abonnement Unibet Coolblue
pi_143463089


Peter Aerts (43) is drievoudig K-1 World GP kampioen en drievoudig K-1 World GP finalist en won dit jaar nog geen enkele partij. Aerts verloor van Kemayo via TKO (beenblessure) en haalde een gelijkspel tegen Dewey Cooper.

Voormalig viervoudig K-1 World GP kampioen Ernesto Hoost heeft eerder dit jaar succesvol zijn comeback gemaakt. Op 48 jarige leeftijd versloeg "Mr. Perfect" in Nagoya te Japan Thomas Stanley op beslissing.



Aerts en Hoost troffen elkaar voor het eerst in 1988, Hoost won op beslissing na vijf ronde's van drie minuten.

Tijdens de K-1 World Grand Prix van 1993 moesten ze voor de tweede keer tegen elkaar in de kwartfinale, Hoost won wederom op beslissing (29-28, 30-28, 30-30).

Twee jaar later, wederom tijdens de K-1 World GP, troffen ze elkaar in de halve finale en na een extra ronde won Aerts van Hoost op beslissing.


In 1998 kwamen ze elkaar weer tegen tijdens de K-1 Kings '98, Aerts ging er met de overwinning van door ook dit keer via een beslissing.

Hun laatste ontmoeting volgde in 2006 tijdens het K-1 World Grand Prix in Amsterdam, Hoost won op beslissing en stopte in hetzelfde jaar met kickboksen.

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')