abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 1 juli 2014 @ 21:13:34 #1
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_141784511
In dit topic kunnen verslagen geplaatst worden die een live weergave zijn van wat er op de streams gebeurt. Dit is handig omdat mensen die het één en ander gemist hebben zo in een oogopslag kunnen lezen wat er allemaal gebeurd is. Daarom willen we dit topic schoon houden van andere commentaren. Reacties op de verslagen kun hier kwijt.

Streamverslagen deel 10
UTO / Streamverslagen


OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_141784563
21:07
Isabella gaat door. Zij opent: Ik ben Isabella en ik ben alcoholist. Mijn rum is op. Oh wacht, ze trekt een fles erbij en geeft deze aan Vanessa. Ze zegt: Deze is voor JOU, voor JOUW restaurantje.
Ze heeft een ochtendhumeur en moet er mee leren omgaan net als Rienk met geld. Ze droomt van de prins op het witte paard en een ophaalbrug waar niemand onder kan slapen.
Ze zegt dat Rienks hele uiterlijk een make-over gehad heeft maar nu zijn innerlijk nog. Isabella zegt dat het kruis van Rienk niet omheen te kijken is. Respect voor de drie-eenheid, Jezus, Boeddha en Nicoline. Of heeft hij die nou niet? Soms heeft Rienk zelfs bijna seks met Nicoline.
Ze heeft geen spijt van haar keuze om met Ruud de koeien te doen. Ze zegt tegen Ruud dat ze eens kunnen vragen aan het publiek wie het beter doet. Dat hebben we al gedaan zegt ze en bedankt het publiek.
Isabella herinnert zich dat Rienk was voor een alcoholvrij Utopia. Ze pakt een glaasje en vraagt de Christenen in Nederland haar na te spreken. Hef het glas en drink van Rienks bloed.

Team 2 heeft gewonnen.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_141784804
21:15
Aike stelt zichzelf voor. Ze zegt dat niet iedereen haar kent, haar zender word weleens uitgezet omdat ze zo hard praat. Er zijn wat trommelvliezen gescheurd zegt ze.
Aike heeft 2 linkerhanden, er waren meer handige mensen nodig, toen wist ze nog niet dat Marije zou komen.
Giorgio is het kleine broertje dat ze gelukkig nooit heeft gehad. Ze heeft echt respect voor Giorgio, hij probeert met zijn 20 jaar een miljoenenbedrijf te runnen. Zij is dan wel geel maar dankzij hem staan ze altijd rood.
Ze zegt dat het niet aan zijn e-mails kan liggen en leest enkele voorbeelden voor. Het ligt niet aan Giorgio, de wereld snapt het gewoon niet.
Na 4 maanden boekhouding had Charlotte die bezem niet tegen zijn kop maar in zijn kont moeten douwen. Aike zegt dat Robin ooit eens een teen van Giorgio in haar mond heeft gehad en nu nog uit haar mond stinkt.
Genoeg over het verleden, ze kijkt uit naar het festival met 17 bezoekers.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_141784998
21:15
Charlotte zegt altijd maar: Maak je niet dik. Ze is een echte ronde glamourpoes. Genoeg over mij, verder over Marije zegt ze.
Marije is binnengekomen als sportdeskundige, wat kan ze goed skiën. Ze is van het gezond eten en heeft een kop als een reformwinkel.
Marije heeft gezegd dat echt het wint van nep. Zij heeft nepborsten maar Marije een nep-CV. Marije weet niet wat sporten is. Ze zit met Joey en Giorgio in het eetgroepje met veel vlees. Ze zou Marije Slager moeten heten, ze heeft het liefst een worst in haar mond.
Charlotte roept dat ze het bijna kut vindt om te doen.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_141785265
21:20
Ivan zegt dat ze goed zijn in iets beginnen en het niet afmaken. Hij noemt de roast, hij was enthousiast maar kwam er achter dat hij ook moest gaan voorbereiden. Hij moet Nicoline roasten.
Nicoline is zo lief, hij gelooft het gewoon niet. Hij sloeg eens een vlieg uit de lucht en Nicoline begon met reanimeren.
Nicoline is druk met de akker, Ivan vraagt of mensen het weleens gezien hebben. Hij staat verstopt door onkruid. Hij zegt dat hij snapt dat Nicoline het onkruid niet kan bijhouden, ze zou moeten beginnen met haar eigen benen.
Nicoline heeft 20 haantjes van de dood gered en laten adopteren. Ze kregen pas een email hoe het met de drumsticks, euhm haantjes gaat.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  dinsdag 1 juli 2014 @ 21:26:06 #6
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_141785301
21.15 Arie kondigt Charlotte aan.
Hallo allemaal, hallo lieve mensen ga me even voorstellen, ik ben lid van de AA ben de enigste die hier niet drinkt.
Lieve Marije, je bent hier binnen gekomen als sport instructrice, je kan goed skieen, dus hebben we dat gemerkt.
Marije, je verkiest alleen een worst in je mond, ik hoop dat je nieuwe vriend een bankhanger wordt lieve Marije zegt ze, en Charlotte vind het bijna KUT om zo tegen Marije te doen zegt ze op het einde.

Ivan > Lieve dames en heren, mijn naam is Ivan met een V, heb begrepen dat er veel discussies zijn geweest hoe je mijn naam speld, en discussies over geld, hoe moet je dat brengen, of moet je elke dag op je bed liggen, of moet je wel iemand terug pakken.
Maar discussies zijn goed, maar wat ook goed is hier, ergens aan beginnen maar niet afmaken.
Dan dat Ivan hoorde dat Nicoline zijn tegenstander is, en Ivan gaat verder, heeft een keertje een vlieg uit de lucht geslagen, Nicoline ging gelijk die vlieg reanimeren en zo gaat Ivan verder.
Dat Nicoline haar op haar benen heeft, maar niet van het onderhouden is.
Ivan > Dan over de akker en Nicoline. Nicoline onderhoud de akker goed vertelt Ivan tegen het publiek.
Ook dat ze geen vogel verschrikker op de akker heeft, Ivan > Dat heeft ze namelijk ook niet nodig,
( doelend op Rienk ) en dat ze 20 haantjes heeft geadopteerd.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_141785795
21:25
Giorgio zegt dat Charlotte puur natuur is. Ze verft haar haren nooit. Ze smeert er zo veel verf in dat ze de loods 4 keer rood hadden kunnen verven. Ze heeft ook 2 mooie rammers. Charlotte vraagt of hij ze wil zien.
Tegen Aike zegt hij dat ze vast weleens de vraag heeft gehoord of het pijn deed toen ze uit de hemel kwam vallen. Hij wil weten of het pijn deed toen ze door een vrachtwagen geraakt werd en haar billen verloor.
Charlotte is een echte glamourpoes, ze houdt wel van een drankje, of Laura, als het maar nat is. Dat is wel waar, roept Charlotte.
Giorgio is blij dat Charlotte de rol als ballerina heeft opgegeven. Hij vond het oefenen met Charlotte als ballerina geweldig en doet het voor. Charlotte is al zo vaak veranderd van rol in de musical als Joey zijn bedpartner geruild heeft.
Charlotte is zo vaak gewisseld van slaapplek als Joey van bedpartner.
Giorgio zegt dat hij natuurlijk veel van Charlotte houdt. Giorgio gaat de financiën doen.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_141786135
21:30
Marije zegt dat ze er zijn vanavond om helemaal afgebrand en afgekraakt te worden of zoals Aike zou zeggen, een doordeweekse dag.
Marije bedankt Charlotte voor het optreden daarnet, het was bijna net zo goed als tijdens het worstelgala. Ze denkt dat ze dikke vriendinnen kunnen worden. Marije is ook aangekomen sinds binnenkomst, maar zij kon het hebben.
Marije zegt dat ze al heel wat hoogtepunten gehad heeft. Voor velen was haar hoogtepunt een dieptenpunt, dat zij mocht blijven.
Voor Aike moest een man met rode neus ingehuurd worden voor een date. Het is maar goed dat ze geen kinderen wil want daarvoor is het toch al te laat. Aike denkt dat haar auto Laila ’s morgens naar haar knipoogt.
Iedereen staat voor Aike in de rij, maar Julius Jaspers niet. Aike kookt zo slecht dat zelfs de kakkerlakken het niet lusten.
De ouders van Aike hadden het goed door met haar geboorte, verplaats 1 letter in haar naam en je hebt een Zweedse meubelboulevard, zo handig is ze.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_141786663
21:35
Arie heeft gehoord dat Nicoline na Utopia een boek wil schrijven. Minder ambitieus dan Giorgio die een boek wil lezen of Ron die een boek wil inkleuren.
Nicoline doet haar Miss Aardpeer sjerp om. Ze is om 3 redenen gekomen, praten met planten, de oorlog verklaren aan margarine en een knipperlicht relatie met een zwerver. En wereldvrede.
Ivan is licht ontvlambaar, heel Irak zou trots op hem zijn. Hij is een echte aanwinst voor de groep, ze weten alleen nog niet op welk gebied.
Ivan kwam binnen en begon direct over stelen. Een prima manier om de aandacht af te leiden als criminele moslim maar hij heeft Vanessa’s hart niet gestolen.
Nicoline zegt dat Ivan 15 jaar geleden uit Irak kwam. Hij is eerder in asielzoekerscentrum Crailo geweest en nu in Utopia, niet veel verder gekomen dus.
Nicoline feliciteert Marije, Ivan en Colinda met hun tijd in Utopia, ze zegt sarcastisch dat zij hebben moeten afzien. En voor Ivan is het echt een halfway party, die gaat volgende week naar huis.
Nicoline knuffelt Ivan.

Charlotte wil een grapje maken over Billy die ze niet durfde te maken. Over Chably, het idee is ontstaan dat Charlotte alles doet. Ze wil Billy uitroepen tot medewerker van de maand, echt, echt, dit meen ik oprecht zegt Charlotte.

Team 4 heeft gewonnen. DJ Tony draait een andere versie van Say Heaven, Say Hell.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_141789863
22:15
DJ Tony draait zijn plaatjes. Een dame vraagt aan Rienk of hij ook vrienden heeft op straat, Rienk zegt ja.
Charlotte praat met een bekende, ze mist Savanna en wil dat die vaker schrijft. De kennis zal het doorgeven.
Ivan, Nicoline en Rienk zitten binnen te eten.

Lichtshow (HiDiHo):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dansen (HiDiHo):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Bezoekers (GekkePoes):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_141790717
22:30
Ruud is bij de koeien gaan zitten, knuffelt met Bief en zegt rustig maar. Dan vraagt hij: Gaat het een beetje?
Ivan vertelt een bezoeker dat hij het leuk vindt dat Rienk en Nicoline ook vasten.

Ivan praat met 1 van de komedianten. Ze zegt dat het goed is dat hij zichzelf bleef. Ivan vindt dat een geruststelling. Hij vraagt of ze koffie wil, ze bedankt en gaat richting toilet.

Ruud en Ivan hebben het over het kermisfeest. Ivan noemt wat ze eraan verdienen, Ruud zegt dat ze het dan net zo goed niet kunnen laten doorgaan. Ivan zegt dat de kermismensen veel promotie voor ze willen doen.
De komediante heeft haar lippenstift terug gevonden, ze had die in haar beha gestopt.


Ruud en Bief (Kaleddi):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 17% gewijzigd door PKM op 01-07-2014 22:56:36 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_141793718
23:00
Aike en Giorgio zeggen dat ze achterlopen op schema. Zo gaat dat hier nu eenmaal, zegt Giorgio.

Arie zegt dat dit korte rondes gaan worden, 3 grappen. Er word gevraagd of de jury er al is.

Marije begint, ze vindt het geweldig om tegenover Isabella te staan maar had nooit gedacht dat hun groep de finale zou halen. Ze heeft flink gewikt en gewogen. Ze zegt sorry tegen Joey, maar hem heeft ze al gehad.
Isabella kan slecht tegen lawaai en is op zoek naar een man. Ze zegt dat ze een hengel kan gooien in de vijver en dan 2 keer beet heeft.
Marije zegt dat als mensen bang zijn dat ze Ron niet meer zien ze zichzelf kunnen opgeven via mail, Ron is degene die de kutklusjes opknapt.

Giorgio zegt dat dit een aanfluiting is, hij heeft zich slecht voorbereid en wil een liedje zingen. Marije zegt tegen Isabella dat ze inderdaad te vaak staat bij de koeien, ze loeit. Ze zegt dat ze in ieder geval niet hinnikt als Marije.

Rienk zegt dat Nicoline zo lief is als Bambi, en haar moeder kon hij ook wel schieten. Rienk zegt dat de dag dat familie op bezoek kwam de koudste dag was in juni. Toen Nicolines moeder hem aankeek bevroren zijn ogen. Nicoline is het kostbaarste wat Rienk bezit, hij is tenslotte een zwerver.

Nicoline zegt dat Rienk gelooft dat er iets is en zij niet. Ze zegt dat Rienk haar roast leuk zal vinden, hij vindt immers alles leuk wat zij doet. Nicoline zegt dat Rienk dacht wel kans te maken omdat ze op kruistocht is tegen margarine, Rienk voelde zich aangesproken, hij is altijd botergeil.

Toen Nicoline Rienk verkering vroeg twijfelde hij over haar geestelijke gezondheid maar toen hij haar zag praten met planten wist hij het zeker.

Nicoline zegt dat Rienk niet houdt van leugens, en hij houdt niet van herhaling, en hij houdt niet van herhaling.
Nicoline vraagt wie er hartjes hebben besteld bij Rienk. Ze zegt dat Rienk beter is in hartjes breken dan hartjes maken.
Nicoline zegt: In dit leven vind ik je soms maar een slappe lul, wil je in een volgend leven terugkomen als dildo, dan ziet niemand je als ik je verstop onder de dekens.

Joey zegt dat hij Marije een trap na geeft. Ze is veel te goed voor hem, ze geeft hem altijd snoepjes en chips en vindt het jammer dat ze zelf een zure nasmaak heeft.

Ze moet nog op toverles, ze was niet best mte het toverstokje. Marije heeft voor elkaar gekregen waar Charlotte al 6 maanden over doet. Joey zou Marije wel willen delen met Charlotte maar die zou dan jaloers worden. Marije zou euh.. Welke emoties heb je allemaal, vraagt hij Marije. Ze is moeilijk te pijlen.

Arie besluit dat Nicoline gewonnen heeft.

Isabella is het er niet mee eens dat dit besloten wordt. Giorgio zegt dat ze moet opgeven. Er zijn wat mensen die haar aanmoedigen.
Isabella houdt van skiën, langlaufen gaat haar wat te langzaam. Ze zegt dat Giorgio geen kont heeft. Als hij normaal praat verstaan ze hem ook niet. Giorgio kan niet tellen. Rienk lacht dat Isabella moet stoppen. Isabella is trots dat ze 6 maanden heeft doorgebracht met Giorgio. Ze noemt wat positieve dingen die ze samen hebben doorgemaakt. Ze stelt voor om zijn hand te pakken en dat ze samen gaan kijken of er nog iets te eten valt.

Giorgio besluit dat Nicoline alsnog gewonnen heeft.

Nicoline wil de pan aan Rienk geven zodat hij nog eens kan koken in het bos. Ze houdt toch veel van hem zegt ze.

Aike zegt dat tot 00:00 Miss Margaret zal draaien.

Roast (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_141794657
23:15
Vanessa wil speechen. Ze heeft een klein stukje voor haar kinderen. Ze is al een half jaar weg en dat valt niet mee.
Ze zegt dat je altijd je dromen moet naleven, wees netjes en beleefd, maak je school af, enz. Dit heeft ze haar kinderen allemaal geleerd.
Na al haar woorden had ze te weinig haar eigen dromen nageleefd. Als je je inzet dan kun je veel bereiken. Mama houdt van jullie, zegt ze.

Isabella wil ook speechen. Ze stapt met een boek het podium op.
Ze zat na het stappen voldaan op de bank met een roerei en zag de reclame van Utopia. Ze had net een open dag bezocht om vrijwilligerswerk te doen in Utopia. Dit kostenplaatje was hoger dan ze dacht.
Ze zegt met wie ze begon en dat ze door de poorten liep van een nieuw avontuur. Isabella wist pas laat dat ze bij de eerste 15 zat. Ze had net kerst gevierd met haar ouders en ineens vierde ze oud en nieuw met 14 vreemde mensen. Afscheid nemen van haar ouders was moeilijk.
Ze hadden alleemaal geen idee waar ze aan begonnen maar vond het een leuke tijd. De eerste 2 maanden waren moeilijk maar Andrea vrolijkte haar op. Ze mist haar soms nog. Ze is door een hel gegaan met haar. Ze noemt wat drama’s die er zijn geweest met Andrea.
Dan over Paul, ze had niet door dat hij zo’n last had van zijn blaas. Betere genezing dan familie bestaat er niet.
Emil vond ze een raar figuur. Na een maand was er een feestje en stond hij ineens in zijn worstelpakje. Ze had niet verwacht dat hij zo’n groot evenement neer zou zetten.
Giorgio fluistert dat het korter mag, Isabella is het er niet mee eens.
Isabella heeft gehoord dat Hakim haar gaat pakken als ze er uit komt. Ze zegt: Bring it on! Hij zou het er niet leuk gevonden hebben want dit is geen Ibiza.
Isabella interesseert het niet als mensen het een saaie speech vonden, ze houdt van hen.

Giorgio zegt: Dit was Iesje. Isabella vraagt of hij het niet zo langdradig wil maken. Giorgio kondigt Miss Margaret aan.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_141796087
23:30
Giorgio schreeuwt door de muziek heen: Daar komt ie!

Rienk vraagt verbaasd aan Nicoline: Je hebt alles gebruikt? Alles, zegt Nicoline.
Isabella is pissig dat ze onderbroken werd zegt ze tegen Nicoline.
Ze wilde over iedereen iets positiefs zeggen. Ze loopt weg en Rienk schudt afkeurend zijn hoofd.
Isabella gaat tekeer tegen Rienk dat ze er 6 maanden zit. Isabella vindt het onzin dat ze nu tot 00:00 moet luisteren naar deze onzin en had dan liever een goede speech gehad. Ze heeft schijt aan de bezoekers, dit feest is van henzelf. Rienk zegt dat niemand de boodschap voelde. Dat komt door de drank, zegt Rienk.
Isabella probeert of Rienk en Nicoline rode wijn willen. Ze willen niet vanwege de ramadan. Isabella vindt het maar onzin.
Isabella word buiten door een bezoekster aangesproken. Ze geeft haar een aantal complimenten. Isabella wordt wat rustiger.

Marije zegt tegen Ivan dat Isabella dronken is en dan lelijke dingen gaat zeggen. Rienk is trots op Nicoline, zij is heel slim en had meer dingen bedacht over Rienk dan hij over haar zegt Rienk.

Rienk en Isabella (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ivan en Marije (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_141798416
23:45
Charlotte zingt een beetje mee op de muziek.
De bewoners gaan het podium op. Ze hebben allemaal een eigen fles champagne in hun handen. Ze tellen af vanaf 10 tot het 00:00 is. Giorgio roept: Happy halfway party. Ron roept: Op naar de volgende 6 maanden.

Charlotte (Mirjam152):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
00:00
Er word lang zal ze leven gezongen voor Billy. Laura zegt dat ze er nu een half jaar zijn. Ze zegt dat Miss Margaret nog 1 liedje heeft voor haar, en voor Charlotte. Laura en Charlotte omhelzen elkaar. Laura danst.
Ron heeft het podium gedweild. Een paar minuten later grijpt Ron de microfoon en kondigt Adlicious aan.

Laura en Charlotte (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Adlicious (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 8% gewijzigd door PKM op 02-07-2014 00:15:56 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_141807229
Aanvullingen vanaf vannacht 00:15
Laura heeft een vrouw meegenomen naar de slaapkamer. Laura vraagt of ze een keer uit eten wil. Misschien wel, zegt de vrouw. De vrouw vraagt of Laura haar leeftijd kan inschatten. Laura denkt dat ze 24 is. Laura zegt dat ze haar lekker vindt en wil dat ze haar telefoonnummer opschrijft.

Rienk kruipt alvast zijn bed in.
Giorgio sluit het feest af, de mensen die er nog zijn krijgen een rondleiding door de loods.
Isabella zegt dat ze dronken is maar dat ze wel doorheeft dat de biertap kut is en de postmix ook. Ze heeft nog nooit zon schijtfeest gezien als deze. Isabella vertelt een gast verkleed als zwarte piet dat ze vanmiddag voor het eerst in haar leven is doorgelekt. Tijdens haar ongesteldheid kan ze slecht tegen drank. Piet zegt: Leuk dat je dat vertelt.
Giorgio zegt dat het buitentoilet op het moment te goor is voor woorden.

Laura (Mirjam152 en D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Isabella (D-B)
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
01:00
Billy en Isabella praten buiten. Billy zegt dat ze nooit heeft gezegd dat ze Isabella weg wilde hebben. Isabella zegt dat ze het heel erg leuk vindt om met Ruud samen de geboorte van het kalfje te doen. Mensen zeggen tegen Billy dat ze een beetje naar rechts neigen, door steeds op nieuwelingen te stemmen.
Isabella zegt dat ze nog steeds voorzichtig loopt 's morgens om Ruuds grappen. Ruud krijgt van Isabella alle credits maar ze mist wel de oude Ruud.
Ruud zegt dat wat Isabella gehoord heeft niet klopt. Isabella zegt dat ze een week terug eens gezegd heeft dat het is alsof hij op haar let. Ruud hield Isabella in de gaten omdat ze hem een stem had gegeven voor de zorg op de koeien. Na die stem zorgt hij beter voor de koeien. Isabella vindt dat Ruud de koeien nu heel goed verzorgd.
Isabella wil Nicoline wel bij de geboorte van het kalfje hebben. Isabella schrok toen ze hoorde dat Ruud haar weg wilde hebben vanwege de koeien. Het gerucht ontstond volgens Billy omdat ze gezegd heeft dat Ruud Isabella best wat harder mag aanpakken op de koeien.
Iasbella vindt de samenwerking met Ruud fantastisch. Isabella zou het fantastisch vinden om samen met Ruud de geboorte van het kalfje mee te maken. Ruud kan zich niet voorstellen dat 1 van hen genomineerd gaat worden. Ze geven elkaar een knuffel.

Isabella en Ruud (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Filmoje van vuurvliegje5258:

02:00
Ivan en Nicoline hebben een serieus gesprek over het geloof en hoe de wereld is. Ivan vond het een interessant gesprek en Nicoline vond het leuk om met hem te praten.

Aike vraagt zich af of Giorgios feest nog wel haalbaar is.

Joey zegt dat ze zichzelf moeten schamen dat ze dit feest op deze manier georganiseerd hebben.

Ivan en Nicoline (Zeyina):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 21% gewijzigd door PKM op 02-07-2014 11:00:48 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_141807689
Dag 183 08:00
Giorgio doet de koeien vanochtend. Daarna slaapt hij verder in het werkhok.

Giorgio (HiDiHo):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
09:00
Laura voelt zich helemaal top. Ze zet haar zonnebril af en zegt: Niets meer aan doen. Ze is helemaal happy. Marije en Colinda zijn ook wakker. Laura vraagt hoe ze haar roast vonden, ze had niet verwacht door te gaan. Marije vond Rienk en Ron helemaal niet goed. Colinda zegt dat ze denkt dat Vanessa helemaal in paniek gaat vandaag. Ze heeft Vanessa horen zeggen dat ze niet weet hoe ze alles voor elkaar moet krijgen vandaag.

Charlotte en Isabella hebben zich allebei misdragen zegt Charlotte. Aike was ook dronken zegt Charlotte. Charlotte heeft weer lopen tongen met Laura. Charlotte gaat nog even haar bed in. De lichten zijn aangegaan, ze vindt het maar onzin na een feestje.

Vanessa zegt tegen Laura dat er weinig mensen waren en het was koud. Ze heeft het wel een beetje gehad met de feestjes. Laura wil even douchen, Vanessa heeft straks een afspraak met het KWF.

Billy en Laura voelen zich allebei heel goed. Ze hebben niet zo gek gedaan gisteren. Ruud zegt dat ze Laura uit het bos moesten halen. Laura was met een man aan het praten zegt ze. Billy vond Adlicious heel erg leuk. Ruud vond het sneu voor de band dat die hier moesten optreden. Billy vond de band een leuk verjaardagscadeau.
Isabella voelt zich beroerd en heeft hoofdpijn.
Billy wil dat Ruud vannacht op dit matras gaat liggen, het matras moet wat naar beneden. Ruud vraagt of ze hem dik vindt. Billy zegt nee en dat ze heel verliefd is op hem. Billy zou willen dat ze net zo knap was als hij. Ruud zegt dat Billy vergeten is drop te bestellen.

[ Bericht 0% gewijzigd door PKM op 02-07-2014 16:26:16 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_141807699
10:00
Aike praat met Laura. Laura zegt dat Charlotte en zij allebei dronken waren, ze gingen samen het bos in. Toen heeft ze Charlotte weggestuurd en toen een kwartiertje in het bos gezeten. Ruud en Billy zijn haar komen halen. Aike vond het een leuk jubileumfeestje.

Isabella vraagt of het zo langdradig was wat ze op het podium deed. Aike zegt dat het too much was, na de roast en Vanessa’s speech. Isabella zegt dat ze uiteindelijk ook niet meer wist wat ze aan het doen was. Isabella zegt dat ze niet uit haar dagboek aan het lezen was. Zo zag het er wel uit zegt Nicoline. Isabella biedt haar excuses aan. Rienk zegt dat ze dit beter tegen zichzelf kan doen, ze heeft zichzelf voor lul gezet. Isabella vindt het grappig dat Nicoline en Rienk samen wakker worden na alles wat ze gisteren over elkaar gezegd hebben.
Isabella vond het knap dat Billy in haar rol ging zitten. Aike werd er zelfs een beetje bang van. Rienk zegt dat Billy wel kon acteren. Nicoline vraagt of ze ook anders was. Aike zegt van niet, Nicoline stond er met haar lieve hoofd maar zei ineens hele scherpe dingen.
Aike moet haar zender omdoen maar Aike zegt dat dit toch alleen maar herhaling is van gisteravond.
Isabella viel het heel erg mee wat Rienk allemaal over haar zei.
Isabella vindt het jammer dat Robin er niet meer was.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_141808025
10:15
Rienk, Isabella en Nicoline lijkt het leuk na Utopia nog een week bij elkaar te komen. Ze willen dezelfde evenementen dan nog eens doen, maar dan goed.
Aike moet naar de zenderkamer. Ze snapt niet waarom.
Isabella klaagt dat Ivan vannacht hard heeft gesnurkt. Ze vraagt de organisatie om geen snurkers meer in Utopia te doen.
Nicoline vertelt dat ze leuke gesprekken heeft gehad met Ivan over het geloof en niet geloof. Qua moraal vinden Rienk en Ivan altijd hetzelfde zegt Rienk.
Nicoline zegt dat Giorgio haar vertelde dat hij een aversie heeft tegen huiswerk en daarom zijn roast slecht voorbereide. Rienk vindt het jammer dat Giorgio dat niet in zijn roast gebruikt heeft.

Laura en Charlotte liggen onder de dekens. Charlotte zegt dat ze zich misdragen hebben. Hou op, schei uit, zegt Laura.
Laura gaat verder met dweilen.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_141808392
10:30
Laura dweilt, ze staat op de dweil en schuifelt de loods door. Het is hier wel echt vies, zegt ze. Ze zingt en roept dat ze haar vriendin Dafje mist. Laura zegt dat de dweil waarschijnlijk niet meer schoongewassen kan worden. Marije heeft het schoonmaakrooster opgehangen, ze bespreekt met Laura wat er gedaan moet worden vandaag.
Laura zegt: Moet je mijn broek zien, die witte. Die zwarte bedoel je, zegt Marije. Ze hadden het allebei koud gisteren en hebben zich omgekleed.
Laura zegt dat haar musicaljurkje zo los zat omdat die eigenlijk voor Charlotte of Robin bedoeld was.

Vanessa en Colinda zitten buiten, Vanessa rookt. Colinda zegt dat Vanessa heus niet rookt voor haar plezier. Vanessa zegt dat het niet makkelijk is om nu te stoppen met roken. Colinda is het daar mee eens. Colinda gaat proberen of ze voor Vanessa een elektronische sigaret kan regelen.

Vanessa vertelt Ivan dat ze een elektronische sigaret wil om te stoppen met roken. Vanessa gaat per telefoon het KWF vragen om een elektronische sigaret.
Aan Billy vraagt Vanessa of ze een schilderij klaar heeft. Dat is toch pas donderdag, vraagt Billy. Nee, die komen vandaag zegt Vanessa. Billy zegt dat ze nog wel een schilderij heeft.
Vanessa zegt dat Ron waarschijnlijk het hele terrein heeft opgeruimd vannacht. Ze vindt dat hij helemaal verkeerd leeft, al vindt ze het wel top dat hij het doet.
Vanessa belt met het KWF, zij zijn al onderweg en zijn er met een kwartier. Ze vragen of Marije ook aanhaakt. Als ze ophangt zegt Colinda: Dat is jammer. Ze kunnen dus geen sigaret meer meenemen. Vanessa gaat zichzelf snel klaarmaken voordat het KWF komt.

Laura (HiDiHo):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Vanessa (Chanel5):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_141809440
11:15
Laura komt Charlotte een ontbijtje brengen. Charlotte is misselijk zegt ze. Laura zegt: Weet ik, maar eet dit. Laura haalt ook een glaasje water en komt op bed zitten.
Billy heeft een beetje buikpijn, ze denkt dat het de zenuwen zijn.
Charlotte moet haar zender checken maar negeert het. Laura zegt dat ze haar zender om moet doen.

Boer Peer komt de melk ophalen.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_141809881
11:30
Giorgio word door Peer naar de stal gestuurd om de melk op te halen. Peer heeft haast zegt hij. Ron vraagt: Ben je zo druk? Peer zegt: Nou, jullie zijn druk.

Giorgio zegt dat de melkton tot boven aan toe gevuld is. Peer vraagt: Hoe kan dat nou? Giorgio zegt dat hij 2 dagen gemolken heeft. Volgens Peer maakt het wel verschil wie er melkt. Peer is verbaasd, 1 koe en zoveel melk. Er is nog een restje zegt Giorgio, Peer zegt dat ze die maar moeten gebruiken voor pannenkoeken. Giorgio zegt dat de koeien zoveel melk geven omdat ze voer van boer Klaver hebben.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_141810409
11:45
Billy ontvangt fanpost. Ze krijgt veel 3D-kaarten, die vindt ze erg leuk. Ze krijgt veel complimenten.
Aike komt Billy nog even feliciteren. Een van de schrijvers heeft haar pup naar Bille vernoemd.

Het KWF is er. Vanessa wil met ze op het terras gaan zitten. 1 van de dames is supertrots op Vanessa. Ze hebben wat spulletjes meegenomen. Ze was op het bankje gaan zitten omdat daar het zonnetje scheen maar er kwamen wat mensen bij zitten.
Vanessa vertelt dat ze het niet leuk vindt dat ze rookt. Ze voelt zich ongemakkelijk en heeft er meerdere niet leuke mails over gehad. Vanessa wil stoppen met een elektrische sigaret. De dame had er 1 willen meenemen maar wist niet of ze die mee naar binnen zou mogen nemen. Zij heeft zelf ook erg gerookt en snapt Vanessa daarom goed.
Vanessa wil de sigaret zelf kopen. De dame zegt dat ze zelf is gestopt met nicotine pleisters.

Billy met post (HiDiHo):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 8% gewijzigd door PKM op 02-07-2014 12:05:26 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_141810884
12:00
De KWF-man vertelt dat er in elektronische sigaretten ook stoffen zitten waarvan nog niet duidelijk is wat die doen.
Marije vindt het goed dat Vanessa wil stoppen. KWF-man vraagt of Vanessa weet dat mensen het stoppen gaan volgen.
Vanessa zegt dat ze al aan het Googlen was naar elektrische sigaretten op de avond voordat Colinda binnenkwam en Colinda had er 1 bij zich.
KWF-man zegt dat zij geen politieagenten zijn. Het is hun doel om mensen bewust te maken, er word nu gepraat over het roken en dat vindt hij goed.
Het KWF heeft ook mails ontvangen over Vanessa en dat ze rookt maar zij vinden het geen probleem. Vanessa is zich ervan bewust dat ze onder een vergrootglas ligt. Vanessa hoopt met de elektronische sigaretten ook de rest van de groep te inspireren om te stoppen met roken.
De KWF-dame complimenteert Vanessa, zij doet 7 maanden over het organiseren van een loop voor hoop en in Utopia hebben ze veel korter.
Vanessa zegt dat het tegenvalt om sponsoren te zoeken, ze moeten proberen van de bezoekers zoveel mogelijk geld te krijgen. Ze vertelt over alle entertainment die ze heeft aangetrokken voor de loop.
De KWF-man zegt dat deze loop veel mensen kan inspireren om in de toekomst ook een samenloop voor hoop te organiseren.
Vanessa zet haar zonnebril af en zegt dat ze dikke ogen heeft omdat ze zware dagen heeft gehad. Geeft niets zegt de KWF-dame. De dame wil ook blijven slapen met de loop en een tentje meenemen. Vanessa biedt aan dat ze in de bed & breakfast mag.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_141811349
12:15
Ivan, Ron en Aike zitten buiten. Ivan zou mensen willen aanspreken als ze niet doen waar ze verantwoordelijk voor zijn.
Billy staat haar haren te föhnen.

Vanessa krijgt al mails van mensen die tijdens de loop het WK willen kijken. Aike wil er een klein hoekje voor maken. Vanessa vertelt dat ze de feestjes helemaal beu is, ze was het liefst naar bed gegaan gisteren. Ze zegt dat er met de WK-wedstrijden 100.000 mensen binnen komen. De WK-dame zegt dat toen ze zag dat Nederland door was de kaarsenceremonie verplaatst moest worden naar 00:30.
De WK-dame heeft een idee voor een gedicht. Ze wil dat Joey een gedicht voorleest omdat er al veel vrouwen meedoen in de ceremonie en hij heeft een mooie stem.
De KWF-dame had verwacht dat er meer mensen zouden komen.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')