abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 15 juli 2014 @ 15:22:22 #101
394352 zaktak
Laat maar.
pi_142325067
Mijn heup uit de kom was ook best pijnlijk.
pi_142325164
God ja, ik ben ook nog eens tijdens mijn eigen verjaardagsfeestje van een bureaustoel gevallen waar ik op was gaan staan om het gordijn dicht te doen, recht met mijn onderrug in de punt van mijn bureau. :') Misselijk, duizelig, feestje afgebroken. :P

Ik kan echt slecht tegen inwendige pijn. Ik heb weleens mijn duimgaten er half afgeschraapt met een kaasschaaf, inclusief stukje duim. Overal bloed, maar dat deed me niet zoveel. Net zo toen ik voorover met mijn gezicht op de kiezels van een traptrekker afviel, of toen ik tijdens het hutten bouwen met een heel scherp mes bijna totaan het bot in mijn duim sneed. Dat kan ik allemaal wel hebben, maar pijn vanbinnen doet altijd zo godallejezus veel pijn. :')
Your opinion of me is none of my business.
  dinsdag 15 juli 2014 @ 15:25:40 #103
293338 Derriedouche
Ho, stop, ho!
pi_142325176
Toen ik mijn nek zwaar had verrekt. Ja het klinkt niet zo pijnlijk, en ja ik heb wel eens eerder mijn nek verrekt, weinig aan de hand verder doet niet zeer, maar toen schoot het er echt heel erg in. Viel bijna flauw, kon 3 weken mijn nek niet meer normaal bewegen (liggend slapen was bv ook niet te doen want als ik mezelf dan weer omhoog wou brengen, tering, die pijn, zat eerst 20 minuten jankend van de pijn bij te komen, heb bv ook 3 weken mijn haar niet gewassen, mijn 'geluk' was dat het in de kerstvakantie/nieuwjaar was, dus had er wel uh tijd voor).
pi_142325389
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 juli 2014 09:28 schreef Questular het volgende:
Toen ik mijn verstandskies heb laten trekken terwijl we bijna bij het begin erachter kwamen dat de maximale verdoving niet werkte.... en de kies werd toch netjes getrokken. En de verstandskies werd getrokken omdat alles eromheen ontstoken was..
En dat de tandarts je dan vertelt dat de pijn tussen je oren zit, je bent immers verdoofd. :{w

En maar wrikken en draaien. Liep shakend en met tranen over mijn wangen naar buiten.
  dinsdag 15 juli 2014 @ 15:37:51 #105
372302 Revanches
Soeverein en onafhankelijk
pi_142325631
Heb wel eens zweepslag in mijn kuit,auto die over mijn voet heenreed, en intense rug-en buikpijn ervaren, maar niets van dat alles samen komt ook maar in de buurt wat ik voelde tijdens liefdesverdriet..
And I am a weapon of massive consumption
And it's not my fault it's how I'm programmed to function
  dinsdag 15 juli 2014 @ 15:41:16 #106
54772 Silmarwen
The World is in our hands
pi_142325738
Enkel breken en banden scheuren, nadat ik mijn voet op de grond zette tijdens een scooterongeluk.

Volledig gekneusde ribbenkast, na het plat op de buik vallen van de 5 meter toren (bewusteloos uit water gehaald)

Tomatensoep eten direct na verwijderen van amandelen.

Bevallen.

Maar de ergste pijn ooit was mijn kleine teen.

Wilde naar boven rennen, schopte met enkel de kleine teen, tegen de rand van de deur, op volle sprintsnelheid. Kleine teen uit de kom. Overgeven van de pijn. Het zetten van de teen was helemaal gruwelijk. *ril*
  dinsdag 15 juli 2014 @ 15:45:29 #107
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_142325863
Je ziet het vast wel voor je: een piraat die in een verhit gesprek zijn mes in het tafelblad hakt, zodat het blijft staan?

Mijn broer deed dat ook een keer. Met een fonduevorkje. In mijn duimpje. Ik was 5 jaar.
Ik weet niet eens waarom hij dat überhaupt deed. Ik weet alleen dat ik in blinde paniek mét vork in mijn duimpje naar mijn ouders ben gerend..

;(
pi_142326517
Een openstaand ijzeren raam onder je schouderblad steken terwijl je omhoog komt. AUW!
----> Schumacher, je was een groot sportman! <----
pi_142326920
Toch ook tandarts ja. Kiezen trekken en boren zonder verdoving. :X

Had veel erger gekund.
pi_142330448
Ergste pijn: als kind een plank op m'n kop vlakbij de wenkbrauw, naar huis gelopen terwijl ik het bloed wat eruit bleef stromen met mijn handen opving. Heb ook geen fijne herinneringen aan het om de 2 weken strakker trekken van mijn beugel. Ik heb vorig jaar 2 dagen (nachten) lang niet kunnen slapen door enorme hoofdpijn tijdens een griep, maar dat is peanuts vergeleken met wat ik hier lees.

Ergste gevoel daarentegen: het weten (of denken te weten) dat je doodgaat. 1x meegemaakt als kind toen ik stikte in een stuk komkommer en nog eens in mijn 1e jaar univ toen ik een paniekaanval kreeg vanuit het niets, na een lange dag studeren. Ik lag rusteloos in bed en voelde opeens mijn hartslag naar de 200 bpm gaan, dacht dat ik er geweest was door een dichte ader oid.

Heb daarna nog maanden last gehad van dat soort aanvallen, maar nooit meer zo erg als de eerste. Paniekaanvallen zijn mentaal en moeilijk bewust te onderdrukken (ben er uiteindelijk vanaf gekomen door het tegengestelde te doen), ik vraag me echter af hoe die 1e is getriggerd.
pi_142330642
Op mijn dertiende heeft een arts een knellende zenuw bij m'n stuitje doodgespoten. Die naald was godsgruwelijk groot en dik en het deed zéér :X

Persweeën die niet als dusdanig worden herkend :') Nog erger; de blaaskatheter ná de bevalling. NOOIT weer!

Vorig jaar elastiekjes om aambeien laten schieten, drie dagen met gruwelijke pijn in m'n poeperd op bed gelegen. Het leuke is, het heeft niet geholpen, ik mag vrijdag nog een keer :')

En onmisbaar; ontstoken verstandskies uitsnijden zonder werkende verdoving.
  dinsdag 15 juli 2014 @ 18:51:21 #112
431144 Teydelyk
Bad, for the greater good
pi_142331673
Kaakoperatie waar plaatselijke verdoving gevaarlijk was (eigenlijk moest er dus narcose maar dat bleek achteraf pas), dus zonder verdoving is er toen het een en ander weggehaald, botcement erin e.d... 2 uur lang pijn geleden.
Shake with your right hand but hold a rock in the left.
pi_142331794
Bevallen, zonder twijfel.

Goede tweede: oorontsteking

En als kind zat mn vinger tussen de deur, aan de scharnierkant. Mijn broer snapte niet waarom hij de deur niet dichtkreeg, dus duwde nog even wat harder. Resultaat dat topje van mn pink nog half los hing. Hebben ze wel netjes vast kunnen zetten.
pi_142331924
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 juli 2014 18:54 schreef Bleie het volgende:
Bevallen, zonder twijfel.

Goede tweede: oorontsteking

En als kind zat mn vinger tussen de deur, aan de scharnierkant. Mijn broer snapte niet waarom hij de deur niet dichtkreeg, dus duwde nog even wat harder. Resultaat dat topje van mn pink nog half los hing. Hebben ze wel netjes vast kunnen zetten.
De bevalling zelf zou ik 10x achter elkaar doen :+ Nu ik weet wat persweeën zijn :') Vond het 100% meevallen. De zwangerschap daarintegen, die mag ook wel in m'n lijstje dacht ik zo.
  dinsdag 15 juli 2014 @ 19:12:46 #115
302018 Grielen
Ave est autem verbum
pi_142332503
- Alle bandjes in mijn linkerenkel afscheuren door een vliegende tackle van iemand die 20 kg zwaarder was. Ik mag nu schaatsen en zaalvoetballen afschrijven als hobbysporten die ik nooit meer kan uitvoeren (ook omdat ik niet naar de huisarts was geweest, dus slecht genezen)

- - In de winter met -5 een voetbal keihard in de zak geschoten krijgen. Dit was een korte pijn maar wel ontzettend hevig. Ik denk dat ik 10 minuten in de foetushouding heb liggen janken

- 3 ribben zwaar gekneusd door een elleboog tijdens voetbal, amper kunnen ademen, bloed hoesten; 3 maanden mee lopen steggelen.

Sporten is gezond :D
hier schreef kensei: haha komen
hier schreef UnicornFarts: Ik weet dat SV heet is, Grielen heet is, maar van jou heb ik nog geen bewijs.
pi_142332661
Vergroeiing in m'n voet :X Enorm zware shit moeten slikken om de pijn uit te kunnen houden.

Op de basisschool sprongen we vaak tijdens gym via zo'n kleine trampoline op de bok. Lachen gieren brullen, totdat ik met m'n voet bleef haken op de trampoline en vol met m'n ribbenkast op de rand van de trampoline terecht kwam :') Kreeg even geen lucht. Paar gekneusde ribben aan overgehouden.

Ik heb als jong meisje een tijdje paardgereden. Daar gebeurden ook pijnlijke dingen, waaronder:
- Pony die weigert over de hindernis te springen. Gevolg: eraf donderen en vol met je ribbenkast op die hindernis terecht komen
- Van paard donderen. Beest loopt door en komt met z'n hoef vol in m'n gezicht :X
- Een keer op een pony gereden waarvan het zadel enorm kleine stijgbeugels had, waardoor m'n voeten er 2 uur lang enorm langs die stijgbeugels schuurden. Gevolg: 2 gigantische blaren aan de zijkanten van m'n voeten :'( Douchen was een waarlijke hel.

Struikelen over een drempel en dan ineens een enorme pijnscheut voelen. Teennagel van m'n dikke teen eraf :X

Maar alhoewel het behoorlijk pijnlijk was, valt het in het niet bij sommige dingen die ik hier lees :X
Do not go gentle into that good night
Old age should burn and rave at close of day
Rage, rage against the dying of the light
pi_142332852
quote:
9s.gif Op dinsdag 15 juli 2014 19:12 schreef Grielen het volgende:
- - In de winter met -5 een voetbal keihard in de zak geschoten krijgen. Dit was een korte pijn maar wel ontzettend hevig. Ik denk dat ik 10 minuten in de foetushouding heb liggen janken

Ik voel het gewoon. Ik als keeper. Hele mooie redding door vol mijn lichaam voor de bal te leggen - alleen spits trapte alsnog alsof hij een afstandsschot maakte dus vol - maar dan ook vol langs de bal die ik in mijn handen had mijn kruis in. Volledig per ongeluk en hij pakte dan ook de bal niet, die ik uiteraard los had gelaten om een ander setje ballen vast te houden, om te gaan scoren maar wuifde naar de scheids om af te fluiten. foetushouding is zeer herkenbaar, als eerst gaan pissen om te kijken of het nog wat werkt daar :D
pi_142332877
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 juli 2014 18:58 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

De bevalling zelf zou ik 10x achter elkaar doen :+ Nu ik weet wat persweeën zijn :') Vond het 100% meevallen. De zwangerschap daarintegen, die mag ook wel in m'n lijstje dacht ik zo.
Ik wil ook nooit meer zwanger zijn, maar niet zozeer omdat het pijn deed.
pi_142332973
Een verschoven ruggenwervel die gelukkig meteen weer terugschoot. Iemand dook per ongeluk tijdens sport op mijn hoofd terwijl ik net op wilde staan. Nog nooit zo liggen schreeuwen als toen. Ook niet toen ik mijn elleboog verbrijzelde en mijn enkelband scheurde (ook sport).
  Moderator dinsdag 15 juli 2014 @ 19:26:33 #120
9859 crew  Karina
Woman
pi_142333000
Oorpijn door een oorontsteking. Man ik kon wel met mijn kop tegen de muur slaan. Twee keer gehad, geen pijnstiller die er tegen opgewassen is.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_142333125
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 juli 2014 19:23 schreef Bleie het volgende:

[..]

Ik wil ook nooit meer zwanger zijn, maar niet zozeer omdat het pijn deed.
Waarom niet dan?
  dinsdag 15 juli 2014 @ 19:44:46 #122
431144 Teydelyk
Bad, for the greater good
pi_142333815
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 juli 2014 19:29 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Waarom niet dan?
kutkinderen
Shake with your right hand but hold a rock in the left.
pi_142334697
Zenuwonsteking aan m'n tand (2 nachten niet geslapen)

Stuk of 8 keer m'n arm uit de kom

Met een lowkick vol op een knie trappen van iemand die blokt is ook niet fijn

En na een week snowboarden voor de 100ste keer op je stuitje flikkeren.

Bal in m'n kruis (kun je beter gewoon maar gelijk op de grond gaan liggen)
pi_142334822
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 juli 2014 14:52 schreef RandomMoron het volgende:
-Het verbranden van mijn vingertopjes aan kokende stroop. Als ik er aan denk trekt mijn maag nog steeds samen.

Dit heb ik gehad met vuurwerk, echt zwaar verbrand hele vakantie met een brandplek op 3 vingertoppen gelopen :')
  dinsdag 15 juli 2014 @ 20:39:10 #125
405257 Fred0w
Life is Music
pi_142335996
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 juli 2014 11:47 schreef babybanaan het volgende:
Tandarts zei dat mijn zenuw dood was en besloot die eruit te trekken. Aangezien ik echt kiespijn had, wist ik dat die zenuw nog leefde. Hoe vaak ik het ook zei, tandarts vond hem dood. Dus meneer klemde zijn metalen (!) tangetje om de zenuw, wrikte wat en trok hem eruit. Dat was de eerste keer dat ik flauwgevallen ben.

Zegt 'ie doodleuk: "Ja, ik zag ook wel dat je hartstikke gespannen binnenkwam".

Sindsdien ben ik als de dood voor tandartsen.
Weleens een verdoving gehad in een ontstoken zenuw, dan ga je echt door de grond.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')