Kinnepinnekaasquote:
quote:Roasted Peanuts (96%), Palm Oil, Sea Salt
Hun ingredientendeclaratie zegt dat ze plantaardige olieen en vetten bevat, staat niet of het wel of niet gehard is.quote:
Iig zonder andere troep, 93% pinda, en spotgoedkoopquote:Op woensdag 23 juli 2014 20:36 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Hun ingredientendeclaratie zegt dat ze plantaardige olieen en vetten bevat, staat niet of het wel of niet gehard is.
Als het spotgoedkoop is zou ik me eerder zorgen maken over aflatoxines dan over geharde vettenquote:Op woensdag 23 juli 2014 20:37 schreef Sotchi2014 het volgende:
[..]
Iig zonder andere troep, 93% pinda, en spotgoedkoop
Of lekker puur en niet door commersie en hypes volgestopt met additieven.quote:Op woensdag 23 juli 2014 20:39 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Als het spotgoedkoop is zou ik me eerder zorgen maken over aflatoxines dan over geharde vetten
Zou me eerder zorgen maken over aflatoxines dan over additievenquote:Op woensdag 23 juli 2014 20:39 schreef Sotchi2014 het volgende:
[..]
Of lekker puur en niet door commersie en hypes volgestopt met additieven .
quote:Description
Fun to eat!
No palm oil
No added sugar
Gluten free
Certified vegan
Kosher
Ingredients
Peanuts (99.5%), Salt
Is die lekker?quote:Op woensdag 23 juli 2014 20:49 schreef Individual het volgende:
Deze is pas puur!
[..]
[ afbeelding ]
http://www.sainsburys.co.(...)-butter--smooth-340g
Weet ik niet nooit gehad. Ik kocht de 96% pindakaas en die is super. Wel interessant dus ook een keer te proberen.quote:
Dat wordt gelukkig redelijk streng gecontroleerd. Bij aankomst van het schip wordt er bemonsterd een alleen pinda's voor arachideolie mogen een heel klein beetje bevatten. Noten zijn er risicocategorie, dus goed gecontroleerd.quote:Op woensdag 23 juli 2014 20:41 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Zou me eerder zorgen maken over aflatoxines dan over additieven
http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Aflatoxine
Waarom reageer jij zo vreemd?quote:Op woensdag 23 juli 2014 20:04 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Er schijnen er ook te zijn zonder suiker maar met gehard vat
Ok, zat een klein foutje in, nou nou.quote:Op donderdag 24 juli 2014 10:28 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Lees de startpost nog eens kritisch door.
Wat een bazendingquote:Op donderdag 24 juli 2014 10:29 schreef djkoelkast het volgende:
Ik heb een pindakaasmaker. Ik brand mijn eigen pinda's en maak daarna mijn eigen pindakaas, meestal met (ontgeurde) kokosolie. Daar gaat dan een ongeraffineerd zout in waardoor de pindakaas net dat beetje meer smaak krijgt.
[ afbeelding ]
gewoon een blender dus?quote:Op donderdag 24 juli 2014 10:29 schreef djkoelkast het volgende:
Ik heb een pindakaasmaker. Ik brand mijn eigen pinda's en maak daarna mijn eigen pindakaas, meestal met (ontgeurde) kokosolie. Daar gaat dan een ongeraffineerd zout in waardoor de pindakaas net dat beetje meer smaak krijgt.
[ afbeelding ]
Nee, het is een pindakaasmaker, het zijn echt metalen schijven die de pinda's (of andere noten) malen. Je doet er steeds wat olie bij via die pipet.quote:
ja uh.. een blender dus?quote:Op donderdag 24 juli 2014 10:51 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Nee, het is een pindakaasmaker, het zijn echt metalen schijven die de pinda's (of andere noten) malen. Je doet er steeds wat olie bij via die pipet.
Hij maalt dus echt, hij hakt niet.
Je kunt er dus ook amandelpasta, cashewpasta, macedamiapasta of verzin het maar notenpasta of een mix van maken.
Ik heb er hazelnootpasta mee gemaakt (met hazelnoten, suiker en cacao) dat was ook superlekker!
En ik gebruik meestal vliespinda's, geeft ook weer net een andere smaak.
Nee, een blender hakt met een hakmes, hier zit geen mes in.quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |