abonnement Unibet Coolblue
pi_144099097
14:15
Nicoline zegt dat Ruud en Isabella elkaar gewoon niet liggen. Isabella lacht het weg dat het incident met de koeien 2 maanden terug is. Ruud is nu al voor de 5e keer genomineerd lacht Isabella en zijzelf pas een 2e keer.

Colinda probeert om Isabella op te beuren en zegt dat ze boos mag zijn maar niet te lang. Colinda probeert te relativeren dat het maar 7 x 1 stem is en 3 van Ruud. Die 7 mensen hadden haar ook 2 stemmen kunnen geven als ze haar echt weg hadden willen hebben.
Als het had gekund dan had Nicoline op zichzelf gestemd omdat ze een slechte maand gehad heeft. Isabella snapt de stemmen wel maar is wel even verdrietig. Nicoline is benieuwd naar de nieuwe mensen.

Isabella trekt vanuit het niets een vergelijking. Ze heeft altijd gezegd dat ze tegen abortus was maar toen ze zwanger raakte liet ze het zelf toch doen.
Isabella vindt Ivan een gluiperd, die had gisteren tegen haar gezegd dat hij niet op haar zou stemmen.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_144101401
15:00
Ruud heeft een hilarische grap bedacht. Hij heeft de postbezorger gevraagd om een brief bij de pakketten te stoppen. Billy en Ruud bespraken eerder dat deze grap niemand zou kwetsen maar dat Nicoline wel langer in de keuken zou staan.

De groep moet centraal, het alarm wordt aangezet. Isabella vindt dat het een leuke brief is.

Isabella leest voor, de briefschrijver kent een arm gezin en vraagt Nicoline om een taart te bakken of een verjaardagsmaaltijd. Er wordt gevraagd om centraal ja te zeggen. De groep juicht ja.

LauraB vertelt dat ze na mooie muren nu ook mooi beddengoed hebben. Ze hoopt dat iedereen dat zo op hun bedden wil leggen.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  dinsdag 2 september 2014 @ 15:25:07 #153
2961 Capaja
Cappie voor intimie
pi_144101778
HeddeGijDaGezeetGehadJaMinDeDaWerklijkWaarHoeDoeDeGijDaHoeDoeDeGijDaHoeHeddeGijDaGedaan?
pi_144110064
19u
Nicoline en Rienk in de keuken, de gesprekken zijn erg relaxed. Rene komt erbij en vraagt wanneer Rienk met hem wil praten, ja, Nicoline zegt "nu niet" in de keuken terwijl Rienk aan het snijden is. Rene is geschokt van de elite stem. Hij is qua taal gebruik iets te langdradig.
Morgen gaan Nicoline en Rene weer mediteren, en hij wil even niet meer sporten.
Isabelle komt erbij, en verteld dat ze 80 kazen hebben
Volgens Rienk heeft Rene zelfreflectie, en volgens Nicoline kan Rene dingen niet los laten
Rienk stetl aan Nicoline voor om Sjogun te lezen, dan zal ze Rienk beter begrijpen, een oude bestseller. ( ik krijg steeds meer het idee dat Nicoline eruit gaat/wil) Nicoline ging net iets concreets zeggen over de stemming, streamwissel, vervolgens SL
pi_144112764
20u
Ivan gaat een gladde kip op de bar b q leggen, maar eerst gaat hij hem marineren, vanavond, het moet vandaag, anders kan hij hem weggooien
Charlotte en Rene, hebben een TV moment op het bankje
Ruud en Gio aan het darten
aan tafel hebben de niet rokers, een prettig diner, Laurab kwam even "buurten" wederom over kleuren en veranderingen.
pi_144114380
21u
Wederom centraal
3 min. duurt het zegt de fles
Vanessa weer over het poetsen, mensen kunnen zich inschrijven, en dan kan je betaald worden, voor 12u, en zij gaat controleren. De rokers nemen al veel taken op zich! Iedere avond dinsdag bespreking van het schoonmaken, en toekenning van de "bonus" Ruud noemt Billy aanhang
pi_144121592
Hier een overzicht van stemmingen tot nu toe


Hier de elite stemmen tot nu toe


In mei is er een positieve stemming geweest, die heb ik afgetrokken van de rest, daarom eindigen sommige bewoners soms negatief in de totalen.
Het aantal dagen in Utopia houd ik niet echt meer bij voor nieuwere bewoners vanwege gebrek aan interesse laatste tijd. Klopt daarom niet helemaal meer.
pi_144127799
09:45
Isabella maakt de keuken schoon. Het duurt Ruud en Ivan te lang, Ze gooien allebei het ei dat ze wilden bakken op de grond.

John belt tussendoor of er koeienvoer nodig is. Isabella loopt naar de stal maar ziet dat er nog veel voer is.

Op weg terug naar de loods moppert Isabella verder. Ze raakt weer een een discussie met Ruud als ze Rienk vertelt om de eieren op de grond niet op te ruimen. Ze schreeuwen over en weer, Ruud vindt Isabella arrogant en Isabella sneert naar Ruud dat hij niet voor niets de elite stemmen heeft gekregen iedere keer.

Billy mengt zich er ook in omdat Isabella haar vriendje beledigt. Isabella sneert dat ze maar weg moet gaan. Dat kan niet omdat zij niet genomineerd is. Isabella maakt nog een sneer over de publieksstem van Billy.
Ruud neemt het op voor Billy, Billy is heel geliefd onder de kinderen die op bezoek komen in plaats van die kansloze elite. Ivan vindt ook dat Isabella te druk is met wat de mensen thuis van haar denken.

Nicoline probeert om Isabella te kalmeren. Als ze zich uit de tent laat lokken dan zal de nieuwe haar waarschijnlijk wegstemmen. Isabella heeft het gevoel dat ze terug is bij af, het is weer net als hoe het in januari was.
Isabella wil niet blijven als Ruud en Billy ook blijven. Ze wil ook niet meer in het eetgroepje met Nicoline nu Ruud en Billy daarin ook mee eten.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_144128251
10:15
Ivan vertelt LauraB hoe het conflict met Isabella begon. Het gesprek is niet op streams zichtbaar, stream 1 wordt gereserveerd voor een boerende Ruud en stream 2 voor Giorgio, Joey en een brandweerman.

Colinda wil het met Isabella even over de roze markt hebben. Ivan raadt aan om even te wachten omdat ze een emotioneel wrak is. Colinda wil weten of er iemand is bij Isabella om haar te steunen, Ivan zegt van wel.

Billy doet overdreven vriendelijk naar mensen en leest met haar Ruud de krant.

[ Bericht 41% gewijzigd door PKM op 03-09-2014 10:29:03 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_144129350
11:00
Nicoline praat met Ivan over het incident met Isabella. Nicoline denkt dat Isabella hoog in haar emoties zit. Ruud staat daar natuurlijk met zijn neus bovenop. Ivan heeft spijt dat hij Isabella geen 3 stemmen gegeven heeft. Volgens hem wil iedereen wel wat doen maar Isabella niet.

Nicoline verdedigt dat Emil ooit ook 17 stemmen kreeg. Isabella moet wat aan haar gedrag veranderen vindt Ivan. Ruud zegt dat hij gestopt is met zijn geintjes omdat hij stemmen kreeg. Rienk vindt dat Isabella zichzelf boven de groep plaatst. Ruud is van mening dat Isabella zich beter gedroeg net voor de stemming.

Laura probeert om Isabella op te beuren, wie het laatst lacht die lacht het best. Laura zou een ei op zijn kop gegooid hebben. Ze vindt het naar en gemeen gedrag van Ruud en Ivan. Isabella geeft toe dat ze zich uit de tent heeft laten lokken. Laura ziet ook dat de jongens haar uitlokken. Nog 1 keer en Laura trekt zelf haar bek open tegenover Ivan.

Joey en Colinda troosten Isabella.
Billy roept trots naar Vanessa dat ze klaar is met vegen.

[ Bericht 14% gewijzigd door PKM op 03-09-2014 11:13:13 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_144130012
11:30
Isabella vraagt aan Giorgio hoe het zit met de voorschoten. Mensen hadden vorige week geen sigaretten meer en kregen toen een voorschot op het zakgeld. Nu is het zakgeld nog niet eens uitgedeeld en hebben diezelfde mensen toch alweer sigaretten. Giorgio was al van plan om het zakgeld vandaag te controleren.

Isabella vertelt Colinda dat Ruud en Ivan met een kip rondliepen door de loods om haar opnieuw uit te lokken. Toen heeft ze niet meer gereageerd. Ze denkt dat ze straks de koeien ook weer los zullen laten.

11:45
Isabella controleert bij Ruud snel hoe het zit met het koeienvoer. Ruud had ondertussen ook gezien dat er nog 5 zakken voer achter de deur stonden.

René en Vanessa bespreken de ruzie van vanochtend. Vanessa vindt dat de keuken schoonmaken voor 11 uur nog geen zin heeft. Na 10 uur zelfs moet dat al kunnen. Als niemand de taken doet dan doet Vanessa de dingen na 12 uur wel en dan houdt ze zelf meer geld over.

[ Bericht 20% gewijzigd door PKM op 03-09-2014 11:52:37 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_144131378
12:00
LauraB en Laura wachten de nieuwe bewoners op. Isabella wil nog even kort aan LauraB vragen of zij de live in de loods voor oktober wil organiseren. Laura vindt het heel goed dat Isabella deze afstaat.
Charlotte wordt ook geroepen als de nieuwelingen aan komen lopen. Laura is teleurgesteld als ze 2 mannen ziet binnenlopen. Ze denkt dat er wel wat voor Vanessa bij zit. Een zakenman en een bouwer vat Charlotte het samen.
Laura hoopt dat er een dame komt om Sonny te vervangen.

Mark mag zich als eerste voorstellen. Hij is sportief en zakelijk en denkt dat iedereen in de groep zijn eigen kwaliteiten heeft. Hij heeft geen kinderen. Nicoline wil weten of hij ook weleens een joggingpak draagt. Na 17:00 wel, vertelt Mark.
Chris vindt het heel gek om zo binnen te komen, het is net alsof hij vanuit zijn televisie binnengestapt is. Chris wil wel wat met kachels doen in Utopia.

Chris laat 2 kinderen achter. Hij heeft vanwege zijn eigen bedrijf 2 chaotische weken gehad. Zijn vrouw had er wat moeite mee dat hij aan Utopia mee zou doen.

[ Bericht 9% gewijzigd door PKM op 03-09-2014 12:36:34 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_144132988
13:00
Charlotte moppert dat de keuken niet van Vanessa is. Colinda legt uit dat Vanessa dit wel zo ziet. Om haar gelijk te halen zal Vanessa harder gaan praten maar dat werkt niet zo.

Giorgio legt uit aan Mark hoe het zit met het geld in de groep.

[ Bericht 16% gewijzigd door PKM op 03-09-2014 13:12:15 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_144145183
19u
In de keuken van Nicoline wordt gekookt, Mark de nieuwe help haar hierbij, Ivan kwam bedelen, en Nicoline zegt, als een grapje, ga jij maar lekker naar Vanessa. Ivan begint over zijn marinade van de kip, en hij heeft het in de vuilnisbak gevonden. Nicoline maakt lasagna met aubergine. 9 mensen eten mee vanavond
In de keuken van Vanessa, hoor ik vooral zakjes kraken, en de frites pan draait overuren, snel draait de stream daar maar weg
SL

[ Bericht 0% gewijzigd door jovencita01 op 04-09-2014 13:40:12 ]
pi_144161405
Dag 247 - Donderdag 4 september 2014 - 15°

09:30-09:45

- De visumhouders Chris en Mike zijn samen aan het werk.

- René is voor de 3e dag op rij met Nicoline aan het mediteren/filosoferen bij het terras.


- Colinda is bezig het ontbijt te verzorgen voor de groep in de oude keuken.
pi_144161568
09:45-10:00


- Vanessa is bezig de tafel te dekken.

- Chris en Mike halen alle stoelen van buiten naar binnen.


- Ivan staat buiten te kijken naar de hangmat.


- Ivan staat bij Nicoline en René, wanneer Nicoline vraagt wat er is met Ivan, antwoord Ivan met"Ik wou vragen.." waarop vervolgens een streamlock komt. Een halve minuut later schakelen ze weer terug

- Giorgio staat op.


- Half 10 zou iedereen uit zijn bed komen om te ontbijten, maar er zijn weer een aantal bewoners die hier geen gehoor aan geven en tegen 10 uur nog wakker gemaakt moeten worden door Laura B.

- Er volgt weer een streamlock van een halve minuut.

- Billy en Ruud staan op.


- Mike en Chris zien het werk liggen en zetten zich goed in op de vroege morgen. Ivan lijkt vooral bij iedereen een praatje te maken.

[ Bericht 6% gewijzigd door Odaiba op 04-09-2014 09:59:50 ]
pi_144161795
10:00 - 10:15


- Isabella gaat Mike helpen met de afwas. Chris neemt even een pauze. Colina nog bezig met het ontbijt. En Rienk kan niet wachten en eet een zak kroepoek/chips?

- Ook Joey is uit zijn bed en geeft Isabella nog even een knuffel in de keuken. Alle bewoners zijn nu dus weer wakker.

- En weer een streamlock.


- Ivan gaat samen met Rienk mediteren in de loods. Joey komt aanlopen, en Ivan nodigd hem uit om mee te doen, hier gaat Joey niet op in. Vervolgens komt Laura B nog even langswaaien en loopt vervolgens weer weg.


- Laura B en Isabella testen de hangmat. Ze vallen bijna achterover. Mike zal straks het nodige nog even aanpassen. Mike maakt nog even een leuk verspreking en zegt "Vuile kinderen" i.p.v. "Vuile kleren."


- Er kan dan eindelijk worden ontbeten. Één tafel is gedekt en natuurlijk zijn die plaatsen ook als eerste weg. Lang leven Utopia.


- Geen plek meer voor Ruud en mag izjn ontbijt staand opeten. Hij schuift later aan naast René.

[ Bericht 6% gewijzigd door Odaiba op 04-09-2014 10:14:35 ]
pi_144162173
10:15 - 10:45


- Er wordt zachtjes gepraat, geluisterd, gedeeld en gelachen.


- Iedereen is weer klaar met ontbijten. Mike en Ivan zijn aan het opruimen in de keuken. Giorgio en Ruud zijn naar de kippen. Nicoline gaat ook een 2 euro schoonmaakklusje uitvoeren.


- Giorgio test de hangmat uit.


- René en Laura B gaan kijken of de kippen al eieren hebben gelegd. Ze komen niet verder dan 2 eieren.

[ Bericht 25% gewijzigd door Odaiba op 04-09-2014 10:46:57 ]
pi_144162794
10:45 - 11:00

- Ivan besluit met zijn werk achter de laptop te beginnen in de werkschuur. Mike volgt hem en stelt zo af en toe een vraag aan Ivan.

- René en Laura B staan nu bij Uto & Pia te praten over koeien.


- Mike is Ivan op zijn vingers aan het kijken, Ivan lijkt nu nog bereid hem te vertellen wat hij allemaal aan het doen is.

- Ruud en Billy gaan samen de krant ophalen.

- René vind het lastig om internationale artiesten te kunnen bereiken i.v.m. de slechte verbining en wil het Utopia netwerk (sponsors) gebruiken om toch Alanis Morissette in december naar Utopia te kunnen halen.

- Laura B vind het terecht dat Ruud op de schopstoel zit, maar ziet hem liever niet vetrekken.

[ Bericht 17% gewijzigd door Odaiba op 04-09-2014 10:59:03 ]
pi_144165592
12.30u
Isabella Iivan en Rene in gesprek, er komt een 2e computer Rene, klaagt dat hij niet datgene kan doen wat hij wil, iedere keer worden ze gestoord, nieuwe bewoner gezamenlijk eten etc
Isabella een topie?
Verder alleen maar verder met Isabella en Rene
Rene wil evenementen indienen bij de werkgroep, oa Asterix en Obellix
En wil vragen om de "Parade" hop SL
en ook Ellenis Morisette, die zangeres, is hij al mee bezig geweest, als eindejaars- show, na 20dec kan er niets meer geplanned worden
Isabella wordt geroepen en moet weg
Gio in gesprek met Mark over de CD, er moeten bijbesteld worden, vervolgens de laatste maand, wordt besproken, en bingo weer SL
Laurab moet over 20min naar het loket met gitaar voor adem in adem uit, wat het ook mag betekenen. Charlotte in de weer met de zangcoach, Nicht schön, aber laut!

[ Bericht 2% gewijzigd door jovencita01 op 04-09-2014 13:41:10 ]
pi_144166534
13.15u
Ivan en Cris, samen in de hangmat(stoel) over wie erin wie eruit, nieuwe bewoners, Ivan vindt het wel fijn dat er nieuwe bewoners komen. Ruud komt erbij.
De post komt eraan, halen en brengen van pakketjes, Gio wil even foto's maken met nieuwe lap top, die is er dus al.
Nicoline en Rienk staan al te koken.
pi_144167069
13.45u
3 bezoekers, Brabo's, komen eten, Vanessa verwelkomt ze met een pan in de handen, en brengt ze naar het terras, "lusten jullie wat te drinken"
4 van de heren gaan buiten sporten
pi_144167152
13:45 - 14:00


- Ruud en Ivan gaan samen sporten met Mark en Chris. Chris geeft aan niet heel sportief te zijn en een zwakke schouder te hebben. Vanessa heeft er moeite mee dat de heren gaan sporten buiten terwijl zij gasten ontvangt. Ivan zegt dat het mooi weer is. Ruud gaat het eerst wel vragen bij de gasten, of ze het vervelend vinden. Vanessa wil geen discussie, ze wou enkel haar punt duidelijk maken en hun moeten maar zien wat ze er mee doen.


- Laura en Billy praten weer over van alles en nog wat.

[ Bericht 25% gewijzigd door Odaiba op 04-09-2014 14:02:22 ]
pi_144168929
15u
Rienk en Nicoline in gesprek aan tafel, stil spreken zij, Laub, en Charlotte zitten dichtbij, het lijkt wel of het luistervinkjes zijn, de krant wordt niet omgeslagen, maar waarschijnlijk kunnen ze niets horen.
Nicoline vertelde als Isabella eruit gaat, komen ze nog meer in de schulden, krijgen geen inkomsten uit LIDL, Ruud wil Isabella er graag uit, en andersom, samen maken ze de conclusie dat Ruud de laatste dagen "meedoet" De plaats van Nicoline wordt nu overgenomen door Billy, en Nicoline gaat weg! Laurab, zoekt eigenlijk toenadering tot Rienk, maar die zegt non-verbaal nee, door zich achter de krant te verstoppen
pi_144171809
16u
Gio en Isabella op het kantoor, Mark kijkt over de schouder mee
in de keuken Nicoline verteld Ivan dat hij niet iedere dag mint van de akker mag halen, hij zeurt een beetje en Nicoline zegt dat hij moet ophouden, fel voor haar doen
Rene en Laurab, Colinda zit er ook bij, aan de roddel, rienk gaat een lezing geven over het geloof, Rene vraagt of het vrijwillig is, en er is een tegenwicht, Nicoline, want die geloofd niet, Rene, oei, dat word het interessant.
Er lopen een paar oudere meisjes rond, met een te kortebroek voor hun leeftijd
In het kantoor gaat het goed, Gio begint tips van Mark aan te nemen
Gio noemt Ivan vrouw onvriendelijk als Isabella zegt dat ze de computer niet eens durft aan te raken
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')