Moet ie zijn best maar doen geen tweede ster te halen. Anders moet er alweer een nieuw comcept bedacht worden.quote:Op maandag 25 augustus 2014 01:22 schreef golfer het volgende:
[..]
Hij heeft vorig jaar alweer en ster behaald met deze gastrobar.
Dat van oplichten of in mijn geval dat ik het niets vond en absoluut niets bijzonders had ik al bij de eerste hap van de friet en later de ene bitterbal. Als je de foto neemt met alles erop,zo heb ik het ook achtergelaten toen ik wegliep. Alleen het glas met de rum was leeg.quote:Op zondag 24 augustus 2014 20:08 schreef FutureFairytale het volgende:
Iwanius, volgens mij ben je opgelicht en is het gewoon Aviko en Kwekkeboom.
Zo ziet het er nml wel precies uit. No way dat dit verse frieten zijn.
Dubbele [img] [/img] tags.quote:Op woensdag 27 augustus 2014 11:37 schreef Radobe het volgende:
geen idee waarom het niet lukt met de foto's
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
dank!quote:Op woensdag 27 augustus 2014 11:47 schreef silverhill het volgende:
[..]
Dubbele [ [url= ]afbeelding[/url] ] tags.
quote] Op woensdag 27 augustus 2014 11:47 schreef mascara-klodder het volgende:
Je moet volgens mij de [IMG] weghalen. Alleen die met kleine letters gebruiken
Of juist andersom
Probeer het even met een foto.
Werd dat zo geserveerd of had je tafelgenoot er al van gegeten toen je de foto maakte?quote:
Er was nog niet van gegeten maar de balsamicoazijn mist hier nog.quote:Op woensdag 27 augustus 2014 12:06 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Werd dat zo geserveerd of had je tafelgenoot er al van gegeten toen je de foto maakte?
Niet dat het me niet lekker lijkt, maar het ziet er niet uit zo!
Het was ook echt lekker!quote:
Ik dacht hetzelfde. Maar qua opmaak vind ik eigenlijk alle hoofdgerechten er niet echt lekker uitzien.quote:Op woensdag 27 augustus 2014 12:06 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Werd dat zo geserveerd of had je tafelgenoot er al van gegeten toen je de foto maakte?
Niet dat het me niet lekker lijkt, maar het ziet er niet uit zo!
Op de huid verbrande zeebaarsfilet lijkt me ook niet lekker. Kok wist niet hoe hij/zij het krokant gebakken moest krijgen?quote:Op woensdag 27 augustus 2014 11:37 schreef Radobe het volgende:
.
tafelgenoot:
[ afbeelding ]
zeebaarsfilet met gestoofde bleekselderij en tomaat en tomatenbouillon
Geen idee, tafelgenoot vond het lekker en zeker niet verbrand, anders had ze het niet opgegeten.quote:Op donderdag 28 augustus 2014 01:10 schreef golfer het volgende:
[..]
Op de huid verbrande zeebaarsfilet lijkt me ook niet lekker. Kok wist niet hoe hij/zij het krokant gebakken moest krijgen?
Vind je? Ik vond het er juist wel goed uitzien. Zeker de desserts.quote:Op donderdag 28 augustus 2014 09:53 schreef Isabeau het volgende:
Wat een zooitje op de borden, love sharon. Het zal best lekker zijn geweest, maar qua opmaak echt een klok en klepel situatie en die is enorm mislukt.
Als je carpaccio, zalm en tweemaal black angus beef eet (m.u.v. carpaccio over het algemeen vrij duur), en dan nog 2 toetjes en wat drinken. Dan zit je er toch vrij snel aanquote:Op donderdag 28 augustus 2014 10:32 schreef bear87 het volgende:
Ik heb juist enkel op de desserts iets aan te merken qua borden. De rest ziet er prima uit, de desserts zien eruit alsof iemand er tegen aan is gestoten, of de boel heeft laten vallen.
(overigens, 93 euro voor 2 personen bij van der Valk, is het daar zo duur tegenwoordig?)
Voor VDV maatstaven is dit haute cuisine opmaak en mensen die niet beter weten accepteren dat.quote:Op donderdag 28 augustus 2014 09:53 schreef Isabeau het volgende:
Wat een zooitje op de borden, love sharon. Het zal best lekker zijn geweest, maar qua opmaak echt een klok en klepel situatie en die is enorm mislukt.
Je hebt helemaal gelijk. Ik kom daar zo goed als nooit, maar vind het wel interessant om het eens te lezen en zien. En het kan veel en veel slechter, zeker in snelwegrestaurants. Maar dit is denk ik wel de top van VDV? ¤50,- pp is ook niet heel goedkoop natuurlijk, maar wel een normale prijs- kwaliteit -verhouding volgens mij.quote:Op zaterdag 30 augustus 2014 00:49 schreef love_sharon het volgende:
Als ik naar van der Valk ga verwacht ik ook zeker geen haute cuisine, als ik dat wil ga ik wel naar een andere plek. Maar dat neemt voor mij niks af van het feit dat het gewoon goed was en dat dat ook gezegd mag worden. Dacht juist dat dit topic daarvoor was, van snackbar tot sterrentent
Dat zou ook kunnen. Daarom zou het makkelijker zijn als de zoekplaatjes van commentaar werden voorzien.quote:Op woensdag 3 september 2014 21:56 schreef Miauw_Zedong het volgende:
Ik zie geen coquilles? Volgens mij zijn dat geroosterde stukjes brood met eendenleverkrullen.
Derde lijkt op garnalen/langoustines.
Nieuw topicpotentieel: welke ingrediënten zie je op deze foto?quote:Op woensdag 3 september 2014 21:56 schreef Miauw_Zedong het volgende:
Ik zie geen coquilles? Volgens mij zijn dat geroosterde stukjes brood met eendenleverkrullen.
Derde lijkt op garnalen/langoustines.
En de uiteindelijke prijs niet te vergetenquote:Op woensdag 3 september 2014 22:59 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Nieuw topicpotentieel: welke ingrediënten zie je op deze foto?
U heeft een scherpe blik en de derde schotel bevat gamba's in een eigen gemaakte komkommersoep. Beiden warm. Ik kan helaas het topic niet meer editten anders had ik even de boel voorzien van een wat uitgebreid onderschrift.quote:Op woensdag 3 september 2014 21:56 schreef Miauw_Zedong het volgende:
Ik zie geen coquilles? Volgens mij zijn dat geroosterde stukjes brood met eendenleverkrullen.
Derde lijkt op garnalen/langoustines.
quote:Op donderdag 4 september 2014 09:41 schreef Pietverdriet het volgende:
Bij dat soort porties wil ik meer gangen, anders word ik niet zat
Het staat gewoon in de tekst hoorquote:Op woensdag 10 september 2014 20:22 schreef golfer het volgende:
En alweer mogen we niet weten wat je precies gegeten hebt?
Waar danquote:
quote:Op woensdag 10 september 2014 19:42 schreef Iwanius het volgende:
RECENSIE!
Waar?
Deli Tasty Rotterdam
Dat is waar.quote:
En ook weer zo heerlijk mysterieus over de kosten...quote:Op woensdag 10 september 2014 20:22 schreef golfer het volgende:
En alweer mogen we niet weten wat je precies gegeten hebt?
Staat gewoon op de kaart?quote:Op woensdag 10 september 2014 23:13 schreef Blik het volgende:
[..]
En ook weer zo heerlijk mysterieus over de kosten...
Dan hoeven we er ook niet zo geheimzinnig over te doenquote:Op woensdag 10 september 2014 23:58 schreef Mint_Clansell het volgende:
[..]
Staat gewoon op de kaart?
Eens. Ik snap ook niet wat het probleem met Iwanius zijn post is.quote:Op donderdag 11 september 2014 18:21 schreef minilot het volgende:
Huh?! Vanwaar het gepiep? Er staat toch een cirkeltje om wat -ie had genomen op de menukaart, en ook exact wat de prijs ervan was?
Dit is echt zeuren om het zeuren hoor jongens!
Iwanius, dank voor de review! Liep er laatst langs en als dat nog eens gebeurt weet ik dat het een prima plek is om een snelle hap te halen.
Dat cirkeltje had ik de eerste drie keer ook overheen gekeken. Dus zo vreemd vond ik de opmerking niet.quote:Op donderdag 11 september 2014 18:21 schreef minilot het volgende:
Huh?! Vanwaar het gepiep? Er staat toch een cirkeltje om wat -ie had genomen op de menukaart, en ook exact wat de prijs ervan was?
Dit is echt zeuren om het zeuren hoor jongens!
Iwanius, dank voor de review! Liep er laatst langs en als dat nog eens gebeurt weet ik dat het een prima plek is om een snelle hap te halen.
Cool, die kruiden zo apart erbij!quote:
Dat hoort toch?? Of althans, dat doen ze bij Vivu ookquote:Op zondag 14 september 2014 14:13 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Cool, die kruiden zo apart erbij!
Ik heb het idd ook nooit anders gezien bij phoquote:Op zondag 14 september 2014 15:17 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Dat hoort toch?? Of althans, dat doen ze bij Vivu ook
Het zal je niet verbazen, maar in Vietnam wordt het overal zo geserveerd.quote:Op zondag 14 september 2014 15:31 schreef Miauw_Zedong het volgende:
[..]
Ik heb het idd ook nooit anders gezien bij pho
Pho bi?quote:Op zondag 14 september 2014 15:36 schreef RobinOok het volgende:
Ooooh, dat zou eigenlijk best eens kunnen ja.
Hihi, valt helemaal niet op dat ik niet van de pho ben hè? *grin*
Meer meer meer, ik wil ze best lezen.quote:Op woensdag 16 juli 2014 17:11 schreef Iwanius het volgende:
Simpel: Eten zoals ik dat noem "parfumeren" een mooi verhaal erbij houden en zorgen dat je een horeca-toko hebt die bekend voorkomt qua aankleding en assortiment!
En uiteraard misbruik maken van het gegeven dat de gemiddelde landgenoot niet weet wat echte smaken zijn en alles wel best vinden zolang het maar een beetje bekend voorkomt in hun eigen smaakwereldje.
Wil je mijn 'vernietigende'ervaringen lezen over de andere "Mijn Tent is Top"zaken die er toen of nu nog zijn? Heb ze nog ergens in archief liggen. Je wordt er niet vrolijk van en daarom zijn ook 99% van al die horeca-zaken die aan dit soort realityprogramma's meededen nu weg of in een andere opzet doorgegaan.Tot zover de geloofwaardigheid van Herman Den Blijker als "problemsolver"op dit niveau.
Het is gewoon een showtje made for tv zoals met al die programma's die zich als "serieus/echt"betitelen.
Zijn er uberhaupt nog restaurants open van MTIT ?quote:Op zondag 14 september 2014 17:48 schreef icloud het volgende:
[..]
Meer meer meer, ik wil ze best lezen.
Veel van die zaken zijn eigenwijs en gaan het van loop van tijd weer anders dien.
Herman heeft trouwens al heel vaak uitgelegd dat hij geen probleemoplosser is maar de gene met de tips en ervaring, het resultaat word bepaald door hoe de eigenaar dat oppakt en vol houd.
Alle winnaars met uitzondering van coquillequote:Op zondag 14 september 2014 18:21 schreef Cinderella_Man het volgende:
[..]
Zijn er uberhaupt nog restaurants open van MTIT ?
Valt nog niet tegen.quote:Op zondag 14 september 2014 18:32 schreef icloud het volgende:
[..]
Alle winnaars met uitzondering van coquille
En niet winnaars die nog over zijn :
Doozo
Brasserie suisse(overgenomen)
Moodzo
Het probleem met het programma was dat mensen het geld van heiniken uitgaven aan een peperdure zaak maar geen besef van de gevolgen.
Bij de meeste wel.quote:Op zondag 14 september 2014 19:05 schreef Cinderella_Man het volgende:
[..]
Valt nog niet tegen.
Kun je er ook nog een beetje fatsoenlijk eten?
Wat hebben an der valk en down to earth restaurant gangers met elkaar gemeen?quote:Op zondag 14 september 2014 19:12 schreef icloud het volgende:
De restaurants leveren geen voedsel voor mensen uit dit topic maar richten zich echt op het van der valk/down to earth restaurant gangers
Veel, redelijke gerechten voor een relatief lage prijs, geen hoogstaande gerechten geen poespasquote:Op zondag 14 september 2014 19:14 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Wat hebben an der valk en down to earth restaurant gangers met elkaar gemeen?
Moodz is echt niet de moeite waard; we waren er laatst, maar het viel echt tegen. Erg simpele gerechten die ik thuis ook lekkerder kan maken, voor teveel geld.quote:Op zondag 14 september 2014 19:05 schreef Cinderella_Man het volgende:
[..]
Valt nog niet tegen.
Kun je er ook nog een beetje fatsoenlijk eten?
Dat is een beetje het handelsmerk van die kale, voor een goede prijs een prakkie, simpel Hollandse gerechten, dat is wat hij altijd adviseert als hij het niet meer weet.Werkt altijd als je het goed doet.quote:Op zondag 14 september 2014 21:41 schreef SaskiaR het volgende:
Moodz is echt niet de moeite waard; we waren er laatst, maar het viel echt tegen. Erg simpele gerechten die ik thuis ook lekkerder kan maken, voor teveel geld.
Wolvega? dat kan ik me niet voorstellen.quote:Op zondag 14 september 2014 22:09 schreef Pap89 het volgende:
Van der Valk Vianen en Houten (hoewel niets bijzonders) altijd goed te eten, maar die bij Blijdorp of in Friesland(?) was het aanzienlijk een stuk minder.
Ben gek op Aziatische soepen, ken er niet veel, maar eet altijd deze als ik in Amsterdam ben (noodlesoep met crispy spek en garnalenballen)quote:Op woensdag 10 september 2014 19:42 schreef Iwanius het volgende:
RECENSIE!
Waar?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Deli Tasty Rotterdam
Wat voor keuken?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Vietnamees dus.
Bijzonder?
Mwah..gewoon Vietnamees eethuisje zoals die behoort te zijn.
Wat at en dronk je?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Zou je er elke week gaan eten? Zo nee, wanneer wel,zo ja...
Elke dag zitten eten niet, maar i.c.m. andere Aziatische keukens (Kantonees of Thais)
een prima afwisseling gedurende de week.
Nog op of aanmerkingen?
Nou,niet echt en alles smaakte en bevatte die ingredienten die het behoorde te hebben
als het de traditionele Vietnamese keuken betreft en met de smaak zat het ook wel goed.
Kosten?
Eethuisje/deli niveau en dus waar voor je geld.
Cijfer?
8- / 10
Nawoord:
Let op als je te maken hebt met een negroide jongen met bril die achter de kassa staat om af te rekenen, want hij denkt al gauw dat als je teveel geld bijlegt om een afgerond bedrag terug te krijgen dat datgene wat jij bijlegt automatisch fooi is. Hoofdrekenen is dus niet zijn sterkste kant,uitgekookt zijn wel!
Amper en op 1 hand (als ik mij niet vergis) te tellen.quote:Op zondag 14 september 2014 18:21 schreef Cinderella_Man het volgende:
Zijn er uberhaupt nog restaurants open van MTIT ?
• Dat CUL snobisme ze wildvreemd is?quote:Op zondag 14 september 2014 19:14 schreef Pietverdriet het volgende:
Wat hebben an der valk en down to earth restaurant gangers met elkaar gemeen?
Kun je nagaan hoeveel vooruitgang met heeft geboekt zoveel jaar na mijn eerste recensie toen men nog zelfs meedeed met dat programma Mijn Tent is Flop eeh...top.quote:Op zondag 14 september 2014 21:41 schreef SaskiaR het volgende:
Moodz is echt niet de moeite waard; we waren er laatst, maar het viel echt tegen. Erg simpele gerechten die ik thuis ook lekkerder kan maken, voor teveel geld.
Dat is de vd Valk bezoeker.quote:Op maandag 15 september 2014 03:27 schreef Iwanius het volgende:
• Dat CUL snobisme ze wildvreemd is?
• Dat is toch geen smaak hebben en alles al snel "lekker"vinden en vertrouwd.
• Dat ze altijd een "kers"op de taart willen (in dit geval op hun appelmoes )
Elk land krijgt de horeca die het verdient, cq wat de markt daar vraagt.quote:Op woensdag 17 september 2014 15:19 schreef Iwanius het volgende:
Ach so. bedoelde je. Je hebt helemaal gelijk.
Daarom ben ik ook jaloers op zij die in steden als Lyon (FR) of in het Zuiden of midden van Duitsland wonen als het om goed en lekker (en simpel) eten gaat. In dat op zich vind ik het in Nederland maar erg karig,te duur voor wat ze geven en vaak ook weinig bijzonders als in "is gewoon voortgeborduurd op een reeds bestaand gerecht."en het vervolgens met een kleine twist weer voor de hoofdprijs zien te verkopen.
Echte passie is er nauwelijks wel gespeelde passie voor lekker koken.(zolang het maar fiks geld oplevert)
Een stomme vraag misschien, maar kan je in Nederland eigenlijk ergens een fatsoenlijk AVGtje krijgen? In Duitsland, Zwitserland, Spanje; Rusland etc. kan je overal vrij makkelijk hun variant van de/het AVG krijgen. In Nederland zou ik niet weten waar ik naartoe moet.quote:Op woensdag 17 september 2014 15:19 schreef Iwanius het volgende:
Ach so. bedoelde je. Je hebt helemaal gelijk.
Daarom ben ik ook jaloers op zij die in steden als Lyon (FR) of in het Zuiden of midden van Duitsland wonen als het om goed en lekker (en simpel) eten gaat. In dat op zich vind ik het in Nederland maar erg karig,te duur voor wat ze geven en vaak ook weinig bijzonders als in "is gewoon voortgeborduurd op een reeds bestaand gerecht."en het vervolgens met een kleine twist weer voor de hoofdprijs zien te verkopen.
Echte passie is er nauwelijks wel gespeelde passie voor lekker koken.(zolang het maar fiks geld oplevert)
Bij ons in de buurt heb je een restaurant met allemaal AVG gerechten. Vooraf groentesoep of garnalencocktail e.d., hoofdgerechten zijn half haantje, gehaktbal, schnitzel etc. Geserveerd met gekookte aardappelen, aardappelkroketjes, warme groenten en salade. En appelmoes met een kersje . En het is niet eens Van der Valk .quote:Op woensdag 17 september 2014 16:32 schreef Bramito het volgende:
[..]
Een stomme vraag misschien, maar kan je in Nederland eigenlijk ergens een fatsoenlijk AVGtje krijgen? In Duitsland, Zwitserland, Spanje; Rusland etc. kan je overal vrij makkelijk hun variant van de/het AVG krijgen. In Nederland zou ik niet weten waar ik naartoe moet.
In Rotterdam moet je zijn voor moedersmaal zoals ik dat noem:quote:Op woensdag 17 september 2014 17:15 schreef Bramito het volgende:
Het bestaat dus wel, dat had ik eigenlijk niet gedacht.
Piet begrijpt Bramito.quote:Op woensdag 17 september 2014 17:19 schreef Pietverdriet het volgende:
Als je gedwongen veel buiten de deur eet snak je naar een restaurant waar ze hachee met rode kool en bloemige aardappels, zuurkool met worst of hutspot met klapstuk serveren. Heb regelmatig deals gesloten met hotelmanagers dat ik de personeelsmaaltijd kreeg ipv weer het typische restaurantvoer te moeten eten
Dat is een keer lekker, maar niet iedere avond.quote:Op woensdag 17 september 2014 17:22 schreef Iwanius het volgende:
Anderzijds zit jij in Duitsland en gedachte al van een stevig bord met onderstaande doet mij al watertanden.
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |