Wat een fantastisch recept is dat hè? Ik maak regelmatig iets van David Lebovitz als er een feest ofzo bij mijn schoonfamilie is (altijd een succes!) en ik had een paar jaar geleden met kerst een paar liter van dit karamelijs geproduceerd. Ik denk dat het het lekkerste ijs is dat ik ooit zelf gemaakt heb.quote:Op woensdag 30 juli 2014 20:56 schreef dahippieunicorn het volgende:
Salted Caramel ijs
[ afbeelding ]
Dat is lief van je, thanks!quote:Op donderdag 31 juli 2014 16:11 schreef Skoap het volgende:
Oh sorry, ik had hem alleen maar even snel geopend omdat ik zag dat er geen nieuwe was.
Zal dat zo ff aanpassen.
done!quote:Op donderdag 31 juli 2014 16:14 schreef minilot het volgende:
O, en ook daar waar zeventien staat even achttien van maken
Oh die heb ik ook gehaald vanmiddag. Kostte me echter ¤2.50quote:Op donderdag 31 juli 2014 21:03 schreef minilot het volgende:
Toetje van vanavond werd gewildplukt door mijn lief, halverwege het huiswaarts forenzen
[ afbeelding ]
Suffie! Ze groenen momenteel op wel een miljoen plekken in Nederland!quote:Op donderdag 31 juli 2014 21:04 schreef regnavetto het volgende:
[..]
Oh die heb ik ook gehaald vanmiddag. Kostte me echter ¤2.50
Heb bijna het geld voor een fatsoenlijke camera. Tot nu toe alles met een iphonequote:Op donderdag 31 juli 2014 21:02 schreef Isabeau het volgende:
Naast dat het me allemaal reuze lekker lijkt, vind ik jullie foto's ook echt geweldig
Pas je op voor wormpjes?quote:Op donderdag 31 juli 2014 21:03 schreef minilot het volgende:
Toetje van vanavond werd gewildplukt door mijn lief, halverwege het huiswaarts forenzen
[ afbeelding ]
Ja, ik wil ook nog eens een iets fatsoenlijkere dan deze point&clickert van krap honderd euro. Nou ja, ik maak toch altijd alles binnen no-time stuk, dus misschien laat ik het ook maar zo.quote:Op donderdag 31 juli 2014 21:05 schreef regnavetto het volgende:
[..]
Heb bijna het geld voor een fatsoenlijke camera. Tot nu toe alles met een iphone
Hoge struiken, langs een desolaat gelegen P&R waar noooooooooooit honden worden uitgelaten of poezen in de buurt komen. Verder de bramen gewassen (voorzichtig) en gedroogd (nog voorzichtiger).quote:
Die wormpjes kunnen overal optreden helaasquote:Op donderdag 31 juli 2014 21:08 schreef minilot het volgende:
[..]
Hoge struiken, langs een desolaat gelegen P&R waar noooooooooooit honden worden uitgelaten of poezen in de buurt komen. Verder de bramen gewassen (voorzichtig) en gedroogd (nog voorzichtiger).
En verder ben ik eigenlijk niet zo moeilijk. Ik eet in het buitenland ook van stalletjes, zelfs als er vliegen rondvliegen.
Ach ja, het zij zo. Wurm = extra eiwitten denk ik dan maarquote:Op donderdag 31 juli 2014 21:22 schreef Molo het volgende:
[..]
Die wormpjes kunnen overal optreden helaas
Woah, zie die bonken feta, als zinkende bootjes!quote:Op donderdag 31 juli 2014 21:26 schreef Molo het volgende:
Ondanks dat ik altijd alleen crappy foto's produceer en die van anderen veel mooier zijn, toch maar een fotopostje van mijn kant voor het idee
[ afbeelding ]
Quiche zonder bodem (geen zin om deeg te maken ) met courgette, doperwtjes, munt, harissa en feta
Zekers, heerlijk als het zo lekker chewy is aan de buitenkantquote:Op donderdag 31 juli 2014 21:28 schreef minilot het volgende:
[..]
Woah, zie die bonken feta, als zinkende bootjes!
Lekker hoor
Ziet er goed uit! Recept? .quote:Op donderdag 31 juli 2014 21:26 schreef Molo het volgende:
Ondanks dat ik altijd alleen crappy foto's produceer en die van anderen veel mooier zijn, toch maar een fotopostje van mijn kant voor het idee
[ afbeelding ]
Quiche zonder bodem (geen zin om deeg te maken ) met courgette, doperwtjes, munt, harissa en feta
Thanks!quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |