FOK!forum / Gaming / [MW2 SC #519] Nieuwe nano-sim voor je BlackberryIpodDitDat
Rossdalevrijdag 20 juni 2014 @ 09:05
eXRCM.png

SPOILER: kijken op eigen risico
Stoma in de kelder
4345.jpg

Teun
mens-ugg-boots.jpg

Pierre
image16.jpg

Michhas
2004nk6.jpg

Tauch
landing-men.jpg

Stoma
typicalyanks.jpg

Soldmayor
topic.php?bb_attachments=47360&bbat=3367&inline

Pringles
126779210_d3dbb43baa.jpg

Rossdale
article-1082623-0256FC1B000005DC-530_224x423.jpg

Natte Bob
male_ugg.jpg

Betsy
ugg-222.jpg

Nicklas
ugg-man.jpg

Pringles
swag-fail-blue-uggs.jpg

Mainframes
uggs-man-robertson-swaggahottie.jpg

Bozz
tumblr_lb9v31E5E91qzhtsho1_400.jpg

Parvus
f38e3_ORIG-P1020722.jpg

Frankii
VERT_Mens%20Classichighres.jpg

Doopstah
men-in-ugg-3.jpg

dreamzk
ricky-martin-tears-of-joy-05.jpg

Fsmxi
011210_uggs.jpg

Stef
iloveyouman2_wideweb__470x30801.jpg

Tams en incognito Rossdale
pink%2520uggs%2520with%2520miniskirt.jpg
cNEpQ.jpg
KJuTT.jpg

SPOILER: De verhalen van Niels de Opperdinges
Al vanaf de verre oudheid stond Niels bekend als een echte man. Niet voor een kleintje vervaard, zien we hem op de oudste foto die bekend is van hem.

history-of-bowling-1.jpg

In deze tijd was het al bekend dat Niels zo stoer was, dat hij ronde steenballen uitpoepte, zoals we hierboven zien. Waarom? Omdat hij rotsen at. Dagelijks. U bent bekend met de Pyreneeën? Ik denk dat U zich kan voorstellen hoeveel honger Niels had. Maar laten we eens verder gaan naar de recentere geschiedenis. We schuiven een aantal duizend jaar op en komen Niels ineens in een andere gedaante tegen...

ambiorix.jpg

Ach, kijk hem toch eens staan. Een brok mannelijkheid. Uitpuilende buikspieren en een magnifieke snorpartij. Zijn bijl losjes in zijn hand om af en toe de restjes eten tussen zijn tanden uit te pulken en zijn nagels bij te werken. Legende, die Niels.

Ik weet nog goed dat op een dag ons dorp werd aangevallen via zee. Een armada van Romeinen die ons probeerden te belegeren. Niels was net klaar met het verorberen van 16 kilo vlees, zijn dagelijkse routine voordat hij een middagdutje ging doen. Geirriteerd keek hij op en zei:

This-Is-Sparta-Kick.jpg

"Hallo, wat hier gaande vrinden?"

Bevend van angst legden we uit dat we belegerd werden door Romeinen. Zijn reactie hierop werd wereldberoemd, geciteerd door duizenden geschiedschrijvers overal ter wereld:

300_sparta.jpg

"GIJ BLIJFT GODVERDOMME"

300.jpg

"UIT ONS DORP WEG JA?!?"

Gerard-Butler-This-Is-Sparta.jpg

"OF MOET IK EVEN NAAR JE TOE KOMEN!?!?"

Helaas, de Romeinen waren niet onder de indruk. De armada naderde onze kust, en er moest snel iets gebeuren. Met zijn bovenmatige intellect ontwikkelde Niels toen een enteringstechniek voor schepen, ongeëvenaard voor die tijd. Met zijn perfecte lichaam, elke ochtend gewassen in kokend lood, zijn haardos gekamd met een riek, zijn tanden gebleekt met waterstofperoxide, zijn nagels gehard met puur diamant, zijn schoenen gemaakt van het mooiste marmer (dat was zwaarder, training, je kent het wel). zwaaide hij zichzelf vanaf een schip richting de belager. Hierbij vond hij toevallig de dubbel-360-backheel-kick uit. Deze bleek erg effectief te zijn, zoals we hier kunnen zijn op het volgende plaatje.

2ebhegz.jpg

Bij de rode pijl zien we hoe Niels aan komt vliegen met de dubbele-360-backheel-kick. De andere dorpsbewoners achter hem staan nog een beetje te beven van angst. Wat er volgde laat zich makkelijk raden:

11rx3q1.jpg

Als een sloopkogel bewoog Niels van schip tot schip. Hier zien we hoe hij zijn vuuradem loslaat op de schepen. Door middel van een vernuftig buizensysteem hoefde hij maar een keer goed uit te ademen om een vuurzee te creëren waar de Vesuvius nog bij verbleekte.
De rest van de schepen werd ook in brand gestoken en zo werd de zeeslag eigenhandig door Niels gewonnen.

2le2e8h.png

Hier zien we Niels trots zegevieren, nadat hij met zijn vuuradem de complete Romeinse armada in de as had gelegd. Het dorp was weer veilig, maar voor hoe lang?

Hierna besloot Niels het een tijdje rustig aan te doen en hij trok zich terug in zijn buitenverblijf in donker Germania. Hier leefde hij als een simpele houthakker. Het grote verschil met andere houthakkers was dat hij bomen velde met zijn tanden, in plaats van een bijl. Gaandeweg bouwde hij hier met zijn 10 vrouwen een grote stam, waarvan het wapen een gespierde bever was met messcherpe tanden, met daarnaast een omgevallen boom.

Maar helaas, zoals aan alles, kwam ook hieraan een eind. Die vervelende Romeinen kwamen weer, en Niels trok ten strijde met zijn zoons en kleinzoons, wier getallen ondertussen in de tienduizenden liepen.

Na een schermutseling, waarbij Niels eigenhandig de voorhoede van het Romeinse leger een afstraffing gaf, hier te zien:

rome-total-war-2-teutoburg-foresttotal-war--rome-2s-battle-of-teutoburg-forest-puts-players-on-the-lmize18x.jpg

kwam het tot een veldslag in het Teutoburger woud. Niels voerde zelf de voorhoede aan samen met zijn oudste zoon Luca, die het bevel voerde over de Berserkers. Niels' meest reusachtige kinderen, gehard door het vellen van bomen, het looien van leer, het buigen van staal en het verwoesten van omliggende dorpen. Allen over 7 voet groot, sterk als beren, getooid in wolvenhuiden en vergezeld door woeste honden gingen ze vanuit een hinderlaag de Romeinse slagformatie te lijf.

Total-War-Rome-II-PC-Battle-of-Teutoburg-Forest-Trailer-Announcement-Screenshot-4.jpg

Uiteraard hadden de Romeinen geen schijn van kans. Op een gegeven moment voegden Niels en Luca zich bij zijn kleinzoons, de kern van het leger, 30000 man sterk. Hier werd de beslissende klap aangebracht, waarbij Niels en Luca, getooid met gevleugelde helmen, te paard de charge aanvoerden.

Otto_Albert_Koch_Varusschlacht_1909.jpg

Hierna was het snel gedaan. De Romeinen, bang voor de toorn van Niels zijn hierna nooit meer gezien boven de Rijn. En Niels besloot om weg te gaan uit Germania. Luca heeft nog 130 jaar over de stam van de Stalen Bevers geregeerd, voordat hij stierf. Hij werd ongewoon oud.

Wat er van Niels is geworden vraagt u? Dat leest u in het volgende verhaal.

Tja, wat was er eigenlijk geworden van Niels? De geschiedenisboeken zijn een tijd lang stil over hem. Wel weten we dat sinds eeuwen de nazaten van Luca nu in Germania vredig en voortvarend hun leven leefden. Tenminste, dat vertelt dit oude manuscript ons, ooit gevonden in de graftombe van Richard Leeuwenhart.

AM%20748-2v.jpg

Ze leefden voortvarend dankzij Niels en zijn heldendaden. Weinigen wisten dat Niels inmiddels was vertrokken naar Magna Frisia, het huidige Friesland. Hij leefde daar een hard maar eerlijk bestaan, leerde en sprak de taal van de dieren en leefde in kleine hutjes, nauwelijks groot genoeg om zijn immens gespierde torso te herbergen, zoals te zien hieronder.

Flag_Fen_Iron_Age_Hut.jpg

De legende gaat verder in het kleine stadje Mebreghtrwyyen. Hier leefde Niels gewoon het leven, totdat de lokale smid getroffen werd door de vogelgriep. De legende gaat dat Niels het shirt van de smid aantrok, handig herkenbaar aan de letter S voor Smid, en het werk van de smid voortzette door met zijn blote handen staal te buigen. In die tijd had de bakker een shirt met de letter B, de visser een shirt met de letter V etcetera, zodat iedereen goed herkenbaar was. De volgende foto van Niels werd onlangs gevonden in de staatsarchieven van Friesland:

Copyrighted_Image_Reuse_Prohibited_284153.jpg

Inmiddels was Niels de belangrijkste leverancier van wapentuig geworden. Immers, met zijn vuuradem gelijk aan de hitte van de Vesuvius en zijn onmetelijke kracht die hij gebruikte om staal te buigen met zijn blote handen had hij inmiddels een aardige reputatie opgebouwd. En een aardige bankrekening.
Maar van binnen kookte hij van woede. Ondanks dat hij grote delen van Europa beheerste was zijn honger naar meer woonruimte, vooral voor zijn achtertuin, nog niet gestild.
Op een dag plukte hij eigenhandig de veren van 10000 kippen, stak ze op zijn helm, en vertrok zonder iets te zeggen.

knight.jpg

Weinigen wisten dat Niels oostwaarts trok, waar hem ter ore was gekomen dat er nog genoeg ruimte was. Ook zou daar genoeg zand liggen voor de zandbakken van toekomstige kinderen. In welige oases zou hij rust kunnen vinden aan het water met een cocktail of twee. En zo trok onze nobele ridder verder, gelokt door avontuur, op weg naar het beloofde land met zand en oases.

richard_dramatic.jpg

Onderweg ging niet alles even gemakkelijk. Er bleken meerdere onverlaten ook op zoek te zijn naar een royale zandbak voor hun kinderen, alsmede naar een cocktail bij een oase. De eerste oase deed zich aan, en Niels stormde er opaf. Onder een luid en duidelijk "IK EERST IK EERST IK EERST IK EERST VERDOMME" spoedde hij zich richting de oase, zoals te zien is op onderstaande afbeelding.

richard-the-lionheart-during-the-crusades-peter-jackson.jpg

De oorspronkelijke bewoners van het gebied hebben nooit geweten wat ze overkwam. Niels vestigde zich bij een kleine oase, samen met een aantal willekeurig van de straat geraapte mensen. Het duurde niet al te lang totdat Niels besloot tot totale overname van het Midden-Oosten. Er moesten meer zandbakken komen en meer caipirinha's gedronken worden. Hieronder is te zien hoe Niels opdracht geeft tot het bouwen van een nieuwe cocktailbar. Deze moet aan zijn rechterkant komen, blijkbaar.

crusaders.jpg

Beetje bij beetje werd het land ingenomen. Op een dag zat Niels in Jeruzalem in een taveerne toen hem werd gevraagd een suicide tequila te doen. De 25e suicide tequila werd de taveerne teveel. Bij het snuiven van het zout moest Niels gigantisch niezen. In combinatie met zijn vuuradem was dit fataal voor de taveerne en de stad.

london-1666.jpg

Maar dit bood wel mogelijkheden. Mogelijkheden tot expansie. Mogelijkheden tot meer zandbakken. Mogelijkheden tot meer cocktails. En zo besloot Niels om eigenhandig de complete stad weer op te bouwen. Gewoon, door even wat gebouwen neer te zetten, wat koepels en kerken te bouwen, wat parkjes aan te leggen. Niet bepaald raketwetenschap.

Ter illustratie: de situatie voor de renovatie:

keron.jpg

En de situatie na de renovatie. Let ook op de lichtinval en de positie van de zon. Niels haatte het als de zon recht in zijn gezicht scheen, dus heeft hij Helios zelf verzocht om de zon ietwat te kantelen. Het resultaat mag er wezen.

jerusalem.jpg

Jeruzalem was van Niels. Een perfecte uitvalsbasis om Europa aan de ene kant in de gaten te houden, en de Aziaten aan de andere kant. Lange tijd werd er niks meer vernomen van Niels. Maar toch, iets later in de geschiedenisboeken, duikt hij weer op in een andere gedaante. In het volgende verhaal ziet U hoe Niels de geschiedenis voorgoed veranderde met zijn heldendaden...

Voel u vrij om als authentiek geschiedkundige dit verhaal aan te vullen.

dance.gif
Rossdalevrijdag 20 juni 2014 @ 09:06
quote:
3s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 09:04 schreef Rossdale het volgende:
Gewoon mee naar de winkel gaan Stef, krijg je gewoon kosteloos een nieuwe SIM
KneusTeunvrijdag 20 juni 2014 @ 09:09
Wat is de fun aan 24/7 metro 3500 tickets?
Zit je met 32 man van je team onderaan een trap terwijl de andere 32 bovenaan de trap staan. Niks geen beweging....
Kutmanagervrijdag 20 juni 2014 @ 10:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 09:09 schreef KneusTeun het volgende:
Wat is de fun aan 24/7 metro 3500 tickets?
Zit je met 32 man van je team onderaan een trap terwijl de andere 32 bovenaan de trap staan. Niks geen beweging....
Chill om snel te levelen.

En om 9 man tegelijk op te blazen natuurlijk. :')
LitmanenAFCAvrijdag 20 juni 2014 @ 10:59
quote:
3s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 09:06 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Want ik had op die site gekeken en dan vragen ze er gewoon 25e voor :')
Rossdalevrijdag 20 juni 2014 @ 11:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 10:59 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Want ik had op die site gekeken en dan vragen ze er gewoon 25e voor :')
Welke provider heb je?
Cliffyvrijdag 20 juni 2014 @ 11:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 10:59 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Want ik had op die site gekeken en dan vragen ze er gewoon 25e voor :')
Welke provider zit je?
Cliffyvrijdag 20 juni 2014 @ 11:03
godverdome niels :P
Rossdalevrijdag 20 juni 2014 @ 11:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 11:03 schreef Cliffy het volgende:
godverdome niels :P
dance.gif
Rossdalevrijdag 20 juni 2014 @ 11:06
5Kr0OTL.gif

Klopt wel _O-
Cliffyvrijdag 20 juni 2014 @ 11:07
quote:
3s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 11:06 schreef Rossdale het volgende:
[ afbeelding ]

Klopt wel _O-
Ik heb beta, maar geen pc :')
KneusTeunvrijdag 20 juni 2014 @ 11:09
quote:
3s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 11:06 schreef Rossdale het volgende:
[ afbeelding ]

Klopt wel _O-
Ik heb beta, maar servers zijn fucked.... en hoor al veel negatieve verhalen.
Schijnt dat bugs uit BF4 er nog steeds sinds launch inzitten, dus ipv dingen fixen willen ze eerst nieuwe dingen uitbrengen en cashen.
Cliffyvrijdag 20 juni 2014 @ 11:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 11:09 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Ik heb beta, maar servers zijn fucked.... en hoor al veel negatieve verhalen.
Schijnt dat bugs uit BF4 er nog steeds sinds launch inzitten, dus ipv dingen fixen willen ze eerst nieuwe dingen uitbrengen en cashen.
Blijft wel EA he :P
Rossdalevrijdag 20 juni 2014 @ 11:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 11:09 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Ik heb beta, maar servers zijn fucked.... en hoor al veel negatieve verhalen.
Schijnt dat bugs uit BF4 er nog steeds sinds launch inzitten, dus ipv dingen fixen willen ze eerst nieuwe dingen uitbrengen en cashen.
Hmm op de PS4 speelt het wel vrij goed eigenlijk, weet niet of de bugs daar ook zo aanwezig zijn.

Ik vind het alleen niet zo heel erg tof, ik mis de grootsheid van de BF mappen
Cliffyvrijdag 20 juni 2014 @ 11:13
quote:
3s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 11:11 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Hmm op de PS4 speelt het wel vrij goed eigenlijk, weet niet of de bugs daar ook zo aanwezig zijn.

Ik vind het alleen niet zo heel erg tof, ik mis de grootsheid van de BF mappen
Dan zal ik me er wel mee vermaken >:)
KneusTeunvrijdag 20 juni 2014 @ 11:18
Nu weer aan de tropico 4 begonnen, omdat het kan.
En ff kijken wat er met summer sale nog meer allemaal voorbij komt.
Michhasvrijdag 20 juni 2014 @ 11:29
Je moet er bij zijn.
KneusTeunvrijdag 20 juni 2014 @ 11:32
quote:
7s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 11:29 schreef Michhas het volgende:
Je moet er bij zijn.
AARBEI+B.jpg
Cliffyvrijdag 20 juni 2014 @ 11:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 11:32 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Heb jij je pc al weer werkende?
Kutmanagervrijdag 20 juni 2014 @ 11:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 11:09 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Ik heb beta, maar servers zijn fucked.... en hoor al veel negatieve verhalen.
Schijnt dat bugs uit BF4 er nog steeds sinds launch inzitten, dus ipv dingen fixen willen ze eerst nieuwe dingen uitbrengen en cashen.
8)7

meme___scumbag_ea_by_reddock12-d6ao81b.png
KneusTeunvrijdag 20 juni 2014 @ 11:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 11:39 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Heb jij je pc al weer werkende?
Ja, denk het wel.
Heb een andere hdd erin geknald om even uit te sluiten dat het in de software zat.
En nu houd ie het al ff vol....
KneusTeunvrijdag 20 juni 2014 @ 11:41
119.gif
Ideaal bij een file!
Kutmanagervrijdag 20 juni 2014 @ 11:42
180081arts.png

Moest hardop lachen. :') :')
KoningStomavrijdag 20 juni 2014 @ 13:24
Over EA gesproken

https://www.origin.com/nl-nl/news/play-titanfall-free-game-time
Cliffyvrijdag 20 juni 2014 @ 13:35
Vond Titanfall niet heel erg boeiend -O-
KoningStomavrijdag 20 juni 2014 @ 16:45
Is leuk hoa.

Alleen jammer van die matchmaking.
KneusTeunvrijdag 20 juni 2014 @ 19:13

Geniaal!
LitmanenAFCAvrijdag 20 juni 2014 @ 20:43
EA _O_ _O_ _O_ _O_
LitmanenAFCAvrijdag 20 juni 2014 @ 20:59
http://www.vice.com/nl/re(...)he-east-croydon-rave

:')!
Cliffyvrijdag 20 juni 2014 @ 21:09
quote:
Ah joh is je pink maar, gewoon lekker doorraven
Nick-GizMozaterdag 21 juni 2014 @ 10:54
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juni 2014 23:10 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Iemand ervaring met het laten knippen van een gewone simkaart naar nano? Of kan ik beter nieuw kaartje bestellen?
Zelf knippen, template downloaden en knippen maar. ook zelf gedaan toen ik van die normale naar micro moest, werkt nog steeds ^O^
Cliffyzaterdag 21 juni 2014 @ 11:13
Vervangende onderdelen binnen *O*

Iemand BF vanavond? :D
Kutmanagerzaterdag 21 juni 2014 @ 11:21
quote:
#hardgaan :')
Rossdalezaterdag 21 juni 2014 @ 12:25
quote:
6s.gif Op zaterdag 21 juni 2014 11:21 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

#hardgaan :')
#dikfeest
KneusTeunzaterdag 21 juni 2014 @ 12:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 juni 2014 10:54 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Zelf knippen, template downloaden en knippen maar. ook zelf gedaan toen ik van die normale naar micro moest, werkt nog steeds ^O^
Bij mij idd ook, daarna rustig nieuwe aangevraagd en dat koste niks, duurde alleen een dag of 2.
Kutmanagerzaterdag 21 juni 2014 @ 13:12
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 juni 2014 12:25 schreef Rossdale het volgende:

[..]

#dikfeest
#mooihaarwilders
Rossdalezaterdag 21 juni 2014 @ 15:42
quote:
6s.gif Op zaterdag 21 juni 2014 13:12 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

#mooihaarwilders
#bieruitpak
Michhaszaterdag 21 juni 2014 @ 16:01
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 juni 2014 15:42 schreef Rossdale het volgende:

[..]

#bieruitpak
#onpoint
Bozz187zaterdag 21 juni 2014 @ 19:37
quote:
7s.gif Op zaterdag 21 juni 2014 16:01 schreef Michhas het volgende:

[..]

#onpoint
#backout
Bozz187zaterdag 21 juni 2014 @ 22:42
#hardghana @wkduigha
Bozz187zondag 22 juni 2014 @ 02:30

Goeie game dit
Bozz187zondag 22 juni 2014 @ 02:31
Combo post alles!
Cliffyzondag 22 juni 2014 @ 02:32
Moet jij niet een kombuis poetsen ofzo?
Bozz187zondag 22 juni 2014 @ 02:33
quote:
0s.gif Op zondag 22 juni 2014 02:32 schreef Cliffy het volgende:
Moet jij niet een kombuis poetsen ofzo?
Nope, het is zaterdag en dat betekend extra bier drinken
Kutmanagerzondag 22 juni 2014 @ 09:17
quote:
0s.gif Op zondag 22 juni 2014 02:32 schreef Cliffy het volgende:
Moet jij niet een kombuis poetsen ofzo?
_O- Chill dit.

Vannacht de nieuwe Tivoli ingewijd. Was godverdomme mooi man. Allemaal vrouwen van 30-35. Was helemaal jouw ding bozz, ouwe milfhunter. Ik heb er eentje van 32 afgestreept. Godverdomme ouwer dan Niels man.
Kutmanagerzondag 22 juni 2014 @ 17:56
wat een ellende. :')
LitmanenAFCAzondag 22 juni 2014 @ 23:20
quote:
10s.gif Op zondag 22 juni 2014 09:17 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

_O- Chill dit.

Vannacht de nieuwe Tivoli ingewijd. Was godverdomme mooi man. Allemaal vrouwen van 30-35. Was helemaal jouw ding bozz, ouwe milfhunter. Ik heb er eentje van 32 afgestreept. Godverdomme ouwer dan Niels man.
Goed verhaal man.

Als niemand het dan doet
Kutmanagerzondag 22 juni 2014 @ 23:51
quote:
0s.gif Op zondag 22 juni 2014 23:20 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Goed verhaal man.

Als niemand het dan doet
Dankjewel.
Nick-GizMomaandag 23 juni 2014 @ 12:18
quote:
0s.gif Op zondag 22 juni 2014 23:20 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Goed verhaal man.

Als niemand het dan doet
Zal wel bewust zijn geweest....
Michhasmaandag 23 juni 2014 @ 13:49
quote:
0s.gif Op maandag 23 juni 2014 12:18 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Zal wel bewust zijn geweest....
_O-
LitmanenAFCAmaandag 23 juni 2014 @ 13:51
quote:
0s.gif Op maandag 23 juni 2014 12:18 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Zal wel bewust zijn geweest....
Touché
Rossdalemaandag 23 juni 2014 @ 14:43

Dit ga ik binnenkort met een aantal mensen doen _O-

Volgens mij ga ik in mijn broek pissen van het lachen :D
KneusTeunmaandag 23 juni 2014 @ 14:54
Als je maar zorgt dat je dan niet over de kop gaat.... dan pis je jezelf in de bek
Rossdalemaandag 23 juni 2014 @ 15:33
quote:
0s.gif Op maandag 23 juni 2014 14:54 schreef KneusTeun het volgende:
Als je maar zorgt dat je dan niet over de kop gaat.... dan pis je jezelf in de bek
Ik eet me gewoon net zo rond als Pierre en Stef, dan krijgen ze me nooit omver ^O^
LitmanenAFCAmaandag 23 juni 2014 @ 15:34
quote:
3s.gif Op maandag 23 juni 2014 15:33 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik eet me gewoon net zo rond als Pierre en Stef, dan krijgen ze me nooit omver ^O^
#Bourgondischleven
KneusTeunmaandag 23 juni 2014 @ 16:50
Ze hebben hier nu zo'n trampoline basketbal veld ding achtig iets gebouwd!
Dat lijkt me ook ultiem moment om je voortanden kwijt te raken :)
Nick-GizMomaandag 23 juni 2014 @ 17:09
quote:
3s.gif Op maandag 23 juni 2014 14:43 schreef Rossdale het volgende:

Dit ga ik binnenkort met een aantal mensen doen _O-

Volgens mij ga ik in mijn broek pissen van het lachen :D
tof man :D
Kutmanagermaandag 23 juni 2014 @ 17:21
quote:
0s.gif Op maandag 23 juni 2014 12:18 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Zal wel bewust zijn geweest....
Oh absoluut.
Rossdaledinsdag 24 juni 2014 @ 11:11
Salsa, tequila corazon cervesa muy bueno!
Bozz187dinsdag 24 juni 2014 @ 11:50
quote:
6s.gif Op dinsdag 24 juni 2014 11:11 schreef Rossdale het volgende:
Salsa, tequila corazon cervesa muy bueno!
nee Rossi, het wordt geen zomerhit.
Rossdaledinsdag 24 juni 2014 @ 11:52
Welles :6
KneusTeundinsdag 24 juni 2014 @ 12:05
quote:
3s.gif Op dinsdag 24 juni 2014 11:52 schreef Rossdale het volgende:
Welles :6
Laten we hopen van niet...
Community did it..
Rossdaledinsdag 24 juni 2014 @ 12:20
Ja Jeugd van Tegenwoordig ook, boeiend :P
Cliffydinsdag 24 juni 2014 @ 12:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juni 2014 12:05 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Laten we hopen van niet...
Community did it..
Toen Community nog grappig was... -O-
KneusTeundinsdag 24 juni 2014 @ 12:24
Dat klopt helemaal, was vrij snel afgehaakt :(
Michhasdinsdag 24 juni 2014 @ 12:25
2 seizoenen, daarna was het klaar.
Cliffydinsdag 24 juni 2014 @ 12:37
Is Californication inmiddels al afgelopen? Laatste afleveringen nog niet gezien maar wat is dat ook slecht geworden zeg..
Cliffydinsdag 24 juni 2014 @ 13:05
Borderlands 2 GOTY gekregen op Steam, dat wordt weer grinden ;( :D

-O-
LitmanenAFCAdinsdag 24 juni 2014 @ 13:40
http://linustechtips.com/(...)-division-downgrade/
Rossdaledinsdag 24 juni 2014 @ 15:34
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 juni 2014 12:37 schreef Cliffy het volgende:
Is Californication inmiddels al afgelopen? Laatste afleveringen nog niet gezien maar wat is dat ook slecht geworden zeg..
Nog één aflevering te gaan. Laatste seizoen is ook tenenkrommend maarja, toch wil ik weten hoe het afloopt :'(
Cliffydinsdag 24 juni 2014 @ 16:44
REPORTS: LEBRON OPTS OUT OF DEAL

Taking his talents outta south beach :o
LitmanenAFCAdinsdag 24 juni 2014 @ 16:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juni 2014 16:44 schreef Cliffy het volgende:
REPORTS: LEBRON OPTS OUT OF DEAL

Taking his talents outta south beach :o
Terug naar Cleveland of naar Carmello?
Cliffydinsdag 24 juni 2014 @ 16:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juni 2014 16:52 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Terug naar Cleveland of naar Carmello?
Melo kan leuk scoren maar speelt 0 def, daar ga je geen ring mee winnen.. Kans is best groot dat Wade en Bosh ook hun option exercisen maar wel gewoon alledrie in Miami blijven (al vraag ik me af of dat de beste optie is), door de capspace die vrijkomt kunnen ze dan wel wat aan het roster doen (en dat is hard nodig)..
LitmanenAFCAdinsdag 24 juni 2014 @ 17:01
Cleveland scheen toch ook een gerucht te zijn? Maar waarom hij dat zou doen is me echt een raadsel hij wordt daar toch goed uitgekotst?
Cliffydinsdag 24 juni 2014 @ 17:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juni 2014 17:01 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Cleveland scheen toch ook een gerucht te zijn? Maar waarom hij dat zou doen is me echt een raadsel hij wordt daar toch goed uitgekotst?
Hoe dat precies zou werken weet ik ook niet.. Daarbuiten zijn de Cavs op dit moment gewoon echt geen contender en ik denk niet dat hij de komende 2 jaar weg wil gooien om dat team weer op de rails te krijgen.

Chicago is een optie (en dan kan je Melo wel gebruiken) al weet ik niet hoe Chicago dat allemaal gaat betalen :D
Nick-GizModinsdag 24 juni 2014 @ 17:48

ben toch wel benieuwd morgen ^O^
LitmanenAFCAdinsdag 24 juni 2014 @ 18:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juni 2014 17:04 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Hoe dat precies zou werken weet ik ook niet.. Daarbuiten zijn de Cavs op dit moment gewoon echt geen contender en ik denk niet dat hij de komende 2 jaar weg wil gooien om dat team weer op de rails te krijgen.

Chicago is een optie (en dan kan je Melo wel gebruiken) al weet ik niet hoe Chicago dat allemaal gaat betalen :D
Word iig nog een leuke zomer zo.
Cliffydinsdag 24 juni 2014 @ 18:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juni 2014 18:23 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Word iig nog een leuke zomer zo.
Donderdag ook nog draft day...
LitmanenAFCAdinsdag 24 juni 2014 @ 18:31
Embiid als FP denk je?
Cliffydinsdag 24 juni 2014 @ 18:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juni 2014 18:31 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Embiid als FP denk je?
Als ie z'n poot niet had gebroken wel ja..
Kutmanagerdinsdag 24 juni 2014 @ 19:13

Net Lucky number Slevin gekeken. Wat een rammend goeie film. _O_ O+
Rossdaledinsdag 24 juni 2014 @ 21:15
Suarez, wat een mongool :') Hoop dat ze zijn konijnentanden er uit trekken
Kutmanagerdinsdag 24 juni 2014 @ 21:18
Triest teringventje is het ook. :r 3e keer dat hij dit flikt. Wat een teringmongool.
LitmanenAFCAdinsdag 24 juni 2014 @ 21:18
Gewoon schorsen en klaar. Hij heeft er toch voornamelijk zichzelf mee.
Kutmanagerdinsdag 24 juni 2014 @ 21:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juni 2014 21:18 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Gewoon schorsen en klaar. Hij heeft er toch voornamelijk zichzelf mee.
Ja is ook zo maar dat neemt niet weg dat Chiellini hem gewoon zijn voortanden uit z'n bek had moeten patsen
Cliffydinsdag 24 juni 2014 @ 21:21
quote:
13s.gif Op dinsdag 24 juni 2014 21:20 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ja is ook zo maar dat neemt niet weg dat Chiellini hem gewoon zijn voortanden uit z'n bek had moeten patsen
Zat een Italiaan op de bank die dat wel gewoon had gedaan :D
LitmanenAFCAdinsdag 24 juni 2014 @ 21:21
quote:
13s.gif Op dinsdag 24 juni 2014 21:20 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ja is ook zo maar dat neemt niet weg dat Chiellini hem gewoon zijn voortanden uit z'n bek had moeten patsen
Probeerde hij ook maar dat was net mis.

Ging zo goed met Luis dit seizoen en dan gaat hij toch weer over de schreef :'(
Kutmanagerdinsdag 24 juni 2014 @ 21:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juni 2014 21:21 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Probeerde hij ook maar dat was net mis
Opnieuw proberen dan.
Rossdaledinsdag 24 juni 2014 @ 21:36
Wellicht wacht la famiglia hem wel met knuppels op buiten zijn hotel ^O^
KneusTeundinsdag 24 juni 2014 @ 22:14
quote:
17s.gif Op dinsdag 24 juni 2014 13:05 schreef Cliffy het volgende:
Borderlands 2 GOTY gekregen op Steam, dat wordt weer grinden ;( :D

-O-
had ik hem dus wel moeten halen.... was bang dat iedereen hem wel uitgespeeld had.
Cliffydinsdag 24 juni 2014 @ 22:15
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 juni 2014 22:14 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

had ik hem dus wel moeten halen.... was bang dat iedereen hem wel uitgespeeld had.
Kan nog :P

Edit: maar hoeft niet hoor, voel je vooral niet verplicht ;)
Cliffydinsdag 24 juni 2014 @ 23:04
http://www.nusport.nl/wk-(...)dig-onderzoeken.html\

Max 2 maanden schorsing?
KneusTeundinsdag 24 juni 2014 @ 23:12
van mij mag het wel uitsluitsel van komende WK zijn en huidige einde verhaal.
LitmanenAFCAdinsdag 24 juni 2014 @ 23:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juni 2014 23:12 schreef KneusTeun het volgende:
van mij mag het wel uitsluitsel van komende WK zijn en huidige einde verhaal.
:')
Rijstdinsdag 24 juni 2014 @ 23:14
oeps verkeerde topic mensen
Cliffydinsdag 24 juni 2014 @ 23:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juni 2014 23:12 schreef KneusTeun het volgende:
van mij mag het wel uitsluitsel van komende WK zijn en huidige einde verhaal.
Dat gaat misschien ook weer wat te ver maar hoe zou die 2 maanden schorsing eruit zien? Is dat alleen voor interlands of ook voor z'n club. Zou dat nu ingaan of zodra het seizoen begint? Als het alleen voor interlands is en 2 maanden duurt is het natuurlijk wel een heel milde straf...
LitmanenAFCAdinsdag 24 juni 2014 @ 23:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juni 2014 23:14 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Dat gaat misschien ook weer wat te ver maar hoe zou die 2 maanden schorsing eruit zien? Is dat alleen voor interlands of ook voor z'n club. Zou dat nu ingaan of zodra het seizoen begint? Als het alleen voor interlands is en 2 maanden duurt is het natuurlijk wel een heel milde straf...
Zelfde als de vorige keer he Jos. Club en Internationaal
Cliffydinsdag 24 juni 2014 @ 23:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juni 2014 23:15 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Zelfde als de vorige keer he Jos. Club en Internationaal
Je snapt toch wel dat ik niet weet wat voor schorsing hij de vorige keer heeft gekregen ;) Maar daar zullen ze blij mee zijn in Liverpool, wanneer begint dat seizoen?
LitmanenAFCAdinsdag 24 juni 2014 @ 23:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juni 2014 23:17 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Je snapt toch wel dat ik niet weet wat voor schorsing hij de vorige keer heeft gekregen ;) Maar daar zullen ze blij mee zijn in Liverpool, wanneer begint dat seizoen?
Najah als hij 2 maanden krijgt dan hebben ze hem wel langer bij Liverpool dus dat zullen ze niet heel erg vinden. Een transfer naar Barca of Real lijkt me nu wel out the picture en dat is jammer want Ajax krijgt 10% van de transfersom
Cliffydinsdag 24 juni 2014 @ 23:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juni 2014 23:18 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Najah als hij 2 maanden krijgt dan hebben ze hem wel langer bij Liverpool dus dat zullen ze niet heel erg vinden. Een transfer naar Barca of Real lijkt me nu wel out the picture en dat is jammer want Ajax krijgt 10% van de transfersom
Staan die clubs dan niet gewoon in de winterstop voor de deur? Wat zou dit voor z'n marktwaarde doen trouwens? :o
LitmanenAFCAdinsdag 24 juni 2014 @ 23:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juni 2014 23:22 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Staan die clubs dan niet gewoon in de winterstop voor de deur? Wat zou dit voor z'n marktwaarde doen trouwens? :o
Als hij weer los gaat bij Liverpool dan pakken ze hem dan wel op gok ik. Zal geen 60 miljoen meer zijn iig gok ik zo. Als je voor 40 miljoen hem op kan pikken dan sla je wel een gouden slag.

SPOILER
mits je hem onder controle houdt zoals bij Liverpool dit seizoen
Cliffydinsdag 24 juni 2014 @ 23:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juni 2014 23:23 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Als hij weer los gaat bij Liverpool dan pakken ze hem dan wel op gok ik. Zal geen 60 miljoen meer zijn iig gok ik zo. Als je voor 40 miljoen hem op kan pikken dan sla je wel een gouden slag.

SPOILER
mits je hem onder controle houdt zoals bij Liverpool dit seizoen
Dat is wel een fikse gok, want elke keer dat hij weer zoiets flikt worden die straffen langer natuurlijk...
LitmanenAFCAdinsdag 24 juni 2014 @ 23:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juni 2014 23:26 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Dat is wel een fikse gok, want elke keer dat hij weer zoiets flikt worden die straffen langer natuurlijk...
Maar als hij dan weer de rest van het seizoen 1 op 1 loopt en 15+ assists heeft... Het is een gok die je neemt dat is gewoon zo.
Cliffydinsdag 24 juni 2014 @ 23:33
Hoezo heeft die Bony "B. Wilfried" op z'n shirt staan :')
LitmanenAFCAdinsdag 24 juni 2014 @ 23:34
Godver had Drogba to score next maar die is onzichtbaar de hele wedstrijd _O-

Wel nog gelijkspel bij Ivoorkust-Griekenland en had both score *O* Toch weer 12,74 erbij zo

a03b51ad004936c4c3652cc11edf76e2.png

Jackson Martinez to score next *O*

[ Bericht 32% gewijzigd door LitmanenAFCA op 24-06-2014 23:42:45 ]
Cliffydinsdag 24 juni 2014 @ 23:50
Penal :')
Kutmanagerdinsdag 24 juni 2014 @ 23:51
Niet te hard roepen stef. :')
Kutmanagerdinsdag 24 juni 2014 @ 23:52
bullshit.

kutgriekenland.
Cliffydinsdag 24 juni 2014 @ 23:52
Nou die scheids mag z'n fluitje ook wel inleveren..
LitmanenAFCAdinsdag 24 juni 2014 @ 23:53
quote:
6s.gif Op dinsdag 24 juni 2014 23:51 schreef Kutmanager het volgende:
Niet te hard roepen stef. :')
Ja godver daar ging mijn combo. Gelukkig maakt Jackson veel goed :') _O-

Voor het hele WK toch al bijna 200 gewonnen dus ik ga lekker :D
Kutmanagerdinsdag 24 juni 2014 @ 23:55
Gewoon misselijk dit. :r Ik gunde het Ivoorkust.
KneusTeunwoensdag 25 juni 2014 @ 00:24
ik vind 3 keer dezelfde fout behoorlijk ernstig, dus mag de straf ook wel erger. Dit wil je toch niet op een WK
Nick-GizMowoensdag 25 juni 2014 @ 07:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juni 2014 23:53 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ja godver daar ging mijn combo. Gelukkig maakt Jackson veel goed :') _O-

Voor het hele WK toch al bijna 200 gewonnen dus ik ga lekker :D
bijna een Wii U ^O^

quote:
0s.gif Op woensdag 25 juni 2014 00:24 schreef KneusTeun het volgende:
ik vind 3 keer dezelfde fout behoorlijk ernstig, dus mag de straf ook wel erger. Dit wil je toch niet op een WK
Ben bang dat de schorsing wel mee zal vallen, vorige keer was het 7 en 10 wedstrijden.
Frankiiwoensdag 25 juni 2014 @ 10:32
Hoi

*O*
KoningStomawoensdag 25 juni 2014 @ 11:05
wtf man
Cliffywoensdag 25 juni 2014 @ 12:19
Noor heeft flink prijs door beet Suárez

De 23-jarige Thomas Syversen uit Noorwegen heeft 5600 Noorse kronen gewonnen bij een wedkantoor. Hij voorspelde op 12 juni dat Luis Suárez tijdens het WK voetbal een speler zou bijten.

En zo geschiedde. De 23-jarige Noor zette 32 Noorse kronen (3,85 euro) in en kreeg door zijn voorspelling zijn inzet 175 maal vermenigvoudigd terug: 5600 NOK. Omgerekend is dat zo'n 674 euro.

De Noorse krant Dagbladet zocht de gelukkige winnaar op. 'Ik achtte het mogelijk dat Suárez iemand zou bijten,' vertelt hij. 'Dus toen ik zag dat ik erop kon wedden, deed ik het gewoon.'

'Ik zag het pas in de herhaling,' vervolgt de Noor. 'Het was een bijzonder moment en voor mij een groot succes.'

Suárez-tricot
Van het geld koopt de man geen shirtje van Suárez voor zichzelf. 'Ik ben fan van Blackpool, dus ik heb er niets aan. Maar mijn vriendin draagt graag mijn voetbalshirts, dus zij krijgt er misschien wel één.'

http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)or-beet-Suarez.dhtml

_O- _O- _O-
Rossdalewoensdag 25 juni 2014 @ 12:19
FRANK! JE LEEFT NOG _O_
Nick-GizMowoensdag 25 juni 2014 @ 13:25
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juni 2014 12:19 schreef Cliffy het volgende:
Noor heeft flink prijs door beet Suárez

De 23-jarige Thomas Syversen uit Noorwegen heeft 5600 Noorse kronen gewonnen bij een wedkantoor. Hij voorspelde op 12 juni dat Luis Suárez tijdens het WK voetbal een speler zou bijten.

En zo geschiedde. De 23-jarige Noor zette 32 Noorse kronen (3,85 euro) in en kreeg door zijn voorspelling zijn inzet 175 maal vermenigvoudigd terug: 5600 NOK. Omgerekend is dat zo'n 674 euro.

De Noorse krant Dagbladet zocht de gelukkige winnaar op. 'Ik achtte het mogelijk dat Suárez iemand zou bijten,' vertelt hij. 'Dus toen ik zag dat ik erop kon wedden, deed ik het gewoon.'

'Ik zag het pas in de herhaling,' vervolgt de Noor. 'Het was een bijzonder moment en voor mij een groot succes.'

Suárez-tricot
Van het geld koopt de man geen shirtje van Suárez voor zichzelf. 'Ik ben fan van Blackpool, dus ik heb er niets aan. Maar mijn vriendin draagt graag mijn voetbalshirts, dus zij krijgt er misschien wel één.'

http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)or-beet-Suarez.dhtml

_O- _O- _O-
http://www.telegraaf.nl/t(...)r_moedervlek___.html

:') :') :')

suarezgif1mb.gif
Cliffywoensdag 25 juni 2014 @ 13:37
quote:
ook mooi: http://www.nu.nl/sport/38(...)en-kwaad-bewust.html
KoningStomawoensdag 25 juni 2014 @ 13:48
wie doet mee black ops 2
KneusTeunwoensdag 25 juni 2014 @ 14:40
einde van summer sale is alles toch vaak nog wel in ėėn keer tegelijkertijd in de sale?
Nick-GizMowoensdag 25 juni 2014 @ 15:19
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juni 2014 14:40 schreef KneusTeun het volgende:
einde van summer sale is alles toch vaak nog wel in ėėn keer tegelijkertijd in de sale?
Niet alles, maar bepaalde items wel nog een keer ja. Encore ofzo?
Cliffywoensdag 25 juni 2014 @ 15:23
Ik heb iig al weer genoeg spellen om een paar maanden vooruit te kunnen :D
Nick-GizMowoensdag 25 juni 2014 @ 15:28
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juni 2014 15:23 schreef Cliffy het volgende:
Ik heb iig al weer genoeg spellen om een paar maanden vooruit te kunnen :D
Ik nog maar 2, maar King Arthurs Gold en Rogue Legacy komen er nog wel bij. Pixel Piracy is ook wel geinig, maar die had ik al :P
Cliffywoensdag 25 juni 2014 @ 15:28
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juni 2014 15:28 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Ik nog maar 2, maar King Arthurs Gold en Rogue Legacy komen er nog wel bij. Pixel Piracy is ook wel geinig, maar die had ik al :P
zeggen me beide niks :P
Kutmanagerwoensdag 25 juni 2014 @ 15:31
Nog niks gekocht. Eigenlijk ook helemaal geen zin in. Ben een beetje game moe ofzo.
KneusTeunwoensdag 25 juni 2014 @ 15:47
quote:
9s.gif Op woensdag 25 juni 2014 15:31 schreef Kutmanager het volgende:
Nog niks gekocht. Eigenlijk ook helemaal geen zin in. Ben een beetje game moe ofzo.
Ja liever vrouwen 3x je eigen leeftijd ballen!
Kutmanagerwoensdag 25 juni 2014 @ 17:16
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juni 2014 15:47 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Ja liever vrouwen 3x je eigen leeftijd ballen!
Vrouwen van 69? Nee bedankt.
Cliffywoensdag 25 juni 2014 @ 17:19
quote:
9s.gif Op woensdag 25 juni 2014 15:31 schreef Kutmanager het volgende:
Nog niks gekocht. Eigenlijk ook helemaal geen zin in. Ben een beetje game moe ofzo.
Viel me al op dat je niet weer een hele essay over Kerbal had geschreven toen het in de aanbieding was gister ;)
Kutmanagerwoensdag 25 juni 2014 @ 17:23
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juni 2014 17:19 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Viel me al op dat je niet weer een hele essay over Kerbal had geschreven toen het in de aanbieding was gister ;)
Ik had het inderdaad wel gezien ja, maar ik heb gewoon de motivatie niet om daar uren aan te gaan zitten. Want dat spel komt echt goed tot z'n recht als je bereid bent er flink uren in te steken.
Cliffywoensdag 25 juni 2014 @ 17:30
quote:
6s.gif Op woensdag 25 juni 2014 17:23 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ik had het inderdaad wel gezien ja, maar ik heb gewoon de motivatie niet om daar uren aan te gaan zitten. Want dat spel komt echt goed tot z'n recht als je bereid bent er flink uren in te steken.
Dat is dus ook de reden dat ik het niet koop ;)
Nick-GizMowoensdag 25 juni 2014 @ 18:53

_O-
Kutmanagerwoensdag 25 juni 2014 @ 20:18
Ik vraag me af of Suarez zich er echt niks van aantrekt of dat hij zich nu toch wel behoorlijk kut voelt nou hij door letterlijk de hele wereld uitgekotst wordt.
Cliffywoensdag 25 juni 2014 @ 20:21
quote:
10s.gif Op woensdag 25 juni 2014 20:18 schreef Kutmanager het volgende:
Ik vraag me af of Suarez zich er echt niks van aantrekt of dat hij zich nu toch wel behoorlijk kut voelt nou hij door letterlijk de hele wereld uitgekotst wordt.
Las net dat de maximale straf voor iemand aanvallen niet 2 maanden is maar 24 maanden... Twee jaar geen salaris zal ie zich toch best kut door voelen ;)
Kutmanagerwoensdag 25 juni 2014 @ 20:46
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juni 2014 20:21 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Las net dat de maximale straf voor iemand aanvallen niet 2 maanden is maar 24 maanden... Twee jaar geen salaris zal ie zich toch best kut door voelen ;)
Ik bedoel meer het persoonlijke aspect.
LitmanenAFCAwoensdag 25 juni 2014 @ 21:10
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juni 2014 20:21 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Las net dat de maximale straf voor iemand aanvallen niet 2 maanden is maar 24 maanden... Twee jaar geen salaris zal ie zich toch best kut door voelen ;)
Heb je de bron ook gelezen? Stond een in of andere Tabloid in Engeland
Cliffywoensdag 25 juni 2014 @ 21:16
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juni 2014 21:10 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Heb je de bron ook gelezen? Stond een in of andere Tabloid in Engeland
Ik zag het op Nu.nl ;)
LitmanenAFCAwoensdag 25 juni 2014 @ 21:19
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juni 2014 21:16 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Ik zag het op Nu.nl ;)
2 jaar komt ook zelden voor voor een "overtreding" die schorsingen van 1 of meerdere jaren geven ze vooral voor drugs/doping. Maar hij zal zijn portie wel krijgen.
Cliffywoensdag 25 juni 2014 @ 21:23
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juni 2014 21:19 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

2 jaar komt ook zelden voor voor een "overtreding" die schorsingen van 1 of meerdere jaren geven ze vooral voor drugs/doping. Maar hij zal zijn portie wel krijgen.
Wat zou een gepaste schorsing zijn dan? Want 2 maanden daar maken ze zich in Uruguay niet druk om natuurlijk..
LitmanenAFCAwoensdag 25 juni 2014 @ 22:14
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juni 2014 21:23 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Wat zou een gepaste schorsing zijn dan? Want 2 maanden daar maken ze zich in Uruguay niet druk om natuurlijk..
15 wedstrijden oid schorsen voor 2 jaar hebben ze toch niks aan
Bozz187woensdag 25 juni 2014 @ 22:25
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juni 2014 21:23 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Wat zou een gepaste schorsing zijn dan? Want 2 maanden daar maken ze zich in Uruguay niet druk om natuurlijk..
Voor het leven verbannen van voetbal, 3 kansen gehad alle 3 verneukt, jammer totziens. Dat zou gepast zijn.
LitmanenAFCAwoensdag 25 juni 2014 @ 22:26
quote:
1s.gif Op woensdag 25 juni 2014 22:25 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

Voor het leven verbannen van voetbal, 3 kansen gehad alle 3 verneukt, jammer totziens. Dat zou gepast zijn.
:') Nee.
Cliffywoensdag 25 juni 2014 @ 22:40
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juni 2014 22:26 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

:') Nee.
Zou het volgende grote toernooi op zich best mogen missen.. Denk dat een paar kwalificaties missen hem niet veel zal doen.. Hoeft ie mooi niet 10 uur in het vliegtuig te zitten.. ;)
LitmanenAFCAwoensdag 25 juni 2014 @ 22:41
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juni 2014 22:40 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Zou het volgende grote toernooi op zich best mogen missen.. Denk dat een paar kwalificaties missen hem niet veel zal doen.. Hoeft ie mooi niet 10 uur in het vliegtuig te zitten.. ;)
Dat is de Zuid Amerikaanse versie van het EK geen idee hoe dat heet overigens.
Cliffywoensdag 25 juni 2014 @ 22:43
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juni 2014 22:41 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Dat is de Zuid Amerikaanse versie van het EK geen idee hoe dat heet overigens.
Zal wel Copa America zijn oid.. denk dat dat wel impact gaat hebben ipv een paar kwalificaties en oefeninterlands missen, zal Liverpool ook mee kunnen leven ;)
LitmanenAFCAwoensdag 25 juni 2014 @ 22:45
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juni 2014 22:43 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Zal wel Copa America zijn oid.. denk dat dat wel impact gaat hebben ipv een paar kwalificaties en oefeninterlands missen, zal Liverpool ook mee kunnen leven ;)
Betwijfel of dat wel effect heeft om hem te schorsen. Hij kan die druk gewoon niet aan in de grote wedstrijden als het niet goed loopt. De ene speler geeft dan een kopstoot of schopt iemand door midden maar hij bijt dan. Blijf het apart vinden
Cliffywoensdag 25 juni 2014 @ 22:46
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juni 2014 22:45 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Betwijfel of dat wel effect heeft om hem te schorsen. Hij kan die druk gewoon niet aan in de grote wedstrijden als het niet goed loopt. De ene speler geeft dan een kopstoot of schopt iemand door midden maar hij bijt dan. Blijf het apart vinden
Heeft hij het afgelopen jaar dan geen druk gehad bij Liverpool?
LitmanenAFCAwoensdag 25 juni 2014 @ 22:50
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juni 2014 22:46 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Heeft hij het afgelopen jaar dan geen druk gehad bij Liverpool?
Ging vrij soepeltjes dit jaar bij Liverpool
Kutmanagerwoensdag 25 juni 2014 @ 23:02
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juni 2014 22:45 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Betwijfel of dat wel effect heeft om hem te schorsen. Hij kan die druk gewoon niet aan in de grote wedstrijden als het niet goed loopt. De ene speler geeft dan een kopstoot of schopt iemand door midden maar hij bijt dan. Blijf het apart vinden
Zeker naar studio Brasil gekeken? :')
LitmanenAFCAwoensdag 25 juni 2014 @ 23:03
quote:
10s.gif Op woensdag 25 juni 2014 23:02 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Zeker naar studio Brasil gekeken? :')
In de trein zeker?
Kutmanagerwoensdag 25 juni 2014 @ 23:05
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juni 2014 23:03 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

In de trein zeker?
Gewoon vragen of ze die schermpjes ff willen aansluiten.
LitmanenAFCAwoensdag 25 juni 2014 @ 23:06
quote:
10s.gif Op woensdag 25 juni 2014 23:05 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Gewoon vragen of ze die schermpjes ff willen aansluiten.
Zou beter zijn dan die verneukte reclames
Kutmanagerwoensdag 25 juni 2014 @ 23:07
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juni 2014 23:06 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Zou beter zijn dan die verneukte reclames
Echt he. :') Al is het op zich wel handig om te weten hoe lang het nog duurt maar dat is ook het enige nut van die dingen. _O-
LitmanenAFCAwoensdag 25 juni 2014 @ 23:17
quote:
6s.gif Op woensdag 25 juni 2014 23:07 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Echt he. :') Al is het op zich wel handig om te weten hoe lang het nog duurt maar dat is ook het enige nut van die dingen. _O-
Kun je live je vertraging zien _O_
KoningStomadonderdag 26 juni 2014 @ 02:11
wtf man

GEZmjpK.png
Cliffydonderdag 26 juni 2014 @ 02:34
quote:
9s.gif Op donderdag 26 juni 2014 02:11 schreef KoningStoma het volgende:
wtf man

[ afbeelding ]
Kutmanagerdonderdag 26 juni 2014 @ 02:42
quote:
9s.gif Op donderdag 26 juni 2014 02:11 schreef KoningStoma het volgende:
wtf man

[ afbeelding ]
Ik wist wel dat iemand erin zou gaan trappen. :') Oh wacht grapje ghosts zat in de summer sale
KoningStomadonderdag 26 juni 2014 @ 02:45
hitmarkertje hier en daar leuk hoor
Kutmanagerdonderdag 26 juni 2014 @ 03:21
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 juni 2014 11:50 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

nee Rossi, het wordt geen zomerhit.

gwn zmrhitje
Nick-GizModonderdag 26 juni 2014 @ 14:28
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juni 2014 20:21 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Las net dat de maximale straf voor iemand aanvallen niet 2 maanden is maar 24 maanden... Twee jaar geen salaris zal ie zich toch best kut door voelen ;)
2 tot 4 wedstrijden waarschijnlijk
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juni 2014 21:16 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Ik zag het op Nu.nl ;)
dat zegt niks :p
KneusTeundonderdag 26 juni 2014 @ 16:15
4 maand! BAM! lekker voor je :)
Bozz187donderdag 26 juni 2014 @ 16:32
Hoppa! En weer 277 euro lichter.
Rossdaledonderdag 26 juni 2014 @ 16:34
Bq9o0pRIIAE3DTU.jpg

_O-
Kutmanagerdonderdag 26 juni 2014 @ 18:00
quote:
3s.gif Op donderdag 26 juni 2014 16:34 schreef Rossdale het volgende:
[ afbeelding ]

_O-
Leuke ondertitel. :')
Cliffyvrijdag 27 juni 2014 @ 10:59
Heb je nou BL2 gekocht Teun?
KneusTeunvrijdag 27 juni 2014 @ 12:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juni 2014 10:59 schreef Cliffy het volgende:
Heb je nou BL2 gekocht Teun?
bezig
eerst Trine 2, heb nu optie op BL2 GOTY
Rossdalevrijdag 27 juni 2014 @ 12:09
Is Trine 2 leuk? Ik kreeg hem deze maand gratis bij PS+, maar nog niet geprobeerd eigenlijk. Eerst Watch_Dogs eens uitspelen :P
KneusTeunvrijdag 27 juni 2014 @ 12:12

Hij lijkt mij zeker vermakelijk!
Rossdalevrijdag 27 juni 2014 @ 12:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juni 2014 12:12 schreef KneusTeun het volgende:

Hij lijkt mij zeker vermakelijk!
Ondanks dat hij geen enkele enthousiasme toont in zijn stem, lijkt de game me echt wel leuk om te coöpen :D
KneusTeunvrijdag 27 juni 2014 @ 12:17
quote:
3s.gif Op vrijdag 27 juni 2014 12:15 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ondanks dat hij geen enkele enthousiasme toont in zijn stem, lijkt de game me echt wel leuk om te coöpen :D
Andere Niels speelt hem op PS4 geloof ik ook veel.
Rossdalevrijdag 27 juni 2014 @ 12:25
ZIe het hem inderdaad wel eens spelen ja :) Maargoed zoals ik al zei, ik wil eerst WD even uitspelen voordat ik weer aan een nieuwe game begin.

Beetje weinig tijd gehad om te gamen de laatste tijd.
KneusTeunvrijdag 27 juni 2014 @ 12:27
Vind WD leuk, maar het maakt de hype van sommigen hier absoluut niet waar.
Verhaal is mwoa, en na een tijdje vond ik het gewoon een beetje eentonig worden.
LitmanenAFCAvrijdag 27 juni 2014 @ 12:46
Welke hype?
Rossdalevrijdag 27 juni 2014 @ 13:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juni 2014 12:27 schreef KneusTeun het volgende:
Vind WD leuk, maar het maakt de hype van sommigen hier absoluut niet waar.
Verhaal is mwoa, en na een tijdje vond ik het gewoon een beetje eentonig worden.
Ik vind hem wel leuk hoor, niet een game die ik over 10 jaar nog ga herinneren maar vermaak me er prima mee :)
LitmanenAFCAvrijdag 27 juni 2014 @ 13:13
quote:
3s.gif Op vrijdag 27 juni 2014 13:12 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik vind hem wel leuk hoor, niet een game die ik over 10 jaar nog ga herinneren maar vermaak me er prima mee :)
Inderdaad en sommige puzzels en dergelijke zijn nog best uitdagend. Prima spel
KneusTeunvrijdag 27 juni 2014 @ 17:00
quote:
3s.gif Op vrijdag 27 juni 2014 13:12 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik vind hem wel leuk hoor, niet een game die ik over 10 jaar nog ga herinneren maar vermaak me er prima mee :)
Dat absoluut, maar dacht dat die game echt gehyped was als goty already.
LitmanenAFCAvrijdag 27 juni 2014 @ 17:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juni 2014 17:00 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Dat absoluut, maar dacht dat die game echt gehyped was als goty already.
En daar ging het mis.

SPOILER
Grapje Teun <3
KneusTeunvrijdag 27 juni 2014 @ 17:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juni 2014 17:01 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

En daar ging het mis.

SPOILER
Grapje Teun <3
:*
KneusTeunvrijdag 27 juni 2014 @ 17:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juni 2014 10:59 schreef Cliffy het volgende:
Heb je nou BL2 gekocht Teun?
Downloading ATM GOTY gekocht voor 5,50
Cliffyvrijdag 27 juni 2014 @ 17:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juni 2014 17:20 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Downloading ATM GOTY gekocht voor 5,50
Leuke deal
Bozz187vrijdag 27 juni 2014 @ 17:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juni 2014 17:20 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Downloading ATM GOTY gekocht voor 5,50
ass to mouth gangbang of the year?
KneusTeunvrijdag 27 juni 2014 @ 18:08
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 juni 2014 17:44 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

ass to mouth gangbang of the year?
sowieso, je weet zelf hoe wij rollen! (jij te hard en nu moet je betalen met je mars _O- )
Bozz187vrijdag 27 juni 2014 @ 18:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juni 2014 18:08 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

sowieso, je weet zelf hoe wij rollen! (jij te hard en nu moet je betalen met je mars _O- )
_O- was maar 28 kmh te vlot
KneusTeunvrijdag 27 juni 2014 @ 18:13
Wind in de rug
KneusTeunvrijdag 27 juni 2014 @ 18:15
Eem blikje pils gekocht
SySH7xI.jpg
Bozz187vrijdag 27 juni 2014 @ 18:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juni 2014 18:15 schreef KneusTeun het volgende:
Eem blikje pils gekocht
[ afbeelding ]
maar bier en energy samen smaakt volgens mij niet echt lekker
KneusTeunvrijdag 27 juni 2014 @ 19:24
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 juni 2014 18:56 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

maar bier en energy samen smaakt volgens mij niet echt lekker
Die monster ernaast was ter vergelijking...
Kutmanagervrijdag 27 juni 2014 @ 19:39
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 juni 2014 18:56 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

maar bier en energy samen smaakt volgens mij niet echt lekker
saysomethinginteresting.jpg

quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juni 2014 19:24 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Die monster ernaast was ter vergelijking...
saysomethinginteresting.jpg
LitmanenAFCAvrijdag 27 juni 2014 @ 19:45
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 juni 2014 19:39 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

[..]

[ afbeelding ]
Moest lachen
Bozz187vrijdag 27 juni 2014 @ 19:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juni 2014 19:45 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Moest lachen
kdo5zb.jpg

dit was ook lachen
Pixellvrijdag 27 juni 2014 @ 22:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juni 2014 19:53 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

dit was ook lachen
Haha hoeveel?
Kutmanagervrijdag 27 juni 2014 @ 22:09
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 juni 2014 22:01 schreef Pixell het volgende:

[..]

Haha hoeveel?
Zo te zien 112 op een 80 weg. Dus 32 te hard, daar gaat geloof ik nog 4 correctie vanaf dus dat is 28 per uur te hard mag je zelf opzoeken hoeveel dat kost.

Echt moeilijk veel in ieder geval in dit paupernederland. :')
KneusTeunvrijdag 27 juni 2014 @ 22:13
die tunafish had 600,- ofzo toch?!?
Sharpdressedmanvrijdag 27 juni 2014 @ 22:16
Echt balen, baalde die dag dat ik niet mee kon rijden.gelukje.

[ Bericht 2% gewijzigd door Sharpdressedman op 28-06-2014 08:59:17 ]
KoningStomavrijdag 27 juni 2014 @ 23:25
quote:
14s.gif Op vrijdag 27 juni 2014 22:09 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

moeilijk veel
Fraai gebruik van "moeilijk" als een bijvoeglijk naamwoord. Is dat hip? Is dat wat de jeugd tegenwoordig doet om zich te onderscheiden van de oudere generaties?
Bozz187vrijdag 27 juni 2014 @ 23:28
quote:
14s.gif Op vrijdag 27 juni 2014 22:09 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Zo te zien 112 op een 80 weg. Dus 32 te hard, daar gaat geloof ik nog 4 correctie vanaf dus dat is 28 per uur te hard mag je zelf opzoeken hoeveel dat kost.

Echt moeilijk veel in ieder geval in dit paupernederland. :')
voor mij is het 277 euro
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juni 2014 22:13 schreef KneusTeun het volgende:
die tunafish had 600,- ofzo toch?!?
ja zoiets die had 48 te snel na correctie
Kutmanagerzaterdag 28 juni 2014 @ 00:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juni 2014 23:25 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Fraai gebruik van "moeilijk" als een bijvoeglijk naamwoord. Is dat hip? Is dat wat de jeugd tegenwoordig doet om zich te onderscheiden van de oudere generaties?
Ja, hoezo?
KoningStomazaterdag 28 juni 2014 @ 01:17
quote:
6s.gif Op zaterdag 28 juni 2014 00:52 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ja, hoezo?
Dat het brokkelend fraai is.
KoningStomazaterdag 28 juni 2014 @ 02:36
N1aTwwx.jpg
LitmanenAFCAzaterdag 28 juni 2014 @ 15:01
http://www.flabber.nl/lin(...)men-playbacken-19188

Joske _O- _O_
Cliffyzaterdag 28 juni 2014 @ 15:05
quote:
al heel oud :P
LitmanenAFCAzaterdag 28 juni 2014 @ 15:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 juni 2014 15:05 schreef Cliffy het volgende:

[..]

al heel oud :P
Maar niet minder grappig, die zanger ramt ook echt op dat drumstel alsof hij er nog nooit eerder achter heeft gezeten
Cliffyzaterdag 28 juni 2014 @ 17:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 juni 2014 15:11 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Maar niet minder grappig, die zanger ramt ook echt op dat drumstel alsof hij er nog nooit eerder achter heeft gezeten
Dat zeker :D
Michhaszaterdag 28 juni 2014 @ 20:28
sTwWbPHl.jpg
PierreTTmaandag 30 juni 2014 @ 02:33
:W
Nick-GizMomaandag 30 juni 2014 @ 07:27
quote:
0s.gif Op maandag 30 juni 2014 02:33 schreef PierreTT het volgende:
:W
:W :O
Pixellmaandag 30 juni 2014 @ 15:56
Assassins creed een goede serie? Zit te twijfelen om er 1 van te halen..want steam sale
Cliffymaandag 30 juni 2014 @ 15:58
quote:
0s.gif Op maandag 30 juni 2014 15:56 schreef Pixell het volgende:
Assassins creed een goede serie? Zit te twijfelen om er 1 van te halen..want steam sale
Ja doe maar, en als je dan card 7 krijgt moet je em ff met mij traden :P
KneusTeunmaandag 30 juni 2014 @ 15:59
quote:
0s.gif Op maandag 30 juni 2014 15:56 schreef Pixell het volgende:
Assassins creed een goede serie? Zit te twijfelen om er 1 van te halen..want steam sale
Vond zelf wel meevallen, je moet ervan houden.
Michhasmaandag 30 juni 2014 @ 16:38
quote:
0s.gif Op maandag 30 juni 2014 15:56 schreef Pixell het volgende:
Assassins creed een goede serie? Zit te twijfelen om er 1 van te halen..want steam sale
Twijfelen aan Assassins Creed :') Tell him, Mau.
LitmanenAFCAmaandag 30 juni 2014 @ 16:40
quote:
0s.gif Op maandag 30 juni 2014 15:59 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Vond zelf wel meevallen, je moet ervan houden.
En je moet vooral 1 niet spelen
KneusTeunmaandag 30 juni 2014 @ 16:41
quote:
0s.gif Op maandag 30 juni 2014 16:40 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

En je moet vooral 1 niet spelen
Beste tip ooit! deel 1 was om te janken.

Heb hier nu eindelijk Last of us, ook wel benieuwd naar...
Kutmanagermaandag 30 juni 2014 @ 16:41
quote:
0s.gif Op maandag 30 juni 2014 15:56 schreef Pixell het volgende:
Assassins creed een goede serie? Zit te twijfelen om er 1 van te halen..want steam sale
Hieraan twijfelen. :') Wat je doet is op youtube een assassin's creed 1 cutscene walkthrough kijken aangezien de gameplay zuigt maar voor het verhaal is 1 wel chill. Dan ga je 2 spelen en verder heb ik niks te zeggen want dan ben je verkocht.
Kutmanagermaandag 30 juni 2014 @ 16:43
btw mensen hier die payday 2 nog niet gedaan hebben? is vandaag in de steam sale en wil die eventueel wel cooppen.
KneusTeunmaandag 30 juni 2014 @ 16:45
quote:
6s.gif Op maandag 30 juni 2014 16:43 schreef Kutmanager het volgende:
btw mensen hier die payday 2 nog niet gedaan hebben? is vandaag in de steam sale en wil die eventueel wel cooppen.
Ik en Bozz hebben hem sowieso.
Wil best keer met je opnieuw doorlopen, das geen probleem.
Kutmanagermaandag 30 juni 2014 @ 16:45
quote:
0s.gif Op maandag 30 juni 2014 16:45 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Ik en Bozz hebben hem sowieso.
Wil best keer met je opnieuw doorlopen, das geen probleem.
prima dan koop ik 'm. Deze week nog wel tentamens dus wordt wel in de vakantie dan.
Michhasmaandag 30 juni 2014 @ 16:45
quote:
6s.gif Op maandag 30 juni 2014 16:41 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Hieraan twijfelen. :') Wat je doet is op youtube een assassin's creed 1 cutscene walkthrough kijken aangezien de gameplay zuigt maar voor het verhaal is 1 wel chill. Dan ga je 2 spelen en verder heb ik niks te zeggen want dan ben je verkocht.
my-nigga-o.gif?w=584
Kutmanagermaandag 30 juni 2014 @ 16:46
niykee_heaton_51_hot_bms.jpg?pictureId=19375576

Trouwens dit is Niykee Heaton. Leuk karakter en ze maakt graag selfies.
Pixellmaandag 30 juni 2014 @ 16:46
quote:
14s.gif Op maandag 30 juni 2014 16:45 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

prima dan koop ik 'm. Deze week nog wel tentamens dus wordt wel in de vakantie dan.
Heb payday ook wel volgens mij
Kutmanagermaandag 30 juni 2014 @ 16:47
quote:
17s.gif Op maandag 30 juni 2014 16:45 schreef Michhas het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
D7HlbHqZTUiALCFBsIdS_my_nigga.jpg
Kutmanagermaandag 30 juni 2014 @ 16:47
quote:
0s.gif Op maandag 30 juni 2014 16:46 schreef Pixell het volgende:

[..]

Heb payday ook wel volgens mij
Dan wordt het nog een gezellige bende.
LitmanenAFCAmaandag 30 juni 2014 @ 16:50
Iemand die de eerste aflevering van The Leftovers ook heeft gekeken?
Kutmanagermaandag 30 juni 2014 @ 16:52
Und payday gekauft.
Pixellmaandag 30 juni 2014 @ 17:05
quote:
0s.gif Op maandag 30 juni 2014 15:58 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Ja doe maar, en als je dan card 7 krijgt moet je em ff met mij traden :P
Wat kan je daar mee?

En ja ik heb 7 gekregen
Cliffymaandag 30 juni 2014 @ 17:07
quote:
0s.gif Op maandag 30 juni 2014 17:05 schreef Pixell het volgende:

[..]

Wat kan je daar mee?

En ja ik heb 7 gekregen
Kan je zo'n badge maken, verder compleet nutteloos volgens mij, heb em inmiddels al ;)

Maybe dat ik Payday 2 ook nog ff koop dan al vond ik het op de 360 niet zo'n denderend succes..
Kutmanagermaandag 30 juni 2014 @ 17:11
quote:
0s.gif Op maandag 30 juni 2014 17:07 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Kan je zo'n badge maken, verder compleet nutteloos volgens mij, heb em inmiddels al ;)

Maybe dat ik Payday 2 ook nog ff koop dan al vond ik het op de 360 niet zo'n denderend succes..
Met z'n 4en is het wel tof denk ik. Weet niet of iedereen een headset heeft die op de pc kan? mijne iig wel.
Cliffymaandag 30 juni 2014 @ 17:22
quote:
6s.gif Op maandag 30 juni 2014 17:11 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Met z'n 4en is het wel tof denk ik. Weet niet of iedereen een headset heeft die op de pc kan? mijne iig wel.
Ja maar hoe vaak gaat het ook daadwerkelijk met z'n 4en gespeeld worden ;)
Kutmanagermaandag 30 juni 2014 @ 17:24
quote:
0s.gif Op maandag 30 juni 2014 17:22 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Ja maar hoe vaak gaat het ook daadwerkelijk met z'n 4en gespeeld worden ;)
Nou als jij 'm haalt zijn er geloof ik al 6 die 'm hebben. En met 3 spelen is dan wel realistisch denk ik als we dat gewoon even via de whatsapp of het topic afspreken.

Trouwens nog mensen die grid autosport hebben/gaan halen? Goede reviews over gelezen.
Cliffymaandag 30 juni 2014 @ 17:26
quote:
0s.gif Op maandag 30 juni 2014 16:50 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Iemand die de eerste aflevering van The Leftovers ook heeft gekeken?
Is het iets?
Kutmanagermaandag 30 juni 2014 @ 17:32
https://www.facebook.com/betonron

:')
Michhasmaandag 30 juni 2014 @ 17:37
quote:
10s.gif Op maandag 30 juni 2014 16:46 schreef Kutmanager het volgende:
[ afbeelding ]

Trouwens dit is Niykee Heaton. Leuk karakter en ze maakt graag selfies.
Voe 2.0
Kutmanagermaandag 30 juni 2014 @ 17:46
quote:
7s.gif Op maandag 30 juni 2014 17:37 schreef Michhas het volgende:

[..]

Voe 2.0
IMG_6818-600x899.jpg

Behalve dat Voe geen tieten heeft.
Nick-GizModinsdag 1 juli 2014 @ 07:43
quote:
6s.gif Op maandag 30 juni 2014 17:24 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Nou als jij 'm haalt zijn er geloof ik al 6 die 'm hebben. En met 3 spelen is dan wel realistisch denk ik als we dat gewoon even via de whatsapp of het topic afspreken.

Trouwens nog mensen die grid autosport hebben/gaan halen? Goede reviews over gelezen.
wel al gedownload, maar moet hem nog proberen
Kutmanagerdinsdag 1 juli 2014 @ 11:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juli 2014 07:43 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

wel al gedownload, maar moet hem nog proberen
Zie net dat bericht van mystiq op stef's facebook.

Moest hardop lachen. :')

HHLh9xJ.jpg
Bozz187dinsdag 1 juli 2014 @ 11:50
quote:
0s.gif Op maandag 30 juni 2014 17:07 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Kan je zo'n badge maken, verder compleet nutteloos volgens mij, heb em inmiddels al ;)

Maybe dat ik Payday 2 ook nog ff koop dan al vond ik het op de 360 niet zo'n denderend succes..
op de pc vond ik hem ook beter. En ziet er ook beter uit.
Kutmanagerdinsdag 1 juli 2014 @ 12:18
2014-06-29T193753Z_698716946_TB3EA6T1L6OHI_RTRMADP_3_SOCCER-WORLD-M52-CRC-GRE.JPG

Heeft het niet helemaal begrepen, maar A for the effort.
Kutmanagerdinsdag 1 juli 2014 @ 12:19
8ed386e0-ffce-11e3-8a00-4539d3e6da28_451440008.jpg

Brazilië is ook wel een tof land stiekem.
Michhasdinsdag 1 juli 2014 @ 12:32
Die Argentijnse nipslip spant wel de kroon :9
Cliffydinsdag 1 juli 2014 @ 12:39
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 juli 2014 11:50 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

op de pc vond ik hem ook beter. En ziet er ook beter uit.
Uiteindelijk niet gekocht, zag ook nog een paar reviews op Steam die niet bepaald positief waren haha
Kutmanagerdinsdag 1 juli 2014 @ 12:43
quote:
7s.gif Op dinsdag 1 juli 2014 12:32 schreef Michhas het volgende:
Die Argentijnse nipslip spant wel de kroon :9
post.
Michhasdinsdag 1 juli 2014 @ 18:11
quote:
6s.gif Op dinsdag 1 juli 2014 12:43 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

post.
BrKC1LRIEAAbDO8.jpg:large
Kutmanagerdinsdag 1 juli 2014 @ 18:21
quote:
7s.gif Op dinsdag 1 juli 2014 18:11 schreef Michhas het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Dat is geen nippleslip meer.
Nick-GizModinsdag 1 juli 2014 @ 18:27
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 juli 2014 11:13 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Zie net dat bericht van mystiq op stef's facebook.

Moest hardop lachen. :')

[ afbeelding ]
en nu moet ik lachen _O-
Michhasdinsdag 1 juli 2014 @ 18:54
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 juli 2014 18:21 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Dat is geen nippleslip meer.
Flinke jopen.
Pixelldinsdag 1 juli 2014 @ 20:23
quote:
14s.gif Op dinsdag 1 juli 2014 18:54 schreef Michhas het volgende:

[..]

Flinke jopen.
Goeie tits wel :$:$:$
Michhasdinsdag 1 juli 2014 @ 20:29
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 juli 2014 20:23 schreef Pixell het volgende:

[..]

Goeie tits wel :$:$:$
Gadverdamme man. Such disgust. Wow.
Pixelldinsdag 1 juli 2014 @ 21:17
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 juli 2014 20:29 schreef Michhas het volgende:

[..]

Gadverdamme man. Such disgust. Wow.
Such hard, much penis.

tumblr_mxdcreHFOL1sk3kono1_1280.jpg
LitmanenAFCAdinsdag 1 juli 2014 @ 21:18
Tetten
Kutmanagerdinsdag 1 juli 2014 @ 21:29
Wanneer gaan we weer meeten gasten? Ik bedoel het is nu vakantie.

Alleen pipi is er niet. ;(
LitmanenAFCAdinsdag 1 juli 2014 @ 21:30
quote:
6s.gif Op dinsdag 1 juli 2014 21:29 schreef Kutmanager het volgende:
Wanneer gaan we weer meeten gasten? Ik bedoel het is nu vakantie.

Alleen pipi is er niet. ;(
We kunnen binnenkort wel een keer bij mij de BBQ aansteken moeten jullie alleen wel naar Limburg komen. Gaan we daarna zuipen
Michhasdinsdag 1 juli 2014 @ 22:06
quote:
6s.gif Op dinsdag 1 juli 2014 21:29 schreef Kutmanager het volgende:
Wanneer gaan we weer meeten gasten? Ik bedoel het is nu vakantie.

Alleen pipi is er niet. ;(
Ik heb deze en komende week vakantie. Maar kan ook gewoon een keer in het weekend natuurlijk.
KoningStomadinsdag 1 juli 2014 @ 22:17
USA USA
Kutmanagerdinsdag 1 juli 2014 @ 22:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juli 2014 21:30 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

We kunnen binnenkort wel een keer bij mij de BBQ aansteken moeten jullie alleen wel naar Limburg komen. Gaan we daarna zuipen
Da's godverdomme 3.5 uur reizen voor mij. ;(

En ik ben al een keer in Weert geweest, was niet leuk. Toen negeerde je me. Kutweert met z'n kutinwoners.
LitmanenAFCAdinsdag 1 juli 2014 @ 22:42
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 juli 2014 22:40 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Da's godverdomme 3.5 uur reizen voor mij. ;(

En ik ben al een keer in Weert geweest, was niet leuk. Toen negeerde je me. Kutweert met z'n kutinwoners.
Ja dat is wel kut.

Had je niet gehoord toen anders had je zeker een boks gekregen
Kutmanagerdinsdag 1 juli 2014 @ 22:43
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juli 2014 22:42 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ja dat is wel kut.

Had je niet gehoord toen anders had je zeker een boks gekregen
Sowieso dat jij me negeerde, toen liep je daar met je oude vriendin. Je wilde gewoon niet dat ik er met haar vandoor zou gaan.
Kutmanagerdinsdag 1 juli 2014 @ 22:44

Klinkt als michiel. _O-
LitmanenAFCAdinsdag 1 juli 2014 @ 22:49
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 juli 2014 22:43 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Sowieso dat jij me negeerde, toen liep je daar met je oude vriendin. Je wilde gewoon niet dat ik er met haar vandoor zou gaan.
Dat zal het zijn geweest inderdaad
Rossdaledinsdag 1 juli 2014 @ 22:57
quote:
6s.gif Op dinsdag 1 juli 2014 21:29 schreef Kutmanager het volgende:
Wanneer gaan we weer meeten gasten? Ik bedoel het is nu vakantie.

Alleen pipi is er niet. ;(
Ik ook niet hoor :(
LitmanenAFCAdinsdag 1 juli 2014 @ 22:58
Pipi is alweer bijna terug
Rossdaledinsdag 1 juli 2014 @ 22:59
Best leuke stad hoor Weert :Y Die friettent in het centrum heeft goeie patatten ^O^
LitmanenAFCAdinsdag 1 juli 2014 @ 23:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juli 2014 22:59 schreef Rossdale het volgende:
Best leuke stad hoor Weert :Y Die friettent in het centrum heeft goeie patatten ^O^
Die goeie is overgenomen en is nu kut
KneusTeundinsdag 1 juli 2014 @ 23:23

Wou ik ff kwijt.
Cliffydinsdag 1 juli 2014 @ 23:51
the-most-american-photos-ever-32-630x630.jpg
Cliffywoensdag 2 juli 2014 @ 13:27
quote:
0s.gif Op maandag 30 juni 2014 16:50 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Iemand die de eerste aflevering van The Leftovers ook heeft gekeken?
Wazig.. maar ben wel benieuwd waar het heen gaat.

Prima pilot dus ;)
LitmanenAFCAwoensdag 2 juli 2014 @ 13:38
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 13:27 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Wazig.. maar ben wel benieuwd waar het heen gaat.

Prima pilot dus ;)
Niks mis mee inderdaad
Cliffywoensdag 2 juli 2014 @ 14:11
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 13:38 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Niks mis mee inderdaad
Vind Liv Tyler alleen altijd wel heel erg matig dus hopelijk geen grote rol voor haar..

SPOILER
Of dat ze bij die rokers blijft en gewoon haar bek dicht houd :P
Kutmanagerwoensdag 2 juli 2014 @ 14:46
Echt een kutactrice is dat. :r In lord of the rings was zij echt het karakter waar ik me kapot aan ergerde. En dat lag maar voor de helft aan dat karakter.
KoningStomawoensdag 2 juli 2014 @ 15:19
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 13:27 schreef Cliffy het volgende:

[..]

maar ben wel benieuwd waar het heen gaat.

Filler en een onnodig ingewikkelde verhaallijn.
Rijstwoensdag 2 juli 2014 @ 15:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juli 2014 21:30 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

We kunnen binnenkort wel een keer bij mij de BBQ aansteken moeten jullie alleen wel naar Limburg komen. Gaan we daarna zuipen
lkkr count me in
LitmanenAFCAwoensdag 2 juli 2014 @ 15:26
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 15:25 schreef Rijst het volgende:

[..]

lkkr count me in
Gooi wel een hond op de BBQ
Michhaswoensdag 2 juli 2014 @ 15:32
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 15:26 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Gooi wel een hond op de BBQ
user-3.jpg
Rijstwoensdag 2 juli 2014 @ 15:36
vntgda-hx.gif?w=350&h=280
Kutmanagerwoensdag 2 juli 2014 @ 15:38
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 15:26 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Gooi wel een hond op de BBQ
_O- En wat gaat er op de bbq voor onze suri en indo boys?
Kutmanagerwoensdag 2 juli 2014 @ 15:39
sowieso natuurlijk een paar schnitzels voor onze Duitser, maar die komt dan vervolgens toch niet opdagen.

En sold mag het vlees aansnijden, zeker weten goed met messen.
Nick-GizMowoensdag 2 juli 2014 @ 15:45
quote:
9s.gif Op woensdag 2 juli 2014 15:39 schreef Kutmanager het volgende:
sowieso natuurlijk een paar schnitzels voor onze Duitser, maar die komt dan vervolgens toch niet opdagen.

En sold mag het vlees aansnijden, zeker weten goed met messen.
schnitzels op de bbq, nee dan kom ik sowieso niet
Kutmanagerwoensdag 2 juli 2014 @ 15:47
quote:
10s.gif Op woensdag 2 juli 2014 15:45 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

schnitzels op de bbq, nee dan kom ik sowieso niet
Alsof je anders wel uit je hol zou komen.
LitmanenAFCAwoensdag 2 juli 2014 @ 15:48
quote:
9s.gif Op woensdag 2 juli 2014 15:39 schreef Kutmanager het volgende:
sowieso natuurlijk een paar schnitzels voor onze Duitser, maar die komt dan vervolgens toch niet opdagen.

En sold mag het vlees aansnijden, zeker weten goed met messen.
Komt sowieso geen schnitzel op mijn weber
Kutmanagerwoensdag 2 juli 2014 @ 15:51
En terecht.
Kutmanagerwoensdag 2 juli 2014 @ 15:51
Daarnaast: pochen dat je een weber hebt. :')
LitmanenAFCAwoensdag 2 juli 2014 @ 15:54
quote:
10s.gif Op woensdag 2 juli 2014 15:51 schreef Kutmanager het volgende:
Daarnaast: pochen dat je een weber hebt. :')
Geen Weber hebben :')
PierreTTwoensdag 2 juli 2014 @ 15:54
quote:
10s.gif Op woensdag 2 juli 2014 15:54 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Geen Weber hebben :')
Dit ^O^
Kutmanagerwoensdag 2 juli 2014 @ 15:55
quote:
10s.gif Op woensdag 2 juli 2014 15:54 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Geen Weber hebben :')
Eens. Laat ik het anders stellen. Pochen met je bbq. :') Dat is echt net zoiets als pochen dat je met inductie kookt ofzo.
PierreTTwoensdag 2 juli 2014 @ 15:55
quote:
10s.gif Op woensdag 2 juli 2014 15:51 schreef Kutmanager het volgende:
Daarnaast: pochen dat je een weber hebt. :')
Onwetende mannetjes die denken volwassen te zijn :')
Kutmanagerwoensdag 2 juli 2014 @ 15:56
quote:
10s.gif Op woensdag 2 juli 2014 15:55 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Onwetende mannetjes die denken volwassen te zijn :')
Ach man, ga anders nog een big mac eten.
LitmanenAFCAwoensdag 2 juli 2014 @ 15:57
quote:
10s.gif Op woensdag 2 juli 2014 15:55 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Eens. Laat ik het anders stellen. Pochen met je bbq. :') Dat is echt net zoiets als pochen dat je met inductie kookt ofzo.
Niks mis met inductie kun je veel beter op koken dan op vuur.
Cliffywoensdag 2 juli 2014 @ 15:57
supermarket-trolley-bbq--on-wheels-the-flying-tortoise.jpg
PierreTTwoensdag 2 juli 2014 @ 15:57
quote:
10s.gif Op woensdag 2 juli 2014 15:56 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ach man, ga anders nog een big mac eten.
Nee, zometeen all you can eat pancakes als ontbijt, briljant. Heb gister een hamburger gegeten, man man man. Die 1600Kcal was het beste wat me ooit is overkomen O+
LitmanenAFCAwoensdag 2 juli 2014 @ 15:58
quote:
1s.gif Op woensdag 2 juli 2014 15:57 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Nee, zometeen all you can eat pancakes als ontbijt, briljant. Heb gister een hamburger gegeten, man man man. Die 1600Kcal was het beste wat me ooit is overkomen O+
Heb je even fotootje geschoten Piet?
Kutmanagerwoensdag 2 juli 2014 @ 15:59
quote:
1s.gif Op woensdag 2 juli 2014 15:57 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Nee, zometeen all you can eat pancakes als ontbijt, briljant. Heb gister een hamburger gegeten, man man man. Die 1600Kcal was het beste wat me ooit is overkomen O+
Ben benieuwd hoe dik je bent als je terug komt. :')

quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 15:57 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Niks mis met inductie kun je veel beter op koken dan op vuur.
Ja dat weet ik ook wel. Inductie is superchill. Maar dan ga je er toch nog niet mee pochen? Behalve als je huisvrouw bent misschien. :D
Kutmanagerwoensdag 2 juli 2014 @ 16:00
adolf-hitler-memes-05.jpg
LitmanenAFCAwoensdag 2 juli 2014 @ 16:02
quote:
6s.gif Op woensdag 2 juli 2014 15:59 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ben benieuwd hoe dik je bent als je terug komt. :')

[..]

Ja dat weet ik ook wel. Inductie is superchill. Maar dan ga je er toch nog niet mee pochen? Behalve als je huisvrouw bent misschien. :D
Je hebt gelijk je kan beter pochen over een trui van 500 euro
Kutmanagerwoensdag 2 juli 2014 @ 16:03
quote:
10s.gif Op woensdag 2 juli 2014 16:02 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Je hebt gelijk je kan beter pochen over een trui van 500 euro
Waar de fuck heb jij het nou weer over? :')
Michhaswoensdag 2 juli 2014 @ 16:03
Ik zorg voor de wagyu biefstukjes.
LitmanenAFCAwoensdag 2 juli 2014 @ 16:04
quote:
7s.gif Op woensdag 2 juli 2014 16:03 schreef Michhas het volgende:
Ik zorg voor de wagyu biefstukjes.
Deze man.
Kutmanagerwoensdag 2 juli 2014 @ 16:04
quote:
7s.gif Op woensdag 2 juli 2014 16:03 schreef Michhas het volgende:
Ik zorg voor de wagyu biefstukjes.
bizarre_ss_gross-factor3_001_596x334.jpg

Wasbeer op de bbq? Is in ieder geval goedkoper dan wagyu vlees.
PierreTTwoensdag 2 juli 2014 @ 16:20
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 15:58 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Heb je even fotootje geschoten Piet?
Ja, zal hem ff whatsappen _O-
PierreTTwoensdag 2 juli 2014 @ 16:26
quote:
6s.gif Op woensdag 2 juli 2014 15:59 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ben benieuwd hoe dik je bent als je terug komt. :')


Ik ook :D Probeer er niet teveel over na te denken :')
Michhaswoensdag 2 juli 2014 @ 16:34
quote:
6s.gif Op woensdag 2 juli 2014 16:04 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Wasbeer op de bbq? Is in ieder geval goedkoper dan wagyu vlees.
Fuck goedkoop. Dat Swanson lifestyle _O_
Pixellwoensdag 2 juli 2014 @ 17:15
Wel ver fietsen dat limburg
Kutmanagerwoensdag 2 juli 2014 @ 17:47
quote:
7s.gif Op woensdag 2 juli 2014 16:34 schreef Michhas het volgende:

[..]

Fuck goedkoop. Dat Swanson lifestyle _O_
as gij betaalt
Kutmanagerwoensdag 2 juli 2014 @ 18:12
10441433_784083224958566_5411759673752575866_n_zpsaa77f01f.jpg