abonnement Unibet Coolblue
pi_144066155
quote:
0s.gif Op maandag 1 september 2014 13:22 schreef ems. het volgende:
En als 60% van de belgen bij Nederland willen horen moeten wij België dus ook maar annexeren? Of is militaire interventie pas bij 80% of meer geoorloofd?
Nee die 40% hebben ondertussen een gewelddadige staatsgreep gepleegd omdat ze niet bij NL willen horen.
I understand how you feel. You see, it's all very clear to me now. The whole thing. It's wonderful.
  woensdag 3 september 2014 @ 10:25:18 #129
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_144128323
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 16:26 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

:|W
ik vind het zorgwekkender hoe ons land MH17 behandeld en ons bedriegd met Eurogeile Timmerfrans.

www.niburu.co/index.php?o(...)binnenland&Itemid=22

http://www.niburu.co/inde(...)binnenland&Itemid=22

http://www.niburu.co/inde(...)binnenland&Itemid=22

Walgelijk hoe corrupt en ziek ons kabinet is.

[ Bericht 9% gewijzigd door Lambiekje op 03-09-2014 10:32:45 ]
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  woensdag 3 september 2014 @ 10:26:29 #130
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_144128362
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 10:25 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

ik vind het zorgwekkender hoe ons land MH17 behandeld en ons bedriegd met Eurogeile Timmerfrans.

www.niburu.co/index.php?o(...)binnenland&Itemid=22

http://www.niburu.co/inde(...)binnenland&Itemid=22

Walgelijk hoe corrupt en ziek ons kabinet is.
Je moet niburu dan ook niet serieus nemen...
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  woensdag 3 september 2014 @ 10:29:09 #131
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_144128423
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 10:26 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Je moet niburu dan ook niet serieus nemen...
;( zucht.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  woensdag 3 september 2014 @ 10:49:31 #132
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_144128941
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 10:29 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

;( zucht.
Leg anders uit waarom je dit bericht serieus neemt. Welke redenen en kriteria hanteer je?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_144135353
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 10:49 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Leg anders uit waarom je dit bericht serieus neemt. Welke redenen en kriteria hanteer je?
Ik denk-and correct me if I'm wrong, Lambiekje-dat Lambiekje bedoelt dat voor Frans Timmermans MH17 opportuun is geweest om te komen waar hij nu is .
pi_144161768
Nederlandse missie sprak nooit met Oekraïense bergingswerkers MH17

De Oekraïense commandant die de eerste vijf dagen leiding gaf aan de berging van slachtoffers van rampvlucht MH17 heeft nooit gesproken met de Nederlandse experts van de repatriëringsmissie. RTL Nieuws sprak onder meer met kolonel Alexei Migrin, die zegt de leider van de bergingsoperatie te zijn geweest. Direct na de ramp stuurde hij gedurende vijf dagen reddingswerkers, mijnwerkers en vrijwilligers aan die naar lichamen zochten. De Nederlanders zijn volgens Migrin zelf gaan zoeken zonder dat ze informatie hadden over de Oekraïense zoekactie.

http://www.nrc.nl/nieuws/(...)ergingswerkers-mh17/
pi_144195734
Maleisië lobbyt voor toegang tot rampplek MH17

De Maleisische minister van Defensie reist dit weekeinde naar Oekraïne in een poging weer toegang te krijgen tot de rampplek van vlucht MH17.

''De premier heeft mij gevraagd naar Kiev te reizen om overeenkomsten met alle partijen te sluiten zodat ons onderzoeksteam terug kan naar de rampplek'', citeerden Maleisische media de bewindsman.

''Het kabinet heeft besloten dat er onmiddellijk actie nodig is in deze zaak'', zei hij tijdens een persconferentie. ''Mijn belangrijkste missie is een veilige doorgang te creëren naar de rampplek zodat onderzoekers verder kunnen gaan met hun werkzaamheden om vermiste slachtoffers van MH17 te vinden. We hopen dat de Oekraïense regering en de separatisten tegemoet komen aan dit verzoek.''

De situatie in het oosten van Oekraïne is volgens de minister nog steeds gespannen maar dat heeft ''onze vastberadenheid om terug te keren naar de rampplek nooit gebroken.''

http://www.nu.nl/buitenla(...)g-rampplek-mh17.html
  vrijdag 5 september 2014 @ 13:38:07 #136
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_144200836
MH17 : Meer sporen richting Israël
Niemand in mainstream land lijkt het vreemd te vinden dat persbureau Reuters een foto heeft genomen net voor vertrek van de later neergehaalde Malaysia Airlines vlucht MH17 op Schiphol.

Die foto vormt het begin van een spoor dat steeds duidelijker richting Israël lijkt te gaan.

Iedere willekeurige dag vertrekken er honderden vliegtuigen vanaf Schiphol. Deze worden uiteraard veelvuldig gefotografeerd door de passagiers die er in vliegen, vliegtuigspotters langs de baan en door professionele fotografen wanneer daar een reden voor is.

Dus, wat zijn de kansen dat een professionele fotograaf een foto neemt van vlucht M17, net voor vertrek? Heel klein want op dat moment heeft MH17 geen enkele nieuwswaarde en is het niet meer dan één van die honderden vertrekkende vliegtuigen.

Toch heeft persbureau Reuters de volgende dag een dergelijke foto in bezit.

“De foto is namelijk aan Reuters geleverd door de Israëlier Yaron Mofaz die zegt deze foto die middag te hebben genomen op Schiphol. Yaron Mofaz heeft dezelfde achternaam als Shaul Mofaz, de huidige oppositieleider en vroegere Minister van Defensie in Israël. Er doen berichten de ronde dat Yaron zijn zoon is, maar wij hebben daar (nog) geen bevestiging van kunnen vinden.”

Iemand die verder onderzoek gedaan heeft naar deze Yaron Mofaz is Christopher Bollyn, dezelfde man die het bedrijf G.A. Telesis heeft betrapt op fraude met persberichten.

G.A. Telesis is een bedrijf uit het Amerikaanse Florida en heeft in 2013 het identieke zustervliegtuig van de eerder dit jaar verdwenen Boeing 777 van Maylasia Airlines, vlucht MH370, gekocht. Na dit toestel een tijdlang in Frankrijk te hebben geparkeerd, werd het eind vorig jaar overgevlogen naar Israël en verdween in een hangar in Tel Aviv.

Er werd in die tijd geen enkele verklaring voor gegeven en nadat Bollyn dit had ontdekt heeft hij diverse keren contact opgenomen met G.A. Telesis om te vragen wat de reden was dat dit vliegtuig naar Tel Aviv was gegaan.

Later komt Bollyn erachter dat ze ergens dit jaar achteraf een persbericht hebben toe- en in de tijdslijn tussengevoegd op hun website, gedateerd op 4 oktober 2013. Met daarin dat het toestel was verkocht aan een Israëlisch bedrijf om gesloopt te worden. Dit verhaal staat, met bewijs, in het eerder door ons geschreven artikel.

Kortom, G.A. Telesis heeft gefraudeerd met persberichten om zo met een aannemelijke verklaring te kunnen komen waarom dit toestel naar Tel Aviv was verhuisd. Het verklaart dus niets want het betreft hier een aantoonbare leugen.

Christopher Bollyn vond het verhaal van de Reuters foto ook vreemd klinken en besloot te proberen uit zoeken wie Yoran Mofaz nu eigenlijk is.

Bollyn begon met bellen naar Reuters in Amsterdam en Londen. Via Peter Biggs in het Londense kantoor kreeg hij te horen dat Yoran Mofaz die bewuste foto inderdaad had genomen en dat dit ook zijn werkelijke naam was.

Ondanks dat er mensen waren die later bevestigden dat Yaron Mofaz de zoon was van de vroegere Minister van Defensie Shaul Mofaz, blijkt dit niet het geval te zijn. Wel is hij volgens Bollyn waarschijnlijk familie van de man, misschien een neef of iets dergelijks. Deze Mofaz familie heeft echter wel een bijzondere staat van dienst.

Een deel van de Mofaz familie runt namelijk een zeer succesvol bedrijf in New York, Pentagon 2000 genaamd. Het is een software bedrijf, gespecialiseerd in programma’s voor de luchtvaart en defensie.

“Pentagon 2000 Software provides industry specific solutions catering to the Aerospace, Defense, Electronics, Power Systems, Metals -- Raw Materials Trading, Automotive and Heavy Duty Parts.”

Grote klanten van Pentagon 2000 zijn onder andere Boeing en de Amerikaanse luchtmacht.

Op 23 juli 2014, precies een week na het neerhalen van vlucht MH17, wordt er in Ierland een dochteronderneming opgezet van Pentagon 2000 onder de naam Pentagon 2000 Software Erp Limited.

De directie van deze onderneming wordt gevormd door de leidinggevenden in New York, Gabriel Mofaz en niemand minder dan Yoran Mofaz.
Volgens de gegevens van de kamer van koophandel in Ierland woont Yoran Mofaz in Ramat Hasharon in Israël, dezelfde woonplaats die staat vermeld op de Facebookpagina van Yoran Mofaz. Als leeftijd wordt vermeldt: tussen de 35 en 40 zoals die ook past bij Yoran als je zo zijn Facebook bekijkt en zijn vrienden.

Vervolgens probeert Bollyn in contact te komen met de directie in New York en uiteindelijk lukt het hem om Yossi Mofaz aan de lijn te krijgen. Volgens Bollyn wordt Yossi aardig nerveus als hij directe vragen stelt zoals of hij familie is van Shaul Mofaz en of hun Yoran Mofaz dezelfde is als degene die voor Reuters die foto heeft genomen in Amsterdam.

Hij ontkent beide, maar vraagt verschillende keren hoe Bollyn aan al die informatie komt. Het is in ieder geval een gesprek waarin Yossi niet erg op zijn gemak schijnt te zijn.

Wanneer Bollyn verder vraagt naar de activiteiten van hun onderneming en met welke bedrijven ze samenwerken, komt daar iets heel verrassends uit tevoorschijn. Yossi bevestigt dat Pentagon 2000 samenwerkt met G.A. Telesis.

We hebben een onlogische foto genomen op Schiphol door Yoran Mofaz, van ongeveer dezelfde leeftijd en woonachtig in dezelfde plaats in Israël. Hij wordt precies een week later directeur van een softwarebedrijf dat werkt voor de luchtvaart en de Amerikaanse Defensie, die ook nog zaken doen met G.A. Telesis die op hun beurt een identiek zustervliegtuig van de verdwenen vlucht MH370 leveren aan een bedrijf uit Tel Aviv en hierover bovendien liegen.

Via Israël komen we dan weer terecht bij de Zionisten en de op één na rijkste man in de Oekraïne, Igor Kolomoisky. De man die er een compleet privéleger op na houdt in de Oekraïne, die toevallig ook een aantal luchtvaartondernemingen bezit en die toevallig ook nog gouverneur is van de regio Dnepropetrovsk.

En wat wil het toeval?

“MH17 was in the air traffic control region of Dnepropetrovsk when it was shot down.”
----------------------------------------------------------------

WOW wat een verhaal.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  vrijdag 5 september 2014 @ 13:38:50 #137
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_144200862
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 10:01 schreef Lavenderr het volgende:
Nederlandse missie sprak nooit met Oekraïense bergingswerkers MH17

De Oekraïense commandant die de eerste vijf dagen leiding gaf aan de berging van slachtoffers van rampvlucht MH17 heeft nooit gesproken met de Nederlandse experts van de repatriëringsmissie. RTL Nieuws sprak onder meer met kolonel Alexei Migrin, die zegt de leider van de bergingsoperatie te zijn geweest. Direct na de ramp stuurde hij gedurende vijf dagen reddingswerkers, mijnwerkers en vrijwilligers aan die naar lichamen zochten. De Nederlanders zijn volgens Migrin zelf gaan zoeken zonder dat ze informatie hadden over de Oekraïense zoekactie.

http://www.nrc.nl/nieuws/(...)ergingswerkers-mh17/
Corruptie, misleiding en bedrog. Whats new voor onze regering.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  vrijdag 5 september 2014 @ 13:43:28 #138
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_144201022
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 september 2014 13:38 schreef Lambiekje het volgende:
MH17 : Meer sporen richting Israël
Niemand in mainstream land lijkt het vreemd te vinden dat persbureau Reuters een foto heeft genomen net voor vertrek van de later neergehaalde Malaysia Airlines vlucht MH17 op Schiphol.

Die foto vormt het begin van een spoor dat steeds duidelijker richting Israël lijkt te gaan.

Iedere willekeurige dag vertrekken er honderden vliegtuigen vanaf Schiphol. Deze worden uiteraard veelvuldig gefotografeerd door de passagiers die er in vliegen, vliegtuigspotters langs de baan en door professionele fotografen wanneer daar een reden voor is.

Dus, wat zijn de kansen dat een professionele fotograaf een foto neemt van vlucht M17, net voor vertrek? Heel klein want op dat moment heeft MH17 geen enkele nieuwswaarde en is het niet meer dan één van die honderden vertrekkende vliegtuigen.

Toch heeft persbureau Reuters de volgende dag een dergelijke foto in bezit.

“De foto is namelijk aan Reuters geleverd door de Israëlier Yaron Mofaz die zegt deze foto die middag te hebben genomen op Schiphol. Yaron Mofaz heeft dezelfde achternaam als Shaul Mofaz, de huidige oppositieleider en vroegere Minister van Defensie in Israël. Er doen berichten de ronde dat Yaron zijn zoon is, maar wij hebben daar (nog) geen bevestiging van kunnen vinden.”

Iemand die verder onderzoek gedaan heeft naar deze Yaron Mofaz is Christopher Bollyn, dezelfde man die het bedrijf G.A. Telesis heeft betrapt op fraude met persberichten.

G.A. Telesis is een bedrijf uit het Amerikaanse Florida en heeft in 2013 het identieke zustervliegtuig van de eerder dit jaar verdwenen Boeing 777 van Maylasia Airlines, vlucht MH370, gekocht. Na dit toestel een tijdlang in Frankrijk te hebben geparkeerd, werd het eind vorig jaar overgevlogen naar Israël en verdween in een hangar in Tel Aviv.

Er werd in die tijd geen enkele verklaring voor gegeven en nadat Bollyn dit had ontdekt heeft hij diverse keren contact opgenomen met G.A. Telesis om te vragen wat de reden was dat dit vliegtuig naar Tel Aviv was gegaan.

Later komt Bollyn erachter dat ze ergens dit jaar achteraf een persbericht hebben toe- en in de tijdslijn tussengevoegd op hun website, gedateerd op 4 oktober 2013. Met daarin dat het toestel was verkocht aan een Israëlisch bedrijf om gesloopt te worden. Dit verhaal staat, met bewijs, in het eerder door ons geschreven artikel.

Kortom, G.A. Telesis heeft gefraudeerd met persberichten om zo met een aannemelijke verklaring te kunnen komen waarom dit toestel naar Tel Aviv was verhuisd. Het verklaart dus niets want het betreft hier een aantoonbare leugen.

Christopher Bollyn vond het verhaal van de Reuters foto ook vreemd klinken en besloot te proberen uit zoeken wie Yoran Mofaz nu eigenlijk is.

Bollyn begon met bellen naar Reuters in Amsterdam en Londen. Via Peter Biggs in het Londense kantoor kreeg hij te horen dat Yoran Mofaz die bewuste foto inderdaad had genomen en dat dit ook zijn werkelijke naam was.

Ondanks dat er mensen waren die later bevestigden dat Yaron Mofaz de zoon was van de vroegere Minister van Defensie Shaul Mofaz, blijkt dit niet het geval te zijn. Wel is hij volgens Bollyn waarschijnlijk familie van de man, misschien een neef of iets dergelijks. Deze Mofaz familie heeft echter wel een bijzondere staat van dienst.

Een deel van de Mofaz familie runt namelijk een zeer succesvol bedrijf in New York, Pentagon 2000 genaamd. Het is een software bedrijf, gespecialiseerd in programma’s voor de luchtvaart en defensie.

“Pentagon 2000 Software provides industry specific solutions catering to the Aerospace, Defense, Electronics, Power Systems, Metals -- Raw Materials Trading, Automotive and Heavy Duty Parts.”

Grote klanten van Pentagon 2000 zijn onder andere Boeing en de Amerikaanse luchtmacht.

Op 23 juli 2014, precies een week na het neerhalen van vlucht MH17, wordt er in Ierland een dochteronderneming opgezet van Pentagon 2000 onder de naam Pentagon 2000 Software Erp Limited.

De directie van deze onderneming wordt gevormd door de leidinggevenden in New York, Gabriel Mofaz en niemand minder dan Yoran Mofaz.
Volgens de gegevens van de kamer van koophandel in Ierland woont Yoran Mofaz in Ramat Hasharon in Israël, dezelfde woonplaats die staat vermeld op de Facebookpagina van Yoran Mofaz. Als leeftijd wordt vermeldt: tussen de 35 en 40 zoals die ook past bij Yoran als je zo zijn Facebook bekijkt en zijn vrienden.

Vervolgens probeert Bollyn in contact te komen met de directie in New York en uiteindelijk lukt het hem om Yossi Mofaz aan de lijn te krijgen. Volgens Bollyn wordt Yossi aardig nerveus als hij directe vragen stelt zoals of hij familie is van Shaul Mofaz en of hun Yoran Mofaz dezelfde is als degene die voor Reuters die foto heeft genomen in Amsterdam.

Hij ontkent beide, maar vraagt verschillende keren hoe Bollyn aan al die informatie komt. Het is in ieder geval een gesprek waarin Yossi niet erg op zijn gemak schijnt te zijn.

Wanneer Bollyn verder vraagt naar de activiteiten van hun onderneming en met welke bedrijven ze samenwerken, komt daar iets heel verrassends uit tevoorschijn. Yossi bevestigt dat Pentagon 2000 samenwerkt met G.A. Telesis.

We hebben een onlogische foto genomen op Schiphol door Yoran Mofaz, van ongeveer dezelfde leeftijd en woonachtig in dezelfde plaats in Israël. Hij wordt precies een week later directeur van een softwarebedrijf dat werkt voor de luchtvaart en de Amerikaanse Defensie, die ook nog zaken doen met G.A. Telesis die op hun beurt een identiek zustervliegtuig van de verdwenen vlucht MH370 leveren aan een bedrijf uit Tel Aviv en hierover bovendien liegen.

Via Israël komen we dan weer terecht bij de Zionisten en de op één na rijkste man in de Oekraïne, Igor Kolomoisky. De man die er een compleet privéleger op na houdt in de Oekraïne, die toevallig ook een aantal luchtvaartondernemingen bezit en die toevallig ook nog gouverneur is van de regio Dnepropetrovsk.

En wat wil het toeval?

“MH17 was in the air traffic control region of Dnepropetrovsk when it was shot down.”
----------------------------------------------------------------

WOW wat een verhaal.
Je moet Niburu dan ook niet serieus (zeg met ongeveer een kilo zout) nemen.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  vrijdag 5 september 2014 @ 13:44:33 #139
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_144201073
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 september 2014 13:43 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Je moet Niburu dan ook niet serieus (zeg met ongeveer een kilo zout) nemen.
nee. je moet NOS, Telegraaf e.d. dan ook niet serieus (zeg met ongeveer een 1000 kilo zout) nemen.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  vrijdag 5 september 2014 @ 13:47:43 #140
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_144201186
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 september 2014 13:44 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

nee. je moet NOS, Telegraaf e.d. dan ook niet serieus (zeg met ongeveer een 1000 kilo zout) nemen.
Telegraaf zeker ja :Y

Maargoed, er staat nog een vraag open over hoe jij de inhoud van je bronnen op waarde schat.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  vrijdag 5 september 2014 @ 18:04:20 #141
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_144209317
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 september 2014 13:44 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

nee. je moet NOS, Telegraaf e.d. dan ook niet serieus (zeg met ongeveer een 1000 kilo zout) nemen.
Scroll scroll scroll, maar wacht even Niburu gebruikt die sites JUIST als bron!!!
http://www.niburu.co/inde(...)=37:wereld&Itemid=50

Er staat nog een vraag voor u open!!
  vrijdag 5 september 2014 @ 18:14:51 #142
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_144209670
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 september 2014 18:04 schreef theguyver het volgende:

[..]

Scroll scroll scroll, maar wacht even Niburu gebruikt die sites JUIST als bron!!!
http://www.niburu.co/inde(...)=37:wereld&Itemid=50

[ afbeelding ]
Oeps :D
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  vrijdag 5 september 2014 @ 18:58:14 #143
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_144211157
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 september 2014 18:14 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Oeps :D
Ander stukje dat wel, maar vond wel grappig dat NIBURU het zelf als bron gebruikt, is ook wel simpel hoe ze dat doen, denk dat ik maar ga werken voor niburu, heb wel grote DUIM!
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_144234147
Maleisië en Australië weer naar rampplek MH17

Australië en Maleisië willen opnieuw onderzoekers sturen naar Oost-Oekraïne, waar het vliegtuig van vlucht MH17 is neergestort.

Dat hebben de Australische premier Tony Abbott en zijn Maleisische ambtgenoot Najib Razak zaterdag bekendgemaakt.

Abbott en Razak willen hun ''inspanningen versterken'' en nauwer met de internationale partners zoals Nederland en Oekraïne samenwerken om ervoor te zorgen dat de overgebleven slachtoffers aan de families kunnen worden overgedragen. Eerdere onderzoeken werden afgebroken vanwege gevechten in het gebied.

http://www.nu.nl/buitenla(...)r-rampplek-mh17.html
pi_144235566
Wat opvallend is zijn de woorden van Najib Razak.

quote:
In view of this, Prime Minister Datuk Seri Najib Tun Razak said the teams were keen to re-enter the crash site in eastern Ukraine before the winter season.

“As you know, we are doing our level best. We do have the intelligence reports as to what happened to flight MH17 and the report turned out to be pretty conclusive.

“What we do next is to assemble physical evidence, evidence that can be brought to court when the time comes so that it can be proven beyond any doubt that the plane had been shot down by heavy missile and this has to be proven in the court of law,” he said.

- See more at: http://www.themalaymailon(...)sthash.c3Mm1KqN.dpuf
"pretty conclusive"
Huidige trend atmosf. CO2 Mauna Loa: 411 ppm ,10 jaar geleden: 387 ppm , 25 jaar geleden: 358 ppm
  Admin zaterdag 6 september 2014 @ 16:14:40 #146
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_144241041
RTL heeft al een stevig dossier over deze zaak, als je dit zo leest gaat er best wel wat fout..
http://www.rtlnieuws.nl/n(...)ht-slachtoffers-mh17
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  zaterdag 6 september 2014 @ 16:50:45 #147
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_144242499
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 september 2014 16:14 schreef yvonne het volgende:
RTL heeft al een stevig dossier over deze zaak, als je dit zo leest gaat er best wel wat fout..
http://www.rtlnieuws.nl/n(...)ht-slachtoffers-mh17
Komt zo te lezen vooral door de taalbarrière!
En nog tig andere redenen, niet zo verwondelijk na zo'n grote ramp.
bij de laatste grote vliegramp waar Nederlandse slachtoffers waren ging ook zoveel mis, en die crashte zelfs bij het vliegveld.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Afriqiyah_Airways-vlucht_771
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_144261998
Nog even de gegevens van flightradar24

Hieronder in een gifje van de gevolgde routes van MH17 van 8 juli tot en met 17 juli



Hieronder de locatie van het betreffende vliegtuig (9M-MRD) twaalf uur voor de crash.
Als MH16 onderweg van Kuala Lumpur naar Amsterdam, dus vliegend van oost naar west.
Passeerde de plek waar het later op de dag werd neergeschoten op ongeveer 9 km afstand,
Route was iets noordelijker. De passage van de latere crashsite op 17 juli 01:27 UTC



In deze video hieronder het luchtverkeer in de regio gedurende 2 uur (rond de tijd van de crash)
Huidige trend atmosf. CO2 Mauna Loa: 411 ppm ,10 jaar geleden: 387 ppm , 25 jaar geleden: 358 ppm
pi_144320288
Al zeker twintig claims na MH17-crash

Nabestaanden van meer dan twintig slachtoffers van de crash van vlucht MH17 boven Oekraïne hebben een claim ingediend bij Malaysia Airlines.

Het gaat om nabestaanden van Nederlandse slachtoffers en van één Belgisch slachtoffer.

In eerste instantie gaat het om een claim van 50.000 dollar per slachtoffer, maar dat kan nog meer worden, afhankelijk van de schadeposten van de achterblijvers.

Ook het aantal claims kan nog groeien. Dat zei advocaat Veeru Mewa van het Amsterdamse kantoor Beer Advocaten maandag.

Afhankelijk van de bevindingen in het voorlopige rapport van de Onderzoeksraad Voor Veiligheid dat dinsdag wordt gepresenteerd, wordt ook onderzocht of het indienen van claims bij Rusland en de rebellen mogelijk is.

Kosten

''Nabestaanden krijgen elk standaard 50.000 dollar per slachtoffer van Malaysia Airlines. Dus als je als kind je vader en je moeder verloren hebt aan de vliegtuigcrash, krijg je 100.000 dollar’’, legt Mewa uit.

''Maar de kosten kunnen veel hoger oplopen. Denk bijvoorbeeld aan kosten voor de uitvaart en een hypotheek die doorloopt. Wij zetten dat samen met de nabestaanden die wij bijstaan op een rij en dienen dan een claim in.’’

Over de precieze hoogte van de uiteindelijke claims kon Mewa maandag niets zeggen. Hij zei wel dat het nog een hele tijd zal duren voordat de claims allemaal ingediend zullen zijn.

http://www.nu.nl/binnenla(...)aims-mh17-crash.html

Dit is de fatale klap voor Malaysia Airlines.
pi_144320574
Denk je? Volgens mij zijn de eventuele claims slechts kattenpis in vergelijking met de verloren opbrengsten van vliegtuigen die aan de grond blijven.

Niet dat het helpt, verder :P
Conscience do cost.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')