Dat ziet er niet lekker uitquote:Op zaterdag 20 september 2014 22:07 schreef Iwanius het volgende:
Wil je mijn recensie lezen toen ik er was en waarom ik FRED net zo als FG in de ban heb gedaan?(ondanks dat de redenen hemelsbreed verschillen)
Of wil je het zelf ervaren allemaal... Bedoel het eten is allemaal prima in smaak en opmaak maar gewoon Frans georienteerd zoals zoveel van dit soort zaken zijn en voor mij absoluut niet spannend als in "smaakbeleving". Iets dat ik altijd wel bij FG/Ivy had!
Dan vind ik de Zwethheul ( i.v.g met FRED) een graadje beter in zowel opmaak als in smaak-verhoudingen.. Enige bezwaar wat ik tegen De Zwetheul heb is dat hij way overpriced is. en het personeel te dwingend is om je de duurste gerechten aan te smeren. Ja,aan te smeren als in "pushen."
Hun wc is wel kunstig gedaan d.w.z. de kraan! Maar verder de aankleding standaard met veel glas waardoor het allemaal erg steriel in mijn ogen aandoet..Moet je van houden. Ik vind al en al FRED te kitscherig qua aankleding en daar ben ik niet zo van eigenlijk. Hieronder 2 foto's van de wc's van FRED en FG.
[ afbeelding ]
vs
[ afbeelding ]
quote:Op vrijdag 19 september 2014 14:26 schreef Blik het volgende:
Perfect als je een keer wat anders wilt eten dan het standaard restaurant-eten, dat soort tenten mis ik soms nog wel eens in Nederland. Heb je nog foto's van het eten (via Facebook)?
Dat zijn de wc's van beide restaurantsquote:
Nu is hij iets lichter en nóg waziger? Vind de originele foto er beter uitzien.quote:Op maandag 22 september 2014 18:18 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Ik heb je foto wat opgefleurd...
MAAR zie ik nu een uitsmijter of zo want je schrijft wel over een Duitse toko en zo maar ik zie niet echt typische Duitse gerechten. Eerder een standaard Hollandse uitsmijter met kaas en ergens ver iets met zuurkool uit een pak en links achter het wijnglas een eiersalade gerecht?
[..]
Dat zijn de wc's van beide restaurants
Uitsmijter? Ik dacht dat het een snitzel was met een shitload aan kaas. Je hebt de foto er trouwens niet beter op gemaakt.quote:Op maandag 22 september 2014 18:18 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Ik heb je foto wat opgefleurd...
MAAR zie ik nu een uitsmijter of zo want je schrijft wel over een Duitse toko en zo maar ik zie niet echt typische Duitse gerechten. Eerder een standaard Hollandse uitsmijter met kaas en ergens ver iets met zuurkool uit een pak en links achter het wijnglas een eiersalade gerecht?
Kraftschnitzelquote:Op maandag 22 september 2014 18:32 schreef Myraela het volgende:
[..]
Uitsmijter? Ik dacht dat het een snitzel was met een shitload aan kaas. Je hebt de foto er trouwens niet beter op gemaakt.
Foto was ook verder moeilijk te verbeteren.quote:Op maandag 22 september 2014 18:32 schreef Myraela het volgende:
Uitsmijter? Ik dacht dat het een snitzel was met een shitload aan kaas. Je hebt de foto er trouwens niet beter op gemaakt.
Duidelijk schnitzel hoor (anders wel een beetje maf dun plakje brood als het een uitsmijter was )quote:Op maandag 22 september 2014 19:10 schreef Ole het volgende:
Kraftschnitzel
Met Bratkartoffeln, Sauerkraut en Kartoffelsalat. Lijkt me best Duits.
De kaart is ook simpel.
Volgende keer Schweinshaxe. ivm Oktoberfesten.
Eensch!quote:Op donderdag 25 september 2014 10:16 schreef Myraela het volgende:
Ik vind de sfeer bij O'pazzo geweldig. Prachtige inrichting
Daar lijkt het wel op. Maar dat was de mascarpone.quote:Op donderdag 25 september 2014 10:18 schreef Selestha het volgende:
Zie ik nou mayonaise op die pizza?
Aha ok nu ben ik gerustgesteld Dan ziet het er goed uitquote:Op donderdag 25 september 2014 10:44 schreef Myraela het volgende:
[..]
Daar lijkt het wel op. Maar dat was de mascarpone.
Vlak na de opening en gedurende dat jaar was de zaak veel beter op zowel culinair gebied als aankleding. Ik heb het culinair dan over het restaurant gedeelte en bijbehorende kaart en wijnkelder en het pizza gedeelte.quote:
Maar Gusto heeft wel voortreffelijke traditioneel en authentieke Italiaanse bereiding van zijn gerechten.quote:Op donderdag 25 september 2014 21:44 schreef RobinOok het volgende:
Vreetschuur of niet, de sfeer is er fijn.
Zelfs als er een blaag rondjes loopt te rennen.
Gusto heeft die sfeer niet.
Bij mij niet, want ik hou niet van Italiaans eten.quote:Op donderdag 25 september 2014 22:29 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Maar Gusto heeft wel voortreffelijke traditioneel en authentieke Italiaanse bereiding van zijn gerechten.
En dat telt bij mij!
Godsodeju. Andere jaren aten we hier regelmatig, vooral in de zomer. Perfect was het daar, maar dit ziet er niet uit als dat ik daar fijn kan eten. Kan me niet voorstellen dat "buitenzitjes" onder een trap dat beter maken. Wat willen ze nou, een restaurant of een cafe?quote:Op donderdag 25 september 2014 22:29 schreef Iwanius het volgende:
[..]
(zie je niet op de foto maar er zijn ook van buitenzitjes,links en rechtsonder vd trap)
Een circus in een tent, dat zie je tochquote:Op donderdag 25 september 2014 22:46 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Godsodeju. Andere jaren aten we hier regelmatig, vooral in de zomer. Perfect was het daar, maar dit ziet er niet uit als dat ik daar fijn kan eten. Kan me niet voorstellen dat "buitenzitjes" onder een trap dat beter maken. Wat willen ze nou, een restaurant of een cafe?
Pardon... Elke keuken heeft wel iets wat je lekker vindt.quote:Op donderdag 25 september 2014 22:40 schreef RobinOok het volgende:
Bij mij niet, want ik hou niet van Italiaans eten.
O'Pazzo vind ik verre van mooi. Heb ze fraaier gezien. Ik vind het een veredelde brasserie dat nu een middelmatige zaak is geworden op alle vlakken. Zelfs die kelder beneden als je naar de wc loopt met die tralies waarachter de wijn ligt opgeslagen vind ik al simpeltjes. Klooster opzet noem ik het altijd.quote:Ook wel erg goed hoor, maar hoe dan ook ging dit over sfeer en ik vind O'pazzo gewoon een mooi, fijn, ruim restaurant met prettige sfeer. Ik eet niet graag op straat.
Hoe was het dan indertijd voor de verbouwing?quote:Op donderdag 25 september 2014 22:46 schreef RobinOok het volgende:
Godsodeju. Andere jaren aten we hier regelmatig, vooral in de zomer. Perfect was het daar, maar dit ziet er niet uit als dat ik daar fijn kan eten.
Gewoon een buitenterras waar...(en nou komtie) eetgekken zoals ik die van dikke pafferts kunnen opsteken en goede maaltijden en bubbels daar kunnen nuttigen zonder door anti-rook nazi's te worden lastigevallen. Tenminste dat zei de directeur van het Hotel tegen mij toen hij mij een tour gaf en nog vroeg of ik even "hallo"wilde zeggen tegen Erik van der Loo die toevallig er ook was.quote:Kan me niet voorstellen dat "buitenzitjes" onder een trap dat beter maken. Wat willen ze nou, een restaurant of een cafe?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |