abonnement Unibet Coolblue
pi_142880215
Iemand een idee waarom spaghetti dat 1 dag in de koelkast staat veel lekkerder is ( vind ik persoonlijk) dan versie spaghetti? is dat door dat de smaak van de saus in de pasta komt ?
  Moderator woensdag 30 juli 2014 @ 13:02:01 #2
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_142880271
Dan is hij wat droger, je kunt ook de saus gewoon wat langer inkoken en de pasta iets minder lang koken, ongeveer hetzelfde effect.

Tenzij je het in een pan warm maakt dan bak je het ook nog wat aan... dat is een lastiger effect om voor elkaar te krijgen met verse pasta.

Kwestie van experimenteren dan moet het te doen zijn om je pasta ook zo lekker te krijgen in een verse toestand.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_142880334
Persoonlijk laat ik mijn saus sowieso het liefst min. 2 uur staan voordat ik het opeet, het smaakt op die manier gewoon beter.
pi_143097988
De saus trekt dan in de pasta. Moet je maar eens een stukje pasta doorsnijden en de kleur bekijken.
  dinsdag 5 augustus 2014 @ 20:25:02 #5
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_143099463
Soep, spaghettisaus, stoofvlees etc etc smaken beter de volgende dag omdat je het dan niet de hele tijd hebt geroken tijdens het koken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')