abonnement Unibet Coolblue
pi_417079
Het is nu reclame, maar de ruzies knallen weer lekker door de Bus. Die Koen wordt steeds beter =)
  FOK!-Schrikkelbaas woensdag 25 oktober 2000 @ 21:06:27 #2
862 Arcee
Look closer
pi_417379
Prachtige uitzending! BB kan absoluut niet tippen aan De Bus.

Ben wel benieuwd hoe 't met Koen verder gaat. Je zou toch denken dat nu niemand meer in zijn spelletje trapt... of zoals Bart (waarom is die in godsnaam 1 v/d populairste bussers? ) zei: "Je bent niet oprecht", en daar heeft-ie gelijk in. Misschien willen de anderen straks niks meer van Koen aannemen.

pi_417670
Och al gaan ze Koen 'negeren', wie zou jij dna eruit stemmen als ze Koen op de bank zetten: 1 van de 2 uit de suffe kliek of juist diegene die lekker levendig en anders is?

Ik vidn het wel lachen hoe ze nu samen proberen zich tegen Koen te wapenen, terwijl ze onderling elkaar ook veel te veel irrirteren om als 1 groep 1 block te vormen richting Koen.

O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
pi_418991
ja dit gaat interresante tv opleveren , vooral nu ze steun bij de redactie zochten en de deksel op de neus kregen , voelen ze zich helemaal abandoned , worden ze nog gefrustreerder. en dat samenspannen tegen koen gaat ook leuk worden , worden de explosies nog heftiger omdat hem nu dus niet meer direct de waarheid kunnen vertellen en ze nog meer op gaan kroppen.
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')