abonnement Unibet Coolblue
pi_143543229
Ciel Bleu

Er was geen iens of restaurantweek dus een mooie gelegenheid om te gaan.
In april was ik al bijzonder enthousiast over aan de poel in Amstelveen Daar was de locatie, de bediening en de prijs kwaliteitverhouding al heel dik in orde.

Ciel Bleu momenteel ook bekroond met 2 sterren weet minimaal hetzelfde niveau te halen. Hier en daar wat nuance verschillen. Het eten is in elk geval nog meer naar mijn smaak. Heel puur met een bijzonder randje er aan. Gerechten die je bij blijven en die niet alleen lekker zijn.

Het uitzicht bij Ciel Bleu is buitengewoon. Op 23 hoog over Amsterdam uitkijken en voordat je aan tafel gaat nog even een cocktail in de bar op de 23e.

Het menu is:

• Oesters...
Granny Smith | Amontillado sherry | Kruiden confetti

• Koningskrab...
Roomijs van ‘Beurre Blanc’ | Gezouten citroen | Baerii kaviaar

• Sint-Jakobsmossel...
Bloemkool | ‘Blue Mountain’ koffie | Macadamia

• Kwartel van ‘Pierre Duplantier’...
Cantharel | Gepofte Sjalot | Cecina

• ‘Dorset’ Lamsvlees...
Aubergine | Polenta | Groene asperge

Eigenlijk allemaal even bijzonder. Met favorieten de oester en de krab.

Zijn er ook nog puntjes waar ik minder enthousiast over ben? Zeker. De wijn was allemaal prima maar waar het eten iets bijzonders heeft hebben de wijnen dat niet. Dit is natuurlijk vrij relatief want het zijn prachtige wijnen die goed bij de gerechten passen maar ze brengen net niet dat extra randje.

Het uitzicht is prachtig en de materialen uitmuntend maar de locatie binnen is wel heel ruim opgesteld. Ik denk dat er ook de pech was dat er alleen maar tweetjes waren en dat er daardoor nog meer ruimte leek. De bediening is ook wat je mag verwachten. Voelen hun tafels goed aan en zijn heel fijn. De synchrone uitvoering van de bediening is wat mij overdreven maar wel grappig.

Als laatste de prijs. Dat is relatief. Die keuze moet ieder voor zich maken. Het is wat eten en uitzicht betreft nog wat specialer vergeleken met aan de poel (kan een moment opname zijn) maar daar is de prijs ook naar.

Ik maak geen foto's aan tafel maar op google was deze te vinden.De krab. O+

pi_143547304
Mooi verslag Godtje ^O^ Ik dacht eventjes dat je schreef dat alleeb jullie tweetjes er waren :o Maar dat las ik verkeerd :+
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_143589695
quote:
0s.gif Op maandag 18 augustus 2014 11:57 schreef Isabeau het volgende:
Mooi verslag Godtje ^O^ Ik dacht eventjes dat je schreef dat alleeb jullie tweetjes er waren :o Maar dat las ik verkeerd :+
Zeker. Elke tafel bezet dat dan weer wel. Dan nog kan je er voetballen.
pi_143623358
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 augustus 2014 10:21 schreef Blik het volgende:
http://www.geldvoorelkaar(...)project.aspx?id=7412

Iets voor de Rotterdammers? Iwanius wellicht?
Was mij allang bekend!

Maar Willand had deze oproep ook niet hoeven plaatsen want zijn financiële situatie verbetert zich al aangezien hij SOI3 overdraagt aan zijn voormalige compagnon, en er dus nog meer geld binnenkomt voor zijn nieuwe toko. Kortom: hij heeft straks niets meer te maken met SOI3 als horeca-zaak en kan zich nu geheel daar op het Deli plein richten en zijn Deli zaken.

Over SOI3: De lunch die eerder was afgeschaft komt weer terug! En dat is maar goed ook want dat zat mij al een tijdje dwars en wordt nu herstelt. :s) Nieuw beleid,nieuw beter personeel maar wel dezelfde keuken!

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 20-08-2014 12:02:27 ]
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 23 augustus 2014 @ 21:43:41 #80
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_143753604
Waar? BBQ restaurant Hillegom
Wanneer? 23 augustus van het jaar 2014 na Christus
Wat at je? Vleesch Vleesch, beetje vis en groente en verder Vleesch, Vleesch en Vleesch.
Impressie?


Kosten? 25e pp + drankjes
Cijfer? 7

Etentje met de familie. Dan moet het op een simpele locatie waarin je iedereen tevreden moet stellen. De locatie werd dit keer een BBQ-restaurant. We kwamen binnen en na het eerste drankje kregen we de uitleg over het concept.

Vooraf kan je soep pakken. Kippensoep of tomatensoep en daarna kan je je eten gaan halen. Je loopt naar het buffet toe en kiest wat pakt wat je wil.
Bij je tafel doe je het vlees en de groente het aan je spies en legt het boven de gas BBQ. Voor de vis hebben ze een aparte bakjes zoals te zien is op de foto. Wachten tot het vlees gaar is en je kan eten. :P
Verder is er nog een saladebuffet en staan de sauzen klaar. Wel veel prefab.

Prima gegeten hoor, maar het is zo'n zaak die ik niet zo snel zou uitkiezen. Ook voor groepsetentjes zou ik sneller bij een Shabu oid gaan zitten, maar goed het was te doen en natuurlijk veel te veel vlees gegeten :P.

Overigens wel pluspunten dat ze biertjes van de lokale brouwerij hadden. ^O^
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_143779064

Recensie:




De afgelopen weken hoorde ik allerlei verhalen dat Rotterdam op patatgebied een geweldige zaak rijker was en dat deze zaak, genaamd Tante Nel, the place to be was op patatgebied. Ook werd mij medegedeeld dat de prijzen stevig waren zoals een patatstoofvlees voor +/- 8,00 euro maar dat dit allemaal zijn prijs meer dan waard was. Nou...dat belooft dan wat.


Waar?


Pannekoekstraat 53..

Wat voor keuken?


Oud-Hollands

Bijzonder?


Voor geen meter!

Wat at en dronk je?





Zou je er elke week gaan eten? Zo nee, wanneer wel,zo ja...


Nooit meer. Zonde van mijn tijd.

Nog op of aanmerkingen?


Waar zullen we beginnen:



Vanmiddag dus even de moeite genomen langs deze 'geweldige' nieuwe zaak te gaan en eens te kijken of al deze fantastische verhalen enige grond van waarheid hadden en, zoals men zei Bram Ladage even in zijn hemdje zou zetten op patatgebied.

Nou ..vergeet het maar. Ik was er 15 minuten en even later E 10+ euro armer. Was het zoals het feel good blogie " De buik van..." memoreerde Haute Friture :') en van superieure kwaliteit? :D Nee,helemaal niet. integendeel: Het was....doodgewoon,standaard frituurhap wat we al jaren kennen.



Doodgewoon als in prefab en niveau Aviko/Kwekkeboom. De gefrituurde patat was wel stevig en goed gefrituurd maar i.m.o. te droog en zonder een saus (truffelmayo werd genomen)niet echt te behappen. Alsof je een stuk korst naar binnen probeerde te werken die kraak noch smaak had.

De truffelmayonaise was ook niets bijzonders en ik proefde sowieso geen zonnebloem olie,laat staan iets van truffeltapenaden. Daarbovenop was de truffelmayonaise veel te dik aangemaakt waardoor er geen enkele smeuïgheid in was te ontdekken of te proeven. De bestelde bitterballen waar ook zo hoog van werd opgegeven omdat deze goed gevuld waren met rundvlees en die van oma Bobs (gewoon een naam) waren,hadden alles behalve rundvlees tenzij je het minuscuul stukje "iets" dat vlees moest voorstellen noemenswaardig noemt.



Vooraf werd mij verzekert dat dit concept een grote hit in Amsterdam-Zuid Oost was, een plek waar men oorspronkelijk begon,u weet wel waar meestal het BNér volk en zijn bijbehorende hipsters meestal vertoeven. Ik zou dus iets "geweldigs" oud-Hollands meemaken op culinair gebied. :Y

Was er dan helemaal niets goed?




Nou ja wel. De rum. Die vond ik nog het lekkerst en alleen daarvoor zou ik nog weleens langs willen gaan alleen ben ik er achtergekomen dat deze gewoon afkomstig is van de welbekende Barrelproofboutique in de Hoogstraat 49a(hoek) en ik deze dus gewoon daar kan aanschaffen zodat ik deze overhypte Tante Nel toko gewoon kan vergeten.

Kosten?



Cijfer?

5
/ 10


Nawoord:


Het is niet sierend voor een nieuwe zaak als deze dat wanneer een klant een bestelling doet,vervolgens duidelijk maakt dat hij het bestelde ter plekke zal nuttigen, en er gevraagd wordt alvast vooruit te betalen.

Het is eerder onbeschoft en onbehoorlijk want zo geef je aan dat jij je klanten niet vertrouwt.
In deze werd aangegeven dat er nog niets op tafel stond en er dus ook niet betaalt wordt.

Formeel (volgens de wet) hoef je als klant pas te betalen (als we toch gaan muggenziften) als datgene wat bestelt is, ook is afgeleverd. Niet eerder! Dus vooraf betalen zoals men vaak pleegt te doen met het welbekende smoesje "is makkelijk...zo werken wij.." mag je als klant rustig naast je neerleggen.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 25-08-2014 12:51:39 ]
pi_143779542
Ik dacht even dat je 10 euro kwijt was voor alleen het eten. :') Maar dat komt dus voornamelijk door de rum. De bitterbal ziet er dieptriest uit, geen vlees te zien.

Maar het ziet er wel uit als een nette zaak, dus misschien ga ik het patat zelf ook nog eens testen.
  zondag 24 augustus 2014 @ 18:25:46 #83
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_143781272
Verdorie, ik keek zo uit naar een echt goede patattent op loopafstand. :(
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 24 augustus 2014 @ 18:29:26 #84
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_143781439
Friet ziet er ook nogal prefab uit, niet huisgesneden
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_143781998
quote:
0s.gif Op zondag 24 augustus 2014 18:29 schreef Pietverdriet het volgende:
Friet ziet er ook nogal prefab uit, niet huisgesneden
Er staat in de recensie van die patatzaak:

''Nel bakt steevast MET verse frieten'' dus niet:

Nel bakt steevast verse frieten.

Wat dus subtiel verhuld dat ze niet vers zijn maar ''vers'' geleverd worden ;)
  zondag 24 augustus 2014 @ 18:39:02 #86
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_143782032
De buik van schreef over hen voordat ze open waren. Misschien minder handige keus geweest.

En ik lees nu pas over die 'hit in Amsterdam Zuid-Oost'. Dan weet je van tevoren al dat het overhyped is. :')

Ik hoopte écht op een ouderwetsche Hollandsche snackbar om de hoek. Ik ben de halalfrikandellen namelijk wel zat (en nee, ik stem geen PVV }:| ). Maar dan blijven we gewoon zelf patat maken! :Y)
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_143782149
Deventer in het stations gebouw en in Roosendaal.
2 echt goede tenten. Cafetaria De Brugstraat
Ik zwaai naar dieren.
pi_143782153
quote:
0s.gif Op zondag 24 augustus 2014 18:39 schreef Isegrim het volgende:
De buik van schreef over hen voordat ze open waren. Misschien minder handige keus geweest.

En ik lees nu pas over die 'hit in Amsterdam Zuid-Oost'. Dan weet je van tevoren al dat het overhyped is. :')

Ik hoopte écht op een ouderwetsche Hollandsche snackbar om de hoek. Ik ben de halalfrikandellen namelijk wel zat (en nee, ik stem geen PVV }:| ). Maar dan blijven we gewoon zelf patat maken! :Y)
Halalfrikandellen? Bestaan die? :')

Ik ga alleen naar een Turkse snackbar voor Turkse pizza, de rest kan je inderdaad beter mijden..

Ik snap trouwens ook niet wat er nou goed is aan Bram Ladage, de paar keren dat ik daar door een ander heen gezeuld ben had ik altijd slappe friet met prefabsaus..
  zondag 24 augustus 2014 @ 18:41:41 #89
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_143782178
Ik liep er laatst langs, op weg naar Bij Bao.Had er ook over gelezen op de Buik, maar wat ze in het aquariumraam aan het eten waren vond ik er absoluut niet bijzonder genoeg uitzien om er eens langs te willen gaan. Het lijkt mij gewoon 100% een snackbar die voor 95% lijkt op andere snackbars. En de Buik doet altijd enthousiast. Nog nooit een negatief woord gelezen daar, terwijl ze echt niks overslaan.

En bij Tante Nel vroeger hadden ze geen plastic bakkies....
  zondag 24 augustus 2014 @ 18:42:47 #90
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_143782244
quote:
10s.gif Op zondag 24 augustus 2014 18:41 schreef Selestha het volgende:

[..]

Ik snap trouwens ook niet wat er nou goed is aan Bram Ladage, de paar keren dat ik daar door een ander heen gezeuld ben had ik altijd slappe friet met prefabsaus..
Eens! Smaakt gewoon naar snackbarfriet. Ik hoef het niet.
pi_143782283
quote:
0s.gif Op zondag 24 augustus 2014 18:42 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Eens! Smaakt gewoon naar snackbarfriet. Ik hoef het niet.
Nee, niks aan. Sowieso is eten uit een ketenrestaurant eigenlijk altijd matig of slecht :{
pi_143782583
quote:
0s.gif Op zondag 24 augustus 2014 18:42 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Eens! Smaakt gewoon naar snackbarfriet. Ik hoef het niet.
Eens, maar de kalfskroketten van Bram vind ik wel erg lekker.
Let me see you stripped down to the bone
  zondag 24 augustus 2014 @ 18:56:49 #93
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_143782927
Ik vind Bram ook niet bijzonder. Ik heb Pimm's aan de Coolsingel nog niet geprobeerd, dat is wel echt vers als het goed is.

Halalfrikandellen zijn kipfrikandellen en er is hier in Rotterdam nauwelijks iets anders te krijgen omdat alle snacktenten in handen van Turken zijn. Chinese snackbarhouders hebben meestal wel gewone frikandellen.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 24 augustus 2014 @ 19:20:45 #94
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_143783946
Bram op HC is aardig, helaas met zoete saus ipv rinse mayo. Van Gogh in amersfoort is goed, met belgische mayo of piccalily
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 24 augustus 2014 @ 20:03:51 #95
70357 Hyperdude
#MakeLanciaGreatAgain
pi_143786148
Waar?
Ron's gastrobar.
Amsterdam

Wanneer?
Afgelopen vrijdag, 5 man, oud jaargenoten.

Wat at je?
-Ze zijn zuinig met brood; wel lekker brood.

-Mcfoie van ganzenlever met biet en rabarber. In een cocktailglas. Goed

-Steak tartaar met mostedschuim en zilverui. Erg goed

-BBQ Spare ribs met huisgemaakte sambal gerookte oerbiet en mierikswortel. Redelijk super. :9

- Suprise ei Ron Gastrobar Lekker, maar ei van die Koetjesmelkchoco (nou ja iets beter ;) ) ruim voldoende.

Impressie?
Mooie moderne zaak, niet al te vol gepropt, was bijna volle bak (terras gesloten) en bediening was prima. Niet supersnel, maar vaardig en niet steeds iemand anders. Op IENS ed. was nogal wat commentaar op de bediening; maar bij ons prima.
NB. Wij zijn wel erg leuke gasten :P

Kosten?
¤275 voor 5 man incl. fritten en koffies, ex wijn.
Wijn Chateau Le Coteau Margaux 2010: ¤65 per fles (2,5 keer over de kop ongeveer)

Ieder gerecht is ¤15. Hoeveelheden worden aangegeven als "bijgerecht. Wij hadden 3 gerechten de man. Dat is prima voor kleine eters; maar wat weinig voor een stel bralapen. :@
Ik vind het eigenlijk een prima concept. Kwaliteit prima voor het geld, hoeveelheden wat klein voor het geld

Cijfer?
8,5
How do we turn this world-class fuck-up into a world-class learning experience?
pi_143786374
Iwanius, volgens mij ben je opgelicht en is het gewoon Aviko en Kwekkeboom.
Zo ziet het er nml wel precies uit. No way dat dit verse frieten zijn.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zondag 24 augustus 2014 @ 20:10:22 #97
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_143786494
quote:
0s.gif Op zondag 24 augustus 2014 20:03 schreef Hyperdude het volgende:
Waar?

.
Wijn Chateau Le Coteau Margaux 2010: ¤65 per fles (2,5 keer over de kop ongeveer)


Eerder vier keer
http://www.jean-merlaut.c(...)-le-coteau-2010.html
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 24 augustus 2014 @ 20:19:45 #98
70357 Hyperdude
#MakeLanciaGreatAgain
pi_143786967
quote:
Ik had ff gegoogld. Was 1 fles voor ongeveer ¤20
Maar groter inkopen is natuurlijk goedkoper, ff niet aan gedacht. Ik kijk eigenlijk meer naar de kosten thuis tov. kosten in restaurant voor mij, dan puur de winstmarge voor het restaurant. :)
How do we turn this world-class fuck-up into a world-class learning experience?
  zondag 24 augustus 2014 @ 20:24:09 #99
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_143787203
quote:
1s.gif Op zondag 24 augustus 2014 20:19 schreef Hyperdude het volgende:

[..]

Ik had ff gegoogld. Was 1 fles voor ongeveer ¤20
Maar groter inkopen is natuurlijk goedkoper, ff niet aan gedacht. Ik kijk eigenlijk meer naar de kosten thuis tov. kosten in restaurant voor mij, dan puur de winstmarge voor het restaurant. :)
Is marge, geen winst, kosten zijn meer dan inkoop, en gezien de prijzen van het eten zit daar niet veel marge op.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 24 augustus 2014 @ 20:35:31 #100
70357 Hyperdude
#MakeLanciaGreatAgain
pi_143787920
Zoals ik schreef vond ik de totaalprijs prima voor het gebodene. Ook het afscheid nemen van zijn sterren kan ik wel volgen. Scheelt een boel gedoe.
Maand geleden lang familieweekend bij restaurant van Jean-Michel Lorain in Joigny, Frankrijk, gehouden. Dat is wel stukken beter dan bv. deze gastrobar, maar ook erg veel deftigdoenerij, oa. voor de sterren.
How do we turn this world-class fuck-up into a world-class learning experience?
  maandag 25 augustus 2014 @ 01:22:11 #101
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_143802833
quote:
1s.gif Op zondag 24 augustus 2014 20:35 schreef Hyperdude het volgende:
Zoals ik schreef vond ik de totaalprijs prima voor het gebodene. Ook het afscheid nemen van zijn sterren kan ik wel volgen. Scheelt een boel gedoe.

Hij heeft vorig jaar alweer en ster behaald met deze gastrobar.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 25 augustus 2014 @ 11:40:33 #102
70357 Hyperdude
#MakeLanciaGreatAgain
pi_143808321
quote:
3s.gif Op maandag 25 augustus 2014 01:22 schreef golfer het volgende:

[..]

Hij heeft vorig jaar alweer en ster behaald met deze gastrobar.
Moet ie zijn best maar doen geen tweede ster te halen. Anders moet er alweer een nieuw comcept bedacht worden. :P
How do we turn this world-class fuck-up into a world-class learning experience?
pi_143814960
quote:
1s.gif Op zondag 24 augustus 2014 20:08 schreef FutureFairytale het volgende:
Iwanius, volgens mij ben je opgelicht en is het gewoon Aviko en Kwekkeboom.
Zo ziet het er nml wel precies uit. No way dat dit verse frieten zijn.
Dat van oplichten of in mijn geval dat ik het niets vond en absoluut niets bijzonders had ik al bij de eerste hap van de friet en later de ene bitterbal. Als je de foto neemt met alles erop,zo heb ik het ook achtergelaten toen ik wegliep. Alleen het glas met de rum was leeg.

Ik heb ook gezegd bij de kassa: Ik zou alleen terugkomen voor je rum,want de rest vind ik mediocre/matig/gewoon standaard en voldoet helemaal niet aan de veel gehoorde hype dat het allemaal zo speciaal is.

Je had hun gezichten moeten zien. -O- Kreeg toch als antwoord dat ze i.i.g blij waren met mijn eerlijk antwoord.

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 25-08-2014 15:24:40 ]
  woensdag 27 augustus 2014 @ 11:37:37 #104
134537 Radobe
nooit meer wijn.
pi_143876571
Waar?
http://www.vidiveni.nl/website/home
Wanneer?
afgelopen vrijdag 22-08
Wat at je?
voorgerecht
ik:

gerookte zalm, gemarineerde bietjes en mosterd-ijs. Erg lekker!
tafelgenoten

gerookt rundervlees, weet ik niet meer precies maar was ook erg lekker en smaakvol.

hoofdgerecht
ik:

varkenshaas met brie en jus van sjalotjes (jus niet op foto)
tafelgenoot:

runderstaartstuk met salade van rucola en parmezaanse kaas en 12 jaar oude balsamico
Beetje flauw zei tafelgenoot.
tafelgenoot:

zeebaarsfilet met gestoofde bleekselderij en tomaat en tomatenbouillon
Erg lekker.
nagerecht:
alledrie

gerkarameliseerd filodeeg met crème suisse en karamelijs met Maldon zout en pure chocolade olie
Heerlijk!

Impressie:

goed, mooie locatie, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Kosten?

voor 3 personen met nog 3 glazen wijn, 1 water, 3 aperitiefjes, 1 portie huisgemaakte friet extra en mandje brood met gezouten boter en olie: ¤145 ongeveer

Cijfer?
9.

geen idee waarom het niet lukt met de foto's ;(

[ Bericht 9% gewijzigd door Radobe op 27-08-2014 11:56:34 ]
wijn, iets te veel wijn maar net niet genoeg om van de wereld te zijn
veels te veel wijn, iets te veel wijn, maar net niet voldoende om tevreden te zijn
pi_143876887
Je moet volgens mij de [IMG] weghalen. Alleen die met kleine letters gebruiken ;)
Of juist andersom :@
Probeer het even met een foto.
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_143876888
quote:
0s.gif Op woensdag 27 augustus 2014 11:37 schreef Radobe het volgende:
geen idee waarom het niet lukt met de foto's ;(
Dubbele [img] [/img] tags.

Hieronder in de spoiler hoe ie moet zijn, dus kopieer maar. :)
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  woensdag 27 augustus 2014 @ 11:54:57 #107
134537 Radobe
nooit meer wijn.
pi_143877110
quote:
0s.gif Op woensdag 27 augustus 2014 11:47 schreef silverhill het volgende:

[..]

Dubbele [ [url= ]afbeelding[/url] ] tags.

quote]0s.gif Op woensdag 27 augustus 2014 11:47 schreef mascara-klodder het volgende:
Je moet volgens mij de [IMG] weghalen. Alleen die met kleine letters gebruiken ;)
Of juist andersom :@
Probeer het even met een foto.
*O* dank!
wijn, iets te veel wijn maar net niet genoeg om van de wereld te zijn
veels te veel wijn, iets te veel wijn, maar net niet voldoende om tevreden te zijn
pi_143877308
Het ziet er smakelijk uit ;)
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  woensdag 27 augustus 2014 @ 12:06:17 #109
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_143877501
quote:
0s.gif Op woensdag 27 augustus 2014 11:37 schreef Radobe het volgende:

Werd dat zo geserveerd of had je tafelgenoot er al van gegeten toen je de foto maakte?
Niet dat het me niet lekker lijkt, maar het ziet er niet uit zo!
  woensdag 27 augustus 2014 @ 12:11:39 #110
62913 Blik
The one and Only!
pi_143877704
Waar?
Jasmijn en Ik, Utrecht. 8.1 op Iens.
http://jasmijnenik.nl/

Wanneer?
Zondag 24 augustus

Wat at je?
Helaas geen foto's

Vooraf:
Lenteui-crackers

Jasmijnhapjes:

Pittige limoenfrisse Thaise soep met geurige laos en sereh, boontjes en malse kip met een beetje kokosmelk.

Plakjes eend met krokant korstje van zeezout en vijf-kruiden, geserveerd met komkommer, lente-ui, kruidige specerijensaus en gestoomde pannenkoekjes om alles erin te rollen. De eend wordt eerst in een aromatische sojabouillon met Chinese specerijen gepocheerd en daarna krokant gebakken.

Krokant gefrituurde Vietnamese crêpe van rijstmeel, kokosmelk en geelwortel. De crêpe is gevuld met garnalen, varkensvlees, taugé, wortel, rettich en verse kruiden. Geserveerd met pittige zoetzure vissaus.

Zalm in dun krokant jasje met smaakvolle aubergineblokjes in misosaus (hartige sojabonenpasta) en gember.

Gebakken Chinese deegpakketjes met een heerlijke vegetarische groentevulling (volgens ons familierecept). Geserveerd met pittige soja-chilisaus met kruidige specerijen.

Nagerecht:

Dessert van mousse van pandanblad en laagjes koekkruimels van pinda en spekkoekkruiden. Pandanblad geeft een vanille-achtige smaak en een mooie groene kleur aan het dessert.

Impressie?

Jasmijn en Ik is een zeer populair restaurant in Utrecht, die over het algemeen goede recensies krijgt. Ik begrijp waarom. Alle gerechten waren zeer smaakvol en leuk opgediend. De sfeer in het restaurant is gemoedelijk en de bediening is punctueel.

Enige kleine smetje op de avond was dat de pekingeend op was, en dat dit werd vervangen door citroengraskip. Dit werd wel netjes vooraf aangegeven en er werd ons de keuze gegeven of we dit wel/niet wilden, dus was wel goed opgelost

Kosten?
86,70, inclusief fles wijn en 2 karaffen water.

Cijfer?
8.5
  woensdag 27 augustus 2014 @ 21:58:37 #111
134537 Radobe
nooit meer wijn.
pi_143896983
quote:
0s.gif Op woensdag 27 augustus 2014 12:06 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Werd dat zo geserveerd of had je tafelgenoot er al van gegeten toen je de foto maakte?
Niet dat het me niet lekker lijkt, maar het ziet er niet uit zo!
Er was nog niet van gegeten maar de balsamicoazijn mist hier nog.
wijn, iets te veel wijn maar net niet genoeg om van de wereld te zijn
veels te veel wijn, iets te veel wijn, maar net niet voldoende om tevreden te zijn
  woensdag 27 augustus 2014 @ 21:58:54 #112
134537 Radobe
nooit meer wijn.
pi_143897003
quote:
0s.gif Op woensdag 27 augustus 2014 12:00 schreef mascara-klodder het volgende:
Het ziet er smakelijk uit ;)
Het was ook echt lekker!
wijn, iets te veel wijn maar net niet genoeg om van de wereld te zijn
veels te veel wijn, iets te veel wijn, maar net niet voldoende om tevreden te zijn
pi_143901898
quote:
0s.gif Op woensdag 27 augustus 2014 12:06 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Werd dat zo geserveerd of had je tafelgenoot er al van gegeten toen je de foto maakte?
Niet dat het me niet lekker lijkt, maar het ziet er niet uit zo!
Ik dacht hetzelfde. :D Maar qua opmaak vind ik eigenlijk alle hoofdgerechten er niet echt lekker uitzien.
  donderdag 28 augustus 2014 @ 01:10:26 #114
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_143905010
quote:
0s.gif Op woensdag 27 augustus 2014 11:37 schreef Radobe het volgende:
.
tafelgenoot:
[ afbeelding ]
zeebaarsfilet met gestoofde bleekselderij en tomaat en tomatenbouillon

Op de huid verbrande zeebaarsfilet lijkt me ook niet lekker. Kok wist niet hoe hij/zij het krokant gebakken moest krijgen?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 28 augustus 2014 @ 02:55:01 #115
299894 love_sharon
Everybody wants a thrill
pi_143906492
Waar?
Van der Valk Uden

Wanneer?
Twee weken geleden

Wat at je?
Voorgerecht:

Tafelgenoot had een carpaccio waar ik geen foto van heb. Was erg lekker, maar gewoon een goede carpaccio die je op veel plekken kan krijgen.



Tartaar van Schotse zalm met kruidige butger, gerookte zalm, schuim van olijfolie en yoghurt, venkelmarmelade, crème van doperwten en citroen vanille olie.

Was echt heerlijk, vooral de tartaar was super zacht en erg veel smaak en paste allemaal goed bij elkaar.

Hoofdgerecht:



Bovenste:
Gegrilde flanksteak van het frain fed Black Angus rund met pepersaus.

Volgens de tafelgenoot erg lekker, heel mals vlees wat een compliment is van haar kant moet ik erbij zeggen. Haar man is slager dus erg kritisch als het om vlees gaat.

Onderste:
Biefstuk van de haas van het Black Angus rund met een crème van knolselderij , gekonfijte rozenval aardappel met een bearnaisesaus.

Ook dit was erg mals en de groenten waren goed om smaak gebracht. Wel vond ik de saus niet echt super, maar had nog nooit eerder deze saus op dus het kan ook aan mijn eigen smaak liggen.

Nagerecht:



Bovenste:

Zoals volgens mij wel duidelijk is als je de foto hebt gezien was het thema zomers rood fruit. Ik weet niet meer wat het allemaal is, maar ook dit smaakte weer erg goed. Het wordt bijna een beetje eentonig. Na een hapje te hebben geproefd van mijn tafelgenoot had ik bijna spijt het niet genomen te hebben, wat zelden gebeurd want meestal wint chocolade toch wel O-)

Onderste:

Het was een moderne bananasplit. De beige rondjes waren zelfgemaakte koekjes, zelfgemaakte chocolade ijs :9, natuurlijk de banaan en een soort stevige crème. Vooral de verschillende texturen samen beviel goed.

Impressie

Vriendelijke en snelle bediening, gerechten komen niet te snel of te lang achter elkaar, mooie moderne inrichting maar toch nog een zekere knusheid ondanks het wel erg groot zoals bij alle van der Valks.

Kosten?

93 euro inclusief brood, 2 drankjes per persoon en een fles water.

Cijfer?

9

Ben in de afgelopen jaren in redelijk wat van der Valks restaurants geweest maar deze staat toch wel met een groot verschil op nummer 1 vergeleken met de rest.

[ Bericht 0% gewijzigd door love_sharon op 28-08-2014 05:01:07 ]
  donderdag 28 augustus 2014 @ 09:17:37 #116
134537 Radobe
nooit meer wijn.
pi_143908195
quote:
11s.gif Op donderdag 28 augustus 2014 01:10 schreef golfer het volgende:

[..]

Op de huid verbrande zeebaarsfilet lijkt me ook niet lekker. Kok wist niet hoe hij/zij het krokant gebakken moest krijgen?
Geen idee, tafelgenoot vond het lekker en zeker niet verbrand, anders had ze het niet opgegeten.
wijn, iets te veel wijn maar net niet genoeg om van de wereld te zijn
veels te veel wijn, iets te veel wijn, maar net niet voldoende om tevreden te zijn
pi_143908835
Wat een zooitje op de borden, love sharon. Het zal best lekker zijn geweest, maar qua opmaak echt een klok en klepel situatie en die is enorm mislukt.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_143909044
quote:
0s.gif Op donderdag 28 augustus 2014 09:53 schreef Isabeau het volgende:
Wat een zooitje op de borden, love sharon. Het zal best lekker zijn geweest, maar qua opmaak echt een klok en klepel situatie en die is enorm mislukt.
Vind je? Ik vond het er juist wel goed uitzien. Zeker de desserts.
pi_143909672
Ik heb juist enkel op de desserts iets aan te merken qua borden. De rest ziet er prima uit, de desserts zien eruit alsof iemand er tegen aan is gestoten, of de boel heeft laten vallen.

(overigens, 93 euro voor 2 personen bij van der Valk, is het daar zo duur tegenwoordig?)
  donderdag 28 augustus 2014 @ 10:44:40 #120
62913 Blik
The one and Only!
pi_143909927
quote:
0s.gif Op donderdag 28 augustus 2014 10:32 schreef bear87 het volgende:
Ik heb juist enkel op de desserts iets aan te merken qua borden. De rest ziet er prima uit, de desserts zien eruit alsof iemand er tegen aan is gestoten, of de boel heeft laten vallen.

(overigens, 93 euro voor 2 personen bij van der Valk, is het daar zo duur tegenwoordig?)
Als je carpaccio, zalm en tweemaal black angus beef eet (m.u.v. carpaccio over het algemeen vrij duur), en dan nog 2 toetjes en wat drinken. Dan zit je er toch vrij snel aan
pi_143909988
Beste presentatie van Van der Valk die ik ooit heb gezien :o
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_143912282
Die toetjes vind ik er idd ook nogal rommelig uitzien. Er liggen zoveel losse bergjes en hoopjes en sausjes en poedertjes, niet mijn ding :N

Neemt niet weg dat t prima kan smaken natuurlijk ^O^
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  donderdag 28 augustus 2014 @ 12:25:09 #123
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_143912473
Ik mis de appelmoes met kers. -O-
edit: oh nee, zie dat die er toch bij zit op de hoofdgerechtenfoto. ;)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_143928133
quote:
0s.gif Op donderdag 28 augustus 2014 09:53 schreef Isabeau het volgende:
Wat een zooitje op de borden, love sharon. Het zal best lekker zijn geweest, maar qua opmaak echt een klok en klepel situatie en die is enorm mislukt.
Voor VDV maatstaven is dit haute cuisine opmaak en mensen die niet beter weten accepteren dat.
Maar onze meningen doen er niet echt toe als het Sharon & co maar gesmaakt heeft.

Gisteren weer eens De Engel bezocht na lange tijd. Niet teleurgesteld i.i.g.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 28-08-2014 20:21:09 ]
  zaterdag 30 augustus 2014 @ 00:49:43 #125
299894 love_sharon
Everybody wants a thrill
pi_143976623
Als ik naar van der Valk ga verwacht ik ook zeker geen haute cuisine, als ik dat wil ga ik wel naar een andere plek. Maar dat neemt voor mij niks af van het feit dat het gewoon goed was en dat dat ook gezegd mag worden. Dacht juist dat dit topic daarvoor was, van snackbar tot sterrentent :)
pi_143979519
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 augustus 2014 00:49 schreef love_sharon het volgende:
Als ik naar van der Valk ga verwacht ik ook zeker geen haute cuisine, als ik dat wil ga ik wel naar een andere plek. Maar dat neemt voor mij niks af van het feit dat het gewoon goed was en dat dat ook gezegd mag worden. Dacht juist dat dit topic daarvoor was, van snackbar tot sterrentent :)
Je hebt helemaal gelijk. Ik kom daar zo goed als nooit, maar vind het wel interessant om het eens te lezen en zien. En het kan veel en veel slechter, zeker in snelwegrestaurants. Maar dit is denk ik wel de top van VDV? ¤50,- pp is ook niet heel goedkoop natuurlijk, maar wel een normale prijs- kwaliteit -verhouding volgens mij.

[ Bericht 6% gewijzigd door NoCigar op 30-08-2014 02:43:46 ]
anonieme razernist
pi_144074026
Waar?
Restaurant Oker in Den Haag
Wanneer?
Zondag 31 augustus
Wat at je?
De kaart bestaat uit voor- en hoofdgerechten, maar alles wordt als een klein gerechtje geserveerd. De prijzen zijn dan ook voor kleine gerechten.
Uitzicht op de open keuken:


Voorgerechtje:


Vriendin en ik namen allebei de truffelrisotto met paddenstoelen, parmezaan en rucola. Dit op aanraden van vriendin want is ze helemaal weg van (ze was al 2x eerder geweest). Was wel echt een heel klein gerecht maar ook best zwaar. Ik geloof dat iemand anders het gerecht niet wilde want minuut na bestelling zagen we 2 borden op de uitgifte en ik zei nog tegen vriendin dat dat absoluut niet voor ons kon zijn. Nadat de kok 2x op de bel had gedrukt (personeel had het niet door geloof ik) kregen wij het... Desondanks was het toch nog gelukkig op een goede temperatuur.



Vriendin's 2e gerecht: Pannenkoekjes met gekonfijte eend, komkommer, bosui en hoisin saus.
Nadat ik een hapje van haar gerecht nam merkte ik op dat het gewoon zowat koud was :{. Gerecht werd teruggestuurd en we kregen een snel excuus. Nieuw gerecht was gelukkig wel warm. Lekker veel gekonfijte eend voor in de pannenkoekjes en het sausje zijn we allebei fan van :9.



Mijn 2e gerecht: Gebakken noordzeetong met frietjes, spinazie en warme remoulade.
Lekker gerecht, niet bijzonder. Spinazie was jammergenoeg niet op smaak. Zat geen peper, zout of kruiden (of heeeel weinig) in. Remoulade was ook niet warm maar dat vond ik niet erg. Die paar frietjes waren erg lekker. Volgens mij in eenden- of varkensvet gebakken. Daar had ik wel een kom van gewild maar dat kun je daar vast niet vragen :P.

Omdat we daarvoor ergens anders al een lekkere kop tomatensoep ophadden besloten we alleen nog voor een dessert te gaan.


Vriendin's dessert: Taartje van pure chocolade met mokka crème en pure chocolade-hazelnootroomijs.
Ze heeft gesmuld. Ik vond em machtig maar ik ben ook niet zo'n fan van chocoladetaart of mokka.



Mijn toetje! Cheesecake met frambozencoulis en chocolade-hazelnootroomijs. Was eigenlijk met champagneijs maar ik vroeg of ik een ander bolletje ijs mocht. Cheesecake was zacht, lekkere bodem en coulis. Ik hou van cheesecake O+. Om het ijs lagen lekkere krokante koekkruimels.

Impressie?
Heel gezellig restaurant en om 21u helemaal vol. Dat is best bijzonder voor een restaurant in Den Haag want ben daar vaak op zondag maar dan is alles snel leeg. Oker is een populair restaurant en de verlichting is precies goed. Collega's van mij zijn er helemaal lyrisch over en vriendin ook maar vandaag hadden ze geloof ik een mindere dag in de keuken en bediening. Ik dacht; zal wel een culisnob zijn maar vriendin vond het dit keer ook minder. Was niet zo erg dat we hebben geklaagd behalve die eend, want die was gewoon lauw tot koud, maar ik had hoge verwachtingen. Ook op Iens komen ze heel goed uit. Heb helaas net een mindere dag gehad denk ik. Desondanks was het zeker niet slecht en heb ik lekker gegeten. Risotto en cheesecake waren het lekkerst.

Kosten?
¤ 80,- incl. 2x Merlot, 3x fris en een kleine fooi.

Cijfer?
7
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  maandag 1 september 2014 @ 20:41:26 #128
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_144076558
Goede review, FFT en terecht dat jullie te koude gerechten hebben terug gestuurd.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_144151005

Recensie:



Waar?




restaurant De Engel.


Wat voor keuken?


vnl. Frans/Mediteraans


Bijzonder?


Jawel want de chef-kok kan vanwege zijn afkomst ook uitstekende typische mid-Duitse gerechten
op tafel produceren. Kwestie van op tijd aanvragen.


Wat at en dronk je?












Drank: Ruinart Brut! brut champagne.


Zou je er elke week gaan eten? Zo nee, wanneer wel,zo ja...


Ja hoor.Was er vorige week nog even.

Nog op of aanmerkingen?


Alles was op smaak,smaak-verhoudingen klopten en dus niets op aan te merken en andermaal
bewijst Lars- Litz zijn vakmanschap en liefde voor het eten.

Kosten?

Onbelangrijk omdat alles goed was en de chef-kok van mij de vrije hand kreeg en ik alleen maar
mijn voorkeur hoefde uit te spreken. Gelukkig had hij alles wat ik wilde in huis.

Cijfer?

8
/ 10

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 03-09-2014 21:48:30 ]
  woensdag 3 september 2014 @ 21:49:36 #130
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_144151134
Misschien ook handig om even te vermelden wat er op de foto's staat en wat het precies was?
Oesters?
Coquilles(??) met eendenlever?
Iets (vis??) in een groene schuimlaag?
Eend?
Kalfsvlees op een berg ????
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_144151507
Ik zie geen coquilles? Volgens mij zijn dat geroosterde stukjes brood met eendenleverkrullen.
Derde lijkt op garnalen/langoustines.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
  woensdag 3 september 2014 @ 21:58:23 #132
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_144151604
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 21:56 schreef Miauw_Zedong het volgende:
Ik zie geen coquilles? Volgens mij zijn dat geroosterde stukjes brood met eendenleverkrullen.
Derde lijkt op garnalen/langoustines.
Dat zou ook kunnen. Daarom zou het makkelijker zijn als de zoekplaatjes van commentaar werden voorzien. ;)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_144154029
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 21:56 schreef Miauw_Zedong het volgende:
Ik zie geen coquilles? Volgens mij zijn dat geroosterde stukjes brood met eendenleverkrullen.
Derde lijkt op garnalen/langoustines.
Nieuw topicpotentieel: welke ingrediënten zie je op deze foto? :+
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_144154261
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 22:59 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Nieuw topicpotentieel: welke ingrediënten zie je op deze foto? :+
En de uiteindelijke prijs niet te vergeten :+
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
pi_144161227
Waar? Restaurant Karakter in Rotterdam
Wanneer? Dinsdag 2 september
Wat at je?

Amuse van een huisgemaakte paté, rode uien compote en gekonfijte zilverui.


makreel in tomatenvinaigrette, octopus, crème van avocado, olijvencrumble, komkommer en tomaat.


hutspot gemaakt van pastinaak en wortel, siroop van wortel, coquille en Zeeuwse mosselen.


rouleaux en bitterbal van Kemperhoender, verschillende bereidingen van maïs en pompoen.


Een appeltaartje, crème van appel, hangop van rode biet, marshmallow van biet en rijstepap van gort met rozijntjes.

Impressie?
We mochten het nieuwe menu komen proberen. Ze werken bij Karakter altijd met een verrassingsmenu, je kunt je dieetwensen aangeven maar kan dus niet van een kaart kiezen. Vind ik eigenlijk altijd wel leuk. Maar deze keer had ik een beetje pech met één gerechtje.

De amuse was lekker. Al eet zo'n klein schaaltje enorm onhandig. Voorgerecht was mijn favoriete gerecht. Ben geen grote viseter, maar dit was wel het lekkerste visgerecht dat ik ooit op heb. De tomatenvinaigrette was echt onwijs lekker en de makreel was zo heerlijk zacht gegaard. Alleen voor dit gerecht zou ik al terug gaan

Tussengerecht was voor mij een tegenvaller. Prima klaargemaakt maar ik ben niet dol op wortel, coquille of mossel.

Hoofdgerecht was gewoon prima. Sprong er niet echt uit. De bloemetjes op elk gerecht begonnen me nu een beetje te vervelen. Voegt niet zoveel toe naar mijn mening.

Dessert was wel weer een leuke verrassing. Nog nooit rode biet in een dessert op en dat was er echt heerlijk in verwerkt.

Ze vertellen met enorm veel enthousiasme over het eten en de wijn, dat vind ik altijd wel leuk. O+ De wijn bij het hoofdgerecht was lekker maar eigenlijk een te sterkte rode wijn voor erbij. Wel de lekkerste rode wijn die ik ooit op heb. Een Hollandse wijn, de Reestlander rood.

Cijfer?
8/10
  donderdag 4 september 2014 @ 09:41:29 #136
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_144161299
Bij dat soort porties wil ik meer gangen, anders word ik niet zat
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_144228483
Daar vul ik net mijn holle kies mee.
pi_144228636
Alles bij elkaar is toch wel een mooie portie?
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  zaterdag 6 september 2014 @ 01:26:07 #139
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_144228789
Als je een 10-gangen menu bij Schultenhues nuttigt zijn het ook allemaal enorme porties?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_144232521
Ik vond het wel fijne porties, eigenlijk. Alles bij elkaar was het meer dan ik normaal zou eten.

Ik vond het juist wel een leerzame les voor mezelf. Vorig jaar kerst had ik een viergangen diner gemaakt waarbij mensen bij de 3de gang al stampvol zaten. :') Ik moet ook zulke porties aan gaan houden.
pi_144237315
Ik zie opeens in de reacties op jouw blog iemand staan die ik (persoonlijk) ken. :P
  Moderator / Miss SHO zaterdag 6 september 2014 @ 13:57:18 #142
22592 crew  Ole
pi_144237329
Zo'n veeg over het bord :X
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_144321092
Ja joh,dat doen ze al een tijdje in elke restaurant/brasserie waar je komt. Is tegenwoordig onderdeel van het standaard opmaken van een gerecht op een bord.

Ik moet er niets meer van hebben te samen met al die schuimpjes erbij.

quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 21:56 schreef Miauw_Zedong het volgende:
Ik zie geen coquilles? Volgens mij zijn dat geroosterde stukjes brood met eendenleverkrullen.
Derde lijkt op garnalen/langoustines.
U heeft een scherpe blik en de derde schotel bevat gamba's in een eigen gemaakte komkommersoep. Beiden warm. Ik kan helaas het topic niet meer editten anders had ik even de boel voorzien van een wat uitgebreid onderschrift.

quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 09:41 schreef Pietverdriet het volgende:
Bij dat soort porties wil ik meer gangen, anders word ik niet zat
:D _O-

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 08-09-2014 19:05:57 ]
pi_144398268
RECENSIE!

Waar?







Deli Tasty Rotterdam

Wat voor keuken?




Vietnamees dus.

Bijzonder?

Mwah..gewoon Vietnamees eethuisje zoals die behoort te zijn.

Wat at en dronk je?



Zou je er elke week gaan eten? Zo nee, wanneer wel,zo ja...

Elke dag zitten eten niet, maar i.c.m. andere Aziatische keukens (Kantonees of Thais)
een prima afwisseling gedurende de week.

Nog op of aanmerkingen?

Nou,niet echt en alles smaakte en bevatte die ingredienten die het behoorde te hebben
als het de traditionele Vietnamese keuken betreft en met de smaak zat het ook wel goed.

Kosten?


Eethuisje/deli niveau en dus waar voor je geld.

Cijfer?

8-
/ 10


Nawoord:


Let op als je te maken hebt met een negroide jongen met bril die achter de kassa staat om af te rekenen, want hij denkt al gauw dat als je teveel geld bijlegt om een afgerond bedrag terug te krijgen dat datgene wat jij bijlegt automatisch fooi is. :') Hoofdrekenen is dus niet zijn sterkste kant,uitgekookt zijn wel!

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 11-09-2014 02:08:18 ]
  woensdag 10 september 2014 @ 20:22:48 #145
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_144399579
En alweer mogen we niet weten wat je precies gegeten hebt?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_144399775
quote:
0s.gif Op woensdag 10 september 2014 20:22 schreef golfer het volgende:
En alweer mogen we niet weten wat je precies gegeten hebt?
Het staat gewoon in de tekst hoor :?
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_144399855
Ik vind het zo jammer dat je niet even vertelt wát je hebt gegeten :Y

De kaart beloerend zal dit de Pho Bo zijn, want geen zichtbare ballen :+ maar toch...
  woensdag 10 september 2014 @ 20:33:01 #148
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_144399959
quote:
0s.gif Op woensdag 10 september 2014 20:28 schreef Isabeau het volgende:

Het staat gewoon in de tekst hoor :?
Waar dan :?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_144399991
quote:
3s.gif Op woensdag 10 september 2014 19:42 schreef Iwanius het volgende:
RECENSIE!

Waar?

Deli Tasty Rotterdam

"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_144400017
Dat is waar, niet wat.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')