Mooi, ik moet toch nog afvallen, bedankt voor de tip;)quote:Op woensdag 23 juli 2014 14:37 schreef CookieSlikker het volgende:
Die churros zijn wel een mislukt iets.
Te dun. Product word hard en zuigt zich vol met vet
Ja, 3 minuten.quote:Op woensdag 23 juli 2014 14:44 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
Die moeten dus nog gefrituurd worden?
Oefen het eerst een paar keer op die van je vriend.quote:Op maandag 28 juli 2014 15:58 schreef Bienelientjee het volgende:
Vanavond de kroketjes met ham en eekhoorntjesbrood van de Iberische weken. Ben benieuwd!
Ik had ook zo'n chorizo worst meegenomen, maar krijg het velletje met geen mogelijkheid er normaal af. Het scheurt kapot en er blijft van alles op de worst plakken. En het stonk....dus mijn ouders gaan het maar proberen!
Sow! Ik lach me rot!quote:Op maandag 28 juli 2014 16:11 schreef KnutdeIJsbeer het volgende:
[..]
Oefen het eerst een paar keer op die van je vriend.
En je haalt het (volledig eetbare) velletje eraf omdat?quote:Op maandag 28 juli 2014 15:58 schreef Bienelientjee het volgende:
Ik had ook zo'n chorizo worst meegenomen, maar krijg het velletje met geen mogelijkheid er normaal af. Het scheurt kapot en er blijft van alles op de worst plakken. En het stonk....dus mijn ouders gaan het maar proberen!
Hmmss. Mijn moeder heeft een stuk geproefd, maar ze kreeg het velletje niet eens door/ mee gekauwd Of ligt het dan gewoon aan haar.quote:Op maandag 28 juli 2014 18:04 schreef CrashO het volgende:
[..]
En je haalt het (volledig eetbare) velletje eraf omdat?
Ik heb vorige week zelf ook zo'n lidl chorizo weggewerkt (inclusief vel) maar dat is echt geen plastic hoor gewoon te eten. (wel de "verse" chorizo van de themaweek eh, de chorizo die ze tussen de ongekoelde standaard salami het hele jaar door hebben liggen is wel plastic)quote:Op maandag 28 juli 2014 18:07 schreef Bienelientjee het volgende:
Hmmss. Mijn moeder heeft een stuk geproefd, maar ze kreeg het velletje niet eens door/ mee gekauwd Of ligt het dan gewoon aan haar.
Ja dit dus.quote:Op maandag 28 juli 2014 18:08 schreef CrashO het volgende:
[..]
Ik heb vorige week zelf ook zo'n lidl chorizo weggewerkt (inclusief vel) maar dat is echt geen plastic hoor gewoon te eten. (wel de "verse" chorizo van de themaweek eh, de chorizo die ze tussen de ongekoelde standaard salami het hele jaar door hebben liggen is wel plastic)
quote:Op maandag 28 juli 2014 18:41 schreef Molo het volgende:
Ik sta er nu een te snijden, die gebruik ik op zijn Portugees als basis voor een rijstgerecht, gebakken samen met uien en nog meer lekkere dingen. Groenten erbij, kruiden en een gegrild kopje, heerlijk.
quote:Op maandag 28 juli 2014 18:45 schreef CrashO het volgende:
[..]
Ik maak er ook vaak "Jambalaya" ala CrashO mee.
Bakken samen met ui, knoflook en groenten (paprika, courgette, selderij) of in een luie bui soepgroenten.
Een blik tomatenstukjes erbij, een lading pepers en bouillon.
Rijst erbij en laten koken. En dan als de rijst bijna klaar is nog wat bevroren erwten erdoor.
Losse kruiden is dan ook niet meer nodig omdat alles uit de chorizo al goede smaak geeft.
quote:
Nooit gezien, die pepers met kaas hebben ze bij mijn filialen (Rotterdamse regio) niet trouwens.quote:Op maandag 28 juli 2014 20:38 schreef soapie het volgende:
Hebben ze ook van die color catcher-achtige doekjes voor bij de was?
Niet gezien.quote:Op maandag 28 juli 2014 20:41 schreef MrSalazar het volgende:
Ik heb verleden week niet goed gekeken, maar verkopen ze op dit moment ook pepers gevuld met kaas om te frituren? Die zijn in Duitsland sowieso verkrijgbaar bij lidl.
Ja, zijn lekker.quote:Op maandag 28 juli 2014 21:16 schreef CrashO het volgende:
[..]
Niet gezien.
Ik koop ze ook wel eens in DE. Zijn geniaal die dingen (jalapeno poppers heten ze)
Brood koop je bij de bakker!quote:Op dinsdag 15 juli 2014 10:44 schreef KnutdeIJsbeer het volgende:
Vinden jullie ook dat het brood van de LIDL zo snel oud wordt?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |