abonnement Unibet Coolblue
pi_142192676
00:00
Mensen die met de Ronleiding meelopen staan bij de kas en akker. Ron is niet te verstaan.

Ivan komt Sonny helpen. Ze zijn allebei ontevreden dat er niemand is komen helpen. Sonny tapt verder terwijl Ivan de merchandise verkoopt.

Rienk roept dat het de bedoeling is dat ze gaan sluiten. Er waren al mensen op eigen beweging richting hek gegaan.

Een dame vraagt in de loods aan Charlotte of ze nog een bread and breakfast hebben. Charlotte zegt dat er nu nog dieren zijn maar als die weg zijn dan kan het weer.
Charlottes vader heeft gezegd dat ze moet stoppen met praten over een maagband, hij houdt wel van volle vrouwen. De vrouw met wie ze praat gaat de maagband er uit laten halen.

Rienk zegt dat er hele leuke reacties kwamen. Nicoline is het eten aan het klaarmaken. Nicoline vertelt dat ze met iemand gepraat heeft van wie de zus een zware vorm van MSheeft, het heeft Nicoline erg geraakt. De zus vindt dat haar zus heel erg op Nicoline leek maar nu kan ze bijna niet meer bewegen of praten. Ze is nog wel helemaal helder, zegt Nicoline. Rienk vraagt: Ja? Nicoline vindt het heel vervelend dat ze niets kan doen.
Nicoline vraagt zich af of het lullig is dat ze niet wachten op Ivan. Rienk zegt dat Ivan naar het podium werd geroepen om het interview te doen.

Charlotte is terug bij de bar en haalt wat geld uit haar beha. Ze vraagt aan Sonny: Hoe is het?

Ron vertelt mensen dat er 40 windlichten te koop zijn, daarna zijn ze op. Ron wacht bij de uitgang om iedereen gedag te zeggen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142193186
00:15
Sonny praat met Charlotte aan de bar. Sonny zegt tegen Vanessa, die aangeschoten klinkt, dat het er op afstand heel mooi uitzag.
Charlotte verkoopt armbandjes aan de bar. Ze moet er een ringetje bij maken. Euhm zegt ze en dan loopt ze weg met de dame. Er staan nog meer mensen naar armbandjes te kijken. Sonny is opnieuw alleen aan de bar. Joey komt helpen en vraagt hoe het gegaan is. Druk, zegt Sonny. Een meisje vraagt een handtekening aan Joey maar Joey heeft geen stift.
Charlotte is terug.

Tim knuffelt met Charlotte. Hij lacht dat ze zijn t-shirt ook al gepast heeft. Charlotte heeft een ketting gemaakt voor iemand. Joey vraagt wat het zijn. Het geluid word weggedraaid.

Aike zet wat dingen in de koelkast. Ze lacht tegen Vanessa dat ze een bijstandsuitkering kunnen aanvragen. Jezus, wat heb ik gedaan, vervloekt Aike als ze wegloopt.

Charlotte loopt met Sonny naast de loods.

Vanessa moppert in de loods dat ze schijtziek wordt van de zooi elke keer. Ze roept naar Aike.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142193706
00:30
Billy zegt tegen Ruud en Marije dat Aike kwaad is. Ze heeft een hekel aan interviews. Ruud ook zegt hij.

Ruud rent richting stal en zet daar de lichten aan. Hij vraagt aan Bief of het een beetje gaat. Bief en Stuk liggen allebei rustig. Het gaat bijna gebeuren meisje, zegt hij tegen Bief. Hij vertelt haar om nog even vol te houden. Ruud voelt aan de achterkant van de koe of ze bijna gaat werpen. Hij kijkt bezorgd en knuffelt nog even.

Colinda zegt dat er mensen in de loods kwamen en dat haar brieven open en bloot lagen. Vanessa zegt dat er mensen binnenkwamen voor de wc’s. Marije zegt dat zij vroeger ook altijd naar het toilet wilde, om even bij iemand in huis te kijken.

Giorgio roept of alle mannen willen helpen het podium afbreken. Ruud komt aanlopen van bij de koeien. Billy zegt dat Ruud ook wat zeggen moet. Ruud zegt dat hij niet van interviews houdt.

Charlotte staat voor de camera. Zij vond het een superleuke voorstelling, het was een leuke ervaring en ze heeft lekker biertjes getapt.
Sonny is de volgende. Hij zegt dat hij het supervet vond. Ivan zegt dat hij het geniaal vond. Giorgio wil zijn stukje opnieuw doen. Hij vond het mooist alle emoties en het doen voor Ron.

Ivan maakt de windlichten uit.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142194339
00:45
Billy en Ruud hebben het over Ron die toch de cameramensen liet komen. Billy zegt dat het Ron niets interesseert. Ruud vindt dat ze Ron eigenlijk er in moeten laten.

Ron wil zo feesten. Nicoline wil zo gaan slapen vanwege de biomarkt. Billy wil ook slapen. Ruud gaat zo even douchen.
Billy en Ruud laten allebei windjes in de slaapkamer. Billy zegt dat ze allebei stinken. Ruud zegt dat het komt doordat ze hetzelfde eten.

Giorgio vertelt Aike dat ze het goed deed en dat ze vette haren heeft. Aike vertelt terwijl ze knuffelen dat ze heel boos is. Ze zegt dat ze genaaid zijn bij het leven. Wat denkt hij nou wel niet, vraagt Aike zich af. We praten er morgen wel over, zegt Giorgio. Aike helpt de mannen verder met opruimen.
Billy zegt tegen Isabella dat ze het goed gedaan hebben maar wel in de schulden zitten.

Ron heeft gezegd dat hij morgen slaapt tijdens de biomarkt. Aike zegt dat ze zijn ballen er af snijdt als ze het ziet.
Aike zegt dat er snoep over is voor 16 scholen, 3 jaar lang.

Charlotte, Nicoline en Isabella staan bij de bar. Nicoline en Charlotte overwegen morgen wat snoepgoed te verkopen tijdens de markt. Charlotte zegt dat Isabella gerust een dingetje kan nemen, bijna iedereen heeft al wat genomen. Isabella neemt een Snickers.
Charlotte denkt dat als ze geen snoep verkocht hadden dat er meer drankopbrengst zou zijn geweest. Er is ook geen pauze geweest waarin mensen wat konden halen.

Tegen Laura zegt Charlotte dat het echt niet kan, een cameraploeg daar. Charlotte zegt dat Sonny ook lekker is, hij gaat daar staan en ze knikt met haar hoofd naar hem. Laura roept boos naar Sonny. Ivan komt even helpen.

Ivan zegt dat er ook weinig muntjes binnen zijn gekomen aan de bar. Charlotte zegt dat het komt doordat er geen pauze was.

Tegen Rienk zegt Charlotte dat dit heel leuk was maar dit had veel simpeler gekund.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142194598
01:00
Aike, Ivan, Marije, Nicoline en Vanessa staan op de achtergrond te overleggen. Rienk stelt vanuit de keuken voor om 31 december een vuurwerkshow te geven met het ongebruikte vuurwerk.
Nicoline wil niet dat morgen het snoepgoed word verkocht op de biomarkt. De merken die ze verkopen zijn ongezond en slecht voor de wereld. Nicoline is het er ook niet mee eens dat het gekocht is.
Nicoline moppert tegen Ivan dat mensen met VIP tickets leverworst en kaas kregen, terwijl er veel betere leveranciers waren geweest.
Rienk haalt de gebruikte bekers kort door een sopje heen en zet ze dan naast zich neer.

Nicoline, Marije en Ivan beklagen zich bij Isabella en Aike aan de bar. Nicoline vond het eten een aanfluiting, dan kan de musical nog zo leuk zijn.

De meeste bewoners helpen het podium af te breken.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  Moderator zaterdag 12 juli 2014 @ 06:59:47 #31
388664 crew  Dotteke
pi_142198321
Dag 193
Het is 6.46 en Sonny is al aan het werk buiten. Hij is druk bezig de windlichten aan het opruimen.

Gifje, Amputalent

Isa is ook op tijd op zoals we van haar gewend zijn.
Als Sonny vraagt of ze goed geslapen heeft zegt ze dat ze maar twee uurtjes geslapen heeft.
Sonny wil een kraam maken speciaal voor hem en die wil hij daar neer zetten, zegt hij tegen Isa.
"Nou dat weet ik niet of dat wel mag", zegt Isa.
"Van wie niet"? vraagt Sonny.
"Nou, vandaar, van onze grote vrienden" zegt ze.
Maar volgens Sonny zit dat wel goed.
Isa zegt nogmaals dat ze het niet weet en loopt naar de stal.

Foto HiDiHo

[ Bericht 6% gewijzigd door Dotteke op 12-07-2014 07:32:18 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zaterdag 12 juli 2014 @ 07:53:32 #32
388664 crew  Dotteke
pi_142198501
Terwijl Sonny nog steeds druk is met zijn marktkraampje, en er af en toe iets fout gaat. Hij zet hem bij de ingang dus slim bekeken natuurlijk, maar of Isa en Aike daar blij mee gaan zijn is nog maar de vraag.
Gifje Amputalent

In de loods is wat beweging te zien, langzaam aan worden de bewoners wakker. Tim eet brood in plaats van kwark. Aike is ook op en heb Gio ook al naast zijn bed zien staan.

Isa is de munten aan het sorteren en zegt tegen zichzelf dat ze hoopt dat het droog blijft. "Dat is nog steeds de vraag", zegt ze fluisterend.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zaterdag 12 juli 2014 @ 07:56:07 #33
388664 crew  Dotteke
pi_142198519

Gifje PTLe
Aike en Vanessa zitten buiten, en de dames zijn weer aan het mopperen, Aike zit te schaterlachen om Vanessa. Vanessa zegt hoe harde je werkt hoe meer je voor lul gezet wordt. Vanessa wil het over een andere boeg gaan gooien. Eerst een brief naar huis dat ze de tv uit moeten zetten.
"Ik denk dat ik een opleiding gaan volgen hier", zegt Vanessa.
Aike vind het nog niet zo slecht idee, je kan online veel opleidingen doen.
Volgende week krijg ik weer een brief waarin staat dat ik te veel drink.
"Waar is het verkeerd gegaan", vraagt Aike.

Vanessa gaat opslag vragen, het dubbele omdat ze voor lul staat.
Per brief doet ze dan, in tweevoud.
Moeten we allemaal doen zegt Aike.

Aike zegt tegen Isa dat als ze een keer een slechte bui heeft ze er aan gaat denken hoe Vanessa er gisteren uitzag, dan gaat ze vanzelf weer lachen.

Isa vraagt zich af hoe het vandaag zal gaan lopen.
Aike denkt wel goed, Vanessa vraagt zich af of mensen nog wel willen komen.
Vanessa vind niet dat ze Ron naar huis moeten sturen, hij moet nog even zijn hutje van 8 ton bouwen.
Vanessa wil de volgende keer een psycoloog er in de volgende keer.
De dames zijn behoorlijk aan het mopperen, met name Vanessa, Aike kan er smakelijk om lachen.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zaterdag 12 juli 2014 @ 08:06:45 #34
388664 crew  Dotteke
pi_142198572
Sonny gaat de windlichten, mest en merchandise verkopen, Isa heeft hem nog een paar eieren toegestopt voor de verkoop.
Tim gaat zichzelf verkopen en zelfgemaakte halters. zegt Isa tegen Aike en Vanessa.

Aike zit nu met Sonny te roken/praten. Ze vraag aan Sonny of hij dat gevoel kent, dat hij een avondje uit is geweest. Teveel heeft gezopen, en zich de volgende dag afvraagt, wat heb ik in hemelsnaam gedaan. Zo voelt ze zich nu.
Er liggen nog een paar bewoners in diepe rust, maar Vanessa die de keuken aan het schoonmaken maakt genoeg herrie, maar en trekt zich van de slapende bewoners niets aan.



Foto's Poezewoes

[ Bericht 21% gewijzigd door Dotteke op 12-07-2014 08:12:26 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zaterdag 12 juli 2014 @ 09:08:52 #35
388664 crew  Dotteke
pi_142198957
De opbouw van de markt is in volle gang. Aike en Isa staan samen te kijken waar ze iedereen gaan neer zetten.
Tim is nog steeds druk doende met het maken van zijn halters.
Sonny heeft zijn kraam samen met Laura afgemaakt, een beetje tule erbij, een paar spuitbussen zodat de mensen ze eventueel de windlichten kunnen spuiten. Wat pannenlappen en schorten er bij. De standhouders komen al langzaam binnen, dit terwijl de kramen nog niet allemaal opgebouwd zijn.

De koeien staan rustig in de wei, nog niets te merken van een op hand zijnde bevalling vpor ons leken.
Boer John is er ook bij vandaag en die zal vast en zeker gaan kijken hoe het er voorstaat met de zwarte. Hij houdt haar via de stream in de gaten is te lezen via zijn facebook

Foto Poezewoes

En de kistjes zijn nog niet klaar. Ivan die de afgelopen dagen continu aan het werken is geweest stelt voor aan Aike om ze nu af te gaan maken.
Aike dacht dat het al klaar was, maar volgens Ivan moeten er nog 33 gemaakt worden.

"Ik snap niet dat iedereen zo vroeg is", zegt Isa
"Dat snap je toch niet", moppert Aike.
De groep van Vanessa zitten op hun gemak te ontbijten op het BBQ terras.

[ Bericht 20% gewijzigd door Dotteke op 12-07-2014 09:19:30 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zaterdag 12 juli 2014 @ 09:27:15 #36
388664 crew  Dotteke
pi_142199127
Vanessa blijft maar mopperen over gisteren, hoe het er uit zag. "Mijn kleinkinderen zullen trots om me zijn later", moppert Vanessa onverstoorbaar verder.
Sonny zegt dat ze niet zo moet overdrijven, het zag er allemaal goed uit.
"Lager dan gisteren kan ik toch niet zinken", zegt ze.
Ook wil ze van de medeeters weten wie er zo stinkt, die herhaald ze een paar keer, en natuurlijk wordt Ron aangewezen als de persoon die het hardste stinkt.
Ook zegt ze van bezoekers gehoord te hebben dat de musical niets was.
Sonny zegt juist gehoord te hebben dat de mensen het mooi vinden.

Dan belt John naar Ruud.
Hij verteld dat hij onderweg is naar maar dat hij nieuwsgierig is naar het stro.
Ruud denkt nog 1.5 week, hij vraagt het even na aan Isa en deze zegt dat er tot woensdag genoeg is.
John neemt het vandaag dan niet mee, hij komt het voor woensdag brengen.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zaterdag 12 juli 2014 @ 09:39:37 #37
388664 crew  Dotteke
pi_142199233
Isa en Aike zijn vergeten de bardienst in te delen, Vanessa biedt aan om dit voor haar rekening te nemen.
Ron moet even naar de 'tandarts' vandaag zegt hij tegen Isa.
.

Isa gaat even eten, anders kent ze zichzelf en eet ze de hele dag niet.
Isa 2 kilo afgevallen zegt ze, Ron is 10 kilo afgevallen.
"Ik ga twee dagen lekker chillen. Ik ga toch maandag naar huis", zegt Ron tegen Colinda.
Hij gaat sowieso naar huis zegt hij, en zal het geld wel overmaken. Colinda zegt dat hij dat niet moet doen, maar Ron zegt dat hij dat wel doet. Hij is er van overtuigd dat Aike nog wel tegen hem gaat beginnen over gisteren.
Filmpje Renevanlaaren

Colinda zegt dat hij ook kan proberen het in een maand goed te maken, maar voor Ron is het goed geweest, hij gaat nu twee dagen doen wat de andere altijd doen, lekker chillen.


Ivan zijn Ruud zijn in het werkhok bezig. "Kijk dan een kakkerlak", zegt Ivan, "Nee hoor", zegt Ruud. "Dat is geen kakkerlak". "Kijk dan", zegt Ivan en weg geluid.
Tim is nog steeds bezig met zijn koopwaar, de halters worden nu in kleurtjes gespoten.

Foto Poezewoes

[ Bericht 3% gewijzigd door Dotteke op 12-07-2014 09:51:11 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zaterdag 12 juli 2014 @ 09:50:09 #38
388664 crew  Dotteke
pi_142199339
Het is een beetje chaos met het komen van de standhouders
De auto van de kraamopbouw moet er uit en dat kan niet op deze manier
Aike snapt dan ook niet waarom de kraamhouders al doorgelaten zijn.
Aike gaat naar binnen en moppert tegen Vanessa.
"Grappig he als het goed gaat is iedereen blij, maar zodra er iets fout gaat word je erop aangekeken. Dan heb ik het gedaan".

Tim vraagt aan Joey Sonny moet gaan staan, Sonny heeft hem dat al 3 keer gevraagd. Joey zegt dat hij dat niet moet doen.

Tim overlegt met Colinda wat hij moet vragen voor zijn halters, hij heeft er 20 gemaakt.
Hij heeft voor 100 euro aan tijd besteed rekenen ze snel uit.
15 euro per stuk en 25 euro voor twee.

Sonny is nog steeds met zijn kraam bezig, hij maakt er een hoop werk van.
Hij gaat naast de windlichten ook merandise verkopen, tevens bied hij kaarten aan voor het Lig concert, canto ostinato, en van andere dingen die de komende tijd in Utopia te doen zijn.

Sonny heeft dus veel werk van het uiterlijk gemaakt, reclame borden, tule en zijn eigen kraam gemaakt.

Foto HiDiHo

Tim daarin tegen heeft daar niets aan gedaan maar heeft zijn koopwaar zelf gemaakt.

En in de slaapkamer staat Ron weer te vertellen dat hij sowieso maandag naar huis gaat.
Tim staat te luisteren en denkt er het zijne van schouderophalend loopt hij weg.

[ Bericht 29% gewijzigd door Dotteke op 12-07-2014 10:14:56 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zaterdag 12 juli 2014 @ 10:45:39 #39
388664 crew  Dotteke
pi_142200131
Centraal

Er wordt niet gerookt, alcohol na 14.00 uur alleen voor de gasten niet voor de bewoners
Isa wenst Tim en Sonny het allerbeste.

Aike zegt, "Wej zijn een beetje een stelletje eikels".
Ze verteld dat ze de verjaardag van Bil een beetje voorbij hebben laten gaan en ze krijgt alsnog een waardebon voor een nieuw setje kleren. Ze zingen met zijn alle nogmaals lang zal ze leven.
Vanessa verteld dat ze nog 150 euro voor het KWF heeft opgehaald.
En dit was alweer einde centraal.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zaterdag 12 juli 2014 @ 10:49:49 #40
388664 crew  Dotteke
pi_142200186
Bil is boos, er is geen kraam voor hun opgezet.
Iedereen is opgefokt zegt ze tegen Lot
Lot zegt tegen Bil dat ze altijd zorgt dat de kraam er staat, nu doet ze het een keertje niet en staat er niets. "Nu verwijt je mij dat ik nooit niets doe". Eerder was Bil hiervoor al naar Isa gelopen en had ze hier haar ongenoegen over uit gesproken dat er geen kraam voor hun was.
Bil weer helemaal over de rooie, Lot heeft hier geen zin in.
Marije heeft veel armbanden gemaakt zegt Lot tegen Joey
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zaterdag 12 juli 2014 @ 10:54:29 #41
388664 crew  Dotteke
pi_142200264
Boer John is ook in Utopia land aangekomen, ongeveer een half uurtje geleden.
Zijn vrouw Anita wil graag alle windlichten kopen van Sonny, maar ze wil er een scherp prijsje voor hebben.
Sonny zegt dat hij eerst wil kijken wat hij verkoopt en aan het eind van de dag kan hij een prijs voor haar maken.
Hij verteld dit aan Aike en zij zegt lachend dat ze zonder boer Sjon allang failliet zouden zijn.
Anita wil de windlichten als kerstpakketen gaan gebruiken en in hun winkel te verkopen.

De windlichten heeft Ron ingekocht voor 6.95 p/stuk of voor 695 alles in een, dat kon ik er niet goed uitmaken.
Sonny wil ze gaan verkopen voor 30 en 40 euro.

[ Bericht 5% gewijzigd door Dotteke op 12-07-2014 11:06:17 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zaterdag 12 juli 2014 @ 10:54:51 #42
388664 crew  Dotteke
pi_142200276
Het is 11.00 uur de eerste gasten stromen binnen.
Sonny heeft zijn eerste windlicht met kaars voor 32 euro verkocht
John staat met Daan, de vast gast van Utopia te praten.
Volgens John duurt het nog wel een paar dagen voor het zover is. Maar de natuur is natuurlijk niet te voorspellen zegt hij, die gaat zijn eigen gang. Maar John is er bij van het begin tot het eind.

John gaat even bij de koeien kijken, hij sprayt de zwarte ook even in met vliegenspray.
De zwarte loopt steeds weg als John er aan komt lopen.
Hij blijft even in de wei staan om te observeren.
Ruud komt er bij en vraagt wat hij er van vindt. "Wat ik er van vindt"? vraagt John. "De koe heeft het warm". Het is misschien beter dat hij middag in de stal is. "De koe heeft het warm dat zie ik". Volgens John gaat de koe nog niet kalveren, er moet nog iets inzakken. "Die koe is zwart, dat wordt zo verschrikkelijk heet.". John vraagt aan Ruud of de zwarte al minder eet, wat volgens Ruud niet het geval is. John geeft aan dat het beter is de koe even naar buiten te doen in de ochtend. Dan naar binnen en tegen de avond weer naar buiten.
Binnen willen ze eten, buiten niet. "Hij moet vreten, de hele dag. ze moeten energie opbouwen".
John geeft de koeien verse luzerne. "Vreten moeten ze de hele dag. Hij is wat dunnig", zegt John.
Ruud vraagt of hij de koe een beetje krachtvoer mag geven. Mag niet van John is vergif voor de koe nu. Ruud zegt dat de dierenarts zegt dat de koe wel krachtvoer mag. John vindt dit raar en wil de discussie wel met hem aangaan.

Volgens John is een koe net als een vrouw, "Je moet ze de hele dag verwennen".
Nogmaals zegt John dat de koe niet de hele dag in de zon mag, als het warm is eten de koeien niet en ze moeten de hele dag door eten.

[ Bericht 35% gewijzigd door Dotteke op 12-07-2014 12:20:19 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zaterdag 12 juli 2014 @ 13:09:27 #43
388664 crew  Dotteke
pi_142203010
Er gebeurd weinig op de markt, als je zo de stream kijkt denk je dat er heel wat mensen zijn, maar als je de 360 cam aanzet is heel erg rustig.

Foto Oma Nijn


Gifje Flow3r
Billy heeft ipv een setje, twee jurken gekocht.
Tim staat uitleg te geven over glumocosine, (een lichaamseigen stof die voorkomt in bijna alle weefsels van het lichaam. Het is een bouwstof van kraakbeen. Van internet gehaald)
Op de bank zit Joey met een man te praten Gio staat er bij, ik kan vaag horen wat die man zegt, iets over een band die optreed, niet een kwartier maar....dan draait de stream terug naar Tim.
Sonny en Ivan zitten bij de kraam van Sonny. Sonny dacht dat hij een goede plaats had uitgezocht, maar hij staat buiten de markt. Sonny begint tegen Ivan over Ron, Hij zegt te vaak dat hij weg wil, het kan hem helemaal niets schelen dat ze verlies hebben geleden. "Door hem zijn we failliet", zegt Ivan. Hij heeft zijn ding gedaan en nu doet hij niets meer.

[ Bericht 8% gewijzigd door Dotteke op 12-07-2014 13:19:08 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zaterdag 12 juli 2014 @ 13:14:19 #44
388664 crew  Dotteke
pi_142203118
Vanessa en Aike zitten op het terras, Vanessa rookt haar E sigaret, en Aike eet een appel en neemt ook af en toe een trekje van de E sigaret.

Gifje Flow3r
Ze zijn zacht aan het praten. Aike heeft het over voor je zelf werken.
Vanessa vindt het kut, alles wat ze heeft is haar afgepakt
"We zitten fucking in de min door gisteren". Aike zegt dat ze een investeerder moet zoeken. En gewoon iedere keer dat restaurant draait 2 % terug betaald.
Vanessa moet hier om lachen.
Vanessa denkt dat het niet meer loont om nog iets nieuws kwa restaurant gebeuren op te zetten. Voor de investering eruit is zijn de 5 maanden voorbij.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zaterdag 12 juli 2014 @ 13:23:32 #45
388664 crew  Dotteke
pi_142203312
Het is 13.22 en er is nog steeds amper volk op de markt te vinden.

Gif Zeyina

Dan komen er een paar nieuwe gasten binnen.
Sonny ziet het gelijk, mevr kan koken! Dus hij doet een Utopia schort bij haar om.
Mevr wil wel een short kopen maar dan voor 10 euro. Sonny zegt 12,50. mevr blijft bij 10.
Oke zegt Sonny, neem maar mee voor 10 euro.
Mevr vraagt waar ze intree moet betalen want er staat niemand.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_142203794
13:30
Sonny zit bij zijn kraam, Ivan is er bij komen zitten. Een meisje komt met kistje aanlopen en zegt dat Sonny ook wel een handtekening mag zetten. Alleen als je hem echt wilt, zegt Sonny. Dat wil ze wel maar ze herkende hem eerst niet.

Op de akker staat Nicoline, ze verkoopt klanten wat groenten van de akker voor ¤2.

Sonny vertelt een man dat hij blij is als hij mag blijven en anders ziet hij het wel.

Tim loopt met ontbloot bovenlichaam rond. Hij vertelt 2 dames dat ze nog kunnen meedoen aan de obstacle run. Over 2 weken is het. Dan is ze weg, zegt ze. Ze vraagt of zij er dan ook zo als hem uit gaat zien. Misschien iets minder, zegt hij.

Er lopen wat mensen het terrein af. Er komen nieuwe mensen aanlopen. Sonny zwaait en roept dat ze bij zijn kraampje moeten kijken. Hij denkt dat een van de dames thuis kookt en probeert haar een schort te verkopen. Ze doet hem voor, haar vriend vindt het leuk. De dame vindt het wel wat prijzig, voor een setje doet hij wat van de prijs af.
Tim is ook aan komen lopen en aait de Beagle die de mensen bij zich hebben.

Er komen meer mensen bij Sonny, ze zetten hun kratje neer want die is zwaar.

Tim praat met iemand die niet weet of degene die zijn best doet wel blijft. Hij kijkt veel livestreams. Tim wil zich niet anders voordoen dan hij is.

Isabella verkoopt kratjes. Mensen mogen muntjes kopen maar contant betalen mag ook zegt ze. Ze neemt afscheid van iemand die weg gaat. Daarna tilt ze een kindje op.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 5% gewijzigd door PKM op 12-07-2014 13:52:44 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142204277
13:45
Joey praat wat met de bezoekers. Een dame vraagt of de bread and breakfast er nog is. Joey zegt van wel maar er is geen ontbijt meer.

Sonny vertelt mensen wat hij allemaal verkoopt. Hij heeft musical t-shirts en petjes maar ook KWF-shirts.

Aike laat een dame zien wat ze getegeld heeft en welke delen Laura getegeld heeft. De dame vraagt: Wist je dat je dit kon? Aike had het nog nooit gedaan.
Aike loopt naar buiten, een man vraagt haar of Ivan ook komt. Ivan zet een handtekening.

Colinda staat met 3 vrouwen te praten naast Sonny’s kraam. De dames zouden privé-dingen niet uitgezonden willen zien. Colinda zegt dat het programma daar ook op let en sommige dingen verwoord ze anders. De dames hebben wel interesse. Colinda zegt dat ze zich online kunnen inschrijven.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142204553
14:00
Joey en Tim staan met bezoekers te praten. Tim probeert meer mensen naar een feestje te trekken van over 2 weken, ook deze mensen zijn dan met vakantie.

Colinda zegt dat het rustig is de markt. Sonny vraagt of het rustiger is dan anders. Colinda vertelt dat ze veel klachten hoort van mensen die naar de markt willen komen maar geen reactie krijgen.

Ron ligt al een hele tijd in zijn hangmat.

Joey praat met iemand die vindt dat ze nieuwe dingen moeten organiseren. Hij denkt dat het panna voetbal wel leuk kan worden. Joey noemt ook de obstacle run. Joey vraagt of hij naar het feestje komt over 2 weken.
Deze man vindt dat het er leuk uit zag gisteren. Joey zegt dat hij niet moet liegen. Joey vond dat het een vakantiepark musical was. Deze man vond het wel leuk voor Ron dat de musical door ging. Ze hebben het over de hoge kosten.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142204763
14:15
Joey klaagt over de cameraman voor ¤500 waar tegen was gestemd. Dan heeft hij het ook over ¤200 aan snoepgoed wat er niet verkocht is. Joey zegt dat de windlichten wel verkocht zijn. Hij vond het wel prachtige decoratie.
Joey hoopt vandaag ook kiet te kunnen draaien, het is te rustig. Hij zegt dat het steeds vaker zo is. De man met wie hij praat denkt dat ze meer aan promotie moeten gaan doen. Joey denkt dat er te vaak achter elkaar evenementen zijn.

Tim praat met mensen over het feest na de obstacle run. Ze moeten er nog over nadenken. Een man vraagt wat het voor feest wordt. De dame volgt alles, zegt ze trots.
Tim denkt dat hij niet gekozen zal worden. Hij denkt dat er een kleine meerderheid zal zijn voor Sonny. Tim vindt Sonny zelf ook een goede gozer.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
14:30
De man met de scootmobiel rijdt met 3 wielen over het terrein. Giorgio vindt het heel erg grappig. Ruud klimt achterop terwijl Giorgio rijdt.
Giorgio vraagt lachend of deze man in Utopia komt wonen. De man met scootmobiel zegt dat hij te hard werkt en zulke mensen willen ze er niet hebben.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 12% gewijzigd door PKM op 12-07-2014 14:47:55 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142205594
14:45
Anita koopt de laatste windlichten van Sonny.

Charlotte vertelt dat ze het lastig vindt dat als ze alles op een rijtje heeft en mensen steeds iets tegen haar zeggen. Deze mensen kennen haar van toen ze in de bediening werkte. Zij vinden dat Charlotte er nu beter uit ziet. Charlotte zegt ook dat iedereen er op tv zwaarder uit ziet.

Sonny legt wat uit aan een dame over hoe google werkt. Tim legt uit dat Google op een aantal punten let die een bepaalde waarden hebben. Sonny zegt dat Google gebruik maakt van relevantie.

Isabella zegt dat de telefoon, tablet en laptop altijd zoek zijn. Gek wordt ze er van.

Ruud vraagt hoeveel een kistje kost. ¤40, zegt Isabella. Dit wordt dan cadeau 2 voor Billy, van de groep. Aike en Isabella stemmen er mee in. Billy mag het kistje vullen met lekker eten.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')