abonnement Unibet Coolblue
  Moderator donderdag 24 juli 2014 @ 07:56:46 #251
388664 crew  Dotteke
pi_142669934
De zwarte koe loeit aan een stuk, het kalfje loopt in de wei te dollen en moeders wil natuurlijk dat de kleine bij haar komt.
Isabella en Laura2 proberen het kalf naar moeder te lokken, maar Klaver maakt er een spelletje van en huppelt vrolijk door de wei.
Moeder is helemaal van slag en wil naar haar kind, ze steekt haar kop steeds door de planken en loeit er flink op los. Het lijkt er op dat ze in paniek aan het raken is.

Nicoline, die op de akker aan het werk was komt er bij en met zijn drieen lukt het eindelijk om het kalf in de stal te krijgen. Alleen het kalf zit aan de verkeerde kant van de stal en moeder probeert met alle macht bij haar kind te komen. Ze duwt de tussen deur open als Isabella probeert deze op slot te doen. Nicoline moet de koe terug drukken en proberen om het kalf naar de andere kant te krijgen.

Eindelijk is het dan zo ver, moeder en kind zijn weer bij elkaar. En het kalf gaat gelijk drinken bij moeders, en moeders is happy en loeit niet meer. Isabella zegt dat ze de zwarte koe nog nooit zo in paniek heeft gezien.
"We hebben het geprobeerd de koeien s'nachts buiten te laten, dat is geen probleem. Maar s' morgens terug naar de stal is een probleem. Dus dat doen we niet meer", zegt Isabella.

Hunter
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator donderdag 24 juli 2014 @ 08:08:21 #252
388664 crew  Dotteke
pi_142670009
Er wordt weer eens gemopperd over Ivan, dat hij zoveel herrie maakt s'nachts.
Vannacht heeft er iemand de hele nacht lopen spoken volgens Isabella. "Toen Ivan naar bed ging, stond Rienk op".
Marije zegt ook dat Charlotte en Laura s'nachts uit bed gaan om te roken", verteld Nicoline.

Isabella is bang dat Ruud het gras weer verkeerd heeft losgemaakt en als ze gaat kijken blijkt dat ze gelijk heeft gehad. Ze legt aan Laura2 uit hoe het eigenlijk moet. Ze denkt er over om een paar planken er voor te timmeren zodat het een soort van bak wordt en het eten er niet uit kan rollen. Nu wordt alles nat als het regent en kan je het weggooien.
Eindelijk mag Laura2, nadat ze al een keertje of 10 gevraagd heeft of ze kan helpen de koeien luzerne geven.

Als Isabella de stal van de zwarte wil gaan is de zwarte er als de kippen bij om er uit te lopen, maar Isabella kan haar gelukkig tegen houden.
Nicoline zet de zwarte koe vast, ze is er opstandig deze morgen en zorgt er voor dat de dames veel werk hebben. Het heeft wat voeten in aarde gehad, maar dan is het zover, de zwarte staat aan de melkmachine. Nicoline zegt dat het kalfje al gras aan het eten is.
Hunter
Rienk zit nog steeds achter de laptop
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator donderdag 24 juli 2014 @ 08:19:40 #253
388664 crew  Dotteke
pi_142670109
"Alle kiemplantjes uit de kas zijn toch echt gestorven", zegt Nicoline zielig. "Gio had de kas dicht gedaan en het was wel 100graden en toen zijn alle kindertjes gestorven".
Isabella vraagt of ze het niet opnieuw in kan zaaien, maar Nicoline geeft aan dat ze geen zaadjes meer heeft.
Isabella hoopt dat boer John vanavond een nieuwe emmer meeneemt om de melk van de zwarte in te doen.
Als moeder koe klaar is mogen moeder en kind weer naar buiten.
"Nou dat was de ochtenddienst", zegt Isaballa.

'Dan ben je goed wakker en dan kom je in de loods en dan slaapt iedereen", zegt Isabella.
"Daar weet ik wel wat op, allemaal de akker water geven", zegt Nicoline.
Laura2 wil Nicoline graag helpen maar stelt voor om eerst een kopje koffie of thee te drinken, maar Nicoline zegt dat het nu moet omdat het te warm wordt. Isabelle zegt dat je toch maar alleen de akker water kan geven en dat zij wel koffie en thee gaat maken.
Ze had beloofd om Vanessa te helpen in de keuken. Volgens Nicoline wil Vanessa nog wat slapen, ze heeft vannacht geen oog dicht gedaan en is op de trampoline gaan liggen.
Laura2 krijgt akkerles van Nicoline, alles wordt haar uitgelegd.
Op de andere stream zien we dat Sonny ook is opgestaan.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator donderdag 24 juli 2014 @ 08:29:51 #254
388664 crew  Dotteke
pi_142670228
Terwijl Laura2 de akker water geeft
PB

Is op de ander stream het gefluister van Rienk en Isabella te horen, ze zijn niet in beeld.
Rienk is een beetje gefrustreerd over het gedrag van Nicoline, veel is er helaas niet van de verstaan helaas.

[ Bericht 0% gewijzigd door Dotteke op 24-07-2014 08:35:06 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_142670385
08:30
Laura2 staat wakker te geven op de akker. Nicoline geeft nog wat meer aanwijzingen hoe ze kan sproeien. Dan wijst ze de kruidenplantjes en onkruid aan. Laura2 geeft aan dat ze volgende keer wat anders aantrekt naar de akker, haar schoenen en rok zijn nat. Nicoline laat wat munt proeven. Laura2 vertelt dat ze thuis ook hoge muntplantjes heeft staan.
Nicoline zegt dat Laura2 de doorgeschoten sla geen water hoeft te geven. Die eten ze op en de rest gooien ze weg. Nicoline wijst aan waar er nieuwe sla staat. Nicoline gaat met de gieter water geven en zo werken ze naar elkaar toe.

Laura2 roept verbaasd uit dat er veel staat op de akker. Ze heeft er geen verstand van maar wil het wel leren. Nicoline zegt dat ze er ook weinig verstand van had toen ze er aan begon. Laura2 zegt dat Nicoline er al heel veel tijd in heeft gestoken. Nicoline zegt dat Laura2 de modderbende aan het begin had moeten zien.

Nicoline vertelt dat iemand de kas dicht gedaan heeft en daar kwam ze pas laat achter. Ze had niet door dat iemand de kasdeur dicht gedaan had. Alle plantjes zijn dood vertelt ze. Ze vindt het zielig voor de plantjes. Nicoline vertelt dat er wel veel meloenen aan zitten te komen en vraagt of Laura2 de tuinhandschoenen heeft zien liggen.
Laura2 vraagt tot waar Nicoline water heeft gegeven, Nicoline wijst aan welke plantjes er nog water moeten. Er zijn ook 2 veldjes die eigenlijk geen water meer moeten krijgen vanwege de aardappelschimmel.
Rienk is ook aan komen wandelen met een bakje koffie. Nicoline vraagt hoe het met hem is en ze geeft hem een kus. Dan knuffelen ze wat.

[ Bericht 27% gewijzigd door PKM op 24-07-2014 09:03:15 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142670636
08:45
Isabella staat bij de container. Sonny is te horen die tegen de kat praat en probeert hem te lokken. Isabella zegt dat ze gisteren tien rondjes van de obstacle run gedaan heeft en dat hij heel zwaar is. Isabella lacht Joey uit omdat hij al 3 maanden bezig is met de run en er nog bijna niets staat. Dan zegt ze dat alles in Utopia net niet is. Ze noemt het atelier, eigen kramen bouwen, de kas en het earthship, het is het allemaal net niet. Sonny gniffelt om wat ze zegt.

Sonny zegt dat er een dakconstructie op het earthship moet, dat zal zo’n ¤1000 kosten. Of zoals Colinda zou zeggen “voor dat geld koop je een tuinhuisje”, zegt Sonny.
Sonny denkt er over om iemand te bellen die verstand heeft van earthships bouwen.
Isabella vertelt dat Laura en Nicoline water staan te geven. Er klinkt een zacht muziekje waarop ze staan te dansen. “Op Aikie”, zegt Isabella.

Nicoline wijst nog meer plantjes aan voor Laura2 die op de akker staan. Met Rienk kijkt ze naar het veldje met de knolselderij, het is dramatisch aldus Nicoline. Rienk verzucht dat alles weg is. Nicoline zegt dat op een grote plant na alle knolselderij planten er uit zijn getrokken. Nicoline zegt dat ze er niet iets van kan zeggen omdat het lief is dat ze kwamen helpen. Nicoline heeft Laura gevraagd om volgende keer even naar haar te komen voor ze onkruid gaat trekken. De knolselderij die mist is onder leiding van Vanessa gebeurd zegt Nicoline. Nicoline wil voorkomen dat de venkel ook er uit getrokken zal worden.

Nicoline komt een plantje tegen en roept “oh, nee.” Ze vraagt zich af of een konijntje dat gedaan heeft. Laura2 vraagt over een veldje of dat ook water moet hebben. Rienk legt uit dat daar alleen onkruid staat.

Rienk zegt dat er een mailtje is dat er op 2 augustus een vrijgezellenfeest is. Nicoline zegt dat dit niet uitmaakt want die mensen zijn weg voor Nicolines gasten komen.
Rienk en Nicoline lopen onder de waterstraal door. Laura2 vraagt of ze willen douchen. Rienk antwoordt dat hij wel gaat douchen.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142670949
09:00
Nicoline wijst meer plantjes aan die water moeten hebben. Laura2 vraagt of Nicoline een beetje heeft kunnen slapen. Nicolines antwoord luidt dat zij altijd heel makkelijk kan slapen. Nicoline vraagt of Laura2 alle planten een beetje herkent. Laura2 herkent niet alles. Laura2 wil zo eerst een bakje thee drinken en dan wil ze het graag allemaal horen. Laura2 vraagt of er geen bordjes bij de veldjes staan met wat welke plant is. Nicoline zegt dat het niet uitmaakt of er bordjes staan, omdat mensen er alsnog de verkeerde plantjes er uit trekken en onkruid laten staan.

Nicoline vraagt of ze de kraan moet dicht draaien voor Laura2. Laura2 heeft nog 1 minuutje nodig. Dan is ze klaar en draait Nicoline de kraan dicht. Ze lopen samen naar de loods.

Laura vraagt aan Nicoline hoe het is. Ze vraagt zich af of zij nou zo vroeg is of zijzelf zo laat. Nicoline antwoordt dat Laura ook nog vroeg is. Laura en Laura2 praten nog even buiten. Laura2 zegt dat ze op tijd wakker was en het leuk vond bij de koeien. Laura rent weg als er een wesp bij haar zit en legt uit dat ze pas nog gestoken is.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142671255
09:15
Isabella zit achter de laptop en is aan het mailen. Laura2 loopt in de slaapkamer en heeft zich omgekleed, ze draagt niet langer de lange rok maar een kort spijkerbroekje. Op de achtergrond klinkt het geluid van de douche.

Laura en Nicoline staan in het nieuwe kantoortje. Nicoline lacht dat er maar 1 persoon in kan werken nu. Nicoline gaat het tegen “hem” zeggen. Nicoline zegt dat er heel makkelijk 4 werkplekken hadden kunnen zijn. Ze lachen samen dat het bureau wel heel mooi gemaakt is.
Nicoline vertelt dat de akker water heeft gehad. Laura vraagt hoe het met de watermeloenen is. Nicoline vertelt dat die het wel overleven. Ze vertelt dat er veel minder chilipepers zullen zijn en dat er veel minder komkommers zullen komen.
Laura wil ook op de akker komen helpen. Nicoline gaat eerst ontbijten en een theetje drinken.

Laura staat het aanrecht af te nemen met een geel doekje. Laura2 vroeg zich af waarom de waterkoker er zo lang over doet maar er zit een liter water in lacht ze. Laura2 vraagt of er nog mensen slapen, ze gaat proberen er rekening mee te houden. Giorgio is ook uit bed.
Zachtjes klinkt het aankondigingsmelodietje en dan klinkt het ineens hard “accuwissel.”Laura2 lacht er om.

Vanessa en Laura zitten buiten. Laura vraagt of Vanessa heeft kunnen slapen buiten. Vanessa reageert dat het geen doen was.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142671547
09:30
Laura vertelt Vanessa dat ze gisteren de watermeloenen met veel emmers water gered hebben nadat de kasdeur dicht was geweest.
Sonny komt er bij en zegt dat het niet top is om op de trampoline te slapen. Laura doet Aikes dansje na terwijl Sonny geluid maakt. Sonny heeft de krant van vandaag bij zich, Laura wil ook een deel. Vanessa wil dat ze de krant bij elkaar houden omdat ze de hele dag stukken krant vindt en dan een 2 dagen oude krant zit te lezen.
In de slaapkamer komt ook Colinda haar bed uit en kleedt zich aan. Charlotte ligt nog, ze is wel wakker, ze wiebelt met haar voet.

Laura2 zegt dat iemand de hele nacht aan het spoken was. Laura wil dat Ivan zachter doet ’s nachts. Laura2 zegt dat ze alle geluiden ook nog niet kent. Sonny vertelt dat Ruud weer aan het dromen was vannacht. Laura2 heeft niets gehoord. Sonny vraagt Laura2 of ze op de akker gewerkt heeft. Laura2 vertelt dat ze ook bij de koeien geholpen heeft, ze vindt het een leuke manier om wakker te worden.

Marije en Colinda staan in de keuken. Ze praten zachtjes terwijl bijna iedereen uit bed is. Colinda geeft Isabella een kus als zij de keuken in loopt. Laura geeft haar slippers af aan Colinda.
Rienk vertelt dat hij in de kas geslapen heeft. Hij ruimt heel voorzichtig de vaatwasser in.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142671795
09:45
Colinda denkt dat Laura2 wel kan helpen Joeys feest te promoten. Laura2 vindt dat geen probleem. Colinda bedoelt het niet vervelend maar er zijn veel ego’s.
Laura2 zegt dat Vanessa ook nog even stil ligt omdat de keuken nog niet af is. Colinda vraagt Nicoline of het restaurant komend weekend al open gaat. Nicoline weet het niet, dit moeten ze aan Vanessa vragen.

Colinda roept Vanessa. Vanessa reageert niet in eerste instantie. Vanessa vertelt dat ze alles gaat uitsoppen vandaag en kasten schoonmaken. Laura2 vraagt of ze kan helpen bij het schoonmaken. Vanessa zegt dat ze mooi even kan meelopen. Vanessa zegt dat ze het een en ander zal uitleggen en Laura2 moet maar kijken wat ze daar van op pikt.

Vanessa laat Laura2 het schoonmaakrooster zien, Laura2 neemt de taken over van Aike. Vanessa vertelt dat bijna niemand zich aan het rooster houdt maar ze hoopt dat zij dat wel doet. Vanessa heeft het idee dat ze de enige is die dingen ziet liggen, ze zegt dat ze vanmorgen ook al een rondje gemaakt heeft. Vanessa zegt dat de keuken al 3 dagen niet gedaan is. Laura2 wil de keuken wel doen nu.

Vanessa zegt dat het vandaag de taak is van Charlotte en Colinda om de keuken te doen. Als iemand het een keer niet doet is het de bedoeling dat het een dag later weer opgepakt wordt. Vanessa legt uit hoe de keuken schoongemaakt moet worden.

Vanessa laat de kazenkast zien, Laura2 vindt het heel erg leuk. Vanessa zegt dat dit eerst haar voorraadkast was. Alles van het restaurant wat nog onderin staat moet naar de nieuwe keuken toe en in de vaatwasmachine.

Vanessa zegt dat zij van de was is en Laura2 moet alles er gewoon maar neergooien. Laura2 legt uit dat ze dit al sinds haar 18e niet meer doet. Vanessa zegt dat het een hele grote wasmachine is en dat mensen daarom niet voor zichzelf halve wasjes kunnen doen.

Vanessa legt uit hoe het zit met boodschappengeld en zakgeld en ze vertelt over de eetgroepjes. Vanessa legt uit dat als je al het geld bij elkaar legt dat er dan ¤200 is voor boodschappen. Het boodschappengeld dat overblijft gaat weer terug naar het eetgroepje vertelt ze. Vanessa vertelt dat ze voordelig inkoopt en mensen daarom graag in haar eetgroepje willen.

Vanessa vertelt Laura2 dat ze glas verzamelden voor het earthship. Het earthship heeft Nicoline overgegeven naar Joey, nu verzamelen ze nog steeds het glas.
Laura2 vertelt dat ze bij de koeien en de akker geholpen heeft en dat het veel werk is bij elkaar. Vanessa zegt dat Isabella met een uurtje bij de koeien klaar is. Nicoline krijgt de laatste tijd ook hulp van Charlotte, Laura en mij op de akker zegt vanessa. Ze lopen naar Charlotte toe, die vindt het onkruid wieden ook super leuk.

Laura2 wil het hebben over de slaapkamer. Vanessa zegt dat ze dan bij Nicoline en Rienk zijn moet, dat is al maanden zo. Laura2 zegt dat ze echt niet is van de hele dag poetsen maar ze wil dit toch anders hebben.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142672028
10:00
Joey vertelt Ivan die nog in bed ligt dat zijn ouders de 30e met vakantie zijn. Zijn ouders zouden de 28e wel kunnen komen maar dan is het Suikerfeest en komt Ivans familie. Ruud zegt dat Joey al langer in het programma is en Ivan pas een maand. Billy stelt voor vanuit bed dat Joeys ouders de 29e kunnen komen. Ruud komt het bed uit, Billy blijft liggen.

Laura wil zo op de akker gaan werken.
Vanessa legt Laura2 uit wanneer er boodschappen gebracht worden. Er gaat weleens iets mis omdat Marleen er niet is zegt Vanessa. Vanavond gaat Vanessa weer roepen om boodschappenlijstjes vertelt ze. Vanessa zegt dat zij de voorraadkast bijhoudt en ook voor evenementen. Ze zegt dat ze goed kan inschatten hoeveel er nodig is voor de horeca.

Dan moppert Vanessa dat mensen niet eens normaal een handdoek kunnen pakken, de schone handdoeken liggen rommelig op een plank. Vanessa zegt dat ze het maar een beetje heeft losgelaten.

Giorgio en Colinda zitten buiten te praten. Colinda zegt dat Ron weggevallen is en dat die veel deed, daar moet Giorgio zich niet in vergissen. Giorgio zegt dat hij er altijd bij was met het opruimen en dat Ron deed alsof hij veel deed. Giorgio zegt dat de obstacle run niet afgeblazen kan worden, er zal zo’n ¤400 verdiend worden zaterdag.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142672743
10:30
Giorgio zoekt naar eten, Vanessa zegt dat er van alles aangeknabbeld is door de muizen. Charlotte zit op bed en lijkt aanstalten te maken verder te gaan met haar luchtje voor Chably. Vanessa zegt dat ze rolletjes snoep heeft voor als er kinderen komen. Giorgio zegt dat Vanessa moet wachten met inladen van een kastje omdat het nog verplaatst moet worden. Er zit nu een gleuf tussen waar ongedierte in kan.

Laura2 wil wat eten, ze heeft trek zo ondertussen. Charlotte en Colinda proberen het gas aan te steken in de keuken.
Sonny wil geen eieren meer, hij had gisteren een embryo in zijn ei. Joey doet allerlei kokhalsgeluiden na.
Laura2 weegt zich, ze is pas op vakantie geweest. Ze is 2 kilo afgevallen.
Colinda vraagt of de hagedissen nog binnen zijn. Ze zegt dat ze die wil vrijlaten. Laura2 zegt dat ze sloom zijn geworden. Joey zegt dat ze van zichzelf ook sloom zijn.

Billy is ook uit bed en zit op de bank de krant te lezen.

Poezewoes


[ Bericht 46% gewijzigd door PKM op 24-07-2014 10:51:43 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142673292
10:45
Laura2 praat met Ruud. Ruud zegt dat als iemand zijn hulp vraagt hij wel meehelpt. Laura2 zegt dat ze 5 dagen in de week werkt en op zaterdagen vrijwilligerswerk doet bij ouderen. Daar haalt ze veel voldoening uit. Ze vindt het belangrijk dat er geld is om te eten maar geld verdienen is niet waar zij voor gekomen is. Ruud zegt dat hij een koers gekozen heeft en dat wil volhouden. In de buitenwereld had hij altijd gedoe met geld, het was altijd op.

Colinda vindt dat het al geslaagd is voor Ruud. Hij heeft zijn vrouwtje, dat is een geslaagd project en dat met de koeien dat had hij in de buitenwereld nooit kunnen doen. Colinda denkt dat Ruud het er met zijn kleinkinderen ook nog over heeft.
Colinda zegt dat als je ¤60.000 tot ¤100.000 wint, dat geld binnen een jaar weg is maar dat je ervaringen je bij blijven. Ruud zegt dat hij helemaal geen ton hoeft te winnen.

Vanessa staat de voorraadkast met een stoffertje af te nemen. Ze haalt alle spullen 1 voor 1 uit de kast, veegt er tussen en zet het weer terug.

Urb
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142673673
11:00
Sonny, Laura en Ruud staan binnen te spelen. Charlotte zit achter de laptop. Rienk staat er bij en wacht tot de laptop vrij is. Joey staat er ook te wachten.

Billy is niet blij met haar haren, ze voelt zich ongelukkig zegt ze. Ze heeft een doek om haar hoofd gewikkeld, Ruud zegt dat je het zo bijna niet ziet. Ze ziet er zo heel mooi uit zegt hij.

Joey en Ivan besluiten de loodsdeuren dicht te doen, ze staan in de opening en het wordt er erg warm.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142674333
11:15
Ivan klust wat verder aan het nieuwe kantoor. Joey vraagt Ivan of hij hem ergens mee kan helpen, Ivan vraagt hem een plankje vast te houden.

Sonny, Vanessa, Colinda, Laura en Laura2 zitten aan hun ontbijt. Charlotte ontbreekt maar schuift even later ook aan.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142675101
11:45
Rienk zit met Giorgio en Marije op het terrasje. Rienk is bezig met een plan voor een spel. Hij noemt verschillende beroepen en skills op die mensen hebben. Ze bedenken ook een aantal karaktereigenschappen op die de mensen in de groep hebben. Het lijkt er op dat Rienk aan een soort Sims-spel bezig is.

Laura2 staat de vaatwasser in te ruimen. Colinda loopt in de keuken met een vaatdoekje. Charlotte moet vandaag ook helpen de keuken schoon te maken maar die is nergens te bekennen.

Joey loopt met Isabella over het terrein. Isabella wil alvast weten waar de tap zaterdag moet staan met de obstacle run. Ze wil hem vast neerzetten zodat hij goed koud kan worden.

Vanessa staat de keuken in te richten met hulp van LauraB en Colinda.

[ Bericht 0% gewijzigd door PKM op 24-07-2014 12:55:36 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142675604
12:00
Colinda heeft een conflict met Billy om de tablet. Colinda vraagt er al dagen om zegt ze. Als Billy klaar is met de laptop dan mag Colinda die gebruiken. Vanessa kijkt even op van wat ze aan het doen is.
Vanessa zegt tegen LauraB: “kijk, mijn koelkast is precies op temperatuur.”

D-B


Isabella staat met Nicoline te praten. Joey moet naar de zenderkamer. Isabella fluistert hem toe “telefoon, pak em.” Isabella roept naar Billy of zij weet hoe laat het is. Volgens Isabella kunnen Rienk en Nicoline elkaars gedachten lezen.

Isabella maakt zich zorgen om de muntprijs. Ze komen er achter dat de bekertjes die ze nu gebruiken kleiner zijn dan voorheen. Daarom willen ze de muntprijs naar beneden doen, ¤2 in plaats van ¤2,50. Isabella zegt dat het niet de bedoeling is om de muntprijs te veranderen, daar krijg je gezeur van. Giorgio zegt dat mensen die nog oude muntjes hebben ¤0,50 terug kunnen krijgen.

De zanglerares is er. Isabella haalt water voor haar. De zangcoach komt ook in het kantoortje kijken. Isabella vertelt dat ze contact heeft met 2 bands. Ze kan alles met hen regelen maar er zijn wat bandleden met vakantie. Over 2 weken hoopt ze dat ze een band heeft. Isabella vertelt dat ze er druk mee bezig is en 73 mails er uit geknald heeft. Isabella wil dat de coach in ieder geval weet dat ze er mee bezig is.

D-B


[ Bericht 1% gewijzigd door PKM op 24-07-2014 12:55:46 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142676700
12:30
LauraB en Rienk zitten te praten. LauraB wil topies uitdelen aan mensen voor wie men waardering heeft. Rienk zegt dat het een soort positief stemmen is. LauraB zegt dat het een manier is om elkaar te motiveren. Rienk zegt dat Vanessa geen positieve dingen wil horen en Rienk heeft er zelf ook geen behoefte aan. Rienk zegt dat hij wel een negatieve stem krijgt van mensen als hij iets niet goed gedaan heeft. LauraB denkt dat het ook een ander effect op de groep kan hebben en mensen kan motiveren. Rienk denkt dat mensen dan gaan streven naar het halen van topies. Nicoline wil weten waar ze het over hebben. Volgens Rienk krijgt zoiets uiteindelijk een hele negatieve smaak.
LauraB vraagt aan Charlotte of zij al les gehad heeft. Charlotte zegt dat Isabella eerst mag.

RVer
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142677043
12:45
Isabella wil Black Velvet zingen van Alannah Myles. De coach stelt voor om het nummer dan te versnellen omdat het anders oubollig is. Isabella zou wel Adelle willen zingen maar de coach geeft aan dat iedereen de nummers heel goed kent, zelfs alle nummers die op cd staan.
Isabella vraagt of de coach ook ideeën heeft voor nummers. Isabella heeft al wat nummers opgenoemd die haar leuk lijken om te doen.
Samen bekijken ze het optreden met Wolter Kroes. De streams worden na even weggedraaid.

Urb


LauraB biedt Joey aan om hem te helpen obstakels bouwen. Joey gaat er zo mee beginnen en laat het LauraB weten als hij start. Joey zegt dat er ook nog banners opgehangen moeten worden.

Ivan vertelt dat zijn werkschuur in beslag is genomen de komende uren, als LauraB vraagt of alles goed is. Nicoline zegt dat het bureau niet handig is omdat er maar 1 persoon aan kan zitten. Ivan zegt dat er 3 mensen aan kunnen zitten en dat er ook een vergadertafel in komt. Ivan vertelt dat hij vooraf heeft geprobeerd met stoelen of het paste.

Joey gaat beginnen met zijn rondje over het terrein. Ruud wil samenwerken met Ivan in plaats van elkaar fucken. Ruud zegt dat hij vrede wil. Even later zegt hij dat hij Ivan nog wil pakken.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142677805
13:00
Isabella oefent met de coach “De Prooi” van Wolter Kroes. Isabella haalt een spinnetje weg bij de coach, zij is bang voor spinnen. Ze zoeken naar de juiste toonhoogte voor Isabella in het nummer.
De coach vindt dat het wel een heel geil nummer is en vraagt of Isabella zich daar wel comfortabel bij voelt. Isabella vraagt of ze Wolter wel gezien heeft. De coach noemt wat delen uit de tekst op en lacht erom.
Er wordt post gebracht.

D-B


Colinda roept naar Vanessa dat haar smokertje bij het bestek ligt. Colinda mompelt iets terwijl Vanessa wegloopt dat ze niet weet wat iemand bedoelt, ze heeft het niet gezien. Colinda veegt de nieuwe keuken uit.
Colinda wil eerst wat drinken en moppert dat er geen drinken in de koelkast ligt. In de andere koelkast vindt ze ook niets.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142678323
13:15
Colinda wil afrekenen bij Vanessa, ze heeft een fles met sinas gepakt. Een fles van afgelopen week moet ze ook nog afrekenen. Vanessa is bijna klaar met het afrekenen van de boodschappen.
Billy zit nog steeds achter de laptop, Colinda pakt wat bij het bureau weg.

Vanessa deelt boodschappengeld uit in haar eetgroepje dat over is gebleven met de boodschappen.

Joey, Ivan, Giorgio en LauraB lopen over het terrein voor de obstacle run.

Isabella is klaar met zingen. Charlotte zit nu bij de coach. Ze zegt dat het tussen haar en Isabella niet competitief is. Charlotte vertelt over het conflict dat ze met Isabella had, 2 dagen nadat ze hoorden dat Isabella met Wolter Kroes een duet mag opnemen.

D-B
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142678595
13:30
Charlotte zou van Amy Winehouse “Rehab” willen zingen, de coach zegt dat dat nummer juist lastig ligt. “Love is a Losing Game” zou wel kunnen. Charlotte zou wel een nummer van the Opposites willen zingen maar dan rustig. De coach noemt wat nummers die ze zou kunnen doen.

Charlotte zit aan iets te pulken, ze zegt dat ze een zenuwtrekje heeft en ook aan haar wangen bijt. De coach zegt dat het dan kapot gaat, Charlotte beaamt dat.

RVer


De coach vraagt of Charlotte rappen kan. Charlotte probeert het maar het lukt niet zo goed. Charlotte denkt dat het wel kan als het iets langzamer gaat. Charlotte zegt dat ze de tekst ook niet kent. De coach zegt dat het nummer ook wel erg laag is.

Vanessa zegt tegen Giorgio dat ze gebeld heeft en ze moet weer contact opnemen met het adviesbureau. Vanessa zegt dat de keuken af moet anders missen ze in het weekend veel inkomsten. Vanessa zegt dat er gekit en geschilderd moet worden. Het adviesbureau heeft geen nummer op de site staan, Vanessa moet gaan mailen. Giorgio moppert dat iedereen z’n eigen teringzooi moet opruimen.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142679051
13:45
Vanessa belt met het adviesbureau. Ze wil dat de jongens even stil zijn, ze kan de dame aan de lijn bijna niet verstaan. Vanessa vraagt of er op zeer korte termijn iemand kan kijken of ze weer open kunnen met het restaurant omdat ze anders inkomsten mislopen. Vanessa wordt doorverbonden.

cobain1994


Dan komt er een andere dame aan de lijn, Colette. De dame heeft al begrepen dat ze een nieuwe keuken hebben gekregen. Vanessa wil dat Colette op korte termijn langskomt. Haar leidinggevende is vrij en zelf gaat ze na vandaag op vakantie. Ze gaat proberen of er eventueel een collega van haar morgen tijd heeft om langs te komen. Colette vraagt of Vanessa naar de hygiënecode gekeken heeft. Vanessa vraagt of zij nog hoort of er een collega langskomt. Colette vraagt of ze Vanessa direct kunnen bereiken, Vanessa zegt dat ze het nummer niet mag doorgeven.

“Even afwachten, ze laten het vandaag weten”, zegt Vanessa tegen Isabella. Het is niet zo makkelijk als dat iedereen denkt, zegt Vanessa. Vanessa heeft het idee dat het wel goed komt. Morgen heeft ze al mensen die pannenkoeken komen eten. Marije heeft die mensen al een mail gestuurd dat ze nog laat weten of die mensen kunnen komen.
Billy onderbreekt, ze is onder de indruk dat Charlotte goed klinkt.

Vanessa zegt dat ze als het goed is vandaag antwoord krijgt. Het is allemaal heel onduidelijk zegt ze en ze hoopt dat het goed is.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142679717
14:00
Vanessa wil bij de obstacle run pannenkoeken en hamburgers verkopen. Joey stelt voor om pizza’s te bakken. LauraB zegt dat het kan als er binnenkort een pizzaoven is. Isabella zegt dat ze de pizzaoven ook willen hebben voor de markt om verse producten op de pizza’s te doen.
Vanessa wil de worstenman afbellen, alles wat mensen bij hem kopen, kopen mensen niet bij haar.

De coach raadt Charlotte aan dat ze moet durven te zingen en niet bang zijn om fouten te maken. Ze zijn weinig tot zingen toegekomen en hebben het vooral over de keuze voor de nummers gehad.

Giorgio schopt tegen de boksbal. Hij vraagt Vanessa wie er in de keuken wilden verven. Laura, LauraB en Colinda noemt Vanessa op.
Giorgio vraagt Billy of ze verstand van verf heeft. Hij wil dat ze helpt met het verven van de keuken. Billy ligt op bed en zegt dat ze wacht op internet. Colinda zegt dat er eerst gekit moet worden en dan geverfd. Giorgio zegt dat kit te lang duurt om te laten drogen.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142680766
14:30
Colinda wil kitten maar wil het niet meer bij Giorgio aankaarten omdat die het niet wil. Ze wijst er op dat dit niet schoongemaakt kan worden zo. Colinda vraagt zich af of ze controle gaan kijken. Vanessa komt aanwandelen en wil tegen iedereen 1000 keer zeggen dat er geen vegers op het aanrecht mogen liggen.
Colinda vraagt aan Vanessa of ze moet kitten. Vanessa zegt om het wel te doen. Thuis heeft ze het ook veel gedaan toen ze haar woning kreeg. Dat heeft ze in haar eentje van boven naar beneden allemaal zelf gedaan. Later heeft ze de zolderkamer laten doen want dat moest gestuct worden. Vanessa staat te drinken terwijl Colinda en Billy druk bezig zijn. Vanessa zegt zelf ook: “ik moet zeggen, iedereen is goed bezig.”
Colinda gaat kitten.

Mirjam152
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')