abonnement Unibet Coolblue
  FOK!-Schrikkelbaas dinsdag 24 oktober 2000 @ 11:49:15 #1
862 Arcee
Look closer
pi_412279
Hoewel het ontzettend vuil naar Mariska toe is vond ik de knipoog van Koen naar de camera toe tijdens hun goedmaakactie toch wel briljant. Het is ultiem gebruik maken van de situatie en het programma. Hij is echt supercamerabewust en daarom ook verdient-ie 't om te winnen, vind ik. Het is allemaal wel erg laag wat-ie doet en IRL zou je zo'n gast mijden als de pest (indien-ie dan net zo is dus hè), maar voor een programma als De Bus is hij dè perfecte deelnemer. Ook al eerder in de sauna deed-ie 't zelfde. Prachtig dat-ie dan lachend met z'n duim omhoog naar de camera kijkt en de kijker meeneemt in zijn spel. Ik vind het een interessant nieuw aspect. Hebben we volgens mij in zowel BB1, DB1 en BB2 nog niet gezien. Dat iemand zo bewust echt een spel speelt en fantastisch gebruik maakt van de camera, waar het in dergelijke programma's tenslotte allemaal om draait.
  Admin dinsdag 24 oktober 2000 @ 11:55:17 #2
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_412288
Hier ben ik het helemaal mee eens, prachtige TV!!!!
idd niet leuk naar mariska toe, maar koen is een van de weinige die zich volledig bewust is WAAROM hij in De Bus zit.
Om die poen te winnen, natuurlijk.

Op het moment vind ik De Bus ook veel mooiere TV opleveren dan BB2.


Puntje voor SBS, betere casting.

Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_412328
Getverdemme, ik keek gisteren voor het eerst in weken weer eens (de live uitzending). Werd koen verkozen tot populairste, ging ie me toch een zeik verhaal ophangen dat ie een deel van het geld ging weggeven aan moelijk lerende kinderen, dat verhaal werd 4 keer herhaald zo van laat mij erin. Ik ging bijna over mijn nek. Medelijden met kinderen opweken om er zelf beter van te worden. En de duidelijkheid waarmee het gebeurde . Ze gooiden gelukkig meteen het geluid eraf anders had mijn woonkamer eronder gezeten. Wat een misselijk figuur. Daarvoor een stukje over de aankomst in Slagharen gingen ze "handtekeningen" uitdelen, toen liep het schaamrood me al over de kaken. Ik wou meteen mijn handtekening van Rutger H. weggooien, want hoe kan ik nog meedoen met mensen die maar liefst 9 handtekeningen hebben van "bekende Nederlanders" die echt iets "gepresteerd" hebben. Die kop van die hgast met dat paarse haar, van kijk mij eens ik ben de man
Wat een schijnvertoning. En daarna een stukje van iemand die een ontiegelijk lulverhaal tegen de camera ging houden. Gelukkig zit er een uitknop op mijn afstandbediening. Nee dat was weer genoeg bus voor de komende weken.
Copyright © 2001 by Party-pooper, illegal use or quotting will be severely punished
  FOK!-Schrikkelbaas dinsdag 24 oktober 2000 @ 12:28:49 #4
862 Arcee
Look closer
pi_412349
quote:
Op 24 oktober 2000 11:55 schreef yvonne het volgende:
Op het moment vind ik De Bus ook veel mooiere TV opleveren dan BB2.
Dat vind ik vanaf het begin af aan al. De Bus groep is veel meer een eenheid en straalt dat uit. In de BB-aflevering van gister zag ik pas voor het eerst iets van een groepsgevoel.
quote:
Op 24 oktober 2000 12:16 schreef Party-pooper het volgende:
Werd koen verkozen tot populairste, ging ie me toch een zeik verhaal ophangen dat ie een deel van het geld ging weggeven aan moelijk lerende kinderen, dat verhaal werd 4 keer herhaald zo van laat mij erin.
De populairste blijft er sowieso in, dus die vlieger gaat niet op.
quote:
Ik wou meteen mijn handtekening van Rutger H. weggooien, want hoe kan ik nog meedoen met mensen die maar liefst 9 handtekeningen hebben van "bekende Nederlanders" die echt iets "gepresteerd" hebben.
Moet dat dan? De personen zijn gewoon erg bekend, prestatie of niet.
quote:
En daarna een stukje van iemand die een ontiegelijk lulverhaal tegen de camera ging houden.
Jij houdt blijkbaar niet van zulke programma's, want veel puurder dan die scène krijg je 't niet. Mooie scène juist.
pi_412354
Wat ie volgens mij bedoelde was laat mij de volgende 4 weken erin zitten, dat zei ie ook duidelijk. En ik kijk wel eens naar BB(niet meer zoveel sinds Ali weg is, want Ali roeleerde zwaar), maar dit programma is gewoon zo ontieglelijk dom..
Copyright © 2001 by Party-pooper, illegal use or quotting will be severely punished
pi_412503
quote:
Op 24 oktober 2000 11:49 schreef Arcee het volgende:
<snip>
Hij is echt supercamerabewust en daarom ook verdient-ie 't om te winnen, vind ik.
Het mag dan leuk lijken voor sommige kijkers, maar 'een bewust spel spelen' vind ik toch teveel credit voor deze persoon Koen.
Ik zie hem niets anders doen dan bewust dwarsliggen en zoveel mogelijk verschillende en tegenstrijdige dingen tegelijk vertellen, maar dit niet uit vrije wil - nee, gewoon omdat hij niet anders kan.

Hij behoort tot de categorie die, wanneer aangesproken op fouten, leugens of gedrag, altijd instinctief reageert met ontkenning cq. een nieuwe onwaarheid.

Dit is zeer zeker geen bewust gedrag, Koen kàn gewoon niet anders. Een schoolvoorbeeld van 'denial'.

Types als Mariska raken hierdoor zó in verwarring dat ze er stapelgek van worden, niet van Koen, maar van de conflicterende boodschappen die hij aan iedereen geeft.
De rest heeft het gewoon te druk met zichzelf om hiervan last te hebben.

Buiten alle aan ieder zelf voorbehouden oordelen over deze persoon of de smaak van wat 'goede TV' is, vind ik het toch belangrijk om buiten de 'idool-vorming' te blijven wat betreft buspassagiers. Laat dat maar aan de middelbare scholiertjes over.

Een voorbeeld van iemand die wél bewust een spel speelt en daar ook de intelligentie voor heeft, is Ed in BB2.

  dinsdag 24 oktober 2000 @ 15:56:51 #7
2957 Meister
Food & Beverage Consumer
pi_412961
Ik ben het niet echt eens met je analyse van Koen (zie elders voor toelichting), maar: MOOR!!! Leuk je weer eens te zien, kerel
  dinsdag 24 oktober 2000 @ 21:49:55 #8
5329 berend
Sombrero Negro
pi_414138
Koen rules Big Time! Dat kan niet vaak gezegd worden. Mensen die het er niet mee eens (kunnen\willen\zouden willen\bla bla) zijn, die zijn te vergelijken met de rest, de kudde, in de bus.

De bus is trouwens ook het enige sbs programma waar ik naar kiek.

Ik hou van puzzelen...
  woensdag 25 oktober 2000 @ 01:13:43 #9
5785 VanDattum
Van dittum en van dattum...
pi_414595
Inderdaad: BRILJANT! Koen speelt hoog spel, maar is de enige die De Bus interessant houdt. Zelfs leuker dan BB2 op dit moment, vind ik. Koen, je bent een eikel, maar blijf maar lekker 'spelen' met de rest!
Je moet gewoon jezelluf blijve...!!!
pi_414769
quote:
Op 24 oktober 2000 15:56 schreef Meister het volgende:
Ik ben het niet echt eens met je analyse van Koen (zie elders voor toelichting), maar: MOOR!!! Leuk je weer eens te zien, kerel
Wederzijds, Meister! Heb me ff suf gezocht naar een bijdrage van jou waar je naar verwijst, maar niet gevonden.
Post je ook zo zelden tegenwoordig ?
  woensdag 25 oktober 2000 @ 16:26:51 #11
2957 Meister
Food & Beverage Consumer
pi_416361
Heh, sorry Moor; misschien was het al weer een tijdje terug of op Femfatalecountry waar ik ook nog wel eens wil rondhangen. Ik heb het gevoel dat ik nogal vaak apologiën voor Koen aan het schrijven ben (hij roept blijkbaar nogal extreme haatgevoelens op bij sommigen, wat ik een beetje overdreven vind ten aanizen van iemand die in feite in een soap meedoet..), dus ik wil niet in herhaling vervallen. Ja, ik schrijf ook veel minder, mis de felle discussies en de karakters die hier ten tijde van De Bus 1 met elkaar boststen wél .... maar misschien komt het nog terug
  woensdag 25 oktober 2000 @ 19:30:30 #12
5970 arjengre
PRoud member of ZGkK dpc
pi_417055
Koen is de masteeeeeeeeeeeeerrrrrrr

Zeeuwe Graaskracht Koeien, de bikkels uit Zeeland roeleren de DPC-clan
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')