abonnement Unibet Coolblue
pi_141690886
quote:
0s.gif Op zondag 29 juni 2014 19:17 schreef vaarsuvius het volgende:

[..]

TS geeft al aan dat dat niet (genoeg) helpt, ook ivm met taal barriere
Ze geeft ook aan dat er niet echt gepraat wordt. En een taalbarriere los je niet op met een seksuoloog.
  zondag 29 juni 2014 @ 19:37:02 #52
155345 vinnieboy
#deadprez4mod
pi_141691676
Je hebt dm
Op woensdag 25 juni 2014 19:08 schreef yvonne het volgende
dat doe ik alleen bij newbs zoals jij.
pi_141692161
quote:
7s.gif Op zondag 29 juni 2014 19:17 schreef complicate het volgende:
Als hij aseksueel was, dan was het anders geweest van in het begin van hun relatie. Ze moet gewoon eens flink met hem praten. En dan kan je wat anders overwegen...
Ik sluit me hierbij aan. PRATEN is de oplossing.

Heb het ondertussen zeker 5 of meer keer hier gelezen. Als tip. Praten.

Praten is niet gemakkelijk. Zeker niet over seks. En dit is nog moeilijker als dit niet in je eigen moedertaal kan gebeuren. Maar het is wel de enige en ECHTE oplossing.

Uiteindelijk is dit een geven en nemen. Hoeveel seks wil jij ? Hoeveel zin/energie heeft hij er nog voor ? In welke mate boeit hem dit (nog) echt ? In welke mate zit jij met (frustrerende) verlangens ? Frustrerend, omdat ze niet beantwoord geraken. Dat alles moet je uitpraten.

En dan zie je wel waar je terecht komt. Eventueel kun je altijd een minnaar nemen. Of iets dergelijks. Maar dan eentje waar je vriend vanaf weet. Als hij jouw behoefte tot (meer en betere seks) niet wenst te bevredigen. Ofwel laat je die behoefte tot seks los. Dat is ook een mogelijkheid. Maar volgens mij niet de oplossing die jij zoekt (of bereid bent te aanvaarden).

Maar PRAAT erover.
Hij is tenslotte je man.

Je schreef ergens dat je soms zin hebt om hem te pijpen. Waarom doe je dat dan niet ? Is hij daar dan ook te moe voor ? Of heb je geen zin om zelf het initiatief daarin te nemen. Verwacht je dat het initiatief van seks van HEM (zijn kant) altijd dient te gebeuren.

In welke mate is dat ook een probleem voor je ?

Succes!

Groetjes,
JustTalkLove
  zondag 29 juni 2014 @ 22:01:56 #54
261943 SonicVolcano
Hotter than hell
pi_141700845
Praten en als het je blijft storen: uitmaken :)
The ordinary teacher tells. The good teacher explains. The superior teacher demonstrates. The best teacher inspires.
  zondag 29 juni 2014 @ 22:18:56 #55
429145 x.Vira
Moet dit?
pi_141701700
Ik probeer het wel aan te knopen maar het word genegeerd sex is niet zozeer een topic waar we ruzie over hebben maar als ik pissig ben dan laat ik hem wel weten dat het ook min of meer door mijn sexuele frustratie komt.. Maar van dat pijpen dat is het hem nou net, ik denk dat hij mijn eerste vriendje is die er niet om hoeft te vragen of ik het een keertje wil doen want ik doe het rustig 1x tot 3x of meer in de week maarja zoals ze zeggen voort wat hoort wat dus uiteindelijk word je van eindeloos pijpen ook een keertje moe.. Wil niet zeggen dat ik dan het pijpen ga boycotten want dat werkt ook niet :p
  maandag 30 juni 2014 @ 00:00:13 #56
423474 Jhovall
Adversor et Admorsus.
pi_141708226
Ik denk dat het duidelijk is, plan een avond vrij en zeg tegen hem dat je erover wil praten.
Waarschijnlijk vangt hij jouw "hints" van aangeven hoe je je voelt niet op. (Goh).

/slotje denk ik dan.

ps. Gebruik eens een paar enters in je verhalen, het is niet te lezen.
Through the gates of hell, as we make our way to heaven.
Destiny is only for those who don't have the inner strength to fullfill their wishes.
  maandag 30 juni 2014 @ 01:27:20 #57
391391 Basxt
~~WhatsApp Groepsbeheerder~~
pi_141712262
quote:
1s.gif Op zondag 29 juni 2014 18:43 schreef LelijKnap het volgende:

[..]

Het 30+ FOK!aanbod niet kennen :')
godver man _O_
SOMEWHERE THERE IS A TREE, TIRELESSLY PRODUCING OXYGEN SO THAT YOU CAN STAY ALIVE. FIND IT AND APOLOGIZE.
pi_141712789
quote:
0s.gif Op zondag 29 juni 2014 19:00 schreef x.Vira het volgende:
Ik zal me in het Nederlands waarschijnlijk makkelijker kunnen omschrijven en kunnen comminuceren over hoe ik me voel dan in vloeiend Engels
Hahahahahahaha.
Haaaaaahahahahaha.
pi_141714918
quote:
0s.gif Op zondag 29 juni 2014 22:18 schreef x.Vira het volgende:
Ik probeer het wel aan te knopen maar het word genegeerd. Sex is niet zozeer een topic waar we ruzie over hebben maar als ik pissig ben dan laat ik hem wel weten dat het ook min of meer door mijn sexuele frustratie komt.. Maar van dat pijpen dat is het hem nou net, ik denk dat hij mijn eerste vriendje is die er niet om hoeft te vragen of ik het een keertje wil doen want ik doe het rustig 1x tot 3x of meer in de week maar ja zoals ze zeggen voort wat hoort wat dus uiteindelijk word je van eindeloos pijpen ook een keertje moe.. Wil niet zeggen dat ik dan het pijpen ga boycotten want dat werkt ook niet :p
Hoi,

Zit hier niet ergens je probleem ?

Als JIJ je vriendje pijpt, doe dit omdat JIJ dat leuk vindt om te doen of omdat JIJ hem dat plezier gunt. Maar VERWACHT (voor dit pijpen) niets terug. Als je daar iets voor terug verwacht, ga je met frustraties blijven zitten. Dan pijp je beter niet. Want het is VOORWAARDELIJK, je pijpen.

Wat zijn jouw SEKSUELE wensen ? Heb je daar met je vriendje al eens over gesproken ? Zo ja, wat is zijn antwoord daarop ? Welke seksuele handelingen wil hij bij jou (en voor jou) eens stellen ? Waar heeft hij zin/energie/goesting in ? En dit op net diezelfde ONVOORWAARDELIJKE wijze. Als wanneer jij hem jou pijpen. Als hij iets seksueel met je doet, verwacht hij daar ook niets voor terug. Hij doet dit onvoorwaardelijk, vanuit het moment zelf.

Vergelijk het met masseren. Als ik iemand een massage geef, hoef ik daar geen massage voor terug te krijgen. Je masseert, omdat je dit ZELF leuk vindt (om te masseren) of om de ander daar een plezier mee te doen. And that's it. Om het eens op zijn Engels te zeggen ;)

Als jij op zo een moment verwacht, dat je daar STRAKS een lekkere massage voor in de plaats terugkrijgt, dan zit JIJ met een probleem (niet hij). En dan moet JIJ dit probleem (jouw tekort) aankaarten (en aanpakken). Dat je voor die massage wel iets in de plaats terug wenst. Dat die massage VOORWAARDELIJK gegeven werd (voor wat hoort wat) en niet ONVOORWAARDELIJK (zomaar) geschonken. Begrijp je ?

Het is aan jullie, om samen te bekijken hoe jullie hieruit kunnen geraken. Kan en wil je vriend bepaalde seksuele verlangens voor je bevredigen (vervullen). Of wil hij dat liever niet. Als hij dat niet wilt (hij doet het niet graag, heeft daar geen zin in, etc) dan kun je op zoek gaan naar andere oplossingen:

- Een minnaar, "open relatie" voor jezelf (bespreek dit met je vriend). Is dit voor hem ok ?
- Af en toe eens gebruiken maken van "Mr Vibro" (je vibrator) om aan je trekken te geraken.
- De relatie verbreken, als die seks zo belangrijk (voorwaardelijk) voor je is.
- De seks (onrust, voorwaardelijkheid) wat proberen loslaten. Daarin de liefde (rust, onvoorwaardelijkheid) tussen jullie, belangrijker achten, dan die seks. Die seks is maar seks. Bijzaak, geen 'verbrekende' hoofdzaak.

Ik kan je daarin het antwoord niet geven.
Dit is aan jullie om SAMEN over te PRATEN en uit te klaren.

Wat zijn jouw seksuele verlangens precies ? Dat hij je onverwachts eens neemt, bv op de keukentafel, of hoe zie je dit ? Wens je dit ? Verlang je dit ? In welke mate heb je die verlangens al eens DUIDELIJK uitgesproken ?

Eventueel kun je ook een seks avondje ofzo inlassen (als spontaan dit alles niet zo goed lukt). Dan weet hij dat er die avond SEKS op het programma staat ;) Hopelijk moppert hij dan ook niet zo erg, zoals Al Bundy (uit de comedy reeks "Married With Childeren"), wanneer die seks met zijn 'op seks beluste' vrouwtje opnieuw MOEST hebben... ;)


Succes!

Groetjes,
JustTalkLove

[ Bericht 2% gewijzigd door JustTalkLove op 30-06-2014 09:38:39 ]
pi_141715329
Goh een keer andersom :) ... verschil in libido en tja preutse vent zeg. Is jammer want sex is toch een van de leukste dingen die je als stel kunt doen.
Als dit al jaren zo is zal het ook wel niet beter worden in de toekomst, spreek uit ervaring :)
Op een gegeven moment word het zo saai dat je er zelf helemaal geen zin meer in hebt.
pi_141716433
Van TS lees ik vooral dat de spanning mist en met name de spontaniteit mbt sex. Ik raad je hoe dan ook aan om er, zoals veel andere reaguurders aangeven, vooral zoveel mogelijk over proberen te communiceren. Jouw libido lijkt een stuk hoger te zijn dan die van hem, je geeft wel aan dat dit in het begin wel mee viel.

Stel hem de juiste vragen, "Waarom heb je maar twee keer in de week interesse?".

"""Half naakt door het huis huppelen met een klein stringetje aan een een kort negligeetje heeft ook bar weinig effect..""" Gaat er bij mij wel een alarmbelletje rinkelen maar misschien ligt dat aan mij dus wil er geen conclusiebeoordeling over geven.
pi_141725526
Zoals bijkans iedereen al heeft gezegd, praten. Anders ga je niet van die frustratie afkomen. Hij kan je gedachten niet lezen en wat in ruzie's gezegd wordt telt niet echt mee.

Verder denk ik dat je je er voor een fiks deel bij moet neer leggen dat het initiatief grotendeels van jou af komt. Sommige mensen zijn nu eenmaal niet van het zelf komen met dat soort zaken, maar willen vaak wel mee als het geinitieerd wordt door de ander of zijn zelfs veel subtieler in het initieren dan de ander waardoor het op de ander overkomt als geen initiatief nemen.

De ander accepteren zoals hij is is een goede eerste stap, daarna kijken of je wat dichter bij elkaar kan komen hierin. Maar waardeer dan ook de (in jouw ogen) misschien kleine stappen die hij maakt.
Als je altijd doet wat je altijd deed zul je altijd krijgen wat je altijd kreeg.
pi_141726293
Hier moet ik gepost hebben.
Dit moet ook wel nep zijn, 4 jaar een relatie met iemand hebben en nog niet eens fatsoenlijk over deze dingen kunnen praten.

Mijn god..
pi_141726900
quote:
0s.gif Op zondag 29 juni 2014 18:15 schreef x.Vira het volgende:
Ik ben gewoon sexueel gefrustreerd, klaar.

Ik heb meerdere relaties gehad waarvan de mannen min of meer hun pootjes nooit thuis konden houden en waarbij het een beetje to much is.. Ik hou allemaal niet van de kleffe handjes vast houden gemeuk enzo..

Maar de man waar ik nu al 4 jaar een relatie mee heb is gewoon total opposite.. Absoluut niet aanhangelijk tot het punt van he nou je mag echt wel AF EN TOE mijn handjes vast houden.. Totale gentle man in betaald vanaf het eerste moment eigenlijk standaard voor mijn eten tenzij ik het zelf aan bied.. Maar restaurants en dergelijke.. Tja onder de 19 moet je eigenlijk ook niet gaan verwachten dat een of ander straat arm menneke wat nog bij z'n ouders woont iets beter dan de mac kan trakteren.. Maargoed.. Niet dat me dat wat boeit.. In het begin kon ik ook tegen hem zeggen dat ik het wel een keer in z'n auto wilde doen.. Dus deden we dat een keer.. en vervolgens niet meer.. We hebben een keer op een gezellig avondje met oud en nieuw het op de bank gedaan onder invloed van... Maar verder doen we het echt alleen in bed.. en voornamelijk 2 posities.. Geen wonder dat het alleen maar minder en minder word.. Maar omdat meneer zo verdomme afstandelijk is tot het punt waarop ik gewoon geen idee meer heb wanneer ik z'n broek gewoon van em af zou kunnen rukken en hem gewoon midden in de keuken bwv zou gaan pijpen.. Dat moment is er ook nooit om dan zelf dat initiatief te nemen.. Half naakt door het huis huppelen met een klein stringetje aan een een kort negligeetje heeft ook bar weinig effect.. En in het verleden heb ik geprobeerd om hem gewoon genoeg te pijpen a 3x per week minstens en dan nog neemt hij echt 0,0 initiatief en ik ben het zat ik ben zo sexueel gefrustreerd als de neten.. Ik wil gewoon meer en andere sex dan alleen bed sex voor het slapen gaan wat voornamelijk bestaat uit ik bovenop.. De tweede keus is op z'n hondjes.. Ik kan al niet op m'n rug gaan liggen want ik ben veelste klein met 1,63 en hij met 1,94 maar dat heeft in het verleden met andere mannen bar weinig uitgemaakt.. Pfff. Ik weet het niet hoor, ik moet gewoon klagen want zoals ik al begon ik ben sexueel gefrustreerd o|O
Of je praat met hem, of je accepteert het en je neemt er een vent naast die jou 1 keer in de week een beurt geeft. Vrijwilligers genoeg hier.

[ Bericht 0% gewijzigd door GeorgeJones op 30-06-2014 16:42:06 ]
pi_141727027
quote:
0s.gif Op zondag 29 juni 2014 18:19 schreef awiebo het volgende:
Tvp. Word een pareltje dit. :D
  maandag 30 juni 2014 @ 17:03:59 #66
429145 x.Vira
Moet dit?
pi_141727900
JustTalkLove
Thanks ik denk dat ik aan jou advies het beste heb :) Doet me goed dat!

Ik zal wel een andere manier of moment proberen te vinden om met hem over het desbetreffende onderwerp te praten... Soms kunnen we wel praten andere momenten niet.. Al neem ik hem dat niet al te kwalijk met een taxi bedrijf wat kan betekenen dat hij er vroeg uit moet en thuis gewoon door moet werken.. Kan niet altijd alles hebben :)
  maandag 30 juni 2014 @ 17:09:15 #67
429145 x.Vira
Moet dit?
pi_141728059
quote:
0s.gif Op maandag 30 juni 2014 16:08 schreef GezondeSpanning het volgende:
Hier moet ik gepost hebben.
Dit moet ook wel nep zijn, 4 jaar een relatie met iemand hebben en nog niet eens fatsoenlijk over deze dingen kunnen praten.

Mijn god..
En jij bent de relatie deskundige van Fok! zo te horen?
  maandag 30 juni 2014 @ 17:35:30 #68
358523 IkStampOpTacos
Tacostamper extraordinaire
pi_141728924
quote:
0s.gif Op maandag 30 juni 2014 17:09 schreef x.Vira het volgende:

[..]

En jij bent de relatie deskundige van Fok! zo te horen?
Het is wel opmerkelijk dat jullie niet eens over de meest basale dingen met elkaar kunnen praten. Leven jullie langs elkaar heen of zo dat jullie zo weinig communiceren?
It's my life, it's now or never, I ain't gonna live forever.
-
Headstrong to take on anyone.
pi_141729041
quote:
0s.gif Op maandag 30 juni 2014 17:35 schreef IkStampOpTacos het volgende:

[..]

Het is wel opmerkelijk dat jullie niet eens over de meest basale dingen met elkaar kunnen praten. Leven jullie langs elkaar heen of zo dat jullie zo weinig communiceren?
In veel relatie's worden sommige onderwerpen vermeden om conflict te voorkomen. Dat werkt vaak langere tijd prima, tot je tegen die muur aan komt lopen waarbij praten over die onderwerpen onvermijdelijk wordt.

Als men precies op 1 lijn ligt kan je zelfs een leven lang om bepaalde onderwerpen heen draaien, alleen is dat hier niet aan de orde en is de tijd om normaal te praten over iets wat ongemakkelijk is voor de 1 iets wat moet gebeuren om verder te kunnen.
Als je altijd doet wat je altijd deed zul je altijd krijgen wat je altijd kreeg.
pi_141729114
Daag hem eens uit op sexueel vlak,vraag een keer of hij een trio met een extra man ziet zitten(of een vrouw als je daar niet vies van bent)of ga in ieder geval experimenteren,wees brutaal,wie weet wordt hij een tikkeltje jaloers,open z,n ogen!!
  maandag 30 juni 2014 @ 17:43:39 #71
358523 IkStampOpTacos
Tacostamper extraordinaire
pi_141729191
quote:
0s.gif Op maandag 30 juni 2014 17:41 schreef gustaf het volgende:
Daag hem eens uit op sexueel vlak,vraag een keer of hij een trio met een extra man ziet zitten(of een vrouw als je daar niet vies van bent)of ga in ieder geval experimenteren,wees brutaal,wie weet wordt hij een tikkeltje jaloers,open z,n ogen!!
Of praat eerst eens met hem in plaats van je direct te laten palen door vreemden. :')
It's my life, it's now or never, I ain't gonna live forever.
-
Headstrong to take on anyone.
pi_141729226
quote:
0s.gif Op maandag 30 juni 2014 17:41 schreef gustaf het volgende:
Daag hem eens uit op sexueel vlak,vraag een keer of hij een trio met een extra man ziet zitten(of een vrouw als je daar niet vies van bent)of ga in ieder geval experimenteren,wees brutaal,wie weet wordt hij een tikkeltje jaloers,open z,n ogen!!
Als een keertje seks op de bank ipv in bed voor het slapen gaan al een probleem is is een trio vragen een hele stevige stap te ver ;)

Kan niet aanraden dit zo aan te pakken, want ik denk dat iemands hakken dan al helemaal achterover gaan, dat is teveel ineens.
Maak kleine stapjes, als iemand al mee wil gaan in ideeen zoals een keer op de bank op keukentafel dan is dat al een hele mooie stap. Als iemand dan op ten duur ook nog eens zelf met dat soort ideeen gaat komen is het doel al zo goed al bereikt.
Als je altijd doet wat je altijd deed zul je altijd krijgen wat je altijd kreeg.
pi_141729334
quote:
0s.gif Op maandag 30 juni 2014 17:43 schreef IkStampOpTacos het volgende:

[..]

Of praat eerst eens met hem in plaats van je direct te laten palen door vreemden. :')
als ze al van alles geprobeerd heeft en er is een "communicatie probleem" moet je af en toe je tanden laten zien,en waarschijnlijk heeft ze een hoog libido,erg vervelend als de man totaal geen reactie geeft.
pi_141729380
quote:
0s.gif Op maandag 30 juni 2014 17:09 schreef x.Vira het volgende:

[..]

En jij bent de relatie deskundige van Fok! zo te horen?
Een van de, jazeker!
pi_141729484
quote:
0s.gif Op maandag 30 juni 2014 17:44 schreef erodome het volgende:

[..]

Als een keertje seks op de bank ipv in bed voor het slapen gaan al een probleem is is een trio vragen een hele stevige stap te ver ;)

Kan niet aanraden dit zo aan te pakken, want ik denk dat iemands hakken dan al helemaal achterover gaan, dat is teveel ineens.
Maak kleine stapjes, als iemand al mee wil gaan in ideeen zoals een keer op de bank op keukentafel dan is dat al een hele mooie stap. Als iemand dan op ten duur ook nog eens zelf met dat soort ideeen gaat komen is het doel al zo goed al bereikt.
als hij in bed al geen zin heeft,gaat van het bankstel zijn piemel waarschijnlijk ook niet werken,maar proberen kan geen kwaad natuurlijk.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')