abonnement Unibet Coolblue
pi_142749473
Iemand ervaring hiermee? Ik gebruik het al maanden, voor ontstekingen veroorzaakt door de staphylococcus aureus, als ik het goed schrijf. Anyway, het helpt / hielp maar het lijkt er shitnogantoe wel op dat ik nu soort van krentenbaard krijg. Komt ook door diezelfde bacterie. Iemand daar bekend mee? Rode plek ineens, allemaal mini bultjes. Niks te voelen eigenlijk maar het schijnt zelfs door hele dekkende foundation heen -O- balen.

Iemand ook ervaring met van die dikke onderhuidse ontstekingen op met name je wangen? Soort rosacea zeg maar, alleen dan uitsluitend de heftige 'bulten'. Die weken blijven zitten. Zo machtig irritant. Ik heb het sinds ik gestopt ben met de Diane35 maar het lijkt me ergens sterk dat het hormonaal is, want de Gladskin helpt wel enigszins.
  zaterdag 26 juli 2014 @ 15:43:51 #2
430565 Florentius
Too old for this shit :)
pi_142750782
http://nutritionfacts.org/video/which-spices-fight-inflammation/

Heel veel schade komt door de te heftige ontstekings reacties zelf.
Ik neem deze 4 dagelijks, met best hele aardige effecten, bijv. een katten krab met of zonder enorm verschil geen dikke rode strepen meer, geen plekjes waar huid dicht gaat met etter eronder..
Geen idee of het je met de reactie op die bacterie kan helpen maar kwaad kan het ook niet,
voor minder dan een tientje heb je ze alle vier bij je locale super, werkt het niet voor je dan heb je wat extra kruiden, werkt het wel dan ben je er erg mee geholpen.

Dit is echt een experiment waard. Zalfje is leuk maar doet niets aan die te hevige ontstekings reactie, hooguit iets aan de trigger. Alle melk producten voor 100% een paar weken uit je dieet halen zou ik ook nog even een keer proberen.

GL.

PS:
Plekken om misschien ook in de gaten te houden tijdens je experiment: neusholtes, tandvlees en genitale regio. Zelf op alle drie die plekken opvallende verschillen opgemerkt. Een vriend van mijn buurman die ernstige allergieen heeft deze 4 spices voor een week mee gegeven en het hielp behoorlijk, wel maar 1 x navraag gedaan nog. Lekker vond hij het niet :)

[ Bericht 7% gewijzigd door Florentius op 26-07-2014 17:56:46 ]
pi_142764863
Top, dank je! Maar even voor de duidelijkheid, je neemt die kruiden? Het is dus geen supplement want kant en klaar te koop is? En jij koopt ze dan wel in tabletvorm of puur als kruid? En hoe neem je het dan in... (sorry voor alle vragen, ben blij met je hulp tot nu toe al..!)

Jetske Ultee schrijft namelijk dat je juist uit moet kijken met antioxidanten bijv. omdat die ontstekingen in de hand kunnen werken. Dingen als tomaten enz. bepaalde voedingsmiddelen zouden ontstekingen juist op kunnen wekken. Ingewikkeld verhaal wat ze schreef, op bepaalde punten.
  zondag 27 juli 2014 @ 00:20:52 #4
430565 Florentius
Too old for this shit :)
pi_142766277
Hoi,

Ze testen hier hoe hard je witte bloedcellen de alarm bel af laten gaan bij een prikkeling.
Gaat de bel heel hard af dan krijg je hele pijnlijke gevoelige rode plekken en mogelijk etter en gaat je lichaam zo hard tekeer dat het soms meer stuk maakt dan alleen de bacterie. Denk aan verschil tussen steenpuist ipv puistje als voorbeeld, dat gaat zoveel te ver soms dat je littekens er aan over kan houden.

Ik heb niet eerder gehoord van ontstekingsbevorderende antioxidanten, zal eens lezen wat ze schrijft.

Zelf gooi ik mijn rozemarijn 2.8gr , curcuma 0.3 en kruidnagel 0.3 door groene smoothies samen met mijn natto. Gember 10 gr vers per dag doe ik door thee om de scherpe sting eraf te halen en eet na het drinken de plakjes op. Mijn kruiden bestel ik bij pit-pit echt super kwaliteit.

Even gekeken naar de site van je dokter maar ze lijkt me zo'n typische internet specialist die het liefst zoveel mogelijk producten aan je verkoopt. Tjonge jonge wat duur allemaal zeg, pffff. Beetje triest wel. Greger pusht geen producten, en wat er toch binnenkomt gaat naar bestrijding van dierenleed (zijn gelukkig niet zo zichtbare dierenleed vegan kant). Ik zou zijn goedkope tips even proberen voordat je Ultee helpt aan haar 2de mercedes 500 AMG.

Hij is ook een arts die echter niet erg commercieel werkt en met een focus van binnen (voedsel) naar buiten, Ultee is commercieel en iemand die van buiten naar binnen probeert te werken. Misschien kan je allebij doen :)

[ Bericht 2% gewijzigd door Florentius op 27-07-2014 01:26:41 ]
  zondag 27 juli 2014 @ 10:00:53 #5
430565 Florentius
Too old for this shit :)
pi_142772426
Ik vind net een leuk voorbeeld van hoe een lichaamsvreemde prikkel reactie tegen escalatie onderdrukt word. Eergisteren bleef mijn braam struik aan mijn arm hangen terwijl ik langs fietste een stukje doorn zit nog in mijn huid. Huid is zelfs dicht gegaan maar er is toch geen overdreven roodheid of etter productie. Gewoon net voldoende dat het er in de komende paar dagen eruit gewerkt zal worden, maar voor de rest is het rustig.


=====================================
Wat de meeste mensen niet weten is dat antioxidanten reageren op zuurstof (bv doordat ze in een potje zitten). Je product kan dan niet alleen minder werkzaam wordt maar zelfs een tegengesteld effect hebben. In theorie kunnen op deze manier antioxidanten als vitamine C huidveroudering versnellen in plaats van vertragen. Gelukkig maar dan dat er over het algemeen van die lage concentraties werkzame stoffen in de potjes gestopt worden

Groeten Jetske.

======================

Is dit wat je bedoelde met het stukje over de antioxidanten? (misschien anders even linken)

Dit is een compleet raar stukje, alles wat oxidatie van wat anders tegenhoud door zelf sneller te reageren kan je een antioxidant noemen. Haar lijstje is niets zeggend. Er zijn honderdduizenden antioxidanten. Veel te generaliserend. Ik begrijp ook niets van haar vitamine c is potentieel slecht voor je verhaal. Misschien bedoelt ze dat als de vitamine c gereageerd heeft de zalfjes door andere stoffen die oxideren dan giftig kunnen worden. ????

Jij noemt tomaat maar volgens mij is nou net tomatenpuree en vitamine c een gouden combinatie voor een dikkere huid, dmv dagelijkse heropbouw collageen. Ook goed voor kraakbeen. Ik eet een potje 70gr puree samen met mijn bonen iedere dag, koop zelf geen rauwe tomaten meer.

[ Bericht 7% gewijzigd door Florentius op 27-07-2014 15:36:33 ]
pi_142789767
Hoi, bedankt weer! Je hebt gelijk hoor, van binnenuit werken is waar het om draait. Je lichaam zou het zelf op moeten kunnen lossen met de juiste middelen. Maar de ontstekingen die ik heb zouden veroorzaakt worden door die staphy.aureus bacterie en in het product Gladskin zit een stof die deze bacterie dood. En ik merk wel verschil gelukkig, maar nog lang niet optimaal. De meeste dikke ontstekingen zijn echter wel weg.

Ultee, das een vrouwtje *O* maar nee, dat bedoelde ik niet. Ik zit al te zoeken op haar site maar ze heeft een tijdje geleden geschreven over voedsel wat dan je histamine zou beinvloeden en daardoor zou je juist ontstekingen kunnen krijgen, terwijl iedereen denkt dat die voedingsmiddelen zoals tomaat en broccoli en frambozen, dus antioxidantrijke voeding, juist zo goed zijn. En dat is ook zo, maar volgens haar is het dus 'dubbel'... het kan ook juist voor problemen zorgen bij mensen die daar blijkbaar gevoelig voor zijn.

Zij vindt vitamine C geschikt om op de huid te smeren omdat het de collageenproductie zou stimuleren, dus minder rimpels. Samen met vitamine E is dat de beste combo zegt ze. Tomatenpuree wat jij neemt is erg goed ja, ook voor bescherming tegen de zon. Komt door de lycopeen, ff uit m'n hoofd. Ik mik tot nu toe m'n tomatenpuree alleen door de chili con carne. Tijd voor voedselactie merk ik wel, ik ga er ff mee aan de slag. Bedankt tot zo ver!
  zondag 27 juli 2014 @ 21:39:10 #7
430565 Florentius
Too old for this shit :)
pi_142792467
Ok, nou mocht je het nog tegenkomen linkt het nog even als je wilt.

Verder leuk dat je het gaat proberen.
Laat je nog even weten of je effecten opmerkt?
Ben wel geinteresseerd of het bij jou ook werkt.

GL.

[ Bericht 11% gewijzigd door Florentius op 27-07-2014 21:54:47 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')