abonnement Unibet Coolblue
pi_144364053
Hij heeft het mooi makkelijk. Jij eet van 2 walletjes en gebruikt zowel jou als dat meisje en jij laat het nog toe ook en zoekt zelfs een manier om ermee om te gaan 3 de mensen die zeggen dit niet klopt negeer je terwijl je de tips eruit pikt die je zelf graag horen wil.
Ik zeg succes ermee
No hour of life is wasted, that is spent in the saddle..
pi_144372483
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 17:04 schreef Joe-joe het volgende:

[..]

Wow, dit klinkt echt bizar veel als de situatie die ik heb.

Enige verschil bij mij is natuurlijk dat ik hem leerde kennen toen hij gewoon vrijgezel was. Ook toen deden we het regelmatig. Nu was ik dus bang hem kwijt te raken doordat hij geen vrijgezel meer is maar blijkbaar raak ik hem niet kwijt, want we doen het nog gewoon waar ik ook blij van word.

Maar de keuze is moeilijk natuurlijk. Ik zie bijvoorbeeld af en toe foto's voorbij komen van hem met die vriendin en dan heb ik het wel even zwaar. Maar ergens kiest hij ook voor mij, al is het alleen maar bij mij en niet bij anderen.

Ik kan nu zeggen dat ik het niet meer met hem ga doen, maar hij weet net zo goed als ik dat die seksuele spanning er tussen ons is en als we wat drankjes op hebben gaat het allemaal als vanzelf, bijna als ritueel.
Het is dus of kappen of doorgaan zoals het nu gaat, met in mijn achterhoofd de gedachte dat hij elke week ook die vriendin neukt..
Gewoon kappen...

Als je nog meer begrip nodig hebt: precies dezelfde situatie als het meisje die het doet met de getrouwde man. En jaren verliefd blijven en dan na 10 jaar ontdekken dat er ook mannen op deze aardkloot leven en je ook tijd hebt weggegooid aan de ander. Hopen vrouwen kunnen je dat verhaal vertellen...

Dus deze tip van mij :)
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_144375461
Klinkt allemaal enorm als een uit de hand gelopen seks relatie en nu heb jij gevoelens voor hem?

Wie er nu bi of hetero of homo is kan me allemaal geen reet schelen, waarom kan deze man in kwestie niet enorm makkelijk verslingerd raken in een relatie met een vrouw terwijl hij seks of seksuele handelingen met een man wel enorm opwindend vind.
Als vrouw zijnde en altijd alleen maar in relaties te zijn geweest met mannen, maar ook vrouwen altijd opwindend hebben gevonden kan ik me er wel ergens inkomen. Ik vind liefde en daarmee een relatie met iemand hebben niet afhankelijk zijn aan de geaardheid van de personen. Seksuele verlangens naar een persoon toe is anders dan houden van..
pi_144644555
Die gast heeft het best makkelijk - batst een jongen en een meisje wanneer hij er zin in heeft en is verder niet heel erg bezig met hun gevoelens. Als ik zou merken dat iemand niet echt bezig is met hoe ik me voel - dan zou ik echt niet meer willen van een dergelijke egoist. Dit komt nog naast het feit dat er waarschijnlijk niet veel meer in zit. Dat TS zich zo laat meeslepen lijkt meer gebaseerd op hoop op meer dan op echte feiten. Dus hij batst je af en toe? Dat betekent in de verste verte niet dat hij er met je vandoor zal gaan in de toekomst, hoe zwoel hij ook naar je kijkt. TS ga gewoon lekker verder met je leven. Zie de seks met hem op dezelfde wijze als hij dat ziet, met een egoistische insteek. Of als je dit niet kan - kap er lekker mee en move on.
  donderdag 18 september 2014 @ 22:38:39 #80
370487 Hallmark
Geverifieerde account
pi_144675447
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 20:09 schreef Joe-joe het volgende:

[..]

Misschien ben ik inderdaad te afhankelijk van hem, maar daar heb ik me bij neer gelegd. Hij is bij ons twee sowieso degene die de broek aan heeft en het dominantste is. Ach, dat zie je bij zoveel mensen, toch? Als ik dat niet erg vind, maakt dat toch niet zo heel veel uit? Ik vind het ergens wel prettig dat hij dominant maar tegelijkertijd ook heel leuk en lief kan zijn.
Lekker dan, jij speelt gewoon al die tijd tweede viool. Wil je dan niet een volwassen relatie opbouwen met een gelijkwaardig iemand?

Ik vind de gang van zaken erg puberaal en onvolwassen. Ook vind ik jouw emotionele instelling erg klein. Je cijfert jezelf weg, en neemt niet je plek in.
Geinspireerd door historische gebeurtenissen en karakters. Dit werk van fictie was ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd door een multicultureel team van verschillende religies en geloven.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')