abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 24 juli 2014 @ 08:00:23 #76
262 Re
Kiss & Swallow
pi_142669961
als jullie deze discussie nou eens in het topic zelf hadden
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_142671253
quote:
12s.gif Op donderdag 24 juli 2014 02:06 schreef kree het volgende:

[..]

Technisch gezien behoor jij tot groep 3 :+
Maar ok ik weet het verder ook niet, denk dat ik alles heb gezegd nu wat ik ervan denk en nu is het een beetje wachten op een mod en zien hoe het dan maar weer verder verloopt.
Niet zo afhankelijk laten zijn van een mod. We zijn allemaal gewoon mensen, we kunnen het zelf ook best oplossen. Maar nogmaals, dan moeten jullie gewoon mee gaan posten. Wat jij overigens al doet, dus dit is niet echt tegen jou.

Ik zie overigens ook helemaal niet wie wij zouden negeren. Behalve dan dat ik niet meer op MK ga reageren want wij botsen gewoon qua persoonlijkheid, en ik lig daar niet wakker van maar als jullie dat als "ontsporen" zien dan negeer ik hem gewoon.

Bedoel er zitten meer mensen in de sc die helemaal niet in SEX zaten, die kunnen ook gewoon meeposten.

Anyhow, zolang jullie het niet eens proberen kunnen mods ook niet zien waar het fout zou gaan en zal er ook niets veranderen. En wachten tot de SEX slowchat weer open gaat zou zomaar ook niet kunnen helpen, het feit dat de SEX groep is opgesplitst nu bevalt heel veel mensen eigenlijk wel.
pi_142671535
quote:
6s.gif Op donderdag 24 juli 2014 01:00 schreef Fera het volgende:

[..]

Ik vind dit een mooie post en ik ben het op verschillende punten ook met je eens. Maar wat mij betreft lijkt het misschien verstandig om het allemaal wat tijd te geven. Sowieso weet ik niet hoe lang de SEX SC dicht blijft (ik neem aan dat dit niet voor eeuwig is?) en de situatie is natuurlijk ook heel erg nieuw voor iedereen. Het is een grote schok voor sommige mensen, dat begrijp ik heel goed. :)
Ik ga alleen op deze post reageren aangezien alles wat daaronder staat niets meer dan een herhaling is uit mijn post en jouw reactie daarop.
Maar ik ben het dus niet eens met de beredenering "geef het tijd". Nee sommige dingen zullen nooit wennen, hoe je het ook wendt of keert en hoe lang je het ook de tijd geeft.

quote:
Maar wat ik wel opgemerkt heb is dat de conflicten in SEX SC misschien minder invloed hebben op de Relaties SC dan je in eerste instantie zou denken. Waarom? Ten eerste is de SEX SC opgesplitst in twee groepen nadat deze gesloten is. De ene groep zit nu in Relaties SC en een andere groep is (volgens mij) vertrokken naar KPD of een andere SC. De mensen die nu in Relaties SC zitten kunnen allemaal met elkaar overweg. Ik neem aan dat ze het conflict ook niet mee zullen nemen.
Wil je wel even de nuance geven dat de mensen die nu in de Relatie sc zitten en met elkaar overweg kunnen, afkomstig zijn uit de Sex sc? Aangezien wij ere amper tot niet meer posten?

quote:
Ten tweede zijn een hoop oud-SEX SC'ers ook oud-R&P'ers, nog uit de tijd voor de opschoning van alle R&P SC's. Ikzelf kwam twee jaar geleden voor het eerst in de Relaties SC, net na die opschoning volgens mij. Heel veel users ken ik ook van de SC en deze zijn zelf op een gegeven moment naar SEX gekomen. In eerste instantie ook vanwege een goede klik met andere users, maar ook omdat de Relaties SC een tijdje doodstil is geweest. We hebben een paar keer geprobeerd hier toen leven in de blazen, maar tevergeefs.
Wat heeft dit überhaupt met de situatie te maken? Dit heb ik al meerdere malen voorbij zien komen maar dit heeft echt 0,0 met de huidige situatie te maken. Leuk dat dit de oorspronkelijke users van de Relatie sc zijn geweest maar volgens deze beredenering moeten we de VS ook maar terug geven aan de indianen...

quote:
Het is wel mooi om te zien hoe de Relaties SC uiteindelijk weer een nieuwe kans kreeg door andere users. Begrijpelijk dat zij dit gaan zien als hun eigen plekje. Een warme, vertrouwde groep. Net zoals de SEX SC ook ooit was voor mij. Ook daar zijn op een gegeven moment een hoop users van elders plotseling ''binnengedrongen'' (dit woord bij gebrek aan beter, iedereen is namelijk welkom in een SC!) en daar moesten ook veel mensen aan wennen. Uiteindelijk heeft het er wel voor gezorgd dat ik niet meer in SEX SC postte. Ik voelde, op een paar zeldzame momenten na, niet echt een klik met deze users. Ook ben ik toen meer gaan posten in een andere SC, waar ik me uiteindelijk meer thuis ging voelen. Soms kwam ik nog wel terug in SEX, als de sfeer en de dynamiek van mensen op dat moment goed voor mij was. Dat kwam, grappig genoeg, vooral door de mensen die ik leerde kennen uit de Relaties SC.
Grappig dat je met dit stukje nu precies mijn punt duidelijk maakt. Elke sc heeft zijn eigen sfeer en dynamiek. Waarom zou je dit dan ook drastisch willen veranderen. Je kan ermee omgaan of niet.

quote:
Dus toen de SEX SC sloot en mensen naar Relaties SC trokken leek het gewoon even als vanouds. Niets ten nadele van de andere users, zeker niet. Ik denk dat het ook nooit de bedoeling is geweest om jullie zo te overrompelen. It just happened. Zonder kwade bedoelingen. :)
En nogmaals bewijs je hiermee dus mijn punt. Het leek als vanouds de Sex sc terwijl het toch echt de Relatie sc is. Prima dat het nooit de bedoeling is geweest en dat er geen kwade bedoelingen achter zaten, maar het is dus wel gebeurd.

quote:
Jammer genoeg zijn er wel kleine irritaties ontstaan en bepaalde users hebben zich niet altijd netjes gedragen. Maar irritaties zullen er altijd zijn op plekken waar veel mensen samenkomen. In real life heb je dit, dus niet zo gek dat dit op FOK! ook voorkomt. Ik vraag me dan ook af, hadden jullie nooit irritaties onderling voor de grote golf aan SEX SC'ers? Als dat niet zo was, dan heb ik daar respect voor. :)
Er zijn nooit zulke irritaties geweest, ik heb een flinke discussie gehad met Crazy-M over een bepaald onderwerp maar daarna was alles weer koek en ei en kunnen we nog steeds door 1 deur. Dus nee, er zijn nog nooit zulke onderlingen irritaties geweest.

quote:
Ik hoop dat jullie begrijpen dat de meeste mensen die naar Relaties SC zijn gekomen niet de intentie hebben om een nieuwe SEX SC te creëren. Wat waarschijnlijk ook niet mogelijk is vanwege de splitsing van de SEX groep die ik eerder noemde. :) Zelf vind ik Relaties SC gezellig zoals het is. Niet omdat het op SEX SC lijkt (ik ben daar immers niet voor niets minder gaan posten). Ook hoop ik dat jullie het een kans en een beetje tijd willen geven. Het is misschien een kwestie van wennen aan elkaar en de nieuwe situatie, maar ik durf optimistisch te zijn over het feit dat we er samen wel uit kunnen komen. :)
Het gaat mij niet om de intentie, deze kan nog zo goed zijn geweest maar neemt niet weg dat het dus wel gebeurd is. Jij bent een typische 'groep 3' user uit mijn eerdere post. Ik zeg ook niet dat er een nieuwe Sex sc wordt gecreëerd maar wel een heel ander topic dan wat de Relatie sc was. En nogmaals, de tijd geven werkt niet en het zal ook nooit wennen.

quote:
Tot zover mijn twee centen.
Een van de zaken die mij persoonlijk het meest heeft geïrriteerd was een post van iemand met de volgende context: "Wanneer is 't acceptabel dat we die aanpassen?". Dit had betrekking op de OP omdat hier een aantal gifjes stonden. Met deze post word er voor mij persoonlijk bewezen dat er niet met goede intenties begonnen werd met posten in de Relatie sc.
pi_142671660
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juli 2014 09:49 schreef aeque het volgende:
Wil je wel even de nuance geven dat de mensen die nu in de Relatie sc zitten en met elkaar overweg kunnen, afkomstig zijn uit de Sex sc? Aangezien wij ere amper tot niet meer posten?
Dat is dus niet waar er zitten ook mensen die nooit in de SEX sc hebben gezeten. Dus we zijn niet alleen SEX sc.

quote:
0s.gif Op donderdag 24 juli 2014 09:49 schreef aeque het volgende:

Een van de zaken die mij persoonlijk het meest heeft geïrriteerd was een post van iemand met de volgende context: "Wanneer is 't acceptabel dat we die aanpassen?". Dit had betrekking op de OP omdat hier een aantal gifjes stonden. Met deze post word er voor mij persoonlijk bewezen dat er niet met goede intenties begonnen werd met posten in de Relatie sc.
De OP veranderen was een foutje. Ik wilde de meeting erin zetten maar maakte een quote in plaats van een edit. De afbeeldingen gingen niet mee, de meeste heb ik aangepast een aantal lukte niet direct. Toen ik zag dat het toch maar normale plaatjes waren en niet echt iets van een OP heb ik het zo gelaten. Ik heb verder totaal geen aanpassingen aan de OP gemaakt. En er zat al helemaal geen kwade wil achter.
  donderdag 24 juli 2014 @ 09:57:53 #80
47102 Elvi
miemkwien
pi_142671698
Ok dus groep 1 uit R&P vind dat groep 2 uit SEX hun buitensluit en negeert? Terwijl groep 1 degene is die niet wil dat anderen in 'hun' SC komen, weigeren mee te posten en daarmee dus eigenlijk groep 2 buitensluit en negeert?

Ik ben als buitenstaander gewoon vriendelijk ontvangen door de mensen die blijkbaar uit SEX kwamen. Maar ik begin te twijfelen of ik ook zo was ontvangen door de menssn van R&P. Jullie komen wat eenkennig over namelijk...
  donderdag 24 juli 2014 @ 10:02:59 #81
191665 Samzz
Patagonische supergirl
pi_142671803
De mensen die nu in Relaties zitten zijn natuurlijk niet enkel de mensen die in Sex SC postten :). Een groot deel van de mensen die jij als Sex SC'ers betitelt, postten daar nauwelijks meer en kwamen mensen die ze leuk vinden in Relaties tegen en begonnen daarom weer met posten, waarom wil dat er niet in :)?

Maar goed, dit blijft een herhaling van zetten. Iedereen moet gewoon welkom kunnen zijn en is dat imo ook, het is wellicht even wennen aan elkaars humor en manier van posten, maar dat lijkt mij geen onoverkomelijk iets :).

Overigens vroeg ik of die gifjes er niet uit konden, maar dat is puur omdat een hele reeks van die dingen schijtirritant zijn, vind ik. Heeft niks te maken met mijn al dan niet goede intenties (die overigens goed waren, ik heb namelijk een geprobleerd leuk mee te posten met de 'incrowd', tot er even iets mis ging omdat ik iets niet snapte en daar een grapje over maakte dat niet gewaardeerd werd en resulteerde in miaaaauuuwww, catfight, of zo).
“What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5, of course”
  donderdag 24 juli 2014 @ 10:04:53 #82
262 Re
Kiss & Swallow
pi_142671830
het is meer dat een groep compleet de SC domineert denk ik, of iig dat wordt zo uitgestraald en dat gaat ten koste van de groep die er al langer zat, het is een numbers game.

Je kan je bij jezelf afvragen waarom er een SC is gesloten, wat was de reden daarvoor en waarom zou je een herhaling daarvan willen voorkomen. ga je op de oude voet door of ga je je eens afvragen waarom zoiets is gebeurd zonder gelijk de schuld te leggen bij een ander.

En vers bloed is altijd goed, tenzij het uit je neus wordt geslagen
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  donderdag 24 juli 2014 @ 10:08:34 #83
47102 Elvi
miemkwien
pi_142671909
quote:
3s.gif Op donderdag 24 juli 2014 10:04 schreef Re het volgende:
het is meer dat een groep compleet de SC domineert denk ik, of iig dat wordt zo uitgestraald en dat gaat ten koste van de groep die er al langer zat, het is een numbers game.

Je kan je bij jezelf afvragen waarom er een SC is gesloten, wat was de reden daarvoor en waarom zou je een herhaling daarvan willen voorkomen. ga je op de oude voet door of ga je je eens afvragen waarom zoiets is gebeurd zonder gelijk de schuld te leggen bij een ander.

En vers bloed is altijd goed, tenzij het uit je neus wordt geslagen
En je kan je als groep ook afvragen of het nog zin heeft om er dagenlang over door te blijven zagen, terwijl al duidelijk is dat die SEX SC voorlopig niet opengaat.
  donderdag 24 juli 2014 @ 10:12:19 #84
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_142671979
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juli 2014 10:08 schreef Elvi het volgende:

[..]

En je kan je als groep ook afvragen of het nog zin heeft om er dagenlang over door te blijven zagen, terwijl al duidelijk is dat die SEX SC voorlopig niet opengaat.
Daarnaast is het de vraag of er mensen terug willen naar de SEX SC. Dat hangt denk ik volledig af wie er gaat posten.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
  donderdag 24 juli 2014 @ 10:13:06 #85
262 Re
Kiss & Swallow
pi_142672001
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juli 2014 10:08 schreef Elvi het volgende:

[..]

En je kan je als groep ook afvragen of het nog zin heeft om er dagenlang over door te blijven zagen, terwijl al duidelijk is dat die SEX SC voorlopig niet opengaat.
De R&P relaties is ontstaan uit een paar andere slowchats, met als thema, relaties, dus daar gaan we ons dan maar aan houden, als je met je groepje wil blijven dan ga je lekker naar de algemene R&P SC, daar zit verder geen thema aanvast.
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  donderdag 24 juli 2014 @ 10:15:40 #86
191665 Samzz
Patagonische supergirl
pi_142672054
quote:
3s.gif Op donderdag 24 juli 2014 10:04 schreef Re het volgende:
het is meer dat een groep compleet de SC domineert denk ik, of iig dat wordt zo uitgestraald en dat gaat ten koste van de groep die er al langer zat, het is een numbers game.

Je kan je bij jezelf afvragen waarom er een SC is gesloten, wat was de reden daarvoor en waarom zou je een herhaling daarvan willen voorkomen. ga je op de oude voet door of ga je je eens afvragen waarom zoiets is gebeurd zonder gelijk de schuld te leggen bij een ander.

En vers bloed is altijd goed, tenzij het uit je neus wordt geslagen
Eerlijk? Ik heb al eerder aangegeven dat ik totaal niet snap waarom SEX SC dicht is, ik post daar sinds een kleine maand weer en op wat strubbelingen na (welke SC heeft deze niet?) heb ik nooit wat gemerkt van een hele nare sfeer of zo. En al helemaal niet van bedreigingen, waar hier en daar mee wordt geschermd. Dit heb ik ook aangegeven bij de SEX SC mods, kennelijk is het topic op slot om iets wat speelde voor ik kwam kijken. En om even hand in eigen boezem te steken, ja, ik ben ook uitgevallen tegen een user, puur omdat deze user mij dusdanig op de zenuwen werkte en zijn gedrag niet wilde veranderen dat ik uiteindelijk besloten heb deze persoon te negeren.

Voor zover ik zie wordt er in Relaties de afgelopen dagen gewoon leuk gepost, op een enkele discussie na, wat moet kunnen, lijkt me. Sommige mensen liggen elkaar niet, komt in de beste SC's voor. Zoals al eerder gezegd, iedereen moet toch welkom zijn, zou je denken. Ik kan me voorstellen dat het als een soort invasie voelde, echter is dat van mij uit gezegd nooit de bedoeling geweest en ik kan zeggen dat dit voor de anderen ook niet de insteek was.

quote:
17s.gif Op donderdag 24 juli 2014 10:12 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Daarnaast is het de vraag of er mensen terug willen naar de SEX SC. Dat hangt denk ik volledig af wie er gaat posten.
Dit, inderdaad :). Als de huidige groep Relatie SC-posters terugkeert naar SEX SC(wat ik betwijfel, want een groot deel postte er al niet meer), dan ga ik graag met ze mee. Zo niet, dan niet.
“What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5, of course”
  donderdag 24 juli 2014 @ 10:16:08 #87
47102 Elvi
miemkwien
pi_142672070
quote:
3s.gif Op donderdag 24 juli 2014 10:13 schreef Re het volgende:

[..]

De R&P relaties is ontstaan uit een paar andere slowchats, met als thema, relaties, dus daar gaan we ons dan maar aan houden, als je met je groepje wil blijven dan ga je lekker naar de algemene R&P SC, daar zit verder geen thema aanvast.
Ik ben groepsloos :* Ik hoor niet bij een groepjes omdat ik pas in de SC kwam na het gedoe (ok tijdens het gedoe blijkbaar :') ).
  donderdag 24 juli 2014 @ 10:17:56 #88
191665 Samzz
Patagonische supergirl
pi_142672111
quote:
3s.gif Op donderdag 24 juli 2014 10:13 schreef Re het volgende:

[..]

De R&P relaties is ontstaan uit een paar andere slowchats, met als thema, relaties, dus daar gaan we ons dan maar aan houden, als je met je groepje wil blijven dan ga je lekker naar de algemene R&P SC, daar zit verder geen thema aanvast.
Toen ik daar binnenkwam (nog voor het gezeik losbarstte), ging het over alles behalve relaties, anders?
“What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5, of course”
  donderdag 24 juli 2014 @ 10:18:53 #89
262 Re
Kiss & Swallow
pi_142672135
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juli 2014 10:16 schreef Elvi het volgende:

[..]

Ik ben groepsloos :* Ik hoor niet bij een groepjes omdat ik pas in de SC kwam na het gedoe (ok tijdens het gedoe blijkbaar :') ).
ik probeer het wat algemeen te houden dus was niet specifiek op jou gericht maar ik moest toch iemand quoten :P

Maar er spelen 2 dingen volgens mij... de reden waarom de SEX SC is gesloten (onderlinge zooi) en de overname van de Relatie SC
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_142672241
Denk dat de onderlinge zooi is opgelost door dat de sex-sc niet allemaal naar dezelfde plek is verhuist. Daarom vind ik het hier eigenlijk ook wel fijn en betwijfel ik eerlijk gezegd of ik überhaupt terug ga naar sex, als dat weer de oude groep zou worden blijf ik er gewoon weg.
  donderdag 24 juli 2014 @ 10:23:21 #91
191665 Samzz
Patagonische supergirl
pi_142672248
quote:
3s.gif Op donderdag 24 juli 2014 10:18 schreef Re het volgende:

[..]

ik probeer het wat algemeen te houden dus was niet specifiek op jou gericht maar ik moest toch iemand quoten :P

Maar er spelen 2 dingen volgens mij... de reden waarom de SEX SC is gesloten (onderlinge zooi) en de overname van de Relatie SC
Maar het was dus nooit de bedoeling die SC over te nemen :). Ik kan me voorstellen dat het voor de huidige posters lastig is om te gaan met een groep nieuwe posters dat elkaar al kent. Maar ze laten zich ook wel heel snel de kaas van het brood eten. Er is niemand bewust weggejaagd.
“What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5, of course”
  donderdag 24 juli 2014 @ 10:26:17 #92
47102 Elvi
miemkwien
pi_142672309
quote:
3s.gif Op donderdag 24 juli 2014 10:18 schreef Re het volgende:

[..]

ik probeer het wat algemeen te houden dus was niet specifiek op jou gericht maar ik moest toch iemand quoten :P

Maar er spelen 2 dingen volgens mij... de reden waarom de SEX SC is gesloten (onderlinge zooi) en de overname van de Relatie SC
Kijk, ik snap dat het als een overname voelt als er ineens een groepje mensen binnenkomt die elkaar kent. Maar om dan meteen weg te blijven en vervolgens dagenlang te zitten miepen hoe oneerlijk het allemaal is vind ik ook niet tof. Ik krijg dan niet bepaald een beeld van 'gezellig leuk groepje, kom alsjeblieft terug in de SC' :@ Misschien zijn ze echt heel erg aardig hoor, maar niet zoals ze zich nu gedragen.
  donderdag 24 juli 2014 @ 10:28:05 #93
262 Re
Kiss & Swallow
pi_142672357
't is een beetje als een stamkroeg denk ik, daar waar je lekker met je vrienden aan een biertje lurkt en luistert naar de muziek die jij leuk vindt en dan de volgende dag weer terugkomt en de hele bar hangt vol met vreemden en ze draaien kutmuziek en schenken alleen sinas.
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_142672394
Gew alle mensen die in een SC posten, maand ban geven. Win-win.
  donderdag 24 juli 2014 @ 10:30:18 #95
47102 Elvi
miemkwien
pi_142672421
quote:
3s.gif Op donderdag 24 juli 2014 10:28 schreef Re het volgende:
't is een beetje als een stamkroeg denk ik, daar waar je lekker met je vrienden aan een biertje lurkt en luistert naar de muziek die jij leuk vindt en dan de volgende dag weer terugkomt en de hele bar hangt vol met vreemden en ze draaien kutmuziek en schenken alleen sinas.
Maar dan hoef je je niet te gedragen alsof je alleen ranja met een rietje drinkt en naar kinderen voor kinderen luistert toch? :P
  donderdag 24 juli 2014 @ 10:30:48 #96
262 Re
Kiss & Swallow
pi_142672436
quote:
3s.gif Op donderdag 24 juli 2014 10:13 schreef Re het volgende:

[..]

De R&P relaties is ontstaan uit een paar andere slowchats, met als thema, relaties, dus daar gaan we ons dan maar aan houden, als je met je groepje wil blijven dan ga je lekker naar de algemene R&P SC, daar zit verder geen thema aanvast.
even mezelf quoten... dit is een scenario als er geen oplossing komt zullen we maar zeggen
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_142672440
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juli 2014 10:23 schreef Samzz het volgende:

[..]

Maar het was dus nooit de bedoeling die SC over te nemen :). Ik kan me voorstellen dat het voor de huidige posters lastig is om te gaan met een groep nieuwe posters dat elkaar al kent. Maar ze laten zich ook wel heel snel de kaas van het brood eten. Er is niemand bewust weggejaagd.
Het gaat hier niet om wegjagen maar om een keuze om niet meer mee te posten omwille van de reeds -inmiddels meerdere malen genoemde- redenen.
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juli 2014 10:17 schreef Samzz het volgende:

[..]

Toen ik daar binnenkwam (nog voor het gezeik losbarstte), ging het over alles behalve relaties, anders?
aub, dit hebben we al ondertussen al meerdere malen aangegeven zie ook oorspronkelijke post van Aeque. En deze vraag had je zelf ook kunnen stellen wanneer je daar begon te posten.
Om toch een kort antwoord op jouw vraag te geven en te herhalen: neen het ging daar niet alleen over relaties, maar veel users konden daar hun ei kwijt. Zo zijn Aeque, Crazy etc. in die sc komen posten en zijn ook gebleven. Gesprekken waren soms gedurende 1 sc heel serieus en soms dan helemaal niet of dan ging het eens over seks, vriendschap etc. Maar het was geen sc waar mensen alleen maar komen die elkaar kennen irl om te demonstreren hoe het geweldig is dat ze elkaar kennen, onder andere.
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
  donderdag 24 juli 2014 @ 10:34:20 #98
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_142672527
quote:
14s.gif Op donderdag 24 juli 2014 10:30 schreef complicate het volgende:

[..]

Het gaat hier niet om wegjagen maar om een keuze om niet meer mee te posten omwille van de reeds -inmiddels meerdere malen genoemde- redenen.

[..]

aub, dit hebben we al ondertussen al meerdere malen aangegeven zie ook oorspronkelijke post van Aeque. En deze vraag had je zelf ook kunnen stellen wanneer je daar begon te posten.
Om toch een kort antwoord op jouw vraag te geven en te herhalen: neen het ging daar niet alleen over relaties, maar veel users konden daar hun ei kwijt. Zo zijn Aeque, Crazy etc. in die sc komen posten en zijn ook gebleven. Gesprekken waren soms gedurende 1 sc heel serieus en soms dan helemaal niet of dan ging het eens over seks, vriendschap etc. Maar het was geen sc waar mensen alleen maar komen die elkaar kennen irl om te demonstreren hoe het geweldig is dat ze elkaar kennen, onder andere.
Het lijkt wel alsof je expres alles verkeerd interpreteert.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_142672573
quote:
15s.gif Op donderdag 24 juli 2014 10:34 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Het lijkt wel alsof je expres alles verkeerd interpreteert.
O ja? wat dan? en wat heb je eigenlijk tot nu toe wel gesnapt? Serieus, het ligt niet altijd aan anderen, probeer ook eens naar jezelf te kijken aub, zeg amai.
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
  donderdag 24 juli 2014 @ 10:38:38 #100
191665 Samzz
Patagonische supergirl
pi_142672615
quote:
14s.gif Op donderdag 24 juli 2014 10:30 schreef complicate het volgende:

[..]

Het gaat hier niet om wegjagen maar om een keuze om niet meer mee te posten omwille van de reeds -inmiddels meerdere malen genoemde- redenen.

[..]

aub, dit hebben we al ondertussen al meerdere malen aangegeven zie ook oorspronkelijke post van Aeque. En deze vraag had je zelf ook kunnen stellen wanneer je daar begon te posten.
Om toch een kort antwoord op jouw vraag te geven en te herhalen: neen het ging daar niet alleen over relaties, maar veel users konden daar hun ei kwijt. Zo zijn Aeque, Crazy etc. in die sc komen posten en zijn ook gebleven. Gesprekken waren soms gedurende 1 sc heel serieus en soms dan helemaal niet of dan ging het eens over seks, vriendschap etc. Maar het was geen sc waar mensen alleen maar komen die elkaar kennen irl om te demonstreren hoe het geweldig is dat ze elkaar kennen, onder andere.
Wegblijven is eigen keuze, daar ga ik niet over oordelen. Echter wordt hier geïnsinueerd dat mensen zijn weggejaagd. En dat is niet zo, iig is dat niet bewust gebeurd.

Wat je eigenlijk wilt zeggen is dat de huidige posters in Relaties er enkel posten om te demonstreren hoe geweldig het is dat we elkaar kennen :D?
“What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5, of course”
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')