Tja...de dijfilet is zoveel malser en sappiger en smaakvoller dan de droge, smakeloze borstfilet...het is als het verschil tussen een goeie varkenshaas en een laf stukje ribkarbonade.quote:Op maandag 28 juli 2014 18:13 schreef zarGon het volgende:
Wat is het verschil (in smaakbeleving) dan?
Ja dat is dus het enige wat ik ken. Die dijfilet heb ik in een opwelling bij de Jumbo gekocht, maar man wat is dat veel beter dan supermarktborstfilet. En nog goedkoper ook! waarschijnlijk omdat de NL huisvrouw het niet kent.quote:Op maandag 28 juli 2014 18:18 schreef Catch22- het volgende:
Nou goede borstfilet is ook lekker. Je moet t niet vergelijken met opgespoten supermarkt kip
Opgespoten kip is een hoax en mag bovendien niet eens.quote:Op maandag 28 juli 2014 18:18 schreef Catch22- het volgende:
Nou goede borstfilet is ook lekker. Je moet t niet vergelijken met opgespoten supermarkt kip
Je merkt toch duidelijk dat er meer vocht uit supermarktkip komt. En je minder vlees hebt na et bakkenquote:Op maandag 28 juli 2014 18:40 schreef Elan het volgende:
[..]
Opgespoten kip is een hoax en mag bovendien niet eens.
Kijk eens naar de filet in de supermarkt en die van een slager.quote:Op maandag 28 juli 2014 18:40 schreef Elan het volgende:
[..]
Opgespoten kip is een hoax en mag bovendien niet eens.
En dat is voor jou bewijs dat ze er water inspuiten?quote:Op maandag 28 juli 2014 18:56 schreef Catch22- het volgende:
[..]
Je merkt toch duidelijk dat er meer vocht uit supermarktkip komt. En je minder vlees hebt na et bakken
Gewoon normale kip of eigenlijk kuikenfilet zit nauwelijks verschil in wel als je maiskip koopt of biologisch die laten ze vaak wat langer leven maar verder valt het reuze mee.quote:Op maandag 28 juli 2014 18:57 schreef Scorpie het volgende:
[..]
Kijk eens naar de filet in de supermarkt en die van een slager.
Nee?quote:Op maandag 28 juli 2014 18:56 schreef Catch22- het volgende:
[..]
Je merkt toch duidelijk dat er meer vocht uit supermarktkip komt. En je minder vlees hebt na et bakken
En bedankt.quote:Op maandag 28 juli 2014 18:55 schreef RobinOok het volgende:
Als je niet kunt koken is het een uitkomst inderdaad.
moord ookquote:Op maandag 28 juli 2014 18:40 schreef Elan het volgende:
[..]
Opgespoten kip is een hoax en mag bovendien niet eens.
Moord een hoax? Misschien durf ik dan toch weer een keer van mijn zolderkamer af te komen.quote:
Kijk eens wie er ongesteld isquote:Op maandag 28 juli 2014 18:55 schreef RobinOok het volgende:
Als je niet kunt koken is het een uitkomst inderdaad.
Als dat het zou zijn, dan slechts een paar dagen per maand. Een valse nicht ben je 24/7. *pppprrrffffrrllllppp*quote:
Onzin. Verordening (EG) 2092/91.quote:Op maandag 28 juli 2014 18:40 schreef Elan het volgende:
[..]
Opgespoten kip is een hoax en mag bovendien niet eens.
Niet aan de verse kipfiletjes bij de lokale supermarkt waar TS het over heeft :quote:Op dinsdag 29 juli 2014 00:36 schreef Buitendam het volgende:
[..]
Onzin. Verordening (EG) 2092/91.
Al jaren wordt er zowel water als varkenseiwitten aan kippenvlees toegevoegd.
Welk gedeelte van opgespoten kip is dan 'hoax' en 'mag bovendien niet eens'?quote:Op dinsdag 29 juli 2014 00:40 schreef Elan het volgende:
[..]
Niet aan de verse kipfiletjes bij de lokale supermarkt:
http://www.foodlog.nl/art(...)en_de_kale_conclusie
Aan kip mag alleen water worden toegevoegd als op de verpakking wordt vermeld dat het geen 'vers' maar een 'bereid kipproduct' is.
Het gedeelte dat kip ergens in het proces geïnjecteerd zou worden met water en eiwitten om het gewicht te doen toenemen om er zo meer gewicht = meer waarde aan toe te kennen.Dat is bullshit.quote:Op dinsdag 29 juli 2014 00:42 schreef Buitendam het volgende:
[..]
Welk gedeelte van opgespoten kip is dan 'hoax' en 'mag bovendien niet eens'?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |