abonnement Unibet Coolblue
  Trouwste user 2022 woensdag 13 augustus 2014 @ 14:31:21 #26
7889 tong80
Spleenheup
pi_143378622
quote:
1s.gif Op woensdag 13 augustus 2014 14:24 schreef Mortaxx het volgende:
Jammer van die juwelenroof natuurlijk maar dit is eigenlijk haar eigen schuld
schuld. Als je die figuren in het filmpje hoort us meteen duidelijk dat ze wat moeite hebben met mijn en dijn

Mijn backspace werkt niet bij mobiel fok dus vandaar die dubbele schuld
Spel dan wel FOK! goed. :{

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_143385969
Nu bij Boulevard.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_143386009
Bekende van Dave chanteerde die ouders van dat meisje met een sextape. :')
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_143386673
quote:
7s.gif Op woensdag 13 augustus 2014 12:50 schreef Scorpie het volgende:
Die griet is dus gewoon een ordinaire pijpslet.
Dat zijn de beste meiden. :D
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_143388935
quote:
0s.gif Op woensdag 13 augustus 2014 14:11 schreef VeX- het volgende:
Dave Roelvink wat een baas. 8-)
Als je kanker wilt kan je ook wel een paar sloffen per dag roken.
pi_143395381
Wie is die Melissa P dan?
Wil loeren op FB, maar kan d'r niet vinden ? :O
pi_143402788
"Ik wil mijn vrienden beschermen"

Een onthullende sms-wisseling tussen fotomodel DAVE ROELVINK en zijn bestolen vriendinnetje, kapster MELISSA (21), wordt onderzocht door de politie. Dit omdat Dave in zijn sms’jes de indruk wekt toch meer te weten van de brutale villaroof in Burgerbrug, waar voor tienduizenden euro’s werd buitgemaakt en waarvan seksvideo’s de ’stille’ getuigen zijn…

DAVE ROELVINK (24), de veelbelovende zoon van hitzanger DRIES, lijkt per sms zijn mond voorbij gepraat te hebben! Het fotomodel en deelnemer aan het SBS 6-programma ’Sterren Springen’ is, zoals PRIVÉ dinsdag al onthulde, nu de hoofdrolspeler in een zich uitbreidend familiedrama rond een inbraak, afpersing en schokkende seksvideo waarmee hij zichzelf én een vriendinnetje aardig in de nesten heeft gewerkt!

De verwikkelingen begonnen op donderdag 24 juli toen de dochter van de succesvolle McDonald’s-franchisenemer RICHARD PACH en zijn vrouw INGE in Noord-Holland haar kans schoon zag tijdens de vakantie van haar ouders naar Spanje.

Zij nodigde DAVE ROELVINK, op wie zij al langer een oogje had, met wat van zijn vrienden thuis uit om in de oogverblindende villa van haar vader en moeder in – geloof het of niet – BURGERbrug een feestje te vieren.

Jacuzzi

MELISSA (21), zelf studerend voor kapster, bleek een goede gastvrouw. Eerst gaf zij haar minstens negen gasten een rondleiding door de adembenemende villa met onder andere een eigen bioscoop, een bar voor wel honderd gasten en het inpandige zwembad met natuurlijk een naastgelegen jacuzzi.

Met de wandeling door het domein zondigde dochterlief meteen al flink tegen de door haar ouders opgelegde huisregels. Zij liet de vriendengroep namelijk ook de vertrekken van haar vader en moeder zien, met talloze privéspullen die niet voor ieders ogen bestemd zijn. Zo lagen er in de kasten en lades juwelen, dure sjaals van topmerken als Hermès en Louis Vuitton en ook verschillende gadgets als iPads en iPods en wat dies meer.

De verboden rondleiding bleek aan de jongeren zeer besteed, althans, het lijkt erop dat zij hun ogen flink de kost hebben gegeven. Melissa deed de deuren van het luxe walhalla weer op slot, en het feest verplaatste zich vervolgens naar het zwembad en de jacuzzi, waar de champagnevoorraad van pa werd aangesproken. Daar gingen de kurken tegen het plafond en de dure flessen van hand tot hand. En voor Melissa ging een lieve wens in vervulling, want vrijwel zeker liet Dave zich aan haar van zijn meest romantische kant zien. En bij die ene nacht zou het niet blijven! Omdat het feest zo ongelooflijk gezellig was geweest en vader en moeder nog even wegbleven, werd voor de volgende avond opnieuw afgesproken. Weer meldde Dave zich met het vriendengroepje bij de villa en weer werd er gefeest, gevreeën en gedronken… maar was de kater de volgende ochtend van een andere orde!

Anders dan de eerste avond lieten sommige jongens zich nu níet vergezellen door hun meisjes en werd de tweede avond een hengstenbal met Melissa, aanvankelijk, als stralend middelpunt. Maar terwijl zij zich met Dave vermaakte, lieten sommigen blijken met andere bedoelingen naar het huis te zijn teruggekeerd. Uit de ouderlijke vertrekken verdwenen deze nacht talloze kostbare zaken: een dure ring met alleen al een waarde van 27.000 euro, horloges, exclusieve sjaals en andere modeaccessoires en ook allerlei gewilde digitale apparatuur van Apple. Een buit die, al met al, een waarde van zo’n 50 tot 60 mille vertegenwoordigt!

De rapen waren gaar voor de kapster in opleiding. Nadat haar ouders later die dag terugkeerden uit Zuid-Spanje, werd zijzelf geknipt en geschoren. Toen zij uitlegde hoe een en ander had kunnen gebeuren en hoe zij tegen alle instructies was ingegaan, wees haar vader Melissa resoluut de deur.

Huilend probeerde zij vriendje Dave te bereiken. Toen die niet opnam, ontspon zich via sms een opzienbarende correspondentie die Dave nu wel eens in grotere problemen zou kunnen brengen. Dave, die steeds heeft volgehouden van niets te weten en voortdurend bij Melissa te zijn geweest, geeft er in zijn sms’jes blijk van wel degelijk te weten of te vermoeden waar alle gestolen spullen zich bevinden…

Eerst is het Melissa die in een emotioneel bericht op Facebook alle namen van haar ’vrienden’ noemt, Dave Roelvink voorop, die zij verwijt het huis leeggeroofd te hebben. „Hoe zielig kun je zijn?” zegt Melissa daarin. Ze weet dan nog niet hoe zielig zijzelf wordt, als haar ouders besluiten haar uit huis te zetten.

Dave verblijft inmiddels voor werk op Mallorca, wanneer hij vijf dagen later op vrijdag 29 juli reageert op de noodoproepen van Melissa. In een telefoongesprek met een door de familie ingeschakelde privédetective geeft hij direct aan dat de gestolen iPad terecht is. Vanaf dat moment verloopt het contact verder per tekstberichten.

Hij schrijft om 23.01 uur: „Laat hij (Melissa’s vader, red.) mij even bellen dan bespreek ik even wat er weg is en probeer ik het terug te krijgen.”

Veertien minuten later, om 23.15 uur: „Horloge is terecht.”

23.17 uur: „Zijn mijn vrienden… hebben dingen gedaan die ze misschien niet wouden doen.”

23.23 uur: „C. (naam van vriend, red.) is nu iedereen belle.”

Op zaterdag 30 juli heeft Dave goed nieuws. In de loop van de dag meldt hij: „Lieverd, bijna alles is gevonden, ik bel je morgen even. Ben werke.”

De rest van de dag en een groot deel van de dag erna is Dave echter opnieuw onbereikbaar voor Melissa en raakt het geduld van haar vader op.

Dat van Dave ’s nachts om 01.51 uur ook: „Ik wil alleen me vrienden beschermen… dus laat je pa ff rustig doen ik regel het!”

Om 07.18 uur schiet Dave nog wat te binnen: „En de jongens die gestolen hebben, zijn ook niet de makkelijkste dus zeg je pa maar ff calm down, moet niet uit de hand gaan lopen dit, er is gestolen en het komt terug ja, of het nou vandaag, morgen of overmorgen is, het komt eraan.”

Die laatste belofte blijkt Dave toch niet te kunnen waarmaken. Wanneer hij terug is in Nederland komt het tot een ontmoeting met Melissa’s vader en de door hem ingehuurde privédetective, de voormalige politieman ERIK KWANT, die de familie bijstaat en adviseert.

Positief aan Dave is dat hij in zijn eentje de confrontatie met de mannen aangaat en niet wegloopt voor zijn verantwoordelijkheid in de hele zaak. Hij geeft een beschrijving van de gang van zaken zoals die zich volgens hem heeft voltrokken en geeft aan dat er beide nachten erg veel drank in het spel was geweest, zelfs zo dat hij bijna niet eens meer had kunnen lopen, laat staan scherp te hebben gezien wat er in de villa allemaal is gebeurd.

Er is dan al aangifte gedaan bij de politie die de zaak behandelt als een diefstal op districtsniveau. Later wordt dit teruggeschaald naar het team woninginbraken. Kwant: „Dat houdt in dat als er een agent tijd heeft, hij op de fiets even langskomt.”

Filmpjes

Maar dan neemt de zaak een nieuwe wending en gaat ook de politie zich vanaf dat moment intensiever met de diefstal bezighouden. De groep blijkt tijdens de lange nachten in de villa uitgebreide filmpjes van zichzelf en elkaar te hebben gemaakt die nog het meest doen denken aan het MTV-programma Cribs, waarin rappers trots hun nieuw verworven rijkdommen en bling-bling laten zien.

Iemand loopt door het huis, kijkt op een horloge, meldt dat het kwart over zes is en plonst nog een keer in het bubbelbad. Ook zijn er seksueel getinte filmpjes waarin Melissa een hoofdrol speelt en zien we interieuropnamen, in het donker en in het ochtendgloren, met achtergrondgeluiden die wilde taferelen suggereren. De groep begint de bestolen familie te dreigen die filmpjes te openbaren wanneer de aangifte wegens diefstal niet van tafel gaat. Omdat het seksueel getinte filmpjes betreft, gaat verspreiding via het nogal preutse Facebook, wat zij van plan lijken te zijn geweest, niet lang goed. Maar de filmpjes worden wel naar verschillende mensen doorgestuurd en zijn inmiddels in bezit van PRIVÉ én toegevoegd aan het groeiende politiedossier. Ze zijn nu zelf ook onderwerp van nader onderzoek omdat ze licht kunnen brengen in de duisternis die Melissa en Dave waarschijnlijk nog lang zal achtervolgen.
pi_143403810
quote:
“Het gezelschap – onder wie een familielid van een beruchte crimineel.” De zaak van Dave Roelvink en de Schagense Rip-orgie lijkt een serieuze crime-kant op te gaan. John van den Heuvel schrijft erover in De Telegraaf.

Ook uit andere berichten lijkt de rol van Dave Roelvink bij de diefstal veel groter en veel anders dan hij zelf eerst vertelde. In zijn reactie gaf hij aan slechts te hebben bemiddeld bij het teruggeven van een aantal spullen, maar dat ligt volgens getuigen toch wat genuanceerder. Onduidelijk is wel wie precies de afpersing doet met het seksfilmpje.

Iedereen die een halve minuut googelt kan achterhalen dat het familielied van de beruchte crimineel niemand anders kan zijn dan Mosko Soerel. Zegt natuurlijk helemaal niets over zijn (of haar?) schuld en verantwoordelijkheid in deze kwestie. Er zijn wel wat bizarre dwarsverbanden. De bekende zus van Dino Soerel, Minnie, had een verhouding met (toen nog) advocaat Bram Moszkowicz.

Ik citeer Wikipedia, over Minnie:

“Op 4 maart 2000 was zij getuige van de moord op haar vriend, de Amsterdamse crimineel Rinus Holman. Zij zat naast hem in de auto, toen hij op 39 jarige leeftijd werd geliquideerd. In februari 2006 werd bekend dat het Openbaar Ministerie onderzoekt of advocaat Bram Moszkowicz onder druk is gezet door de broer van Soerel, Dino Soerel. Deze zou zijn zus een affaire hebben laten beginnen met de advocaat. De getrouwde Moszkowicz was vervolgens gechanteerd met tapes waarop hij met haar de liefde bedrijft. De tapes werden door een handlanger van John Mieremet, Ferry Koch, aangeboden aan diverse media.”

Over de zaak met Rinus Holman heb ik zelf een reportage gemaakt. Bericht daarover staat hier
http://www.misdaadjournal(...)n-tegen-een-fietser/
pi_143404599
Iemand het filmpje al gezien?
  donderdag 14 augustus 2014 @ 10:56:11 #35
151749 Gnittoo
I WANT THAT ONE!
pi_143406087
quote:
MELISSA (21), zelf studerend voor kapster
:')
pi_143407383
quote:
0s.gif Op donderdag 14 augustus 2014 10:56 schreef Gnittoo het volgende:

[quote]MELISSA (21), zelf studerend voor kapster
:')
[/quote]
Het kan erger ;)
Heet ook Melissa en is al kapster _O-
  donderdag 14 augustus 2014 @ 11:44:32 #37
151749 Gnittoo
I WANT THAT ONE!
pi_143407456
waarschijnlijk ook nog haar grote voorbeeld :D
pi_143408553


:D :P
pi_143408656
Woont Melissa met haar ouders in in Burgerbrug _O- Ook dat nog :|W

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
http://glamora.ma/2014/08/wat_deed_dave_roelvink_in_deze.html
pi_143410673
En nog een staaltje damage control van Drol Roelvink :')

quote:
do 14 aug 2014, 13:15
Dave doet aangifte van smaad en laster

Dave Roelvink blijft ontkennen dat hij niks te maken heeft met de juwelenroof uit de villa van de familie Pach. De zoon van Dries Roelvink is alle beschuldigingen zat en stapt naar de politie.
Het model gaat volgens Nathan Moszkowicz, zijn woordvoerder, aangifte doen van smaad en laster tegen de familie Pach. Ook laat hij aan Shownieuws weten dat Dave ook aangifte doet tegen Erik Kwan, de door de familie ingeschakelde privé-detective.
" Je wordt ergens van beschuldigd, maar ik weet van niks", zegt Dave over de situatie.
Vreemd aan deze ontkenning is dat uit de sms-conversatie tussen Melissa Pach en Dave, nu ook in handen van Privé, toch wel degelijk blijkt dat het model iets van dit drama af weet...

Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 14 augustus 2014 @ 13:38:04 #41
206731 Mortaxx
Doomer
pi_143410908
quote:
0s.gif Op donderdag 14 augustus 2014 13:31 schreef Deisyy het volgende:
En nog een staaltje damage control van Drol Roelvink :')

[..]

Hij ontkent dat hij niks te maken heeft
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  Spellchecker donderdag 14 augustus 2014 @ 13:41:52 #42
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_143411063
quote:
1s.gif Op donderdag 14 augustus 2014 13:38 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Hij ontkent dat hij niks te maken heeft
Juist; wat een sukkels bij de Televaag ....
pi_143413423
VIER MANNEN AANGEHOUDEN IN ZAAK JUWELENROOF DAVE ROELVINK

http://www.show.nl/rubrie(...)nroof-dave-roelvink/

In de zaak van de juwelenroof waarbij vrienden van Dave Roelvink betrokken zouden zijn geweest, zijn donderdag vier mannen opgepakt. Dat laat de politie Noord-Holland aan Shownieuws weten.

De mannen in de leeftijd tussen 20 en 23 jaar zijn woonachtig in Amsterdam, Landsmeer en Wilnis. Of Dave Roelvink tot de groep aangehouden mannen behoort, wil de politiewoordvoerder niet zeggen. Het lijkt er niet op aangezien hij nog maar 19 jaar oud is.

De politie is tot arrestatie over gegaan naar aanleiding van aangifte van de beroofde familie.

Dave Roelvink kondigde donderdag aan aangifte te doen van smaad en laster omdat zijn naam steeds betrokken wordt bij de juwelenroof. Bij de politie is nog niets bekend van deze aangifte.

Smaad en laster
“Roelvink doet aangifte van smaad en laster tegen de familie en tegen mij”, laat woordvoerder van de familie Erik Kwant aan BuzzE weten.

“We wachten af hoe dit allemaal gaat lopen”, reageert Kwant rustig. De detective en de familie van de 21-jarige Melissa reageren als gevolg van de aangifte niet met nieuwe stappen richting Dave. “Aan dit soort spelletjes doen wij niet mee.”

Woordvoerder Kwant laat weten hoe het nu met de familie is. “Je kan je voorstellen hoe het voelt als je dit als familie overkomt. Na alle commotie van afgelopen week zijn ze nu op zoek naar rust “, aldus Erik.

Sinds begin deze week wordt Roelvink in verband gebracht met de roof. Hij heeft steeds volgehouden dat hij niks te maken heeft met de diefstal van 60.000 euro aan sieraden, kleding en elektronica uit de villa van de ouders. Wel zou hij zijn best hebben gedaan om wat gepikte spullen terug te krijgen bij de rechtmatige eigenaar. “Maar in de afgelopen dagen zijn er niet meer spullen teruggegeven. En dat was de enige wens van de familie”, besluit Kwant.

http://www.show.nl/rubrie(...)nroof-dave-roelvink/

BREAKING NEWS !!!
pi_143413673
quote:
De mannen in de leeftijd tussen 20 en 23 jaar zijn woonachtig in Amsterdam, Landsmeer en Wilnis. Of Dave Roelvink tot de groep aangehouden mannen behoort, wil de politiewoordvoerder niet zeggen. Het lijkt er niet op aangezien hij nog maar 19 jaar oud is.
Wel dus :D

Dave Roelvink gearresteerd

De politie heeft zojuist Dave Roelvink gearresteerd vanwege betrokkenheid bij de sieradenroof uit een villa in Burgerbrug.

http://www.telegraaf.nl/b(...)_gearresteerd__.html

Dat wordt bukken voor Bubba :P
pi_143413737
quote:
6s.gif Op donderdag 14 augustus 2014 14:57 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

Wel dus :D

Dave Roelvink gearresteerd

De politie heeft zojuist Dave Roelvink gearresteerd vanwege betrokkenheid bij de sieradenroof uit een villa in Burgerbrug.

http://www.telegraaf.nl/b(...)_gearresteerd__.html

Dat wordt bukken voor Bubba :P
:o
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_143413957
Nu we er toch zijn ... :D
Kan ie gelijk zelf z'n zielige aangifte doen. Sukkeltje. :{w
pi_143414116
quote:
10s.gif Op donderdag 14 augustus 2014 15:06 schreef empa1010 het volgende:
Nu we er toch zijn ... :D
Kan ie gelijk zelf z'n zielige aangifte doen. Sukkeltje. :{w
http://www.telegraaf.nl/p(...)doet_aangifte__.html

Al gedaan ;)
pi_143414195
quote:
10s.gif Op donderdag 14 augustus 2014 15:06 schreef empa1010 het volgende:
Nu we er toch zijn ... :D
Kan ie gelijk zelf z'n zielige aangifte doen. Sukkeltje. :{w
En als hij nog een keer geblazen wil worden dan kan dat niet meer bij de Pachs thuis :D

Melissa door ouders uit huis gezet
Richard en Inge Pach waren op z'n zachtst gezegd not amused toen bleek dat dochter Melissa een feestje had gegeven en hun halve huis was leeggeroofd. En dus zetten ze hun dochter het huis uit. Suzanne Lesquillier en Jan Uriot praten erover in Privé TV!

http://www.telegraaf.nl/t(...)it_huis_gezet__.html

Filmpje :P
pi_143414506
quote:
6s.gif Op donderdag 14 augustus 2014 15:11 schreef ikweethetookniet het volgende:
En als hij nog een keer geblazen wil worden dan kan dat niet meer bij de Pachs thuis :D
En als je de beelden van de zuigpartij wilt zien, moet je nog ff geduld hebben :P

Vrienden Dave Roelvink dreigen met openbaar maken seksfilmpje

Het meisje dat door de vrienden van ex-model Dave Roelvink zou zijn beroofd na een avondje stappen, schijnt volgens haar ouders ook te zijn afgeperst met een seksfilmpje.

De vrienden van de 19-jarige zoon van zanger Dries Roelvink hebben gedreigd een filmpje openbaar te maken waarop te zien zou zijn hoe Dave – onder meer bekend van het tv-programma ’Sterren springen’ – door het 21-jarige meisje oraal wordt bevredigd, meldt De Telegraaf.

Aangifte
De vrienden van Dave willen volgens de ouders van het meisje dat de aangifte van diefstal wordt ingetrokken.

http://www.nieuws.nl/ente(...)ar-maken-seksfilmpje

Ik pak de popcorn en ga zitten wachten :+
pi_143414529
Nou wat een soap zeg. :O
"We are all atheists about most of the gods that humanity has ever believed in. Some of us just go one god further." - Richard Dawkins
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')