abonnement Unibet Coolblue
pi_143465973
Gio, Nico en Isa liggen op bed te praten, geen belangrijke gesprekken, gewoon een beetje grapjes maken. Buiten zitten de meeste bewoners rond de vuurton. René besprak vanmorgen met Isa dat hij het vervelend vond dat sommige mensen niet willen helpen met het opbouwen van Utopia. Hij had hulp nodig en alleen Ivan was bereid hem te helpen, dat verbaasde hem. Nu hij in Utopia zit, kon hij zich wel voorstellen dat mensen die wel werken een deel van het geld dat ze verdienen voor zichzelf willen houden. René weet dat Lot dat ook wil.

Bij de vuurton gooit hij het balletje op bij Lot, die daar gretig op in gaat. Lot verdient veel, zegt ze. Ze wil wel afdragen voor de groep, een percentage, maar de rest wil ze zelf houden. "Als we elkaar maar gelijk blijven behandelen, maar het is toch niet erg als de één meer geld heeft dan de ander. Dat is hier buiten ook." Daarbij gaat Charlot voorbij aan het feit dat Utopia niet op de buitenwereld hoeft te lijken. LauraB vindt het ook een goed idee en wel zo eerlijk. Waarom LauraB dat vindt is niet duidelijk, LauraB heeft immers nog geen cent verdiend en ook geen plannen om dat te doen. René, Lot en LauraB vinden dat ze in Utopia een tijdje moeten experimenteren met het idee van 'loon naar werken', dat zet ook mensen die nu niets doen aan tot werken voor de groep. René vraagt aan Lot om haar gedachten omtrent dit idee op papier te zetten, dan spreken ze er morgen verder over. René waarschuwt haar wel om het niet zomaar in Centraal te brengen. Ze gaan eerst één op één met mensen praten om medestanders te vinden. Aldus wordt afgesproken.

Daarna gaat het gesprek verder over ditjes en datjes, de B&B gasten zitten ook buiten en praten gezellig mee. Vanessa zit weer aan de alcohol.
pi_143468411
Ca 1.00

Rene, Lau, Lot & Vanes hebben een tijdje zitten roddelen over ex-inwoners, oa Ron, Dennis en Marije worden door het slijk gehaald en elkaar hemelen ze uiteraard alleen maar op. :r
Vanes besist schijnbaar dat ze nog een peukie gaan doen en dan slapen.
Lot en Lau blijven nog even hangen en zijn duidelijk *in de mood*
Met name Lot maakt telkens foute opmerkingen, ze wil stiekum tongen in het bos, Lau wil haar wel even de obstacle-run laten zien.
Als ze langs de rookbank lopen waar Vanes en Rene met de B&B gasten staan te roken en praten volgt er een streamwissel naar slapende inwoners.

Even later stapt Rene in Lot's bed. :o
Heeft schijnbaar een dealtje gemaakt met het kleffe duo die nog spoorloos zijn, geen streams op de MLP-room.


1.15

Lau staat fikkie te stoken, Lot komt aan met drinken en gaat even batterij-wisselen.
Ze hebben het even over Sonny die down schijnt te zijn.
Dan dat ze het lief vinden van Rene (de bedwissel dus)
Ze babbelen wat en rond 1.30 gaan ze roken dus streamwissel... |:(

Even later zijn ze weer in beeld bij de vuurkorf.
Lot "WE moeten met die juice-bar even actie ondernemen"
Lau dat ze bij de pink-edition markt de bar erbij moet zetten
Nou, lekker voor die andere sappenkraam. :')

Laura noemt Charlotte 'mijn roze tompouce'. "Dat moet je echt niet zeggen," zegt Charlotte. "Waarom niet?" "Ik weet niet, maar dan moet ik aan mijn vader denken!" :X
Lot gaat aanmaak-limo maken voor ze.
Dan dat ze oa Robin, Emil & Jimmy missen.
Lot wil weten van wie Lau het het ergst vond dat die wegging.
Lau noemt Robin maar ook Emil, Lot is het daarmee eens.
Er word een dekentje gehaald en ze maken het zich gemakkelijkmet een voetenbankje.
Ze vinden Rene een topvent benoemen ze nog maar eens.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 2% gewijzigd door Urb op 16-08-2014 01:42:14 ]
pi_143478075
Rene, Joey en Ivan draaien overuren, iedere keer als ik de streams aanzet, zijn ze aan het werken, de rest is verdwenen, Op het ogenblik een conversatie over het werk van Colinda op de rookplek, niet alleen over de readings, en het darten. Er schijnen wat problemen te zijn Ruud/Colinda, hij blijft haar sarren, de jongens willen Colinda in bescherming nemen. Bovendien draait ze voldoende omzet, en straks komt er nog het pokeren bij.
O jee, en er komt een bootcamp aan, allemaal dames, en wederom wordt er flink gezoend.
pi_143481041
Er is niet zo veel boeiends gebeurd vandaag.

De boys hebben Joey's kroonluchter opgehangen, eerst hebben ze er nog wat mee gespeeld door Ruud aan zn enkels omhoog te tillen. Viel niet in goeie aarde bij met name Billy en Vanes en ook Rene hoewel dielaatste het niet liep merken aan de jongus.

Er is door POSTNL rode lopers ed gebracht voor de premiere.

Joey, Gio en Ivan zijn bezig geweest met een bootcamp voor een groep dames.

Colinda heeft 2 kijkers gehad voor een reading, dit deed ze in de keuken van Vanessa. Waarom psies is niet duidelijk want alleen Isa was aan het werk achter laptop in kantoor. (script?)
Rene gaf vantevoren aan dat als Ruud doorgaat met zn acties tegenover Colinda hij hem zal aanpakken en gaf Co het advies even bij met name Gio en Ruud te melden dat ze in de keuken zou gaan zitten dus niet storen. Heeft ze gedaan, Ruud zei ja en amen maar kwam toch meermaals storen. We zullen zien hoe dit verder zal lopen. :')

LauB uit ZK met instructies voor op TV"Ik MOET de muren nog een keer doen, we kunnen nu tot aan de bocvenkant van de lichtbakken gaan mits het echt superstrak is. Dus die stukjes tussen de lichtbakken en dan MOET het aan de bovenkant echt een strakke lijn worden" * streamwissel*

Isa in gesprek met Laura bij rookbankje. Ze lijkt aan te voelen dat hoe ze het ook brengt ze ruzie met Ruud gaat krijgen als ze vertelt zelf de koeien te willen blijven doen.
Isa "Ruud denkt dat mijn zogenaamde populariteit door de koeien komt, dus wil hij ze ook sochtends doen" "Ze zijn er zo mee bezig Lau, niet normaal" (Ruud en Billy dus)
Isa "Als jij een spel wil spelen, doe het niet over de rug van de dieren."
Laura lijkt het met Isa eens, ook dat Ruud gene ochtend-mens is en pas half 11 opstaat. Ze zegt dat Isa moet waken voor haar eigen ding (niemand pakt haar B&B af) maar Ruud wellicht gewoon een kans moet geven, bv een week proberen. Isa lijkt daar op zich voor open te staan maar toch huiverig.

Ze gaan het laminaat (deel tussen keuken en huiskamer) afmaken, Rene roept * iedereen die niks te doen heeft kom even helpen, dit is voor ons allemaal * en dan zachtjes * Als je nou blijft zitten ben je een bokkelul *
Veel inwoners (Lot was aan het vegen meldde ze, Nico was omkleden en Billy ligt wss nog tussen de klamme lappen) helpen sjouwen, het laminaat word van het zoldertje getoverd. Geen idee hoeveel maanden dat daar al lag maar schijnbaar moet het allemaal mooi op orde voor de premiere van maandag, net als de verf aan de muur waar Joey en LauB nu weer mee bezig zijn. Gio legt het laminaat met hulp van Isa.

Nico's gehakt is opgegeten door iemand anders, olie is leeg, paprika's weg. Gio denkt aan Ruud als Nico verhaal gaat halen ontkent Ruud en beweerd het altijd te vragen als ie iets pakt, ze kan het bij Billy navragen.

Nico vraagt Isa mee naar de akker om groente te plukken, ze missen consequent dingen uit hun koelkast dus iemand anders eet eruit. Ze heeft iedereen gevraagd die ze denkt het te doen maar iedereen ontkent. Isa vraagt ook Vanes, Nico denkt niet dat Vanes dat zou doen.
Isa over haar lastig parket met Ruud die sochtends de koeien doet, Nico geeft aan dat Isa geen nieuwe afspraken aan zou moeten gaan met Ruud, gewoon zelf door blijven doen in de ochtenden.
Dan weer over het gestolen eten.
Isa "Ik denk dat je bij 1 iemand moet zijn, en dat we er wat beter op moeten letten..."
Nico kijkt alsof ze water ziet branden.. " :{ "

Isa en Nico gaan koken voor hun groep, Joey verft nog steeds de KenauBlawe muur over, ondertussen zit groep Vanes al te smullen.
Isa "Let op, wie heeft er nooit geld, wie heeft er nooit boodschappen" Ook geeft ze aan dat ze evt nog een hangslot heeft liggen.
Nico kijkt weer glazig en zegt dat ze het hem gevraagd heeft.
Isa "En jij gelooft mensen op hun woord? Mss moet je minder naief worden.."

Colinda zegt aan tafel dat ze naar haar neming expres gestoord werd door met name Ruud. De rest, ook Rene reageren gelaten.
Joey en Nico over peuken, Isa doet een toch heel simpel rekensommetje dat dat nooit uit kan. Nico dan over geleen van geld her en der (oa zijzelf en Rienk) voor peuken. Isa zingt "Dat zie je nooit meer... TE-RUG!"
Nico "Rene en Sonny komen toch niet bij ons eten, Vanes vond het niet leuk en gaat nu ineens vegetarisch koken"
Nico lijkt sceptisch over Vanes haar vegetarische kook-kunsten.

In Vanes heur keuken word gezongen voor heur broer en isa zegt schamper "Zingen we niet meer met zn allen?"
Joey zegt dat ze taart hebben en gaat kijken of hun ook mogen.
Gesteggel over voor hoeveel er al dan niet aan eten en peuken besteld was die eerste keer (Chinees door Paul en Hakim) Vanes wil wedden en lijkt het te relativeren. Gio wil dat wel en terugzoeken. Vanes lijkt al terug te krabbelen.

Rienk komt bij Rene en waarschuwd hem voor het een of ander, het lijkt erop dat Ruud en Ivan? niet echt duidelijk wie of wat psies met dat pistool willen gaan spelen. Rene gaat ze vertellen dat het verboden is maar heel kort beeld van dan word het weggedraaid. Lot zegt nog over Ruud dat als ie nog een keer iemand een tik geeft hij nar huis kan"

[ Bericht 20% gewijzigd door Urb op 16-08-2014 17:30:25 ]
pi_143483248
Ca 17.30

Lau, LauB, Colinda en Lot bij rookbankje, er word weer gesmoest over peuken-tekort.
Lau wilde de B&B gasten vragen maar heeft hun nummer niet. Ze wil Daan mailen om morgen wat mee te nemen. (dart-event)

Gio en Rene in gesprek over laminaat, er is geen ondervloer dus Rene wil het zo niet leggen (wil niet bekend staan als de klusser die dat zo deed)
Hij vraagt of Gio wil proberen om het voor maandag nog te regelen zodat ze dat dan kunnen doen. Gio belt meteen Fabian? op zn 06, geen gehoor.
Rene geeft aan dat als het niet op tijd aankomt dan maar voor de premiere zonder ondervloer zodat het er iig netjes uitziet. Gio denkt niet dat ze maandag-ochtend vroeg zullen komen dus. Dan kraakt het maar.

Gio vind het lelijk dat Vanes ineens terugkrabbelde met dat wedje, eerst zei ze alles wat ik heb, 40 euro maar toen Gio gelijk kreeg wilde ze ineens voor de eer wedden en noemde Gio zelfs nog leugenaar ook!

Nico en Isa nog bezig in de keuken, Joey en LauB nog aan het verven.

Rene "Gaan we nog centraal vanavond?"
Gio "Denk het wel, mensen willen wel dingetje zeggen"
Rene "Maar we krijgen wel BBQ/B&B mensen he?"
Gio "Oh, dan is het niet heel hand, ik zal even gaan vragen."

Hij loopt even naar Isa de vertelt dat haar LiL kaarten hard gaan "25 vipkaarten zijn al op, nog 75 van de 250 gewone kaarten over."
Gio roept door de loods en als ie erbij zegt dat ze gasten krijgen en het lijkt erop dat ze maandag pas centraal gaan.

Ivan kiest uitgerekend Ruud uit om te klagen over oneerlijkheid in Utopia, Ruud is het natuurlijk helemaal met Ivan eens. 8)7
Ivan oppert om voor zichzelf te gaan koken, liefst in de keuken van Vanes. Hij word Rienkolien ook een beetje zat. En wil niet afhankelijk van anderen zijn.

Sonny en Isa in kantoor achter laptop. 42 van de 50 vip-kaarten verkocht voor Hollandschen avond. Ze lijken alle events door te lopen, hoeveelheid verkocht etc

LauB en Joey rennen elkaar achterna met verfrollers. Ze zitten naderhand onder de blauwe verf, LauB spoelt dr snoetje even af en ze verven weer verder.
Billy lijkt wat te stoken dat Ivan en Joey beiden LauB leuk vinden, dat gaat een probleem worden meent ze. Ruud lijkt nog een stelletje ook maar niks te vinden. Het lijkt wel een schoolplein. oO<



Potige smurf



Smurfin

Nico heeft Ruud en Billy aangeboden om toch maar mee te eten vandaag, ze hebben een tegenvaller gehad want Billy kon niet stoppen met roken dus hebben ze geen boodschappengeld meer.
Gio vind dat ze dan toch 5 euro per maaltijd moeten betalen, dus ook voor vandaag. Nico lijkt het daarmee eens want niet eerlijk tegenover anderen die wel meebetalen zoals Joey en Isa, die willen ook geld over houden voor andere dingen.
Rienk zegt dat het een goede zaak is, armen voeden en dat ze toch genoeg eten hebben.

18.20

Sonny wil perse nu centraal, een update wat er is verkocht. Men lijkt niet heel enthousiast in de loods dus of het doorgaat is niet duidelijk, schijnbaar niet want gasten komen zo.

Ca 18.30

Twee dames komen de poort doorgewaggeld, de B&B gasten voor vanavond.....
Rene achter de loods bezig zn eerste kissies in elkaar te schieten met zn pistooltje.
Groep Nico gaat aan tafel.

19.00

Isa word naar de ZK geroepen en wandelt daarna spontaan naar de stal waar een koe van het verse voer aan zijkant van stal staat te snoepen. De gasten worden rondgeleid, ook op de wei, een van de dames wil koeknuffelen maar Ruud bazelt wat dat dat niet mag omdat ze veel meegemaakt hebben, ofzo.
Ze gaan zo eten samen met Rene en Lot omdat Topi's van de week.

Lot vraagt of de bezoekers ook wel eens familie van inwoners spreken.
Mevrouw zegt dat er wel familie van Lot *op zit* (chat?)
*Charlotte ZK* Lot "Oh maar zo bedoelde ik hut helemaaaaaal niet!!!" O-)

*streamlock*

Lot en Rene steken zichzelf en elkaar weer een roedel pauwen in achterste met behulp van de gasten.
Gio en Isa gaan zwemmen. Ivan is ook gaan zwemmen na zn work-out met Ruud van eerder.
Ruud smiespelde iets naar Gio "of hij iets met de telefoon moest doen" wss sponsormomentje maken en jawel hoor na een tijdje komt de telefoon tevoorschijn en worden er spontaan onderwaterselfies/filmpjes gemaakt.



Ondertussen volgt er een streamwissel aan tafel als Lot zegt "Even kijken, hoe is dat naar mij dan...." toen de dames uit de doeken deden hoe ze familie van elkaar zijn, dus leek er sterk op dat het familie van Lot is.

Rienk heeft weer mooie dart-prijzen geknutseld. ^O^
Hierna gaat hij ook zwemmen.



Ruud maakt zuchtend en steunend de stal schoon als Billy aankomt.

Ruud "Ik ben de enige die de stal nog wel schoonmaakt. Onze superstar doet het niet meer" (Isa dus)
Billy "Echt? Waarom zeg je dat dan niet?"
Ruud "Boeit me niet."

Billy "Wie doet sochtends de koeien dan?"
Ruud "Isabel"
Billy "Dat ga jij vanaf maandag doen toch? Zou ik nog wel even tegen haar zeggen"

Billy gaat even pissen achter de stal, wc papier heeft ze niet nodig.

Billy "Hey, je zit met je vinger ergens in , neeee niet doen, je zat in me anus!"
Ze gaan zo lekker zwemmen.......................(ja sorry mensen ik verzin het niet! :r )

[ Bericht 21% gewijzigd door Urb op 16-08-2014 20:09:13 ]
pi_143489543
Ca 20.30

Lot en Rene in gesprek op rookbankje, ze steken elkaar maar weer eens een roedel pauwen in elkaars achterste. Rene doet wel erg zijn best om Lot op te beuren qua zang-carriere, ze vinden zelfs dat Lot zich door Isa aan de kant heeft laten zetten en dat Isa er een strijd van maakte die Lot niet wilde.

Cap:Gher


In het zwembad tel ik ondertussen 7 koppies, veel geschreeuw en gespetter.
Joey en LauB op de schommelbank.



Een van de B&B gasten was even bij Joey en LauB komen zitten keuvelen maar is na een tijdje weer richting loods vertrokken, hun weer saampjes achterlatend, ze keuvelen gezellig en lachen veel. Rond 22.00 word het ze toch een beetje te frisjes en lopen ze richting loods.
Lot zit te oefenen achter de laptop, Isa zei eerder al straks ook te willen als Lot klaar is.

Ca 22.15

Ruud en Rene flikkeren maar weer eens een berg hout in die vuurkurf.
Lot zit nog te oefene en word telkens gestoord door anderen, als Isa de laptop wil gebruiken omdat er iets fout gaat met de vipkaarten-verkoop van haar LiL met Wolter reageert Lot geirriteerd. Laura heeft een fles wijn *van het huis* geregeld.

Gifje: Geenfrietmaarpatat


Ca 22.30

Billy, Rene en de B&B gasten komen bij Ruud zitten die al een tijdje alleen bij het vuur zat. Er schuiven steeds meer inwoners aan.

Ca 23.00

Rienk praat met Billy over zn moeilijke relatie met Nico. Later komen oa Lot en Joey er ook nog bij en lijken het ook met Rienk eens. Ondertussen ligt Nico nietsvermoedend te slapen. Na het gesprek loopt Rienk naar zn bed, en gaat een tijdje naar Nico zitten kijken.
De rest weer naar het kampvuur waar Billy meteen tegen Ruud begint dat Rienk volgens haar zijn steun nu nodig heeft. Ruud lijkt daar weinig zin in te hebben (de rest kan meegenieten van Billy's verhaal over Rienk en Nico)

Ca 23.20

Billy even op kantoor bij Gio, de knuffels lijken niet zo goed meer te lopen, Billy zegt dat ze het maar weer eens in centraal moeten melden. Ook iemand die ze terug moet betalen hoewel ze dat niet wilde maar wettelijk verplicht omdat het een product is en geen event. Gio wil weten hoe snel dat terugbetaald moet, Billy denkt 31 dagen en hup streamwissel naar slaapkamer...

Rienk maakt Nico wakker, hij zegt even met haar te willen praten. Hij vertelt dat ie er al met veel mensen over gesproken heeft. Rienk zegt oa dat hij niet vind dat ze zich tegen hem als haar vriend gedraagd, zelfs niet als een vriend en dat stoort hem. Terwijl hij alles voor haar doet en altijd naar haar luistert.
Rienk vind dat hij meer van haar houd dan zij van hem en dat voelt niet goed.
Rienk meent dat Nico hoort te zien wat ze hem aandoet als ze echt van hem houd.
Nico zegt dat ze dat vanuit haar pespectief heel anders ervaart.

Nico begrijpt dat het moeilijk is maar zij voelt zich ook niet gelukkig. Ze heeft het idee dat Rienk haar hiermee nog extra schuldig laat voelen.
Rienk schijnt iets gezegd te hebben wat leek op uitmaken en Nico iets als oke of prima en toen liep Rienk weg.

Buiten speelt LauB gitaar en *zingt* Lot wat mee voor de gasten en inwoners die nog niet weggevlucht zijn.

Ca 23.40

Rene en Isa in gesprek over het muziekgebeuren. Veel opbeurende woorden van Rene voor Isa. Rene is grotendeels eerlijk over wat hij eerder met Lot besproken heeft want hij laat het deeltje dat Isa Lot weggeduwd zou hebben weg. Later zegt hij dat Lot zich wellicht geintimiteerd voelt door Isa.

Ca 0.20

Isa en Rene zijn uitgekeuvelt en gaan slapen, buiten zitten Joey, Gio, Ruud, Billy, LauB en Lot nog met de B&B gasten bij het vuur. Een voor een druipt men af naar bed.

Ca 0.35

Nico zit huilend in de keuken..........
Lot en Lau vinden haar daar en troosten Nico maar ze lijkt behoorlijk ondersteboven van Rienk's preek. Ze lijkt Rienk te snappen maar voelde zich al niet lekker en toen maakte hij haar ook nog wakker met de mededeling hier met meerderen over gepraat te hebben..
Lot "Ja met Billy en Ruud!" (Ruud niet, tsja via Billy, Lot stond er zelf ook bij maar dat laat ze fijntjes achterwege...)
Nico zegt het niet eerlijk te vinden dat Rienk dingen voor haar doet die hij wellicht zelf niet fijn vind maar dat hij dan niet van haar moet verwachten dat zij dat ook doet zoals bv tongzoenen, heeft ze niet altijd zin in.
Lot en Lau verzekeren Nico dat ze achter haar staan, Lau smijt weer met clice's zoals "Je bent hier voor jezelf!"

Buiten zitten alleen Joey en LauB nog bij het vuur, oa over dat Isabella de hele middag al op de laptop bezig was en dat ze een stapje terug zou moeten doen als Lot wil. 8)7
Maar ook over wat ze willen/kunnen gaan doen de komende tijd, en of het haalbaar is.

Lot en Lau kijken vanaf rookplek naar de 2 bij het vuur en praten wat. Lot lijkt wat jaloersig maar Lau zegt "Laat ze even van hun momentje genieten"
Nico staat ook ergens biuiten met een glas water.
Even later gaan de 3 dames richting bed. Nico lijkt niet in slaap te kunnen komen, naast haar ligt Rienk heerlijk te dromen..

Gifje: Flow3r



[ Bericht 16% gewijzigd door Urb op 17-08-2014 01:40:18 ]
pi_143499252
Ca 1.10

Nico ligt nog steeds wakker naast Rienk die in dromeland ligt.

LauB en Joey keuvelen nog steeds bij het vuur.
LauB heeft nog geen kwart neergezet van wat ze wilde zegt ze.
Joey vraagt wat ze dan nog wel wil. Zegt ze; 'fietskratjes maken, pizzaoven moet er komen, gewoon blijven'. Joey zegt dat ze zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Joey dat het zelfs zonder Aike best verder loopt met de events. Hij relativeert wel wat "Wat deed ze nou, ze regelde de dixi's, de beveiliging enzo.." Joey begrijpt Aike maar zou zelf niet opgeven.
LauB geeft aan nu al moedeloos te worden door de luiheid van bepaalde andere inwoners. Joey vind dat het al beter gaat want hij vind Colinda, LauB, Sonny en Ivan top.
Joey oppert dat ze mss iets met kerst-pakketten kunnen doen.
LauB "Gaat Lot's dr sappenbar nog een keer open?"
Joey "Ah nee joh, september, oktober, november..........."
Dan weer over Laub's fietskratjes..en dat ze echt nog wat neer wil zetten de komende tijd, nou we zullen zien.. :O
Rond 1:35 gaan de 2 naar hun mandje, Nico ligt zo te zien gelukkig ook eindelijk te pitten...
Morgen weer een enerverende dag vol darten van 11 tot 5.............. |:( |:(

Als de camera LauB volgt die naar bed gaat blijkt dat Laura weer een bij Lot gekropen is, ze glipt er vlot vandoor en word nog even in haar achterste geknepen door Lot. :')



[ Bericht 5% gewijzigd door Urb op 17-08-2014 01:50:14 ]
pi_143510524
Weinig gebeurd vandaag want dart-event.

Sonny en Vanes al vroeg begonnen met bier. c_/
Ruud heeft weer wat geroepen naar de streamers/Isa-fans die vliegtuigjes geregeld hebben.
Lot en Lau irriteren zich aan Gio en Joey omdat ze egoistisch zijn (mtb eten) terwijl ze zelf ook telkens lopen te snaaien. :D
Billy en Ruud hebben een momentje gehad op BBQ terras, Billy huilen, wil naar huis bla bla, Ruud zei ook dat het geen 4 maanden meer zal duren, het is klaar. We zullen zien.
Nico en Rienk praten over een bezoekers die schijnbaar meermaals niet netjes is tegen Nico. (aangeraakt tegen haar wil)
Nico heeft tegen hem gezegd"Ik ben geen aap"
mocht die gast weer zoiets doen moet nico een scene schoppen
nico: elke keer weer anders en ben ik verbaasd
rienk: zeg maar dat hij je niet meer mag aanraken
rienk : ik zou hem hoeken
nico: dan ga jij ook met hem naar huis
nico: ik kan niet naar jou toekomen want je bent er altijd al
rienk: dat is onzin
nico zegt soms ruimte nodig te hebben, hij snapt dat
rienk heeft dat ook wel maar als ze dan komt geeft hij die ruimte op, dat is nobel
nico: ik doe dat dus niet, ik ben niet zo nobel
rienk: dat denk ik ook, je bent als mens leuk, als vriendin niet
ze meldt nu dat ze vanaf woensdag een eetgroepje vormt met isa

LauB en Rene weer eens in gesprek over hun mede-inwoners. Ze hebben respect hoe Lot en Lau met hun relatie omgaan, ze vinden beiden Lot erg leuk. Kan zelfs vriendin worden van hen. Ze heeft een goed en lief karakter zeggen ze met haar leuke zelfspot. . 8)7
Rene zegt dat Lot mazzel gehad heft dat ze even naar buiten mocht om te peilen hoe haar familie er tegenover stond.
LauB zegt dat ze Rene even mee naar buiten nam omdat ze het idee had dat Rene's opmerking over souvenirs verkopen? verkeerd viel bij Colinda, ze zag aan Co's ogen dat ze in de verdediging schoot.

Isa en Nico smoezen over een evt bedden wissel, Isa met ? Rienk wss
Dan over de vervelende gast, Isa heeft geen problemen met hem maar Nico wle en gaat hem zo aanspreken.
Dan roept Isa Daantje, de brilpetman erbij. Hij wil voorlopig op de pof naar de hollandse avond en LiL, hij krijgt pas eind van de maand geld. Nico zegt dat dit wss wel goed komt ofzo.

Ca 16.00 het event kabbelt door, Lot en Lau verdwijnen met 2 oudere gasten na hun kamers te hebben laten zien, lijkt erop dat ze gaan roken maar wie zal het zeggen want alleen streams op het dart-gebeuren.
Alleen Sonny lijkt nog in de race van de inwoners, ookal valt het andere inwoners maar ook gasten op dattie behoorlijk luidruchtig is (aldanniet door de drank :D )

LauB en Joey in gesprek op rookbankje, oa over gedoe tussen Rienk en Nico.

Vanes maakt een tostie voor zichzelf en pakt nog een biertje, als Joey komt vragen om wat te eten stuurt ze hem weg, hij moet maar in zn eigen koelkast kijken. :W
Een bezoekster komt Vnes om een peuk vragen en krijgt die ook.

[ Bericht 8% gewijzigd door Urb op 18-08-2014 01:04:39 ]
pi_143513291
Laub en Joey weer binnen, Joey heeft honger, hij wil een tosti, maar mag niet, want ze zijn voor de "gasten", als hij wil eten moet hij bij zijn eetgroepje zijn, en dat is Nicoline, en die kookt altijd laat. Pas als de gasten weg zijn mogen ze de restjes opeten, zei Vanessa, nadat ze nog een rest van haar eigen tosti achter haar kiezen heeft.
Een deelneemster vraagt een sigaret aan Vanessa, en die krijgt ze
Joey uiteindelijk, in de 2ehands keuken, staat iets klaar te maken om te eten
pi_143513560
Billy klaagt bij Lot en Lau over Rene.
Billy "Ik laat me overrulen op zo'n moment, ik laat me ondersneeuwen.
Hij kraakt mij gewoon af op mijn karakter, daar heb ik gewoon geen zin in.
"
Lot en Lau snappen het natuurlijk heeeeelemaal.
Billy "En dan gaat ie ook tegen mij zeggen 'je hebt één stem van mij te pakken', waarom zegt 'ie dat?"
En dat men respect moet hebben want al FOK!king 8 maanden.. :O

Rene heeft dus gezegd dat Rene en Billy beiden een stem krijgen.
Billy noemt hem schamper een veredelde fan omdat ie zoveel gekeken heeft.
Een van de vaste gasten komt afscheid nemen, volgens Laura wil hij haar helemaal helpen met de mutsen, ook de naam. (alles betalen?)
Rene komt melden dat ze nadat de gasten weg zijn ze meteen centraal gaan, ook over morgen.
Lot: Waarom denk je dat hij ( René) erin zit? Er komen nu alleen maar mensen in om ons wakker te schudden, om ons gek te maken. Wij zijn de groep die uit balans is.

Billy: Weet ik, maar leen ik mij daarvoor? Dat is een tweede.




Lot geeft ook weer aan het moeilijk te hebben om te blijven, Laura reageert hier boos op. Als Billy weg is geeft Lau aan dat ze zich er niet in moeten laten meeslepen.

LauB komt even buurten, zegt iets over accu-wissel
Lot dat het niet zo goed gaat met Nico, en Billy...
LauB dat Billy net helemaal vol schoot.
Lot "Is ze er al uit?" *streamlock*

Sonny voelt zich gediscrimineerd want alleen bepaalde inwoners mogen een hamburger van Vanes.
Vanes "Eerst de gasten, dan de kwasten"
Sonny "Dus wij zijn de kwasten?"
Vanes "Nee Sonny, het is gewoon eerlijk, voor de een dan voor de ander ook" (hoewel ze toch echt Lot en Lau aan een hamburger zagen knagen eerder)



Sonny te stoken over Isa? Volgens Sonny zou Isa en public gezegd hebben "Als het nog een keer gebeurd weer bed ruilen"
Lot en Lau nemen het zonder wederhoor voor waar aan.
Sonny "Het is een bitch"
Lot "Ik wil haar erop pakken"
Lau is ook pislink. Ze vinden het vies en gemeen.

Lau wil verhaal halen bij Isa, ze vind het gemeen en naar.
Laura: Wat een snitch die Isabel
Lot: dat zei ik je al
Laura: Ik dat straks wel even duidelijk maken tegen haar, SOWIESO
Laura: Waarom moet je zoiets doen, ik vind dat zo gemeen
Lot: We hebben helemaal niks gedaan.
Ze gaan buiten roken.

Filmpj: Danilel
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ondertussen aan de tap, Isa in gesprek met Ivan over gedoe met Ruud die sochtends de koeien wil doen. Ivan adviseerd haar hoe Ruud aan te pakken, Isa denkt dat het beter is als ze maar niks zegt.
Ernaast Vanes in gesprek met oa Joey en Nico. Vanes zegt dat als Joey trek heeft hij maar naar zn eigen groepje moet gaan, zo gaat dat altijd met events.
Nico zegt dat hun koelkast leeggegeten word door mensen die niet in hun groep zitten. Vanes bazelt iets van bij mij ook.

Ca 17.00

Prijsuitreiking en bedankwoordje Colinda, nog even foto's maken en nou opbokken. Centraal en knallen. :P
Billy is spoorloos, wellicht in ZK of bij Psych.
Lot en Lau blijven doorzaniken over Isa.

Laura: Niet zo chagrijnig doen, niet tegen mij zo.
Lot: Dat is ze altijd als er iets geweest is.
Laura: Die toon man, die toon

Sonny en GIo achter laptop met admin bezig, Isa en Nico ook naar kantoor, waar muntjes/geld geteld word.
Nico belt Sjon over rode kaas voor premiere morgen. Sjon denkt dat Anita het geregeld heeft, hij zal haar laten terugbellen. Ook belt ze de zalmroker, die niet opneemt. En de bakker, die meld dat het in orde komt voor morgen. Vanes komt melden "136 aan eten"
In de loods word er opgeruimd en de banken weer in huiskamer-vorm gezet.



[ Bericht 19% gewijzigd door Urb op 17-08-2014 17:28:57 ]
pi_143516305
Ca 17.35

Lau neemt Isa mee naar MLP-room om wat ze gehoord heeft.
Isa ontkent, ze heeft alleen gezegd om Lot en Lau te helpen.
Laura "als jij dat zegt dan geloof ik het"
Isa heeft wel gezegd dat je toen ineens wakker werd met Lot naast zich terwijl ze diep in haar hart graag terug wil naar die andere kamer.
Isa zegt dat ze zich rot voelt maar Lau zegt dat dat niet erg is, is haar goed recht.

Isa "Als ik hier tegen iedereen vertel wat ik allemaal hoor word je helemaal gek"
Laura: je moet even niet rekening houden met ons, het is ons probleem. (wat dan het probleem is mag joost weten, maargoed)

Laura meteen melden bij Lot natuurlijk. Ze zegt Isa te geloven en meld tussen het doorlullen door dat ze zelf geen snitch is en namen noemt.

Joey wil iemand terugpakken tijdens een centraal. Vanessa dus. Ze gaan er keihard tegenin.
Joey heeft het gehoord van René. (Dat Vanes wil gaan fucken, ofzo)
Rene en Vanes roken onder het afdak achter, veel inwoners zitten al klaar voor centraal.
Colinda laat de sirene gaan hoewel Isa, Nico en Gio nog druk bezig lijken met de administratie.
Gio "Eigenlijk 1300 in de plus, maar *dit* mogen we nog niet meerekenen"
Isa "events moet je apart doen he...."
Gio "Joh, maar dat konden we in het verleden niet doen omdat we toen het geld er niet voor hadden"
Een flinke plensbui en het werkhok lijkt te lekken bij de ramen.
Gio dat ze al centraal willen. Binnen is de rest ongedurig.
Nico "flikker op ik ben nog bezig, dan hebben ze pech"
Er moet schijnbaar een afdakje gebouwd worden voor de papparazi morgen bij de premiere.

Ca 18.00
Weer word de sirene aangeslingerd, en de 3 lijken ook klaar met de financieen op kantoor dus ze kunnen centraal.
Rene leid in, dart-event was top mensen heben genoten en daar doen ze het voor, Vanes is er nog niet maar ze mogen van haar beginnen. Collie was ook blij met de dag en inzet.
Dan Rene, hij voelt dat er wantrouwen heerst, men moet bij zichzelf nagaan waar de angel/wantrouwen zit, hoort niet in ideale samenleving. In groep poppenkast.
Ook weer over zn 1op1 geprek met iedereen houden, alleen Ruud wil niet. Rene respecteerd dat.
Dan Gio "598 verdient, 136 euro eten, 462 euro drank, deelnemers 360 euro, totaal 9xx euro."
Rene bedankt met name Rienk voor maken bokalen.
Dan het laminaat leggen, waneer nu of morgen? Geen ondervloer aanwezig, Rene wil zich als klusser er niet aan branden tenzij de rest het wel wil doen.

Vanes is terug, heeft een geniaal plan om uit de crisis te komen...Vakantiebaantje noemt ze et aan hand van gesprek met Rene, ze bazelt een verhaaltje over wat iedereen kan doen, Gio krantenwijk etc etc.

Ivan "Was dat een slechte roast of............. :? :? "
Ruud kan het ok nie waarderen dat iemand anders grappig wil zijn.
Vanes zegt dat het maar een grapje was, alleen zijzelf en Lot lijken het heel grappig te vinden.
Dan Lot weer over Chably, over haar crowd-funding wat geen crowdfund mag heten. Ze willen er een ander shirt bij maken, wat geodkoper is, 400 (minder?) hebben ze nodig, foto op tshirt gaat nie door, nu een overall-print.
Billy slcheelt 400 euro, dan hebben ze 2 verschillende shirts voor de markt. Nu ook minder shirts nodig om het er uit te halen.
Lot dat ze dus een soort voorschot willen, want komen veel meisjes en vrouwen en das hun doelgroep denkt ze.
Joey vraagt duidelijkheid wat nodig?
Lot "400 euro nodig"
Joey "Wat gaat het opbrengen?"
Billy dat ze dat niet hardop mogen zeggen" :?
Dat Sonny over website/kaarten. 35 kaarten verkocht kantine opstipatio.
Vanes "hoeveel nodig om uit de kosten?"
Nico "90 kaarten, zonder horeca" ze denkt dat dat wel goed komt.
LiL Ies en Wolter "in 1,5 dag meer dan 100 kaarten verkocht, gaat als een speer"
LiL Ies en Lot "AL 31 kaarten verkocht"
Hollandse avond "95 kaarten verkocht"
Filmpremiere "ongeveer 108 kaarten"
Markt valt nog tegen, 179 kaarten verkocht. De markten erna zijn ineens oktoberfest en halloween editie (waren eerst sport en art?)
Ze zijn het er over eens dat ze nog veel moeten doen aan promotie voor de markt. En dat kaartjes nu alleen via webshop gaan, maar dat men ook aan de deur kaartjes kan kopen zoals bij andere events.
Colinda even over *du grent slem* groot festijn, 3 Engelse spelers, 1 Nederlandse (naam nog geheim)
Dan over reading van gister, was een fijne reading, bewust in keuken afgeschermd, had briefje opgeplakt voor bepaalde mensen en Ruud gevraagd rekening te houden, bewust of onbewust is ze toch telkens gestoord. Volgende keer wil ze graag weer in kantoor. Billy die het gister nog belachelijk vond begijpt Collie nu ineens weer helemaal.
Dan Lot over oefenen zingen. Ze kan het niet laten om nog even te sneren dat Isa hem vaak nodig had maar dat ze dat helemaal snapt natuurlijk. Ze wil graag een andere, betere tijd om te oefenen. Veel gesteggel en uiteindelijk word het 18.00-20.00.
Dan Gio over de cyfers, het loopt goed door events, echter laatste dagen veel kaarten gekocht maar maandag pas overgemaakt per bank, hij weet nog niet hoeveel maar wel immens veel. *schamper gelach mooi verhaal weer..*
Gio wil webshop buitenwege houden, stel dat ze nu alles moet betalen......... Mt name Billy roept er zo niks van te snappen, Gio moet het maar opschrijven...
Nog steeds onduidelijkheid, schijnbaar -1176



Dan Nico een verhaal over de taakverdeling en hoe en wat morgen ivm premiere.
Die en die gaan buiten vegen, zus en zo gaan ballonnen opblazen etc.
16.30 komen ze scherm opbouwen.
Nico peilt of Vanes morgen voor eten kan zorgen, Vanes zegt tuulijk grote pan macaroni.
Voor 17.30 moet alles klaar, dan eten en 19.00 komen de mensen binnen.
Dan rolverdeling tijdens event, Joey, Sonny achter de bar etc etc
Isa woensdag komt Ronald de prooi laten horen, en vrijdag release.
Over de 100 aanmeldingen voor CD, daar woensdag over verder.
Dan Billy (hoewel Isa nog bezig leek) over knuffels, gaat goed maar nu 6800 euro verdiend. Ze wachten op sample dan kan Ruud ook op de markt verkopen.
Sonny dan dat Vanes keuken top doet maar dan liever ook met de douche, hij heeft schijnbaar een tampon gevonden daar....... Billy is het er helemaal mee eens! LauB dat ze ook struikelen over de mannenondergoed.
Isa wil er op inhaken, Vanes wast heel veel handdoeken per dag, zelf kan ze een week met 1 doen.
Vanes 43 handdoeken per dag, het regent dus 4 dagen voor het droog is, weer snapt Billy het helemaal....en niemand haakt in dat het met name over Ruud en Billy gaat, nou schiet mij maar lek.
Nou de mensen met de korte spanningsboog vinden het wel weer welletjes dus einde centraal rond 18.55.

[ Bericht 15% gewijzigd door Urb op 17-08-2014 18:54:19 ]
pi_143516733
er gaat een gescript bommetje gelegd worden in de centraal, ruud joey en billy gaan er vol tegenin, geen idee wat
wordt vervolgd
pi_143520080
Ze beginnen, maar eerst Billy ZK, ondertussen de Assepoester maakt tosti's voor de hongerige. Rene begint,
colinda gaat verder, dat het allemaal goed ging positieve geluiden
Rene weer voelt onderhuids dingen, wantrouwen, en ieder moet bij zichzelf te raden gaan
hij hoort veel over financieen, en wil een een op een gesprek met mensen, ruud heeft geen interesse
Gio geld? 598, 136 eten en de rest drank, en de deelnemers,..... gemist
Dank aan Rienk voor de bokalen
laminaat, voor morgen voor de premiere, maar ze hebben een ondervloer nodig, maar als bouwer wil hij het niet zo leggen
Vanessa ze vind het zo lollig, ze wil uit de crisis komen, o je ze moest het opschrijven maar ja ze vond het zelf grappig, oerdom
Charlotte nieuw shirt, kopen, en dan daarna leveren, eerst betalen
Billy legt het heel warrig toe
Aangenomen
sonny zegt dat de webshop goed loopt
canto obsinato met 90 kaarten verkopen, om uit de kosten te komen, zonder horeca
Isa 100 kaarten voor life in the loods
31 kaarten voor Charlotte en isa
110 kaarten voor nog iets
markt 179 6 sep
flyers heeft isabel de deur uit gestuurd voor de markt
Rienk de markt mensen kunnen zich nu alleen maar melden via de webshop
Sonny heeft de webshop aangepast
Rene premiere veel dingen geregeld moeten worden
Colinda heeft het over haar reading van gisteren, ze was speciaal achter gaan zitten en werd gestoord, en wil volgende keer in het kantoor
Isa en Charlotte hebben een vaste tijd afgesproken om te zingen, maar ze wil een andere tijd
Vanessa knalt ertussen door nooit nie
6 tot 8 uur zingen
Gio alles gaat goed, hij weet niet hoeveel er nog gestort wordt, dat komt maandag, en dan staan we waarschijnlijk in de plus, mensen willen feiten, die worden niet verteld, nog geen zakgeld
1176 in de plus, daar zitten kaarten bij, maar e kosten moeten er nog af
( sorry wat gemist, telefoon)
Vanessa maakt Macaroni, morgen voor iedereen
Nicoline legt alles uit voor de premiere
De windlichten staan naast de loper
Mogen mensen zijn die blijven plakken, dan is Sonny de DJ
Kleding "summer sjiek"
Opstaan morgen voor 10u
Woensdag komt Ronald met de song van Isabel, over de 100 aanmeldingen voor de CD
Knuffels komen 2e week november, alles voor het goede
doel
Isabel zegt dat Vanessa iedere dag 40 handdoeken per dag doet
Het is weer klaar, nou was dit het????




95 kaarten voor hollandse avond
pi_143520240
Ca 19.00

Ruud loopt naar buiten naar afdakje en dan tegen Billy, Sonny en Laura "Zowww, Rene is echt vermoeiend tijdens centraal jonguh...." en of Billy wil koken, dat ziet ze niet zitten, ze is niks waard zegt ze, wat hebben ze dan? Ja broccoli... :')
Billy wil lekker douchen en op bed....... Ruud eerst nog even koeien doen en dus schuifelt ie naar de stal.
Rene, LauB en Collie roken en lachen bij rookbank, Sonny komt ook aan. *LauraB zenkdercheck* tsja moet houwe als je rookt he.
Rene mompelt wat "Oh my gawd, laat je verdomme een Utopia thuis achter" en dat ze terug in tde tijd worden gezet, toen communiceren nog normaal was.
Even later word er gebeld, Isa neemt op en het is Anita voor Nico ivm de rode kazen voor morgen. Wellicht komen ze ook naar de premiere, Anita wil ook Vanes nog even om te overleggen hoeveel kaas nodig en hoe en wat. 3 grote planken wil Vanes, verschillende soort als rode (pesto) er maar bij zit.
Dan weer buiten, Rene LauB, Colinda en Joey over Rene's aanpak, en of het geaccepteerd word want alleen Ruud wilde geen 1op1 gesprek.
Ze bespreken ook de taakverdeling voor morgen, Joey en LauB lijken het er niet mee eens want willen morgen samen iets doen, hoewel ze tijdens centraal ja en amen zeiden. Dan over de mislukte grap van Vanes.



Ruud bezig met melken, hij gaat aardig te keer met de riek, lijkt behoorlijk frustie.

Gifje: PB



Aantal dames ligt op bed. Ze keuvelen over de dag van morgen en LauB pingelt wat op de gitaar. Sonny er ook bij, hij vind het jammer dat het na een event meteen weer zo saai is. De meiden snappen het heeelmaal maar proberen hem op te beuren.
Colinda haalt aan dat ze het raar vind dat er op zulke dagen (events?) geen eten gemaakt word. Lot zegt brood achtergehouden te hebben omdat anderen zoveel eten.



Rene in gesprek met Isa, hij zegt expres niet over de koeien begonnen te zijn tijdens centraal. Isa vond dattie het goed deed maar Rene dattie wel stond te stuiteren buiten naderhand, dit is ook niet ideaal voor hem.
Rene laat zijn vragenlijstje zien, die hij iedereen wil stellen.
1) wat is jouw Utopia?
2) Hoe wil je geld verdienen?, wil je geld verdienen?
3) Wat gaat niet goed? Wantrouwen. Volgens Isa is het teveel Ego
4) Wat moet veranderd worden?
5) Wat wil je bereikt hebben op 31 dec.?
6) Wat wil je met de groep bereiken?
7) Wat verwacht je van de andere Utopianen?

Rene meld bij de dames uit hun eetgroepje dat het eten klaar is, Ze zitten al brood te snaaien en lijken verbaasd en vragen wat dan? Brood en vlees antwoord Rene.

Joey,Nico en Isa hangen op de bank achter de laptop en keuvelen wat en nemen dingen door voor morgen, ik denk dat Nico de toegangs-kaarten aan het versturen is.



Rienk is bezig met een nieuw bord, ik gok voor morgen.



Gio staat burgers te bakken en Ruud en Billy hangen ook rond in de keuken.
Ruud: Ik merk als ik ga eten dat ik me beter ga voelen, net wilde ik deuren in elkaar gaan vouwen, echt.
Billy tegen Ruud: Ik zou vandaag niet gaan schooien bij Vanes, want zo welwellend is ze niet.
Ruud en Billy eten pannekoeken, want verder hebben ze alleen nog broccoli. Billy bakt de pannenkoek doodleuk in het vet van Gio's burgers. Ook pakken ze nu en dan drinken uit de postmix.

Cryptisch gesprekje tussen Ruud en Billy;
Ruud: Straks samen douchen
Billy: Jazeker
Ruud: Ik kijk er naar uit
Billy: We moeten wel ... Dat heb ik beloofd. Maar we kunnen wel ons hart luchten.

Op BBQ terras eet Nico's clubje, hamburger, friet en salade geloof ik. Gemaakt door Gio.
Na het eten praten ze over geld, onderling lenen, of peuken kopen.
Isa vraagt Joey of Billy nog steeds peuken koopt voor 1 euro per stuk, Joey beaamd en meent te weten dat Vanes peuken koopt van restaurant want nooit op en iedereen altijd eerst naar haar. Rienk vind het ook maar vreemd dat Vanes altijd peuken heeft.


Nico "Zal ik een peer pakken voor iedereen?"
Isa "Is er nog?"
Nico "Ja de kist op de ijskast had Ruud nog niet ontdekt namelijk"
Als Nico terugkomt missen er toch 5 peren............

Volgens Isa stelen Billy én Ruud.
Joey zegt dat het alleen Ruud is.
De rest zegt: "Nee hoor, Ruud steelt, maar Billy eet gewoon mee."
Nico en Joey vinden het ergerlijk dat Ruud loopt te jatten.
Joey zou zich doodschamen als hij zou jatten van anderen.

Er komt ter sprake geen peuken meer naar binnen maar zal er toch niet meer doorkomen.



Ruud en Billy krijgen weer *spontaan* woorden, Ruud heeft een plan voor vrijgezellefeest, Billy moet op date met een leuke man zodat ze weet hoe leuk Ruud wel niet is, Billy wil dat niet. Zal allemaal wel weer.
Lot is weer tussen de klamme lappen gekropen, ze keuvelt wat met LauB die ook op bed ligt. Later stoeien Lot en Lau luidrustig met elkaar.

[ Bericht 12% gewijzigd door Urb op 17-08-2014 20:47:49 ]
pi_143526697
Ca 20.50

Uitgerekend Billy klaagt dat Gio met respect met andermans spullen om moet gaan, hij heeft iets in het atelier neergegooid. :')
In de keuken word afgewassen/opgeruimd, Vanes liep er alweer over te klagen bij Isa. De dames zingen gezellig wat. *pling plong plong accuwissel* 2 maal door de loods.
Ruud doet meermaals dezelfde grap, doen alsof ie van de bar valt.

Gifje: PB



Gio veegt de stal aan en Vanes ligt uitgeteld in bed, Ivan komt even bij haar liggen en ze knuffelen inngi en lang.



Gio, Ruud en Isa praten over minder krachtvoer overdag voor zwarte koe, want aan diaree.
Nico is bezig met emails/kaarten versturen wat schijnbaar mislukt is, Isa zit naast haar en Ivan tegenover ze met de telefoon. Ze schieten in de lach door een mailtje voor Ruud (vast niet veel goeds dus)



Lot en Lau weer onder de klamme lappen.

Joey, Sonny en Rene in gesprek onder afdakje, Sonny klinkt weer depri, alles wat ie wil kan niet. Met name zn muziek-ding.
Rene "Het moet geen strafkamp zijn, en dat lijkt het nu wel"
Sonny dan weer over die hamburgers, oneerlijkheid dat Lot en Lau wel hadden. (van bezoekers gehad zei Lot geloof ik)
Dan over de Hollandsche avond die wel goed loopt qua kaarten, ze lijken daar weinig mee te hebben.
Dan dat Rene Sonny en Joey vandaag beter begreep, en over die kutkleuterklas hier.
Joey "Dat wist je toch vantevoren?!"
Rene en Sonny beweren van buiten niet gezien te hebben dat het zo'n kleuterklas was........

Laura is misselijk, ze denkt dat een hamburger verkeerd gevallen is, ze loopt de wc in om over te geven mar kan het niet omdat ze denkt dat de camera meekijkt... 8)7
Even later laat ze het letterlijk en figuurlijk los zegmaar.... :r :X
Isa maakt haar duidelijk dat de camera vast *omlaag* stond ivm de douche (waar Ruud en Billy al tijden in zitten)
Nico roept dat ze mail heeft om samen met Isa een schilderij voor iemand te maken.
Ivan wil graag een schilderij gemaakt door Nico, ze beloofd dat hij deze krijgt voor hij weg moet.
Nico denkt dat het zomaar zou kunnen zijn dat Ivan naar huis moet volgende maand want hij is nu *de oudste van de tussengroep*

Dan weer buiten, Joey en Rene vinden dat als Sonny een eigen house-feest wil doen dat dat gewoon kan als een ander een Hollandse avond mag.

Later heeft Joey LauB gevonden die al een tijdje op de schommelbank zat. Joey verricht wat reparaties aan het gevaarte.

[ Bericht 15% gewijzigd door Urb op 17-08-2014 21:49:30 ]
pi_143530377
Ca 21.50

Billy en Ruud zijn weer tevoorschijn gekomen uit de douche en paraderen weer rond in hun tarzan en jane outfitjes. en voila ze is weer 180 graden gedraaid.
Billy gaat niet opgeven. Ze gaat zich niet uit de tent laten jagen omdat ze emotioneel is.

Colinda en Rene op de bank binnen in gesprek, ze zijn blij met oa Joey en Ivan, kun je goed mee praten.
Dan over het broeierige sfeertje vandaag.
Rene "Ik loop tegen dingen aan dat ik denk, zeg dat dan recht in mn bek flapdrol!" "Weet je, je naam wordt hier wel mee geassocieerd."
Co dat hier veel haantjes zitten. Rene zit daar niet mee, dan issie zelf de grootste kip.

Rene dan over Ruud en Billy "En dan zul je zien dat als iederene de ballen heeft om door te zetten, en er gaat er een... dat de sfeer veranderd, ze zijn veel te sterk die 2, en dat heb ik ze vanmiddag ook duidelijk gemaakt"
Rene denkt dat ze heel hard aan de groep trekken, geen rekening houden met. Dat hoort wel als je in een groep leeft. "one exit... second goes"

Ruud en Billy op bed, Billy gaat morgen de juwelier in de buurt bellen, de ring is te groot, Nico roept dat ze iemand kent die edelsmid is, die kunnen ze mss bellen.

LauB en Joey zitten nog op de schommelbank te keuvelen. Over Rene die probeerde het centraal te leiden maar volgens hun idee uitgelachen werd. En dan over andere inwoners die allerlei issues hebben.

Er werd iets omgeroepen, wss dat ze naar binnen moeten want LauB zegt "Dan zullen we dan maar doen he" en ze gaan richting loods.

Cap:Gher



Ca 22.30

Ruud voert Billy als een hondje mee naar de *badkamer* Billy zegt telkens dat ie moet stoppen en dat ze het echt niet leuk vind maar blijft doorgiegelen als een stoned paard. 8)7

Joey heeft een nieuw plekje gevonden voor het dartbord, rechts van de kachel. Wat later staat ie daar samen met Ivan te darten.

Sonny en Nico praten op de slaapkamer over uitgaan/muziek, ze komne er achter dat ze veel dezelfde smaak hebben.

Isa in kantoor achter de laptop.

Lot aangeschoven op een bed in mannenkamer.
Lot & Billy fantaseren over de premiere van morgen. Wat ze wel niet zouden willen doen bij de sterren. Lot en Billy zeggen blij bescheiden te zijn en lijken weer dikke mik. o|O

Ivan zit op de poepdoos in het kakhuis en Gio zit voor de deur te schrijven en ze hebben een gesprekje. 8)7
Nu en dan hoor je een uil *OEHOE-en*

Isa nog steeds achter laptop bezig met administratie, Lot komt haar vragen hoelaat ze op gaat want wil vroeg gewekt, ze moet nog armbandjes maken maar ook nog ringetjes regelen die zijn op. Lekker op tijd geregeld weer, Utopio-style! Ze moeten morgen dus nog iemand bellen die dat voor Lot meeneemt. En hup weg is Lot weer.

Ca 23.30

Gio zit nog steeds voor het kakhuis te schrijven.

Isa mompelt later "Nou, als dit geen CD word dan weet ik het niemeer"

Gifje: PB



Ca 0.00

Gio komt nog even buurten bij Isa, hij geeft aan dat ze wss overbodig werk aan het doen is, alle mailadressen handmatig in een lijst zetten.
Gio wil naar de aanbiedingen kijken, Isa denkt dat dat al telaat is want bestelling al gedaan. Gio denkt dat ze dat nog wel kunnen doen en ze gaan toch even surfen op de site van hun buurtsuper. Ze verlekkeren zich een koekjes en weet ik wat, ookal hebben ze geen geld meer.
Isa zegt dat ze nog steeds 7 euro van Billy krijgt, geleend voor peuken. Gio "Dat moet je ook niet doen he...."
Zoals Isa gister zelf al zong "Dat zie je nooit meer.... TE-RUG!" :W :|W


Isa vind verschrikt ineens een hele berg muziek, ze wist niet dat ze dat erop hadden lijkt het.
Morgen moet ze 10 nummers hebben volgens Gio.
Ze zingen eerst samen Let her go - Passenger en daarna nog vanalles.





0.55

Gio gaat richting loods, Isa bedankt hem voor de muziekband/lijst.
Gio grapt dat dat moet als manager zijnde, maar wil wel morgen een lijst van 10 nummers.
Gio vind een bazelende Ruud in bed, hij praat tegen hem maar het scheen dattie aan het dromen was, Rienk is nog steeds aan het lezen op tab.
Terug naar Isa die nu alleen aan het oefenen is.

Om ongeveer 2.00 word het geluid van Isa weggedraaid en krijgen we beelden van ver af op het kantoor met geluid van regendruppels.. zzzz -O- -O-

[ Bericht 11% gewijzigd door Urb op 18-08-2014 02:04:34 ]
pi_143544873
Ik slinger ca 10.20 de streams aan en zie ons *gelukkige aanstaande bruidspaar* tussen de klamme lappen liggen, Billy zegt lieve dingen tegen Ruud waarop hij niet antwoord en zn *opwachtopdetramgezicht* opzet en een pak drinken achteroverslaat.

Rene en Nico lopen door de loods en praten over hoe verder de komende tijd, met name inrichting B&B en ook Rene's idee om pallet-kachels aan te schaffen voor als het kouder word.
Rene wil extra bedden in B&B maken en dat men daar ook kan slapen als men rust wil.
Isa zit op de bank te keuvelen met Colinda, Vanes schuifelt dor heur keuken.

Lau smoest met Col of ze extra peuken voor haar wil bestellen, Co denkt telaat.
Lau naar Vanes of ze de winkel mag bellen, voor peuken. Nee want je heb geen geld zegt Vanes. Jamaar is voor Collie, die heeft Vanes al zegt ze. En daarmee lijkt Lau te zijn afgewimpeld. Lau gaat even naar haar muziek-kaarten luisteren. Lot komt ook aangeschuifeld, ze wil graag post laat ze maar weer eens weten.
Lau met Collie buiten, dat die vaste fan/gast alle kosten mutsen op zich wil nemen (hoezo markt-conform?) Er word een bedrag van 1000 euro genoemd.
Collie zegt cryptisch dat Lau met de *hm-hm* moet overleggen, omdat het van de BV is en ze er zo uit kan liggen.
Lau wil niet afhankelijk zijn van de groep/anderen. :')

Rene geeft aan bij Nico dat het strakker moet, even sirene laten gaan en zeggen hoe en wat, LauB is het met Rene eens. Tis een zootje en niemand doet nog iets, doen hun eigen ding, douchen etc.
De ondervloer komt om 13.00 word gemeld.
*Sirene*
Lot is aan het bellen, over luchtjes ofzo. Mevrouw zegt als wat Lot wil, kan wel maar dan word het citronella, niet een lekker luchtje. Nou dan maar een lekker luchtje..
Gio stoeit met Colinda op een bank.
Nico begint aan haar uitleg, vloer heeft prio want om 13.00 komt bouwmarkt. En wat er al dan niet aangepakt moet worden. niet iedereen lijkt aanwezig bij dit korte centraal maargoed hupsakee.
Isa helpt Vanes in heur keuken, Gio en Lau lopen met laminaat spul rond.
Post voor Billy, LauB en Nico, Nico zegt meteen dat ze dat maar morgen moet lezen omdat ze het zo druk hebben. LauB & Billy lijken daar geen moeite mee te hebben.
Billy gilt vanuit de douche *Yes, yes!* en LauB zit te sniffend op bed te lezen, Nico maakt toch ook maar een enveloppe open. Billy heeft een brief vol opbeurende woorden van Ruud's moeder, ze zegt *lijkt wel of het mn eigen moeder is"
Billy's moeder lijkt ook te schrijven dat ze zich niet druk moeten maken om de elite en knuffelafmelders, doen *ze thuis* ook niet meer, die mail was niet normaal. En dat ze de bladen al gehaald hebben.
Isa bij Nico die in tranen post leest, Isa zegt geniet er maar even van, die film komt wel goed.
In Nico's post worden de streamers even aangepakt. Commentaar op alles ( hoe je eet, lacht, slaapt, je kan het zogek niet bedenken) maar waar halen ze de tijd vandaan om te kijken, en roddelen word zwaar veeroordeelt maar ze doen zelf niet anders.





Ondertussen rimmer-geluiden uit de woonkamer. oa Lau & Ivan werken aan het laminaat en Joey hangt tule op, Sonny en Rene brengen banken/kussens naar achter onder afdak.
Later zijn LauB & Nico toch weer aan de slag, Billy zit nog met Ruud te lezen.
LauB en Joey kijken waar ze een kastje ophangen en Nico aan telefoon met een dame van de film op die dame te updaten. Nico naar Lot die aant freubelen is en zegt zeker 20, niet meer dan.



Isa dolenthousiast, heeft een mail van iemand die vraagt of ze intresse zou hebben om amb van een stichting te worden, iets met toneel/theater en kinderen in afrika (warchild?), mailer wil graag langskomen.



Ivan "Wat een timing voor post he?"
Joey "Expres he.."
Ivan "Tuurlijk." "Maar dan heb ik zoiets van waddaFOK!"
Joey "Ja doe je ding, lees het morgen"

Sonny, Ruud en Ivan darten, Lot maakt armbandjes voor vanavond.
In de keuken zijn ze bezig met rood stuk stof.
Nico vraagt of Gio hulp nodig heeft met laminaat en zet Ivan aan het werk. Hij heeft geen zin in vloer leggen, dus dan maar buiten opruimen.
Ivan geeft buiten bij Nico aan dat hij het idee heeft dat men niet naar Rene en hem luisteren (tips laminaat leggen) dus dat hij daarom geen zin heeft om te helpen.



Ca 12.15

Billy in paniek, de verlovingsring is foetsie, ze geeft Ruud de schuld "Zal wel weer zo'n kut-grap zijn!" maar Ruud weet van niks, wel zegt ie dat ie net weer een pilletje genomen heeft (waar ze zeiden dat ie mee gestopt was?)
Vanes ruimt de boodschappen in die net gebracht zijn. Isa word gebeld door iemand die zo komt en ringetjes meeneemt voor Lot zodat die verderkan.
Lau tegen Vanes "Ben aan het kijken hoe hij laminaat legt, anders dan wij deden maar dit werkt niet, maar ik zeg niks!" (over Rene)



Billy nog aan het zoeken naar ring, Collie helpt. Billy meent te denken dat als Ruud er niets mee te maken heeft hij haar zou helpen en anderen zou vragen dus stoppen ze maar. Ruud en BIlly kibbelen nog door in de keuken.

Sjonny: Ga ergens anders ruzie maken.
Rene; Ik word er strontchagrijnig van!
Sonny "Iedereen helpt maar 1 iemand niet"
Rene "Ah joh, drie stemmen, punt!"
sonny: wegwezen!

Lau vraagt Ruud offie effe kan komen helpen, Ruud kan niet want moet trainen anders zit ie straks helemaal zo *bwbwbwbwbbw*
Rene "Ah my god... helemaal top"

Even later vraagt Nico of Ruud wil helpen tussen de poorten, weer doet ie zn verhaal, hij heeft net pre-workout genomen dus moet nu eerst 45 min trainen, daarna issie beschikbaar.
Isa en Vanes maken hapjes in heur keuken. Lot schooit weer om eten.
Billy heeft laten weten niks te gaan doen tot de ring terecht is, lekker makkelijk dus.

De boys vervelen zich schijnbaar en hadden een dartpijl naar de ballon van Isa gegooid, mis en vast in plafond. Na veel gedoe met bezem los en ballon ook omlaag,waarna ze helium-stemmetjes gingen doen. Erg leuk, voor 2 seconden. :')

Gifje: Zeyina


Ruud even bij Rienkzn straatje schoonvegen over dat ie nu gaat trainen en dan pas helpen. Rienk geeft geen sjoege en kaatst "Wat je gewoon wilt vertellen is: dat je gewoon niks wilt doen"
Billy boos op Ruud dat hij zich alleen maar druk maakt om het sporten, niet om de missende ring. Ze zegt "Sterker nog, je hebt zelf eens gezegd dat het lachuh zou zijn als de ring weg zou raken"
Het is bekend geworden bij de laminaatleggers (Lau, Rene en SOnny) dat Ivan en Ruud gaan sporten.
Rene "WADDAFOK!" Weet je wat ik ga doen, ik ga in de hangmat liggen!" "Corkies!"
Lau moppert dat ze dit nu juist niet leuk vind aan jongus, dat gedoe om hun lijf.
Sonny moppert ook maar Rene kalmeert hem "La maar waaien"

LauB bij Ivan en Ruud die onder afdak sporten, haalt verhaal over de ring, Ruud zegt nog steeds van niks te weten. Daarna loopt ze naar Billy en vertelt haar dit. Billy gaat nog 1 keer met hem praten...ze loopt naar achter en roept "Als die ring niet vandaag terecht is ga ik alsnog weg!" Ruud vraagt wat ie moet doen en Billy gaat los op hem en loopt boos weg!
Ivan en Ruud babbelen na, Ivan vind het niet kunnen dat Billy zo reageert. Hij lijkt aan Ruud's kant te staan en ze sporten onverstoorbaar verder.
Daarna gaat Billy binnen weer haar verhaal doen. Dan wil ze een peuk van Vanes kopen en gaat roken.
Later weer hetzelfde riedeltje tussen Billy en Ruud, ze dreigt de sirene aan te doen want wil die ring boven water, en hup ze duikt weer onder de klamme lappen.

Gifjes: Flow3r





[ Bericht 8% gewijzigd door Urb op 18-08-2014 13:24:54 ]
pi_143550411
Ca 13.25

Grote vrachtwagen komt aanrijden, hij stopt bij de brievenbus, heeft hekken e.d. bij zich.
Gio en Nico zijn daar bezig met opknappen. Gio vraagt Nico wat er nog meer aan komt vandaag.
Nico "Bloemen, ballonnen, zalm, brood.."
Ze laden dranghekken uit, zo te horen heeft de wagen ook stoelen en champagneglazen bij.



Sonny, Laura & Rene bikkelen door met het laminaat. Joey en LauB zijn met tule, gordijnen en andere aankleding bezig. Ruud en Ivan beklagen zich tijdens het sporten achter over dat men niet naar elkaar luistert en dat vegen nu toch geen nut heeft.
Gio en Nico lopen nog wel buiten rond met regenjasjes aan, en lijken het druk te hebben met dingen op orde brengen.



Billy heeft lege flessen uit het bos gevist is staat die om te spoelen, waarvoor is nog niet duidelijk.



De ring schijnt weer wel of niet terecht te zijn, niet geheel duidelijk

Einde van filmpje Missmistreated (2:25) "Ja haha leuk, echt supergrappig dit allemaal. Wat een kutzooi hiero!"
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Maar nu Billy tegen Rienk "Nee hij is niet terecht, maar misschien dat er iets goeds mee gebeurd. Tegen die tijd hou ik me gedeisd." Dan gaat ze met dat verhaal naar Ruud.

Billy: Ik ga er vanuit dat je hem weg hebt gehaald om het kleiner wordt gemaakt
Ruud: IK heb er niets mee te maken.
Billy: Als ik er achter kom dat het dat is , en ook al heb je er niets mee te maken, dan is het voor mij klaar!

Ivan neemt Billy apart en kalmeert haar, dat ie ergens moet zijn en Ruud hem niet heeft. Billy dreigt maar weer eens dat de ze dader zal slaan. Ivan en ook Ruud beloven haar straks te helpen zoeken.

Gifje: PTLe


Ivan en ruud praten en sporten verder. Ivan geeft aan dat Ruud niet over zich heen laat lopen. Ruud zegt dat ie gewoon altijd rustig blijft. Ivan gaat door en geeft aan dat Billy moet weten wanneeer hij het echt meent.

Nico en Gio bikkelen buiten verder in de regen, nu bezig met wat ik begrijp een afdak voor de papparazi word.

Nico: Het is echt topweer dit!
Gio: Het allerbeste weer om in te werken!

_O_ _O_




Billy weer bij Ruud en Ivan onder afdakje, ze lijken weer koek en ei.. :O

[ Bericht 28% gewijzigd door Urb op 18-08-2014 14:01:50 ]
pi_143553161
14.00

Billy is druk in de weer met het bespuiten van lege flessen.
Binnen wordt met vallen en opstaan het laminaat gelegd. Sjonny slaakt wat kreten om zijn frustratie te uiten. Rene zit met zijn handen in zijn haren. "
Sjonnie: 'Het lijkt hier net alsof je in een kamp voor moeilijk opvoedbaren zit hè?
Rene: "Is goed, vroeger was ik ook moeilijk opvoedbaar."
Sjonnie: "Daarom zijn we hier ook".
Ze vervolgen hun werk met wat meer lol.


Ruud de scharrelaar:
Ruud bij Rienk, eet eigenlijk vandaag mee maar Vanes kookt. Hij wil geen geld maar wel tonijn uit hun koelkast, Rienk raad aan Gio en Joey te vragen.
Ruud meent nog nooit iets gestolen te hebben, alleen een beetje olie.
Rienk "En een broodje............"
Ruud "SHATTAFOK!UP!"
Ruud loopt naar Joey.
Joey zegt dat hij het optelt bij de andere negen die hij al heeft 'geleend'. Ruud protesteert heftig. "Dat hebben jullie er van gemaakt"
Joey: "Fuck off!
Ruud bij Vanessa. "Ik word ontzettend ongelukkig als ik niet goed eet". Vanessa vind dat hij zich er te druk over maakt.
Ruud over de koeien bij Isa met lieflijk stemmetje "Ik dacht kut ik zou vanmorgen de koeien doen! Zal ik ze morgen ochtend doen?!"
Isa "Is goed"

Ondertussen zijn Gio en Nico nog steeds bezig met het ophangen van de zeilen. De zeilen zijn ervoor om de paparazzi te beschermen tegen de regen. Ze hadden het eerder er over dat ze graag hulp erbij zouden krijgen. Blijkbaar voelt niemand zich daartoe geroepen. Een vliegtuigje vliegt over. "Oh kijk" roept Gio "De première wordt een groot succes, staat er". Nico vind het lief en geweldig. ( ze zijn aan het dollen, er is geen banner).

Cap D-B


In de keuken zijn Vanessa en Isa bezig met het maken van hapjes. LauraB en Joey zijn al een tijdje bezig met het aankleden van de loods. Billy zit nu in het kantoortje te werken achter de computer.
Ivan en Ruud gaan door met hun training en lopen de obstacle-run.

Colinda vertelt Billy dat ze een kaart heeft getrokken. "Hij komt terecht, ik heb een beetje weet van die dingen ". Billy vindt het fijn.


[ Bericht 10% gewijzigd door Voxs op 18-08-2014 14:40:07 ]
...from the labyrinth beyond time and space, seeks her way out to a clearing
pi_143554367
Laura en Charlotte dollen wat in de slaapkamer. Lot: "Je bent onrustig, even zo drie minuten rustig zijn"
Lau; "Ik hou er van als je me zo in de houdgreep houdt" en begint keihard te zingen. Even later gaat Lot Laura te lijf met haarlak. Laura laat het er niet bij zitten, pakt haarschuim en spuit Lot onder.



Ivan en Ruud zijn nog aan het trainen. Ze hebben het over het stemmen.
Ivan "Mijn stem blijft bij Isabel"
Ruud "Mijne ook, Billy ook.. tuurlijk!"
Ivan vindt Isa een roddeltante. "Draai je je om dan gaat ze roddelen" "En een arrogantie"

Rienk helpt ondertussen Nico verder met de zeilen. Hij heeft een cape om.
Nico: "Je bent net zo'n...
Rienk: "Jedi"
Nico; "Nee, een hobbit!"
Rienk kijkt beteuterd.

15.30 (!)
Na het sporten gaat Ruud droge boterhammen eten. Hij loopt wat rond en vraagt aan Joey of er nog wat moet gebeuren. Joey noemt wat dingen op. Ruud loopt wat verder rond. Tegelijkertijd worden er bloemen bezorgd.
Billy en Ruud beginnen eindelijk een beetje mee te helpen. LauB vind de communicatie (van Nico?) niet best. Billy en Ruud zijn het roerend met haar eens.

16.00
Ruud gaat de ring zoeken. Billy vertrouwt Ruud niet. Ruud denkt dat het achter de kast is gevallen.
"Het klopt niet Ruud", schreeuwt Billy nog even als hij een zaklamp gaat zoeken.
Met de zaklamp schijnt hij achter de kast en vindt de ring.
"Vind je me weer lief?, vraagt hij.
"Laat me maar even", zegt Billy
"Ik fuck iedereen ik ben er klaar mee, het klopt niet klaar".

Colinda en een bloemenman verwerken honderden rozen


[ Bericht 15% gewijzigd door Voxs op 18-08-2014 16:20:53 ]
...from the labyrinth beyond time and space, seeks her way out to a clearing
pi_143557949
Ruud is in het kantoortje achter de computer gekropen. Hij googled "Hoe kan je het beste reageren als je vrouw haar ring kwijt is? "

cap 5thencounter


Billy huilt: "Ik sta weer voor lul!"
Ruud: "Je bent mijn eerste verloofde!"
Billy; "Ik trek het niet meer, ik wil naar huis. Ik heb zin om het ( de ring) te verloten!"
Ruud:" Weet je wat bij mij altijd helpt? Een pre-workoutje."
Billy: "Heb je dat op internet gelezen? "
Billy: "Het boeit me niet meer, ik word lekker destructief, en dan mag alles naar de kloten"
Ruud:"We bepalen verdomme zelf wat we doen , niemand kan mij hier iets vertellen hoor"
Billy "Ik vertrouw niemand meer, helemaal niemand meer, we zijn hier toch godverdomme om een samenleving op te bouwen[..] Ik heb geen zin om op en plek te wonen waar ik niet geliefd ben, sterker nog, de mensen zijn het niet waard"
Ruud: Kom, probeer weer op te krabbelen, doe het dan voor mij, hm.
Billy: Weet je wat het is, ik vertrouw hier helemaal niemand meer. Ik vind het hier gewoon niet meer leuk. Ik heb het niet meer naar mijn zin.

Ruud checkt even bij Laura of je als je de pil slikt ook last blijft houden van je hormonen.
(met dank aan users Poezeligding en Gekkepoes)

[ Bericht 8% gewijzigd door Voxs op 18-08-2014 16:39:18 ]
...from the labyrinth beyond time and space, seeks her way out to a clearing
pi_143558874
Er wordt ondertussen nu flink doorgewerkt door een aantal bewoners.
...from the labyrinth beyond time and space, seeks her way out to a clearing
pi_143559078
Pepi is gearriveert met een romantisch setje (DJ set) en buitenverlichting.

Ruud schooit olie van Rienk masar Vanes roept dat ze lasagna zo klaar is.
Dan loopt Ruud naar buiten voor een roos van de bloemenman en gaat ermee naar Billy die nog depri met post op bed ligt.
Ruud "Dit symboliseert onze liefde, als een roos maar wel met een knikje erin" Vind ze natuurlijk heel lief.
Nico komt even bij de buurten en Billy begint alweer te huilen. Nico troost haar en het lijkt weer goed, voor nu. 8)7

Ruud "Wil je een energy-drankje"
Billy "Ja doe maar"
Ruud "Je weet wat ik bedoel je, werkt bij mij ook altijd, om je net even eroverheen eh.... " (pre-workout drank dus)

Gio, Rienk, Joey en LauB even in gesprek buiten op/bij schommelbank. Gio denkt dat Ruud het voor deze ene keer niet gedaan heeft. Rienk reageert schamper. en uiteindelijk geeft Gio toe dat het ook aannemelijk is.
Gio en LauB weg en Ivan erbij. Rienk lijkt aan te geven dat hij het wel best vind dat het uit is met Nico en dat hij haar nu zelfs leuker vind, en ze niet is wat hij zoekt.

Caps: Gher


Binnen bikkelen Rene, Sonny en Lau nog steeds door aan het laminaat.
Ook word er nog druk gewerkt aan scherm, DJ booth etc.

Aardbeienkoning gearriveerd



Billy even met Lot gepraat en geknuffeld, Lot maakt nog maar eens duidelijk dat Billy Lot altijd kan vertrouwen.

Rienk vraagt LauB en Ivan of ze mee komen helpen het bord plaatsen bij de poort, Ivan laat merken dat hij geen zin heeft.
Rienk "Ach blijf lekker zitten, zwans!"

Rene en Laura klaar met laminaat en gaan eindelijk zitten eten op BBQ terras die nog steeds versiert word door de bloemen-man.
Rene tegen Laura dat Vanes gister maar ook eergister met halfrauwe hamburgers terugkwamen en dat Vanes beweerd dat die rood geserveerd mogen worden. Lau dat ze er gister goed ziek van was, flink gekotst. Ze zijn het er over eens dat Vanes koppig is maar volgens Laura is Vanes wel erg vooruit gegaan vanaf begin qua koken.
Ze geven aan dat ze het wel best vinden maar zegt Rene "Heel Nederland kijkt mee"

Binnen worden door Gio en Ivan de eerste stoelen neergezet, de DJ booth word getesten zo ook het scherm.



om ca 18.10 word de rode loper uitgerold, het regent behoorlijk en oogt wat mistroostig.

Cap: Chanel5



Het is een chaotische boel, modder/puin vlak voor de ingangdus pech voor gasten met hakken en ze komen er nu pas achter dat er amper kaarsen zijn voor in de windlichten, rode loper uitrollen lijkt nog een hele klus. Maar schijnbaar het belangrijkste, de inwoners moeten zich nog mooi maken!

Gifje: Joezi


Ook dat nog, een grote plas waar de rode loper doorheen moet! Water naar de zee wegvegen gaat em nie worden komt Gio achter dus nu maakt ie een afwaterings-systeem en graaft een stuk akker af. ^O^

Gifje: Mazaru



Sonny klaagt tijdens het omkleden dat er peuken van hem gestolen worden.

[ Bericht 12% gewijzigd door Urb op 18-08-2014 18:31:11 ]
pi_143562679
Ca 18.30

Sjon en Anita komen aan met hun kaas--plankjes.

Cap: Gher



Buiten nog steeds een apart weertje. Een mannetje is nog druk bezig met de rode loper.

Gifje: Markvanrinsum



Nico bij beeld/geluidsmannen "Helaas is er iemand in ons midden die heel erg van eten houd en het laatste opgegeten heeft.. " Ze gaat een broodje voor ze smeren en er zijn straks hapjes meld ze. Een aantal inwoners zijn net klaar met douchen of moeten nog ookal is het 18.55.
Nico laat de sirene gaan... maar er komt niemand. Acha laat ook maar zegt Nico, nou oke dan. :')

[ Bericht 31% gewijzigd door Urb op 18-08-2014 19:00:42 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')