abonnement bol.com Unibet Coolblue
  donderdag 18 september 2014 @ 08:31:18 #301
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_144649907
quote:
0s.gif Op woensdag 17 september 2014 17:09 schreef xenoss het volgende:
Kun jij alleen maar bij voorbaat boodschappers afschieten, of kijk je ook wel eens naar wat zij inhoudelijk te melden hebben en wat hún bronnen zijn?
Kun jij alleen maar selectief reageren?

Ik ben toch best behoorlijk inhoudelijk ingegaan op (in ieder geval een deel van) zijn verhaal. Een stukje achtergrond, dingen die mij opvallen en waar het vandaan komt.

Zijn stuk is speculatief, staat vol "misschiens", "waarschijnlijks" en "ik denks" (ook al eerder gezegd), quote Russische MSM (waarom accepteer je die wel?) en volgt ook nog eens een onmogelijke oorzaak (SU-25, reageer je ook niet op?) om die vervolgens ook nog eens overduidelijk in zijn anti-Israël retoriek te gieten. Dan heb ik niet zoveel vertrouwen in de 'waarheid' die je aan het verkondigen bent.

En de bron/ boodschapper is gewoon enorm belangrijk.

Als Bassie en Adriaan morgen een artikel schrijven dat ze kanker kunnen genezen en dat al bij 100 mensen hebben gedaan, geloof ik dat niet zomaar.

Als Remco Voortman mij vraagt om al mijn centjes in zijn bedrijf te investeren, dan doe ik dan niet zomaar.

etc.
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')