abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  Moderator zondag 20 juli 2014 @ 16:14:42 #1
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_142516071
registreer om deze reclame te verbergen
Sonny

e25fc667bade01fc38bf925a78e70074.png

Charmante Sonny, met de bijnaam Gianny, is 33 jaar en heeft de opleiding HBO Marketing en Communicatie gedaan. Hij is accountmanager en in zijn vrije tijd draait hij regelmatig als dj. Zijn stijl is minimal en techno.
Voetbal is zijn andere passie en hij heeft vroeger op hoog niveau gespeeld. Hij is hiermee gestopt, omdat hij een vaste baan wilde.

Sonny staat zeer positief in het leven en dat heeft alles te maken met zijn moeilijke jeugd. Vanaf zijn derde levensjaar is hij door zijn oma opgevoed, omdat zijn ouders drugsverslaafd waren. Hij vindt zichzelf het bewijs dat je met hard werken alles kan bereiken.

Hij is dol op vrouwelijk schoon, maar zijn drie kinderen zijn voor hem het belangrijkste. In Utopia gaat hij hen het meeste missen, maar hij weet dat ze trots zijn dat hun vader deze kans pakt.

Zijn ideale Utopia is een tweede Ibiza: relaxen, feesten, maar ook geld verdienen. Als accountmanager gaat hij eerst orde scheppen in de financiële chaos. Sonny is een echte commerciële jongen en weet daardoor goed waar de mogelijkheden liggen om geld binnen te halen. Tevens wil deze teamplayer geld verdienen met het organiseren van feesten. Hij hoopt dan ook Utopia als dj af te sluiten met een knalfeest.

bron
Relativiteit is van toepassing op natuurkunde, niet op ethiek
pi_142581360
Sonny Lansmans dus.

04b1446b2a4f744189fa9d8dac605c36.png

http://www.voetbalrotterd(...)ertig-goals-beloofd/

http://www.djguide.nl/djinfo.p?djid=6766

[ Bericht 18% gewijzigd door DGK_Tegengas op 22-07-2014 00:30:30 ]
  donderdag 14 augustus 2014 @ 09:59:24 #3
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_143404713
ONKT8vm.jpg
  zondag 24 augustus 2014 @ 15:33:14 #4
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_143774265
registreer om deze reclame te verbergen
Sonny verliet Utopia omdat zijn moeder op dit moment op de intensive care ligt.
11458_91426185a9ac28b6c1af8d6d5ee6fdff_580x326.jpg


Is dit voornaamste reden van je vertrek?
Ik heb gekozen voor mijn familie. Mijn moeder heeft een longontsteking die al dagen aanhoudt. Daarom is het nu voor mij heel belangrijk om voor mijn familie te kiezen. Een andere reden is dat mijn moeder heel lang ver bij mij vandaan heeft gewoond. Dit is het moment dat mijn moeder terug naar Rotterdam komt en bij mijn broer gaat wonen. Daar wil ik heel graag bij zijn.
We weten dat je broer eerst een paar dagen heeft gewacht om je het nieuws van je moeder te vertellen. Uiteindelijk heeft hij toch de keuze gemaakt om jou in te lichten. Hoe kijk je hier tegenaan?
Ik vind het een hele verstandige keuze van hem om het mij te vertellen. Ik had het zelf niet anders gedaan en ik had het niet geaccepteerd als hij niets tegen me had gezegd. Helemaal omdat ik dan hier een beetje leuk aan het doen ben, terwijl mijn moeder in het ziekenhuis ligt.
Welke dingen of mensen heb je de afgelopen twee maanden het meest gemist?
Dat zijn mijn kinderen, mijn vriendin, mijn smartphone en het internet. Eigenlijk heb ik heel veel gemist.
Wat heb je geleerd van jouw avontuur?
Die zeven, acht weken dat ik hier ben, heb ik heel veel geleerd. Ik heb een hele interessante brief van mijn dochter gehad. waarin ze heel open en eerlijk is. De dingen die ze in de brief tegen me zei, zou ze nooit tegen me gezegd hebben als ik niet in Utopia had gezeten. Dus dat is mij al heel veel waard. In die tijd dat ik hier heb gezeten heb ik veel geleerd en de kleine dingen leer je hier echt heel goed waarderen.
Wat ga je het meeste/minste missen uit Utopia?
Dat zijn natuurlijk de inwoners en er zitten nogal wat speciale types bij. Verder: het opstaan 's ochtends, de kampvuurtjes, de webshop, het geld verdienen, maar vooral de evenementen. Maar er zijn ook dingen die ik niet zal missen. De ruzies, het gebrek aan sigaretten,het geldgebrek.
Je eerste ontmoeting met René was niet gezellig te noemen. Maar dat leek de afgelopen dagen wel anders.
Mijn relatie met René was in het begin inderdaad een beetje klote, maar dat kwam vooral door hem. Hij had in het begin meer problemen met mij dan ik met hem, maar hij is een topgozer.
Twee maanden lang was jij inwoner van Utopia. Zijn er dingen die je nog had willen doen?
Ik ben natuurlijk een techno- en minimal-dj, maar de doelgroep die op onze evenementen afkomt, is een hele andere doelgroep. Hierdoor heb ik mijn droom niet kunnen verwezenlijken.
Wat is het eerste wat je gaat doen nu?
Ik ga nu eerst naar mijn broer en dan vertrekken we direct naar mijn moeder en daarna naar huis. Ik ga lekker naar mijn familie toe en dat heb ik ook echt nodig nu.
http://www.utopiatv.nl/#/(...)sief-interview-sonny
pi_144541529
Goed gedaan jongen tussen dat zooitje ongeregeld. ^O^
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')