abonnement Unibet Coolblue
pi_142778100
14:15
Er zijn nieuwe mensen voor Colinda, deze komen voor een reading. Ruud vraagt of ze met bepaalde vragen komen, de dame antwoordt dat ze antwoorden zoeken over een overledene. Ruud brengt hen even later wat te drinken.

Ruud drinkt binnen een glas wijn en hij lijkt na te denken. Ruud zou het liefst Colinda ontmaskeren met haar readings, mogelijk denkt hij er over na hoe hij dat kan doen. Ruud vraagt zich af of ze wel een reading doet, hij hoorde iets over van deeg een brood maken. Ruud vraagt zich af wat Colinda gebruikt, hij wil ook van dat spul. LauraB vertelt dat de dame vanmorgen heel tevreden was over haar reading.
Ivan zegt dat er vaak dezelfde types komen bij Colinda, mensen waar je aan kunt zien dat ze een verleden hebben. Ruud vult aan dat er kwetsbare mensen komen. Hij vertelt dat de mensen op zoek zijn naar antwoorden over haar vader en vindt het verkeerd dat Colinda daar wat over gaat beweren.

RobbieRonald
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142778369
14:30
Ruud vraagt of LauraB ook een belangrijk persoon verloren is. LauraB zegt ja. Ruud vraagt hoe ze het zou vinden als Colinda zou bepalen wat die persoon tegen haar zou willen zeggen. LauraB is ook ooit bij iemand geweest voor antwoorden over een overledene.

Buiten zit Colinda haar reading te doen. Ruud kijkt nog wat toe en doet na hoe Colinda volgens hem zit uit te leggen hoe de mensen broden moeten bakken.

Mirjam152


Ivan staat bij de werkschuur en maakt aanstalten om wat te klussen.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142779311
15:00
Billy en Ruud liggen op bed. Marije is met de was bezig, zij en Billy hebben kleding die veel op elkaar lijkt. Ruud zegt dat als Billy blond is hij zegt dat hij op bruin haar valt en toen ze bruiner haar had dat hij meer op blond valt. Nu kan het niet omdat Billy’s haar 2 kleuren heeft. Nu zegt Ruud dat hij op zwart haar valt.
Ruud vraagt of Billy het vervelend is dat ze niet in haar neus kan peuteren. Billy zegt dat ze het wel kan en demonstreert dat.

Colinda zit nog op het terrasje voor de reading. De dame zegt dat ze graag op deze plek is en of dat met een reden is. Colinda zegt dat alle mensen het er erg fijn vinden.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  Moderator zondag 27 juli 2014 @ 15:40:15 #79
388664 crew  Dotteke
pi_142780011
Jojey heeft zich rot geergerd aan Vanessa dat ze weer is gaan roken. Hij heeft tegen Aike gezegd dat hij een stem op haar zou knallen als ze niet stopte met roken. Volgens Giorgio is het gewoon een gewoonte dat ze er om het half uur een sigaret op steekt. Giorgio zegt als je iets beloofd moet je het ook doen, dat doe ik zelf ook.
Charlotte is ook zo zegt hij, met roken en nu weer met dat sappenkuurtje.
Vanessa geeft aan dat een sappenkuurtje haar wel zou lukken, maar roken niet.

"Ik ken heul veul, behalve nie roken", zegt ze.
RobbieRonald

Vanessa vindt dat Colinda erger is wat praten betreft. Giorgio zegt dat Vanessa erger is dan Colinda.

Laatst genoemde is klaar met haar reading en de mensen willen nog even dag zeggen tegen de bewoners. De vrouw heeft een indrukwekkende reading gehad verteld ze.
Vanessa zegt dat ze morgen veel moet koken voor het suiker feest, maar als er geen gas is kan dat ook niet doorgaan.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zondag 27 juli 2014 @ 16:00:14 #80
388664 crew  Dotteke
pi_142780563
De koeien hebben er een nieuwe knuffelaar bij, Laura2.

Nicoline belt met Han, de slager over een bestelling. Ze wil er nog een kilo rundergehakt bij hebben. Laura is op de akker aan het werk. "Auw, auw verdomme", zegt ze als ze geprikt wordt door een plant. 'Een eigenhuis, een eigenplek op de akker", zingt ze terwijl ze onverstoorbaar verder gaat het het onkruid van de akker te halen. Laura2 die liep te roepen dat ze op de akker wilde werken heeft het bij roepen gelaten. Wel komt ze even kijken en zegt ze dat haar naamgenoot goed bezig is, om zich vervolgens om te draaien en weg te lopen.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zondag 27 juli 2014 @ 16:21:06 #81
388664 crew  Dotteke
pi_142781209
Joey zegt dat er 8 koppels zich hebben opgegeven voor het darten. Colinda zegt dat er heel veel mails zijn binnen gekomen.
Vanmorgen zei Giorgio dat er 200 euro winst was op de run, maar Joey zegt net -19 euro. Dus geen winst. Dus geen 500 euro winst zoals Joey gezegd had.

De bewoners besluiten de open haard maar weer eens aan te steken, het knettert in ieder geval gezellig in de loods.

Rienk en Laura werken samen op de akker. Zonder Aike komen ego's naar boven, ruzies tijdens centraals. Bij de eerste volgende ruzie tijdens centraal wil Rienk er iets van zeggen.

Laura geeft aan dat het altijd moeilijk heeft als er nieuwe binnenkomen.
Rienk gaat een flyer ontwerpen voor de Pink editie van de markt, hij vraagt of Laura hem daarbij wil helpen.

Rienk wil dat ze met de groep saamhorigheid moeten uitstralen.

[ Bericht 27% gewijzigd door Dotteke op 27-07-2014 16:31:10 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zondag 27 juli 2014 @ 16:35:55 #82
388664 crew  Dotteke
pi_142781623
"Vind jij dat ik veel met andere bezig bent", vraagt Laura aan Rienk. Ze heeft en brief binnen gekregen waarin dat gezegd werd.

Rienk ziet het niet maar vindt het wel goed. Jij zegt ook steeds wat een ander gelukkig maakt maar jou ook gelukkig. Rienk geeft aan dat hij ook vaak met andere bezig is, hij is veel met Nicoline bezig in zijn hoofd. Normaal gesproken heeft hij dat niet en vindt dit best wel moeilijk.
"En dan stoot ze me af en dan denk ik helemaal dat ik haar smoor". Laura geeft aan dat dit niet hoort in een relatie, Rienk vindt dit ook niet en heeft het daar heel erg moeilijk mee.
Rienk is wel blij dat hij er goed met Nicoline over kan praten. 'Ik heb nu een relatie en dan wil ik er ook graag bij zijn", zegt hij,
Dan gaat de sirene, centraal.
Rienk heeft er geen zin in, hij vraagt of er nu nooit eens een dag kan zijn zonder dat ze iets hoeven te doen. Volgens Laura is er gisteren 50 euro verlies gedraaid met de run gisteren.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zondag 27 juli 2014 @ 17:14:01 #83
388664 crew  Dotteke
pi_142782678
Charlotte verteld aan Laura dat ze op internet tegen kwam dat ze vandaag cola heeft gedronken.
Centraal
Joey zegt dat z ipv 400 euro winst , 19 euro verlies hebben ze gedraaid met de obstacle run, ze waren de BTW vergeten.
Joey zegt dat er veel leuke reacties zijn binnen gekomen. Joey vindt het balen dat hij verlies heeft gedraaid, veel werk voor verlies draaien.
Sonny zegt dat ze nu wel relatie hebben opgebouwd.
Isabella geeft aan dat ze de volgende keer bij evenementen alleen maar plus wil zien en goed moeten kijken of het rendabel is bij een volgende event.
Rienk vindt dat ze voor 19 euro een hele leuke dat hebben gehad. Ook Billy vond het geweldig, 'Ook leuke mensen", zegt Charlotte.
Er zijn heel andere mensen dan we normaal we hier krijgen.
Het boeit Billy geen fuck dat ze 19 euro verlies hebben geleden.

Ook Ivan vindt dat het een geslaagde dag is geweest, in de toekomst gaan ze hier geld aan verdienen, hij is het wel met Isabella eens dat er eerder werk voor gedaan moet worden.
Het is Joey opgevallen dat er moeilijk veel mensen voor de muur hebben gestaan om te vragen wanneer er een volgende event was.

Nicoline heeft een optie voor een whiteboard, ze wil dit best van haar zakgeld doen.
Nicoline verteld dat Ivan vannacht bezig is geweest met de website en dat er een evenementen kalender op de website staat. www.utopia-bv.nl

Joey zegt dat er ook vet veel mensen naar volley bal hebben gevraagd. Giorgio is er al mee bezig, maar ivm het kalfje is het even uitgesteld. Hij denkt dat er over een weekje of twee wel een volleybal event georganiseerd kan worden.

Charlotte vraagt hoe het met het feest is en of ze daar mee moet helpen.
Hij geeft aan dat hij een vergunning heeft voor 6 september, maar dat Nicoline ook wat heeft die dag.

Sonny wil 5maanden iedere maand een huiskamer comedy te organiseren. van iedere maand iemand overlaten die naar de finale kan. 30 mensen, ronde tafel, eten en drinken er bij 75 euro per persoon.

Vanessa geeft aan dat de ramandan bijna is afgelopen, we hebben 2 problemen, geen gas en geen geld. Vanessa vraagt of iedereen van zijn eigen geld iets wil maken, dan kunnen ze de in ieder geval de BBQ aanzetten. Het suiker feest wordt morgen met zijn allen gevierd, ook familie van Ivan komt en neemt van alles mee.

Nicoline wil graag bijen gaan houden, en de bijenkorven plaatsen bij de akker op de plaats waar de bloemen bestuift kunnen worden. Ze wil ze graag in Utopia hebben om dat het niet goed met de bijen in Nederland. Charlotte geeft aan dat ze niet gek met beestjes, Nicoline zegt lachend dat ze een imker pak krijgt. Ze komt niet meer op de akker als er bijen zijn. Charlotte gun het Nicoline maar ze vindt het verschrikkelijk, verder vindt iedereen het top.

Colinda brengt haar dart event onder de aandacht, op de webshop kunnen mensen zich aanmelden en een mail moet sturen met de naam van de koppelmaat. Heb je geen koppelmaat dan kan een van de bewoners mee doen, het is de bedoeling dat die persoon wie een koppelmaat nodig heeft ook voor de bewoner betaald. Ze wil niet zeggen wat de verwachten winstmarge is, want dat gaat heel Nederland niet aan.

Geen horeca ondernemers van buiten af, alles vanuit de nieuwe keuken en ze zoeken nog sponsers.
De eerste wedstrijd is 3 augustus en duurt van 13.00 uur tot 21.00 uur

Vanessa mag weer open vanaf 1 augustus, ze heeft veel mensen terug gemaild die gevraagd hebben wanneer ze weer mogen eten, ze heeft er al 10 staan voor vrijdag, mensen kunnen mailen zich aanmelden.

Laura 2 wil graag een akkergroepje oprichten, van de week gaan ze een lesje krijgen van Nicoline, en wie mee wil doen kan mee doen.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_142784744
18:15
LauraB, Rienk en Nicoline staan te darten. Ze lachen wat af. Rienk houdt de score bij.

Vanessa en Isabella zitten met een glaasje wijn aan tafel. Charlotte loopt even langs. Isabella vraagt nadat Charlotte weg is of ze is gestopt met de sappen. Isabella denkt dat de detox van Nicoline wel een succes kan zijn.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142785377
18:30
Charlotte en Laura zitten op bed, Charlotte leest terwijl Laura schrijft.

Ebinas


Isabella loopt net weg bij Vanessa, ze loopt het atelier in. Op de achtergrond klinkt het geluid van een zaag, Ivan staat te zagen. Colinda staat er bij te kijken.

Isabella zit bij Nicoline, Isabella vindt dat ze de verkeerde kant op gaan. Ze heeft structuur nodig zegt Isabella. Ze kan ook maar niet wennen aan haar haren. Ze zou willen dat ze bovenop een berg stond en keihard kon schreeuwen. Ze zou hele andere muziek willen hier dan er ooit is geweest. Nicoline eet ondertussen een worteltje.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142787192
18:45
Er komen gasten aan, Kim is onderweg, de dame aan wie Billy beloofde tijdens de KWF-loop om te stoppen met roken. Ze hebben Wyandotte kuikens bij zich voor Ruud.
Billy en Ruud liggen op bed.
Kims onderzoeken waren niet goed, ze moet terug voor verder onderzoek. Ze heeft nu ook kanker in de buik. Billy beweert dat ze wel gerookt heeft maar geen peuken meer gekocht heeft sinds ze de belofte aan Kim maakte.

19:00
Vanessa vindt dat Nicolines eten niet smaakt, ze zou het niet door haar keel kunnen krijgen. Voor haar moet eten een feest zijn.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142787205
19:15
LauraB kleedt zich om op bed, in plaats van een korte broek trekt ze een lange broek aan.

Isabella drinkt bij de trampoline een wijntje, Rienk en Nicoline liggen er op. Ze zingen “lang zal ze leven” omdat Rienks broer vandaag jarig is.
Rienk heeft het over dat kanker geen foutje in het DNA is. Nicoline vraagt verveeld wat het dan wel is. Rienk ouwehoert nog wat verder.
Isabella klaagt over Charlotte, zij heeft alles geregeld en Charlotte waardeert het niet. Nicoline zegt dat Isabella toch zelf kan oefenen.
Rienk vertelt Nicoline dat ze sinds een maandje cellulitis heeft. Nicoline is niet onder de indruk en zegt dat ze dit altijd al heeft.

Ebinas
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142787297
19:30
Ruud is de koeien aan het melken. Billy staat er ook bij, ze gaan zo een bakje thee drinken en willen iets met de computer doen. Billy wil vast thee gaan maken. Ruud zegt dat ze ook nog even mag blijven. Ze knuffelt hem en zegt dat ze niets liever wil dan bij hem blijven maar dan wel de rest van haar leven.
Ruud wil proberen of Billy melk geeft als hij het melkapparaat op haar tepels zou aansluiten. Het zou hem de gelukkigste man ter wereld maken. Billy wil het niet voor de camera en vertelt dat ze geen melk geeft omdat ze nooit een kind heeft gehad. Billy is bang dat het pijn doet en dreigt het apparaat op Ruuds lul te zetten. Even later mag Ruud het toch proberen maar dan op de kleding. Billy roept “auw!” Dan probeert Ruud het nog een keer. Daarna is Ruud aan de beurt, hij is blij dat hij weet hoe het voelt om gemolken te worden.
Billy doet haarzelf pijn aan haar hoofd, ze bloedt een beetje. Ruud geeft er een kusje op.

Mirjam152

Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142787925
19:45
Ivan is nog steeds aan het klussen buiten, Sonny loopt er ook rond. Charlotte zit met de laptop in de werkschuur, ze wil oefenen met zingen. Ivan zaagt buiten vrolijk verder. Charlotte controleert of de camera wel op haar gericht is.

Urb


Ivan en Sonny rommelen nog wat in de werkschuur.

Ebinas


Nicoline is ook naar de werkschuur gekomen en vertelt Ivan wat ze allemaal gaat klaarmaken morgen voor het Suikerfeest. Charlotte begint geërgerd te klinken dat de mannen nog niet klaar zijn met klussen. Ze wil de deur alvast dicht doen.

Ebinas


In de keuken loopt Giorgio met wat potjes eten en LauraB staat af te drogen.
Sonny loopt bij de koeien. Hij vraagt of de keukens haantjes worden of chickies. Volgens Ruud worden het chickies. Ruud vraagt wat Sonny bij de stal komt doen. Sonny zegt dat hij de chickies komt kijken. Hij wil ook volleyballen.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142788217
19:45
Ruud mest de stallen uit. LauraB heeft ondertussen de keuken schoongemaakt.
LauraB zegt dat Isabella ondeugend kijkt. Billy roept dat ze hitsig is. LauraB zegt dat zij haar daar niet mee kunnen helpen. Isabella zegt dat het na 4 dagen wel weer overgaat. Billy heeft er veel respect voor de mensen in de groep die zeven maanden geen seks hebben.
Isabella, Billy en LauraB hebben het over voorgaande relaties.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142789512
20:15
Marijes motorbende is aangekomen. Vanessa is in paniek, de tap moet aangesloten anders is er zo geen bier. Marije vertelt dat ze nog geen ontbijt mogen serveren, na 1 augustus mag het weer zegt ze.

Urb


Joey wil Vanessa meer pannenkoeken geven. Hij heeft buiten pannenkoeken gebakken, daar is wel gas. Vanessa hangt binnen om Giorgio’s nek heen.
Vanessa zegt tegen Joey dat de olijfolie die hij gebruikt van haar is. Joey zegt dat die van Colinda is. Vanessa zegt dat die dan ook van haar is. Het maakt niet uit als hij hem maar teruggeeft.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142790346
20:30
LauraB zit met Laura te praten. LauraB wil er voor waken dat ze over anderen ouwehoert, ze wil eerst dingen bij de persoon zelf uitspreken. Laura vindt dat het soms lekker is om even gal te spuwen.

Marije helpt de campinggasten hun tenten opzetten. Marije roept uit dat het net is alsof ze allemaal nieuwe tentjes gekocht hebben.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142793634
21:30
Laura is nog laat op de akker aan het werken. De motorbende zit aan het terras. Isabella en Charlotte oefenen samen in de werkschuur. Nicoline en Rienk staan eten klaar te maken, dit is de laatste vast dag voor Ivan.

Charlotte en Isabella hebben de grootste lol. Charlotte zingt “Slapeloze Nachten” van the Opposites. Isabella tikt met 2 stokjes en Charlotte danst.

Kaleddi


Billy en Ruud zitten op de bank, Ruud heeft de telefoon te pakken en Billy leest de krant nog een keer. Sonny, Giorgio, Colinda en Joey staan te darten. Colinda houdt de scores bij.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  maandag 28 juli 2014 @ 01:24:55 #94
167977 DGK_Tegengas
Filmpjes, moet geen uren duren
pi_142800409
01:00

Terwijl de meeste bewoners al lang op bed lagen, moesten de camping gasten vanwege het slechte weer
opeens naar de loods verkassen .... ze gingen slapen op de banken in de huiskamer.



.
pi_142802580
Ca 3.00

Weer eens beweging onder de dekens bij de dames, Lot's bed kraakte vervaarlijk dus werden ze gered door een audio-lock.


Cap Zeyina

Ca 3.20

Even snaaien en peukie doen buiten.

Filmpje Hidiho

[ Bericht 25% gewijzigd door Urb op 28-07-2014 05:51:49 ]
  Moderator maandag 28 juli 2014 @ 07:19:26 #96
388664 crew  Dotteke
pi_142802756
Dag 209

Terwijl de motorgasten in de kamer zitten te wachten doet Isabella de koeien, het kalfje ondeugend als ze is loopt weer de stal uit en als Isabella haar terug in de stal probeert te krijgen huppelt ze doodleuk bij de zwart witte de stal in. Isabella, die deze morgen alleen bij de koeien is, heeft moeite om de kleine weer bij moeder in de stal te krijgen. De koeien zijn eigenwijze en ze moppert dat ze er geen zin in heeft omdat hij nog vroeg in de morgen is. Isabella moet naar binnen omdat er onweer dreigt.
Voor Ivan is de ramandan ten einde, hij mag eindelijk weer overdag eten, zijn familie zal vandaag komen om samen met het suiker feest te vieren.

[ Bericht 18% gewijzigd door Dotteke op 28-07-2014 07:29:21 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator maandag 28 juli 2014 @ 07:44:09 #97
388664 crew  Dotteke
pi_142802878
De camping gasten hangen maar wat rond in de loods, gastvrouw Marije ligt nog heerlijk in haar bed.
Als Isabella erug naar de loods moet gaat ze koffie zetten voor de gasten.

Ze maakt Marije wakker om te vertellen dat de gasten wakker zijn en dat ze koffie aan het zetten is.
Ook Vanessa wordt wakker gemaakt want Isabella kan geen suiker vinden.

Ondanks dat er volop leven in de loods is, krijgen we alle 4 de streams voorgeschoteld met slapende mensen.

Marije is vlot opgestaan nadat Isabella haar wakker heeft gemaakt.
Laatst genoemde heeft de kaars aangestoken, een teken dat de regie de verlichting aan mag doen.
Er wordt niet bepaald zachtjes gedaan in de loods.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator maandag 28 juli 2014 @ 08:04:58 #98
388664 crew  Dotteke
pi_142803003
Terwij l het buiten regent kijkt Marije op buienradar, volgens haar duurt het zeker tot 9.30 uur voordat de onweer voorbij is.
De mannen vinden het niet fijn dat ze binnen moeten blijven.
Isbella houdt de mannen bezig door over de koeien te vertellen.

PB

Het is een behoorlijke drukte binnen, het is een grote groep motorrijders, de bewoners worden een voor een wakker. Op de andere stream is te zien dat het kalfje alweer uit de stal is ontsnapt, hij staat nog wel binnen maar voor hoelang?
Poezewoes

Sonny wil een volgende pot koffie gaan het zetten maar helaas, de koffie is op. De regen komt momenteel met bakken te lucht uit in Utopia.
Poezewoes


De camping gasten hangen verveeld rond in de loods, een paar zijn maar gaan darten.
Sonny is achter de laptop gaan zitten. Marije praat met de gasten. Het onweert in Utopia.

[ Bericht 5% gewijzigd door Dotteke op 28-07-2014 08:12:58 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator maandag 28 juli 2014 @ 08:45:46 #99
388664 crew  Dotteke
pi_142803351
Er is nog steeds gaan gas, ook geen BBQ, zegt Vanessa lachend.
Het hele suiker feest valt in het water, zegt ze lachend.

De dames Vanessa, Marije en Isabella hebben het over Ivan, maar er is op de achtergrond zoveel gelach dat de helft niet te verstaan is.
Het gaat over een map van Ivan op de laptop.Hij heeft allemaal financiële informatie in zijn bezit die van Giorgio zijn, zegt Isabella, en ze vindt dat raar. Ze stelt voor om die map een keer weg te doen. Marije zegt dat Ivan gezegd heeft als hij weg gaat dat met een knaller is, ook schijnt Ivan nog een puntje voor centraal te hebben. Iets waar veel andere het mee eens zijn
Vanessa wil vanavond in centraal aan Ivan vragen waarom hij zoveel informatie over de financiën in zijn mapje heeft. Isabella geeft een paar keer aan dat ze Ivan eng vindt, en hem niet vertrouwd. .Vanessa vindt dat hij teveel zijn eigen gang gaat.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator maandag 28 juli 2014 @ 09:23:29 #100
388664 crew  Dotteke
pi_142803821
En dan mogen ze weer naar buiten, een paar gaan gelijk roken. Isabella loopt naar de koeien en ziet dat het kalf weer ontsnapt is en zegt, "Je moet ook bij je moeder blijven sufkut". Moeder koe is boos en loeit er wat af. Laura2 en Giorgio proberen samen het kalf naar binnen te jagen, maar het kalf ziet het als een spelletje en rent vrolijk de wei rond.

Ze rennen er met zijn tweeën achter aan, dat heeft volgens Isabella helemaal geen zin, ze moeten haar insluiten. Als het kalf bijna bij de stal is rent ze weer vrolijk de wei in. En dan is het eindelijk zover, het kalf is weer in de stal bij moeders. Isabella wil een cowboy in huren om het kalf te vangen.

De slager is ook al vroeg, zij komt het vlees voor de BBQ van vandaag brengen.
Kaleddi

Nicoline en Rienk zitten beide op de bank.
De motorrijders zijn bezig hun tenten af te breken, alles is door en door nat.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')