Zeker. Elke tafel bezet dat dan weer wel. Dan nog kan je er voetballen.quote:Op maandag 18 augustus 2014 11:57 schreef Isabeau het volgende:
Mooi verslag Godtje Ik dacht eventjes dat je schreef dat alleeb jullie tweetjes er waren Maar dat las ik verkeerd
Was mij allang bekend!quote:Op dinsdag 12 augustus 2014 10:21 schreef Blik het volgende:
http://www.geldvoorelkaar(...)project.aspx?id=7412
Iets voor de Rotterdammers? Iwanius wellicht?
Er staat in de recensie van die patatzaak:quote:Op zondag 24 augustus 2014 18:29 schreef Pietverdriet het volgende:
Friet ziet er ook nogal prefab uit, niet huisgesneden
Halalfrikandellen? Bestaan die?quote:Op zondag 24 augustus 2014 18:39 schreef Isegrim het volgende:
De buik van schreef over hen voordat ze open waren. Misschien minder handige keus geweest.
En ik lees nu pas over die 'hit in Amsterdam Zuid-Oost'. Dan weet je van tevoren al dat het overhyped is.
Ik hoopte écht op een ouderwetsche Hollandsche snackbar om de hoek. Ik ben de halalfrikandellen namelijk wel zat (en nee, ik stem geen PVV ). Maar dan blijven we gewoon zelf patat maken!
Eens! Smaakt gewoon naar snackbarfriet. Ik hoef het niet.quote:Op zondag 24 augustus 2014 18:41 schreef Selestha het volgende:
[..]
Ik snap trouwens ook niet wat er nou goed is aan Bram Ladage, de paar keren dat ik daar door een ander heen gezeuld ben had ik altijd slappe friet met prefabsaus..
Nee, niks aan. Sowieso is eten uit een ketenrestaurant eigenlijk altijd matig of slechtquote:Op zondag 24 augustus 2014 18:42 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Eens! Smaakt gewoon naar snackbarfriet. Ik hoef het niet.
Eens, maar de kalfskroketten van Bram vind ik wel erg lekker.quote:Op zondag 24 augustus 2014 18:42 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Eens! Smaakt gewoon naar snackbarfriet. Ik hoef het niet.
Eerder vier keerquote:Op zondag 24 augustus 2014 20:03 schreef Hyperdude het volgende:
Waar?
.
Wijn Chateau Le Coteau Margaux 2010: ¤65 per fles (2,5 keer over de kop ongeveer)
Ik had ff gegoogld. Was 1 fles voor ongeveer ¤20quote:Op zondag 24 augustus 2014 20:10 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Eerder vier keer
http://www.jean-merlaut.c(...)-le-coteau-2010.html
Is marge, geen winst, kosten zijn meer dan inkoop, en gezien de prijzen van het eten zit daar niet veel marge op.quote:Op zondag 24 augustus 2014 20:19 schreef Hyperdude het volgende:
[..]
Ik had ff gegoogld. Was 1 fles voor ongeveer ¤20
Maar groter inkopen is natuurlijk goedkoper, ff niet aan gedacht. Ik kijk eigenlijk meer naar de kosten thuis tov. kosten in restaurant voor mij, dan puur de winstmarge voor het restaurant.
Hij heeft vorig jaar alweer en ster behaald met deze gastrobar.quote:Op zondag 24 augustus 2014 20:35 schreef Hyperdude het volgende:
Zoals ik schreef vond ik de totaalprijs prima voor het gebodene. Ook het afscheid nemen van zijn sterren kan ik wel volgen. Scheelt een boel gedoe.
Moet ie zijn best maar doen geen tweede ster te halen. Anders moet er alweer een nieuw comcept bedacht worden.quote:Op maandag 25 augustus 2014 01:22 schreef golfer het volgende:
[..]
Hij heeft vorig jaar alweer en ster behaald met deze gastrobar.
Dat van oplichten of in mijn geval dat ik het niets vond en absoluut niets bijzonders had ik al bij de eerste hap van de friet en later de ene bitterbal. Als je de foto neemt met alles erop,zo heb ik het ook achtergelaten toen ik wegliep. Alleen het glas met de rum was leeg.quote:Op zondag 24 augustus 2014 20:08 schreef FutureFairytale het volgende:
Iwanius, volgens mij ben je opgelicht en is het gewoon Aviko en Kwekkeboom.
Zo ziet het er nml wel precies uit. No way dat dit verse frieten zijn.
Dubbele [img] [/img] tags.quote:Op woensdag 27 augustus 2014 11:37 schreef Radobe het volgende:
geen idee waarom het niet lukt met de foto's
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
dank!quote:Op woensdag 27 augustus 2014 11:47 schreef silverhill het volgende:
[..]
Dubbele [ [url= ]afbeelding[/url] ] tags.
quote] Op woensdag 27 augustus 2014 11:47 schreef mascara-klodder het volgende:
Je moet volgens mij de [IMG] weghalen. Alleen die met kleine letters gebruiken
Of juist andersom
Probeer het even met een foto.
Werd dat zo geserveerd of had je tafelgenoot er al van gegeten toen je de foto maakte?quote:
Er was nog niet van gegeten maar de balsamicoazijn mist hier nog.quote:Op woensdag 27 augustus 2014 12:06 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Werd dat zo geserveerd of had je tafelgenoot er al van gegeten toen je de foto maakte?
Niet dat het me niet lekker lijkt, maar het ziet er niet uit zo!
Het was ook echt lekker!quote:
Ik dacht hetzelfde. Maar qua opmaak vind ik eigenlijk alle hoofdgerechten er niet echt lekker uitzien.quote:Op woensdag 27 augustus 2014 12:06 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Werd dat zo geserveerd of had je tafelgenoot er al van gegeten toen je de foto maakte?
Niet dat het me niet lekker lijkt, maar het ziet er niet uit zo!
Op de huid verbrande zeebaarsfilet lijkt me ook niet lekker. Kok wist niet hoe hij/zij het krokant gebakken moest krijgen?quote:Op woensdag 27 augustus 2014 11:37 schreef Radobe het volgende:
.
tafelgenoot:
[ afbeelding ]
zeebaarsfilet met gestoofde bleekselderij en tomaat en tomatenbouillon
Geen idee, tafelgenoot vond het lekker en zeker niet verbrand, anders had ze het niet opgegeten.quote:Op donderdag 28 augustus 2014 01:10 schreef golfer het volgende:
[..]
Op de huid verbrande zeebaarsfilet lijkt me ook niet lekker. Kok wist niet hoe hij/zij het krokant gebakken moest krijgen?
Vind je? Ik vond het er juist wel goed uitzien. Zeker de desserts.quote:Op donderdag 28 augustus 2014 09:53 schreef Isabeau het volgende:
Wat een zooitje op de borden, love sharon. Het zal best lekker zijn geweest, maar qua opmaak echt een klok en klepel situatie en die is enorm mislukt.
Als je carpaccio, zalm en tweemaal black angus beef eet (m.u.v. carpaccio over het algemeen vrij duur), en dan nog 2 toetjes en wat drinken. Dan zit je er toch vrij snel aanquote:Op donderdag 28 augustus 2014 10:32 schreef bear87 het volgende:
Ik heb juist enkel op de desserts iets aan te merken qua borden. De rest ziet er prima uit, de desserts zien eruit alsof iemand er tegen aan is gestoten, of de boel heeft laten vallen.
(overigens, 93 euro voor 2 personen bij van der Valk, is het daar zo duur tegenwoordig?)
Voor VDV maatstaven is dit haute cuisine opmaak en mensen die niet beter weten accepteren dat.quote:Op donderdag 28 augustus 2014 09:53 schreef Isabeau het volgende:
Wat een zooitje op de borden, love sharon. Het zal best lekker zijn geweest, maar qua opmaak echt een klok en klepel situatie en die is enorm mislukt.
Je hebt helemaal gelijk. Ik kom daar zo goed als nooit, maar vind het wel interessant om het eens te lezen en zien. En het kan veel en veel slechter, zeker in snelwegrestaurants. Maar dit is denk ik wel de top van VDV? ¤50,- pp is ook niet heel goedkoop natuurlijk, maar wel een normale prijs- kwaliteit -verhouding volgens mij.quote:Op zaterdag 30 augustus 2014 00:49 schreef love_sharon het volgende:
Als ik naar van der Valk ga verwacht ik ook zeker geen haute cuisine, als ik dat wil ga ik wel naar een andere plek. Maar dat neemt voor mij niks af van het feit dat het gewoon goed was en dat dat ook gezegd mag worden. Dacht juist dat dit topic daarvoor was, van snackbar tot sterrentent
Dat zou ook kunnen. Daarom zou het makkelijker zijn als de zoekplaatjes van commentaar werden voorzien.quote:Op woensdag 3 september 2014 21:56 schreef Miauw_Zedong het volgende:
Ik zie geen coquilles? Volgens mij zijn dat geroosterde stukjes brood met eendenleverkrullen.
Derde lijkt op garnalen/langoustines.
Nieuw topicpotentieel: welke ingrediënten zie je op deze foto?quote:Op woensdag 3 september 2014 21:56 schreef Miauw_Zedong het volgende:
Ik zie geen coquilles? Volgens mij zijn dat geroosterde stukjes brood met eendenleverkrullen.
Derde lijkt op garnalen/langoustines.
En de uiteindelijke prijs niet te vergetenquote:Op woensdag 3 september 2014 22:59 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Nieuw topicpotentieel: welke ingrediënten zie je op deze foto?
U heeft een scherpe blik en de derde schotel bevat gamba's in een eigen gemaakte komkommersoep. Beiden warm. Ik kan helaas het topic niet meer editten anders had ik even de boel voorzien van een wat uitgebreid onderschrift.quote:Op woensdag 3 september 2014 21:56 schreef Miauw_Zedong het volgende:
Ik zie geen coquilles? Volgens mij zijn dat geroosterde stukjes brood met eendenleverkrullen.
Derde lijkt op garnalen/langoustines.
quote:Op donderdag 4 september 2014 09:41 schreef Pietverdriet het volgende:
Bij dat soort porties wil ik meer gangen, anders word ik niet zat
Het staat gewoon in de tekst hoorquote:Op woensdag 10 september 2014 20:22 schreef golfer het volgende:
En alweer mogen we niet weten wat je precies gegeten hebt?
Waar danquote:
quote:Op woensdag 10 september 2014 19:42 schreef Iwanius het volgende:
RECENSIE!
Waar?
Deli Tasty Rotterdam
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |