abonnement Unibet Coolblue
  Moderator zondag 20 juli 2014 @ 09:30:34 #101
388664 crew  Dotteke
pi_142505716
De koeien moeten naar binnen, er is onweer op komst. Nicoline baalt er van die wil geen onweer
Het kleine kalfje glipt bij de zwart witte naar binnen en Isabella moet haar best doen om het kalfje bij zijn moeder te krijgen
Gifje Kaleddie

De zwarte staat met gestrekte hals te kijken waar haar kind blijft. De koe loopt nog steeds mank.
Iedereen moet binnen blijven, hopelijk voor de bewoners drijft het over en kunnen ze snel weer naar buiten. De stream blijft vanmorgen Rienk en Nicoline volgen, deze staan nu in de keuken een ei te bakken.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_142506263
10:00
De bewoners zitten opgesloten met elkaar vanwege naderend onweer.
Colinda zit met Vanessa, Sonny, Charlotte, Laura en de b&b gasten te eten.

Flow3r


Rienk, Aike en Nicoline zitten op de bank. Nicoline heeft een groene pruik op en draagt een tuinbroek. Ivan komt aanlopen met een leren jasje en zonnebril op. Nicoline roept uit dat het ineens heel hard regent. Zij denkt dat er een regenboog is omdat de zon ook nog schijnt.

[ Bericht 15% gewijzigd door PKM op 20-07-2014 10:24:35 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142506481
10:15
De groep mag weer naar buiten. “Yes”, roept Aike uit. Nicoline wandelt naar buiten en is in de lucht op zoek naar de regenboog. Nicoline loopt door de regen heen naar het terras waar ze wat zoekt tussen het beddengoed dat er is blijven liggen. Dan loopt ze terug en zegt tegen Rienk dat zijn riem daar niet ligt.
Rienk zoekt zijn riem bij het bed. Hij vraagt zich hardop af waar de riem dan wel is.

“Aah, het dak lekt, leuk”, moppert Rienk terwijl hij in het terras staat. Hij maakt aanstalten om zijn beddengoed mee te nemen maar gooit het weer neer.
Rienk vertelt Vanessa dat hij zijn riem af deed bij het zwembad, zij heeft hem niet gezien. Rienk vindt hem uiteindelijk terug in de woonkamer.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142506730
10:30
Isabella laat de koeien weer naar buiten. Bief probeert haar linker achterpoot te ontzien. Ze drinkt wat uit de kraan naast de stal. Bella loopt weg, Isabella maant haar om er achteraan te lopen maar Bief blijft waar ze is. Bief drinkt nog wat meer. Isabella probeert haar te laten lopen maar ze gaat niet.
Isabella vult de waterbak van de koeien voor in de stal. Dan gooit ze een klein emmertje water over Bief heen. Isabella probeert Bief weer te laten lopen, Bief strompelt een klein stukje verder en gaat weer voor de stal staan. Isabella haalt de stang eraf en vraagt “wil jij naar binnen?”

Charlotte komt aangelopen. Isabella vraagt “hoest dan?” Charlotte vraagt wat Isabella aan het doen is. Volgens Isabella loopt ze moeilijk en heeft de koe moeite met ademhalen. Charlotte zegt dat de koe nog herstellende is. Isabella zegt dat de koe niet wil lopen. Charlotte zegt dat er iets met schokdraad gemaakt is bij de kippen en dat het kalfje er in blijft hangen. Ze trekken een paaltje rechtop.

Charlotte vraagt welk kuiken T-Rex is. “Die witte”, wijst Isabella.
Charlotte vraagt of er een insect bij haar zit. Ze vraagt of ze het kalfje aaien mag, van Isabella mag het. Bief loopt de stal in, Bella gaat er achteraan en wil drinken.

snetje
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142507059
10:45
Charlotte vindt dat er steeds meer competitie in de groep is. Charlotte vertelt dat zij en Laura een mailtje kregen om 4 windlichten te schilderen. Sonny antwoordde maar Laura ook en hun prijzen verschilden. Charlotte wil dat Sonny zijn eigen shit gaat doen.
Isabella vindt dat er een standaard prijs moet komen. Charlotte moppert dat dit haar mailtje was en dat Sonny nu loopt te tieren. Charlotte zegt dat Sonny met Aike heeft afgesproken dat hij vanaf nu alle windlichten mag doen. Charlotte vindt dat Sonny popie-jopie doet. Isabella is het daar maar eens, het stoort haar al vanaf dag 1. Charlotte vertelt aan Isabella dat Sonny’s ouders heroïnegebruikers waren.

Mirjam152


Charlotte en Isabella lopen terug richting loods. Isabella vertelt dat ze vanochtend wel 50 mailtjes gestuurd heeft. Ze heeft artiesten gemaild en op bandfora gepost dat ze een band zoekt.

Charlotte vraagt als ze Nicoline tegenkomt wat zij gaat doen vandaag.
Aike en Sonny staan aan het earthship te bouwen. Aike roept naar Rienk of hij nou haar schep heeft meegenomen.

Mirjam152


Isabella vertelt Ruud dat de zwarte koe last van de poot heeft. Ze gaat er nu actie op ondernemen.

Mirjam152
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142507169
11:00
Isabella belt met boer John en vertelt dat de zwarte koe kreupel loopt. Ze wil geen stap meer zetten en Isabella vindt dat ze moeilijk ademt. John vraagt of ze niet wil lopen, hij vindt het apart. John vertelt dat hij nu nog aan het werk is en hij straks vraagt of regie de camera’s er even op wil zetten. Isabella vertelt dat de koe in de stal is nu vanwege de hitte. John vraagt of ze koe staat of is gaan liggen. De koe ligt nu weer zegt Isabella. John vraagt of ze wel gewoon eet. Dat wel, zegt Isabella. De poot die Bief ontziet is iets warmer dan de andere.
John vraagt of de koe gevallen is of zich verstapt heeft. Isabella zegt dat ze het niet gezien heeft.
John zegt dat hij met een uurtje binnen is en even naar de beelden kijkt. Hij belt daarna terug.

Ruud komt ook de stal in, hij denkt dat de koe het gewoon warm heeft. Isabella zegt dat ze kreupel is. Ruud vraagt zich af of Bief naar buiten gaat als Bella ook naar buiten loopt. Met moeite, zegt Isabella. Ruud geeft aan dat hij al langer iets dacht te zien aan Biefs poot. Ruud knuffelt ondertussen wat met Bief.
Ruud brengt het kalfje naar buiten. Dan laat hij Bief opstaan omdat hij wil zien wat er aan de hand is. “Gaat best goed toch”, vraagt Ruud. Hij probeert om Bief naar buiten te krijgen maar Bief maakt geen aanstalten.
“Loop maar naar buiten, koel ik je lekker af”, zegt Ruud. “Voorzichtig”, waarschuwt hij dan.

Mirjam152


Bief wordt buiten begroet door Stuk. Ruud probeert Bief naar buiten te krijgen, hij vraagt zich af of er iets onder de poot vast zit.
Bella loopt terug de stal in en Ruud loopt er achteraan. Hij knuffelt met Bella.

D-B
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142507493
11:15
Als Ruud is uitgeknuffeld met het kalfje brengt hij die terug naar buiten. Ruud kijkt of hij iets kan zien aan de koeienpoot. Dan knuffelt hij weer met Bief.

Colinda houdt op het terrasje een reading voor 1 van de b&b gasten.

Mirjam152


Isabella loopt binnen met een bos bloemen en vraagt of iemand gedroogde rozen wil. Buiten beeld is het geluid van een prullenbak te horen. Ze vertelt nieuw binnengekomen gasten dat de bloemen van haar verjaardag zijn en dat ze nu op waren. Isabella vertelt nog eens over haar verjaardag. Er zijn nog meer gasten voor Colinda, die moeten wachten totdat zij klaar is met de reading.

[ Bericht 6% gewijzigd door PKM op 20-07-2014 12:14:26 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142507654
11:30
Aike, Sonny en Joey zijn nog in het earthship bezig. Nicoline komt iets lekkers van de akker brengen. Nicoline wil zo komen helpen in het earthship omdat er iets niet goed gaat. Aike zegt dat ze gisteren 6 uur daar over geroepen heeft maar de jongens wilden het recht maken. Nicoline legt uit aan Sonny dat de muur rond gemaakt moet worden voor stevigheid.

Sonny waarschuwt dat Nicoline even de slaapspullen moet weghalen van het terras omdat er gasten zitten. Nicoline loopt met Sonny mee om de matrassen op te halen. Nicoline zegt dat Sonny haar alles kan vragen zonder ruzie te krijgen. Nicoline vraagt onderweg bevestigend aan Joey of hij met haar ruzie kan krijgen. “Bijna niet”, zegt Joey. Nicoline en Sonny tillen de matrassen van het terras af naar binnen. Nicoline vertelt dat haar hoes blijkbaar vol met schimmel zit, daarom zit die binnenstebuiten.

Nicoline vertelt Sonny dat ze vanavond weer op het terras gaat slapen omdat het chill was. Sonny trekt wat aan de latjes van zijn bed.
Rienk denkt dat er geen grote schoonmaak meer is op vrijdag. Nicoline vertelt dat zij het vrijdag nog gedaan heeft. Volgens Rienk is het niet meer omdat er nu een schoonmaakrooster is.

Isabella staat de loods te vegen en Vanessa staat af te wassen. Vanessa bedankt Ruud als hij wat vuile vaat komt brengen. Vanessa vraagt hoelang Ruuds eitjes moeten koken.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142508609
12:00
Billy heeft tegen Ruud geklaagd dat ze de seks mist en dat ze al weken geen seks hebben gehad. Ruud wil haar pakken onder de douche. Zijn libido was laag door het kalfje.

De bed and breakfast gasten maken zich klaar om te vertrekken. Zij hadden een klamboe bij zich en willen die weggeven maar dat mag niet. Ze gaan hem in de container leggen.

Mirjam152


Colinda zit met de nieuwe gasten aan de eettafel in de woonkamer. Met deze mensen bespreekt zij het darttoernooi dat ze wil organiseren. Het liefst zou ze het doen met kinderen maar dat levert moeilijkheden op zegt ze.

Voor Nicoline is er ook een bezoeker, hij komt voor de akkerdemie. Voor ¤2,50 mag hij helpen op de akker en aan het eind wat eten mee naar huis nemen.

Mirjam152


[ Bericht 1% gewijzigd door PKM op 20-07-2014 12:50:59 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142509294
12:30
Ivan Joey en Sonny staan te overleggen hoe ze het kantoortje willen inrichten. Joey wil het kantoor zo functioneel mogelijk inrichten. Joey denkt dat het hokje niet veel gebruikt zal worden om in te vergaderen. Hij vindt dat er genoeg andere plekken zijn om te overleggen.

D-B


Ruud heeft net in het weiland gelegen met de koeien en lag vooral met Bief te knuffelen. Nu ligt hij weer met Bella te knuffelen. Dan staat hij op en is ook Stuk aan de beurt om mee te knuffelen.

D-B


Ruud is terug binnen en zegt dat de koe echt ziekelijk snel ademhaalt. Isabella zegt dat het kan komen door de hitte.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142509562
12:45
Het is een rustige, warme middag in Utopia. De bewoners doen hun best om er toch nog iets van te maken.
Vanessa staat eten klaar te maken. Ze heeft wat bosuitjes van de akker gehaald.
Naast de werkschuur staat Ivan te zagen.
Laura loopt met de b&b gasten richting uitgang. De gasten hebben de klamboe bij hen.
Colinda zit nog binnen met de bezoekers voor het darttoernooi, Aike en Giorgio zijn ook aangeschoven.

D-B


Billy staat in het atelier met wat verfbussen te schudden. Laura komt bij haar zitten, ze heeft geen klamboe bij zich, het lijkt er op dat de gasten die nog mee hebben genomen naar huis.

Flow3r
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142510224
13:00
Ivan en Giorgio zitten met de laptop aan het bureau. Ivan vertelt welk materiaal hij gebruikt heeft om een bureaublad te maken. Giorgio zegt dat het duur materiaal is. Ivan vraagt wat Giorgio er dan mee had willen doen. Terugsturen, lacht Giorgio. “Bouwers zijn duur”, grapt Ivan.

Ze bekijken wat Ivan gemaakt heeft, Giorgio vindt het mooi. Ivan zegt dat hij het zakelijk wil hebben in het hokje. Ze tillen samen het gezaagde bureaublad naar binnen.

In de kas staat Nicoline met haar bezoek, ze praten over eten. Ze knabbelen wat op vers geplukte vruchten. Nicoline biedt aan dat ze een rabarberplantje kan meegeven.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142510632
13:30
Vanessa moppert dat de muizen zelfs door hard plastic heen knagen. Ruud klaagt dat ze zelfs zijn zwembad opeten. Ze vinden het niet normaal. Rienk zat met de laptop op de bank.

Billy vraagt Ruud waarom hij centraal wil. Ruud zegt dat hij een puntje over de wespen heeft. Ruud zegt dat hij op de toeter wilde drukken en mensen in paniek raakten. Billy moppert dat Ruud kribbig is tegen iedereen. “Ongelofelijk” verzucht ze.

Aike, Joey en Sonny zijn nog steeds met het earthship bezig. Ze staan alle drie banden vol te scheppen.

Isabella ligt met de telefoon op de bank.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142511073
13:45
Isabella belt met John, ze moet van hem toch de veearts bellen voor Bief. Hij zegt ook dat Ruud het kalf meer met rust moet laten. Ruud zegt dat hij er helemaal niet zo veel bij is. De veearts vraagt of het de koe is of het kalfje waar het om gaat. Isabella legt uit dat de koe nauwelijks wil lopen. Hij vraagt of het dik is boven de klauw. Isabella zegt dat het warm is bij de pezen.

De dierenarts zegt dat ze een zoolzweertje zou kunnen hebben. Hij weet dat ze bekapt is geweest. Ze moeten onder de klauw en tussen de klauw kijken of daar iets te zien is. Isabella kan de poot proberen af te koelen. De veearts kan eventueel morgen langskomen of hij kan het bedrijf sturen die toen is geweest om te bekappen.
Isabella gaat proberen een afspraak te maken voor morgen. Als het niet lukt morgen dan moet ze even de veearts terug bellen. De veearts zegt dat ze zelf een 24-uurs dienst hebben maar dat het andere bedrijf dit waarschijnlijk niet heeft.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  Moderator zondag 20 juli 2014 @ 13:57:17 #115
388664 crew  Dotteke
pi_142511223
Isabella belt met de persoon die de koeien een tijdje terug opnieuw bekapt hebben.
Maar de goeie man is met vakantie. Ze verteld dat er geen spoed bij is, terwijl ik John dus duidelijk hoorde zeggen dat er vandaag naar gekeken moest worden.
Dus gaat ze John bellen voor een vervanger.
Isabella zegt John dat de veearts denkt dat het in de klauw zit. En dat ze de man moest bellen die de koeien bekapt heeft. Hij vindt het echt vreemd dat de veearts niet komt. Hij gaat er even over nadenken en belt zo terug.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zondag 20 juli 2014 @ 14:20:58 #116
388664 crew  Dotteke
pi_142512114
Rienk en Gio willen na Utopia samen naar Afrika, ze willen daar een waterput gaan slaan.
Ze gaan nu op de website een oproep om hun te steunen. Gio verteld aan Ruud dat hij door een gesprek met Rienk, waarin hij vertelde 2 weken niet gegeten te hebben, aan denken is gezet. Ook heeft zelf een ervaring in Tansania gehad met hongerige mensen. Hij wilde dit zelf ervaren en is zelf begonnen met een week niet eten alleen water drinken, samen met Rienk. Hij wil weten hoe het voelt als er met iemand over praat. Ervaren wat het is om honger te hebben.

Nu is het plan ontstaan om hier een boek over te gaan schrijven over hun ervaringen. Rienk moet lachen hij gebruikt het woord vertieft. Gio moet lachen. "Hoe mooi zou het zijn als we een boekje over onze ervaringen zouden kunnen maken, houden wij het goed vol, zijn we chagrijniger of zien we er helemaal vertiefd uit", leest hij voor.
Gio woog 92,7 kg Rienk; 88,1 kg toen ze begonnen. Gio is al 7 kilo afgevallen, van Rienk kon ik niet verstaan. Ze willen 80% van de nettowinst in een potje doen en willen als Utopia is afgelopen samen naar Afrika om daar een waterput te slaan.
Foto Ebinas

Ivan en Charlotte zijn samen het werkhok aan het schoonmaken, op de akker zijn meerder mensen aan het werk, Laura en Vanessa zijn er ook aan het werk.

[ Bericht 5% gewijzigd door Dotteke op 20-07-2014 14:27:02 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zondag 20 juli 2014 @ 14:36:40 #117
388664 crew  Dotteke
pi_142512572

Er wordt hard gewerkt aan het earth-ship. Als Gio de schep pakt en gaat scheppen zegt Joey dat hij dat beter niet kan doen, straks gaat hij tegen de vlakte.

Ruud gaat zijn aquarium schoonmaken. Rienk had hem daar eerder al over aangesproken, dat het er zo vies uit zag. Ruud zei dat het helemaal niet vies was omdat hij het iedere 14 dagen schoonmaakt.
Foto ebinas
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zondag 20 juli 2014 @ 14:56:59 #118
388664 crew  Dotteke
pi_142513214
AIke en Joey vinden het earth-ship kansloos is, ze komen er nu achter dat de ingang op het zuiden moet. Isabella wordt naar de ZK geroepen en er volgt een streamlock. Als we weer terug zijn zegt Laura tegen Charlotte dat ze een rot nacht heeft gehad, waarop Charlotte zegt dat ze de boel maar weer om moeten draaien dan.

Isabella belt Marcel de veearts. Voor dat Isabella iets kan zeggen zegt hij dat hij toch even bij de koe komt kijken, misschien heeft die wel een ontsteking. Misschien is het wijs om toch even te komen. Een koe is de eerste 2 weken na het kalveren vatbaar voor van alles en nog wat. Hij zegt dat hij er zo aan komt. "Is goed, ik ga tocht nergens heen", zegt Isabella
Dan belt ze John om te zeggen dat de dierenarts toch komt en ze hem later belt om te zeggen wat hij gezegd heeft.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zondag 20 juli 2014 @ 15:19:34 #119
388664 crew  Dotteke
pi_142513983
De bedden van de B&B worden tijdelijk in het werkhok/sportzaal gezet. Als ze de bedden oppakken blijkt er een behoorlijke stoflaag onder te liggen.

Colinda heeft met Gio gekeken of er binnen genoeg ruimte is voor de dartplannen die ze heeft.
Gifije 5thencounter

Sonny mag van Vanessa geen sigaretten kopen, hij heeft sinds hij daar is alleen een keer 15 euro zakgeld ontvangen.
Filmpje Zeyina

Ruud is nog steeds zijn aquarium aan het schoonmaken.

Marije en Charlotte zijn de binnenkant van het aankomend kantoor aan het schilderen, Ivan neemt de buitenkant onderhanden.

Ook aan het earth ship wordt nog hard gewerkt.


[ Bericht 3% gewijzigd door Dotteke op 20-07-2014 15:25:17 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zondag 20 juli 2014 @ 15:38:48 #120
388664 crew  Dotteke
pi_142514634
Sonny wil met de computer maar alles is bezet met onzin dingen zegt hij. Aike zegt als hij dingen voor zaterdag wil regelen dat voorrang heeft en hij dat gewoon moet zeggen.
"Die Aike, die gaat ook maar door he" , zegt Colinda, waarop Aike zegt dat er niet van houdt om stil te zitten.
Colinda vraagt hoe hoog er nog gebouwd moet worden. "Joey moet er in kunnen staan". zegt Aike.
"O, nog twee lagen dan".

Nicoline vraagt er al tijden om dat mensen haar op de akker komen helpen, nu is het zo ver en dan krijg je dit.

Foto Cobain
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zondag 20 juli 2014 @ 15:52:47 #121
388664 crew  Dotteke
pi_142515115
Dan is daar Marcel, de veearts.

Isabella loopt met hem naar de wei, waar de koe in de schaduw ligt.

Ruud heeft de halster weer afgedaan dus deze moet eerst weer omgedaan worden. Ze verteld dat toen de klauwenman kwam het er goed uitzag.
Ruud die gezien heeft dat de auto van de veearts er staat komt er ook bij staan.
De koe ligt en blijft liggen, dus voor Marcel makkelijk te onderzoeken. Ruud mag de koeien best af en toe natmaken, alleen krijgt de koe dan meer last van vliegen, ze moeten dan goed sprayen. Dan gaat de koe staan. Isabella houdt haar bij de teugel vast, en Ruud moet de staart vasthouden. De veearts krabt met een mes aan de hoef van de koe.
De koe heeft wel een zweertje onder de poot. Marcel probeert het zo los te maken, lukt het niet dan komt hij morgen met een machine terug om haar vast te zetten.

Het lukt niet om de koe te helpen, Marcel komt morgen terug met een speciale machine waar de koe in moet. De koe wordt dan opgeheven zodat de poten vrij van de grond komen.

Ze willen het nog een keer proberen, maar het lukt niet, het moet even opgemaakt worden, de rommel moet er uit. De veearts gaat nu iets voor de pijn geven.
De veearts heeft krachtstroom nodig, Isabella heeft geen idee of ze dat hebben. Ze gaat er achteraan. De koe heeft een wittelijn infect. Een hoefzweertje aan de zijkant.De koe krijgt een spuitje met een pijnstiller en Marcel komt morgen weer terug. Het is wel een progressief ding zegt Marcel, dus moet wel behandeld worden.

[ Bericht 1% gewijzigd door Dotteke op 20-07-2014 15:59:36 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_142520578
18:00
Aike, Isabella, Marije en Joey zitten te eten. Joey eet iets en zegt dat het naar vis smaakt. Aike denkt dat het misschien met vis in de oven gezeten heeft.
Marije zegt dat Joey het niet lekker vindt en daarom nog meer neemt.

5thencounter


Laura, Charlotte en Sonny zitten in de sportruimte. Sonny baalt dat ze geen sigaretten kunnen roken. Hij wil graag een systeem invoeren waarin de mensen die meer geld verdienen ook meer geld ontvangen. Charlotte vertelt dat ze in het begin als een van de weinigen geld verdiende en toen ook geen sigaretten kon kopen. Sonny heeft de balen ervan, hij wil iets zeggen over zijn frustraties en overweegt naar huis te gaan. Hij baalt dat mensen weinig doen.

Laura zegt dat ze in het begin door niemand begrepen werd. Ze legt uit aan Sonny dat hij geconfronteerd wordt met zichzelf. Charlotte denkt dat Sonny alles in de buitenwereld makkelijk voor elkaar krijgt, net als zijzelf. Laura raadt Sonny aan om er een half jaar een leuke tijd van te maken.

Laura zegt dat mensen willen experimenteren maar dat dit nu ook niet meer zo is. “Nu houden we vast aan het ouwe”, zegt Laura. Laura denkt dat er volgende stemronde gestemd gaat worden op wie er niet in elkaars Utopia passen.
Sonny vervloekt nog eens dat hij baalt dat hij geen sigaretten heeft.

Sonny vraagt wat Vanessa aan het doen is. Vanessa is het zwembad aan het leegmaken, zo legt ze uit. Vanessa zegt dat een zwembad zonder pomp binnen een dag vies is. Vanessa vraagt wat ze nog meer kan doen.

Zeyina


Sonny loopt met Laura naar het rookplekje. Sonny zegt dat hij slecht geslapen heeft en hoofdpijn heeft. Sonny zegt dat hij geknald heeft. Laura weet het, “het is hard werken in die earthship” zegt ze.
Laura zegt dat Sonny buiten moet gaan slapen vannacht. Sonny wil het wespennest zoeken.

Sonny zegt dat hij constant Nicoline en Rienk helpt op de akker. Hij vindt dat ze geen commentaar moeten geven, dan moeten ze het zelf maar doen.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142521897
18:30
Laura heeft Charlotte gemasseerd. Nu is het Laura’s beurt maar Laura wil douchen. Charlotte knuffelt met Laura en vraagt of ze soms wil douchen omdat ze soms denkt dat Charlotte haar vies vindt. Charlotte zegt dat ze haar echt niet vies vindt, al is ze soms een viespeukje.

Marije zit op de bank met de telefoon.

5thencounter


Sonny, Billy, Aike en Vanessa staan te volleyballen. Sonny groet de koetjes. Aike en Vanessa gaan er bij liggen. Sonny komt de bal bij hen ophalen. Billy gaat een pomp halen. Ivan probeert met een plankje tegen iets aan te slaan. Vanessa waarschuwt dat als hij met dat ding iemand raakt die persoon naar het ziekenhuis moet.

Charlotte zit binnen geurtjes te mengen. Als ze klaar is dan moet het snel de koelkast in zegt Charlotte. Ze neust nog wat in de papieren.

Cobain1994
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142522177
18:45
Charlotte gaat verder met de luchtjes. Laura is zo te horen gaan douchen.

In het weiland wordt er weer gevolleybald. Ruud heeft zich ook bij hen gevoegd. Ruud roept naar de koe dat ze verwend is. Ivan zegt dat hij gezeik gaat krijgen met Isabella. “Alleen omdat ze een beetje gras eet”, zegt Ruud.

Zeyina


[ Bericht 20% gewijzigd door PKM op 20-07-2014 19:01:10 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142522929
19:00
Stuk is op de nieuwe hooibalen geklommen en staat daar te grazen. Ruud weet ervan maar laat haar staan. Aike gaat uiteindelijk de koe maar weghalen.

Charlotte schrijft wat op en gaat verder met luchtjes mengen. Laura vraagt haar om een scheermes. ‘Waar”, vraagt Charlotte. Charlotte geeft hem af en loopt weer terug naar bed om verder te gaan met de luchtjes.

Sonny vraagt zich buiten af of ze zo naar binnen moeten. Ruud zegt dat ze het vanzelf wel horen dan. Het regent ondertussen. Ivan en Sonny staan met 9-5 voor, ze spelen tegen Aike, Vanessa en Ruud.

Zeyina
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')