Bovenste.quote:Op donderdag 19 februari 2015 22:43 schreef Bart2002 het volgende:
Pomtiedom, wat was ook alweer precies de Indische schotel?
quote:Op donderdag 19 februari 2015 19:55 schreef tralalala het volgende:
Dank mensen, ik zal eens kijken
Ging vandaag overigens over dit recept, was toch wel héél lekker.
Deze heb ik ook gemaakt maar weggegooid omdat het zo smerig was.
Welke?quote:Op donderdag 19 februari 2015 22:22 schreef Kaatje1 het volgende:
Tralala, de indische schotel staat dit weekend bij mij op t programma. Ik heb trouwens (🙀) nog een slowcooker besteld, een kleinere dit keer. De grote vind ik heel fijn voor soepen en voor grotere porties maar een kleinere erbij leek me wel handig, ook voor evt desserts, en bij fonq was er een aanbieding.
Ikke ook. Kijkshop, 35 euro.quote:Op donderdag 19 februari 2015 23:19 schreef Kaatje1 het volgende:
Deze: http://www.fonq.nl/produc(...)ker-cook-home/81452/
Volgens mij zijn er meer hier die deze hebben.😊
Hoe heet die groep precies?quote:Op vrijdag 20 februari 2015 10:50 schreef Kaatje1 het volgende:
Wauw...op facebook net een "slowcookers" groep ontdekt....zo veel heerlijke recepten, getest en prima bevonden door deze cookers.
De fudge ga ik binnenkort ook eens proberen
Nou, iedereen dan graag massaal naar Facebook.quote:
Hahaha. Ok. Gevondenquote:
Dat is op zich prima. Je gerecht moet gedurende het slowcooken wel genoeg vocht bevatten. Je kunt het laten inkoken op het vuur en ik lees ook dat mensen bijv. het laatste (half) uur de deksel van de cooker laten.quote:Op maandag 23 februari 2015 23:51 schreef Anosmie het volgende:
Yes, een slowcookertopic!
Ik heb net een Russel Hobbs van 3,5 liter gekocht (kijkshop inderdaad) en mn eerste gerecht was de pittige Indische stoof.
Gewoon goddelijk!
Ik moet nog wel even met de vochtverhoudingen experimenteren want na het volgen van het originele recept bleef het erg.. drassig? Ik heb het uiteindelijk in een pan laten inkoken.
Chicken & dumplings.quote:Op dinsdag 24 februari 2015 17:10 schreef PdeHoog het volgende:
Iemand hier ervaring met kippepoten in de slowcooker? Lekkere recepten?
Dat trekt me niet zo eigenlijkquote:
Arroz con pollo?quote:
Niet helemaal slowcookerig he Maar wel interessant btw Voor vrijdag helaas geen optie. Dan moet het overdag kunnen pruttelen en moet ik er niets aan hoeven doen. Moet werken en zo.quote:
Kip kan daarin toch vast in bouillon garen? Daarna rijst fixen en gerecht afmakenquote:Op dinsdag 24 februari 2015 21:31 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
Niet helemaal slowcookerig he Maar wel interessant btw Voor vrijdag helaas geen optie. Dan moet het overdag kunnen pruttelen en moet ik er niets aan hoeven doen. Moet werken en zo.
Ik zal eens kijkenquote:Op dinsdag 24 februari 2015 22:14 schreef Kaatje1 het volgende:
In de bestanden van de facebook pagina van De slowcooker staan ook heel veel kiprecepten,
Klinkt ok, maar denk niet dat het in smaak gaat vallen bij het bezoek Hebben het niet zo op oostersquote:Op dinsdag 24 februari 2015 21:44 schreef Molo het volgende:
[..]
Kip kan daarin toch vast in bouillon garen? Daarna rijst fixen en gerecht afmaken
Pittige kip, in ketjap enzo dan?
Mijn basic recept van (veel) sambal badjak, ketjap manis, knoflook, olie, zout, peper en kemirinotenpasta werkt altijd prima om kip in te stoven, kan met wat meer vocht vast ook in de slowcooker
Kip, fles matige balsamicoazijn, zout, peper en kippenbouillon in slowcooker. Slowcooker aan en resultaat serveren bij pasta met simpele tomatensaus (warme passata) en basilicum. Slokje olijfolie erover en klaarquote:Op dinsdag 24 februari 2015 22:29 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
Klinkt ok, maar denk niet dat het in smaak gaat vallen bij het bezoek Hebben het niet zo op oosters
Die ga ik onthouden Klinkt goedquote:Op dinsdag 24 februari 2015 22:33 schreef Molo het volgende:
[..]
Kio, fles matige balsamicoazijn, zout, peper en kippenbouillon in slowcooker. Slowcooker aan en resultaat serveren bij pasta met simpele tomatensaus (warme passata) en basilicum. Slokje olijfolie erover en klaar
Ben nog een echte fb maagd (gisteren geregistreerd) , ik heb me gisteren aangemeld bij de slowcookers groep, maar ben nog niet 'toegelaten', hoe lang duurt dit meestal? (dit is misschien een ietwat oneerlijke vraag gezien de vakantietijd).quote:Op dinsdag 24 februari 2015 22:14 schreef Kaatje1 het volgende:
In de bestanden van de facebook pagina van De slowcooker staan ook heel veel kiprecepten,
Zo te zien heb ik een ander boekje van crockpot, jouw recept staat niet in mijn boekje (pag. 25 is bij mij ook in het Duits ).quote:Op zaterdag 28 februari 2015 15:59 schreef Bart2002 het volgende:
Als je het boekje nog hebt, snap jij het?
Dank. Hij lukt wel erg goed, met een fijne saus. Het maakt natuurlijk allemaal niet zo veel uit, het komt wel goed. Maar ik haat recepten die niet kloppen. Veel te slordig vaak. Zoals ingrediënten in de lijst die in de beschrijving nooit meer terugkomen of andersom. Maar dat is meer iets voor KLB.quote:Op zaterdag 28 februari 2015 16:10 schreef KillerBee4ever het volgende:
[..]
Zo te zien heb ik een ander boekje van crockpot, jouw recept staat niet in mijn boekje (pag. 25 is bij mij ook in het Duits ).
Ik zou bijna denken: 4 uur op hoog óf 10 uur op laag, maar dit lijkt me voor kip wat aan de lange kant (in beide gevallen), eerlijk gezegd. Ik zou het echt niet weten Bart... .
Welke? En wat heb je al gemaakt?quote:Op zaterdag 28 februari 2015 16:30 schreef boem-dikkie het volgende:
Ook zo'n crockpot in huis sinds een week.
Enig idee wat er niet goed aan was? Ik wil eigenlijk de volgende keer chorizo of een pittige salami laten meepruttelen.quote:Op zaterdag 28 februari 2015 17:19 schreef Molo het volgende:
Ik had worst in tomatensaus met sucuk erin gedaan van de week, weggegooid want niet te kanen.
Zit nu simpel rundergehakt met rendang kruidenpasta (a la robinook), kemirinoten en kokosmelk in. Hoeft niet zo lang en is simpel, maar hopelijk lekker
Zo'n standaard Crockpot, bij de Bijenkorf gekocht.quote:Op zaterdag 28 februari 2015 16:52 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Welke? En wat heb je al gemaakt?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |