ziet er goed uit zo krijg je hem in een sushirestaurant ook hoor.quote:Op zondag 10 augustus 2014 00:19 schreef Bienelientjee het volgende:
Mijn mooiste stukje sushi van vanavond! Geen idee of hij waardig genoeg is voor hier!
[ afbeelding ]
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Let me see you stripped down to the bone
quote:Op zondag 10 augustus 2014 18:10 schreef minilot het volgende:
Een beetje laat want het Great British Bakeoff-seizoen is alweer een paar dagen gelden begonnen, maar ik had vandaag pas tijd.. De 'trout picnic pie' met saffraanmayo uit de finale van vorig jaar!
[ afbeelding ]
Van onder naar boven:
- Kukurma-rijst met sjalotjes en knoflook
- Geroosterde puntpaprika
- Forelfilet met citroen- en kruidenboter
- Groene aspergetopjes in vinaigrette
- Geraspte rode biet met balsamico en bruine suiker
- Geroosterde zoete aardappel
Holy crap! Hulde!SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
Ik vind 'm er ook echt prachtig uit zien, maar mij lijkt het niet te eten. Of heb ik ongelijk?quote:Op zondag 10 augustus 2014 18:32 schreef Isabeau het volgende:
Dat was de taart van de winnares en aangezien die van jou mooier is...
nee hoor, echt niet, als ik het kunstgras-achtig-iets weg denk, die hand en de belichting en zulks, issi nog steeds echt een stuk minderquote:Op zondag 10 augustus 2014 18:27 schreef minilot het volgende:
Charmantere foto scheelt misschien ook wel. Maar toch!
de paprika zou ik zelf weglaten, lijkt mij te dominant hierbij. Zoete aardappel is redelijk neutraal en de rest van de componenten wordt bijv. in de Scandinavische keuken regelmatig bij elkaar gebruikt. Prima combi vind ikquote:Op zondag 10 augustus 2014 18:33 schreef Unites het volgende:
[..]
Ik vind 'm er ook echt prachtig uit zien, maar mij lijkt het niet te eten. Of heb ik ongelijk?
Paprika was maar een klein beetje en zat qua smaak niet in de weg. Ik had vooraf ook een hard hoofd in die combinatie van ingrediënten, maar het was eigenlijk gewoon allemaal lekker bij elkaar. Ook ik was verrast.quote:Op zondag 10 augustus 2014 18:35 schreef Molo het volgende:
[..]
de paprika zou ik zelf weglaten, lijkt mij te dominant hierbij. Zoete aardappel is redelijk neutraal en de rest van de componenten wordt bijv. in de Scandinavische keuken regelmatig bij elkaar gebruikt. Prima combi vind ik
Dat komt van een jaar lang trouw naar Rudolphs Bakery kijken op 24 Kitchen, vrees ik. Ik vond zijn recepten altijd ruk en soms zelfs ronduit onsmakelijk, maar je leert er blijkbaar wél een beetje van hoe je een hoge vorm enigszins netjes met deeg kunt bekleden.quote:
Ik doe nog weleens het deeg in de vorm frotten (eerst stuk bakpapier rond de rand en op de bodem om goed te kunnen lossen) en dan netjes zelfde dikte maken door een sapglas erin te zetten en het netjes gelijk te rollen.quote:Op woensdag 13 augustus 2014 13:51 schreef minilot het volgende:
[..]
Dat komt van een jaar lang trouw naar Rudolphs Bakery kijken op 24 Kitchen, vrees ik. Ik vond zijn recepten altijd ruk en soms zelfs ronduit onsmakelijk, maar je leert er blijkbaar wél een beetje van hoe je een hoge vorm enigszins netjes met deeg kunt bekleden.
Lekker!quote:Op woensdag 13 augustus 2014 20:03 schreef _Loki het volgende:
[ afbeelding ]
Mini carrot cakes woo!
Uiteraard met vanille cream cheese frosting
quote:Op woensdag 13 augustus 2014 20:03 schreef _Loki het volgende:
[ afbeelding ]
Mini carrot cakes woo!
Uiteraard met vanille cream cheese frosting
Ik vond Rudolph's Bakery altijd geweldig maar ben het intussen héél moe geworden. De manier van zo'n programma presenteren en inderdaad de recepten... blehh. Zal niet zo snel meer een recept daarvan maken.quote:Op woensdag 13 augustus 2014 13:51 schreef minilot het volgende:
[..]
Dat komt van een jaar lang trouw naar Rudolphs Bakery kijken op 24 Kitchen, vrees ik. Ik vond zijn recepten altijd ruk en soms zelfs ronduit onsmakelijk, maar je leert er blijkbaar wél een beetje van hoe je een hoge vorm enigszins netjes met deeg kunt bekleden.
Ik heb Rudolph altijd irritant gevonden, zo gauw ik zijn stem hoor zap ik al wegquote:Op donderdag 14 augustus 2014 01:04 schreef dahippieunicorn het volgende:
[..]
[..]
Ik vond Rudolph's Bakery altijd geweldig maar ben het intussen héél moe geworden. De manier van zo'n programma presenteren en inderdaad de recepten... blehh. Zal niet zo snel meer een recept daarvan maken.
Je weet dat hij een eigen kookzender heeft?quote:Op donderdag 14 augustus 2014 10:48 schreef RobinOok het volgende:
Ah nee, Rudolph is lief! En hij kan ook bakken ook.
Ik ken zijn programma niet, maar het verbaast met dat het slecht zou zijn. Waarom dan?
Past hij zijn recepten aan 't RTL4 volk aan of zo?
Nee.quote:Op donderdag 14 augustus 2014 10:57 schreef Unites het volgende:
[..]
Je weet dat hij een eigen kookzender heeft?
Nee, de kleur is oke, aan de lichte kant zelfs. Je hebt alleen de verkeerde soort bulgur gebruikt. Kisir wordt gemaakt van fijne bulgur. Verder doen wij er ook granaatappelsiroop/melasse in en iets meer sla/groente in.quote:Op donderdag 14 augustus 2014 11:02 schreef sararaats het volgende:
[ afbeelding ]
kisir (ik denk teveel tomatenpuree )
Jazeker, heel lekker zelfs.quote:Op donderdag 14 augustus 2014 12:06 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Nee, de kleur is oke, aan de lichte kant zelfs. Je hebt alleen de verkeerde soort bulgur gebruikt. Kisir wordt gemaakt van fijne bulgur. Verder doen wij er ook granaatappelsiroop/melasse in en iets meer sla/groente in.
Smaakte het wel oke?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |