abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_142890992
CA 18.15

Laura roept "Zo centraal jongus" maar blijkbaar moet het nog even wachten want ze moet de melkmachine nog schoonmaken en Nico is nog weg, druk met die fotografe voor haar kookboek, en Colinda zo keukenseance dus word pas *vanavond*

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Lot ruimt het atelier op en lijkt de deur dicht te willen timmeren zodat niet iedereen er meer doorheen loopt.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Lau2 komt keuvelen bij Lau1 in de stal.
Lau2 weer rchting loods, ze was zo hyperdepieper door die gitaar dat ze nu bek-af is en een powernapje gaat doen.
Ruud en Sonny spelen luidruchtig tafeltennis, Colinda laat weten dat dat strakstijdens de seance niet kan, darten mag wel.
Ivan is uiteraard weer bezig in het schuurtje.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 26% gewijzigd door Urb op 30-07-2014 18:29:06 ]
  woensdag 30 juli 2014 @ 18:33:30 #177
420521 lorrie03
Man man man wat een ellende!
pi_142891320
18:32
Nico wordt gefotografeerd voor haar kookboek.

Urb


Onderhand hebben Vanessa en Ivan buiten een goed gesprek. Ze vinden dat Charlotte goed bezig is en zeggen dit tegen haar. Ivan raakt gefrustreerd door mensen die niet laten merken dat ze boos zijn maar je dan wel terugpakken. Vanessa vertelt dat ze eerst bloemen heeft gekocht van haar fooienpot en dat Nicolien dat niet leuk vond. Die had liever eetbare bloemen gehad. Charlotte baalt dat het atelier nooit behangen is. Het komt volgens Charlotte door Billy die alles a la minuut af wil hebben. Ivan biedt aan het atelier te behangen.

Lorrie03


Charlotte baalt erg van Billy. Volgens haar wil Billy te veel en komt er daardoor niets uit. Ze houdt zich alleen nog maar bezig met Ruud. Charlotte wil na Utopia verder met Chably; armbandjes en de t-shirts. Ze wil niet meer in de horeca werken.

Nico en Isabella beoordelen de foto's van Nico met de fotografe.
Om 18:50 gaat het alarm van het centraal. Nico wil er niet bijzitten, omdat de fotografe er nog is.

[ Bericht 10% gewijzigd door lorrie03 op 31-07-2014 02:29:32 ]
  woensdag 30 juli 2014 @ 18:51:37 #178
420521 lorrie03
Man man man wat een ellende!
pi_142891816
19:00
Gio opent het centraal.
Gio vertelt als eerst dat de rekening voor licht en geluid van de musical 400/500 duurder is uitgevallen dan Ron gezegd heeft. Vanessa stelt voor de rekening naar Ron te sturen. Vanessa neemt deze taak op zich.

Het centraal wordt onderbroken door een telefoontje. Het is voor Sonny. Sonny vraagt of hij terug mag bellen. De man, die belt voor het darttoernooi, stemt hiermee in.

Ook de rekening voor de cameraman is binnen gekomen. Deze kost 460 euro en dit is zonder BTW, dus geen teruggave van de belastingdienst.

Ze staan er nu een paar honderd euro beter voor en zien het zonnig tegemoet. Vanessa gaat weer draaien met haar restaurant, het darttoernooi komt eraan en de shirts van Chably worden goed besteld.

Billy biedt excuses voor haar gedrag aan. Ze was met name erg bot tegen de nieuwen. Ze gaat het vanaf nu beter doen.

Vanessa klaagt over de rotzooi in de ochtend. Ze wil dat iedereen voor het naar bed gaan alles opruimt. De troep is echt geen gezicht op camera.
Zaterdag hebben ze een vrijgezellenfeest. Iedereen moet zich 100% inzetten zodat de mensen een onvergetelijke dag krijgen. De Dixies moeten blijven staan en schoongemaakt worden.

Marije vertelt dat ze heeft gelezen in haar brieven dat ze meer moet doen aan schema's. Ze wil zich bezig houden met alle planningen. Ze is nu eenmaal schooljuf.

Kaleddi


Laura vertelt dat de B&B tijdelijk verplaats is. Ze wil nu dat er hard wordt gewerkt aan het Earthship. Charlotte vraagt zich af of Nicolien haar handen van het Earthship heeft afgetrokken. Rienk geeft aan dat dit zo is en dat dit komt doordat het Earthship verkeerd gebouwd is. Hij zakt teveel in.

Er is een streamlock. Na de streamlock gaat het erover dat de B&B tijdelijk in de sportzaal moet. Joey is het daar niet echt mee eens. Charlotte vindt dat belachelijk. Joey is nou eenmaal geen topsporter en geen Emiel. Joey blijft weerstand bieden, maar Lotte zegt dat hij normaal moet doen en niet zo heftig op haar moet reageren. Ze kaart ook aan dat ze het niet normaal vindt dat Joey van het sportvoedingsbudget 2 potten pindakaas heeft gekocht.

Lorrie03


Laura1 vertelt dat morgen de LHBT voorlichting is en dat zij daar erg naar uitkijkt. Ze komen om 19:30. Charlotte wil 7 augustus om 16:00 een voorlichting doen over donorschap. Er komt een meneer over donorschap vertellen en er komt een meisje van 17 die een longtransplantatie heeft gehad. Zonder die transplantatie had het meisje niet meer geleefd en nu moet ze weer een nieuwe long. Ook komt er iemand om ter plekke donorbloed af te nemen.

Sonny vertelt dat er morgen een gratis zwembad komt. Hij wil daarmee activiteiten organiseren. De helft van de opbrengst gaat dan naar Marcel. Iedereen is erg blij met het grote zwembad van 8 meter 40 bij 4 meter 90. Hij komt in het weiland. Sonny wil daar met Ruud over praten, maar Ruud verwijst hem naar Isabel. Direct volgt er een nieuwe streamlock.

Na de streamlock vertelt Sonny dat het GEEN gratis zwembad is en de helft van alle opbrengsten moet straks naar afbetaling van het zwembad. De bewoners moeten het zwembad zelf bouwen.

LauraB vertelt over de Topies. Ze geeft voorbeelden van redenen waarom Topies kunnen worden gegeven. Daarna volgt de allereerste Topie verkiezing. Iedereen mag dan 3 positieve stemmen geven aan verschillende bewoners. De winnaar van de verkiezing krijgt een gezellig etentje aangeboden met een partner naar keuze.

[ Bericht 47% gewijzigd door lorrie03 op 31-07-2014 02:39:02 ]
  woensdag 30 juli 2014 @ 19:32:01 #179
420521 lorrie03
Man man man wat een ellende!
pi_142893312
19:18 Uitslag topies
Stemverdeling en korte motivatie

Vanessa
1 aan gio hard gewerkt
1 aan Laura hard gewerkt op de akker
1 aan ivan voor het opknappen van het kantoor

Billy
1 aan ivan voor hard werken
1 aan ruud voor het knuffel idee
1 voor gio voor de financiën

Rienk
1 aan gio voor de financiën
1 laub als opsteker
1 charlotte omdat ze dichter bij elkaar zijn gekomen

Ivan
1 aan joey voor hard werken
1 aan sonny voor hard werken
1 aan gio voor hard werken

joey
sonny voor hard werken
joey voor hard werken
gio voor hard werken

LauB
1 gio voor hard werken met lach op gezicht
1 ivan voor hard werken
1 vanessa voor weinig zeuren en altijd voor iedereen bezig zijn

Charlotte
1 gio hard werken
1Rienk omdat ze dichter bijelkaar komen
1 Vanessa omdat ze rustig blijft bij rotzooi

Isa
1 gio voor zijn werk als duizendpoot
1 Sonny voor de positieve vibe
1 nico voor alle steun na vertrek aike

Marije
1 sonny voor zwembad
1 isabella veel werk verricht zonder aike
1 billy voor de knuffels

ruud
1 marije omdat ze nog geen stem heeft
1 colinda omdat ze nog geen stem heeft
1 billy omdat ze zijn vriendinnetje is

colinda
1 ivan voor goedmaken na aanvaring
1 billy voor eerlijkheid
1 vanessa je weet wel waarom

Nico
1 sonny zwembad
1 isa trots op haar werkzaamheden zonder Aike
1 gio bewondering voor alle keukens die hij maakt en afbreekt

Laura1
1 isa hard werken
1 gio trots op zijn werkzaamheden
1 vanessa omdat ze relax is en niet meer moppert en zeikt

Sonny
1 Ivan voor hard werken
1 rienk heeft de laatste tijd hard gewerkt
1 Joey die werkt altijd hard

Gio
1 Rienk als dank voor geweldige week met niet eten
1 Ruud voor de knuffels en de koeien.
1 LauB omdat ze top binnen is gekomen

Gio wint en neemt Joey mee uit eten omdat ze maatjes zijn en altijd samen eten.

Lorrie03


RobbieRonald


[ Bericht 2% gewijzigd door lorrie03 op 31-07-2014 02:40:06 ]
  woensdag 30 juli 2014 @ 19:39:27 #180
420521 lorrie03
Man man man wat een ellende!
pi_142893586
19:50
Na het centraal zijn Joey en Ruud boos op Charlotte omdat zij heeft gezegd dat de voedingssupplementen van de jongens niet van levensbelang zijn. Ruud zegt: laat ze die banden van haar ook maar deleten. Zingen is niet van levensbelang.

Nicolien is helemaal trots op haar foto's. Zij vond de fotoshoot super. Vanessa vertelt alles aan Nico over het centraal, omdat Nico er niet bij was.

Lotte vindt het niet leuk dat bij het stemmen voor de topies veel mensen op dezelfde stemmen, terwijl anderen ook hard werken. Vanessa is het daarmee eens. Zij noemt het vriendjespolitiek. Lotte vindt het niet terecht dat Billy niet op haar gestemd heeft.

Bij het roken zegt Lotte tegen Billy: als het positief stemmen had geweest had jij weggeweest. Billy vindt dat mensen door de topies ondergewaard worden. LauB vond het stemmen wel goed voor de sfeer.

LauB en Isa gaan zingen en gitaar spelen

[ Bericht 12% gewijzigd door lorrie03 op 31-07-2014 01:07:00 ]
  woensdag 30 juli 2014 @ 19:51:49 #181
420521 lorrie03
Man man man wat een ellende!
pi_142894028
20:00
Ruud kookt in de nieuwe keuken. Vanessa jaagt hem weg. Ruud vraagt aan Vanessa waarom zij wel en hij niet daar mag koken. Vanessa lacht het weg en geeft als reden: daarom! Nico neemt het voor Vanessa op en zegt dat je daar alleen mag koken als je een restaurant hebt.
Vanessa zegt tegen Gio dat het niet uitmaakt in welke keuken je kookt, maar dat het haar er over uitgaat de manier waarop er gekookt wordt.

Colinda heeft zo een reading van 3 uur. Ruud gaat erbij zitten. Vanessa en Marije kletsen samen op het bankje over verjaardagsfeestjes in Utopia en hun leven thuis. Marije vertelt dat ze het lesgeven niet leuk vond, omdat ze dyslectisch is.

Lorrie03


Isabella, Nico, Ivan en LauB hebben het voor het kantoor over de komende biomarkt.
Om 20:22 zijn de mensen voor de keukenseance er. Het blijkt het meisje te zijn die eerder in Utopia ten huwelijk is gevraagd, Angelica. Haar moeder leeft niet meer.

Ruud vertelt aan Joey dat hij door Vanessa de nieuwe keuken uitgeschopt is en Vanessa geen goede reden kon geven, waarom Vanessa daar zelf wel mag koken. Joey spreekt met Ruud af over 2 dagen ook eens in de nieuwe keuken te koken.

[ Bericht 69% gewijzigd door lorrie03 op 31-07-2014 02:42:55 ]
pi_142894666
grappig die lampen die reflecteren in die zonnebrillen!
pi_142894729
Nou ja, eng die Vanessa en marije!
  woensdag 30 juli 2014 @ 20:34:30 #184
420521 lorrie03
Man man man wat een ellende!
pi_142895891
20;30
Ivan werkt verder aan het kantoor en Vanessa gaat bij hem zitten en schrijft een brief. Lotte verstuurd de bestelde armbanden. LauB en Joey gaan samen naar de stallen en hebben het gezellig samen.

Voor dat de seance begint leest het meisje, Angelica, een gedicht voor over haar overleden moeder. Ruud schuift bij de seance aan.

Lorrie03


De gasten hebben foto's van hun dierbaren in envelopjes zitten. Bij het eerste envelopje voelt Colinda iemand die graag zijn gebit wil uitdoen. Het blijkt een paard te zijn.

Colinda raadt meneer aan met zijn nieuwe bril terug te gaan naar de winkel. Meneer heeft nog nergens last van. En zo slaat Colinda wel vaker de plank mis tijdens de reading. Gelukkig vullen de bezoekers Colinda vaak aan met de juiste informatie.
Marije is inmiddels ook bij de reading gaan zitten. Colinda heeft haar vertelt dat ze aanleg heeft voor de hogere macht en Marije wil van Colinda leren, zodat ze het misschien bij kinderen kan proberen om ze verder te helpen als ze problemen hebben.

21:30
Ruud verlaat de reading. Marije komt erachter aan. Marije vindt dat Colinda het goed doet. Ruud niet. Die mensen vullen zelf te veel in zegt Ruud. Het werkt alleen bij mensen die er in willen geloven. Ruud laat Marije Wikipedia over Cold Reading zien. Daar staat alles over de aanpak. http://nl.wikipedia.org/wiki/Cold_reading
Ruud en Billy gaan samen douchen. Billy en Ruud hebben lol om de reading.

22:00
Gio en Ivan zijn nog steeds druk met het zagen van planken.

D-B

Isa, Rienk en Nicolien kletsen in hun slaapkamer. Joey en LauB werken aan het Earthship. Sonny helpt ook mee.
Vanessa is druk op de akker bezig. Na de akker haalt Vanessa de waslijnen leeg.

22:30
De seance is afgelopen. De armband van Colinda blijkt kapot. Colinda ziet het als een teken dat ze eindelijk haar relatie kan loslaten. Ze is namelijk niet verdrietig om de kapotte armband, terwijl deze voor Utopia wel heel belangrijk was. Marije vond de seance erg goed. Colinda zei dingen die ze niet kon weten, maar de mensen vulden ook wel veel aan. Colinda vindt het een heel dankbaar beroep.

Ruud wil morgen een reading van Colinda. Colinda vindt het goed.

Billy heeft een gezichtsmasker. Ruud helpt haar deze af te halen.
Marije en Lotte kijken foto's op de telefoon en hebben veel kritiek op foto''s waar ze zelf opstaan.
Lot maakt een paar foto's van Marije.

Ruud komt commentaar leveren op het Earthship. Sonny vraagt of hij komt helpen. Ruud wil niet. Ruud wil met Sonny tafeltennissen. Sonny beloofd later te komen. Als Ruud wegloopt noemt Joey hem een rare jongen, maar wel een gouwe gozer. Sonny beaamt dat.

Daarna hebben ze het over Nicolien. Sonny vindt haar een bloemetjes en bijtjesmens. Een soort hippie, maar geen echte hippie. Joey vindt dat Nicolien vaak wel goede ideeën heeft.

23:00
Billy gaat naar bed. LauB gaat douchen en roken en gaat dan ook naar bed. Vanessa ruimt de keuken op. Marije helpt haar. Ruud plundert de ijskast. Hij vertelt Marije dat hij niet bang is voor de nominaties. Isa praat met Rienk en Colinda op bed. Daarna verplaatst Isa met Vanessa de bar. Dat vindt Vanessa veel 'netjeser'.

Lau1 en Lot knuffelen op bed. Lot heeft een geheim waar ze het niet over kan hebben. Lau1 vindt dat niet leuk. Ze houdt niet van geheimen. Vanessa gaat haar voeten wassen en dan naar bed. Charlotte wil na Utopia siliconen in haar kont laten plaatsen. Ze weet alleen zeker dat het niet mag van haar ouders. Sonny, Gio en Colinda praten voor het kantoor over het dartevenement. Na een tijdje gaat Sonny naar bed.

Vanessa vertelt Lau en Lot dat ze koffie zou drinken met Ivan, maar Ivan is niet gekomen. Lot denkt dat Vanessa binnen een maand iets krijgt met Ivan. Lau1 is het hier niet mee eens en zegt: 'Hij komt niet aan mijn wijf". Vanessa zegt dat ze pas thuis weer iets met iemand wil.
Don't fuck with mama!

Lau1 kan niet zwemmen en wil zwemles van Marije. Ze kan haar benen niet tegelijk met haar armen bewegen in het water.

23:30
Isa gaat keyboard spelen in het kantoor met een koptelefoon op. Ivan en Gio zijn daar nog druk aan het boren.

Lorrie03



Gio loopt om 23:40 naar binnen en propt zich vol met nootjes van Rienk. Onderhand kletst hij met Sonny, die op bed ligt. Op de achtergrond horen we Billy en Ruud kibbelen. Gio gaat daarna nog wat rekeningen overboeken. Rienk komt erbij zitten. Op de achtergrond horen we Ivan nog bezig met de zaag.

0:17
Isa gaat naar bed. Gio blijft buiten verder werken aan de boekhouding. Rond 1:00 zien we alleen nog maar beddenstreams met slapende Utopiaantjes.

[ Bericht 5% gewijzigd door lorrie03 op 31-07-2014 03:01:24 ]
pi_142905066
_O_
  Moderator donderdag 31 juli 2014 @ 07:57:13 #186
388664 crew  Dotteke
pi_142912083
Dag 212
Zoals iedere morgen was Isabelle ook deze morgen weer op tijd op om de dieren te verzorgen.



Ondertussen is er bezoek in de loods.


Na gedane arbeid zoekt Isabella haar bed weer op en duikt er heerlijk in.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator donderdag 31 juli 2014 @ 08:12:26 #187
388664 crew  Dotteke
pi_142912223
Nicoline staat om 8 uur op. Rienk die bij in bed was gekropen worden naar zijn eigen bed gestuurd.

Nicoline gaat naar kantoor, het is net het echte leven, op tijd opstaan en naar kantoor gaan.
Ze vindt het heerlijk om s' morgens vroeg gebruik te maken van de laptop. Ze kan dan veel werk verzetten en niemand die om de laptop komt zeuren.
Deze ochtend is ze later als normaal, dan staat ze gelijk op met Isabella. Maar vanmorgen kreeg ze Rienk op bezoek in haar bed.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator donderdag 31 juli 2014 @ 08:47:50 #188
388664 crew  Dotteke
pi_142912625
De meeste zijn nog in diepe rust, Nicoline zit nog steeds te tikken, Rienk ligt in bed met zijn laptop. Verder is het lekker rustig in Utopia ondanks dat de lampen al aan zijn.
Flow3r

Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator donderdag 31 juli 2014 @ 09:39:48 #189
388664 crew  Dotteke
pi_142913509
Om half 10 is de redactie de slaapkoppen zat en roept tot 3x "Accuwissel"
"Mot ff wakker worden or", zegt Vanessa. Voor een 4de keer klinkt er accuwissel door de loods en het is gedaan met rust in de loods. Iedereen staat op. "Goedemorgen, goedemorgen, goedermorgen", klinkt het in de loods.

"Nou konden we een keer uitslapen", moppert Colinda. "Het zonnetje schijnt", zegt Vanessa. "Die kutvingers", zegt Colinda.

Vanessa gaat gelijk koffie zetten en kan het wel waarderen dat de stem hun wakker heeft gemaakt, ze kan er wel een beetje om lachen.

Iemand had wat zien lopen en springen vannacht, kon niet horen wie dat zei, het was in de meiden kamer. Kakkerlakken zegt iemand, maar Vanessa zegt dat een kakkerlak niet kan springen.

Sonny was al op voor de stem de bewoners wakker maakte, hij heeft voor het eerst 8 uur geslapen.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator donderdag 31 juli 2014 @ 09:52:23 #190
388664 crew  Dotteke
pi_142913805

Marije gaat gelijk aan het werk,
Charlotte en Laura liggen weer heerlijk in elkaars armen te genieten.

Ruud is bang dat Billy de pil vergeet en controleert de strip, Billy zegt dat hij haar niet vertrouwd en vraagt of ze ooit wel eens zwanger van hem is geweest. Ze neemt de pil dan ook in waar hij bij zit.

"Kijk eens een lief kindje", zegt Billy over Ruud tegen Ivan die bij hun bed staat.
'Ja, eigenlijk de hele dag door:, zegt Ivan lachend.
Ruud doet met een stemmetje Billy na, "een stem voor Ivan omdat hij zo hard werkt".
Ivan prijst Ruud dat hij de koeien doet en met de kazen een bijdrage levert aan de vaste inkomsten.
Ruud zegt dat hij in een dag veel heeft binnen gehaald met die knuffels, maar Ivan zegt dat daar nog niets van binnen is. Billy geeft Ivan daar gelijk in.

Rienk staat met Marije in de keuken, hij kan er niet over uit dat Aike op heeft opgegeven.
Marije hoopt dat er iets leuks gaat gebeuren op het einde, dat wil ze nog wel meemaken.
Rienk hoop dat er iets leuk gebeurd voor het einde.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator donderdag 31 juli 2014 @ 09:59:41 #191
388664 crew  Dotteke
pi_142913988
Op de slaapkamer gaat het over de harde werkers. Ruud zegt lachend dat de harde werkers er altijd uitgaan en hij er nog steeds in zit.

Ivan zegt dat de harde werkers die er uit gegaan zijn altijd liepen te mopperen dat ze hard aan het werk waren en de rest niets deed. En dat ze daarom op een gegeven moment geen zin meer hadden om nog iets te doen. Ook waren ze niet erg sociaal.

Als ze op zoek gaan naar sokken zegt Billy dat ze niet wil klikken, maar dat Charlotte iedere dag sokken komt pakken bij hun.

Laura2 wil douchen en Ivan vraagt lachend of hij mee zal gaan, Laura2 zegt lachend, "misschien morgen".
"Geen scheten laten he", zegt Ruud.


Als Ruud en Billy alleen zijn zegt Ruud dat hij hitsig wakker is geworden.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator donderdag 31 juli 2014 @ 10:14:56 #192
388664 crew  Dotteke
pi_142914326
Ruud, Billy en Giorgio hebben het over nomineren.
Ruud zegt dat je naar de stemming van gisteren er wel uit kan halen wie er genomineerd kan worden.
Colinda, Ivan en ikzelf zegt Ruud. 'Het zou je sieren als je dat een keer niet zei dat je genomineerd wordt Ruud". "Dat zijn mijn gedachtes", zegt hij.
Giorgio zegt dat hij misschien wel genomineerd zal worden. Billy denkt van niet, ze zegt dat hij de ideale schoonzoon uithangt in Utopia.

Ruud doet een voorstel aan Billy, dat ze de achter kanten van de T-shirts moet gaan beschilderen.
Ze zegt dat je de witte was niet door Vanessa moet laten doen want dan krijg je hem goor terug.

Vanessa is bezig een brief te schrijven aan Ron.

Ze vraagt aan Rienk of de brief goed is, en deze vindt het een hele nette brief.
Vervolgens loopt hij naar het kantoor en gaat bij Nicoline zitten.

Ze hebben het over de berichten die op de website staan, deze zijn zo slecht geschreven volgens Nicoline.
In de meiden kamer hebben Laura en Charlotte besloten om ook maar op te staan.
Over een uur komt het zwembad als het goed is.
Vanessa komt het kantoor in lopen, ze wil de bankrekening goed opschrijven in de brief aan Ron.

Vanavond is er een van 20.00 tot 23.00 uur een voorlichtingsavond van LHBT voorlichting i.s.m. het COC. Hierin gaat Laura vertellen over haar coming-out
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator donderdag 31 juli 2014 @ 10:25:53 #193
388664 crew  Dotteke
pi_142914557
Vanessa heeft gisteren een gesprek gehad met Marije omdat ze niets van haar ziet. De stemming komt er aan en dan wil ze wel weten waar mensen voor staan.

Ze werkt wel hard mee., dat wel, maar dat is niet waar ze voor gekomen is Haar droom was iets met scholen en kinderen te doen, dus het zwembad komt goed uit.

Ze willen alle scholen gaan e-mailen voor gezonde traktatie en zo. Marije bedenkt ze en Vanessa maakt ze in haar keuken. "Een soort schooltv, maar dan voor kinderen, zegt ze.
Vanessa is blij dat ze eindelijk iets uit Marije heeft kunnen trekken.
Ze laat haar brief aan Nicoline lezen ]We hebben een verlies van 4.500 ipv 3.500 hebben geleden, en dat de T-shirts en petjes worden ook niet verkocht. We zijn hier niet blij mee, en dat is deels jou schuld.

Zakgeld en eet geld ingekort en je weet zelf wat dat betekend hier, we hebben ook een nieuwe keuken moeten kopen omdat deze een bron van inkomsten is.

Je hebt beloofd ons te helpen en het zal goed voor je zelf zijn zodat de groep zijn mening over jou zou herzien.

Ze vraagt hem of hij een aantal facturen wil betalen, dat zal ze heel goed doen
Vanessa vraagt hem om vrijwillig een bedrag tussen de 1.000 en de 5.500 euro over te maken.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator donderdag 31 juli 2014 @ 11:44:53 #194
388664 crew  Dotteke
pi_142916504
Het is rustig in Utopia, er zijn een paar mensen, Joey, Laura2, Rienk en Nicoline zijn in het earth-ship aan het werk. Laatst genoemd geeft de moed al snel op omdat ze een brief wil gaan schijven.
Ivan is samen met Sonny druk aan het werk bij het kantoor, er worden krukjes gemaakt.
Isabella en Colinda zitten in kantoor maar er is zoveel herrie van de schuurmachine, dat het niet goed te volgens is.
.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator donderdag 31 juli 2014 @ 12:16:58 #195
388664 crew  Dotteke
pi_142917357
Isabelle is niet blij dat Ruud zo maar weer kuikens heeft laten komen. "ij laat ze hier komen en kijkt er vervolgens niet meer naar om" zegt ze tegen Nicoline.

Giorgio komt bij de dames en overlegt hoe ze wei gaan indelen voor het zwembad.
Ze willen een hoek naar binnen klappen, Isabella zegt dat er wel rekening mee moeten houden dat ze straks drie koeien hebben die in de wei lopen.

Ze doet ondertussen een oproep of haar moeder haar bikini broekjes wil opsturen.

Isabella moppert wederom over de kuikens, dit maal tegen Giorgio.
De andere kuikens worden ook nog niet getolereerd door de andere kippen.
Ze komen er niet uit en Isabella stelt voor het in de groep te gooien, Giorgio wil het eerst aan Ruud vragen, dat vindt Isabella geen goed idee. Als hij dan voorstelt om het aan Sonny te vragen vindt ze dat wel een goed idee.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator donderdag 31 juli 2014 @ 12:41:43 #196
388664 crew  Dotteke
pi_142918034

Er is bezoek voor Isabella, een mevr die schoenen verkoopt, zowel voor smalle of brede voeten. Ze is van JJ footwear

Isabella vindt het superleuk en mevr heeft een paar laarzen mee genomen om te laten zien.
Ze hebben ook laarzen voor smalle en brede kuiten.

Ze verteld dat ze tegenwoordig kuiten heeft, vroeger had ze dunne kuiten en ze kon alleen laarzen kopen in de paardenwinkel. Het leer moet van goed gehouden koeien zijn anders gaat ze nee zeggen verteld ze aan de dame.
Dan wordt Isabella naar de zenderkamer geroepen en geeft ze bij mevr aan dat ze het graag wil proberen maar weet niet of het rendabel is.

Mevr heeft de vergadering tussen de standhouders gezien, daarom heeft ze contact opgenomen met Utopia.Ze wil weten hoe groot de stands zijn. Ze wil met twee personen komen.
Isabella geeft uitleg hoe de markt werkt. Deze mevr is ook op de halfway party geweest en werkt nu als stagiaire bij het laarzenmerk.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator donderdag 31 juli 2014 @ 13:34:46 #197
388664 crew  Dotteke
pi_142919528
Ondanks dat er geen geld is in Utopia blijven de bestellingen binnen komen.
Zo is er vandaag een stofzuiger, frituurpan en een tosti ijzer voor de keukenprinses binnen gekomen.
Er is alleen een onderdeel wat Vanessa bij waarvan Vanessa niet weet wat het is, het blijkt de zeef van de frituurpan te zijn. Deze Helmondse huisvrouw had hier nog nooit van gehoord.
Foto's Lorrie03

Vanessa komt er niet helemaal uit hoe het allemaal werkt, maar gelukkig kan Giorgio haar helpen.

Vanessa gaat gelijk met haar nieuwe stofzuiger aan de gang om haar keuken schoon te maken.

Sonny en Ivan zijn nog steeds druk bezig met het maken van krukjes.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator donderdag 31 juli 2014 @ 13:46:26 #198
388664 crew  Dotteke
pi_142919906
Er is telefoon voor Charlotte, Anouk van Fashion Styling , Cahrlotte legt uit dat ze is op zoek is naar iemand die foto's zou kunnen maken en een styliste.
Ze zoekt iemand die net met zijn/haar studio begonnen is en van deze tijd is, die het leuk vindt om te helpen. Ze zoekt een styliste en een fotograaf. Anouk kent het concept van Utopia wel, maar niet wie er in zit.

Dus Charlotte legt uit wie Billy en zij zijn en wat ze doen in Utopia en over hun merk Chably.
"Ik ben nu bezig met crowdfunding", zo verteld ze. Ze wil dat Billy en zij in een soort suikerspinjurk met een gekke bek een foto willen laten maken in de wei bij de koeien.
Anouk kan alles leveren, eerst hadden ge geen fotograaf alleen een styliste, maar nu kunnen ze ook wel een fotograaf regelen.
Anouk vraagt of Charlotte alles in de mail wil zetten en vraagt wanneer de shoot moet plaatsvinden.
Wat Anouk betreft kan het al volgende week, Charlotte wil wel eerst weten wat het gaat kosten en of ze tot een overeenstemming kunnen komen.
"Supervet, boem boem boem, als je echt iets wil dan lukt het wel", zegt Charlotte blij als ze de telefoon verbinding verbreekt. Ze gaat weer verder waar ze mee bezig was, schilderen.
Lorie03


Het is weer druk in de zenderkamer vandaag, de een naar de ander wordt er naar toe geroepen.

[ Bericht 0% gewijzigd door Dotteke op 31-07-2014 13:52:23 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator donderdag 31 juli 2014 @ 14:08:55 #199
388664 crew  Dotteke
pi_142920514
Vanessa is aan de grote schoonmaak, alles wordt meegenomen, ze pakt te ladder en ook de randen boven in worden meegenomen.
Lorie03

Reneevanlaren

Wel geeft ze aan dat ze dit niet wekelijks gaat doen tegen Colinda, die voor Vanessa de doeken uitspoelt.
Lorie03

Laura2 is bezig haar plan te schrijven voor een pizzaoven te maken, volgens Nicoline heeft ze ongeveer 400 euro nodig om te starten,
Laura2 wil zo snel mogelijk beginnen, ze gaan een businessplan schrijven.
Als Laura2 weg loopt kan Rienk niet met zijn handen van Nicoline afblijven, ze vraagt hem dit niet te doen. Hij geeft aan het wel te willen, maar dat zij steeds zegt, "niet doen, niet doen".
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator donderdag 31 juli 2014 @ 14:26:15 #200
388664 crew  Dotteke
pi_142921047
Ivan is de krukjes aan het verven, Rienk komt hem helpen, Ivan geeft aan dat hij baalt van de toestanden tussen de moslims en de joden.
Hij zou teleurgesteld zijn als Moslims 'dood aan Joden', geroepen zouden hebben. Hij zou het daar niet mee eens.
Lorie03
[img]http://i.gyazo.com/def29f53b97839efb03366f8460cc845.png[/mg]
Ivan wil zich meer gaan verdiepen in zijn geloof, er is nog veel dat hij niet weet.
Hij wil ook het Christendom beter begrijpen. Met dat laatste wil Rienk hem wel helpen, als hij de antwoorden niet weet dan krijgt hij ze wel zegt Rienk.

Billy en Ruud zitten op het BBQ terras en eten mosselen.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')