Die tenten waar je je schillen op de grond mag gooien kunnen dan wel weer leuk zijn.quote:Op vrijdag 18 juli 2014 16:18 schreef 100% Tukker het volgende:
Doppinda's als aperitiefhapje voorgeschoteld krijgen.
In Nederland? Ik vind het ook vreselijk. Ongevraagd gasten irriteren en dan bedelen om geld.quote:Op vrijdag 18 juli 2014 17:06 schreef Soury het volgende:
"Artiesten" die ongevraagd aan je tafel komen. Zeer ongemakkelijk vind ik dat.
Ooit een gitarist, die gozer zat onder de pukkels.
Was snel weg omdat ik hem niet al te vriendelijk aankeek, mijn eetlust was ook een beetje verdwenen.
En een keer een nogal niet al te slanke buikdanseres, ook fijn die navel op ooghoogte
Ja was in Nederland, en hoorde ook bij het restaurant. Dus niet op een terras, ook dat is rete vervelend.quote:Op vrijdag 18 juli 2014 17:08 schreef Klaploper het volgende:
[..]
In Nederland? Ik vind het ook vreselijk. Ongevraagd gasten irriteren en dan bedelen om geld.
quote:Op vrijdag 18 juli 2014 17:10 schreef Soury het volgende:
[..]
Ja was in Nederland, en hoorde ook bij het restaurant. Dus niet op een terras, ook dat is rete vervelend.
Mwa, volgens mij is het onder de echte tokkies "gewéldig gezellig" als zo´n strijkstok bij je tafeltje komt staan.quote:Op vrijdag 18 juli 2014 17:19 schreef Klaploper het volgende:
[..]
Een piano of viool op de achtergrond kan ik heel erg waarderen, maar blijf weg van mijn tafel. Nee, het is niet romantisch , het is irritant. Ik ken werkelijk niemand die dat kan waarderen.
Jij gaat het goed doen in salesquote:Op vrijdag 18 juli 2014 16:02 schreef RobinOok het volgende:
Als iemand aan mijn tafel beweert iets niet te lusten zal ik er sowieso altijd iets van zeggen. Meestal in de trant van "Whoehahahahahahaha, lust jij geen .......? Whoehahahahahaha, kleuter!"
En er dan ook nog bij wijzen en op mijn dijen slaan van plezier.
Het ligt er natuurlijk aan hoe je het brengt. Een opmerking als: "Wil je het ook niet even proeven?" lijkt me vrij onschuldig.quote:Op vrijdag 18 juli 2014 11:12 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Vind je? Kweenie... Heb me in stilte zitten ergeren. Bij een bekende zou ik dan ook zeggen "Geef maar hier!" maar dat vind ik bij een klant ook weer wat gek.
Ach , wij hadden Dries Roelvink een keertje in Frankendaelquote:Op vrijdag 18 juli 2014 17:19 schreef Klaploper het volgende:
[..]
Een piano of viool op de achtergrond kan ik heel erg waarderen, maar blijf weg van mijn tafel. Nee, het is niet romantisch , het is irritant. Ik ken werkelijk niemand die dat kan waarderen.
zeg maar dag tegen je eetlustquote:Op vrijdag 18 juli 2014 19:13 schreef quirina het volgende:
[..]
Ach , wij hadden Dries Roelvink een keertje in Frankendael
Vertel je afknappers eens ipv sc.quote:
Kruidenboter van margarine is ook ergquote:Op vrijdag 18 juli 2014 19:23 schreef bluemoon23 het volgende:
Kleine ergernis:
Kruidenboter die net uit de koelkast komt en daardoor niet te smeren is.
Ik heb het schaaltje wel eens boven een kaars gehouden om te ontdooien....
Ja of een rozet kruidenboter die overduidelijk een paar seconden in de magnetron is geweest.quote:Op vrijdag 18 juli 2014 19:23 schreef bluemoon23 het volgende:
Kleine ergernis:
Kruidenboter die net uit de koelkast komt en daardoor niet te smeren is.
Ik heb het schaaltje wel eens boven een kaars gehouden om te ontdooien....
Sowieso, mensen die margarine 'boter' noemen.quote:
quote:Op vrijdag 18 juli 2014 21:06 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Sowieso, mensen die margarine 'boter' noemen.
Beetje zout erbij, jum jum jumquote:Op vrijdag 18 juli 2014 21:38 schreef Peter het volgende:
Of 'kruidenboter' met alleen knoflook en peterselie er in...
Jepquote:
Een simpel broodje met wat boter en zout. Vroeger vond ik het maar saai, tegenwoordig heb ik er soms gewoon een sterke behoefte aan.quote:
En wat mooie olijfolie.quote:
Die hype snap ik toch niet helemaal, brood dopen in olie.quote:
In Nederland zie ik het pas een paar jaar.quote:Op vrijdag 18 juli 2014 23:24 schreef Isegrim het volgende:
Echt goede olijfolie is heerlijk bij brood. Is ook niet echt een hype, wordt al eeuwen gedaan.
ik zie dat al rustig een jaar of 15 in Nederland anders hoor?quote:Op vrijdag 18 juli 2014 23:25 schreef Buurpoes het volgende:
[..]
In Nederland zie ik het pas een paar jaar.
En smalen kun je achterwege laten, ik had mezelf al ouderwets genoemd.
Ik had het vroeger ook altijd maar met genoeg doorzetten (te vaak ontkwam ik er gewoon niet aan) vind ik het inmiddels echt lekker. Is dus te leren. Ik twijfel aan de genenverklaring.quote:Op vrijdag 18 juli 2014 15:09 schreef Klaploper het volgende:
[..]
Schijnt genetisch te zijn. Hoewel mijn hele familie koriander echt heerlijk vindt en niets van die zeepsmaak proeft.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |