abonnement Unibet Coolblue
pi_142954803
http://www.volkskrant.nl/(...)voor-NRC-Media.dhtml
quote:
Telegraaf Media Groep (TMG) lijkt de belangrijkste gegadigde om het krantenbedrijf NRC Media over te nemen. Daarover bericht het Financieele Dagblad. Volgens ingewijden heeft TMG een bod van 90 miljoen euro uitgebracht.

Dat is afgewezen door Egeria, de investeringsmaatschappij die sinds 2010 NRC Media in handen heeft. TMG overweegt nu een hoger bod om de uitgever van NRC Handelsblad en Nrc.next toch te kunnen overnemen. Een verkoop van puzzelbedrijf Keesing moet de overname financieren.

Egeria zette NRC Media in maart officieel in de etalage. De investeerder kocht ruim 4 jaar geleden de onderneming voor circa 70 miljoen euro, samen met mediaondernemer Derk Sauer. Sindsdien is het rendement bij de uitgever opgekrikt: het bedrijf is nu goed voor brutobedrijfsresultaat van 15 tot 20 miljoen, aldus een bron.

[..]

Godsklote zeg, de NRC, een van de laatste overgebleven kwaliteitskranten, wordt wellicht overgenomen door die cowboys van de Telegrof. Komen ze gezellig schouder aan schouder te staan met bagger als Metro, Spits, Sky Radio en Powned. Je moet er toch niet aan denken? :{
pi_142954823
Kut dubbel.
pi_142955482
rip nrc
pi_142956199
Telegraaf heeft een dalende oplage, maar wel eigen drukpersen. Die kosten alleen maar geld als ze stilstaan. Dus ze kopen niet zozeer het NRC, maar meer de drukoplage van het NRC.
Ik verwacht niet dat het NRC binnen korte tijd een 2e Telegraaaf wordt.
Acquisitie n.a.v. deze post wordt niet op prijs gesteld.
Don't you see going to heaven is just in the thought that you might?
As an on-line radio program grows longer, the probability of a German song approaches 1.
pi_142984518
Dubbel gek.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')