Kan niet verbranden, zuiniger in energie. Je gooit alles in de cooker en kan het een paar uur vergeten. Veel mensen gooien alles erin en gaan naar het werk en kunnen 's avonds zo aan tafel. ik durf dat (nog) niet aan. Maar in het weekend gooi ik m 's morgens vol en kan 's avonds zo aan tafel, en wat over is gaat zo de vriezer in. Ik kan absoluut niet koken maar hier kan weinig mee mis gaan.quote:Op dinsdag 13 januari 2015 08:59 schreef Pietverdriet het volgende:
Wat is de meerwaarde van een slowcooker tov een pan?
Echt wel. Niet dat 't rookt, maar wel tot 't punt van een zwarte aangekoekte laag. Te lang op een hoge stand (ik verbaas me altijd over hoe heet "Warm" eigenlijk is), te weinig vocht, een combinatie hiervan. Al meerdere keren gehad dat na het opzetten van restjes delen van wat op de bodem ligt niet echt eetbaar meer is (erwten van de chicken & dumplings die dan heel erg donkerbruin tot zwart zijn in plaats van groen bijvoorbeeld).quote:
Ha! Daar zat ik toevallig naar te kijken!quote:Op dinsdag 13 januari 2015 15:28 schreef soapie het volgende:
http://www.fonq.nl/produc(...)ker-cook-home/81452/
Ik heb in mijn eentje zat aan deze!!
Die is heel mooi! Ik ben alleen bang dat die te groot is voor twee personen.quote:Op dinsdag 13 januari 2015 15:42 schreef Kaatje1 het volgende:
Ik heb deze http://www.fonq.nl/produc(...)r-5-7-l-cr600/48200/.
Expres zo'n grote genomen omdat ik regelmatig grotere hoeveelheden maak. Een bouillon maak je denk ik niet zo snel voor 2 personen. En ook maak ik vaak veel pastasaus en vries dat dan in.
Ook vond ik het fijn dat hij zowel op gas als in de oven kan en dat hij een timer functie heeft, na de kooktijd slaat hij af maar blijft nog wel warm.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |