abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_141942880




Zeg het maar jongens.
pi_141943272
Dit gaat een schitterende etappe worden :Y
De Sahara is zonder meer erg droog.
  zaterdag 5 juli 2014 @ 21:05:38 #3
293345 IkeDubaku99
The Investigator
pi_141943362
De eerste namen die mij te binnen schoten waren die van Sagan en Kwiatkowski. Verder lijkt dit mij een typische Gerrans en Valverde aankomst. Misschien dat Slagter en Mollema nog wat kunnen uitrichten.

Al weet ik niet hoe het met Gerrans is gesteld.
pi_141943425
Navardauskas?
  zaterdag 5 juli 2014 @ 21:09:52 #5
293345 IkeDubaku99
The Investigator
pi_141943501
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juli 2014 21:07 schreef Ajacied422 het volgende:
Navardauskas?
Zou ik zeker niet uitsluiten. Iemand die een dergelijk parcours zou kunnen verteren en die een goed eindschot heeft.
  Moderator zaterdag 5 juli 2014 @ 21:12:40 #6
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_141943619
Etappe 2: York - Sheffield, 201 km

Een gezapige etappe, met uiteindelijk toch nog een spannende laatste kilometers. Treintjes tegen elkaar, nog een aanval van Cancellara, de onvermijdelijke valpartij en de winst voor Kittel. Uiteindelijk viel het qua valpartijen nog mee, gelukkig. Cavendish schakelt zichzelf en mogelijk Gerrans uit, maar verder is er weinig gebeurd. Kittel wint, maar uiteindelijk viel zijn voorsprong op Navardauskas mij toch nog een beetje tegen, die moet hij normaal op grotere afstand zetten, maar de overwinning telt. Froome blijkt nog meer verborgen talenten te hebben, hij kan ook sprinten!

Morgen heeft het er alle schijn van dat het een spectaculaire etappe gaat worden. Negen gecatoriseerde beklimmingen. Drie van de vierde categorie, vijf van de derde categorie en eentje van de tweede categorie. Deze etappe zou je kunnen zien als een mini Luik-Bastenaken-Luik. Mini, want maar 200 kilometer en wel veel klimmen, maar uiteindelijk toch minder dan in een echte klassieker.




De plaats van vertrek is dus York. Een stad met 200.000 inwoners, die bij mij vooral bekend is als studentenstad. Buiten dat is het een stad die enorm veel toeristen aantrekt. Meer dan 7 miljoen bezoekers per jaar. Is nogal wat. Het vertrek is bij de York Racecourse. Wel lekker, zijn de renners eens een keer niet de enige die paardenmiddelen krijgen.



York is verder een behoorlijk mooie stad. Eentje met veel verschillende invloeden. Van de Romeinse tijd tot nu. Dat levert een enorme variatie aan mooie gebouwen op, howeel de middeleeuwse gebouwen toch wel vrij overheersend aanwezig zijn. Stadspoortje, stadsmuur en de grootste gotische kathedraal in Noord-Europa. Alleen daarom al reden genoeg om deel uit te maken van het circus dat de Tour de France is.



York heeft nog meer bezienswaardigheden, zoals The Shambles, een enorm smal straatje met vakwerkhuisjes en Clifford's Tower, een overblijfsel van York Castle. Gebouwd door William I, ook wel William the Conquerer genoemd, om te heersten over de stad die toen nog Jorvik werd genoemd. In de handen van de Vikingen. Dat York heeft een boel meegemaakt.



Vanuit York fietsen de renners richting het westen. De finishplaats van vandaag, Harrogate, passeren we ook weer. Of nouja, bijna dan. Eigenlijk fietsen ze er meteen boog omheen. Na meer dan 40 kilometer fietsen is het tijd voor de eerste beklimming van de dag, Côte de Blubberhouses. Blubberhouses is een gehucht en de weg er naartoe loopt omhoog. Vierde categorie, 1,8 kilometer aan 6,1% gemiddeld. Een opwarmertje, zullen we maar zeggen.



Al vrij vroeg in de etappe is het tijd voor de tussensprint. Na 68 kilometer, in de stad Keighley. Vanuit Keighley fietsen de renners richting het dorp Oxenhope. Buiten dit dorp begint de klim met de naam Côte d'Oxenhope Moor. 3,1 kilometer lang en een stijgingspercentage van 6,4%. Niet meteen heel schokkend, maar het gaat toch in de benen zitten.



Na de Côte d'Oxenhope Moor volgt een afdaling en een nieuwe beklimming, die verder niet gecategoriseerd is. Dorpjes als Hebden Bridge, Mytholmroyd en Crag Vale worden gepasseerd. Deze klim start in Crag Vale en loopt door tot Blackstone Edge Reservoir. 8 kilometer, 3% gemiddeld. Zou dan eigenlijk toch wel vierde categorie mogen zijn, maar dat geheel terzijde.



Op de top slaan de renners linksaf, naar het oosten, richting de volgende klim van de dag, waar dan wel weer punten te verdienen zijn. De renners dalen af naar Rippondon, om te beginnen aan de Côte de Ripponden. 1,3 kilometer aan 8,6%, een flinke muur dus. Na deze muur volgt een korte afdaling om gelijk verder te gaan met de volgende muur, Côte de Greetland, 1,6 kilometer, 6,7%. Twee van zulke pukkels achter elkaar is toch tamelijk vervelend.



Inmiddels hebben de renners 120 kilometer afgelegd en blijven er nog 80 over. Vier van de negen klimmetjes zijn gedaan. Van Greetland fietsen de renners richting Huddersfield. Een tamelijk grote stad, met 163.000 inwoners. Na Huddersfield maken de renners zich op voor een van de zwaarste klimmen van de dag, zeker qua categorie. De enige van de tweede categorie, Côte de Holme Moss. 4,7 kilometer en een gemiddeld stijgingspercentage van zeven procent. Er wordt hier heel veel publiek verwacht. Natuurlijk wordt er overal veel publiek verwacht, maar op deze pittige klim helemaal.



Als Holme Moss bedwongen is volgt een snelle afdaling, om daarna weer aan een klimmetje te beginnen. Ook weer eentje die niet officieel wordt erkend, maar je moet er alsnog over. Van het ene meertje naar het volgende. Van Woodhead Reservoir richting Langsett Reservoir. Toch ook weer een kilometer of 7 aan 3% gemiddeld.



Na Langsett gepasseerd te hebben is het tijd voor de volgende beklimming, Côte de Midhopstones. Eentje van de derde categorie, 2,5 kilometer aan 6,4% gemiddeld. Dit is na 167 kilometer, er zijn nu nog maar een kilometer of 30 te fietsen en het blijft op en af gaan. Na Midhopstones is er een korte afdaling, is er weer een kort klimmetje, wederom een korte afdaling en dan komt de Côte de Bradfield, vierde categorie, 1 kilometer aan 7,4%.



De volgende beklimming laat niet lang op zich wachten. Côte d'Oughtibrigde, ook wel bekend als Jawbone Hill. Boven in High Bradfield dalen de renners af naar Oughtibridge om daar weer naar boven te klimmen. Dit is de voorlaatste klim van de dag. Op deze top zijn er nog 19 kilometers te gaan tot de streep. De Jawbone Hill is er eentje van de derde categorie, 1,5 kilometer aan 9 procent! Tegen deze tijd moet het veld al aardig uit elkaar zijn geslagen, als er enkele ploegen zijn geweest die het aan hebben gedurfd om oorlog te maken.



De renners komen boven in Grenoside en dalen weer kort af. Er volgt nog een pukkeltje en dan gaan de renners op weg naar Sheffield. Op 6 kilometer van de streep is het tijd voor de laatste helling van de dag. Eentje waar al veel over te doen is geweest, Jenkin Road. Een muur, van een kilometer lang, met percentages tot wel 33%, wordt gezegd. Of de 33% daadwerkelijk wordt gehaald is twijfelachtig, misschien net ergens een metertje, maar dat het enorm steil is mag geen twijfel lijden. 800 meter, 10,8% gemiddeld. Een flinke uitdaging, waar het veld nog een keer uit elkaar geslagen kan worden.



Na deze Jenkin Road volgt een korte afdaling en is het nog vier kilometer tot de streep. Vlakke kilometers. Nog best een aardig eind, dus als je eerder bent gelost heb je nog een kleine kans om terug te komen, maar een aanvaller die een flink gat krijgt op Jenkin Road zou dit, bij een gebrek aan organisatie daarachter, vol moeten kunnen houden.



De finish is dus in Sheffield. Een grote stad in het zuiden van Yorkshire met 550.000 inwoners. De snookerhoofdstad en plaats waar twee vrij bekende voetbalclubs zitten. Sheffield Wednesday en Sheffield United. Allebei actief in de marge van de Championship tegenwoordig. Vroeger was Sheffield het centrum van ijzer en staal. Een belangrijke Engelse arbeidersstad. De streep ligt op een brede straat in Sheffield. Totaal buiten het centrum, eigenlijk in the middle of nowhere. Helemaal niets te doen bij de streep. Ooit stond hier in de buurt een voetbalstadion, Don Vally Stadium, maar dat is niet al te lang geleden gesloopt.



Sheffield is verder nog helemaal niet zo'n slechte stad, de finishplaats is naar mijn mening vrij raar gekozen. Het hele centrum van Sheffield wordt ontweken. Eigenlijk komt het peloton alleen door de buitenwijken. Veel bochten in de laatste kilometers, in principe vrij gevaarlijk, maar normaal gesproken ligt het hele peloton uit elkaar, dus in dit geval zal het gevaar vrij gering zijn. Wel allemaal brede wegen, de laatste kilometers, dus dat is geen probleem.



Morgen weinig kans op regen. Hoewel dat niet altijd wat hoeft te zeggen, want vandaag was er juist weer veel kans op regen. Niets van gezien, uiteindelijk. We zien het vanzelf wel.

Een voorspelling voor morgen is vrij lastig. Het hangt er volledig vanaf hoe er gekoerst gaat worden. Nu is dat altijd zo, maar met een etappe met heel veel heuveltjes helemaal. Luik-Bastenaken-Luik werd dit jaar gewonnen door Gerrans. Een goede renner, maar als de koers hard wordt gemaakt kan hij dat parcours normaliter niet overleven. Nu kon hij wel overleven en hij was niet alleen. Een tamelijk grote groep bleef over. Als er morgen heel rustig wordt gekoerst, kan hij ook weer overleven. Als er morgen heel hard wordt gekoerst, wordt het een afvalrace en blijf je met heel weinig renners over. Het parcours is er naar om oorlog te maken, hopelijk doen de renners dat dan ook.
1. Lollerkowski. Gewoon in vorm hoor. Ben maar niet bang. Fietst van iedereen weg op Jenkin Road en wint met vijf minuten voorsprong. Een beetje zoals tijdens de Strade Bianche. Niets aan te doen.
2. Sagan. Kan net niet mee met z'n Loller en wint uiteindelijk het sprintje van het groepje overblijvers.
3. Valverde. Gaat aan op Jenkin Road, houdt na drie trappen de benen stil en maakt met z'n elleboog een gebaar dat de anderen moeten overnemen. Doen ze niet, dan gaat Kwiat er vandoor en blijft Valverde zitten. Wordt dan vervolgens tweede in de sprint. Lachen.
4. Slagter. Toch maar een Nederlander noemen. Heeft de laatste tijd niet echt laten zien over grootse vorm te beschikken, maar op papier is dit de perfecte etappe voor hem. Laten we hopen dat hij toch op tijd in vorm is.
5. Froome. Bleek vandaag te kunnen sprinten. Nou, dan kan dat morgen ook. Lekker man.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_141943749
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juli 2014 21:09 schreef IkeDubaku99 het volgende:

[..]

Zou ik zeker niet uitsluiten. Iemand die een dergelijk parcours zou kunnen verteren en die een goed eindschot heeft.
Lijkt me net iets te zwaar voor Navardauskas, al weet je nooit of er echt vol gekoerst gaat worden..
pi_141943807
De etappe is morgen in zijn geheel te zien ,das wel nice
  zaterdag 5 juli 2014 @ 21:20:12 #9
293345 IkeDubaku99
The Investigator
pi_141943856
Hebben types zoals Rojas, Degenkolb en Gallopin hier iets te zoeken?
  Moderator zaterdag 5 juli 2014 @ 21:30:51 #10
249559 crew  Lavenderr
pi_141944214
Top weer Rellende_Rotscholier ^O^
  zaterdag 5 juli 2014 @ 21:33:47 #11
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_141944302
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juli 2014 21:20 schreef IkeDubaku99 het volgende:
Hebben types zoals Rojas, Degenkolb en Gallopin hier iets te zoeken?
Rojas zal wel weer keurig zevende worden ofzo. :P
pi_141944405
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juli 2014 21:20 schreef IkeDubaku99 het volgende:
Hebben types zoals Rojas, Degenkolb en Gallopin hier iets te zoeken?
Rojas en Gallopin kunnen er vast wel blijven aanhangen. Voor Degenkolb lijkt me dat al lastiger. Zelf zie ik Valverde ook nog wel winnen.
pi_141944619
Leuk parcours al zo vroeg in de ronde.
sig verwijderd door FA
pi_141944792
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juli 2014 21:20 schreef IkeDubaku99 het volgende:
Hebben types zoals Rojas, Degenkolb en Gallopin hier iets te zoeken?
Voor Degenkolb is dit veel te lastig
pi_141944832
Verwacht van dat rijtje ook alleen Rojas ja, maar het is dan weer afwachten of die kan sprinten met ook Valverde in de ploeg.
pi_141944865
Op papier een prachtig parcours. Maar het zal mijn pessimistische instelling wel zijn, maar heb het gevoel dat er niet heel veel zal gebeuren. Om er echt wat van te maken zal er toch wel op een kilometer of 40 van de streep serieus gekoerst moeten worden, maar welke ploeg heeft daar zin in in de tweede etappe? Als ze wachten op die laatste helling wordt het 'gewoon' en sprint van 40 man, met misschien iemand die een gaatje pakt in de afdaling of zo.

Ik hoop dat het een fantastische rit wordt (het kan), maar heb er niet zoveel hoop in.
pi_141945074
Dit wordt sowieso geen grote groepssprint. Dat steilste klimmetje zit op 5 km van de finish. Daar zullen er wel een aantal wegrijden.
pi_141946677
was misschien een leukere etappe geweest als het 30-40 km korter was geweest
  zaterdag 5 juli 2014 @ 23:36:09 #20
62913 Blik
The one and Only!
pi_141949182
Gaat Cavendish morgen nou wel of niet starten?
pi_141949467
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juli 2014 23:36 schreef Blik het volgende:
Gaat Cavendish morgen nou wel of niet starten?
bekijken ze morgenochtend volgens mij
  zondag 6 juli 2014 @ 02:08:14 #22
357045 Grifte
Feijenoord
pi_141957206
Mooie intro weer Rellende_Rotscholier.

Sheffield United speelt alleen in L1, al is dat maar een klein dingetje. Passeren ze eigenlijk Hillsborough nog in Sheffield? Dacht dat ze door het noordwesten van de stad crossten.

Mooie sceneriek ook morgen _O_
  zondag 6 juli 2014 @ 03:05:39 #23
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_141958521
Rellende_Rotscholier _O_
pi_141961212
quote:
Etappe 2: York - Sheffield, 201 km
Top gedaan!
pi_141961216
Geweldige beschouwing!! Heb er zin in.
pi_141961378
Het zou me niets verbazen als er een groepje met renners van de tweede rij weg mag blijven.
Ideaal voor de teams met een klassementsrenner dat als er nu een ploeg het geel pakt (Orica/Garmin ofzo), ze zelf de komende week niet al op kop moeten gaan rijden.

Er zijn maar weinig ploegen die belang hebben om een vluchtgroep terug te gaan halen. Cannondale met Sagan en zijn groene trui ambities, maar verder?
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 6 juli 2014 @ 10:27:16 #27
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_141961508
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_141961679
quote:
Daar sta je dan met een ploeg vol met sprintaantrekkers.
Enige positieve voor ons Nederlanders is dat Terpstra nu wrs een vrijere rol zal krijgen en voor eigen kans zal mogen gaan.
pi_141961700
Hahahaha, mooi voor Cav. Daar zijn we nu ook vanaf
  zondag 6 juli 2014 @ 10:44:22 #30
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_141961746
quote:
Aan de ene kant: sneu voor hem zo in eigen land. Aan de andere kant: die schouderblessure is wel een mooie oeuvreprijs voor al die jaren als een mongool sprinten.
pi_141961786
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 10:44 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Aan de ene kant: sneu voor hem zo in eigen land. Aan de andere kant: die schouderblessure is wel een mooie oeuvreprijs voor al die jaren als een mongool sprinten.
Het is een wonder dat alleen Gerrans en Simon met hem onderuit gingen en dat er verder niemand geblesseerd is geraakt.
pi_141961991
Mooi zo.
pi_141962036
quote:
Slecht voor m'n poule, maar wel dikke karma inderdaad
  zondag 6 juli 2014 @ 11:02:04 #34
85618 No-P
Dosis sola venenum facit
pi_141962075
Lijkt wel een DutchSL voorbeschouwing.
Sei wachsam,
Fall nicht auf sie rein! Paß auf, daß du deine Freiheit nutzt,
Die Freiheit nutzt sich ab, wenn du sie nicht nutzt!
  zondag 6 juli 2014 @ 11:03:52 #35
67174 Dos37
Come on Twente
pi_141962113
Cavendish :W
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
  zondag 6 juli 2014 @ 11:04:35 #36
66110 Ambrosius
SportFreak
pi_141962127
Sporza begint over een uurtje alweer zie ik. De NOS begint pas om 13.10.
sig verwijderd door FA
pi_141962186
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 11:03 schreef Dos37 het volgende:
Cavendish :W
Zonde.
  zondag 6 juli 2014 @ 11:10:08 #38
370341 AldoTheApache
Ezelltekstje
pi_141962231
Nu.nl over Cavendish

quote:
De 29-jarige Brit gold als één van de favorieten om deze editie van de Ronde van Frankrijk te winnen.
:')
Wǒ shì dá hóng, of the Eggman, of the Walrus
pi_141962246
Gaat Renshaw nu sprinten of wordt dat dan toch Trentin of Peta?

edit: of Kwiatkowski natuurlijk die en passant nog even groen wegkaapt voor de neus van Sagan :Y
  zondag 6 juli 2014 @ 11:12:43 #40
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_141962266
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juli 2014 21:45 schreef Marcoss het volgende:
Verwacht van dat rijtje ook alleen Rojas ja, maar het is dan weer afwachten of die kan sprinten met ook Valverde in de ploeg.
Nou ja, het zijn twee heel verschillende renners. De laatste 3 km zijn weer vlak, dus als Valverde wil winnen moet hij het niet laten aankomen op een sprint met uitgedunde groep. Hij kan beter proberen te demarreren op de klim (met het risico dat Rodriguez meteen erop en erover gaat). Rojas is meer een 'gewone' sprinter die goed de heuvels over kan komen. Alleen wint hij nooit. Maar ik zie hem graag eens de ban breken, sympathieke renner wel.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 6 juli 2014 @ 11:18:34 #41
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_141962389
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 11:11 schreef Columbiafan het volgende:
Gaat Renshaw nu sprinten of wordt dat dan toch Trentin of Peta?

edit: of Kwiatkowski natuurlijk die en passant nog even groen wegkaapt voor de neus van Sagan :Y
TourDeJose twitterde op zondag 06-07-2014 om 11:17:26 Remarkably Lefevere tells NOS that he hopes Petacchi pulls through and that Trentin can sprint in small group. Not 1 word on Renshaw! #TDF reageer retweet
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_141962455
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 11:18 schreef heywoodu het volgende:

[..]

TourDeJose twitterde op zondag 06-07-2014 om 11:17:26 Remarkably Lefevere tells NOS that he hopes Petacchi pulls through and that Trentin can sprint in small group. Not 1 word on Renshaw! #TDF reageer retweet
:D Benieuwd of Giant de vlakke ritten voldoende gaat kunnen controleren om tot een massasprint te komen. Ik mag toch aannemen dat de andere sprintteams vanaf nu Giant al het werk laten opknappen?
pi_141962500
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 11:12 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Nou ja, het zijn twee heel verschillende renners. De laatste 3 km zijn weer vlak, dus als Valverde wil winnen moet hij het niet laten aankomen op een sprint met uitgedunde groep. Hij kan beter proberen te demarreren op de klim (met het risico dat Rodriguez meteen erop en erover gaat). Rojas is meer een 'gewone' sprinter die goed de heuvels over kan komen. Alleen wint hij nooit. Maar ik zie hem graag eens de ban breken, sympathieke renner wel.
Rojas kan echt wel wat meer dan dat. Zie met name zijn uitslagen in Parijs Nice dit jaar. Maar je hebt gelijk, hij wint nooit (behalve dan die ene keer tegen Poels in het Baskenland).
  zondag 6 juli 2014 @ 11:35:22 #44
132605 kawotski
Il Dottore
pi_141962752
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 11:10 schreef AldoTheApache het volgende:
Nu.nl over Cavendish

[..]

:')
_O-
Minister Cramer: "Milieuvervuiling mag zolang je maar betaalt."
Minister Cramer: "Mensheid in 2100 grotendeels verdwenen."
Minister Cramer: "In 2050 40% van alle dier- en plantensoorten uitgestorven."
  zondag 6 juli 2014 @ 11:38:24 #45
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_141962829
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 11:23 schreef baggerbaas het volgende:

[..]

Rojas kan echt wel wat meer dan dat. Zie met name zijn uitslagen in Parijs Nice dit jaar. Maar je hebt gelijk, hij wint nooit (behalve dan die ene keer tegen Poels in het Baskenland).
Mja oké, hij kan in principe op bijna elk terrein (behalve het echte hooggebergte) in de top 10 eindigen. En 'nooit' is misschien wat overdreven, maar voor een renner van zijn kaliber wint hij verdomd weinig. :P
  zondag 6 juli 2014 @ 11:38:31 #46
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_141962832
quote:
2s.gif Op zaterdag 5 juli 2014 22:34 schreef Evertjan het volgende:
was misschien een leukere etappe geweest als het 30-40 km korter was geweest
Ik had m zelf 40-45 km ingekort willen zien
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  zondag 6 juli 2014 @ 11:50:13 #47
54310 Keano
PSV / Celtic
pi_141963133
Ik wil even mijn bewondering uitspreken over die OP elke dag.

Pure porno _O_
"These four walls saw the rise and fall and your midnight getaway"
pi_141963227
ORICA_GreenEDGE twitterde op zondag 06-07-2014 om 11:50:08 Gerro upd: "I am obviously still sore but I honestly feel better than when I woke up. I am still hopeful that I can be up there for today.." reageer retweet
Goed nieuws over Simon Gerrans.
Beter iets moois verliezen, dan dat je het nooit hebt gehad.
pi_141963331
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 11:21 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

:D Benieuwd of Giant de vlakke ritten voldoende gaat kunnen controleren om tot een massasprint te komen. Ik mag toch aannemen dat de andere sprintteams vanaf nu Giant al het werk laten opknappen?
Nope. Genoeg andere teams die mee zullen gaan werken als ze niet mee zitten in de kopgroep.
Je ziet wat er kan gebeuren in een massasprint en dus maak je altijd een kans.
  zondag 6 juli 2014 @ 12:00:07 #50
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_141963362
Sporza is begonnen
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')