abonnement bol.com Unibet Coolblue
  Moderator dinsdag 22 juli 2014 @ 21:10:44 #201
388664 crew  Dotteke
pi_142612021
Centraal

Gio opent dit centraal. Hij verteld dat hij deze week 8 kilo is afgevallen. Rienk is 7.9 kilo afgevallen deze week, doordat ze alleen op water hebben geleefd. Gio vond het best wel heftig, vooral als er gekookt werd. Om 00.00 uur mogen ze weer eten. RIenk vond het leuk om het samen met Gio te doen, "het verbroederd", zegt hij. Rienk vraagt of Gio het ook zo warm heeft, Gio bevestigd dit.
Na 4 dagen krijg je verzuring in je benen" zegt Gio. "Na 8 dagen gaan ook je armen beginnen".Hij voelde zich vandaag af en toe een zoutzak bij het helpen met de keuken.

Billy en Ruud hebben de ontwerpen van de knuffels binnen gekregen, verteld Billy.
Ze staan op de website en je kan je ook inschrijven via inwoners@talpa.tv
Je kan je aanmelden als je een knuffel wil.
"Ze zijn zeer aandoenlijk en ik zou ze zo kopen", zegt Colinda.
Flow3r


Charlotte wil 50 euro investeren in de verpakking van haar shirts. Ze wil zwarte dozen met een goudkleurig lint. (kon niet alles horen me stream knalde er uit) De prijzen van de shirts gaan ook akkoord. Chably staat voor tolerantie, liefde en vriendschap
Ze vraagt akkoord aan iedereen dan kan ze het vanavond bestellen. Ze heeft akkoord.

Laura heeft een stelletje en 2 transgenders, voor de voorlichting over 15 bezoekers en de 15 bewoners mogen er bij zijn, het kost niets
Ze is ook in gesprek met Layla geweest over mutsen, ze heeft samen met Sonny een bedrijfsplan gemaakt en het gaat helemaal goed komen.

Marije en Charlotte gaan een sappenkuur doen, mensen kunnen meedoen en zich aanmelden op de website
9 augustus is er een sportdag voor ouderen met een lunch erbij.

Joey en Sonny zijn druk geweest met mensen benaderen. Een personal training partij heeft zich met 30 man aan gemeld om mee te doen. Ze zijn nog niet uit de kosten.
Donderdag wordt gekeken of het allemaal door kan gaan.

30 augustus is er geen vergunning gekregen voor het festival van Gio, voor, 6 september kan hij wel wel een vergunning krijgen. Maar dan is het pianoconcert van canto ostinato en dat staat al langer zegt Nicoline. Er zijn nog maar drie kaartjes verkocht.
Gio gaat informeren of een andere datum ook kan.

Aike verteld de bewoners dat ze vanmiddag haar 24 uur heeft aangevraagd en dat ze morgen Utopia zal verlaten. Ze heeft de afgelopen maand daar heel goed over nagedacht. ALle voors en tegens afgewogen, ze zit niet meer op haar plek. Ze heeft genoeg dingen geleerd, maar ze komt niet toe aan de dingen die ze voor ogen had. Het is tijd voor haar om op haar eigen tempo haar eigen dingen te doen. Ze wil de touwtjes weer in eigen handen.
Billy huilt, en vindt het heel erg. Ook Charlotte vindt het heel kut en hoopt dat ze nog bijdraait.
Maar Aike is er zeker van dat ze morgen gaat. Ze merkt aan zichzelf dat ze zich irriteert aan dingen die niet de moeite waard zijn. "Ik weet dat het voor mij beter is om de regie over mijn eigen leven te nemen". De bewoners zijn verrast en een beetje stil door deze mededeling. Sonny vindt haar een vrouw met ballen, zo hard heeft ze gewerkt in het earth-ship
Aike heeft nog wat op papier gezet wat misschien nog kan werken.
Aike wil het grote lijnen team introduceren.
Rienk zegt, "Blijf en doe het zelf". Charlotte loopt huilend weg en ook Billy barst in tranen uit. "Je bent me gappie, ik heb zoveel van je geleerd".

(er zullen kleine stukjes ontbreken omdat mij streams er steeds uitknalden)
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_142615752
21:15
Charlotte zegt tegen Joey dat alle normale mensen weg gaan. Zelf heeft ze ook weleens nagedacht over vertrekken maar ze heeft hier nog te veel dromen.
Isabella vertelt dat ze het gisteren al hoorde van Aike. Ze vertelt dat ze zelf de biomarkt mag overnemen. Billy vindt het heel heftig allemaal. Aike voelt voor haar als haar grote zus. Billy zegt streng tegen Isabella dat zij wel blijven moet. Isabella barst in huilen uit. Billy zegt dat ze wat liever tegen haar zal zijn.
Isabella is heel bang dat Nicoline ook nog naar huis zal gaan. Sonny komt haar een knuffel geven. Vanessa komt ook aangewandeld. Ze zegt “zo, nu weten jullie ook waarom ik allemaal rondjes liep vandaag.” Marije snapt er niets van, zegt ze verbijsterd.

21:30
Billy zegt dat het een reality soap is en als dit niet is wat iemand ambieert dan moet die persoon gaan. Binnen knuffelt Aike met Charlotte die hard huilt. Charlotte vertelt Aike dat ze het idee heeft dat hier straks alleen nog maar gekken zitten. “Daarom ga jij naar huis, dat weet ik”, zegt Charlotte.

Rienk zegt dat wat Aike doet opgeven is. Ruud kan er niet wakker van liggen. Joey zegt dat hij al heel lang schippert omdat hij niet zijn eigen keuzes kan maken. Joey zegt dat hij veel van Aike kon leren en noemt wat voorbeelden. “Nu leer je hoe je moet opgeven”, zegt Rienk.

Er wordt nog lang nagepraat over Aikes geplande vertrek morgen.

22:00
Ruud probeert de koeien naar binnen te krijgen. Hij rent achter het kalfje aan en die loopt uiteindelijk zelf de stal in. Dan houdt Ruud Stuk tegen, Bief moet eerst naar binnen. Bief loopt weg bij de stal en Bella dreigt er uit te lopen.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142616249
22:15
Billy en Ruud zitten op het rokersbankje. Vanessa en Laura zitten ernaast en Aike staat er bij. Ruud en Billy lopen naar binnen, Ruud zegt dat hij kapot moe is.
Aike raadt aan om kritiek op elkaar beter te onderbouwen en meer te proberen elkaar te begrijpen. Er zijn veel onnodige irritaties en onzinnige discussies, zegt Aike.

Joey, Nicoline, Ivan en Marije zitten aan tafel. Joey vindt het jammer dat er altijd 7 mensen hard roepen over dingen en zelf geen enkele verantwoordelijkheid dragen. Van Aike kon hij veel leren en die gaat nu naar huis. Het enige wat Joey denkt is “godverdomme”, vertelt hij. Ze zijn even stil en denken na.
Joey zegt dat het niet is dat ze niet zonder Aike kunnen. Joey zegt dat hij geleerd heeft van de webshop en het gezeur heeft hij afgeschoven terug naar Charlotte en Billy. Joey zegt dat hij van iedereen gezeur en gezeik krijgt terwijl die mensen zelf geen verantwoordelijkheden nemen.
Joey zegt dat er maar 1 persoon is hier met voor hem relevante ervaring.

Nicoline zegt tegen Ivan dat hij een mager ventje begint te worden. Ivan zegt dat hij ook moe is. Joey bekijkt iets op de telefoon. Aike komt er bij en zet Ivans petje op. Ze roept verbaasd uit dat Ivan een groot hoofd heeft.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  Moderator woensdag 23 juli 2014 @ 08:25:19 #204
388664 crew  Dotteke
pi_142626050
Dag 204 gaat een emotionele dag worden voor sommige Utopianen.
Sonny heeft een begrafenis van een tante en als hij terug komt zal Aike, een van de eerste inwoners van Utopia vertrekken.

Isabella heeft zoals iedere morgen haar plicht gedaan en de dieren verzorgd.
Amputalent

Tijdens het verzorgen kwam ze er achter dat de brokken van de koeien op waren, maar gelukkig heeft ze niet op Ruud gewacht, want zoals ze gisteren al tegen Nicoline zei was ze al bang dat Ruud dit vergeten zou. Gisteren heeft ze Anita al gemaild dat er voer en gras moest komen voor de dieren. Peer zal dit vandaag mee nemen.
Hunter
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator woensdag 23 juli 2014 @ 09:07:21 #205
388664 crew  Dotteke
pi_142626647
Iedereen is redelijk vroeg op vandaag.Zelfs Charlotte, Biilly en Laura zijn al op.Iedereen is vol van het komende vertrek van Aike. Billy komt aanlopen en zegt tegen Aike. "Ik heb nog nooit van jou gewonnen, maar dit win in van je". De dames kunnen er heerlijk om lachen.
De kapper komt vandaag, Vanessa wil het eerste geholpen worden want ze was ook als eerste op, zo zegt ze het tegen Aike.

Als men vraagt hoe laat Aike weggaat zegt ze dat ze gaat als Sonny terug komt.
"Kan je niet..............",. zegt Vanessa. Maar voordat Vanessa haar zin af kan maken zegt Sonny, "Ik kom morgen wel terug".

Aike heeft haar laatste nacht in de loods goed doorgebracht, ze heeft heerlijk geslapen.
Isabella vraagt of Colinda bij hun in de kamer komt slapen, ze ligt op de andere kamer in de tocht.
"Dan ga je toch in Aike haar bed, dan gaat de nieuweling maar creperen in dat bed", zegt Vanessa.
Colinda moppert dat ze steeds wakker wordt van Ivan als hij gaat bidden, tandenpoetsen en wassen. "Het is maar goed dat de ramadan volgende week over is, volgende week ga ik beginnen met de ramadan", zegt ze gefrustreerd.

Aike is niet meer over te halen om te blijven ondanks dat iedereen het verschrikkelijk vindt dat ze weg gaat. Colinda zegt dat Aike niet in de gaten heeft wat haar impact in de groep is en wat ze al bereikt heeft.
Aike heeft zelf niet het idee dat ze grote dingen neer heeft gezet in Utopia.
Colinda zegt dat ze verbaasd zal staan als ze straks buiten staan en ze van haar omstanders te horen krijgt wat ze allemaal gedaan heeft.

Aike geeft wel aan dat het kwartje pas echt gaat vallen van wat je gedaan hebt als je buiten bent.
Aike heeft het allemaal al losgelaten en kijkt naar een chaotische bende zegt ze.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator woensdag 23 juli 2014 @ 09:12:20 #206
388664 crew  Dotteke
pi_142626734
Als de dames zitten te praten roept Isabella in een keer, "Yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. "Mijn dag kan niet meer stuk", zegt ze blij. De mest wagen is, de mest wordt opgehaald. Ze gaat snel de koeien in de andere wei zeten. "Top, top", zegt ze en rent naar de koeien.


In de keuken staan Laura, Charlotte en Billy.
Laura wil de armen van Charlotte om zich heen en besluit haar een beetje te helpen.
cobain1994
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator woensdag 23 juli 2014 @ 09:31:08 #207
388664 crew  Dotteke
pi_142627088
Aike zit op haar bed een brief te lezen die ze van Isabella heeft gekregen als Nicoline bij haar komt zitten.
Het gaat nog een gezellige dag worden volgens Aike, ze heeft nog van alles te doen voor ze weggaat. De kapper komt nog. ik moet nog alles aan jullie overdragen, ga nog bij het zwembad chillen.
Isabelle kletst 100 uit met de man die de mest op komt halen.


Ondertussen komen de kapsters van Kis haarproducten het terrein op lopen die als eerste \door Billy verwelkomd worden. Ook Charlotte voegt zich als een van de eerste bij de kapsters. Billy heeft gevonden op internet wat ze wil met haar haren. Ze wil niet alleen extentions in haar haar, maar ze is de uitgroei ook zat en wijst de vrouw aan wat ze nu wil. Charlotte gaat alvast zitten en zegt, "Ik dacht ik ga maar als eerste zitten". terrein op lopen die verwelkomd worden door Billy. Ook Charlotte voegt zich als een van de eerste bij de kapsters. Billy heeft gevonden op internet wat ze wil met haar haren. Ze wil niet alleen extentions in haar haar, maar ze is de uitgroei ook zat en wijst de vrouw aan wat ze nu wil. Charlotte gaat alvast zitten en zegt, "Ik dacht ik ga maar als eerste zitten".
De kapsters zetten alles klaar en Billy en Charlotte zijn als eerste aan de beurt. Charlotte geeft toe dat het maken van een parfum maken niet zo makkelijk is als ze dacht. De wespen blijven een stoorzender, ook bij de kapsters.

Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator woensdag 23 juli 2014 @ 09:44:41 #208
388664 crew  Dotteke
pi_142627374
Je hebt werkpaarden en luxe paarden, zo ook in Utopia. Terwijl Isabella met de mannen tussen de mest staat, en de mannen voorzien heeft van een lekkere bak koffie,
Coban1994

worden bij Billy de extentions eruit gehaald.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator woensdag 23 juli 2014 @ 09:59:46 #209
388664 crew  Dotteke
pi_142627693
Isabella is toch gezwicht voor de kapper, ze heeft de 'mest'mannen alleen gelaten en heeft zich op het BBQ terras neer gezet om onder handen genomen worden door de kapsters.
Charlotte smeert iedereen in met kruidnagel om te voorkomen dat de wespen op hun afkomen.

Het is een gekakel op het bbqterras, iedereen praat door elkaar heen.
Isabella vraagt aan Ruud als zij zo in de verf zit hij de mannen wil voor zien van een bak koffie omdat ze niet met verf in haar haren heen en weer wil lopen.
Ze verteld aan Marije dat ze Colinda heeft gevraagd in het bed van Aike te komen slapen als Marije niet wil. Marije dacht dat Sonny daar ging slapen.

De kapster die de haren van Billy doet wordt binnen kort oma, ze moet dan naar Curaçao, daar woont haar dochter. Billy vraagt of ze het nu niet eng vindt om te gaan vliegen. De dame vindt het inderdaad eng, met name om wat er met vlucht MH17 gebeurd is, en ook om dat in Curaçao een paar weken geleden ook mensen dood zijn geschoten op het vliegveld, waarbij ook toeristen geraakt zijn.

Isabella heeft plaatsgenomen op de stoel en haar harren worden in de verf gezet.
Aike is haar teennagels aan het lakken. Ruud zegt lachend dat ze in ieder geval de musical heeft mee kunnen maken. "Ik ga alle dvd's opkopen en verbranden", zegt Aike lachend. Na het lakken van haar teennagels begint Aike met het opruimen/inpakken van haar spullen.


[ Bericht 2% gewijzigd door Dotteke op 23-07-2014 10:24:45 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator woensdag 23 juli 2014 @ 10:33:38 #210
388664 crew  Dotteke
pi_142628674
Sonny wordt voor hij naar de begrafenis gaat ook nog even onderhanden genomen van de kapper.


Vrolijk fluitend is Rienk zijn ontbijt aan het maken, hij heeft samen met Gio een week op water geleefd en ze mogen sinds 00.00 uur eten.
Aike vraagt aan Gio hoe het nu gaat en deze zegt dat het prima gaat en hij zelfs alweer gepoept heeft. Aike vindt dat niet zo verwonderlijk gezien het feit wat hij gisteren allemaal gegeten heeft. "Het leek wel of je klaarkwam, zo keek je toen je aan het eten was", zegt ze tegen hem. Ruud zegt dat het wel leek of ze pillen ophadden, zo'n blik hadden ze in hun ogen.
Ruud is dolgelukkig, er zijn al wel 30 mails binnen gekomen over de koeienknuffels. Aike vindt ze, zover ze op de pc kan zien de knuffels er ook leuk uit zien.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator woensdag 23 juli 2014 @ 11:01:09 #211
388664 crew  Dotteke
pi_142629674
Gio heeft een lekker ontbijtje voor Aike gemaakt ook Isabella eet mee.
Aike gaat als ze straks weer thuis is eerst lijnzaad eten, dat is zo lekker zegt ze.

Isabella vraagt aan Ivan of hij Aike nog uitgescholden heeft over het feit dat ze weggaat.
Hij zegt dat hij dat niet zo durven. Volgens Aike gaat Ivan knallen als ze weggaat.

Nu Aike weggaat laten we zien hoe het wel moet, dat gepruts zijn we nu klaar mee.
Ivan wil een soort van slot analyse maken, Isabella wil ook snel nog wat dingen van Aike leren voordat deze weggaat.

Charlotte wordt geprikt. "Auwwwwww, doet echt pijn", zegt ze. Volgens Vanessa was ze op tijd, er zit geen angel in. Ze zuigt het wel gelijk uit. Charlotte denkt dat ze er allergisch is. "Auw, het brand, waarom doet het zo pijn. Ik ben altijd bang dat ik allergisch ben", roept ze uit ", zegt ze. "Pijnlijk he poep", vraagt Laura. "Ja", zegt Charlotte zielig. "kloten kloten kloten ding. O, het brand he",

Bij Billy zijn de extentions er uit, ze komen er ook niet in omdat haar haren net zo lang zijn als de matten. Haar haren worden nu geverfd van donker boven op tot helemaal licht onderin.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator woensdag 23 juli 2014 @ 11:16:44 #212
388664 crew  Dotteke
pi_142630196
Er gebeuren vreemde dingen in Utopia, er wordt 500 euro in een bubbeltjes enveloppe in de vaatwasser gevonden, ze vermoeden dat het van het KWF is. Volgens Colinda zat het er niet in toen zij de vaatwasser aanzetten vanmorgen.
Amputalent

Het geld wordt er uit gehaald en te drogen gelegd.

Op de andere stream is Charlotte nog bang dat ze een allergische reactie krijgt. Ze is kortademig en heeft last van der nek, en het blijft maar branden.
Maar Isabella stelt haar gerust, als ze echt allergisch was dan had ze het allang gemerkt.
Isabella is ook klaar, haar haren zijn nog lichter gemaakt. Ondertussen hoor je Charlotte steeds op de stream zeggen dat het pijn doet. Als ze er met het been in beeld is is er zo met het blote oog weinig te zien.

Aike is ondertussen bezig haar taken te verdelen, Nicoline neemt het hele MVo gebeuren over en Vanessa Live in de Loods

[ Bericht 6% gewijzigd door Dotteke op 23-07-2014 11:22:57 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator woensdag 23 juli 2014 @ 11:35:11 #213
388664 crew  Dotteke
pi_142630830
Marcel, van Hornbach belde op en zegt tegen Joey. Hij vertelde dat ze gisteren te lang bezig zijn geweest en ze de komende twee weken niet meer mogen komen van hun baas. Als Billy verschrikt kijkt zegt Joey dat het een geintje is. Vanmiddag komen ze kijken wat er allemaal nog nodig is.

Dan komen er twee mannen en een dame het terrein oplopen. Ze komen voor Ivan, voor het promoten van evenementen.
Ivan geeft even een korte uitleg over Utopia en laat ze alles zien.
Dotteke


De mest mannen zijn nog steeds bezig met het ruimen van de mest.
Sonny neemt afscheid van de bewoners en verlaat tijdelijk Utopia voor de begrafenis van zijn tante.

[ Bericht 6% gewijzigd door Dotteke op 23-07-2014 11:48:26 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator woensdag 23 juli 2014 @ 13:08:45 #214
388664 crew  Dotteke
pi_142633685
Billy is van pornoblond naar grijs gegaan

In de COS lees ik dat dit niet haar kleur is, maar dat ze dit voor Ruud heeft gedaan. Ruud vindt haar er goed uit zien en wil nu wel een kind van haar.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator woensdag 23 juli 2014 @ 13:15:13 #215
388664 crew  Dotteke
pi_142633968
Boer John belt met Isabella, en zegt dat het niet kan dat je een koe melkt los in de wei, de app araten er aanhangt en dan wegloopt. Isabelle denkt dat het over haar gaat, maar hij heeft het over Ruud. Hij wilde alleen dat Isabella het ook weet en hij wil nu Ruud aan te telefoon. "Ik ben een klein beetje teleurgesteld", zegt hij tegen Ruud. "Vertel", zegt Ruud. :"Ik zit af en toe te kijken hoe je die koeien melkt maar dat gaat niet goed. Als jij die koeien zo los in dat land melkt en die koe loopt af en toe weg en dat apparaat valt er onder vandaan, weet je dat is niet goed voor de uier, vooral niet voor die koe die net afgekalft heb", zegt John. Hij zegt dat de koe dan kans heeft op een uierontsteking. "Weet je wat het is John, ik heb nog nooit een koe aangeraakt. Dat zijn dingen die kan ik niet weten". John zegt dat hij het daarom een beetje duidelijk tegen Ruud zegt want dan vergeet hij het misschien niet. Koe gewoon in het hok vastzetten, ieder apart en dan melken legt John Ruud uit. Fris voer ervoor, melkmachine eronder, dan weet de koe dat hij gemolken wordt en blijf hij staan. Ook mag Ruud het voer niet meer buiten in het land gooien, zand is niet goed voor de maag van de koeien


Er is ook post, ik zie Ivan en Joey brieven lezen.
Gio vraagt aan Aike of ze niet nog een dagje kan blijven, maar Aike zegt dat dat niet gaat.

Ruud vindt het wel goed dat John het tegen hem zegt als hij iets niet goed doet, maar om nu gelijk te zeggen dat je teleurgesteld bent is iets anders. Ruud vindt dat hetzelfde als je een kind van 1 een fiets geef en dan niet kan fietsen.

[ Bericht 14% gewijzigd door Dotteke op 23-07-2014 13:42:02 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator woensdag 23 juli 2014 @ 13:49:26 #216
388664 crew  Dotteke
pi_142635349
De post komt het terrein oprijden, hij heeft pakketjes bij en komt pakketjes halen.
Er zijn weer kleren binnen gekomen en het toetertje wat Ruud besteld heeft om Ivan terug te pakken zit er ook bij.
De kapster is er nog, wederom zit Charlotte op de stoel maar nu om een klein stukje van haar haren te knippen.


Ruud heeft vandaag al 50 mails binnen voor de knuffels.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator woensdag 23 juli 2014 @ 14:01:39 #217
388664 crew  Dotteke
pi_142635820
Ivan heeft een brief van zijn zus gekregen, ze hebben gehoord dat de bewoners het suiker-feest met hem willen vieren. De moeder van Ivan wil voor die dag lekker koken en allerlei lekkere hapjes maken. Ze stellen voor om die dag langs te komen zodat Ivan het ook niet alleen hoeft te vieren.
Ivan laat ze komen alhoewel hij wel vroeg vindt, hij is er immers net. Ruud zegt dat het niet vroeg is, omdat hij toch volgende maand weer weg is.

Billy wil haar haren snel weer blond, ze liet eerder als lekken dat er iets staat te gebeuren, het leek er op dat ze wist van het huwelijk dat Ruud graag wil, maar ze draaide het zo dat het leek dat ze iets met een musical gaat doen.
Ruud kan wel begrijpen dat ze het weer blond wil.
Billy geeft aan dat ze dit voor hem gedaan heeft, maar Ruud zegt dat hij dit niet gevraagd heeft.
Ruud valt op brunettes zegt Billy dus heb ik dit voor hem gedaan. Nog,aals zegt Ruud dat dit niet is wat hij wilde. Ruud moet zijn verantwoording eens nemen want ze heeft dit wel voor hem gedaan.
Ruud zegt, "is niet erg ik vind je mooi".
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator woensdag 23 juli 2014 @ 14:22:31 #218
388664 crew  Dotteke
pi_142636625
Colinda, Laura, Vanessa en Isabella zitten op de trampoline over Ivan te praten.

Vanessa begrijpt hem (zijn) (Ivan) standpunt, maar hij moet ook rekening houden met hun
Volgens Vanessa is hij te hard geworden door alles wat hij heeft meegemaakt.
Het maakt hem niet mooi hoe hem (ivan) praat, zegt ze.
Vanessa is verbolgen over het feit dat Ivan vorige week heeft gezegd dat wat er met vlucht MH17 is gebeurd is hem niet zo raakt, omdat hij al heel veel heeft gezien wat oorlog betreft.

Colinda vindt het hem eng, hoe hij soms kan kijken.
Colinda heeft het vaak over Ivan, ook dat hij veel herrie maakt s' nachts. Ivan is volgens Vanassa heel "dirigerend denigrerend)" en dat komt omdat zijn Nederlands niet goed is.

Dan gaat het gesprek over op Rienk. Het gaat over dat Rienk in de playboy is neer gezet over Rienk en zijn homohaat. Volgens Isabelle is Rienk daarom ook zo loyaal naar Laura omdat hij zo niet neer gezet wil worden. Colinda zegt dat Rienk wel degelijk nare dingen over homo's gezegd heeft. ALs je hoorde hoe hij over Marcel praten zegt ze tegen Laura, dan wilde jij ook niets meer van hem weten.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator woensdag 23 juli 2014 @ 14:32:31 #219
388664 crew  Dotteke
pi_142637030
Billy is boos, er is een raam uit het atelier gevallen,
Al mopperend komt ze bij Ruud. "waardeloos kut atelier, gebouwd is door een waardeloos bouwer"., zegt ze tegen hem. Er is alweer een raam uitgevallen.
"Ruuuuuuuuuuud je ziet er echt wel beter uit met je haren zo, jij wel". "Moet je maar eens zien als ik er ook nog mooie kleren bij aan heb", zegt hij.

Hornbach is ook weer druk bezig met de aanleg van de nieuwe keuken. Gio timmert dat het een lieve lust is.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator woensdag 23 juli 2014 @ 14:56:03 #220
388664 crew  Dotteke
pi_142638037
Vanessa snapt er geen hol van hoe Billy en Ruud maar alles kunnen kopen, ze gaat het eens goed in de gaten houden zegt ze tegen Aike. "Nu weer een toeter en een broek, hoe doen ze het".
De dames schrikken zich rot als Ruud op zijn toeter blaast.
De dames zeggen dat het wel eens fout gaan, vandaag of morgen krijgt die een dreun van iemand.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator woensdag 23 juli 2014 @ 15:04:40 #221
388664 crew  Dotteke
pi_142638455
Charlotte vraagt of Ruud niet een keer denkt dat mensen hem weggaan stemmen. "Je doet de hele tijd niets, je werkt niet maakt alleen maar grapjes, hoe lang denk je nog te blijven", vraagt ze.
Als je dat wil doen moet je dat lekker doen Charlotte, ik ben er niet zo mee bezig zegt hij. Hij verbaasd zich zelf al over dat hij er al zo lang in zit.
Een paar minuten geleden heeft hij ze laten schrikken.

Je kan me wel nomineren dan is het altijd nog de nieuwe die me wegstemt.
Het is al zeven maanden goed gegaan en hij heeft er wel vertrouwen in.
De boodschappen worden bezorgd. Vanessa dacht al dat de mail niet was over gekomen of dat ze het vergeten waren omdat ze anders nooit zo laat komen.


Dan komt Peer binnen en die verteld Ruud ook nog een keer dat het melken niet goed gebeurd.
Ruud zegt nogmaals dat hij het niet wist, daarom zeg ik het ook nog een keer, zegt Peer.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator woensdag 23 juli 2014 @ 15:16:21 #222
388664 crew  Dotteke
pi_142638901
Colinda huilt, ze is niet verdrietig om dat ze echt verdrietig is maar slaapt slecht, ze is met een project bezig maar ze kan het niet op de website zetten. Ze krijgt de computer niet. Als ze aan Nicoline vraagt hoelang ze er nog op zit zegt ze lang, 'Ja dat weet ik dat je er lang op zit', denkt ze dan", "avond aan avond"snikt Colinda. Ze vindt het erg dat ze veel aan het mopperen is en zo zit ze niet in elkaar. Volgens Laura heeft Colinda een breekmomentje, daar hebben ze allemaal last van.
Dan gaat het gesprek al snel weer over iets anders. Laura is blij dat is aangekomen, ze heeft nu veel meer last van de warmte, toen ze zo dun was had ze het altijd koud.

In de stal verteld Isabelle wat er met de zwarte koe gebeurd is aan Peer. De melk van de zwarte koe moet weggegooid worden omdat de koe pijnstilling heeft gehad/krijgt, ze vraagt aan Peer of hij die melk mee wil nemen want ze mogen het niet zo weggooien ivm de chemische stoffen die er in zitten.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator woensdag 23 juli 2014 @ 15:27:06 #223
388664 crew  Dotteke
pi_142639375
Charlotte gaat Gio aanspreken op dat er een speciaal buffet is voor Joey, ze vindt dit niet kunnen, Marije zegt als er dan meer mensen mee gaan doen met de sappenkuur dan kunnen wij daar ook een budget voor aanvragen. Ze willen dus een bijdrage voor hun sappenkuur. Joey en Emil hebben dat ook gehad zegt Charlotte. Billy vindt het ook belachelijk dat Joey een budget heeft voor sportvoeding
"Wat er ook gebeurd, ik ga ook dingetjes bestellen, zegt Charlotte.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator woensdag 23 juli 2014 @ 15:59:26 #224
388664 crew  Dotteke
pi_142641009
Als iedereen klaar zit voor de 1 minuut stilte om 16.00 uur begint Nicoline over haar kas, iemand heeft de kas dicht gedaan alle plantjes zijn kapot.

Billy legt uit dat er vandaag een dag van nationale ramp is en dat de eerste slachtoffers geland zijn.

Vanessa wil een rouwaccent aannemen, geen voetballe, geen voetballen. We liggen onder een vergroot glasa het is niet anders, zegt ze. Ze verteld dat de laatste keer dat er in Nederland een dag van Nationale rouwdag was in 1962.

Colinda leest een stukje voor dat ze geschreven heeft.

Rienk heeft in de krant gelezen dat mensen boos zijn op de Russen en hij vindt dat niet kloppen. We moeten acht slaan wat er gebeurd is en juist laten zien en dat doe je niet door boos te zijn. De manier om de wereld te verbeteren is niet om boos te zijn.
Ook de mensen die het gedaan hebben moeten we niet boos aankijken zegt Rienk, ze doen wat ze doen moeten.

Ruud is het er mee eens dat er bij stil gestaan moet worden maar het leven gaat wel door
1 minuut stilte...................


[ Bericht 8% gewijzigd door Dotteke op 23-07-2014 16:04:14 (na 1 minuut stilte foto toe gevoegd) ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator woensdag 23 juli 2014 @ 16:03:20 #225
388664 crew  Dotteke
pi_142641210
Na de 1 minuut stilte huilt Nicoline, er zat iemand in het vliegtuig die ze kende. Het is erg voor iedereen maar als je iemand kent is het heel erg.
Ze heeft het gelezen in de krant. Ze waren geen close vrienden, maar toch kende ze hem goed.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')