Dat verbaasde mij ook enorm!quote:Op maandag 8 september 2014 11:01 schreef minilot het volgende:
Hum, Menno geen meesterbakker?! Met de beste amandelkrullen en die awesome bavaroistaart?
Volgens mij is ze ook hartstikke aardig! Maar wel een bijzonder irritant voorkomen.quote:Op maandag 8 september 2014 11:24 schreef Lienekien het volgende:
Ik vind Fleur steeds leuker.
Al dat gekat.
Ze heeft wel lef.quote:Op maandag 8 september 2014 11:26 schreef minilot het volgende:
[..]
Volgens mij is ze ook hartstikke aardig! Maar wel een bijzonder irritant voorkomen.
Nou ja, binnen de sfeer van zowel de Britse als de Nederlandse versie past toch automatisch meer de kneuterige, verlegen thuisbakker. Wie zich wat al te mediageniek opstelt, botst daar toch al gauw een beetje mee. (Da's wel anders dan in andere kookwedstrijd-progamma's.)quote:Op maandag 8 september 2014 11:27 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Ze heeft wel lef.
De 'doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg'-mentaliteit viert hier weer hoogtij.
Ach, okee. De bashgrens is wel bereikt, nu ik zo eens op Twitter kijk.twitter:ShariLee2 twitterde op zondag 07-09-2014 om 22:42:08 Ik heb met Fleur in de brugklas gezeten en toen was ze al irritant #hhb reageer retweet
Denk meer dat het aan Fok ligt. Kijk het topic van het gemiddelde tv programma er maar op na, alles wat enigszins afwijkt wordt direct afgezeken. Heel open minded DWDD topic als meest schrijnende voorbeeldquote:Op maandag 8 september 2014 11:31 schreef minilot het volgende:
[..]
Nou ja, binnen de sfeer van zowel de Britse als de Nederlandse versie past toch automatisch meer de kneuterige, verlegen thuisbakker. Wie zich wat al te mediageniek opstelt, botst daar toch al gauw een beetje mee. (Da's wel anders dan in andere kookwedstrijd-progamma's.)
fleur is toch de blogster?quote:Op maandag 8 september 2014 11:42 schreef minilot het volgende:
Heeft iemand het blog van Anouk al gevonden? Dat zou over koken/bakken gaan, begreep ik. Ben wel benieuwd.
Fleur doet fashion.quote:
Gewoon op de sitequote:Op maandag 8 september 2014 11:50 schreef ChildoftheStars het volgende:
Weet iemand ook of de recepten te vinden zijn? En dan met name van de amdelkrullen, ik wil ze wel eens proberen
Maar dan moet het programma ook wat culinairder worden. Na een aflevering van de Britse versie weet ik een stuk meer over de techniek achter bepaalde baksels dan na gisteravond.quote:Op maandag 8 september 2014 11:41 schreef Lienekien het volgende:
Ik hoop dat het in het vervolg ietsje meer kan gaan over het culinaire aspect van het programma.
Ik vond het niveau van de Nederlandse versie nooit lager, soms zelfs hoger, maar ik ben het heel erg met jou eens dat de jury wat technischer mag jureren en uitleg mag geven over baktechniek en waarom dingen mis gaan.quote:Op maandag 8 september 2014 11:55 schreef Razztwizzle het volgende:
Maar dan moet het programma ook wat culinairder worden. Na een aflevering van de Britse versie weet ik een stuk meer over de techniek achter bepaalde baksels dan na gisteravond.
Ja, dat bavarois moet opstijven, maar dat leek me nogal wiedes .
Volgens mij is het exact hetzelfde format.quote:Op maandag 8 september 2014 11:55 schreef Razztwizzle het volgende:
[..]
Maar dan moet het programma ook wat culinairder worden. Na een aflevering van de Britse versie weet ik een stuk meer over de techniek achter bepaalde baksels dan na gisteravond.
Ja, dat bavarois moet opstijven, maar dat leek me nogal wiedes .
Ik wel, maar vooral ook het niveau van de kandidaten...quote:Op maandag 8 september 2014 11:57 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik vond het niveau van de Nederlandse versie nooit lager, soms zelfs hoger, maar ik ben het heel erg met jou eens dat de jury wat technischer mag jureren en uitleg mag geven over baktechniek en waarom dingen mis gaan.
Is het ook, Max moet zich ook aan het format houden en ze mogen niks aanpassen. Daar is de BBC heel streng in. Maar Mary Berry en Paul Hollywood leggen vaak heel technisch uit wat er misgaat bij welke fout (te lang geklopt, te kort geklopt, te heet, te koud, etc.) en wat de valkuilen zijn bij welk recept. Dat mis ik bij Janny en Robėrt, het gaat me te vaak over 'niet mooi', 'te veel dessert', in plaats van de techniek.quote:Op maandag 8 september 2014 11:57 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Volgens mij is het exact hetzelfde format.
Voor die uitleg is in de eerste afleveringen sowieso weinig ruimte omdat er nog zoveel kandidaten zijn. Bij de GBBO ging het jureren in de eerste afleveringen ook heel snel, zonder veel toelichting.quote:Op maandag 8 september 2014 12:00 schreef Razztwizzle het volgende:
[..]
Is het ook, Max moet zich ook aan het format houden en ze mogen niks aanpassen. Daar is de BBC heel streng in. Maar Mary Berry en Paul Hollywood leggen vaak heel technisch uit wat er misgaat bij welke fout (te lang geklopt, te kort geklopt, te heet, te koud, etc.) en wat de valkuilen zijn bij welk recept. Dat mis ik bij Janny en Robėrt, het gaat me te vaak over 'niet mooi', 'te veel dessert', in plaats van de techniek.
Niveau in NL is imo echt niet lager hoor. Of dat dit seizoen weer zo in kun je pas over een paar weken beoordelen als iedereen wat gewend is aan de stress van de tijdsdruk en camera.quote:Op maandag 8 september 2014 11:57 schreef rhubarbje het volgende:
[..]
Ik wel, maar vooral ook het niveau van de kandidaten...
Misschien is dat dit seizoen minder
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |