quote:Op donderdag 11 september 2014 09:30 schreef gcjoel het volgende:
[..]
Oeh dat ziet er lekker uit, hoe maak je dit? En wat voor noedels zijn dit? Zien er lekker uit!
Nou, of -ie zeer goed is weet ik niet. Wellicht niet volkomen authentiek. Lekker was het in elk geval wel. Eerst rooster ik in de oven, op een hoge temperatuur:quote:Op woensdag 10 september 2014 20:51 schreef Ansu het volgende:
[..]
Hoe maak jij je (ongetwijfeld zeer goede) pho?
Bouillon, mosterd, paddestoelen en pasta: dat smaakt ongetwijfeld zeer comfortabel! Echt iets om met een kom vol ervan mee op de bank te kruipen als het regent buiten.quote:Op donderdag 11 september 2014 11:09 schreef Myraela het volgende:
[..]
Je gaat lekker Lonaa.
Ik ga op de budget-tour en daar was deze simpele spaghetti met champignonsaus geschikt voor.
[ link | afbeelding ]
Altijd lekker, zoiets. Volgende keer zelf brood bakken?quote:Op woensdag 10 september 2014 20:58 schreef Lonaa het volgende:
Hier was het weer Wereld Woensdag. Dit keer aten we Marokkaanse Tajine
[ afbeelding ]
Ik wil daar wel wat meer mee oefenen.quote:Op donderdag 11 september 2014 11:36 schreef minilot het volgende:
[..]
Altijd lekker, zoiets. Volgende keer zelf brood bakken?
Ja wel een beetje onorthodox, ik had rendang curry pasta en die moest op. Ik heb er met kokosmelk en gehakt een soort nasi goreng van gemaakt, die trouwens wel heel goed smaaktequote:Op donderdag 11 september 2014 18:17 schreef minilot het volgende:
Rendang! In je huisje. Van je eigen kook pitjes. Helemaal voor jezelf.
Dat ziet er leuk uit zegquote:Op zaterdag 13 september 2014 18:22 schreef Bienelientjee het volgende:
Mijn nieuwe sushi uitprobeersel:
[ afbeelding ]
Ga de volgende keer eens proberen om mooiere en scherpere foto's te maken!
Wauw!quote:Op zaterdag 13 september 2014 18:22 schreef Bienelientjee het volgende:
Mijn nieuwe sushi uitprobeersel:
[ afbeelding ]
Ga de volgende keer eens proberen om mooiere en scherpere foto's te maken!
! Hoe heb je dat nou gemaakt?quote:Op zaterdag 13 september 2014 18:22 schreef Bienelientjee het volgende:
Mijn nieuwe sushi uitprobeersel:
[ afbeelding ]
Ga de volgende keer eens proberen om mooiere en scherpere foto's te maken!
quote:Op zondag 14 september 2014 12:07 schreef minilot het volgende:
[ afbeelding ]
Boterkoek, appels in zoute karamel, daar weer een kruimellaag op en dan nog karamelglazuur.
*burp*
Ik noem het: de duizend-kcalorieën-per-kubieke-centimeter.
dat ziet er echt heerlijk uitquote:Op zondag 14 september 2014 12:07 schreef minilot het volgende:
[ afbeelding ]
Boterkoek, appels in zoute karamel, daar weer een kruimellaag op en dan nog karamelglazuur.
*burp*
Ik noem het: de duizend-kcalorieën-per-kubieke-centimeter.
Op deze website gevonden! Alleen heb ik dan zalm gebruikt i.p.v. tonijn! Ik vond mijn versie nog aardig goed gelukt! En er staat een handig youtube filmpje bij waarin ze voordoen hoe je het maakt.quote:
Thanks, leuk! Die draak is zeker tof zeg!quote:Op zondag 14 september 2014 13:58 schreef Bienelientjee het volgende:
[..]
Op deze website gevonden! Alleen heb ik dan zalm gebruikt i.p.v. tonijn! Ik vond mijn versie nog aardig goed gelukt! En er staat een handig youtube filmpje bij waarin ze voordoen hoe je het maakt.
http://makesushi.org/full-moon-sushi-roll-recipe/
Die persoon heeft ook nog andere sushi dingen (Check die santa roll en die draak, als je bovenaan op sushi klikt! )
Oeh heerlijkquote:Op zondag 14 september 2014 12:07 schreef minilot het volgende:
[ afbeelding ]
Boterkoek, appels in zoute karamel, daar weer een kruimellaag op en dan nog karamelglazuur.
*burp*
Ik noem het: de duizend-kcalorieën-per-kubieke-centimeter.
Ziet er lekker uit maar voor mij gaat er niks boven de tompoezen van Holtkampquote:Op dinsdag 16 september 2014 15:06 schreef minilot het volgende:
Tompoezen gemaakt!
[ afbeelding ]
Eigen deeg, eigen custard, eigen fondant.
Ik heb min of meer het recept op de website van Heel Holland Bakt aangehouden omdat ik dat graag wilde uitproberen, maar wat een baggerrecept was het zeg! Ik heb heel wat eigen bakinstinct moeten gebruiken, maaarrrrr ze zijn goed gelukt.
Wijzigingen ten opzichte van het recept:
- Vulling van alleen Zwitserse room in plaats van een laag Zwitserse room en een laag slagroom
- Zelf fondant gemaakt van eiwit, glucose en poedersuiker in plaats van fondant uit een pakje.
En ze zijn lekker geworden!
[..]
Thanks, leuk! Die draak is zeker tof zeg!
Recepten van Holtkamp zijn inderdaad altijd beregoed!quote:Op dinsdag 16 september 2014 20:33 schreef Molo het volgende:
[..]
Ziet er lekker uit maar voor mij gaat er niks boven de tompoezen van Holtkamp
Eind van het filmpje geeft hij omgerekende recept voor 10 tompoezen
Nooit zelf gemaakt hier, ik haal ze altijd bij die held zelf
Hehehe. Gek mevrouwtje. I like the way you thinkquote:Op dinsdag 16 september 2014 21:50 schreef minilot het volgende:
[..]
Recepten van Holtkamp zijn inderdaad altijd beregoed!
Alleen, gezien de hilarische tompoezen-aflevering van afgelopen zondag van Heel Holland Bakt wilde ik me vooral daarop baseren..
Maar ik stopte bij nader inzien ook eidooier in mijn gele room en ik maakte zelf fondant, dus uiteindelijk was het wel meer Cees Holtkamp dan Omroep Max!
Heb je nog nooit gekeken? Ga je schamenquote:Op dinsdag 16 september 2014 21:56 schreef Molo het volgende:
[..]
Hehehe. Gek mevrouwtje. I like the way you think
Ik moet echt eens die serie gaan kijken geloof ik
Nopequote:Op woensdag 17 september 2014 00:26 schreef De_Taartjesfee het volgende:
[..]
Heb je nog nooit gekeken? Ga je schamen
Minilot je tompoes ziet er heerlijk uit
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |