abonnement Unibet Coolblue
pi_143961392
Het publiek kan vanaf vandaag de drachtige Sumatraanse tijger van dierenpark Burgers' Zoo live volgen via internet. De tijgergeboorte wordt rond 5 september verwacht.

De 6-jarige tijger brengt de dag door in het buitenverblijf, samen met haar twee dochters van één jaar en het 5,5-jarige mannetje. Vanaf 18.00 uur worden de tijgers naar binnen gehaald waarna het vrouwtje zich in de loop van de avond meestal terugtrekt in het kraamverblijf.

De tijgertjes zullen waarschijnlijk rond 5 september in de loop van de avond of 's nachts ter wereld komen. Als de jongen zijn geboren, verblijven zij de eerste dagen met hun moeder in het kraamverblijf tot het moment dat de jonge tijgers zelf buiten een kijkje nemen.

http://www.telegraaf.nl/b(...)ive_te_volgen__.html

KIJK MEE IN HET KRAAMHOK VAN ONZE SUMATRAANSE TIJGER

Ons speciaal ontworpen tijgerkraamhok zal binnenkort weer in gebruik genomen gaan worden. Daarom hebben we er voor gekozen om een observatiecamera te plaatsen en de beelden live uit te zenden via YouTube zodat jij mee kunt genieten! Kijk 24/7 mee in ons tijger kraamhok! *O*

Kijk hoe het vrouwtje zich 's avonds verplaatst van het binnenverblijf naar het kraamhok en wanneer ze gaat slapen. Deel je observaties met ons via social media (via Facebook & Twitter). En vooral wanneer onze tijger heeft geworpen!

Bij tijgers en veel andere roofdieren is het essentieel dat het moederdier zich compleet veilig en ongestoord waant in een kraamhok, omdat zij anders uit stress haar pas geworpen jongen kan doden en opeten. De jonge tijgers blijven na de worp circa vier weken samen met hun moeder in de veilige omgeving van hun kraamhok en zijn daarna voorlopig alleen via deze weg zichtbaar voor de bezoekers en de media.

http://www.burgerszoo.nl/tijger

Leuk *O* *O* *O* *O*

pi_143962876
Voyeurisme!
Moeten zij weten
pi_144052889
*O* *O* *O* *O* Sumatraans tijgertje geboren *O* *O* *O* *O* *O*

Een Sumatraans tijgertje is vannacht ter wereld gekomen in dierenpark Burgers' Zoo in Arnhem. De geboorte was live te volgen via een webcam in het kraamverblijf.
De welp is eerder geboren dan van te voren werd gedacht. :D

Verzorgers dachten dat ze eind deze week pas zouden worden verblijd met het tijgertje. Moeder en haar welp zijn voorlopig nog in het kraamverblijf live te volgen.

http://www.telegraaf.nl/b(...)ertje_geboren__.html

Fokkertjes al een kaartje gestuurd naar mama :? :@
pi_144090975
Opnieuw beschuit met muisjes in Arnhem. :D

In dierenpark Burgers' Zoo is vannacht een tweede Sumatraans tijgertje ter wereld gekomen. Dit weekend beviel de moedertijger al een van eerste welpje.
*O* *O*
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')