abonnement Unibet Coolblue
pi_141825102
100718_195885_fokwinoverzicht_frm.jpg


Het is jullie vast niet ontgaan: er zijn elke maand wel leuke prijsvragen en winacties op FOK!
Kijk hier regelmatig voor de nieuwste acties die hier steeds genoemd zullen worden!
pi_141825147


De DigitaleDierenArts van Beaphar houdt sinds een jaar haar dierenspreekuur op FOK!! *O*

Dit jubileum wordt gevierd met een fotowedstrijd met als thema “het Ultieme Zomergevoel”.

Kijk in het forum Flora & Fauna hoe je mee kunt doen!
pi_141825191
140610_266257_Loenatik_topichdr.jpg

De psychiatrische patienten Bep Brul (Karen van Holst Pellekaan), De Majoor (Martin van Waardenberg), Fats (Dick van den Toorn), Mevrouw De Haas (Catharina Haverkamp) en Dr. Doolittle (John Buijsman) van Loeantik, zijn noodgedwongen teruggekeerd in de maatschappij nadat kliniek Zonnedael is opgeheven. Zuster Ten Hoeven (Jacqueline Blom) mist haar geliefde patiënten en zonder hen heeft ze geen doel meer in haar leven. Wanneer de 'gekken' vernemen dat de zuster ontvoerd is, komen ze gezamenlijk in actie. Onder leiding van de Majoor beginnen ze aan een uitbundige, gevaarlijke en prettig gestoorde zoektocht...

Loenatik, Te Gek draait vanaf woensdag 9 juli 2014 in de bioscoop.

Speciaal voor de kindjes van FOK! mogen wij in samenwerking met A-film 5 pakketten weggeven.

Kijk in het forum Ouder(s) hoe je mee kunt doen!
pi_141884592
140704_50937_tf4-640x350.jpg

Transformers: Age of Extinction begint vlak na een zware aanval die een geweldige stad in puin veranderde, maar waarbij de rest van de wereld werd gered.

Iedereen is bezig om de schade te herstellen. Een mysterieuze organisatie probeert intussen de geschiedenis te herschrijven, maar ook zij krijgen te maken met een nieuwe bedreiging voor de aarde in de vorm van een oeroude, krachtige tegenstander.

Met de hulp van een groep nieuwe vrienden (Mark Wahlberg, Nicola Peltz en Jack Reynor) beginnen Optimus Prime (stem van Peter Cullen) en de Autobots aan hun meest gevaarlijke opdracht ooit. Ze worden meegesleept in een oorlog tussen goed en kwaad, met als hoogtepunt een episch wereldwijd gevecht.

Transformers: Age of Extinction draait vanaf 3 juli 2014 in de bioscoop in 3D en IMAX 3D.

Winnen?
FOK! mag in samenwerking met Universal Pictures maar liefst 5 prijzenpakketten weggeven.

Kijk in het forum Film, TV & Radio hoe je mee kunt doen!
pi_142617681
140717_266257_the_purge_topichdr.jpg

In The Purge: Anarchy worden de inwoners van de Verenigde Staten opnieuw opgeroepen door de “New Founding Fathers of America” om deel te nemen aan de jaarlijkse “Purge” (Zuivering). Een jong koppel probeert op straat te overleven als hun auto kapot gaat tijdens deze jaarlijkse "Purge".

James DeMonaco keert terug als regisseur/schrijver/producent van deze thriller. Mede-geproduceerd door Jason Blum van BlumHouse Productions (Paranormal Activity en Insidious franchises), Sébastien K. Lemercier (Assault on Precinct 13, Four Lovers) en Platinum Dunes partners Michael Bay (Pain & Gain, Transformers franchise), Brad Fuller (The Amityville Horror, A Nightmare on Elm Street) en Andrew Form (The Texas Chainsaw Massacre, Friday the 13th).

The Purge: Anarchy draait vanaf 24 juli 2014 in de bioscoop.

Winnen?!
FOK! mag in samenwerking met Universal Pictures maar liefst 10x2 vrijkaarten voor deze film inclusief een t-shirt weggeven.

Kijk in het forum Film, TV & Radio hoe je mee kunt doen!
pi_142733367
140721_50937_Hercules-banner.png

Dwayne Johnson is Hercules in de spectaculaire 3D actiefilm gebaseerd op de klassieke mythe. Als leider van een groep huurlingen probeert Hercules een bloederige burgeroorlog in het land Thrace te stoppen en de rechtvaardige koning te herstellen op zijn troon.

Hercules heeft de kracht van een God maar voelt al het lijden als een mens. Zijn mythische krachten zullen worden getest door ondenkbare tegenstanders in deze film van Brett Ratner over één van de meest epische actiehelden allertijden.

Hercules draait vanaf 31 juli 2014 in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D.

Winnen?
FOK! mag in samenwerking met Universal Pictures maar liefst 5 prijzenpakketten weggeven.
Waaronder ook een hele gave hoofdprijs!

Kijk in het forum Lifestyle hoe je mee kunt doen!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')