abonnement Unibet Coolblue
pi_143079949
09:45
Sonny zit buiten op de banken in het zonnetje. Isabella en Colinda lopen door de keuken, Isabella’s ontbijt is klaar. Colinda en Isabella fluisteren wat tegen elkaar. Ze zegt dat er niets bij zit voor Sonny. Isabella zegt dat er net een Rotterdammer in de keuken liep, ze bedoelt een kakkerlak. Isabella vraagt hem of hij het nog uithoudt daar. Marije zit ook d’r ontbijtje te eten en praat met volle mond.

Isabella vertelt dat ze veel naar voetbalwedstrijden ging tot ze een vriendje had die hooligan was. Hij kwam altijd bont en blauw terug. Sonny vertelt dat hij 19 was en vader werd. Hij voetbalde toen bij F.C. Dordrecht maar kon beter ander werk zoeken.

Giorgio loopt rond bij het zwembad. Het is er nog steeds bezaaid met rommel.

Billy en Ruud worden wakker. Ze kussen wat, Billy zegt dat ze gek is op Ruud en ze rekt zich waarbij d’r blote billen te zien zijn. Even later loopt ze aangekleed door de loods.

D-B
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143080455
10:00
Laura belt met een bedrijf over de mutsen en eventueel petten. Charlotte wil hem ook even aan de telefoon hebben. Ze vraagt of het geld kost als ze de merknaam Chably veranderen naar Chably Utopia. Een nieuwe merknaam zou opnieuw geld kosten legt hij uit maar dan staat die ook weer voor 10 jaar vast. Charlotte zegt na afloop van het gesprek “jammer.”

Billy zit buiten met LauraB. Billy roept “hoi Ruud”, als hij langsloopt. Vanessa zegt tegen Charlotte dat ze nog niet zo lang wakker is.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143080844
10:30
Colinda is maar weer op bed gaan liggen. Op de achtergrond klinkt de douche. Colinda zegt tegen Marije die net de slaapkamer in is gelopen dat ze buiten in de zon gaat liggen. Binnen pak je geen vitamines zegt Colinda. Marije giebelt wat. Colinda wil in het weiland gaan liggen.
Vanessa vraagt aan Colinda of zij de was wil afhalen, zo worden haar plannen om te zonnen nog even uitgesteld.

Marije besmeert d’r gezicht met foundation. Laura staat in de bed and breakfast de bedden op te maken.

LauraB droogt vaat af die uit de vaatwasser komt. Vanessa zet er vuile vaat in. Ze pakt iets uit de keuken en zegt “deze hoort in mijn restaurant en moet hier niet staan.”
Vanessa commandeert “dit moeten we even met een doekje afdoen.” Dan laat LauraB Vanessa alleen achter in de keuken. Vanessa neemt de keuken af met een geel doekje. De verlichting binnen zal fel zijn vandaag, ook Vanessa loopt met een zonnebril rond.
LauraB is in het weiland gaan zitten bij de koeien.

Sonny waagt zich ook even in de keuken en maakt zich snel weer uit de voeten. Dan loopt Ruud er in en gaat zijn ontbijtje klaarmaken. Hij drinkt een paar glazen water.

Giorgio belt vanuit het kantoor met ongediertebestrijding. Hij heeft een factuur van hen liggen maar heeft geen IBAN nummer van hen en belt om het nummer te vragen. De man aan de telefoon gaat het nummer toesturen. Giorgio noemt het mailadres op. “Oh, nu weet iedereen dat”, zegt de man aan de telefoon. Volgens Giorgio maakt het niet uit.

D-B
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143081265
10:45
Colinda zit op bed wat te schrijven. Charlotte vraagt of ze haar motivatie opschrijft met op wie ze gaat stemmen. Marije staat nog steeds voor de spiegel te tutten.

Charlotte, Nicoline en Vanessa zitten buiten. Charlotte en Vanessa eten. Ze hebben het over het stemmen. Vanessa zegt stellig “ik was de vorige keer niet boos.” Nicoline vindt dat Charlotte moet stemmen op wie ze wil stemmen. Volgens Nicoline vindt niemand het meer heel erg om naar huis te gaan dus het maakt ook niet meer uit. Vanessa wijst naar Nicoline en zegt dat het inderdaad anders is als je het niet meer erg vindt om naar huis te gaan. Ze heeft thuis 2 beauty’s zitten zegt ze. Charlotte zegt dat ze thuis ook gelukkig zou zijn maar ze zou wel willen blijven.
Vanessa lacht dat ze moeten vragen voor de stemronde wie er het liefst naar huis willen. Ze zou dan die 3 personen willen nomineren. Charlotte heeft haar stemmen al doorgegeven achter.

Colinda huilt. Charlotte is er ineens ook. Colinda mist haar kinderen, ze drinkt een glaasje water. Colinda wacht al lang op haar post en vindt het een vervelend idee dat ze misschien nog een week moet wachten. Marije denkt dat ze weer gaat huilen vandaag.

Giorgio heeft met Johan gebeld. Het zeil ligt niet goed in het zwembad en hij moet misschien weer leeg. Giorgio overlegt het met de jongens, Ruud denkt dat het zeil niet zal scheuren.
Giorgio belt nog eens met Johan, het zeil ligt super strak vertelt hij. Giorgio vraagt of hij misschien toch langs wil rijden vandaag om even te kijken. Er volgt een streamlock. Giorgio kijkt daarna nog eens naar het zwembad.

D-B
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143081761
11:00
Colinda wil stemmen op basis van wat ze gedroomd heeft. Er is niemand aan wie ze een grafhekel heeft zodat ze 3 stemmen kan geven. Komende maand wil ze rellen en de personen die het hardst happen wil ze dan stemmen gaan geven.
Laura vindt het stemmen ook moeilijk deze keer. Het is voor het eerst dat ze niet weet op wie ze moet stemmen en daarom gaat ze op gevoel stemmen. Laura zegt altijd dat je moet verwachten stemmen te krijgen. Laura relativeert dat ze graag wil blijven tot 31 december maar als je naar huis moet ga je er niet dood aan.
Colinda heeft tegen Marije gezegd dat als ze niet weet op wie ze moet stemmen, dat ze dan maar op haar moet stemmen. Colinda gaat liever zelf naar huis dan dat ze op deze mensen stemt, ze gunt het aan de jongeren om door te gaan.

Isabella baalt van haar nieuwe haarkleur, ze wil de kapper bellen omdat ze zich net een wortel voelt.

Isabella oefent met darten, Rons foto is op het dartbord gepind. Volgens Isabella hebben ze zich in de zeik laten nemen door Ron en ziet niemand dat. Volgens Joey zien mensen dat wel.

Boca_Raton
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143082328
11:15
Joey en Ivan bespreken de stemmen. Van Joey hoeft er niemand te gaan. Joey vindt dat Ruud weinig doet, hij gooit de hele dag dartpijltjes en hij is steeds met Billy bezig. Joey weet het anders ook niet zegt hij.

Ivan wil stemmen op Marije. Hij vindt dat ze met veel praatjes binnenkwam en ze maakt er niets van waar. Hij vindt ook dat ze achter zijn rug om praat en in zijn gezicht lacht. Joey vindt dat iedereen met veel praatjes binnenkomt en weinig waarmaken. Hij vindt 3 stemmen dan wel veel om te geven voor dat punt van kritiek.

11:45
Colinda en Marije hebben het nog steeds over de stemmen. Marije stemt op mensen die ook steeds in de brieven genoemd worden.

Colinda wil met Marije samen een nieuw project starten. Marije zou met verschillende mensen een project starten maar het voelt steeds niet goed, ze zitten dan in elkaars vaarwater.

[ Bericht 23% gewijzigd door PKM op 05-08-2014 12:08:17 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143083475
12:00
De lijstjes worden opgehangen en de bewoners nemen plaats op de banken. Accu’s worden gewisseld. Billy geeft aan dat ze wil beginnen. Rienk hangt een zender om. Rienk vraagt zich af of Emil zal kijken vandaag. Billy vraagt zich af hoe ze de nominaties op tv laten zien. Charlotte vindt het stemmen moeilijk, ze vindt iedereen leuk nu. Deze keer zou ze het liefst overslaan. Joey wordt naar de zenderkamer geroepen.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143083836
12:15
Charlotte wil met z’n allen een lied zingen voor iedere stemming. Isabella staart wat voor zich uit, LauraB legt even d’r hoofd tegen haar aan. Isabella staart weer verder. Dan laat ze aan Laura zien waar ze allemaal gestoken is.

Joey komt aangewandeld met de elitestemmen envelop in zijn handen.

D-B


Vanessa herinnert dat toen Happie op de stoel zat hij 5 dagen baldadig was. Isabella vraagt of iemand haar paarse string gevonden heeft. Charlotte vraagt of de elitestemmen eerst gedaan worden, Joey zegt ja. Charlotte is er blij om.

Joey vat samen dat het een spannende maand was met het vertrek van Aike en financiële klappen. Hi wil zo snel mogelijk stemmen en het maar achter de rug hebben. De eerste elitestem is voor Ruud. Ruud juicht en wil zijn moeder bedanken. De tweede is voor Billy. “Bedankt”, roept Billy uit. De laatste is voor Charlotte. Charlotte lacht en vindt het top.

Billy blaat wat over haar huwelijk en bedankt iedereen voor de gezelligheid gisteravond. Ze vindt de sfeer heel goed op het moment. Billy’s eerste stem is voor Joey omdat hij weleens steekjes laat vallen met de webshop. De 2e is voor Isabella, al vindt ze het moeilijk om op haar te stemmen. Ze vond het pittig wat er afgelopen week gebeurde en dat Isabella gaan excuses aanbood daarvoor. Isabella is heel populair zegt Billy. Ze denkt dat Isabella nog beter wordt als ze dat kleine puntje aanpakt. De laatste is voor Marije omdat ze vindt dat zij dingen af moet maken. Marije vindt het helemaal goed.

Nicoline verdeelt en stemt op Sonny omdat hij vaak mokkend rondloopt en mensen hem nog niet goed hebben leren kennen. Hij lijkt zich te verschuilen achter het zwembad en ze wil weer de vrolijke Sonny van het begin zien. Marije krijgt er 1 omdat de dingen die ze doet allemaal ondersteunend zijn en ze wil dat Marije haar eigen stempel juist gaat drukken. Nicoline staat juist achter de dingen die Marije wil doen. De laatste is voor Colinda omdat Nicoline niet goed weet wat haar ideale samenleving precies is. Joey wordt naar de zenderkamer geroepen.

D-B
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143084310
12:30
De groep wacht tot Joey terug is. Dan zet Joey met een dikkere stift de streepjes op de lijstjes, dit zal de opdracht van regie zijn geweest.
Vanessa wil haar verontschuldigingen aanbieden voor de vorige maand, de stemmen die ze kreeg die kreeg ze terecht. Ze heeft hard nagedacht over de kritiek die ze kreeg. Ze geeft Joey een stem omdat hij vorige keer op haar stemde voor het mopperen terwijl hij vraagt of ze zijn dekbed wil wassen.
De tweede is voor Marije omdat ze wil weten wat haar plannen zijn. De derde is voor Sonny vanwege het mopperen.

Isabella wil beginnen met een positief punt. Vorige maand heeft ze op Ivan gestemd maar als er iemand is die de daad bij het woord voegt dan is hij het wel. Ivan glimlacht.
Sonny krijgt een stem ondanks het goede gesprek dat ze vanochtend met hem had. Ze wil dat hij zich meer laat zien. Hij moppert en dat snapt ze wel maar ze weet zeker dat hij meer kan toevoegen. Dit is een opsteker voor hem.
Joey krijgt een stem vanwege de webshop. Als hij hulp nodig heeft of hij er van af wil dan wil ze hem er graag bij helpen. Billy krijgt er ook 1. Billy glimlacht. Isabella zegt dat Billy een grote gunfactor heeft en ze wil haar niet weg hebben. Chably staat voor 2 namen en Isabella wil dat Billy daar meer voor gaat doen.

LauraB vindt dat ze goed is opgenomen in de groep en de sfeer is goed. Gisteravond vond ze ook heel gezellig. Ze geeft een stem aan Sonny omdat ze de toenadering niet kan vinden bij hem. Ze vindt hem een beetje de donderwolk die rondzweeft en daar heeft ze last van. Ze denkt dat iedereen er graag wil zijn maar heeft gehoord dat Sonny 5 maanden nog wel heel lang. Ze geeft daarom 2 stemmen aan hem. De andere is voor Marije omdat zij zich meer moet laten zien.

D-B


Marije verdeelt haar stemmen, op Ivan geeft ze er 1 omdat ze weinig met hem heeft. Marije is niet zo duidelijk, ze heeft soms het idee dat Nicoline haar in het vaarwater zit omdat ze juist dezelfde dingen willen. Joey krijgt er ook 1 vanwege de webshop. Marije vertelt het allemaal met een trillende stem, ze vindt het duidelijk heel moeilijk.

Charlotte heeft een lijstje gemaakt zodat het niet fout gaat vandaag. Ze wil zelf meer haar best doen maar houdt ook van op bed liggen en knuffelen. Deze maand vond ze best goed voor haar en ze heeft het idee dat ze veranderd is. Ze wil over iedereen iets positiefs zeggen.
Ze vindt dat ze naar Rienk toe is gegroeid. Nicoline vangt haar goed op. Billy vindt ze rustiger in de groep geworden. Laura zegt ze, mijn Laura, vindt ze erg lief en dat ze zich altijd inzet. Vanessa vindt ze beheerst en rustig. Van Ruud vindt ze dat hij goed met de koeien knuffelt. Joey is altijd bezig en aan het bouwen. Ivan zet zich altijd goed in. Giorgio is topie van de week en dat zegt genoeg. Isabella zingt goed en ze pakt goed Aikes dingen op. Colinda is lekker bezig zegt ze. Sonny vindt ze een keiharde werker. LauraB vindt ze heel erg positief en ze doet van alles. Marije vindt ze super behulpzaam, ze helpt iedereen en is er voor iedereen.

Joey krijgt een stem van Charlotte voor de webshop omdat er nog steeds dingen zijn die niet opgelost zijn. Sonny krijgt er ook 1 terwijl ze hem graag mag. Ze vindt dat hij snel heftig reageert op dingen. Ze bedoelt het dan goed en dan hebben ze een dingetje. Isabella krijgt ook een stem, ze denkt dat Isabella die wel verwacht had. Isabella kijkt verschrikt en zegt “nee”. Ze heeft het idee dat het weer is zoals in het begin waarin ze steeds dingetjes hadden en kibbelden. Ze vindt het juist zo jammer omdat het een tijd veel beter ging.

D-B
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143085215
12:45
Charlotte zegt “sorry” tegen Isabella terwijl ze wegloopt.

Colinda vindt het heel moeilijk. Colinda geeft een stem aan Ivan, het is niet vanwege hun aanvaring maar ze heeft gehoord dat hij een plan heeft en ze wil dat hij dat uitwerkt. Marije krijgt ook een stem omdat ze met een plan binnenkwam en ze wil dat ze daar mee doorgaat. Ze wil dat Marije de groep deelgenoot maakt in haar plan.
Sonny krijgt ook een stem. Sonny kijkt steeds bozer.

Laura geeft een stem aan Marije omdat ze haar eigen ding moet doen. Marije is heel behulpzaam, Laura is ook zo.
De volgende stem is voor Ivan omdat hij wel is van het aanpakken maar hij doet soms dingen zonder overleg. Ivan knikt dat hij het begrijpt.
De laatste is voor Sonny, ze vindt het moeilijk maar ze ziet in hem hoe zij ook binnenkwam. Ze vindt dat hij dingen direct tegen mensen moet zeggen in plaats van mopperen.

Rienk wil met de deur in huis vallen en leest op van papier. Hij vindt echte zelfkennis belangrijk, net als altruïsme, rechtvaardigheid en doorzettingsvermogen. Zijn negatieve keuze baseert hij op egoïsme, hypocrisie en twijfel. Hij is daarin zelfreflectie vergeten. Als hij egoïsme kiest dan zou dat zijn voor Charlotte, hypocrisie op Isabella en twijfel bij Nicoline. Toch snapt hij dat hij dan juist doet wat hij anderen verwijt. Hij stemt 3 keer op Nicoline en huilt er bij. Hij heeft Joey gevraagd haar ook 3 stemmen te geven zodat ze echt genomineerd wordt. Hij wil dat ze naar huis kan omdat hij van haar houdt.

D-B


Giorgio wil iedereen bedanken voor zijn topie. Hij zat in een negatieve vibe vast. De eerste stem is voor Marije omdat hij wil dat ze geen woorden heeft maar daden.
Colinda heeft hij niet goed leren kennen. Giorgio denkt dat Colinda mede door haar gave iedereen heel makkelijk kon leren kennen. Hij lacht erbij. Hij vindt het wel heel positief dat ze direct geld binnenbracht. Hij vraagt zich af wat er verder nog in Colinda zit en vraagt zich af of ze niet op een eilandje zit in de groep. Colinda wil er aan werken. Zij krijgt 2 stemmen van hem.

Ruud vindt dat Colinda geld verdient over de rug van kwetsbare mensen. Hij heeft ook onderzoek gedaan naar wat zij doet. Hij zegt dat de foto geen foto van zijn oma was. Colinda zegt dat ze dit al wist. “Natuurlijk komen mensen naar je toe, maar het zijn kwetsbare mensen”, zegt Ruud. Hij geeft haar 3 stemmen.

Sonny had gehoopt dat er een vervanger voor Aike zou komen met plannen en zakelijk inzicht. Hij geeft daarom LauraB 2 stemmen. Nicoline krijgt er ook 1 omdat hij vindt dat ze veel geld kan verdienen maar dat ze het blokkeert omdat ze soms een lage prijs accepteert. Ze zou commerciëler kunnen zijn maar hij vindt haar als persoon wel top.

Ivan verontschuldigt zich voor de uitbarsting van gisteren. Bij mensen apart heeft hij zich ook verontschuldigt.
Ivan twijfelde iemand stemmen te geven die alleen maar bezig is het jaar door te komen en niets toevoegt. Hij stemt op iemand die dingen zegt en mensen beschuldigt van dingen die de persoon evengoed ook doet. Die persoon geeft geen fouten toe. Ivan heeft liever iemand die het bloed onder de nagels vandaan haalt dan iemand die niet doet wat die zegt. Hij geeft daarom Marije 3 stemmen. Hij noemt sport, voeding, de bouw als punten die ze zou doen maar die ze niet waarmaakt.

Joey stemt niet op Nicoline. “Serieus”, vraagt Rienk. Joey kan het niet over zijn hart verkrijgen. Rienk schudt ongelovig zijn hoofd. Joey vindt dat Nicoline dingen doet voor de groep die een ander niet kan. Hij wil wel dat ze Rienks woorden ter harte neemt.
Joey stemt op Ruud, hij ziet hem steeds minder in de sportschool. Hij heeft steeds meer plezier met Sonny en Ivan en ziet Ruud niet meer. Charlotte vindt hij een heel lieve meid maar hij mist wat.
De laatste is voor Rienk omdat hij hem vannacht voor het blok gezet heeft.

Joey vat samen dat Marije, Colinda en Sonny genomineerd zijn.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143085281
Stemming aftermath, stream 2

Ca 13:05

Stemming voorbij, Sonny, Marije en Joey Colinda zijn genomineerd.

Rienk vraagt of Nico snapt waarom ie dit gedaan heeft ivm Joey's uitspraken "Hij gooit alles in het honderd!"
Rienk wil bevestiging dat NIco niet meer zegt dat ze weg wil.
Ze omhelzen elkaar en Nico zegt dat ze van hem houd en dat ie niet boos moet zijn op Joey, ze zegt dat hij Joey moet bedanken.
LauB "Dit was pas echt onzelfzuchtig
Ivan er ook even bij om te steuen.

Nico nogmaals "Ga maar Jopie bedanken" en roept *Jopie, waar is jopie?!*

Lot komt bij Lot en begint te slurpen enratelen, Rienkolien lijken niet echt te luisteren en gaan Joey zoeken. Rien lijkt te begrijpen dat ie het Joey niet makkelijk gemaakt heeft, ze lopen samen naar buiten.
Ruud blaat erdoorheen "Kennen jullie Rob en ERMil, die komedianten?!"

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Rienkolien vinden Joey op de trampoline en omhelzen hem.
Rienk "We willen je graag hier houden!"
Joey zegt sarcastisch "Ja, die academie en cante ostinato lijken me geweldig........."
Ze lachen er smakelijk om _O- _O-

Lot komt erbij en is druk bezig met damage-control mbt haar stem op Isa. "Ik bracht het toch positief en dan zegt ze ik kom toch voor jou op met betrekking toch Billy!"
Vanes zit daar ook te roken en wil bevestiging over hoe goed ze ut gedaan hep, Rienk complimenteerd haar dat ze zo goed teruggestuiterd is. Er volgt een SL van een paar minuten.

13.15

Terug en Ruud en BIlly erbij dat ie onderzoek gedaan heeft met hulp van mentalisten Rob en Emil,
Rienk zegt dat Mentalisten leugenaars zijn.
Ruud ratelt door over wat er allemaal niet klopt, ook dat Colinda heeft gezegd dat ze weet waar die 2 jongetjes lagen, en over 9/11.
Rienk "Ze is een valse profeet!"
Ruud "Het gaat om het geld wat ze ervoor vraagt, 50 euro van zwakke mensen!"
Pino wist ze wel word er geroepen. Ruud "nee pino wist ze ook niet, dat was gefuck!"
Lot, Billy en Ruud WEER over de Elite-stemmen en hoe het ze niet boeit, en toch niet genomineerd.
Laura nu bij Rienk, ze omhelzen elkaar en veel opbeurende woorden voor Rienk, ze heeft nog nooit iets slechts over hem gezegd, hij is een voorbeeld, ook Nico komt erbij knuffen. Lau vind ze beiden eerlijke mensen.
Lot, Marije en Billy erbij en Rienk "Naja grouphug," *heujjj*

Rienk leest voor wat ie geschrapt heeft uit zn speech "Behalve 2 en de kijkers thuis zullen weten wat ik ga doen" (Joey en Ivan want die waren erbij)
Weer korte SL, LauB nog bij Rienkolien bij rookplek, LauB vind het prachtig wat ie geschreven heeft. Nico leest de speech en zegt "Gevoel voor dramatiek heb jij!" en Rienk kaatst iets als "En allemaal gemeend!" terwijl LauB op de grond een peuk rookt.

[ Bericht 16% gewijzigd door Urb op 05-08-2014 13:50:13 ]
pi_143085398

dank aan Bull1966 voor het overzicht.




[ Bericht 31% gewijzigd door Dottey op 05-08-2014 13:46:53 ]
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_143085483
13:00 Stream 1
Nicoline wil dat Rienk niet boos is op Joey. De stream wordt gewisseld, Isabella huilt. Ze was heel erg bang dat Joey op Nicoline zou stemmen en dat ze genomineerd zou zijn. “Gelukkig”, roept Isabella uit. “Er is er 1 die ruzie met me heeft nu, eikel” zegt ze terwijl ze boos naar binnen loopt.

D-B


Colinda praat met Ivan terwijl ze Giorgio knuffelt. Isabella komt briesend voorbij, ze is boos vanwege de stem die Charlotte haar gaf omdat ze het zelf heeft opgenomen voor haar en Chably bij de stemming.

Voxs


LauraB vond het een rot gedoe met de stemming. Marije had wel stemmen verwacht van LauraB. Marije is te nuchter voor de “alles is lief”. Colinda heeft ze dan meer mee wat dat betreft. LauraB zegt dat ze wel positief is maar ook wel nuchter. Marije heeft gisteren al gezegd dat ze misschien op LauraB zou stemmen. Ze heeft toch gekozen voor Nicoline omdat die zelf ook naar huis wil.
LauraB was een kopje thee voor Isabella aan het zetten, ze vragen zich af waar Isabella is gebleven. Er volgt een streamlock.

[ Bericht 0% gewijzigd door PKM op 05-08-2014 13:45:56 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143085919
13.25 stream 2

Rienkolien lopen terug naar binnen, het is druk in de keuken, Ivan en Isa aan de bar en Joey, Sonny, Colinda en Billy aan tafel.
Ze praten met Ivan over de stemming, en dat Isa boos is om de stemmen van Rienk.
Rienk is niet blij dat Isa het niet snapt.
Ivan dat Isa boos is omdat Nico bijna op de schopstoel zat, en zonder Nico wil Isa hier ook niet zijn"
Ivan zei ook al dan niet grappend dat hij er alles aan zal doen om Nico volgende maand weg te krijgen en dat Isa er dan achteraan zal lopen.
Ze discusseren WEER over Joey's stem. Rienk is het nog steeds niet helemaal eens :')
Joey roept "Maar dit was mooier!"

Rienk knuft Nico en vraagt zacht "Blijf je, in ieder geval een maand? Tot na de chickenrun..?"
Nico geeft geen echt antwoord maar humt wat.
Nico "Ik ga naar Isabel" Rienk zegt mat "Doe haar de groeten van me"
Aan tafel blijken ze te gaan pokeren, Nico gaat Isa zoeken, Rienk gaat pokeren.

Nico vind Isa met LauB op de rookplek en de stream gaat even over naar de pokertafel in de inwoners-keuken.
En hup terug bij Nico, Isa, LauB en Marije. Isa is erg verdrietig om de stemmen van Rienk op Nico blijkbaar.
Nico legt uit dat Rienk al gezegd heeft dat hij haar voor het blok wil zetten en haar laat zkiezen, ookal heeft ze gezegd dat dat niet hoeft en ze echt zelf de beslissing wel kan maken.
Oh Isa is weggelopen hoor ik nu. Nico gaat niet achter haar aan.
LauB "Zou ik ook niet doen, het is nu een beetje hoog opgelopen" "Maar hoe voel jij je nu?"

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nico zag dit al aankomen maar wil zelf kiezen, komende tijd events waar ze zich verantwoordelijk voor voelt dus zal binnekort nog niet gaan.
Marije loopt weg bij Nico en LauB

[ Bericht 8% gewijzigd door Urb op 05-08-2014 13:50:06 ]
pi_143086164
13:15 Stream 1
Marije praat met Colinda, Marije heeft tranen in haar ogen.

D-B


Ivan wil dat er een man binnenkomt. Een Hollandse boer wil hij. Isabella zegt dat ze meende wat ze tegen hem zei. Ivan vraagt of ze bang was dat ze stemmen van hem zou krijgen.

Marije en Colinda praten met Sonny. Marije werd hoofd bouw, maar er waren geen mensen die kwamen helpen met de bouw.

Joey vertelt Isabella dat hij lang met Rienk gepraat heeft. Colinda wou eigenlijk 2 stemmen geven aan Nicoline. Isabella wilde de stem op Joey eigenlijk op Nicoline zetten.

Isabella zegt tegen Ivan dat ze huilde omdat ze niet zonder Nicoline zou kunnen. Er wordt weer van stream gewisseld.
Charlotte praat met Laura. Ivan is een keiharde werker maar ze vindt zijn reacties soms niet goed.

D-B


Ruud staat bij Stuk in het weiland. Isabella loopt gefrustreerd buiten rond met een mok thee. Ze ploft neer naast LauraB die zit te roken. Isabella zegt dat ze bijna weer zou gaan roken. Isabella zegt dat ze dacht dat het juist goed ging met Nicoline. Ze is bang dat Nicoline nu alsnog uit zichzelf gaat. Ze vindt dat Nicoline weinig meer gedaan heeft dan zaadjes in de grond stoppen. Ze vindt dat Nicoline iets moet neerzetten of echt de weg van de minste weerstand kiezen en weggaan.
Colinda is er ook bij gekomen, ze had de stemmen van Rienk op Nicoline niet verwacht. Ze zegt dat ze bijna echt huilde.
Isabella is boos en wil dat als Nicoline echt naar huis wil dat ze dan maar gaat en niet doet alsof ze haar zo leuk vindt. Er zijn zat andere mensen die haar plekje zouden willen.
Isabella moppert dat als Nicoline niet positiever wordt dat ze volgende keer 3 stemmen krijgt. Dan wil ze dat Nicoline haar met rust laat.
LauraB denkt dat Nicoline te weinig steun uit de groep krijgt. Isabella legt uit dat Nicoline al weg wilde toen Aike ging.
Isabella huilt en zegt dat Nicoline haar verbaasd aankeek met die stomme blauwe kijkers van d’r met een blik van “heb ik iets fout gedaan dan?” LauraB snapt dat Isabella Nicoline niet weg wil hebben omdat ze haar vriendin is. LauraB zegt dat Nicoline voorlopig in ieder geval nog niet gaat. Isabella zegt dat het wel een teken is geweest nu.

D-B


[ Bericht 1% gewijzigd door PKM op 05-08-2014 13:45:44 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143086319
Ca 13.40 stream 2

LauB probeert Nico op te beuren want vind dat Nico zoveel mooie idealen heeft!
Nico dat die hier toch niet lukken..ze kan gewoon niet beloven dat ze tot het einde hier blijft.
Nico "Ik snap dat Isa even overmand is door emoteies maar kom op zeg"
LauB "maar je bent wel echt een vriendinnetje"
Nico "Maar als ze wegloopt dan...
Ze besluiten dat het later wel kan, LauB gaat naast Nico op de grond zitten geeft Nico een knuffel, ze willen op de akkur gaan werken.
Vanes komt weer een peuk roken (waar komen die magische peuken toch vandaan elk half uur? :') ) en zegt dat ze alle bedden wil schoonmaken vandaag "de waslijnen zullen vol hangen"

13.45

LauB "Ik durf Sonny niet meer onder ogen te komen, maar het gevoel was gelukkig wel wederzijds!" :D
Nico vind het ook maar raar dat Sonny op haar gestemd om iets te goedkoop verkocht.
Ze vragen zich af wie van de 3 zal gaan, Nico merkt op dat ze psies op de 3 genomineerden gestemd heeft.
Ze vinden het heftig wat Ruud gedaan heeft ivm Colinda maar vinden dat ie het wel netjes gedaan heeft (ookal was LauB het er in principe niet mee eens en wist al van de ontmaskering)
Ze praten skeptisch over Colinda's *gave*

[ Bericht 10% gewijzigd door Urb op 05-08-2014 13:50:00 ]
pi_143086560
13:30 Stream 1
Nicoline komt er ook bij en spreekt Isabella aan. Isabella loopt weg en zegt dat Nicoline maar gaan moet. “Er worden zelfs spelletjes gespeeld om je”, zegt Isabella en ze maakt een kots geluid erbij. “Dat wist ik toch ook niet”, mompelt Nicoline.

D-B


Isabella gaat naar de koeien en vraagt of ze lekker in de schaduw liggen. Ze loopt snikkend door het weiland heen. Ze roept naar Marije als ze die ziet lopen en lacht dan als ze ziet dat Marije nog steeds bang is voor de koeien. Isabella zegt dat het net is alsof ze zelf op de schopstoel zit, zo boos is ze. Ze wil nu proberen er te zijn voor Marije die wel genomineerd is. Marije zegt dat ze stond te trillen. Marije was bang dat ze samen met Joey genomineerd zou worden.
Isabella zegt dat die kaars ook leuk is, die is lekker gesmolten zegt ze. Marije verbaasd zich er over dat de groep steeds terug komt op voedingsdeskundige maar dat ze dat nooit gezegd heeft.

Isabella zegt dat ze heel erg boos is en ook omdat Nicoline er nu niet op zit. Isabella zegt “jij wilt hier heel graag blijven.” Volgende keer geeft ze Rienk of Nicoline 3 stemmen. Nicoline kwam omdat ze een boodschap heeft over voedselverspilling. Ze zegt dat ze de hele dag met een spandoek moet gaan staan maar Nicoline wil gaan als ze haar dingen niet kan doen hier.
Marije vond het heftig toen Nicoline tijdens centraal huilde omdat ze misschien haar dingen daar niet langer zou kunnen doen. Marije heeft nooit gehuild om de dingen die ze niet kan doen. Isabella snapt nu eindelijk waarom Rienk 2 dagen in bed bleef.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143086677
13:50 stream 2

LauB en Nico nog steeds op de grond bij rookplek, ze praten over wie er weg zal gaan en zijn benieuwd wie er in gaat komen.
Nico denkt dat Marije wellicht zal gaan want al eerder genomineerd. Ze snappen de stem van Marije op Nico over in haar vaarwater zitten maar vreemd.
Ze gunnen het Sonny wel om te blijven.
Lau komt erbij en roept "chickies!" ze vind dat men stemming niet persoonlijk moet vatten.
Ze zijn het er over eens dat ze Isa gewoon even moeten laten, Nico gaat straks wel met haar praten.

Stream wissel naar Ruud en Vanes achter de loods die het hebben dat ze de 8 maanden gewoon gaan halen!
Vanes zit in de zon te bakken/lezen en Ruud traint, beiden zeggen weinig tot niets.

13.55

Stream weer terug naar de dames aan de zijkant van de loods over idealen/mogelijkheden die in Utopia beter zijn, en dat ze buiten best wel van het geld verdienen zijn.
Het niveau van LauB en Nico lijkt ietwat te hoog gegrepen voor Laura die weinig zegt. oO<
En dan over dat het zwembad weer leeg moet, schandalig dat al dat water er weer uit moet, ze vinden dat heel zonde.......

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ze gaan binnen verhaal halen, het zeil zit niet goed en kans op scheuren, vandaar dat het bad leeg moet. Ze willen het water ergens anders voor gebruiken (akkur ofzo)

[ Bericht 11% gewijzigd door Urb op 05-08-2014 13:59:37 ]
pi_143086979
13:45 Stream 1
Isabella wil alvast beginnen om het oktoberfest te organiseren. Ineens ontdekt ze dat het om hen heen een oerwoud begint te worden.
Marije wil geen zwemlessen geven, daar moet een gediplomeerd persoon staan en dat is ze niet.
Isabella vraagt wat Marije echt zou willen. Marije zou willen helpen eten koken. Nicoline zit haar daarmee in het vaarwater. Er is ook nog weinig geld voor het eten zegt ze. Hier heeft ze helemaal geen zin om te koken of iets te doen. De keuken is ook altijd een pleurisbende zegt ze en iedereen pakt spullen uit elkaars koelkast. Marije wil ook wat doen met het Sinterklaasfeest. Hij is nu met vakantie, Isabella zou hem graag op 3 december daar willen hebben.

Isabella zegt dat Marije ook kan helpen met de pink edition markt, Laura houdt het ook niet vol. Marije baalt dat ze stemmen krijgt omdat ze zo behulpzaam is en ze meer voor zichzelf doen moet. Als ze dan iets voor zichzelf doen wil dan krijgt ze allemaal negatieve reacties op wat ze wil doen.
Isabella is het opgevallen dat iedere keer haar mailtjes geopend zijn maar van andere bewoners niet.
Marije vindt dat ze de elitestemmen wel kunnen afschaffen, het is steeds hetzelfde. Isabella snapt de stemmen deze keer wel. Isabella realiseert zich dat Ruud en Billy niet geliefd zijn in de buitenwereld. Dan vraagt ze zich af of die 2 stemmen hebben gehad zodat ze kunnen trouwen in de buitenwereld.

Isabella heeft nog getwijfeld Nicoline een stem te geven omdat ze weg wil maar ze deed het niet omdat ze wilde dat Nicoline zou blijven. Marije verbaast zich er over dat Nicoline dooie insecten stond te aaien en die lief vond.

D-B
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143087064
14.00 stream 2

Nico en LauB drinken water in de keuken, aan tafel zit een hele groep te pokeren, bijna allemaal met (zonne)brillen op.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nico bij Vanes in heur keuken doet verhaal over zwembad wat weer leeg moet.
Vanes schilt eerpels. Ze snappen niet dat het WEER verkeerd gegaan is met dat bad en dat het AL 5 augustus is..
Ze keuvelen wat over de stemmen van Rienk op Nico en dat Isa bang is dat Marije en Nico zullen gaan.

Nico en Vanes lopen naar buiten en stream blijft hangen op de pokertafel waar gezellig gekeuveld en gespeeld word door Sonny, Joey, Gio, Rienk, Colinda, Billy en Ivan.

14.15

Vanes en Nico op de akkur, Johan komt de poort ingelopen met een apparaat, wss zwembadpomp.
Het lijkt hem mee te vallen maar raad toch aan hem leeg te laten lopen ivm verantwoordelijkeheid.
Duurt 1.5 a 2 uur voor ie leeg is, water stroomt naar de beesies zegt Johan, nou dat word een lekkere modderpoel dan lijkt me.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
14.25

Doek/liners kapot = 950 euro kosten, ze gaan het proberen en als het niet lukt mogen ze Johan weer bellen.
Hij vertrekt en er word geroepen tot morgen!

[ Bericht 6% gewijzigd door Urb op 05-08-2014 14:26:43 ]
pi_143087562
14:00 Stream 1
In het kantoor is Laura gaan zitten met Charlotte. Laura zegt dat ze goed bezig zijn en dat kun je ook zien met de stemming.
Charlotte verbaast zich over de publieksstem. Charlotte denkt dat het komt doordat ze wat problemen met Billy en met Isabella gehad heeft. Ze is een kletskous en is nieuwsgierig en dat diva gedoe vinden mensen vervelend. Charlotte beweert dat ze het niet erg vindt. Laura vindt haar wel heel leuk.
Wat Laura erg vindt is dat Charlotte en Vanessa de afgelopen maand gegroeid zijn. Laura tekent wat verder en Charlotte typt wat. Laura reserveert Charlotte voor 20:00 vanavond.

Isabella vertelt Laura en LauraB waarom ze zo boos is op Nicoline. LauraB zegt dat Nicoline dit niet in gang gezet heeft. Laura vraagt of ze nou boos is op Nicoline of op Rienk. LauraB zegt dat het nog gezellig wordt in hun slaapkamer. Als Colinda vertrekt dan gaat Isabella in die kamer slapen.

D-B


Laura vindt dat Isabella nu maar even aan zichzelf moet denken. Ze is de hele week al druk geweest nu met anderen. Laura noemt wat dingen die Isabella heel goed doet zoals het zingen, live in de loods en de markt. Isabella wil nog niet met Charlotte praten. Zij vond juist dat het nu het beste ging tussen haar en Charlotte. Volgens Laura en Laura lopen die 2 altijd precies langs elkaar op. Isabella zegt dat ze wat mailtjes heeft geschreven met alleen haar eigen naam. Ze heeft niet het idee dat ze samen iets aan het doen zijn. Van de week wou Charlotte ook weer alleen oefenen en toonladders wou ze ook zelf doen. Ze heeft niet het idee dat ze samen een concert opzetten. Laura denkt dat Charlotte dat ook met haar heeft. Laura weet de reden van het stemmen wel maar kan het niet uitleggen.

De stem van Billy wist Isabella al en die van Charlotte had ze ook al wel van gehoord. Er zijn 2 wolven in schaapskleding zegt Isabella. Laura vraagt of dat Billy en Charlotte zijn. Laura ziet dat niet zo.
Laura herinnert Isabella er aan dat het haar ook gelukt is de problemen met Ruud op te lossen door het uit te spreken.
Isabella wil vanavond met Charlotte een wijntje drinken als Charlotte geen plannen heeft. Laura zegt dat ze vanavond tijd heeft gevraagd met Charlotte en Vanessa. LauraB stelt voor dat Isabella morgen met Charlotte praat.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143088098
14.30 stream 2

Rienkolien op banken rond kamvuur-ton over stemming/boze Isa, Billy komt erbij zitten.
Ze zijn benieuwnd naar de nieuwen morgen en denken dat Marije zal gaan want ontzichtbaar.
Nico hoopt dat Colinda zal gaan.
LauB en Marije komen erbij zitten.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wissel naar Isa en Vanes in kantoortje, praten over Rienkolien.
Vanes dat het iets tussen hun 2 is en ze meent dat Nico toch niet tot het einde zal blijven.
Isa dat er mensen die niet weg willen op de bank zitten terwijl Nico huilt als er dingen van haar niet winstgevend zijn en niet doorgaan want dan niet leuk.
Vanes meent dat Nico twijflet door Rienk, heeft niks met de rest te maken, even later laat ze Isa alleen achter in het kantoortje. Isa zucht en puft en mompelt "Lekker..."

[ Bericht 13% gewijzigd door Urb op 05-08-2014 14:42:26 ]
pi_143088223
14:15
Nicoline vraagt of ze er bij mag komen zitten. Laura is benieuwd naar de nieuwen die binnenkomen. Laura denkt dat er een iets oudere man en vrouw binnenkomen.

Isabella loopt weg, Laura zegt tegen Nicoline dat Isabella gewoon even uit moet ratelen. Isabella loopt naar de werkschuur en vraagt of Charlotte even wil praten. Charlotte wil even snel iets afmaken.

Er is telefoon, Marije neemt op. De dame moet Isabella hebben, er zijn wat artiesten die wel interesse hebben in de Hollandse avond.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143088500
14:45 stream 2

Awkward silence tussen Nico en Isa in de slaapkamer. Nico rommelt wat bij haar plankje en Isa eet chocola.
Isa kijkt naar Nico en breekt in tranen uit en Nico komt erbij zitten. Ze omhelzen elkaar innig.
Isa "Is het dan echt zo stom hier?" "Ik ben gewoon gek op je, een van de weinigen hier. Als je weg ben weet ik het echt niet meer"

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Isa vraagt Nico of de gevoelens tussen haar en Rienk meespelen, Nico zegt dat dat inderdaad ook meespeelt.
Isa "Dan mag je van mij gaan" Maar Nico zegt nee, nee
Ivan kwam langs het gat in de muur naar de mannen-slaapkamer en begint over het irriteren van anderen.
Isa wil uitleg HOE ze dan anderen irriteert maar Ivan zegt dat dat niet uit te leggen is..
Hij krijgt zendercheck en loopt weer weg.

[ Bericht 26% gewijzigd door Urb op 05-08-2014 15:00:58 ]
pi_143088862
14:30 Stream 1
Rienk loopt met de gieter naar de kas. Dan ziet hij een vlindertje, hij vindt het cute. Hij loopt fluitend weg bij de kas. Rienk plukt enkele gigantisch grote groene bladeren weg van de akker. Hij loopt met het vreemde boeket richting loods. Hij loopt langs Vanessa, Laura, Marije en LauraB. Binnen zegt hij dat ze wat rabarber gaan eten. Ivan is de eerste die een stuk afscheurt en opeet. Rienk hapt een stuk van een blad af en loopt verder.

D-B


Marije zegt dat ze zwemles geven heel leuk vindt maar dat wil ze niet hier doen. Vanessa wil wel zwemles van haar.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')