelding ]

Gaat als het goed is zeer snel verzonden worden.
Zal als hij binnen is eens een vergelijking maken met mijn Pebble's :D
Ter preorder op DX
Interessant voor deze prijs. Geeft ie ook whatsapp-notifications aan? (vind ik zo snel niet terug, maar dat ligt vast aan mij) edit: zie het al in het filmpje. :)
Overigens denk ik dat Tommy Hilfiger niet blij gaat zijn met de naam. :P

Damn... must have. Moet ik wel nog ff een Kitkat phone kopen. :+
Edit2: En besteld... ik laat m'n vrouw er eerst maar mee testen. Die heeft een DG800. Best kans dat het ding pas in oktober binnenkomt, DX kennende.
(damn you, Robert :P)

[ Bericht 5% gewijzigd door Dromer op 11-09-2014 08:32:08 ]
RobertNLdonderdag 11 september 2014 @ 09:31
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 08:22 schreef Dromer het volgende:

[..]

Interessant voor deze prijs. Geeft ie ook whatsapp-notifications aan? (vind ik zo snel niet terug, maar dat ligt vast aan mij) edit: zie het al in het filmpje. :)
Overigens denk ik dat Tommy Hilfiger niet blij gaat zijn met de naam. :P

Damn... must have. Moet ik wel nog ff een Kitkat phone kopen. :+
Edit2: En besteld... ik laat m'n vrouw er eerst maar mee testen. Die heeft een DG800. Best kans dat het ding pas in oktober binnenkomt, DX kennende.
(damn you, Robert :P)
Nice, die van mij is al verzonden *O*
G-NiLESdonderdag 11 september 2014 @ 10:48
Ik heb wat advies / aanbeveling nodig.

Voor op de slaapkamer heb ik een TVtje staan (monitor eigenlijk) met een EZcast erin.
Dat werkt eigenlijk niet zo lekker, want via iPad daar beeld heen mirroren gaat te traag en de telfort en netflix apps kunnen niet overweg met Airplay.

Ik dacht dus aan zo'n android stick die via HDMI in de TV kan. Het hoeft eigenlijk niks te kunnen, behalve de telfort app en netflix app af te spelen.

Iemand tips voor zo'n ding, of een ander advies? ;)
maartenddonderdag 11 september 2014 @ 11:04
Doorgekopieerd van Tweakers , bericht is van chinakorting.nl

Een kleine aankondiging/tip;
DealExtreme komt met een 'SJ5000' camera, alleen is deze niet van de officiele fabrikant SJCAM.

Er is al contact geweest met de fabrikant en die geeft aan dat deze niet van hun afkomstig is. Ook heeft DX nadat een aantal gebruikers het meerdere keren hebben gevraagd, aangegeven dat het niet een officiŽle camera is. Ik citeer DX:
"But please kindly get noted that SJ5000 just model number, not special for some company."

De SJ4000 Wifi is dan ook nog maar net uit :) De fabrikant heeft wel aangegeven dat er in de toekomst wel een SJCAM SJ5000 model zal komen.
Catch22-donderdag 11 september 2014 @ 11:27
Geld terug van DX. nu op Banggood 1 besteld. Maar, die coupons he, 1 per product, 1 per account, als ik losse accounts aanmaak maar met dezelfde paypal betaal, werkt dat dan?
JiePieWiedonderdag 11 september 2014 @ 11:54
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 10:48 schreef G-NiLES het volgende:
Ik heb wat advies / aanbeveling nodig.

Voor op de slaapkamer heb ik een TVtje staan (monitor eigenlijk) met een EZcast erin.
Dat werkt eigenlijk niet zo lekker, want via iPad daar beeld heen mirroren gaat te traag en de telfort en netflix apps kunnen niet overweg met Airplay.

Ik dacht dus aan zo'n android stick die via HDMI in de TV kan. Het hoeft eigenlijk niks te kunnen, behalve de telfort app en netflix app af te spelen.

Iemand tips voor zo'n ding, of een ander advies? ;)
Chromecast? Ik weet het alleen niet zeker voor wat betreft de Telfort app.

*update: Telfort staat niet op de officiŽle applijst (linkje)
Questulardonderdag 11 september 2014 @ 11:57
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 02:32 schreef monkeybrain het volgende:

[..]

Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt maar je kunt prima kwaliteit vinden voor <60 euro.

Brainwavz zijn alleen interessant tijdens grote aanbiedingen + coupon om de prijs 50% te verminderen. Ik kan je echt geen advies geven welke China doppen tegenwoordig bang for the buck geven rond de 60 euro. Misschien dat Shiznuts iets kan adviseren.

Normale doppen vallen altijd uit mijn oren en kabels zijn vaak ook wat kort voor mijn lengte. Dan gaan Chinadoppen nogal teleurstellen omdat je ze niet kan retourneren. Ik ben overgestapt op Shure se215, sindsdien nooit meer gekeken naar iets anders. Dat blinkt wel uit in bouwkwaliteit en pasvorm met prima geluid voor <100 euro.

[..]

Waarom moet je mij er weer bijhalen als je ruzie hebt op het forum? :'(
Waarom zijn brainwavz alleen interresant bij grotere aanbiedingen?
NXdonderdag 11 september 2014 @ 12:10
quote:
11s.gif Op donderdag 11 september 2014 11:27 schreef Catch22- het volgende:
Geld terug van DX. nu op Banggood 1 besteld. Maar, die coupons he, 1 per product, 1 per account, als ik losse accounts aanmaak maar met dezelfde paypal betaal, werkt dat dan?
Dat werkt alleen je kunt ook zonder een account bestellen (product leggen in winkelmand en betalen met PayPal) :) Hoef je dus niet steeds verschillende accounts aan te maken.

quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 10:48 schreef G-NiLES het volgende:
Ik heb wat advies / aanbeveling nodig.

Voor op de slaapkamer heb ik een TVtje staan (monitor eigenlijk) met een EZcast erin.
Dat werkt eigenlijk niet zo lekker, want via iPad daar beeld heen mirroren gaat te traag en de telfort en netflix apps kunnen niet overweg met Airplay.

Ik dacht dus aan zo'n android stick die via HDMI in de TV kan. Het hoeft eigenlijk niks te kunnen, behalve de telfort app en netflix app af te spelen.

Iemand tips voor zo'n ding, of een ander advies? ;)
Welke Ezcast stick heb je?

[ Bericht 19% gewijzigd door NX op 11-09-2014 12:24:58 ]
Ballsofsteeldonderdag 11 september 2014 @ 12:25
Ik ben ook opzoek naar iets, een bluetooth tracker. Voor zeg een bos sleutels of een portemonee. De Tile is hier een goed voorbeeld van.

Aleen ik wil het natuurlijk goedkoper en uit china :P

Ik heb zelf al lopen zoeken, maar ik kon niks degelijks vinden....
Downstardonderdag 11 september 2014 @ 12:29
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 02:32 schreef monkeybrain het volgende:

[..]

Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt maar je kunt prima kwaliteit vinden voor <60 euro.

Brainwavz zijn alleen interessant tijdens grote aanbiedingen + coupon om de prijs 50% te verminderen. Ik kan je echt geen advies geven welke China doppen tegenwoordig bang for the buck geven rond de 60 euro. Misschien dat Shiznuts iets kan adviseren.

Normale doppen vallen altijd uit mijn oren en kabels zijn vaak ook wat kort voor mijn lengte. Dan gaan Chinadoppen nogal teleurstellen omdat je ze niet kan retourneren. Ik ben overgestapt op Shure se215, sindsdien nooit meer gekeken naar iets anders. Dat blinkt wel uit in bouwkwaliteit en pasvorm met prima geluid voor <100 euro.

[..]

Waarom moet je mij er weer bijhalen als je ruzie hebt op het forum? :'(
Omdat jij het meest vulgaire alphamannetje bent in deze groep :P
monkeybraindonderdag 11 september 2014 @ 12:38
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 11:57 schreef Questular het volgende:

[..]

Waarom zijn brainwavz alleen interresant bij grotere aanbiedingen?
Wil jij dan teveel betalen als het ook regelmatig met grote korting kan?
Brainwavz heeft gewoon een hoge marge en een aantal modellen zijn ook onder andere merknamen verkocht voor 35% van de Brainwavz prijs.

De enigste reden waarom dit soort China no-name spullen interessant maakt is een lage prijs voor leuke prestaties. Anders koop ik wel een A-merk.
Questulardonderdag 11 september 2014 @ 12:39
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 12:38 schreef monkeybrain het volgende:

[..]

Wil jij dan teveel betalen als het ook regelmatig met grote korting kan?
Brainwavz heeft gewoon een hoge marge en een aantal modellen zijn ook onder andere merknamen verkocht voor 35% van de Brainwavz prijs.

De enigste reden waarom dit soort China no-name spullen interessant maakt is een lage prijs voor leuke prestaties. Anders koop ik wel een A-merk.
Kijk dat wist ik allemaal niet, en dus heb ik gisteren voor de gewone prijs een setje Brainwavz besteld. Maar goed ik was nog steeds maar 32 euro uit dus daar kan ik wel mee leven :)

Ik dacht dat je meer bedoelde dat brainwavz alleen het geld waard zijn als je ze in de aanbieding kunt halen.
l0lownkilldonderdag 11 september 2014 @ 12:58
Ik ben opzoek naar een hdmi>rgb adapter voor mijn wat oudere tv zodat ik chromecast kan gebruiken, maar er valt niet echt wat te vinden en als het wat is lopen de prijzen behoorlijk op. Weet iemand misschien iets?
shiznutsdonderdag 11 september 2014 @ 13:28
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 12:25 schreef Ballsofsteel het volgende:
Ik ben ook opzoek naar iets, een bluetooth tracker. Voor zeg een bos sleutels of een portemonee. De Tile is hier een goed voorbeeld van.

Aleen ik wil het natuurlijk goedkoper en uit china :P

Ik heb zelf al lopen zoeken, maar ik kon niks degelijks vinden....
http://s.taobao.com/searc(...)C0%B7%C0%B6%AA%CC%F9
http://s.taobao.com/searc(...)BB%D7%B7%D7%D9%C6%F7 , en anders:
http://mashable.com/2013/07/18/find-keys-apps/
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 12:39 schreef Questular het volgende:

[..]

Kijk dat wist ik allemaal niet, en dus heb ik gisteren voor de gewone prijs een setje Brainwavz besteld. Maar goed ik was nog steeds maar 32 euro uit dus daar kan ik wel mee leven :)

Ik dacht dat je meer bedoelde dat brainwavz alleen het geld waard zijn als je ze in de aanbieding kunt halen.
In Europees vergelijk is Brainwavz natuurlijk sowieso wel aardige waarde voor het geld. Maar ik heb er over de afgelopen drieŽnhalf jaar meermaals besteld en heb wel gemerkt dat de marges steeds groter worden tot op het punt dat het eigenlijk onzin is geworden om iets nog voor de volle mep te gaan halen als je weet dat het veel goedkoper kan.

Zo was mijn eerste bestelling twee Brainwavz Alpha voor $5 USD p/stuk. Als je meer bestelde kreeg je per item 1 USD korting, dus uiteindelijk 8 USD betaald voor twee Alpha's. Die staan nu voor 18.50 USD in de store! Brainwavz M2, de bassmonster, staat er voor 59.50 USD, terwijl ik 'em gehaald heb voor 24.50 USD! B2 99.50 (159.50). HM9 113.52 (149.50). Delta 16.62 (22.50). Het is op het punt gekomen dat ik daadwerkelijk alleen nog spullen haal als er toevallig een actie loopt. Zo sleep je er wel bang-for-buck uit.
quote:
0s.gif Op woensdag 10 september 2014 19:39 schreef tharonny het volgende:
Ik heb via tinydeal Awei ES800m oortjes besteld, maar vind het geluid eerlijk gezegt vrij matig. Kan de bass nog niet echt ontdekken.
Nu zie ik op veel plaatjes dat de oordopjes op de achterkant een L of een R hebben zitten. Nu zit er bij mij een geel dopje op zoas dit:
[ afbeelding ]

Is er enige manier om na te gaan of het originele zijn?
Misschien ligt het er ook aan dat ik niet de goede rubbere dopjes erop heb zitten hoor, maar hoe krijg ik die krengen er in vredesnaam af?!
De ES800M is ook geen bassmonster. Het is een allrounder met een fijne ronde en warme signature (en bijbehorende rijke redelijk directe bass), geschikt voor meerdere genres zonder dat je je hoort dat 'ie zich ergens niet echt thuisvoelt, wat je imho wel al snel hebt als er te veel bass mee gemoeid gaat. Verder is de nieuwere lichtingen in design inderdaad anders dan voorheen. Zie verder ook: http://awei.tmall.com .
dud0rdonderdag 11 september 2014 @ 13:57
quote:
0s.gif Op woensdag 10 september 2014 16:39 schreef Goddelijker het volgende:

[..]

Gooi je code eens hier doorheen:
http://parcels-uk.tntpost.com
https://www.internationalparceltracking.com

Volgens mij moet het via deze ook werken.
Die kwam ik via jouw link tegen.

En wanneer komen deze mooie linkjes nou eens in de OP onder tracking?
shiznutsdonderdag 11 september 2014 @ 14:04
Ja, wanneer krijg ik nou eens modrechten voor louter deze topicreeks. :P
Iemand91donderdag 11 september 2014 @ 14:51
De Google Cardboard ook binnengekregen. Lekker crea bea :P
Maar die lijm moet je niet gebruiken. Droogt binnen 1 seconde en die lucht die er vanaf komt; tering; ik werd bijna bedwelmd. :X
(En is bovendien niet van je vingers te krijgen; ook niet met wasbenzine)

Nu 'ns kijken wat je er allemaal mee kunt. Voor de gein even een 3D film (side-by-side) opgezet en het 3D effect is dan natuurlijk wel erg sterk. Maar uiteraard is het beeld sterk vertekend en te groot om hele beeld te zien. Kijken of ze daar ook iets voor hebben.
tharonnydonderdag 11 september 2014 @ 15:23
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 14:51 schreef Iemand91 het volgende:
De Google Cardboard ook binnengekregen. Lekker crea bea :P
Maar die lijm moet je niet gebruiken. Droogt binnen 1 seconde en die lucht die er vanaf komt; tering; ik werd bijna bedwelmd. :X
(En is bovendien niet van je vingers te krijgen; ook niet met wasbenzine)

Nu 'ns kijken wat je er allemaal mee kunt. Voor de gein even een 3D film (side-by-side) opgezet en het 3D effect is dan natuurlijk wel erg sterk. Maar uiteraard is het beeld sterk vertekend en te groot om hele beeld te zien. Kijken of ze daar ook iets voor hebben.
Ik kreeg er niet eens lijm bij. Ik moet het doen met een stiekje :P
Als jij in die app van google cardboard earth kiest, ga jij dan wel vloeiend naar boven als je je hoofd naar boven beweegt? Ik weet namelijk niet of het niet zo lekker werkt op mn OnePlus, of dat die app niet helemaal goed werkt..
Catch22-donderdag 11 september 2014 @ 15:31
Nou, geld dus terug van DX en nu 7 besteld op banggood. Ik ben benieuwd.
Iemand91donderdag 11 september 2014 @ 15:36
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 15:23 schreef tharonny het volgende:
Ik kreeg er niet eens lijm bij. Ik moet het doen met een stiekje :P
Wees blij.
quote:
Als jij in die app van google cardboard earth kiest, ga jij dan wel vloeiend naar boven als je je hoofd naar boven beweegt? Ik weet namelijk niet of het niet zo lekker werkt op mn OnePlus, of dat die app niet helemaal goed werkt..
Bij mij werkt het aardig vloeiend ja (HTC ONE M7).
Goddelijkerdonderdag 11 september 2014 @ 15:36
http://www.banggood.com/M(...)Covers-p-945669.html
Staat hier nou een foto tussen waarbij hij gescheurd is? _O-
8Jv1htS.png
shiznutsdonderdag 11 september 2014 @ 15:40
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 15:36 schreef Goddelijker het volgende:
http://www.banggood.com/M(...)Covers-p-945669.html
Staat hier nou een foto tussen waarbij hij gescheurd is? _O-
[ afbeelding ]
Da's een feature voor 'air circulation'. Je wilt niet dat de wind eronder komt, de boel opvult met lucht en 'em zo omzwiept. Daarom zit er een escape hatch die de lucht laat ontsnappen. High tech en alles. :P
tharonnydonderdag 11 september 2014 @ 15:41
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 15:36 schreef Goddelijker het volgende:
http://www.banggood.com/M(...)Covers-p-945669.html
Staat hier nou een foto tussen waarbij hij gescheurd is? _O-
[ afbeelding ]
Ja dat kan nooit goed zijn :P
Als je zoiets zoekt kan je beter gewoon ff bij de gamma (nu in de aanbieding dacht ik) zo'n hoes halen.
Goddelijkerdonderdag 11 september 2014 @ 15:42
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 15:40 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Da's een feature voor 'air circulation'. Je wilt niet dat de wind eronder komt, de boel opvult met lucht en 'em zo omzwiept. Daarom zit er een escape hatch die de lucht laat ontsnappen. High tech en alles. :P
_O-

quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 15:41 schreef tharonny het volgende:

[..]

Ja dat kan nooit goed zijn :P
Als je zoiets zoekt kan je beter gewoon ff bij de gamma (nu in de aanbieding dacht ik) zo'n hoes halen.
Heb hem niet echt nodig, zat gewoon de new arrivals te bekijken, maar alsnog bedankt. :P
tharonnydonderdag 11 september 2014 @ 15:45
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 15:42 schreef Goddelijker het volgende:

[..]

_O-

[..]

Heb hem niet echt nodig, zat gewoon de new arrivals te bekijken, maar alsnog bedankt. :P
New arrival en nu al kapot, gaat lekker :P
tokko1donderdag 11 september 2014 @ 15:47
quote:
0s.gif Op woensdag 10 september 2014 11:39 schreef Miniem het volgende:

[..]

Waar staat die officiele post op tweakers?
Hier:
http://gathering.tweakers(...)ge/42783803#42783803
Gunnydonderdag 11 september 2014 @ 15:47
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 02:32 schreef monkeybrain het volgende:

[..]

Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt maar je kunt prima kwaliteit vinden voor <60 euro.

Brainwavz zijn alleen interessant tijdens grote aanbiedingen + coupon om de prijs 50% te verminderen. Ik kan je echt geen advies geven welke China doppen tegenwoordig bang for the buck geven rond de 60 euro. Misschien dat Shiznuts iets kan adviseren.

Inmiddels is China geen must meer, maar het blijft wel leuk om te proberen om iets te krijgen wat aan de gedachte vasthoudt. Maar ik hoop dat Shiznuts me wat ervaring wil laten delen. ;)

quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 02:32 schreef monkeybrain het volgende:

Normale doppen vallen altijd uit mijn oren en kabels zijn vaak ook wat kort voor mijn lengte. Dan gaan Chinadoppen nogal teleurstellen omdat je ze niet kan retourneren. Ik ben overgestapt op Shure se215, sindsdien nooit meer gekeken naar iets anders. Dat blinkt wel uit in bouwkwaliteit en pasvorm met prima geluid voor <100 euro.

Ik heb naar die Shure zitten kijken, maar een aantal vinden de bas te zwak, cq niet aanwezig. Is dat ook jouw ervaring? Was er zelfs 1 die vond dat je ze alleen met een versterker moest gebruiken. :?
JiePieWiedonderdag 11 september 2014 @ 16:44
Euhm... Wut?! ~O> _O-
monkeybraindonderdag 11 september 2014 @ 19:56
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 15:47 schreef Gunny het volgende:

[..]

Ik heb naar die Shure zitten kijken, maar een aantal vinden de bas te zwak, cq niet aanwezig. Is dat ook jouw ervaring? Was er zelfs 1 die vond dat je ze alleen met een versterker moest gebruiken. :?
Het zijn geen bas monsters maar om te zeggen dat er geen bas in zit is onzin. Ze zijn gewoon netjes gebalanceerd en als je meer bas wilt hebben stel je de equalizer even in. Ik heb mijn geluid ook graag met wat oempf erin want neutraal is erg saai. Ik gebruik ze gewoon zonder extra instellingen.

Ik heb ondertussen ook geleerd dat reviews van mensen op het internet over oordoppen niet zoveel waard zijn :P Sommige mensen houden blijkbaar van hele bonkende bas en wollige verstoring van het geluid :)
shiznutsdonderdag 11 september 2014 @ 20:10
Ja precies. Dat is het 'em nou net hŤ. Je weet alleen door zelf naar bepaalde oortjes te luisteren hoe ze performen en of dat aansluit bij je wensen. Zo respecteer ik ljokerl en ClieOS van head-fi ook wel, maar mijn mening over oortjes wil nog weleens behoorlijk verschillen. Lastig dus om aanbevelingen te doen, daar iedereen een ander ideaal nastreeft, waar vaak ook niet echt een vinger op te leggen is.

Zelf ben ik wel van de allrounders, die alle genres wel aardig pakt. Dus bij klassiek niet blubberig klinkt omdat de focus om de lage muddy bass ligt en als concessie de mids en highs belabbert klinken. Op dezelfde manier zijn neutrale studio of klassiek getweakte oortjes weer bagger wanneer je ook weleens dubstep aanzet bij wijze van spreken.

Maar goed, verder:
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 mei 2014 23:44 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Bassmonster: Brainwavz M2. Allround: Vsonic VSD1, Brainwavz R1, Xears XT3 Xtreme Pro, Xiaomi Piston V2, Sony Ericsson MH1C, Visang VS-K1? Of gewoon een paar AWEI ES800M halen? 1 reserve en een paar om cadeau te doen? :P
quote:
Dromerdonderdag 11 september 2014 @ 20:24
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 09:31 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Nice, die van mij is al verzonden *O*
De mijne vooralsnog niet. Wanneer heb jij besteld?
Tot mijn verrassing vond ik een kitkatROM voor m'n S5 kloon op needrom, dus ik ben er klaar voor. :P
(BT 4.0 al succesvol uitgetest op m'n car infotainment system)
kikoooooodonderdag 11 september 2014 @ 20:40
quote:
11s.gif Op donderdag 11 september 2014 15:31 schreef Catch22- het volgende:
Nou, geld dus terug van DX en nu 7 besteld op banggood. Ik ben benieuwd.
Die komt zo binnen. Mn tweede was er binnen 7 dagen.
Gunnydonderdag 11 september 2014 @ 22:02
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 19:56 schreef monkeybrain het volgende:

[..]

Het zijn geen bas monsters maar om te zeggen dat er geen bas in zit is onzin. Ze zijn gewoon netjes gebalanceerd en als je meer bas wilt hebben stel je de equalizer even in. Ik heb mijn geluid ook graag met wat oempf erin want neutraal is erg saai. Ik gebruik ze gewoon zonder extra instellingen.

Ik heb ondertussen ook geleerd dat reviews van mensen op het internet over oordoppen niet zoveel waard zijn :P Sommige mensen houden blijkbaar van hele bonkende bas en wollige verstoring van het geluid :)
Reviews zijn altijd wat gekleurd, vooral als je dan leest waar ze over vallen. Ik had ook niet echt het idee dat het klopt, anders zou jij er niet tevreden mee zijn. Pasvorm en dat soort zaken kan ik me nog wel wat bij indenken. Mijn oren zijn de jouwe niet. ;)

Qua geluid zit ik wel meer op de wat warmere klanken. Ik houdt niet zo van dat kille. Wat ik wel graag wil is alle instrumenten kunnen horen, geen brij. En aangezien ik een aantal jaren in de muziek heb gewerkt, en mijn oren in die tijd niet zo best behandeld heb. Is een over de top best of the best oplossing aan mij niet meer besteed. Dat verschil hoor ik niet meer.

quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 20:10 schreef shiznuts het volgende:
Ja precies. Dat is het 'em nou net hŤ. Je weet alleen door zelf naar bepaalde oortjes te luisteren hoe ze performen en of dat aansluit bij je wensen. Zo respecteer ik ljokerl en ClieOS van head-fi ook wel, maar mijn mening over oortjes wil nog weleens behoorlijk verschillen. Lastig dus om aanbevelingen te doen, daar iedereen een ander ideaal nastreeft, waar vaak ook niet echt een vinger op te leggen is.

Zelf ben ik wel van de allrounders, die alle genres wel aardig pakt. Dus bij klassiek niet blubberig klinkt omdat de focus om de lage muddy bass ligt en als concessie de mids en highs belabbert klinken. Op dezelfde manier zijn neutrale studio of klassiek getweakte oortjes weer bagger wanneer je ook weleens dubstep aanzet bij wijze van spreken.

Maar goed, verder:

Bedankt voor je tips, daar is al wel wat uit te halen.

In elk geval al een hoop leesvoer, had naar een aantal van die merken al zitten kijken. Maar dan merk je toch wat jij eigenlijk al zegt: Als je niet zelf luistert, dan weet je eigenlijk niet wat goed voor je is. Wat richtlijnen van iemand die daar al is geweest, zijn dan wel handig. Die Piston V2 zijn al best aardig, maar iets beter mag nog wel. Ik mis er de warmte een beetje in. Vooral omdat ik de EQ nooit gebruik, maar altijd de default sound instellingen. EQ heeft als nadeel dat het ene nr dan geweldig kan klinken, en de volgende komt uit een rioolbuis. Dus zuivere oortjes heb je meer plezier van.
Snorrenbaardvrijdag 12 september 2014 @ 13:16
e8a63a

3$ korting bij banggood, succes ermee.
NXvrijdag 12 september 2014 @ 14:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 september 2014 13:16 schreef Snorrenbaard het volgende:
e8a63a

3$ korting bij banggood, succes ermee.
Is dit voor de Piston? Werkt namelijk niet.
rene90vrijdag 12 september 2014 @ 14:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 september 2014 14:12 schreef NX het volgende:

[..]

Is dit voor de Piston? Werkt namelijk niet.
werkt pas vanaf 40 dollar.
NXvrijdag 12 september 2014 @ 14:22
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 september 2014 14:14 schreef rene90 het volgende:
werkt pas vanaf 40 dollar.
Klopt, dat was ook de eerste melding die ik kreeg, vervolgens 2x Pistons in de winkelmand - nog steeds een error 'in special customer'...
rene90vrijdag 12 september 2014 @ 22:25
Wie had er ervaring met een beetje mooi horloge doosje?
Questularzaterdag 13 september 2014 @ 08:17
Mn pakketje is nu al in KŲln, gaat lekker snel moet ik zeggen :)
Gerlofmzaterdag 13 september 2014 @ 11:57
Ik heb de Earson ER 151 eerst bij dealmachine.com gehaald en vervolgens bij banggood.com
Die van Dealsmachine bleek fake en heb ik een fully refund gekregen.
Nu wilde ik deze Earson binnen een week hebben omdat ik op vakantie zou gaan dus geprobeerd via banggood UK warehouse op tijd te krijgen.
Binnen 5 dagen kwam de postbode met mijn pakketje!

Verschil is echt bizar, kwaliteit geluid veel beter, meer power, batterijduur lijkt iets beter, maar vooral de distance reach is het verschil. De fake version heeft moeite met 1 meter terwijl ik gewoon met de echte naar buiten kan lopen en zeker 8-9 meter prima muziek heb.

Mochten jullie twijfelen of je de echte op de fake hebt hieronder een paar fototjes
96fhgg.jpg
if76ah.jpg
14e788z.jpg

Echte versie:
2dqema.jpg
Fake versie:
mb65fl.jpg

[ Bericht 13% gewijzigd door Gerlofm op 13-09-2014 12:06:35 ]
NXzaterdag 13 september 2014 @ 12:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 september 2014 11:57 schreef Gerlofm het volgende:
Ik heb de Earson ER 151 eerst bij dealmachine.com gehaald en vervolgens bij banggood.com
Die van Dealsmachine bleek fake en heb ik een fully refund gekregen.
Nu wilde ik deze Earson binnen een week hebben omdat ik op vakantie zou gaan dus geprobeerd via banggood UK warehouse op tijd te krijgen.
Binnen 5 dagen kwam de postbode met mijn pakketje!

Verschil is echt bizar, kwaliteit geluid veel beter, meer power, batterijduur lijkt iets beter, maar vooral de distance reach is het verschil. De fake version heeft moeite met 1 meter terwijl ik gewoon met de echte naar buiten kan lopen en zeker 8-9 meter prima muziek heb.

Mochten jullie twijfelen of je de echte op de fake hebt hieronder een paar fototjes
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Echte versie:
[ afbeelding ]
Fake versie:
[ afbeelding ]
Bedankt voor het delen! Zou je ook een foto van de achterkant van de neppe willen plaatsen? Ik ben namelijk benieuwd of daar ook een sticker of nr op zit.

Ik heb die van mijn van DX en die heeft ook zo'n slechte A4 kopietje als handleiding, dit hoeft dus niet te betekenen dat het nep is. Het zit hem vooral in geluidskwaliteit, afstand en afwerking van het apparaat :)
Gerlofmzaterdag 13 september 2014 @ 13:24
Hier de achterkant van de neppe en nog
mhyq81.jpg
Eenskijkenzaterdag 13 september 2014 @ 16:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 september 2014 08:17 schreef Questular het volgende:
Mn pakketje is nu al in KŲln, gaat lekker snel moet ik zeggen :)
duurt bij mij nu wel lang. van focal als ik het goed heb. al anderhalve maand niets meer van gehoord. maar met chinese post weet je het nooit :P
Gunnyzaterdag 13 september 2014 @ 20:37
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 20:10 schreef shiznuts het volgende:
Ja precies. Dat is het 'em nou net hŤ. Je weet alleen door zelf naar bepaalde oortjes te luisteren hoe ze performen en of dat aansluit bij je wensen. Zo respecteer ik ljokerl en ClieOS van head-fi ook wel, maar mijn mening over oortjes wil nog weleens behoorlijk verschillen. Lastig dus om aanbevelingen te doen, daar iedereen een ander ideaal nastreeft, waar vaak ook niet echt een vinger op te leggen is.

Zelf ben ik wel van de allrounders, die alle genres wel aardig pakt. Dus bij klassiek niet blubberig klinkt omdat de focus om de lage muddy bass ligt en als concessie de mids en highs belabbert klinken. Op dezelfde manier zijn neutrale studio of klassiek getweakte oortjes weer bagger wanneer je ook weleens dubstep aanzet bij wijze van spreken.

Na enig zoekwerk en de brainwavz als overpriced beschouwend, kwam ik op volgende uit:

OSTRY KC06A
Zero Audio Tenore

uit de verschillende reviews en gebruikers ervaringen kwamen deze 2 het meest boven drijven. Zou jij misschien nog een aanvulling kunnen/willen geven? De Ostry staat iets voor, maar ik ben open voor goede argumenten. ;)

Kreeg door een mazzeltje een nieuwe FiiO Kilimanjaro E11 aangeboden voor een paar tientjes. Nu maar hopen dat die ook geleverd wordt.

[ Bericht 4% gewijzigd door Gunny op 13-09-2014 20:43:26 ]
shiznutszaterdag 13 september 2014 @ 21:37
OSTRY ken ik wel, ja. Kan op zich ook wel natuurlijk.
D4cJfpy.jpg
DRxyWPX.jpg
ManageTheAngerzaterdag 13 september 2014 @ 22:40
Cree led lampje weer besteld (dit keer voor mijn moeder)

De 3e besteld (banggood), vandaag in huis.
Ongelooflijk snel weer.
N22zaterdag 13 september 2014 @ 23:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 september 2014 22:40 schreef ManageTheAnger het volgende:
Cree led lampje weer besteld (dit keer voor mijn moeder)

De 3e besteld (banggood), vandaag in huis.
Ongelooflijk snel weer.
Q5 ?
ManageTheAngerzondag 14 september 2014 @ 01:07
quote:
7s.gif Op zaterdag 13 september 2014 23:02 schreef N22 het volgende:

[..]

Q5 ?
Jup, de CREE Q5 300lm Mini Zoomable EDC LED Flashlight Silver.
badschaapzondag 14 september 2014 @ 01:26
Oh god, mn familie heeft de chinaphone gezien die ik voor mijn vader heb gekocht hoor.
Nu kan ik al voor 3 mensen een vergelijkbare chinaphone gaan kopen :')
badschaapzondag 14 september 2014 @ 01:31
dus weten jullie nog een goede chinaphone van maximaal 70 euro?
Gunnyzondag 14 september 2014 @ 02:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 september 2014 21:37 schreef shiznuts het volgende:
OSTRY ken ik wel, ja. Kan op zich ook wel natuurlijk.
Klinkt niet alsof je ze geweldig vind. Ze zijn trouwens overear, lekken ze dan ook meer? Die jij noemt is de voorganger. Deze zou aardig verbeterd zijn. (zeggen ze)

Maar geef gewoon je mening, die stel ik wel op prijs. $.60,- uitgeven en dan tot de ontdekking komen dat ik ze in de la laat liggen is ook niks.

[ Bericht 0% gewijzigd door Gunny op 14-09-2014 11:54:05 ]
wootahHzondag 14 september 2014 @ 08:50
quote:
0s.gif Op zondag 14 september 2014 01:31 schreef badschaap het volgende:
dus weten jullie nog een goede chinaphone van maximaal 70 euro?
ik weet niet wat je je vader hebt gegeven maar voor 90 dollar haal je niet veel soeps. Een dg310 misschien.
ManageTheAngerzondag 14 september 2014 @ 09:49
quote:
0s.gif Op zondag 14 september 2014 01:31 schreef badschaap het volgende:
dus weten jullie nog een goede chinaphone van maximaal 70 euro?
DIG / [Chinese Smartphones] #41 - Windows Phone uit china
Downstarzondag 14 september 2014 @ 11:47
quote:
0s.gif Op zondag 14 september 2014 02:05 schreef Gunny het volgende:

[..]

Klinkt niet alsof je ze geweldig vind. Ze zijn trouwens overear, lekken ze dan ook meer? Die jij noemt is de voorganger. Deze zou aardig verbeterd zijn. (zeggen ze)

Maar geef gewoon je mening, die stel ik wel op prijs. $.60 uitgeven en dan tot de ontdekking komen dat ik ze in de la laat liggen is ook niks.
60 dollarcent valt wel mee toch?

Snap wel dat je 60$bedoeld maar op deze manier staat er 60 cent xD
rene90zondag 14 september 2014 @ 11:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 september 2014 22:25 schreef rene90 het volgende:
Wie had er ervaring met een beetje mooi horloge doosje?
Wie van hier was dat ook alweer, die had meerdere boxen en een aantal waren minder van kwaliteit.
Gunnyzondag 14 september 2014 @ 11:54
quote:
1s.gif Op zondag 14 september 2014 11:47 schreef Downstar het volgende:

[..]

60 dollarcent valt wel mee toch?

Snap wel dat je 60$bedoeld maar op deze manier staat er 60 cent xD
Nee hoor, staat gewoon 60 Dollar. O-)
monkeybrainzondag 14 september 2014 @ 13:30
quote:
1s.gif Op zondag 14 september 2014 11:47 schreef Downstar het volgende:

[..]

60 dollarcent valt wel mee toch?

Snap wel dat je 60$bedoeld maar op deze manier staat er 60 cent xD
dQOlQEC.jpg

[ Bericht 3% gewijzigd door monkeybrain op 14-09-2014 13:47:39 ]
Gunnyzondag 14 september 2014 @ 14:28
quote:
0s.gif Op zondag 14 september 2014 13:30 schreef monkeybrain het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Hah. Dankzij mijn super Turtle Ninja edit, hebben jullie niks gemerkt van van de stijging van de Dollar. :+
ManageTheAngerzondag 14 september 2014 @ 16:04
quote:
0s.gif Op zondag 14 september 2014 14:28 schreef Gunny het volgende:

[..]

Hah. Dankzij mijn super Turtle Ninja edit, hebben jullie niks gemerkt van van de stijging van de Dollar. :+
Met alle respect, je hebt niets gewijzigd...
quote:
0s.gif Op zondag 14 september 2014 02:05 schreef Gunny het volgende:

[..]

Klinkt niet alsof je ze geweldig vind. Ze zijn trouwens overear, lekken ze dan ook meer? Die jij noemt is de voorganger. Deze zou aardig verbeterd zijn. (zeggen ze)

Maar geef gewoon je mening, die stel ik wel op prijs. $.60,- uitgeven en dan tot de ontdekking komen dat ik ze in de la laat liggen is ook niks.
[ Bericht 0% gewijzigd door Gunny op 14-09-2014 11:54 ]
Gunnyzondag 14 september 2014 @ 16:21
quote:
0s.gif Op zondag 14 september 2014 16:04 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Met alle respect, je hebt niets gewijzigd...

[..]

En jij hebt de quotes niet met het bericht vergeleken. :9
N22zondag 14 september 2014 @ 16:35
quote:
0s.gif Op zondag 14 september 2014 16:21 schreef Gunny het volgende:

[..]

En jij hebt de quotes niet met het bericht vergeleken. :9
Je hebt ,- toegevoegd achter de 60, maar de . voor 60 laten staan om een of andere duistere reden.
Erasmozondag 14 september 2014 @ 17:04
http://www.dx.com/p/fc-51(...)-174120#.VBWtvhbqo6s

Gisteren ontvangen, mooi stukje ChiNederlands op de doos:

9Qi89LD.jpg?1
RobertNLzondag 14 september 2014 @ 17:23
Gratis DPI in de vierde versnelling. Attent van ze!
Of kan je met die muis nu gratis in de vierde versnelling rijden?
Of...?
monkeybrainzondag 14 september 2014 @ 17:33
quote:
0s.gif Op zondag 14 september 2014 17:04 schreef Erasmo het volgende:
http://www.dx.com/p/fc-51(...)-174120#.VBWtvhbqo6s

Gisteren ontvangen, mooi stukje ChiNederlands op de doos:

[ afbeelding ]
Ik heb die muis eergisteren bij de Action gehaald, 5 euro :)
Heerlijk afgrijselijk design voor 12-jarige nerds :P
Downstarzondag 14 september 2014 @ 20:45
quote:
1s.gif Op zondag 14 september 2014 16:35 schreef N22 het volgende:

[..]

Je hebt ,- toegevoegd achter de 60, maar de . voor 60 laten staan om een of andere duistere reden.
Staat er inderdaad nog niet goed :P

quote:
0s.gif Op zondag 14 september 2014 13:30 schreef monkeybrain het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Het water is hier inderdaad vervuild nadat vitens bekend maakte de hoofdsponser te zijn van PEC Zwolle.

Sinds dien drink ik geen kraanwater meer, dus daar zou het niet aan kunnen liggen.
Misschien breken me die goedkope schultenbrau blikken, die ik sindsdien alleen nog maar drink, me een beetje op..

fcb0aaa012ed8551d71772f86aee6ead.jpg
Bron
tokko1zondag 14 september 2014 @ 20:55
quote:
0s.gif Op zondag 14 september 2014 20:45 schreef Downstar het volgende:

[..]

Staat er inderdaad nog niet goed :P

[..]

Het water is hier inderdaad vervuild nadat vitens bekend maakte de hoofdsponser te zijn van PEC Zwolle.

Sinds dien drink ik geen kraanwater meer, dus daar zou het niet aan kunnen liggen.
Misschien breken me die goedkope schultenbrau blikken, die ik sindsdien alleen nog maar drink, me een beetje op..

[ afbeelding ]
Bron
Elk slokje water hier proeft beter ;)

Iemand al z'n "Actief koolstof filter flesje" uit china gehaald?
(http://www.aliexpress.com(...)id=SB_20140914105411)
Heb er hier een liggen, maar vertrouw het toch niet helemaal wat betreft filter :')
rene90zondag 14 september 2014 @ 22:09
quote:
16s.gif Op zondag 14 september 2014 20:55 schreef tokko1 het volgende:

[..]

Elk slokje water hier proeft beter ;)

Iemand al z'n "Actief koolstof filter flesje" uit china gehaald?
(http://www.aliexpress.com(...)id=SB_20140914105411)
Heb er hier een liggen, maar vertrouw het toch niet helemaal wat betreft filter :')
Waarschijnlijk zit er gewoon aids in dat filter ofzo, ik zou zulke dingen ook niet vertrouwen.
Downstarmaandag 15 september 2014 @ 00:06
Sprak mijn broer zojuist en die meldde me dat hij mij online had gevonden xD..

Wat was nou het geval, Ik heb voor hem een Jiayu G4s besteld.
Hem er eigenlijk verder ook niks over verteld, en het wordt zijn eerst smartphone.
Hij wou er dus wat over lezen en is wat gaan zoeken..

Zodoende op mijn review gekomen die op tweakers stond en eens lekker gaan lezen/kijken..
Niks door natuurlijk nog, totdat hij een foto van een buddha zag in de tuin, die hem wel heel bekend voor kwam.. maar nog niet gelijk een lampje deed branden..
Vervolgens zag hij ook nog een foto van onze hond.. en toen wist hij het pas hahaha

Lijkt me een rare gewoon wording om te merken dat je uiteindelijk na een bekende/familielid of vriend hebt zitten luisteren _O-
MacorgaZmaandag 15 september 2014 @ 00:32
Haha, wel grappig ja.
Nu maar oppassen dat hij niet al je stoute posts gaat nalezen....
.Neovo.maandag 15 september 2014 @ 08:52
Is er iemand die ervaringen heeft met zo'n goedkope beamer? Voor 100 euro heb je al een beamer met een "goede" resolutie. Ding is namelijk voor in een jeugdsoos, en daar hebben we momenteel geen geld om direct een nieuwe aan te schaffen van 400 euro.
rene90maandag 15 september 2014 @ 08:55
quote:
1s.gif Op maandag 15 september 2014 08:52 schreef .Neovo. het volgende:
Is er iemand die ervaringen heeft met zo'n goedkope beamer? Voor 100 euro heb je al een beamer met een "goede" resolutie. Ding is namelijk voor in een jeugdsoos, en daar hebben we momenteel geen geld om direct een nieuwe aan te schaffen van 400 euro.
Linkje?
RobertNLmaandag 15 september 2014 @ 09:04
Vaak zit het hem in de lamp dacht ik? Die zijn niet zo sterk van die goedkope dingen.
.Neovo.maandag 15 september 2014 @ 10:12
Zoiets: https://www.chinavasion.c(...)0_To_150_Inch_Image/

Die TV aansluiting is wel grappig, aangezien ie daar o.a. voor gebruikt kan worden.
tokko1maandag 15 september 2014 @ 10:16
quote:
0s.gif Op maandag 15 september 2014 10:12 schreef .Neovo. het volgende:
Zoiets: https://www.chinavasion.c(...)0_To_150_Inch_Image/

Die TV aansluiting is wel grappig, aangezien ie daar o.a. voor gebruikt kan worden.
Zoiets kan je alleen gebruiken in een totaal verduisterde ruimte op een witte muur.
En niet beetje doorschijnende gordijnen met buiten volle maan. Lichtopbrengst is echt om te huilen ;)
.Neovo.maandag 15 september 2014 @ 10:20
quote:
16s.gif Op maandag 15 september 2014 10:16 schreef tokko1 het volgende:

[..]

Zoiets kan je alleen gebruiken in een totaal verduisterde ruimte op een witte muur.
En niet beetje doorschijnende gordijnen met buiten volle maan. Lichtopbrengst is echt om te huilen ;)
Ruimte is totaal verduisterd en heeft een witte muur. Opzich zou het kunnen. We hebben er nu een beamer staan waarvaan de resolutie echt om te huilen is, je kan de pixels tellen.
rene90maandag 15 september 2014 @ 10:23
quote:
0s.gif Op maandag 15 september 2014 10:20 schreef .Neovo. het volgende:

[..]

Ruimte is totaal verduisterd en heeft een witte muur. Opzich zou het kunnen. We hebben er nu een beamer staan waarvaan de resolutie echt om te huilen is, je kan de pixels tellen.
Welke resolutie heeft die beamer? Want deze heeft 800*600 :')
.Neovo.maandag 15 september 2014 @ 10:30
quote:
0s.gif Op maandag 15 september 2014 10:23 schreef rene90 het volgende:

[..]

Welke resolutie heeft die beamer? Want deze heeft 800*600 :')
Ik geloof dat die ook zoiets is of zelfs minder.
rene90maandag 15 september 2014 @ 10:32
quote:
0s.gif Op maandag 15 september 2014 10:30 schreef .Neovo. het volgende:

[..]

Ik geloof dat die ook zoiets is of zelfs minder.
Waarom dan een nieuwe beamer kopen als de huidige waarschijnlijk dezelfde resolutie heeft? Kijk gewoon op marktplaats of er een leuke 2e hands staat.
.Neovo.maandag 15 september 2014 @ 11:47
De huidige beamer heeft dit:

3LCD™ Display Technology
1300 ANSI Lumens
854 x 480 Native Resolution
16:9 Native Aspect Ratio
500:1 Contrast Ratio

Zit dus niet heel veel verschil tussen in de resolutie, de rest wel.

Ik heb al op marktplaats gekeken, maar ben nog geen leuke tegengekomen die een beetje aan mijn wensen voldoet en die in de buurt zit.
Iemand91maandag 15 september 2014 @ 18:46
Bij de New Arrivals op Banggood :{

Electric Vac Vacuum Cordless Ear Cleaner Wax Remover Earpick
1.jpg

En nog een Smart Watch (een van de vele), voor $42-45~ish.
Schijnbaar met mic en speaker zodat je d'r ook mee kunt bellen (via je smartphone uiteraard)

SKU165339(7).jpg
Questularmaandag 15 september 2014 @ 18:47
En mn Brainwavz M1 zijn binnen :) Woensdag besteld en nu in huis ^O^
Prima geluid, ik ben tevreden :)
MacorgaZmaandag 15 september 2014 @ 19:24
Had ik bijna een penispomp voor 29 euro gekocht in Nederland, blijkt die maar 17 euro te zijn op AliExpress _O_
Dionysiou zijn verjaardagscadeau is dus ook geregeld ^O^
monkeybrainmaandag 15 september 2014 @ 19:35
quote:
14s.gif Op maandag 15 september 2014 19:24 schreef MacorgaZ het volgende:
Had ik bijna een penispomp voor 29 euro gekocht in Nederland, blijkt die maar 17 euro te zijn op AliExpress _O_
Dionysiou zijn verjaardagscadeau is dus ook geregeld ^O^
Dat is een voordeel als je een Chinese maat hebt :Y

quote:
Als je met een vacuŁmpomp je oren moet schoonzuigen dan zou ik maar snel naar de dokter gaan _O-
davedavymaandag 15 september 2014 @ 20:11
Jezus die koers. :'(
shiznutsmaandag 15 september 2014 @ 20:51
:( Ja, whattadrama. :'( Fucking kudtEU. Was nooit gebeurd als we de Gulden hadden gehouwe.
Maar nieuwe salarisonderhandelingen aangaan. Verdiensten relatief aan de EURUSD-koers houden.

:T
neo2000maandag 15 september 2014 @ 22:24
Klote EU heeft ons niets meer gebracht dan hoge inflatie en vaag pratende Zloty arbeiders die hier de Lidl en Aldi in het dorp leegroven van alle blikken Schultenspau, Spaumeister en alle 30 KG zakken friet. :(

Maar back ontopic; ik zie dat de cheerson X10 "ins Specialangebot" ist de site met de porno naam; banggood. Voor die prijs leuk om eens mee te pielen dacht ik zo. :P Wat is de standaard manier van aansturen van dat remote spul? Left hand throttle, of right hand throttle? Ben zelf rechts, dus fijne motoriek (sturen) zal met rechts beter zijn; ergo, left hand throttle me thinks?
Gunnymaandag 15 september 2014 @ 23:04
Aangezien ik bij mp4nation wat wil gaan bestellen en die de optie gratis Fedex erbij doen, hoop ik dat me misschien iemand wat helder kan maken. Dit zou voor mij NL de eerste keer Fedex worden.

Gaat voornamelijk om de (eventuele) kosten waar ik mee rekenen moet/mag. Het item kost rond de 60/65 dollar, dus het Douane gedeelte is niet zo moeilijk. Maar wat voor kosten brengt Fedex in rekening? Ik kan er zo ongeveer niets over vinden bij die jongens.

Het idee is of het qua prijs dan zinvol is om er voor te kiezen, of gewoon de normale T&T te nemen.
RobertNLmaandag 15 september 2014 @ 23:41
Hier is het nog altijd ''goed'' gegaan bij FedEx over 6-8 bestellingen ofzo ;)
Lollmaandag 15 september 2014 @ 23:43
quote:
0s.gif Op zondag 14 september 2014 20:45 schreef Downstar het volgende:

[..]

Staat er inderdaad nog niet goed :P

[..]

Het water is hier inderdaad vervuild nadat vitens bekend maakte de hoofdsponser te zijn van PEC Zwolle.

Sinds dien drink ik geen kraanwater meer, dus daar zou het niet aan kunnen liggen.
Misschien breken me die goedkope schultenbrau blikken, die ik sindsdien alleen nog maar drink, me een beetje op..

[ afbeelding ]
Bron
ff kappen met haten op PEC!
Downstardinsdag 16 september 2014 @ 00:20
quote:
1s.gif Op maandag 15 september 2014 23:43 schreef Loll het volgende:

[..]

ff kappen met haten op PEC!
oei, nu wordt het gevaarlijk xD.
Ben je dr ook weer eens grappenmaker!?
shiznutsdinsdag 16 september 2014 @ 01:48
quote:
8s.gif Op maandag 15 september 2014 22:24 schreef neo2000 het volgende:
Klote EU heeft ons niets meer gebracht dan hoge inflatie en vaag pratende Zloty arbeiders die hier de Lidl en Aldi in het dorp leegroven van alle blikken Schultenspau, Spaumeister en alle 30 KG zakken friet. :(

Maar back ontopic; ik zie dat de cheerson X10 "ins Specialangebot" ist de site met de porno naam; banggood. Voor die prijs leuk om eens mee te pielen dacht ik zo. :P Wat is de standaard manier van aansturen van dat remote spul? Left hand throttle, of right hand throttle? Ben zelf rechts, dus fijne motoriek (sturen) zal met rechts beter zijn; ergo, left hand throttle me thinks?
Over Polen en Zloty gesproken, ff slightly offtopic... Ik kom soms erg goedkope elektronicaspul tegen via Geizhals.eu bij Poolse zaken, maar dat voor verzenden geldt meestal 'nur innerhalb Poland'. Grrr. :( En dat scheelt dan toch al gauw een paar tientjes ofzo. :o Kent iemand zo'n soort Borderlinx/Logoix-achtige service voor Poolse bestellingen? :P

Over de CX10, ja, dat is een geinig ding wel! :D Ik heb er al een hoop lol aan gehad eigenlijk. Rechtshandig, maar dat maakt niet uit, iedereen heeft sowieso maar gewoon mode 2 te vliegen w.m.b. . :{w Links throttle ftw. :Y
Dromerdinsdag 16 september 2014 @ 08:36
quote:
13s.gif Op maandag 15 september 2014 20:51 schreef shiznuts het volgende:
:( Ja, whattadrama. :'( Fucking kudtEU. Was nooit gebeurd als we de Gulden hadden gehouwe.
Maar nieuwe salarisonderhandelingen aangaan. Verdiensten relatief aan de EURUSD-koers houden.

:T
Man, weet je wat de dollarkoers was net voor de euro werd ingevoerd? :P
(ben toen een paar keer naar de VS geweest; dat werd pas in 2007 een feestje financieel gezien)
(mahja.. toen zaten de meesten hier nog met papieren vliegtuigjes te spelen natuurlijk ;))
neo2000dinsdag 16 september 2014 @ 08:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 september 2014 01:48 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Over Polen en Zloty gesproken, ff slightly offtopic... Ik kom soms erg goedkope elektronicaspul tegen via Geizhals.eu bij Poolse zaken, maar dat voor verzenden geldt meestal 'nur innerhalb Poland'. Grrr. :( En dat scheelt dan toch al gauw een paar tientjes ofzo. :o Kent iemand zo'n soort Borderlinx/Logoix-achtige service voor Poolse bestellingen? :P

Over de CX10, ja, dat is een geinig ding wel! :D Ik heb er al een hoop lol aan gehad eigenlijk. Rechtshandig, maar dat maakt niet uit, iedereen heeft sowieso maar gewoon mode 2 te vliegen w.m.b. . :{w Links throttle ftw. :Y
Okido, thanks. Mode 2 it is, voor dat tientje wel leuk genoeg om de kat langdurig mee te irriteren. 14.gif Direct wat spare parts meebestellen een goeie optie, of is dat niet zo nodig bij de XC10? Volgens mij zijn ze best degelijk, no?

M.b.t. je vraag, ik vind eigenlijk alleen diensten de andere kant op via Google.. :')
Vraag mij inmiddels af of zulke diensten vanuit Polen wel bestaan. Misschien is er minder vraag naar producten vanuit Polen o.i.d.? (i.t.t. personen schijnbaar, cheap labor f.t.w. :'))

Sowieso speelt import van spullen uit Polen in NL wat minder denk ik; die 'Ollanders zijn al blij als ze eens een keer niet afgezet worden doordat ze rechtstreeks uit Duitsland, de UK of China kunnen bestellen. Heb daadwerkelijk geen idee waarom sommige spullen in Nederland echt af en toe 3 keer zo veel moeten kosten als bijv. in Duitsland. Maar met de prijzen in o.a. Duitsland is denk ik Polen vanuit Nederland geestelijk nog net en brug te ver, haha. Nog niet al te lang geleden zaten we met z'n alleen nog massaal kledingcontainers te vullen met spullen die die kant op gingen m.b.t. ontwikkelingshulp. Nog even met het huidige kabinet en het is the other way around, lolMochten zulke diensten er zijn (vast wel, maar probeer zo'n Poolse website maar eens te ontcijferen - wordt zelfs met translate.google.com nog lastig vrees ik.. :P) heb ik er in ieder geval geen ervaring mee. :( De andere kant op however, via mailbox.de wel ervaringen, en die zijn eigenlijk allemaal goed. Lees ook veel goeie ervaringen m.b.t. o.a. huifkar.de op tweakers, maar da's ook weer de verkeerde kant op vrees ik. :+
Long story short: i'm no help whatsoever, but what else is new

quote:
10s.gif Op dinsdag 16 september 2014 08:36 schreef Dromer het volgende:

[..]

Man, weet je wat de dollarkoers was net voor de euro werd ingevoerd? :P
(ben toen een paar keer naar de VS geweest; dat werd pas in 2007 een feestje financieel gezien)
(mahja.. toen zaten de meesten hier nog met papieren vliegtuigjes te spelen natuurlijk ;))
Mwah.. ik denk dat ik toch zo inmiddels wel de topic opa ben, haha.. Stelletje jonkies hier..
Lenny_Leonarddinsdag 16 september 2014 @ 09:53
Lightinthebox pakketje nu al binnen. Perfect. Heeft precies een week geduurd.
Xetrandinsdag 16 september 2014 @ 10:15
iemand ooit een webcam uit China gekocht? :P
Fasroslisdinsdag 16 september 2014 @ 11:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 september 2014 01:48 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Over Polen en Zloty gesproken, ff slightly offtopic... Ik kom soms erg goedkope elektronicaspul tegen via Geizhals.eu bij Poolse zaken, maar dat voor verzenden geldt meestal 'nur innerhalb Poland'. Grrr. :( En dat scheelt dan toch al gauw een paar tientjes ofzo. :o Kent iemand zo'n soort Borderlinx/Logoix-achtige service voor Poolse bestellingen? :P

Over de CX10, ja, dat is een geinig ding wel! :D Ik heb er al een hoop lol aan gehad eigenlijk. Rechtshandig, maar dat maakt niet uit, iedereen heeft sowieso maar gewoon mode 2 te vliegen w.m.b. . :{w Links throttle ftw. :Y
Poolse kuisvrouw in dienst nemen en die je pakketjes laten zenden door haar familie, lijkt mij misschien nog de goedkoopste optie.
neo2000dinsdag 16 september 2014 @ 11:17
quote:
7s.gif Op dinsdag 16 september 2014 09:53 schreef Lenny_Leonard het volgende:
Lightinthebox pakketje nu al binnen. Perfect. Heeft precies een week geduurd.
Laatste bestelling bij DX of all places was zelfs in een weekje of wat binnen. Het KAN dus allemaal wel. Het lijkt er op dat de Chinese posterijen hun shit eindelijk op orde hebben. Of dat de load simpelweg minder is omdat er ook tegenwoordig via een hoop ander diensten envelopjes verzonden worden. Dat kan natuurlijk ook gewoon. :P
KdwPPrdinsdag 16 september 2014 @ 11:24
quote:
16s.gif Op zondag 14 september 2014 20:55 schreef tokko1 het volgende:

[..]

Elk slokje water hier proeft beter ;)

Iemand al z'n "Actief koolstof filter flesje" uit china gehaald?
(http://www.aliexpress.com(...)id=SB_20140914105411)
Heb er hier een liggen, maar vertrouw het toch niet helemaal wat betreft filter :')
Ik heb mijne er na 2 dagen ook maar weer afgehaald en weggegooid. Denk dat het water er nooit beter van zal worden, we hebben tenslotte al het schoonste water van de wereld.
roflmakerdinsdag 16 september 2014 @ 11:25
Toevallig iemand al in bezit van deze shark watch?
Link
rene90dinsdag 16 september 2014 @ 11:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 september 2014 11:25 schreef roflmaker het volgende:
Toevallig iemand al in bezit van deze shark watch?
Link
Ik vind het ding echt gruwelijk lelijk.
KdwPPrdinsdag 16 september 2014 @ 11:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 september 2014 10:15 schreef Xetran het volgende:
iemand ooit een webcam uit China gekocht? :P
Ja ik heb een claim lopen voor een 12 Megapixel cam die 0,3 Megapixel is :P 8)7 Is maar 40x slechter.

Ik kan me eigen in vage lijnen net herkennen als ik een foto maak, echt een aanrader ^O^ .

http://www.lightinthebox.(...)-webcam_p365056.html (eigenlijk pure oplichting dit, vooral omdat ze niet willen refunden of een andere willen sturen. Nu moet ik weer een paypal claim aanmaken waar ik helemaal geen zin in heb)

En ik wilde nog wel zo graag gaan chatrouletten :)

[ Bericht 5% gewijzigd door KdwPPr op 16-09-2014 11:34:28 (edit) ]
Downstardinsdag 16 september 2014 @ 13:15
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 september 2014 11:30 schreef rene90 het volgende:

[..]

Ik vind het ding echt gruwelijk lelijk.
Idd xD!
Chuneesdinsdag 16 september 2014 @ 13:40
hoe kan ik RQ34187***7SG tracken?

singaapore post pakt hem niet...
rene90dinsdag 16 september 2014 @ 13:43
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 september 2014 13:40 schreef Chunees het volgende:
hoe kan ik RQ34187***7SG tracken?

singaapore post pakt hem niet...
Wachten tot hij wel te tracken is, 17track.net
Soms kan het wel 10 dagen duren voordat je hem pas kan tracken.
Ballsofsteeldinsdag 16 september 2014 @ 14:12
net een Xiaomi 5200mah powerbank binnengekregen die ik op 3 september besteld had.

Kleine twee weken met NL direct.

SPOILER
GK4zwxw.jpg
xdEXb3Z.jpg
Code gecheckt op mi.com en het is inderdaad een echte :)
kikoooooodinsdag 16 september 2014 @ 15:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 september 2014 13:15 schreef Downstar het volgende:

[..]

Idd xD!
Mensen die xd gebruiken :')
kikoooooodinsdag 16 september 2014 @ 15:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 september 2014 14:12 schreef Ballsofsteel het volgende:
net een Xiaomi 5200mah powerbank binnengekregen die ik op 3 september besteld had.

Kleine twee weken met NL direct.

SPOILER
Code gecheckt op mi.com en het is inderdaad een echte :)
Waarom de 5200 en niet de 10400?
Dromerdinsdag 16 september 2014 @ 15:10
quote:
5s.gif Op dinsdag 16 september 2014 15:09 schreef kikoooooo het volgende:

[..]

Waarom de 5200 en niet de 10400?
Gokje: omdat ie kleiner is.
Hij moet tenslotte wel in je handtasje passen!
badschaapdinsdag 16 september 2014 @ 16:15
********** is ook niet echt de snelste met verzenden
Ballsofsteeldinsdag 16 september 2014 @ 16:23
quote:
10s.gif Op dinsdag 16 september 2014 15:10 schreef Dromer het volgende:

[..]

Gokje: omdat ie kleiner is.
Hij moet tenslotte wel in je handtasje broekzak passen!
Ik ging ervanuit dat de 10400 zo groot zo zijn dat ie niet tegelijkertijd met mn telefoon in mn broekzak zou passen. En daar komt nog bij dat ik een 5200 al niet leeg ga krijgen, dus laat staan een 10400.
Xetrandinsdag 16 september 2014 @ 17:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 september 2014 11:33 schreef KdwPPr het volgende:

[..]

Ja ik heb een claim lopen voor een 12 Megapixel cam die 0,3 Megapixel is :P 8)7 Is maar 40x slechter.

Ik kan me eigen in vage lijnen net herkennen als ik een foto maak, echt een aanrader ^O^ .

http://www.lightinthebox.(...)-webcam_p365056.html (eigenlijk pure oplichting dit, vooral omdat ze niet willen refunden of een andere willen sturen. Nu moet ik weer een paypal claim aanmaken waar ik helemaal geen zin in heb)

En ik wilde nog wel zo graag gaan chatrouletten :)
Haha. Heb ook al zulke dingen zien loopen in de comments. Hoopte dat iemand eentje had waar je wel fatsoenlijk je pieemans op kon onderscheiden
N22dinsdag 16 september 2014 @ 18:09
quote:
0s.gif Op zondag 14 september 2014 17:33 schreef monkeybrain het volgende:

[..]

Ik heb die muis eergisteren bij de Action gehaald, 5 euro :)
Heerlijk afgrijselijk design voor 12-jarige nerds :P
De Maxxter Gaming Mouse ? :P

Heb hem net gehaald in blauwe uitvoering, hij werd hier meermaals genoemd, maar de Action in mijn woonplaats had hem niet. Nu was ik toevallig bij een Action in Amsterdam en daar hadden ze hem wel, ben benieuwd.
davedavydinsdag 16 september 2014 @ 18:12
China post heeft weer wat kuren de laatste weken. Nog bij aan het werken van hun Mid Autumn festival zeker.
MacorgaZdinsdag 16 september 2014 @ 18:55
Pff, dit is toch ongelooflijk _O_
http://www.ebay.com/itm/M(...)&hash=item2a3e80e619

$1,60 incl. voor zo'n sport-mp3-spelertje _O_
Dromerdinsdag 16 september 2014 @ 19:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 september 2014 16:23 schreef Ballsofsteel het volgende:

[..]

Ik ging ervanuit dat de 10400 zo groot zo zijn dat ie niet tegelijkertijd met mn telefoon in mn broekzak zou passen. En daar komt nog bij dat ik een 5200 al niet leeg ga krijgen, dus laat staan een 10400.
Mij hoef je niet te overtuigen hoor. Ik heb beide maten. :)
monkeybraindinsdag 16 september 2014 @ 19:23
quote:
10s.gif Op dinsdag 16 september 2014 18:09 schreef N22 het volgende:

[..]

De Maxxter Gaming Mouse ? :P

Heb hem net gehaald in blauwe uitvoering, hij werd hier meermaals genoemd, maar de Action in mijn woonplaats had hem niet. Nu was ik toevallig bij een Action in Amsterdam en daar hadden ze hem wel, ben benieuwd.
Ik heb helemaal achterin de kast zitten graaien voor een blauwe :')
Groen en rood is net iets minder.

quote:
10s.gif Op dinsdag 16 september 2014 18:55 schreef MacorgaZ het volgende:
Pff, dit is toch ongelooflijk _O_
http://www.ebay.com/itm/M(...)&hash=item2a3e80e619

$1,60 incl. voor zo'n sport-mp3-spelertje _O_
Er zal natuurlijk geen reden zijn waarom ze voor een dumpprijs weggaan ;)
Je mag zelf een sd kaartje erin doen en vervolgens is het allemaal bagger.

Knoppen die eraf vallen, batterij snel leeg, bagger geluid.
Maar voor zo'n prijs begin ik wel nieuwsgierig te worden. Ik zal hem op mijn lijstje zetten _O-
ManageTheAngerdinsdag 16 september 2014 @ 19:44
quote:
10s.gif Op dinsdag 16 september 2014 18:09 schreef N22 het volgende:

[..]

De Maxxter Gaming Mouse ? :P

Heb hem net gehaald in blauwe uitvoering, hij werd hier meermaals genoemd, maar de Action in mijn woonplaats had hem niet. Nu was ik toevallig bij een Action in Amsterdam en daar hadden ze hem wel, ben benieuwd.
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 september 2014 19:23 schreef monkeybrain het volgende:

[..]

Ik heb helemaal achterin de kast zitten graaien voor een blauwe :')
Groen en rood is net iets minder.

[..]

Er zal natuurlijk geen reden zijn waarom ze voor een dumpprijs weggaan ;)
Je mag zelf een sd kaartje erin doen en vervolgens is het allemaal bagger.

Knoppen die eraf vallen, batterij snel leeg, bagger geluid.
Maar voor zo'n prijs begin ik wel nieuwsgierig te worden. Ik zal hem op mijn lijstje zetten _O-
Hij werkt hier nog perfect, heb er nog 1 liggen op reserve.
N22dinsdag 16 september 2014 @ 20:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 september 2014 19:23 schreef monkeybrain het volgende:

[..]

Ik heb helemaal achterin de kast zitten graaien voor een blauwe :')
Groen en rood is net iets minder.
Bij mij precies hetzelfde, ik had de laatste blauwe van helemaal achter in t schap :7 :@
MacorgaZdinsdag 16 september 2014 @ 20:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 september 2014 19:23 schreef monkeybrain het volgende:
[..]

Er zal natuurlijk geen reden zijn waarom ze voor een dumpprijs weggaan ;)
Je mag zelf een sd kaartje erin doen en vervolgens is het allemaal bagger.

Knoppen die eraf vallen, batterij snel leeg, bagger geluid.
Maar voor zo'n prijs begin ik wel nieuwsgierig te worden. Ik zal hem op mijn lijstje zetten _O-
Zolang er geluid uit komt en hij een paar maanden meegaat is het beter dan niks :P
RhytmicalRemedydinsdag 16 september 2014 @ 22:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 september 2014 01:48 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Polen en Zloty
_O_
shiznutswoensdag 17 september 2014 @ 00:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 september 2014 20:26 schreef MacorgaZ het volgende:

[..]

Zolang er geluid uit komt en hij een paar maanden meegaat is het beter dan niks :P
;( Nou, nee, niks is nog beter dan dat. Een kartonnen wcrol drijft nog beter muziek aan.
Haal toch gewoon een SanDisk Sansa. Zip+, Clip Zip, een oude Fuse... of gebruik je smartphone.
Downstarwoensdag 17 september 2014 @ 01:12
quote:
2s.gif Op dinsdag 16 september 2014 15:09 schreef kikoooooo het volgende:

[..]

Mensen die xd gebruiken :')
Mensen die haten dat een ander xd gebruikt :')
Mensen die Drugs gebruiken :') :')
Mensen die gebruik maken van iphone(s) :')

mensen die overmatig gebruik maken van :').. :') :')


:+

quote:
0s.gif Op woensdag 17 september 2014 00:04 schreef shiznuts het volgende:

[..]

;( Nou, nee, niks is nog beter dan dat. Een kartonnen wcrol drijft nog beter muziek aan.
Haal toch gewoon een SanDisk Sansa. Zip+, Clip Zip, een oude Fuse... of gebruik je smartphone.
Dit inderdaad, meestal luister je muziek om er van te genieten..
anders kun je inderdaad een wcrol gebruiken :P
N22woensdag 17 september 2014 @ 02:17
quote:
0s.gif Op woensdag 17 september 2014 01:12 schreef Downstar het volgende:

[..]

Mensen die haten dat een ander xd gebruikt :')
Mensen die Drugs gebruiken :') :')
Mensen die gebruik maken van iphone(s) :')

mensen die overmatig gebruik maken van :').. :') :')

:+
eejgOb9.gif
kikoooooowoensdag 17 september 2014 @ 09:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 september 2014 16:23 schreef Ballsofsteel het volgende:

[..]

Ik ging ervanuit dat de 10400 zo groot zo zijn dat ie niet tegelijkertijd met mn telefoon in mn broekzak zou passen. En daar komt nog bij dat ik een 5200 al niet leeg ga krijgen, dus laat staan een 10400.
Das idd waar. Dat gaat niet passen bij een normale broek :)
kikoooooowoensdag 17 september 2014 @ 09:22
quote:
12s.gif Op woensdag 17 september 2014 02:17 schreef N22 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Dit.
mscholwoensdag 17 september 2014 @ 09:40
quote:
0s.gif Op woensdag 17 september 2014 00:04 schreef shiznuts het volgende:

[..]

;( Nou, nee, niks is nog beter dan dat. Een kartonnen wcrol drijft nog beter muziek aan.
Haal toch gewoon een SanDisk Sansa. Zip+, Clip Zip, een oude Fuse... of gebruik je smartphone.
ik heb hier nu een sandisk sansa clip zip maar die valt mij maar tegen, regelmatig blijft het geluid hangen, alsof hij aan het bufferen is :') , lange stiltes tussen nummers, niet echt handige navigatie (maar op zo'n schermpje kan het nauwelijks beter..)
RobertNLwoensdag 17 september 2014 @ 10:23
Must resist -O-
quote:
0s.gif Op woensdag 17 september 2014 09:40 schreef mschol het volgende:

[..]

ik heb hier nu een sandisk sansa clip zip maar die valt mij maar tegen, regelmatig blijft het geluid hangen, alsof hij aan het bufferen is :') , lange stiltes tussen nummers, niet echt handige navigatie (maar op zo'n schermpje kan het nauwelijks beter..)
Al rockbox _O_ er op? Helaas ging die van mij (refurb van ebay) na 4 maand dood :{
monkeybrainwoensdag 17 september 2014 @ 11:51
quote:
0s.gif Op woensdag 17 september 2014 09:40 schreef mschol het volgende:

[..]


[..]

ik heb hier nu een sandisk sansa clip zip maar die valt mij maar tegen, regelmatig blijft het geluid hangen, alsof hij aan het bufferen is :') , lange stiltes tussen nummers, niet echt handige navigatie (maar op zo'n schermpje kan het nauwelijks beter..)
Stock firmware is ruk. Rockbox erop zetten.
Ik heb werkelijk nog nooit 1 keer een probleem gehad met de mijne.

quote:
0s.gif Op woensdag 17 september 2014 10:23 schreef RobertNL het volgende:
DX: Future Widespread Vehicle! Electric Balancing Unicycle Wheelbarrow Monocycle
Extra tandartsverzekering erbij nemen :')
Bakkertjeeewoensdag 17 september 2014 @ 12:04
Waarom is de xiaomi powerbank zo populair? Wie weet een site voor een echte?
RobertNLwoensdag 17 september 2014 @ 12:15
quote:
0s.gif Op woensdag 17 september 2014 11:51 schreef monkeybrain het volgende:

[..]

Extra tandartsverzekering erbij nemen :')
Geen kunstgebit(-verzekering) hebben :')
MacorgaZwoensdag 17 september 2014 @ 12:24
quote:
0s.gif Op woensdag 17 september 2014 00:04 schreef shiznuts het volgende:

[..]

;( Nou, nee, niks is nog beter dan dat. Een kartonnen wcrol drijft nog beter muziek aan.
Haal toch gewoon een SanDisk Sansa. Zip+, Clip Zip, een oude Fuse... of gebruik je smartphone.
Mjah, ik ga beginnen met hardlopen dus voor die 1,30 euro probeer ik wel even kutgeluid met kutaccu voor ik een echte MP3-speler haal :P
Heb op eBay voor $2 ook zo'n phone-armband gekocht voor hardlopen dus kan over een tijdje ook wel mijn telefoon gebruiken ^O^
Iemand91woensdag 17 september 2014 @ 13:21
quote:
Je ziet gewoon dat hij met moeite dat ding kan sturen/zichzelf rechtop kan houden. _O-

Awei ES800M oortjes kapot. Moet nieuwe hebben. -O-
W00ferwoensdag 17 september 2014 @ 13:25
Ik kreeg vandaag mn MHL adapter binnen van Dealextreme. Op de envelop had ik Jan Aap gezet als geadresseerde _O-
MacorgaZwoensdag 17 september 2014 @ 13:36
quote:
0s.gif Op woensdag 17 september 2014 13:25 schreef W00fer het volgende:
Ik kreeg vandaag mn MHL adapter binnen van Dealextreme. Op de envelop had ik Jan Aap gezet als geadresseerde _O-
Whehe, heb zelf ook wel soms Meneer Geweldig gedaan of bij provincie allemaal onzin, boeit toch weinig, alleen als het een pakket is dat je gemist hebt en met legitimatie moet ophalen bij het postkantoor :P
RobertNLwoensdag 17 september 2014 @ 13:54
quote:
0s.gif Op woensdag 17 september 2014 13:21 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

Je ziet gewoon dat hij met moeite dat ding kan sturen/zichzelf rechtop kan houden. _O-

oefenen lijkt mij dat :P.
Downstarwoensdag 17 september 2014 @ 14:00
quote:
0s.gif Op woensdag 17 september 2014 12:24 schreef MacorgaZ het volgende:

[..]

Mjah, ik ga beginnen met hardlopen dus voor die 1,30 euro probeer ik wel even kutgeluid met kutaccu voor ik een echte MP3-speler haal :P
Heb op eBay voor $2 ook zo'n phone-armband gekocht voor hardlopen dus kan over een tijdje ook wel mijn telefoon gebruiken ^O^
Wat voor een telefoon heb je?

ik kwam afgelopen week een kerel van een jaar of 40 tegen in de sportschool.
die wou volgens mij ook hip doen met zon phone armband/hoes geval met daarin een note 3 ofzo..
Het leek in iedergeval wel of die een hele LED TV aan zijn arm had hangen _O- _O-
MacorgaZwoensdag 17 september 2014 @ 14:54
quote:
0s.gif Op woensdag 17 september 2014 14:00 schreef Downstar het volgende:

[..]

Wat voor een telefoon heb je?

ik kwam afgelopen week een kerel van een jaar of 40 tegen in de sportschool.
die wou volgens mij ook hip doen met zon phone armband/hoes geval met daarin een note 3 ofzo..
Het leek in iedergeval wel of die een hele LED TV aan zijn arm had hangen _O- _O-
Samsung Galaxy S4 dus het vŠlt nog mee qua grootte al is het niet ideaal, vandaar ook simpel mini-mp3-spelertje. Misschien als ik ook GPS en snelheid wil tracken dat ik de telefoon meeneem.
Een Note 3 om je arm is in ieder geval niet echt wat nee _O-
Dromerwoensdag 17 september 2014 @ 14:57
quote:
0s.gif Op woensdag 17 september 2014 12:04 schreef Bakkertjeee het volgende:
Waarom is de xiaomi powerbank zo populair? Wie weet een site voor een echte?
Omdat ze goed en betaalbaar zijn.

http://xiaomi.tmall.com/
Jonmenwoensdag 17 september 2014 @ 15:45
quote:
0s.gif Op woensdag 17 september 2014 12:04 schreef Bakkertjeee het volgende:
Waarom is de xiaomi powerbank zo populair? Wie weet een site voor een echte?
Inderdaad. Erg betrouwbaar en gewoon fantastische kwaliteit.
http://www.banggood.com/O(...)Silver-p-923637.html

Met code acc75a ook nog $3 extra korting.
monkeybrainwoensdag 17 september 2014 @ 16:29
Hey Shiz, heb jij toevallig deze oordoppen? Een soort vibrator doppen voor extra goede sound via de schedel. Het is wel extra technologie en dat maakt mij nieuwsgierig 8-) Kosten rond de 10 euro uit Korea.

Catch22-woensdag 17 september 2014 @ 16:39
quote:
11s.gif Op donderdag 11 september 2014 15:31 schreef Catch22- het volgende:
Nou, geld dus terug van DX en nu 7 besteld op banggood. Ik ben benieuwd.
En allemaal verzonden. De eerste donderdag en vrijdag al, de laatste vandaag. Ben benieuwd.
monkeybrainwoensdag 17 september 2014 @ 16:41
Ik voel mezelf een beetje depressief vandaag dus tijd om te shoppen op ebay.
Heb al tijden niets meer gekocht!

otg kabel

1.jpg

2e otg, omdat 1 altijd 4 weken gaat duren :P

05558-9.jpg

xiaomi, na al dat gezeur moet ik er ook maar 1 hebben. Bedankt voor de coupon ^O^

SKU133424-8.jpg

Steve Jobs poppetje _O-

$_57.JPG

Stufz hamburger press _O_

0033_1.jpg
remcoswwoensdag 17 september 2014 @ 16:43
Iemand die de Mi Millet W1NB portable usb router besteld heeft?
Net de Chinese software gedownload, op een paar grote knoppen gedrukt en het wifi netwerk verscheen.

Helaas is het nog niet gelukt om daadwerkelijk verbinding te maken, blijft hangen op IP-adres ophalen op 'm G4s..
Bakkertjeeewoensdag 17 september 2014 @ 17:12
quote:
0s.gif Op woensdag 17 september 2014 14:57 schreef Dromer het volgende:

[..]

Omdat ze goed en betaalbaar zijn.

http://xiaomi.tmall.com/
quote:
0s.gif Op woensdag 17 september 2014 15:45 schreef Jonmen het volgende:

[..]

Inderdaad. Erg betrouwbaar en gewoon fantastische kwaliteit.
http://www.banggood.com/O(...)Silver-p-923637.html

Met code acc75a ook nog $3 extra korting.
nouja, besteld (t) hea :P
Bakkertjeeewoensdag 17 september 2014 @ 18:00
Iemand nog een goede wifi extender?
monkeybrainwoensdag 17 september 2014 @ 19:00
Meer :D Mijn bookmarks eens legen vandaag :')

FM transmitters zuigen, deze proberen :7
AE307_7_ALL_zps2faa48ba.jpg

Bag grips ^O^

$_12.JPG

Magic sponge, eens kijken hoe magic het is voor $1 voor 10 stuks :Y
7.jpg
rene90woensdag 17 september 2014 @ 19:05
Iemand had toch interesse in die Tommy weloop?

http://www.banggood.com/W(...)rproof-p-946026.html

69 dollar.
RobertNLwoensdag 17 september 2014 @ 19:30
quote:
0s.gif Op woensdag 17 september 2014 19:05 schreef rene90 het volgende:
Iemand had toch interesse in die Tommy weloop?

http://www.banggood.com/W(...)rproof-p-946026.html

69 dollar.
Waren ze bij dx ook :Y.
Volgende week einde van de week een preview met wat geluk :D
rene90woensdag 17 september 2014 @ 19:33
quote:
1s.gif Op woensdag 17 september 2014 19:30 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Waren ze bij dx ook :Y.
Volgende week einde van de week een preview met wat geluk :D
5 dollar meer op het moment?
shiznutswoensdag 17 september 2014 @ 20:00
quote:
0s.gif Op woensdag 17 september 2014 16:29 schreef monkeybrain het volgende:
Hey Shiz, heb jij toevallig deze oordoppen? Een soort vibrator doppen voor extra goede sound via de schedel. Het is wel extra technologie en dat maakt mij nieuwsgierig 8-) Kosten rond de 10 euro uit Korea.

Neuh. Maar je laat maar weten of het wat is zodra je ze binnen hebt. :P
Ik heb er weinig fiducie in.
Onufrievwoensdag 17 september 2014 @ 20:04
Ik wil iets uit een Chinese webshop halen, maar die site ondersteund geen PayPal, en ik heb geen credit card. Iemand nog een tip waarmee ik kan betalen? Geld overmaken via ING kon wel, maar dat kostte 6+15 euro. Via Moneygram kostte het ook 15 euro bij PostNL, terwijl het om een bedrag van slechts 20 euro gaat :')
shiznutswoensdag 17 september 2014 @ 20:05
OP > FAQ > SPOILER: Ik kan ergens alleen met creditcard betalen, deze heb ik echter niet. Hellup!?
Onufrievwoensdag 17 september 2014 @ 20:08
quote:
2s.gif Op woensdag 17 september 2014 20:05 schreef shiznuts het volgende:
OP > FAQ > SPOILER: Ik kan ergens alleen met creditcard betalen, deze heb ik echter niet. Hellup!?
Ik heb serieus de hele OP doorgenomen, overheen gelezen denk ik. Sorry.
wootahHwoensdag 17 september 2014 @ 20:12
quote:
7s.gif Op woensdag 17 september 2014 20:08 schreef Onufriev het volgende:

[..]

Ik heb serieus de hele OP doorgenomen, overheen gelezen denk ik. Sorry.
3v creditcard of ergens anders bestellen. Wat ga je kopen?
Onufrievwoensdag 17 september 2014 @ 20:27
quote:
1s.gif Op woensdag 17 september 2014 20:12 schreef wootahH het volgende:

[..]

3v creditcard of ergens anders bestellen. Wat ga je kopen?
BD kaart is even duur als de opties die ik al geprobeerd had. 3V is wel goedkoper zie ik, maar goedkoop chinees spul halen en bijkomende kosten is niet echt een lekkere combinatie. Maar ik zal het topic hier verder niet mee bevuilen :P

Verder vind ik het altijd wel leuk om zulke dingen te kopen, maar weet ik nooit wat. Leuk topic dus om te volgen voor wat inspiratie 14.gif
mscholdonderdag 18 september 2014 @ 01:16
quote:
0s.gif Op woensdag 17 september 2014 11:51 schreef monkeybrain het volgende:

[..]

Stock firmware is ruk. Rockbox erop zetten.
Ik heb werkelijk nog nooit 1 keer een probleem gehad met de mijne.

[..]

Extra tandartsverzekering erbij nemen :')
moet ik nog maar een keertje proberen, wellicht heb ik er dan betere ervaringen mee

Ik vind het nog steeds jammer dat ik niet meer aan een originele creative zen heb kunnen komen, dat vond ik een geweldig apparaatje (vooral qua scherm grootte en afmetingen)
Dromerdonderdag 18 september 2014 @ 08:01
quote:
1s.gif Op woensdag 17 september 2014 19:30 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Waren ze bij dx ook :Y.
Volgende week einde van de week een preview met wat geluk :D
Die van mij is nog niet eens verstuurd. :(
Metalfreakdonderdag 18 september 2014 @ 08:01
quote:
7s.gif Op woensdag 17 september 2014 20:08 schreef Onufriev het volgende:

[..]

Ik heb serieus de hele OP doorgenomen, overheen gelezen denk ik. Sorry.
Paypal account aanmaken en via iDeal daar geld op storten. Heeft mijn collega gisteren ook gedaan. HIj kon zijn ABN Amro rekening niet koppelen aan PayPal :?
RobertNLdonderdag 18 september 2014 @ 09:08
quote:
0s.gif Op woensdag 17 september 2014 19:33 schreef rene90 het volgende:

[..]

5 dollar meer op het moment?
Ah, ja prijs is omhoog (was eerder in pre-sale wel even duur).
Skietdonderdag 18 september 2014 @ 13:50
quote:
0s.gif Op woensdag 17 september 2014 19:00 schreef monkeybrain het volgende:
Meer :D Mijn bookmarks eens legen vandaag :')

FM transmitters zuigen, deze proberen :7
[ afbeelding ]

Bag grips ^O^

[ afbeelding ]

Magic sponge, eens kijken hoe magic het is voor $1 voor 10 stuks :Y
[ afbeelding ]
Die magische spons heb ik hier nog liggen, eigenlijk nooit echt gebruikt. Maar, leuke aankopen. Heb je ook linkjes naar de producten? Dan hebben we er ook wat aan als we je voorbeeld willen volgen en geld naar China willen sturen.
Downstardonderdag 18 september 2014 @ 13:57
Ik heb hier ook nog wel 20 van die sponzen liggen..
Maar of ze nou echt zo heel bijzondere werking hebben, mwoahmm
Denk dat het gewoon iets meer schuurt dan een normale spons :P
ricknieldonderdag 18 september 2014 @ 14:10
Ik heb het voor elkaar gekregen om binnen 5 uur mijn cheerson cx-10 van een quadrocopter in een bestuurbare auto te maken.
Gelukkig wil Tmart mij gratis een nieuwe sturen :)
Toch wilde ik het even delen omdat het er nu vrij appart uit ziet maar hij werkt echt, hij gaat alle kanten op.
monkeybraindonderdag 18 september 2014 @ 14:19
quote:
0s.gif Op donderdag 18 september 2014 13:50 schreef Skiet het volgende:

[..]

Die magische spons heb ik hier nog liggen, eigenlijk nooit echt gebruikt. Maar, leuke aankopen. Heb je ook linkjes naar de producten? Dan hebben we er ook wat aan als we je voorbeeld willen volgen en geld naar China willen sturen.
Ik zeg toch duidelijk Ebay en ik heb alle namen erbij gezet indien nodig :)
Als ik ook nog alle linkjes moet plaatsen dan gaat alles posten wel erg veel werk worden :P
julius123donderdag 18 september 2014 @ 14:31
Dat zijn melamine sponzen. Die liggen ook bij de action.
MacorgaZdonderdag 18 september 2014 @ 14:35
quote:
0s.gif Op donderdag 18 september 2014 14:31 schreef julius123 het volgende:
Dat zijn melamine sponzen. Die liggen ook bij de action.
Shit, net een paar minuten te laat ;(
Inderdaad melamine-foam, 5 van die spons-blokken voor 99 cent.
Ze 'vergaan' door het schrobben trouwens.
G-NiLESdonderdag 18 september 2014 @ 15:05
Weet iemand of dit wat is?

http://www.buyincoins.com/item/51838.html#.VBrYW_mSx5A

ik zie 0.3mpixel, dat lijkt me vrij weinig?
Iemand91donderdag 18 september 2014 @ 15:12
quote:
0s.gif Op donderdag 18 september 2014 15:05 schreef G-NiLES het volgende:
Weet iemand of dit wat is?

http://www.buyincoins.com/item/51838.html#.VBrYW_mSx5A

ik zie 0.3mpixel, dat lijkt me vrij weinig?
quote:
CMOS 0.3 Megapixel Resolution(640 x 480 Pixels).
Was/is een standaard resolutie voor die dingen.

Maar je hebt ze nu ook wel in 720p (of 0.8 Megapixel) of zelfs 1080p (2 Megapixel).
Die 720p zijn niet veel duurder dan die jij linkt, 1080p is wel wat duurder.

[ Bericht 2% gewijzigd door Iemand91 op 18-09-2014 15:27:56 ]
MeesterBierdonderdag 18 september 2014 @ 16:15
Heb wat besteld bij AE en de status van het pakketje stond op 9 september op 'Opening' en daarna op de 10e op 'Departure from outward office of exchange'. Wat betekend dit? Is drie weken geleden besteld dus weet niet hoe lang het nog gaat duren, maar anders open ik een Dispute.
davedavydonderdag 18 september 2014 @ 17:00
quote:
0s.gif Op donderdag 18 september 2014 16:15 schreef MeesterBier het volgende:
Heb wat besteld bij AE en de status van het pakketje stond op 9 september op 'Opening' en daarna op de 10e op 'Departure from outward office of exchange'. Wat betekend dit? Is drie weken geleden besteld dus weet niet hoe lang het nog gaat duren, maar anders open ik een Dispute.
Ik heb dat bij een aantal pakjes van AE ook al, lijkt traag te gaan of de tracking is gewoon weer vercrackt. Overigens zegt 9 september nog helemaal niks... In China kopen kan altijd oplopen tot zelfs maanden, algemeen bekend.
RobertNLdonderdag 18 september 2014 @ 17:09
quote:
0s.gif Op donderdag 18 september 2014 16:15 schreef MeesterBier het volgende:
Heb wat besteld bij AE en de status van het pakketje stond op 9 september op 'Opening' en daarna op de 10e op 'Departure from outward office of exchange'. Wat betekend dit? Is drie weken geleden besteld dus weet niet hoe lang het nog gaat duren, maar anders open ik een Dispute.
Zie de OP;
› Posting = zending is aangemeld
› Opening (optie) = controle van pakket
› Arrival outward office of exchange = in het postsysteem
› Opening (optie) = controle van pakket
› Departure outward office of exchange = vertrek vanaf luchthaven land van vertrek
› Arrival inward office of exchange = aankomst bij douane land van bestemming
› Held by costums (optie) = apart gelegd door de douane
› Failed delivery (optie) = PostNL kon het pakketje (nog) niet in ontvangst nemen
› Arrival at delivery office = geaccepteerd door PostNL; wordt de eerstvolgende bezorgdag aangeboden (niet maandag)
› Out for delivery = onderweg
› Failed delivery = briefje in de brievenbus achtergelaten; af te halen bij het postkantoor
› Delivered = enjoy!
davedavyvrijdag 19 september 2014 @ 08:39
Mijn Chinapost code werkt gewoon in de PostNL app en kan zien dat het pakket is ontvangen door PostNL. Heb ik deze revolutie gemist?
RobertNLvrijdag 19 september 2014 @ 08:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 september 2014 08:39 schreef davedavy het volgende:
Mijn Chinapost code werkt gewoon in de PostNL app en kan zien dat het pakket is ontvangen door PostNL. Heb ik deze revolutie gemist?
is vrij nieuw :D maar goed, beter laat dan nooit.
Nu alleen nog even koppelen vanaf aanmelden in China (zoals enkele landen hebben) en het is helemaal geweldig.
JiePieWievrijdag 19 september 2014 @ 10:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 september 2014 08:39 schreef davedavy het volgende:
Mijn Chinapost code werkt gewoon in de PostNL app en kan zien dat het pakket is ontvangen door PostNL. Heb ik deze revolutie gemist?
O? Is dat de MijnPakket-app? Ik kan alleen nog maar 3S of KG-codes invullen.. Waar kan ik die codes invullen?
elinxvrijdag 19 september 2014 @ 12:14
Ik gebruik altijd www.postnl.post voor internationale tracking via postnl. Daar kan je RC nummers invullen.
kikoooooovrijdag 19 september 2014 @ 14:37
http://www.aliexpress.com(...)tage/2037818632.html

Iemand ervaring met dit ding?>
Dromervrijdag 19 september 2014 @ 16:20
Ohjee... ze hebben weer eens vakantie binnenkort:

quote:
We'd like to inform you that Chinese National Day holiday (Sept. 30 - Oct. 06 PST) is around the corner.
shiznutsvrijdag 19 september 2014 @ 16:22
That's the worst one.
Chuneesvrijdag 19 september 2014 @ 16:30
http://www.rtvoost.nl/nieuws/default.aspx?nid=198673&cat=1

:D :D :D
davedavyvrijdag 19 september 2014 @ 17:18
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 september 2014 08:52 schreef RobertNL het volgende:

[..]

is vrij nieuw :D maar goed, beter laat dan nooit.
Nu alleen nog even koppelen vanaf aanmelden in China (zoals enkele landen hebben) en het is helemaal geweldig.
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 september 2014 10:43 schreef JiePieWie het volgende:

[..]

O? Is dat de MijnPakket-app? Ik kan alleen nog maar 3S of KG-codes invullen.. Waar kan ik die codes invullen?
Helaas te vroeg gejuicht, ik zag met mijn schele kop niet dat het een NL code was -O- Dacht dat het een Chinapost code was :(

Nou PostNL, kom eens op met die functie.
davedavyvrijdag 19 september 2014 @ 17:29
5 Min geleden is mijn nieuwe Curren horloge gearriveerd, ik wilde vrolijk een fotootje posten, blij met mijn nieuwe horloge. 1 min geleden is die gebroken.

:') _O-
Dromervrijdag 19 september 2014 @ 18:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 september 2014 17:29 schreef davedavy het volgende:
5 Min geleden is mijn nieuwe Curren horloge gearriveerd, ik wilde vrolijk een fotootje posten, blij met mijn nieuwe horloge. 1 min geleden is die gebroken.

:') _O-
Toch weer 4 minuten lol van gehad. ;)
Miniemvrijdag 19 september 2014 @ 18:48
Iemand ervaring met wireless internet usb stickies uit china?

Was nu bij de action voor 5 euro in de aanbieding maar ik dacht dat kan vast goedkoper.
N22vrijdag 19 september 2014 @ 19:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 september 2014 17:29 schreef davedavy het volgende:
5 Min geleden is mijn nieuwe Curren horloge gearriveerd, ik wilde vrolijk een fotootje posten, blij met mijn nieuwe horloge. 1 min geleden is die gebroken.

:') _O-
Gewoon slecht fabrikaat of liet je hem vanaf grote hoogte vallen op een hard oppervlak ?
RobertNLvrijdag 19 september 2014 @ 19:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 september 2014 18:48 schreef Miniem het volgende:
Iemand ervaring met wireless internet usb stickies uit china?

Was nu bij de action voor 5 euro in de aanbieding maar ik dacht dat kan vast goedkoper.
Mijn ervaring met die dingen is gewoon niet :P. Ingebouwde kaart met goede antenne is veel beter :D.
Of je moet een iets grotere USB adapter hebben met antenne :)
Miniemvrijdag 19 september 2014 @ 19:57
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 september 2014 19:16 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Mijn ervaring met die dingen is gewoon niet :P. Ingebouwde kaart met goede antenne is veel beter :D.
Of je moet een iets grotere USB adapter hebben met antenne :)
Zijn die kaarten er ook in China?
Mijn wifi kaart in mijn pc werkt namelijk niet.
shiznutsvrijdag 19 september 2014 @ 20:02
http://detail.tmall.com/item.htm?id=36939763456 ?
davedavyvrijdag 19 september 2014 @ 20:24
quote:
10s.gif Op vrijdag 19 september 2014 19:15 schreef N22 het volgende:

[..]

Gewoon slecht fabrikaat of liet je hem vanaf grote hoogte vallen op een hard oppervlak ?
Pinnetje schoot eruit, was makkelijk te maken ;) Heb er zelf een ander pinnetje ingezet die wat sterker is. *O*

Uiteindelijk een leuk ding voor die 5 euro.

14jyflc.jpg

Alhoewel op deze foto ziet die er wat kitcherig uit.
RobertNLvrijdag 19 september 2014 @ 21:40
quote:
Mwha, matige oplossingen zijn dat naar mijn mening :P
shiznutsvrijdag 19 september 2014 @ 22:02
Ligt eraan... wat wil je hebben. Beter ontvangst en daarom kijken naar een adapter, omdat je signaal tekort komt. Of... doet je wireless van je pc/laptop/device het niet en is er op zich prima signaal? Als het dat laatste is, waarom niet een USB-plugje en be done with it?
Miniemvrijdag 19 september 2014 @ 22:04
quote:
Kostda met shipping?
RobertNLvrijdag 19 september 2014 @ 22:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 september 2014 22:02 schreef shiznuts het volgende:
Ligt eraan... wat wil je hebben. Beter ontvangst en daarom kijken naar een adapter, omdat je signaal tekort komt. Of... doet je wireless van je pc/laptop/device het niet en is er op zich prima signaal? Als het dat laatste is, waarom niet een USB-plugje en be done with it?
Nja, die Intel WLAN kaartjes zijn ook niet zo duur en wel een stuk beter vaak :Y
shiznutsvrijdag 19 september 2014 @ 22:27
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 september 2014 22:04 schreef Miniem het volgende:

[..]

Kostda met shipping?
Dunno. Toch ook nog iets van 8.50 USD als je het zo doet. Misschien via een webshop/Ali net iets goedkoper.
rene90vrijdag 19 september 2014 @ 23:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 september 2014 22:27 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Dunno. Toch ook nog iets van 8.50 USD als je het zo doet. Misschien via een webshop/Ali net iets goedkoper.
Zou wel even opletten, ik heb naar dat MI ding gekeken (4 euro zoveel bij banggood) en dat is dus een wifi router. Dus wat het doet is het signaal van je laptop doorzetten zodat je met je mobiele telefoon als het ware kan inloggen op het signaal dat dat ding uitzend. Klopt toch shiz?

Het is dus niet zoals ik eerst dacht simpelweg een wifi dongle zodat je kan inloggen op een wifi netwerk.
shiznutszaterdag 20 september 2014 @ 00:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 september 2014 23:59 schreef rene90 het volgende:

[..]

Zou wel even opletten, ik heb naar dat MI ding gekeken (4 euro zoveel bij banggood) en dat is dus een wifi router. Dus wat het doet is het signaal van je laptop doorzetten zodat je met je mobiele telefoon als het ware kan inloggen op het signaal dat dat ding uitzend. Klopt toch shiz?

Het is dus niet zoals ik eerst dacht simpelweg een wifi dongle zodat je kan inloggen op een wifi netwerk.
Ach so. :P Dat is het gevaar van altijd Tmall en Taobao in het Chinees bezoeken. Ik denk altijd wel dat ik het begrijp. :') Dat wordt nog wat volgende maand daar in Hong Kong.
N22zaterdag 20 september 2014 @ 00:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 september 2014 20:24 schreef davedavy het volgende:

[..]

Pinnetje schoot eruit, was makkelijk te maken ;) Heb er zelf een ander pinnetje ingezet die wat sterker is. *O*

Uiteindelijk een leuk ding voor die 5 euro.

[ afbeelding ]

Alhoewel op deze foto ziet die er wat kitcherig uit.
Zo op het oog heb ik precies dat model in het zwart :Y Leuk dingetje.
davedavyzaterdag 20 september 2014 @ 11:19
quote:
1s.gif Op zaterdag 20 september 2014 00:56 schreef N22 het volgende:

[..]

Zo op het oog heb ik precies dat model in het zwart :Y Leuk dingetje.
Zijn leuke dingen voor die prijs en voor een kleine tijd, maar verwacht geen Zwitserse kwaliteit :')
Dromerzaterdag 20 september 2014 @ 12:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 september 2014 00:36 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Ach so. :P Dat is het gevaar van altijd Tmall en Taobao in het Chinees bezoeken. Ik denk altijd wel dat ik het begrijp. :') Dat wordt nog wat volgende maand daar in Hong Kong.
Voor je het weet heb je gefrituurde kippenkoppen besteld bv.
shiznutszaterdag 20 september 2014 @ 12:12
quote:
14s.gif Op zaterdag 20 september 2014 12:10 schreef Dromer het volgende:

[..]

Voor je het weet heb je gefrituurde kippenkoppen besteld bv.
Dat is geloof ik nog de best case scenario die je opnoemt. :P :D
Dromerzaterdag 20 september 2014 @ 12:19
Jeuj, m'n rode Tommy smartwatch is eindelijk verstuurd! *O*

Ben benieuwd naar de review van Robert, maar op XDA zag ik al positieve verhalen. :)
KdwPPrzaterdag 20 september 2014 @ 14:04
Iemand nog nieuwe ontwikkelingen m.b.t. een nieuw type SJ4000 met 1080p? Ik heb er een nodig maar vind het zonde om nou een SJ4000 te bestellen en dat er dan volgende maand een betere uitkomt.

Meer betalen dan 80 dollar is geen probleem maar een Go Pro vind ik dan weer net te duur.
NXzaterdag 20 september 2014 @ 15:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 september 2014 14:04 schreef KdwPPr het volgende:
Iemand nog nieuwe ontwikkelingen m.b.t. een nieuw type SJ4000 met 1080p? Ik heb er een nodig maar vind het zonde om nou een SJ4000 te bestellen en dat er dan volgende maand een betere uitkomt.

Meer betalen dan 80 dollar is geen probleem maar een Go Pro vind ik dan weer net te duur.
Sinds kort is de SJCam SJ4000 Wifi, de naam zegt het al, met Wifi functionaliteit. Ongeveer in 3 maanden komt de SJCam SJ5000 uit :)
monkeybrainzaterdag 20 september 2014 @ 15:58
Voltage ampŤre mah meter! :7
Mijn usb troep eens doormeten :')

11.jpg

http://www.banggood.com/L(...)-Meter-p-943362.html
SanAntzaterdag 20 september 2014 @ 16:06
malaysia post *O* *O* *O* 18 maart besteld bij fasttech 19 september aangekomen _O_ _O_
Dromerzaterdag 20 september 2014 @ 16:10
quote:
2s.gif Op zaterdag 20 september 2014 16:06 schreef SanAnt het volgende:
malaysia post *O* *O* *O* 18 maart besteld bij fasttech 19 september aangekomen _O_ _O_
Ja, fantastisch hŤ. Een bestelling van mij bij een Aliexpress-verkoper is omgezet van China post naar Malaysia post. Na een maand nog niet te tracken, dus ik houd m'n hart vast. :P (gelukkig gaat het om maar 2 tientjes) Verkoper geeft aan dat ik eerst maar 50 dagen moet wachten. :W
davedavyzaterdag 20 september 2014 @ 16:15
quote:
2s.gif Op zaterdag 20 september 2014 16:06 schreef SanAnt het volgende:
malaysia post *O* *O* *O* 18 maart besteld bij fasttech 19 september aangekomen _O_ _O_
_O-
Eric_Cantonazaterdag 20 september 2014 @ 16:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 september 2014 15:48 schreef NX het volgende:

[..]

Sinds kort is de SJCam SJ4000 Wifi, de naam zegt het al, met Wifi functionaliteit. Ongeveer in 3 maanden komt de SJCam SJ5000 uit :)
Volgens mij was die WiFi versie geen goeie.
maartendzaterdag 20 september 2014 @ 16:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 september 2014 16:10 schreef Dromer het volgende:

[..]
Verkoper geeft aan dat ik eerst maar 50 dagen moet wachten. :W
En dan kun je nix meer bij Paypal
NXzaterdag 20 september 2014 @ 16:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 september 2014 16:26 schreef Eric_Cantona het volgende:
Volgens mij was die WiFi versie geen goeie.
Ehm? :|W Volgens de paus wel, die gebruikt het met zijn dji phantom 2 quadcopter wanneer hij op het balkon staat en zegent die de mensen op het plein en tegelijkertijd maakt hij een leuk filmpje!
Eric_Cantonazaterdag 20 september 2014 @ 16:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 september 2014 16:30 schreef NX het volgende:

[..]

Ehm? :|W Volgens de paus wel, die gebruikt het met zijn dji phantom 2 quadcopter wanneer hij op het balkon staat en zegent die de mensen op het plein en tegelijkertijd maakt hij een leuk filmpje!
Prima joh, jij je zin. 't Laatste wat ik heb gelezen is dat de makers van de SJ4000 zelf geen wifi versie hebben gemaakt en 't dus nepperds waren.

Maar ga jij lekker met je wifi-versie boven 't publiek bij de paus vliegen.
G-NiLESzaterdag 20 september 2014 @ 16:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 september 2014 16:10 schreef Dromer het volgende:

[..]

Ja, fantastisch hŤ. Een bestelling van mij bij een Aliexpress-verkoper is omgezet van China post naar Malaysia post. Na een maand nog niet te tracken, dus ik houd m'n hart vast. :P (gelukkig gaat het om maar 2 tientjes) Verkoper geeft aan dat ik eerst maar 50 dagen moet wachten. :W
Vraag dan ff time extension aan, zodat je langer de tijd hebt om een dispute te openen.

dat is echt een groot voordeel van aliexpress.
Bij Paypal/ebay bestellingen bieden ze soms een resend aan van een artikel, maarja dan is de case(protecetion) natuurlijk allang verlopen als dat aan zou moeten komen en dan kun je niks meer.
Bij Ali vraag je gewoon verlenging aan en kun je daarna dus rustig wachten op de resend en eventueel daarna nog in conclaaf gaan :)
NXzaterdag 20 september 2014 @ 17:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 september 2014 16:57 schreef Eric_Cantona het volgende:

[..]

Prima joh, jij je zin. 't Laatste wat ik heb gelezen is dat de makers van de SJ4000 zelf geen wifi versie hebben gemaakt en 't dus nepperds waren.

Maar ga jij lekker met je wifi-versie boven 't publiek bij de paus vliegen.
Dude? Waar heb je het over? Heb je de afgelopen tijd onder een steen gelegen? ;) :)

Originele SJCAM SJ4000 Wifi
http://www.banggood.com/S(...)rproof-p-939976.html

//EDIT, even voor de duidelijkheid - SJCam (ja de fabrikant van de sj4000) maakte destijds bekend dat ze met een wifi versie op de proppen zouden komen. Chinezen zijn geen chinezen als ze niet direct misbruik maken van deze situatie en voordat SJCam de wifi versie uitbracht, kwam een ander fabrikant met een neppe wifi versie van de sj4000 - deze had heel groot 'wifi' staan op de voorkant. Deze werd en nog steeds wordt verkocht op BG, BG wist zelf eerst niet eens dat het om een neppe versie ging - een tweaker heeft toen ze geholpen om een ander uit te zoeken en ze hiervoor gewaarschuwd!

Maar goed, iedereen die een beetje verslaafd is aan China shoppen, kwam er al gauw achter dat het om een neppe versie ging, dit is dus ergens in augustus / september. De SJCam SJ4000 Wifi is dan ook de enige originele wifi versie. Er is geen ander merk/model behalve de neppe. Ik heb gemaild met de fabrikant, en hierdoor weet ik dat ze in 3 maanden tijd, een opvolger zullen uitbrengen.

Wederom, een andere fabrikant kreeg hier lucht van en is afgelopen week begonnen met het leveren van een SJ5000 via DealExtreme. DX gaf uiteindelijk toe dat het om een model naam ging en van een andere fabrikant kwam, en niet weder geleverd door SJCAM.

[ Bericht 16% gewijzigd door NX op 20-09-2014 17:08:34 ]
shiznutszaterdag 20 september 2014 @ 17:40
Heeft iemand die eigenlijk al, de eckte wireless versie? Had 'em toen op de AliExpress-sale gescored. Werd toen erg verlaat opgezonden en is nu zo'n anderhalve week onderweg.
supayoshiizaterdag 20 september 2014 @ 19:18
Goede bluetooth radio? :P anyone?
Catch22-zaterdag 20 september 2014 @ 19:27
Beetje door de topics neuzen en je hebt hem
N22zaterdag 20 september 2014 @ 19:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 september 2014 19:18 schreef supayoshii het volgende:
Goede bluetooth radio? :P anyone?
Bedoel je echt een radio of een bluetooth speaker ?
supayoshiizaterdag 20 september 2014 @ 19:52
nee echt een autoradio :P
CookieSlikkerzaterdag 20 september 2014 @ 20:28
Zijn er shops zoals mini in the box die ook ideal accepteren. Geen visa en paypal hier. Dat gaat niet binnen 1 uur.
rene90zaterdag 20 september 2014 @ 20:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 september 2014 20:28 schreef CookieSlikker het volgende:
Zijn er shops zoals mini in the box die ook ideal accepteren. Geen visa en paypal hier. Dat gaat niet binnen 1 uur.
nee, en moet je ook niet willen. Dan heb je geen mogelijkheid meer om een claim in te dienen ofzo. Maar wat moet je binnen een uur bestellen? Het is niet alsof je het morgen binnen hebt.
G-NiLESzaterdag 20 september 2014 @ 21:15
Hoe lang duurt zo'n prepaid cc om aan te vragen eigenlijk?
kweenie1zaterdag 20 september 2014 @ 21:18
Ik wil zojuist weer wat bestellen bij Banggood. Normaal gesproken schrijf ik me dan weer opnieuw in voor de nieuwsbrief, om nog 5% extra korting te krijgen. Nu krijg ik alleen telkens geen code in de mails. Werkt dit tegenwoordig niet meer?
KdwPPrzaterdag 20 september 2014 @ 22:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 september 2014 15:48 schreef NX het volgende:

[..]

Sinds kort is de SJCam SJ4000 Wifi, de naam zegt het al, met Wifi functionaliteit. Ongeveer in 3 maanden komt de SJCam SJ5000 uit :)
Ik was niet helemaal duidelijk. Ik bedoelde een cam met ` 1080P (1920*1080 ) 60FPS `
EugeneKrabszondag 21 september 2014 @ 00:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 september 2014 21:15 schreef G-NiLES het volgende:
Hoe lang duurt zo'n prepaid cc om aan te vragen eigenlijk?
uurtje of minder
Nikihezondag 21 september 2014 @ 15:05
Ik zie nogal wat posts voorbij komen over de sj4000 wifi, techmoan heeft een (onofficiŽle) versie getest en die is niet best http://www.techmoan.com/b(...)he-at200-review.html
monkeybrainmaandag 22 september 2014 @ 00:29
quote:
0s.gif Op zondag 21 september 2014 15:05 schreef Nikihe het volgende:
Ik zie nogal wat posts voorbij komen over de sj4000 wifi, techmoan heeft een (onofficiŽle) versie getest en die is niet best http://www.techmoan.com/b(...)he-at200-review.html
Dat is een nepperd.
Hij zegt dat de echte onderweg is naar Engeland dus iedereen zit aan zijn ballen te frutten van spanning :Y
l0lownkillmaandag 22 september 2014 @ 09:38
:')

j7rl1i.png
Metalfreakmaandag 22 september 2014 @ 09:47
quote:
Wat is er :') aan? Of ken je dat nummer van Wild Cherry niet? :{

Overigens: handig dingetje zo'n iRig, jammer dat 'ie alleen met Apple crap werkt.
l0lownkillmaandag 22 september 2014 @ 09:48
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 09:47 schreef Metalfreak het volgende:

[..]

Wat is er :') aan? Of ken je dat nummer van Wild Cherry niet? :{

Overigens: handig dingetje zo'n iRig, jammer dat 'ie alleen met Apple crap werkt.
Blijkbaar ken ik dat nummer niet ee :p
Metalfreakmaandag 22 september 2014 @ 09:50
quote:
1s.gif Op maandag 22 september 2014 09:48 schreef l0lownkill het volgende:

[..]

Blijkbaar ken ik dat nummer niet ee :p
Cultuurbarbaren hier :{w :N
RobertNLmaandag 22 september 2014 @ 10:01
quote:
1s.gif Op maandag 22 september 2014 09:48 schreef l0lownkill het volgende:

[..]

Blijkbaar ken ik dat nummer niet ee :p
_O-
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 09:50 schreef Metalfreak het volgende:

[..]

Cultuurbarbaren hier :{w :N
:Y
JiePieWiemaandag 22 september 2014 @ 13:39
Grrr.. ik probeer al een week voor mijn MK950 te betalen via MisterTao maar dat lukt voor geen ene meter:

IBxvFFpW

Iedere keer zo'n zelfde foutmelding maar niets afschrijven. Nog even en ik bestel gewoon via Alixpress..
KdwPPrmaandag 22 september 2014 @ 13:51
quote:
0s.gif Op zondag 21 september 2014 15:05 schreef Nikihe het volgende:
Ik zie nogal wat posts voorbij komen over de sj4000 wifi, techmoan heeft een (onofficiŽle) versie getest en die is niet best http://www.techmoan.com/b(...)he-at200-review.html
Je zou toch zeggen dat China ondertussen al wel een Go pro had gekopieerd die minimaal 60 fps 1080p ondersteund.

Lees net de specs van de Go Pro 4 ($340 , valt nog redelijk mee...):
4K resolution at a speed of 30 frames per second, 1080p at 120fps and 720p at 240fps

Kom op China, kopieer is door! En hoezo Wifi? Zit iemand daar echt op te wachten?
revpolenmaandag 22 september 2014 @ 14:38
JA! zelf heb ik de SJ4000. maatje van me heeft de GOpro3+
en baal er nu toch wel van dat ik die niet gekocht heb :D ( goed prijsverschil deed me toen kiezen voor de SJ4000 ) maar dat live mee kijken enzo is toch wel leuk :)
Markos.maandag 22 september 2014 @ 14:40
Vraagje aan de SJ4000 eigenaren hier. Ik zit nog steeds te twijfelen om deze te kopen. Alleen het gebrek aan fatsoenlijke audio opname houdt me tegen. Maar hoe beperkt is deze opname? Ik zie verschillende filmpjes, sommige waarbij je wel genoeg hoort en andere waar je zo goed als niets hoort.
Ik kan het via google niet vinden maar ik ga er vanuit dat de SJ4000 niet in een GoPro case past? Zou dat anders het probleem oplossen? Of zou je bijvoorbeeld het klepje van de originele GoPro op de SJ4000 case kunnen zetten? (Of zou dat het geluid probleem nog niet oplossen?)
monkeybrainmaandag 22 september 2014 @ 14:48
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 14:40 schreef Markos. het volgende:
Vraagje aan de SJ4000 eigenaren hier. Ik zit nog steeds te twijfelen om deze te kopen. Alleen het gebrek aan fatsoenlijke audio opname houdt me tegen. Maar hoe beperkt is deze opname? Ik zie verschillende filmpjes, sommige waarbij je wel genoeg hoort en andere waar je zo goed als niets hoort.
Ik kan het via google niet vinden maar ik ga er vanuit dat de SJ4000 niet in een GoPro case past? Zou dat anders het probleem oplossen? Of zou je bijvoorbeeld het klepje van de originele GoPro op de SJ4000 case kunnen zetten? (Of zou dat het geluid probleem nog niet oplossen?)
Als je de camera in de waterdichte case stopt heb je natuurlijk weinig geluid ;)
Markos.maandag 22 september 2014 @ 14:51
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 14:48 schreef monkeybrain het volgende:

[..]

Als je de camera in de waterdichte case stopt heb je natuurlijk weinig geluid ;)
Ja ik begrijp dat het geluid minder wordt, maar vergeleken met de GoPro is het vťťl minder
NXmaandag 22 september 2014 @ 16:47
quote:
Voor iedereen die nu nog geen Earson ER-151 heeft:

30% korting bij Banggood met code fa8d39: $18.89

http://chinakorting.nl/co(...)n-code/#.VCAzOvl_sms
Zojuist gezien op got, ik ben al voorzien maar wat een lekkere korting zeg *)

quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 14:38 schreef revpolen het volgende:
JA! zelf heb ik de SJ4000. maatje van me heeft de GOpro3+
en baal er nu toch wel van dat ik die niet gekocht heb :D ( goed prijsverschil deed me toen kiezen voor de SJ4000 ) maar dat live mee kijken enzo is toch wel leuk :)
Verkoop de SJ4000 op Marktplaats en koop de Wifi versie :P Of wacht op de SJ5000 :)
TimKuikmaandag 22 september 2014 @ 16:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 september 2014 20:28 schreef CookieSlikker het volgende:
Zijn er shops zoals mini in the box die ook ideal accepteren. Geen visa en paypal hier. Dat gaat niet binnen 1 uur.
Je kan je paypal opladen via iDeal.
Catch22-maandag 22 september 2014 @ 16:56
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 16:47 schreef NX het volgende:

[..]

Zojuist gezien op got, ik ben al voorzien maar wat een lekkere korting zeg *)

Net besteld :) Thanks!
l0lownkillmaandag 22 september 2014 @ 17:31
Over 3 dagen is de Xiaomi 10400 mAh powerbank in de happy hour op PW, voor slechts 16 dollar: http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=thursday

En als we het toch over xiaomi hebben, ze zijn bezig met een bluetooth controller :)

[ Bericht 39% gewijzigd door l0lownkill op 22-09-2014 17:40:59 ]
ManageTheAngermaandag 22 september 2014 @ 17:49
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 17:31 schreef l0lownkill het volgende:
Over 3 dagen is de Xiaomi 10400 mAh powerbank in de happy hour op PW, voor slechts 16 dollar: http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=thursday

En als we het toch over xiaomi hebben, ze zijn bezig met een bluetooth controller :)
Die Doogoo DG550 is ook niet duur volgens mij!

Er was iemand die hem had toch?
Hojdhoppermaandag 22 september 2014 @ 17:49
Voordat ik hem in V&A zet hier even vragen:

Heeft iemand hier toevallig interesse in een Curren 8106 horloge?

Plaatje
SPOILER
CURREN_8106_CZARNY_5.jpg
Gloedjenieuw maar vind hem niet echt staan bij mezelf. Gaat op de welbekende shops nieuw weg voor tussen de 10 en 20 dollar. Laten we zeggen 5 euro? 6 incl. verzenden.
Wielracermaandag 22 september 2014 @ 17:52
Ik ben op zoek naar een paar goede 18650 batterijen voor in mijn fietslamp.
Welke zijn aan te raden?

En is een lader een lader of zit daar ook nog verschil in kwaliteit? Op dit moment heb ik een goedkope lader, maar hiervan is al 1 laadgedeelte kapot.
l0lownkillmaandag 22 september 2014 @ 17:58
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 17:49 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Die Doogoo DG550 is ook niet duur volgens mij!

Er was iemand die hem had toch?
Mijn stiefbroer had hem, maar na een week deed het scherm het niet meer (wss iemand op gaan zitten) en een paar dagen later was hij wanhopig omdat de touchscreen niet meer werkte en heeft hij er een barst in gedrukt :P
Na dit alles wil BG hem alsnog refunden na opsturen, dus toppie :)
(Verder beviel de telefoon hem prima!)
G-NiLESmaandag 22 september 2014 @ 18:02
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 17:31 schreef l0lownkill het volgende:
Over 3 dagen is de Xiaomi 10400 mAh powerbank in de happy hour op PW, voor slechts 16 dollar: http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=thursday

En als we het toch over xiaomi hebben, ze zijn bezig met een bluetooth controller :)
staat pandawill bekend om het verkopen van ťchte powerbanks?
MacorgaZmaandag 22 september 2014 @ 18:04
quote:
1s.gif Op maandag 22 september 2014 09:48 schreef l0lownkill het volgende:

[..]

Blijkbaar ken ik dat nummer niet ee :p
Ben je 13?
l0lownkillmaandag 22 september 2014 @ 18:51
quote:
11s.gif Op maandag 22 september 2014 18:04 schreef MacorgaZ het volgende:

[..]

Ben je 13?
Nope :p
Misschien ken ik dat nummer wel qua deuntje
tharonnymaandag 22 september 2014 @ 19:32
quote:
1s.gif Op maandag 22 september 2014 18:51 schreef l0lownkill het volgende:

[..]

Nope :p
Misschien ken ik dat nummer wel qua deuntje
}:|
monkeybrainmaandag 22 september 2014 @ 20:37
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 17:52 schreef Wielracer het volgende:
Ik ben op zoek naar een paar goede 18650 batterijen voor in mijn fietslamp.
Welke zijn aan te raden?

En is een lader een lader of zit daar ook nog verschil in kwaliteit? Op dit moment heb ik een goedkope lader, maar hiervan is al 1 laadgedeelte kapot.
Bij fasttech,

Sanyo 2800mah, beste bang for buck.
Nitecore oplader, goede kwaliteit.
monkeybrainmaandag 22 september 2014 @ 21:07
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 16:47 schreef NX het volgende:

[..]

Zojuist gezien op got, ik ben al voorzien maar wat een lekkere korting zeg *)

[..)
Thanks :)

Dankzij Shiz had ik de 1e versie met het kut klepje. Dat heb ik ondertussen eraf gerukt ^O^
Nu een mooie kans om een goet klepske te krijgen *O*
ErkendFokkermaandag 22 september 2014 @ 21:24
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 17:49 schreef Hojdhopper het volgende:
Voordat ik hem in V&A zet hier even vragen:

Heeft iemand hier toevallig interesse in een Curren 8106 horloge?

Plaatje
SPOILER
Gloedjenieuw maar vind hem niet echt staan bij mezelf. Gaat op de welbekende shops nieuw weg voor tussen de 10 en 20 dollar. Laten we zeggen 5 euro? 6 incl. verzenden.
stuur mij maar even een pm,ik wil hem wel
monkeybrainmaandag 22 september 2014 @ 21:28
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 17:31 schreef l0lownkill het volgende:
Over 3 dagen is de Xiaomi 10400 mAh powerbank in de happy hour op PW, voor slechts 16 dollar: http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=thursday

)
5 stuks? :')

Bij andere happyhours heb je 300 stuks, dan heb je in ieder geval iets te pakken als je gaat wachten.

quote:
6. Please check it is the happy hour price or not when you pay for it. If not, that means you missed it and you could ask for the full refund.
Ja heerlijk, dan betaal je dus gegarandeerd teveel en vervolgens zeuren om een refund. Ze hopen natuurlijk dat je niet gaat zeuren :')
Wielracermaandag 22 september 2014 @ 21:38
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 20:37 schreef monkeybrain het volgende:
nyo 2800mah, beste bang for
Dank je :)
Catch22-maandag 22 september 2014 @ 21:39
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 17:52 schreef Wielracer het volgende:
Ik ben op zoek naar een paar goede 18650 batterijen voor in mijn fietslamp.
Welke zijn aan te raden?

En is een lader een lader of zit daar ook nog verschil in kwaliteit? Op dit moment heb ik een goedkope lader, maar hiervan is al 1 laadgedeelte kapot.
gewoon op nkon.nl halen joh. Heb je goede garantie en snel binnen.
monkeybrainmaandag 22 september 2014 @ 22:11
quote:
1s.gif Op maandag 22 september 2014 21:39 schreef Catch22- het volgende:

[..]

gewoon op nkon.nl halen joh. Heb je goede garantie en snel binnen.
De keeppower Samsung 2600 is wellicht een optie. De rest is dubieus zonder protection of vrij prijzig.
http://www.nkon.nl/rechar(...)650-2600-li-ion.html
Iemand91maandag 22 september 2014 @ 22:16
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 00:29 schreef monkeybrain het volgende:

[..]

Dat is een nepperd.
Hij zegt dat de echte onderweg is naar Engeland dus iedereen zit aan zijn ballen te frutten van spanning :Y
Mag ophouden met frutten *O* :


Wel ruim 33 minuten lang dus daar moet ik nog maar even een geschikt moment voor zoeken...
RobertNLmaandag 22 september 2014 @ 22:23
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 22:16 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

Mag ophouden met frutten *O* :


Wel ruim 33 minuten lang dus daar moet ik nog maar even een geschikt moment voor zoeken...
Kijk de eerste 25 seconden en je bent klaar ;)
jnamaandag 22 september 2014 @ 22:38
Ik ben mn (reserve)iphone 4 oplader kwijt dus ik wil ergens op een site een nieuwe bestellen. Heeft iemand hier ervaring met een goede, want ik heb vroeger wel eens zo'n ding besteld ergens maar zodra ik mn telefoon ging opladen begon ie helemaal te flippen.
RobertNLmaandag 22 september 2014 @ 22:59
Action ;)
Markos.dinsdag 23 september 2014 @ 09:44
Bij BG heb je twee verzendopties die gratis zijn. Wat is het verschil?
- Air Mail Register
- Netherland Direct Mail (Untracked)

Welke kiezen jullie meestal?
RobertNLdinsdag 23 september 2014 @ 10:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 september 2014 09:44 schreef Markos. het volgende:
Bij BG heb je twee verzendopties die gratis zijn. Wat is het verschil?
- Air Mail Register
- Netherland Direct Mail (Untracked)

Welke kiezen jullie meestal?
Onderste, tenzij BelgiŽ (dan meer kans op douane dacht ik).
Snorrenbaarddinsdag 23 september 2014 @ 10:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 september 2014 19:27 schreef Catch22- het volgende:
Beetje door de topics neuzen en je hebt hem
Welk topic moet ik zoeken dan? Kan moeilijk de hele reeks doorzoeken :P
shiznutsdinsdag 23 september 2014 @ 11:02
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 september 2014 10:42 schreef Snorrenbaard het volgende:

[..]

Welk topic moet ik zoeken dan? Kan moeilijk de hele reeks doorzoeken :P
Foei.
quote:
Tip: vele zaken zijn al besproken; duik de archieven in! Voeg je zoekterm(en) toe aan deze search
http://www.google.nl/sear(...)e+webshops+autoradio
P.s. ik zou gewoon eens bij ALDI/Lidl kijken, hebben er weleens eentje in de aanbieding en anders gewoon Kijkshop of Halfords bijvoorbeeld. Weet niet of het heul veul zin heeft eentje uit China te halen. Simpele autoradio's met bluetooth heb je ook wel van 39-79 euro in de EU denk ik zo (vb., via).
Snorrenbaarddinsdag 23 september 2014 @ 11:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 september 2014 11:02 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Foei.

[..]

http://www.google.nl/sear(...)e+webshops+autoradio
P.s. ik zou gewoon eens bij ALDI/Lidl kijken, hebben er weleens eentje in de aanbieding en anders gewoon Kijkshop of Halfords bijvoorbeeld. Weet niet of het heul veul zin heeft eentje uit China te halen. Simpele autoradio's met bluetooth heb je ook wel van 39-79 euro in de EU denk ik zo.
Oeh my bad, thx! :D
shiznutsdinsdag 23 september 2014 @ 11:05
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 september 2014 11:04 schreef Snorrenbaard het volgende:

[..]

Oeh my bad, thx! :D
En maak van de term "autoradio" met aanhalingstekens voor een betere match.
Catch22-dinsdag 23 september 2014 @ 11:22
Ik ging er overigens van uit dat je een bluetoothspeaker zocht, zoals iedereen :P
Iemand91dinsdag 23 september 2014 @ 12:07
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 22:23 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Kijk de eerste 25 seconden en je bent klaar ;)
Ben een die-hard en heb 'm afgekeken.
Conclusie: koop gewoon de goedkope SJ4000 zonder Wifi. :Y

Niet dat ik Łberhaupt zo'n ding ga kopen, maar goed.