abonnement Unibet Coolblue
  Moderator zaterdag 19 juli 2014 @ 17:08:28 #76
388664 crew  Dotteke
pi_142483225
Laura is weer gestoken door een wesp, het doet behoorlijk pijn.
Colinda zuigt hem uit en Isabella doet er azijn en iets kouds op.
Als dit zo blijft wil Laura niet langer daar blijven.
Ze zat gewoon rustig op de stoel, was niets aan de hand. Ze dacht eerst dat ze een splinter had.
Ze zat rustig een sigaretje te roken en dacht wat zit er toch te steken.
Laura zegt dat ze niet meer naar buiten wil.
"Ze hebben mij wel nodig, die beesten. Ze vinden het blijkbaar lekker om mij te zuigen", zegt Laura.

Foto 5thencounter

Gifje Geenfrietmaarpatat
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  zaterdag 19 juli 2014 @ 17:11:46 #77
420521 lorrie03
Man man man wat een ellende!
pi_142483380
Ik zie dat er geen streamverslag is van afgelopen nacht... er is veel gezegd dus hierbij een streamverslag van de nacht van 18-7 op 19-7.

Na de borrel met de hele groep gaan sommigen naar bed. Lot, Lau, Ruud, Ivan, Joey, Marije, Vanessa, Colinda, Ivan, Aike en Isabella blijven nog op.

Charlotte en Laura willen in het weiland slapen en vragen Ruud hen te helpen met het verslepen van hun matrassen naar het weiland.

Rienk en Nico willen op het springkussen slapen, maar Ruud en Billy willen dit ook. Ze spreken af dat degene die er het eerste ligt daar mag slapen. Rienk en Nico lopen direct naar het springkussen.
cap Mirjam152

Billy neemt wraak op Ruud door ook iets van 16 euro te bestellen (een nep leren broek). Ze betaald een deel en zegt tegen Gio dat ze de rest van het geld donderdag geeft. Ruud vindt het allemaal best.

Lot en Joey praten over Marije. Joey geeft aan dat hij niet verliefd is op Marije. Lot geeft hem als tip dat aan Marije te vertellen, omdat Marije denkt dat Joey wel iets met haar wil. Lot geeft aan dat ze dit als tip van vriend op vriend geeft.

Lot vertelt daarna (aan wie weet ik niet meer) dat ze Sonny niet helemaal vertrouwt. Ze doet leuk met hem, maar zegt daarbij de uitdrukking keep your friends close, keep your enemies closer. Daarna loopt ze met Lau naar de plee en zoenen ze.

Ivan en Ruud staan bij het vuur. Ruud vertelt Ivan dat hij op dunne meisjes valt, zonder tieten. Het gezicht doet er niet toe. Ruud vindt Lot te dik. Hij zou het nooit op haar kunnen. Ivan zou Lot alleen kunnen doen als hij Lau erbij krijgt.

De meiden staan op de rookplek te zingen (Colinda, Vanessa, Lot, Lau, Aike en Isa). Ruud en Ivan horen dit en Ruud zegt dat hij de zangstem van Isa niet kan uitstaan. Hij vindt dat Lot veel mooier kan zingen. Ivan vindt dat Lot niet kan zingen en Isa wel. Hij vertelt Ruud dat er buiten veel aandacht is voor het zangtalent van Isa. Ruud denkt dat dit komt omdat er sowieso veel aandacht is voor Utopia buiten. Ivan vertelt dat dit wel meevalt.
Daarna bespreken ze Ruuds problemen met Billy. Ruud is er achter gekomen dat Billy alleen maar leiper reageert als hij rustiger blijft.

Joey is ook bij de mannen komen zitten. Het gesprek wordt na een streamlock weggedraaid......

[ Bericht 2% gewijzigd door lorrie03 op 20-07-2014 01:56:36 ]
  zaterdag 19 juli 2014 @ 17:40:40 #78
420521 lorrie03
Man man man wat een ellende!
pi_142484753
Vervolg nacht 18/7 op 19/7.

De vrouwen zijn op de rookplek aan het zingen. Vanessa zingt het hardst. Laura besluit een ei te gaan bakken. Zodra Lau weg is vertelt Lot aan de rest dat Lau link is op de mannen vanavond. Terwijl de vrouwen weer gaan zingen loopt Marije naar binnen en vraagt aan Lau waarom ze link is op de mannen. Lau ontkent het eerst, maar als Marije vertelt dat ze dit van Lot gehoord heeft vertelt Lau de reden. Helaas is dit voor ons streamers niet te horen, omdat de audio van de zingende dames erdoor heen te horen is en jullie weten hoe een gillende Vanessa klinkt.

Aike gaat bij de mannen staan en praat met hen over de toekomst van Utopia. Lot loopt ook naar de mannen toe. Lot steekt meteen van wal over Isa. Ze vindt het niets dat Isa bij Lau op schoot zit. Sonny is wakker geworden van alle herrie en komt er ook bij staan. Lau en Isa komen er ook bij staan. Lot vertelt dat sterren naar Utopia komen omdat ze publiciteit willen of omdat ze een bewoner kicken vinden. Lot en Laura willen graag dat Anouk komt. Daarna vertelt Lotte dat het niet uitmaakt hoe hard je werkt. Als je dood bent maakt het immers geen reet uit hoe hard je gewerkt hebt.
cap 5thencounter

Lot vertelt dat als ze iets in haar hoofd heeft zitten alles op alles zet om haar doel te bereiken. Ze is blij dat Ivan geholpen heeft met de sappenbar. Ivan vraagt Lot of zij ook iemand zou helpen als iemand een droom heeft. Lot antwoord met: ik ben nu echt heel eerlijk. Ik zou het moeilijk vinden iemand anders te helpen. Waarschijnlijk doe ik het alleen als ik het leuk werk vindt. Aike probeert Lot continue te onderbreken met zinnen als... Lot denk je niet dat..... Vind je niet dat... Maar lotte ratelt verder zonder naar Aike te luisteren. Aike probeert nog een paar keer te nuanceren maar lot luistert niet. Aike loopt daarom hoofdschuddend weg.

Isa vertelt dat ze vindt dat Lot erg hard werkt. 2 dames wilde een atelier en er is er maar 1 die er gebruik van maakt. Lot neemt het gesprek gelijk over en vertelt dat ze baalt van Billy. Ze vindt dat ze net zo mooi kan schilderen als Billy, maar dat Billy in de uitzending wordt neergezet als de kunstenaar, terwijl haar schilderijen veel beter verkopen als die van Billy. Lotte is erg geirriteerd dat Billy alleen maar met Ruud bezig is en met zichzelf en niets uitvoert. Isa valt Lot elke keer bij en legt Lot uit dat Billy's kunstwerken niet verkopen omdat Billy alleen maar 2 dagen voor de markt schildert om te verkopen en er daardoor geen gevoel in legt en daardoor niet verkoopt. Lot zegt die schilderijen van mij zijn allemaal verkocht, die van Bil liggen er allemaal nog. Isa beaamt dit.

Isa loopt naar Aike toe die op de rookplek staat.
Isa: Ga je nu echt deze discussie voeren om 2 uur 's nachts?
Aike: Je komt er echt niet doorheen he?
Lot en lau komen er ook bij staan op de rookplek.

Ivan blijft alleen achter bij het vuur. Hij praat hardop tegen zichzelf: Hoe kan een mens zo naief zijn? Oppervlakkig Naief. Ongelovelijk! en dan moet je het daarmee doen? Hahahaha. Echt niet! Wacht maar af. Dat gaat mooi worden! Manwijf..Gadverdamme! doe normaal man. Gedraag je als een vrouw.

[ Bericht 2% gewijzigd door lorrie03 op 20-07-2014 03:53:54 ]
  Moderator zaterdag 19 juli 2014 @ 17:47:13 #79
388664 crew  Dotteke
pi_142484993
De B&B gaten zijn gearriveerd, Charlotte (jonge) en Astrid (ouwere)



Vanessa zou het een slim idee vinden als Laura aan Nicoline gaat vragen of de B&B gasten met haar mee mogen eten. Als ze Laura roept om dit voor te stellen draait de stream weg.
Foto Ebinas

Sonny belt met ene Mitcel over de obstucle run en wil dat graag bij hem onder de aandacht brengen. Mitchel vraagt ze in gedachten hebben, Sonny legt het de man uit.
Hij gaat het overleggen hij vindt het wel leuk idee. Sonny gaat een mail sturen met informatie en wat de kosten zijn en wat de voordelen voor hun zijn.

[ Bericht 18% gewijzigd door Dotteke op 19-07-2014 17:53:47 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  zaterdag 19 juli 2014 @ 18:03:07 #80
420521 lorrie03
Man man man wat een ellende!
pi_142485571
Vervolg nacht 18-7/19/7

Ivan loopt naar de luidruchtige zangeressen op de rookplek toe. Hij zegt: "Zijn hier geen mensen aan het slapen? Moeten we niet ergens anders heen gaan?" De groep zegt dat dat niet hoeft. Colinda verteld lachend dat ze al gezongen hebben en andere herrie hebben gemaakt en daarna begint de groep smakelijk eten te zingen en daarna in de maneschijn. Ivan loopt naar binnen.

Daarna roept Lot heel hard de voornaam en achternaam van Ron en wil hem bedanken voor alle tule dat over is. De meiden lopen naar het springkussen om het Tule bij Rienk en Nico te leggen. Rienk vraagt of de meiden stiller willen zijn, omdat hij wil slapen op het springkussen. Riek wil dat de meiden weggaan. De meiden lopen terug naar de rookplek. Lotte zegt dat ze het stom vindt dat Rienk en Nico geen hardcore sex durven hebben voor de camera. Isa vindt dat Rienk niet moet zeuren. Hij kiest er zelf voor daar te gaan liggen.

Iedereen wil naar bed. Lot vraagt Isa of zij bij haar en Lau komt liggen. Isa wil in haar eigen bed slapen. Lot loopt naar Lau en zegt dat ze niet in het weiland wil slapen. Ze vindt dat lau isa maar moet vragen als slaappartner.

Lau en Isa praten nog wat na. Isa zegt Jomanda moet weg ehhh Colinda. Laura vraagt waarom. Isa zegt omdat er dan ook wat gaat gebeuren tussen Joey en Marije. Laura zegt: nee echt niet. Joey durft niet.
Lau: Joey weet niet hoe hij met vrouwen om moet gaan. Ik moet hem les geven en geloof me hij zou er van opknappen. Ik denk dat hij bi is. Isa geeft Lau helemaal gelijk.

Isa loopt weer naar de anderen toe en lot gaat bij Lau zitten.

Lau vertelt haar vermoedens over Joey.
Lau: Joey is gewoon gay.
Lot: je hebt helemaal gelijk
Lot: ik denk dat je maar met Isa op het weiland moet gaan slapen want isa wil echt wel
Lau: ik denk van niet


Isa wil Aike wakker gaan maken. Colinda die ook behoorlijk dronken is, vindt het een goed idee. Isa loopt naar Aike toe en krijgt het aan de stok met Rienk. Rienk zegt haar dat ze een irritante trut is. Isa loopt terug naar de meiden en vertelt wat er gebeurt is. Lot neemt het voor haar op en zegt hard wat ze allemaal van Rienk vindt. Colinda vindt het zo jammer van Rienk en roept jennend heel hard BimBamBom BimBamBom

Lot en Lau besluiten naar het weiland te gaan.
Cap: 5thencounter

Lotte zegt dat ze trots op haar zelf is omdat ze het barretje zo mooi heeft gemaakt. Ze wil met Laura nog even langs het kalfje. Lau zegt dat ze alleen op afstand even mogen kijken. Lot vond het een hele leuke avond: zelfs Aike was dronken, alleen Lau niet. Ook vertelt ze dat ze een nieuwe zonnebril heeft, geruild met haar oude op de begrafenis. Lau zegt dat ze niet te veel moet vertellen.

De meiden liggen daarna op hun matrassen in het weiland. Deken erover heen en zenders af!
Je hoort bij vlagen wat zinnen:
Ze hebben wat filmpjes over lau op Youtube bekeken en Lotte vertelt dat ze bij Sonny een vinger in zijn kont heeft gestopt en Sonny dat niet leuk vond.

Daarna geeft Lot aan dat ze wil slapen. Lau vindt dat niet leuk: ga je zo beginnen? Lotte geeft aan dat Lau Isa maar moet pakken.

[ Bericht 2% gewijzigd door lorrie03 op 20-07-2014 03:48:49 ]
  Moderator zaterdag 19 juli 2014 @ 18:17:11 #81
388664 crew  Dotteke
pi_142486042
Er is een pakje binnen gekomen, de laarzen van Billy zitten er bij en het starters pakketje om zelf parfum te maken. Er zit ook een blender bij, maar dit moet weer terug.

Charlotte is helemaal blij en gaat gelijk naar Billy om het haar te laten zien.
Als er een wesp wordt gesignaleerd zegt Ruud dat Charlotte beter even weg kan gaan anders slaat ze de wesp naar hun.

Ruud zegt dat de wespen op die geurtjes afkomen, maar Charlotte zegt dat er juist geen diertjes op deze geurtjes afkomen. Dit heeft ze allemaal op internet afgezocht, ze heeft o.a kruidnagel en citroen.

Ze wil een frisse geur en een donkere geur gaan maken.
Gifje 5thencounter


Gio en Ivan zijn druk bezig om de werkplek in de loods in te richten.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  zaterdag 19 juli 2014 @ 18:27:05 #82
420521 lorrie03
Man man man wat een ellende!
pi_142486350
Vervolg nacht 18/7 - 19/7

Opeens zien we Marije met Colinda in de kas zitten. Ze hebben het over Joey. Marije geeft aan dat ze het idee heeft dat Joey haar wel ziet zitten. Gisteren avond gaf hij haar dat idee wel. Ze is dol op Joey en het is volgens haar wederzijds. Ze zag allemaal groene lichtjes gisteren toen ze samen met Joey buiten lag. Colinda beaamt het, maar geeft aan dat ze beter pas na Utopia iets met Joey kan beginnen. Marije geeft aan dat ze fout zat iets met Joey te beginnen terwijl hij nog met Lotte was.

cap Flow3r
Colinda klaagt over de mannen in de groep. Ze vreten van de gemeenschap, blaten over management, maar brengen geen stuiver binnen. De mannen zijn te dominant en de vrouwen brengen het geld binnen. Ze wil de volgende keer alleen op mannen stemmen. In ieder geval 1 stem op Ivan. Die is te dominant. De mannen leveren een verliespost en de vrouwen lossen het op. Ook Rienk krijgt een stem. Marije geeft aan dat ze zelf de lachende derde wil zijn. Colinda zegt dat ze zakelijk gaat stemmen of op hygiene. In ieder geval op de mannen.

Marije en Colinda geven aan niet op elkaar te stemmen. Colinda vertelt dat zij toen ze erin kwam het advies heeft gekregen niet op Marije te stemmen, omdat zij nog een kans verdient (ze zegt niet van wie ze dit advies heeft gekregen).

Marije en Collie zijn nieuwsgierig wat Lot en Lau aan het doen zijn. Ze besluiten te gaan spieken. Ze lopen naar het weiland en zien dat Lot en Lau aan het zoenen zijn.
Marije roept hard: busted!!!!!
cap Hidiho

Lot en Lau lachen erom en vragen of Marije en Collie meegaan een sigaret roken. Onderweg naar de rookplek vraagt Lot aan Collie wat ze gezien heeft toen ze naar Lot en Lau keek net. Collie: we stoorden jullie. Jullie waren aan het zoenen en voelen...
Lot: oh gelukkig!

Daarna zegt Lot: Ivan zal wel weer gaan zeuren dat we een sigaretje roken bij de slaapplek.
Marije: Ramadan... jammer dan!

Daarna vraagt Lot meerdere malen aan Colinda wat ze precies gezien heeft net op het weiland. Colinda zegt elke keer: beetje voelen en friemelen.
Marije gilt er elke keer doorheen: Ivan zal wel boos worden!
Colinda reageert daarop met Ivan de Verschrikkelijke.

Tijdens het roken zegt Lau: ik denk dat Joey homo is. Marije lacht erom, maar zegt niets. Colinda zegt: hij is wel nieuwsgierig en staat er voor open, maar ik denk niet dat hij homo is. Hij is nog een puppy. Lotte zegt dat ze wel denkt dat Joey homo is.
Colinda vertelt dat Nico en Rienk sex hebben gehad, maar dat Nico de volgende dag zei dat ze niets gemerkt heeft omdat ze lag te slapen.Lotte reageert direct! "dat zegt ze alleen omdat haar moeder er op tegen is". Daarna zegt Colinda dat de volgende die binnenkomt voor haar is en noemt Lot een paar keer Lottepot!

Daarna gaat iedereen naar bed!

[ Bericht 2% gewijzigd door lorrie03 op 20-07-2014 03:55:06 ]
  Moderator zaterdag 19 juli 2014 @ 18:33:00 #83
388664 crew  Dotteke
pi_142486564
En dan ineens is er weer een jankende Bil in beeld. Ze voelt het gewoon iedere maand aankomen.
"Wat de rode zee al niet kan doen he", zegt Ruud.
Ze merkt het als ze zich gaat ergeren als Ruud voor de spiegel staat. Dan weet ze hoe laat het is.
Ruud zegt dat ze de dokter moet bellen. Als ze een spiraaltje laat zetten dan heeft ze er helemaal geen last meer van. "Kunnen we dan de eerste 5 jaar geen kinderen krijgen, vraagt Ruud. 'Je kan hem er ten alle tijden weer uithalen", zegt ze. Van deze pil is het wel heel erg, zo erg heeft ze het nog nooit gehad. "Mijn moeder zei het ook al". Ruud is blij dat Billy zich uitgesproken is. Ze geeft ook aan dat ze baalt van gisteren, en dat ze zich schaamt.
"Of geen pil meer en geen seks", zegt Ruud. Hij vraagt of ze even mee gaat liggen.
En dat vindt ze wel een goed plan, maar eerst gaat ze de afwas doen en is vrolijk alsof er niets aan de hand is.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zaterdag 19 juli 2014 @ 18:51:39 #84
388664 crew  Dotteke
pi_142487267
Het nicoline toch gelukt om Ruut Veenhoven naar de loods te krijgen. Hij had eerst nee gezegd, maar toen Nicoline hem gemaild had wie er al geweest waren is hij overstag gegaan.
Nicoline is helemaal blij en vol trots verteld ze het aan Aike en Rienk, die allebei blij voor haar zijn.
Ruut Veenhoven is een Nederlands socioloog en een pionier en autoriteit op het gebied van de wetenschappelijke studie van geluk.
Haar grootste wens is om Rutgher naar Utopia te halen, ik vermoed dat ze hier mee Rutgher Claassen. Aike zegt dat ze gewoon moet blijven proberen.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zaterdag 19 juli 2014 @ 19:00:27 #85
388664 crew  Dotteke
pi_142487544
Nicoline wil een bijenkorf op de akker. Laura is hier helemaal niet blij mee. Volgens Nicoline zijn bijen hun vrienden. Maar Laura is door haar ervaring van de afgelopen dagen helemaal klaar met deze dieren.
Wespen zijn geen bijen he, zegt Nicoline.
Laura geeft aan dat haar been helemaal aan het tintelen is na dat ze eerder vandaag gestoken is door een wesp.
Op het BBQ terras zitten de B&B gasten te praten met Joey, Marije en Billy.
Zo te zien hebben de gasten met hun mee gegeten.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zaterdag 19 juli 2014 @ 20:29:32 #86
388664 crew  Dotteke
pi_142490226
De rekening voor het verwijderen van de kakkerlakken is ook binnen. 968 euro. Ruud wil wel dat ze voor dit geld weg zijn, en dat zijn ze volgens hem nog niet.

Verder is het een rustig avondje in Utopia, een paar bewoners zijn aan het volleyballen, de B&B gasten doen ook mee.

Rienk, Nicoline, Charlotte en Ivan hebben over de geuren, Charlotte schijnt heel erg naar kruidnagel. ze heeft er wat citroen bij gedaan en Rienk adviseert om er een sinasappel, manderijn geurtje bij toe te voegen. Charlotte heeft het idee dat er nu geen beestjes bij haar komen. Ze zou het mooi vinden als er nu geur tv bestond, dan konden de kijkers mee ruiken.

Colinda is ook aan het verven geslagen
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zaterdag 19 juli 2014 @ 21:13:36 #87
388664 crew  Dotteke
pi_142491802
Billy zit knopen aan de broek te naaien van Ivan

Aike en Isabella zitten op de bank, Aike verteld dat er een mail aan haar beantwoord is, het gaat over 10 windlichten. Ze weet niet wie het gedaan heeft,

Marije zit een armbandje te maken voor een vriendin die vandaag jarig is.
Rienk is een mes aan het slijpen en Sonny is met de telefoon bezig.

Er staan allemaal mailtjes in verkeerde mappen zegt Aike, het begint weer een zooitje te worden.
Charlotte en Marije gaan een week aan de sapjes, verder geen eten.

[ Bericht 4% gewijzigd door Dotteke op 19-07-2014 21:37:12 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zaterdag 19 juli 2014 @ 21:45:24 #88
388664 crew  Dotteke
pi_142493013

Sonny en Joey hebben de werkzaamheden aan het earthship hervat.
Laura gaat naar Sonny, hij heeft een mail van Laura beantwoord.

Het gaat over windlichten, Sonny heeft afgesproken 80 euro voor 4 windlichten en Laura heeft er daarna 100 euro voor gevraagd, dit is niet netjes zegt ze.
Son reageert laconiek en zegt dat hij zo komt kijken.
Charlotte die zo graag wil afvallen en woensdag samen met Marije aan een sapjes kuur wil beginnen, ligt heerlijk in bed te snoepen.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_142498739
00:00
Marije ligt rustig te slapen. Er liggen nog een aantal mensen op bed. Ruud maakt zich klaar om te gaan slapen, hij poetst zijn tanden. Even later zit hij bij Billy. Billy wil dat hij dicht bij haar komt zitten. Ruud wil dat ze niet op zijn baard doet. Billy schildert met wit op Ruuds ogen. Ruud wil graag een clown zijn.

Billy wil morgen geen klachten horen over huidirritaties van Ruud. Ruud wil dat Billy met zwarte stift om zijn ogen heen tekent. Billy moppert dat Ruud voor veel geld klote make-up gekocht heeft. Voor het geld dat hij nu uitgaf had ze de rest van het jaar kindjes kunnen schminken.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142502265
02:00

Laura pakt haar beddengoed en zender. Ze loopt naar de trampoline om daar op verder te gaan slapen. Ze rookt eerst even een sigaretje, liggend.

plaatje van Flow3r
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 8% gewijzigd door GekkePoes op 20-07-2014 02:13:54 ]
🐱
pi_142503642
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Rond een uur of 3 word Ruud wakker, hij verdwijnt even en komt later zonder zn hi-la-ri-schen outfit terug. :{
Kon nog net een cap schieten van Ruud diet zn schoentjes uit trekt.


SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Rond 3.50 Sonny word wakker, loopt rondje op de loods. Lijkt op zoek naar vuur, en vind aansteker bij Laura op de trampoline en gaat een peukie doen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Daarna pakt ie zn deken en ploft neer op een bank in de *huiskamer*

[ Bericht 10% gewijzigd door Urb op 20-07-2014 04:01:14 ]
  Moderator zondag 20 juli 2014 @ 06:40:30 #92
388664 crew  Dotteke
pi_142504822
Dag 201
Het is even zoeken waar iedereen ligt, door het mooie weer liggen er wat mensen buiten.
De ouder gast van de B&B is al wakker, alleen de stream wordt bij haar weggedraaid en krijgen we slapende mensen in beeld.
Het is wachten op de wekker en Isabella die opstaat om de koeien te gaan melken.
Gisteren middag zou het managment van een coverband komen, maar ik heb ze niet gezien. Waarschijnlijk was Isabella daarom aan het mailen met diverse bekende Nederlanders waaronder Henk Jan Smits en Willeke Alberti.
Gifje Amputalent


[ Bericht 13% gewijzigd door Dotteke op 20-07-2014 07:04:44 (Gifje plaatsen) ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zondag 20 juli 2014 @ 07:26:07 #93
388664 crew  Dotteke
pi_142504941
Isabella heeft er in eerste instantie geen zin in om haar bed uit te komen. Als de wekker zet ze deze uit en draait zich nog eens lekker om. Maar om 7.18 uur staat ze dan toch op. De oudste dame van de B&B staat al kant en klaar om met Isabella mee te gaan. Ze moet eerst Nicoline wakker maken die samen met Rienk op het BBQ terras slaapt. Samen lopen ze naar de wei en Isabella en verteld dat ze zich nooit verslaapt. Normaal heeft ze de telefoon maar omdat die vaak kuren heeft zo verteld ze aan de gast, heb ik een wekker van Sonny gekregen.
Gifje Amputalent
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zondag 20 juli 2014 @ 07:32:38 #94
388664 crew  Dotteke
pi_142504970
Gifjes Amputalent


Isabella verteld aan de B&B gast dat het moeilijk ging met moeder en kind in het begin.
De dierenarts en boer John hadden uitgelegd dat dat kwam omdat normaal het kalf gelijk bij de weg is gehaald.
Maar de B&B gast weet dit allemaal al zegt ze, ze kijkt natuurlijk ook Utopia, anders ga je daar niet logeren lijkt mij.
"Ik sta nog steeds in de slaapstand", zegt Isabella.
Ze verteld aan de gast hoe het is gekomen dat ze de koeien is gaan doen en hoe Ruud er bij is gekomen bij de verzorging van de koeien.
De B&B gast vindt Ruud heel lief voor de koeien.

Nicoline is ook opgestaan.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zondag 20 juli 2014 @ 07:54:31 #95
388664 crew  Dotteke
pi_142505042
Isabella is verward opgestaan vanmorgen zo zegt ze tegen de B&B gast. Deze vindt de koeien mager van achter en het koeienmeisje zegt dat zij er in het begin ook heel erg aan most wennen.

Nicoline is bezig haar mail na te kijken lijkt mij, zij zit met de telefoon aan de tafel buiten.
Nicoline is weer naast Rienk gaan liggen en aangezien ze zachtjes praat kan ik haaar niet goed verstaan. Nicoline vraagt aan Rienk of hij de akker water wil geven. Maar Rienk wil een keertje een dagje niets doen. Als Nicoline vraagt of hij nu begrijpt waarom ze zegt denkt dat het haar akker is, wordt Rienk hier boos over is en zegt dat ze het uit kan zoeken. Dan is het vanaf nu ook jou akker en doe je het maar alleen vanaf nu. Hij is echt verontwaardigd. 'Het is niet jou akker, je hebt hem geclaimd. Het was mijn akker, ik had er een plan voor die akker. Ik heb er nooit iets van gezegd om jou je ding te laten doen". Nicoline vraagt of hij er nu over verbolgen is. "Als ik 10 uur op de akker iben en jij komt er maar een uur werken dan snap je toch dat ik dat zo zie". zegt ze. "Het is jou akker, succes", zegt Rienk op en boze toon. Hij zegt dat hij altijd alles voor haar doet." wat je vraagt ik doe he"t. Maar nu een keer niet".
Nicoline zegt nog een keer dat zij niet vindt dat het haar akker is. "Maar dan is het nog steeds niet jou grond, jij claimt gewoon de grond. Je doet nu net als de kolonisten in Amerika, je pakt gewoon een stuk grond", zegt Rienk
"Ik heb het helemaal verkeerd geformuleerd, ik bedoel kom je met me mee". Maar Rienk zegt dat hij er altijd bij is, maar nu even niet. Hij wil een keertje niets doen, als iemand hem komt vragen wil hij nee zeggen, "nu een keertje niet". "Ik wil een keertje een rustdag". 'Je hebt gisteren op de bank zitten lezen, wat is daar geen rustdag aan", vraagt Nicoline aan hem. "Omdat ik heb zitten lezen, op de akker gewerkt heb, aan het earth-ship gewerkt hebt", zegt hij.

[ Bericht 2% gewijzigd door Dotteke op 20-07-2014 07:59:40 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zondag 20 juli 2014 @ 08:21:39 #96
388664 crew  Dotteke
pi_142505166
Terwijl Nicoline en Rienk nog liggen de dimdammen in bed is Isa druk bij de koeien, de zwart witte is klaar en ze is nu bij moeder en kind aan het werk. "Dag zoeterd, dag knuffel", zegt ze tegen het kalfje.
Als ik weer even terug ga naar Nicoline en Rienk gaat het over land, eten kort gezegd over de akkerbouw. en de voedselvoorziening.
Zoals altijd zijn de meningen ook hierover verdeeld tussen deze twee.

De korte conclusie van het geheel is dat Utopia niet de ideale samenleving is, die ze had gehoopt Dat het in de gewone wereld net zo is als in Utopia, men wil niet werken op de akker maar men wil er wel van eten. Ze had zo gehoopt dat het in Utopia anders zou zijn. Rienk haalt aan dat het ooit ook zo begonnen is, iemand claimt een stuk land, gaat er gewassen op verbouwen en via ruilhandel kon met de gewassen 'kopen'. Hij vindt dit niet reëel, Nicoline wel.

Isabella doet moeder en kind de wei in.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zondag 20 juli 2014 @ 08:24:54 #97
388664 crew  Dotteke
pi_142505187
Als Isabella moeder en kind de wei in doet ziet ze dat de zwarte koe niet zo makkelijk loopt en ze vraagt aan haar wat er met haar pootje is.
Natuurlijk geeft ze geen antwoord en strompelt ze weg. Er is iets niet goed met de achterpoot van moeders.
Als Isabella terug in de loods komt ziet ze dat de B&B gaten allebei wakker zijn en ze wil Laura wakker maken. Maar als ze in de slaapkamer komt blijkt Laura weg. Ze gaat aan Nicoline en Rienk vragen of ze weten waar ze is. Ze loopt naar de trampoline en kust Laura wakker, die verbaasd wakker wordt. Isabella moet lachen, die heeft nog nooit iemand zo verbaasd wakker zien worden als ze door haar wakker gekust werd.

[ Bericht 31% gewijzigd door Dotteke op 20-07-2014 08:31:00 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zondag 20 juli 2014 @ 08:44:01 #98
388664 crew  Dotteke
pi_142505326
Als ik terug kom bij Rienk en Nicoline hoor ik Rienk zeggen dat hij niet om seks vraagt maar hij wil het wel, Nicoline blijft hem eerst een hele tijd aanstaren en zegt dat iets wat ik niet kan verstaan omdat ze fluistert.
Rienk vraagt of ze het moeilijk vindt om er achter te komen wat hij wil, haar antwoord is nee.
Als hij vraagt of zij het makkelijk vindt om er achter te komen wat zei wil zegt ze ook nee.
Waarop Rienk zegt. Op de akker werken zeker.
En Nicoline probeert het gesprek een andere draai te geven door over iets anders te beginnen, zoals ze vaak doet.
Foto Kaleddi

De B&B gasten liggen nog steeds te wachten tot hun gastvrouw wakker is.
Gelukkig hebben ze Gio
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zondag 20 juli 2014 @ 08:57:48 #99
388664 crew  Dotteke
pi_142505419
Rienk vindt dat Nicoline er seksie uit ziet in haar korte groene jurkje. "Je ziet de rand van je billen als je opstaat", zegt hij met een zwoele blik in zijn ogen." "Dat vindt jij", zegt ze, "Ja en 50% van Nederland". Zeggen ze in de psycologie ook iets over de liefde", vraagt Rienk. "Ja", zegt Nicoline, er is zoveel over te zeggen". En zoals verwacht draait ze het gesprek een andere richting op.

Nicoline zegt dat Rienk in de top 5 van haar vriendjes staat. Hij zegt dat hij niet eens een top5 heeft. Die twee gaan nog wel even door denk ik met hun gesprekken, ik ga even naar een andere stream.

Aike legt haar oor te luisteren tegen de buik van Gio, ze heeft net koffie gezet.
Er komt langzamerhand meer leven in de loods. Vanessa en Sonny pakken koffie en gaan buiten op het terras zitten. Vanessa vraagt aan Sonny of hij weet waar Laura is.
Vanessa vraagt of Sonny een sigaretje van haar wil hebben en weg geluid.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zondag 20 juli 2014 @ 09:06:44 #100
388664 crew  Dotteke
pi_142505491
Gio hang wat over de bar in de keuken, eerder had hij al aangegeven dat hij krampen in zijn buik heeft. Hij heeft natuurlijk al dagen niet gegeten en alleen maar water gedronken.
Gisteren gaf hij al aan dat hij zich slap voelde en ook zijn benen wilde niet goed meer.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')