abonnement Unibet Coolblue
pi_141030755
Vorige topics

VBL / Go Ahead Eagles
VBL / GAE Topic #2: No One Should Go Where Eagles Dare
VBL / GAE topic #3 - Rood Geel. De kleuren van juweel.
VBL / GAE topic #4 - Rood Geel. De kleuren van juweel.
VBL / GAE topic #5 - Biet 'm in de rugge!
VBL / GAE Topic #6 - Fly like an Eagle!
VBL / GAE Topic #7 - Rood Geel is mooier dan Delfsblauw
VBL / GAE Topic #8 - Go ahead is niet te kraken
VBL / GAE Topic #9 - Aan gelijkspelen doen wij weer wel
VBL / GAE Topic #10 Met de scorende broer van Pieter Post
VBL / GAE Topic #11 Baas over de bal -> Nog kans op de dubbel !!
VBL / GAE Topic #12 Doet Deventer De Dubbel?
VBL / GAE Topic #14 We pro-mo-ve-ren niet!
VBL / GAE Topic #15 We're Go Ahead, We're wonderful!
VBL / GAE Topic #16 Welcome to 109 years of pure club culture
VBL / GAE Topic #17 Waar talentjes worden gekweekt
VBL / GAE Topic #18 Cup fighters !
VBL / GAE Topic #19 Back Where We Belong
VBL / GAE Topic #20 Waar handhaving nog niet zeker is !?

De club

Go Ahead in Deventer is een club die in het hele land tot de verbeelding spreekt. Het technisch verzorgde voetbal, het stadion met de authentieke voetbalsfeer en de rijke historie zorgen ervoor dat de club net even iets meer uitstraling heeft dan de gemiddelde club in de Jupiler League. De Eagles (Vanaf 1 juli 1971, met dank aan trainer Barry Hughes) spelen al weer sinds 1996 op het een na hoogste niveau in Nederland, maar bezetten desondanks de zestiende plaats op de ranglijst aller tijden van de eredivisie. In 1917, 1922, 1930 en 1933 kwam de kampioen van Nederland zelfs uit Deventer! Ook Europese wedstrijden zijn geen onbekend fenomeen voor de Deventer trots, al zal de huidige selectie er weinig van weten. In 1965 werd een tweetal wedstrijden tegen Celtic gespeeld in het toernooi om de Europa Cup II.

Beroemde spelers en trainers als Bert van Marwijk, Dick Schneider, René Eijkelkamp, Michel Boerebach, Marc Overmars, Harry Decheiver, Robert Maaskant, Henk ten Cate, Cees van Kooten en Paul Bosvelt zijn het levende bewijs van het bestaansrecht van Go Ahead Eagles.

SPOILER: Overzicht vorige seizoenen
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Eindelijk weer Eredivisie (2013/2014):

26 mei 2013, dat was de dag waarop wij(go ahead eagles) weer terug zijn op de plek waar wij horen. DE EREDIVISIE!

Go Ahead Eagles komt na ruim zeventien jaar terug in de eredivisie. De club uit Deventer kon zich in de finale van de play-offs een 1-0 nederlaag tegen FC Volendam permitteren na de 3-0 overwinning in de eerste wedstrijd. Nadat het eerder FC Dordrecht en VVV Venlo versloeg.

Momenteel(10-03-2014) staat Eagles op een 12de plek in de Eredivisie. Met name in thuiswedstrijden staat Eagles bekend als moeilijk te verslaan. Zo is de club een jaar lang ongeslagen geweest in eigen huis. Een eerste verliespartij heeft plaatsgevonden op zondag 24 november 2013 tegen titelkandidaat Vitesse. De wedstrijd viel op doordat scheidsrechter van dienst, Danny Makkelie binnen 7 minuten twee penalty's gaf aan Vitesse.

Aan de eerste penalty ging een overtreding vooraf van Deniz Turuc, een penalty werd gegeven maar ook kreeg hij (zwaar gestraft) een rode kaart. Nog geen 5 minuten laten lag de bal alweer op de stip. Deze keer door een hands bal van Jop van der linden die juist weg draaide van de bal.

De stoppen sloegen daarop door bij een gefrustreerde fan, die vervolgens het veld op kwam om verhaal te houden.Vervolgens gooiden supporters van Go Ahead ook nog vuurwerk op het veld.

Reden genoeg voor Makkelie om het verhitte duel te staken. Na een kleine onderbreking werd de wedstrijd weer hervat met een strafschop van Lucas Piazon, die voor de tweede keer onberispelijk raak schoot vanaf de stip. Daardoor leidde Vitesse bij de rust met 2-0 in De Adelaarshorst en eindigde de wedstrijd uiteindelijk in een 3-0 overwinning voor Vitesse.

zie hierboven een mooi sfeerverslag van de wedstrijd tegen Vitesse.

Naast bovenstaande wedstrijd zijn er nog andere opmerkelijke wedstrijden gespeeld in de adelaarshorst.
Zo is er verrassend gelijk gespeeld tegen Feyenoord(2-2), werd PEC zwolle met 4-1 afgestraft en werd de wedstrijd tegen Heracles Almelo na 19 minuten gestaakt wegens noodweer/wateroverlast, waardoor het veld niet meer bespeelbaar was.
De wedstrijd werd op 4 december ingehaald vanaf de 20ste minuut en eindigde door een late treffer van Falkenburg in een 1-1.

bron: twentesport.com


Ook de 3de Overijsselse derby werd niet verloren. Eagles won met 1-0 verrassend van FC Twente door een treffer van Jarchino Antonia, die oud-keeper Nick Marsman de bal door de benen heen schoot vanuit een onmogelijke hoek.


**********************************************************************************************
Go Ahead heeft zich keurig gehandhaafd in de eredivisie in het seizoen 2013/2014.

Voor het nieuwe seizoen zijn al aangetrokken:


Robin van der Meer


Nick de Bondt


Sven Nieuwpoort


Peter van Ooijen


Mickey van der Hart

Links

http://www.ga-eagles.nl - Officiële website Go Ahead Eagles
http://www.eredivisie.nl - Officiële website Eredivisie.
http://www.foxsports.nl - FOX Sports is het sportkanaal van Nederland.
http://www.kowet.nl - Supporterssite (inmiddels gestopt)
http://www.sv-gae.nl/ - Supportersvereniging GAE
http://www.bvho.eu/ - De beruchte Bozen van het Oosten
http://www.sr-gae.nl - SupportersRaad GAE
http://www.gaeagles.com/digihome - GAE forum
http://www.eaglesfans.nl/ - Supporterssite

Daarnaast kun je voor updates met betrekking tot eagles de volgende mensen volgen op Twitter:

https://twitter.com/GAEagles - Officiële twitteraccount GAE
https://twitter.com/EdwinLugt - Officiële twitteraccount Edwin Lugt
https://twitter.com/SfeerteamADHD
https://twitter.com/GoAheadSupp
https://twitter.com/EAGLES_FANS
https://twitter.com/TrotsadIJssel
https://twitter.com/LeoHalleTribune
https://twitter.com/ForzaGAE

GAE supporters op FOK!
Xurk
mattttPUNTnl
Silver_Shark
Blinker
-Vaduz-
jaspah
NelsonWandelaar
Kluupkluup
Erasmusch
Freshthinking
Sassie
Martijn_fijn
Messenga
Sjander
GeneraalUli
eagle75
HumbertoT
daftme
Downstar

OP is op 10-03-2014 geüpdatet door Downstar. (toevoeging seizoen 2013-2014)
...
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 13 juni 2014 @ 14:32:18 #2
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_141030981
Dan verliezen van PEC?
  vrijdag 13 juni 2014 @ 14:42:03 #3
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_141031355
Die foto van Sven Nieuwpoort _O-
pi_141278234
Jules Reimerink zou de volgende nieuwe aanwinst zijn.
  Redactie Sport donderdag 19 juni 2014 @ 11:34:31 #5
274204 crew  Mexicanobakker
pi_141281182
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juni 2014 08:55 schreef Jester65 het volgende:
Jules Reimerink zou de volgende nieuwe aanwinst zijn.
Die kan er echt niets van.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 19 juni 2014 @ 12:42:24 #6
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_141282759
Tijdens zijn vorige GAE-periode vond ik hem altijd een goede speler en in Duitsland heeft hij het ook niet onaardig gedaan toch? In ieder geval leuk dat een oud-speler terugkeert :)
pi_141289841
quote:
Jules Reimerink terug naar Adelaarshorst

Een verloren zoon keert terug op het nest. Jules Reimerink (30 september 1989) heeft een contract getekend bij Go Ahead Eagles voor één jaar met een optie voor nog één jaar. Reimerink was één van de absolute smaakmakers in het mooie seizoen 2009/2010. Vervolgens verdiende hij een transfer naar Energie Cottbus om daarna twee seizoenen uit te komen voor VVV Venlo.

Trainer Foeke Booy is blij met de komst van Reimerink: "Een echte Go Ahead-speler komt onze selectie verbreden. Hij weet hoe het hier is en we zijn heel benieuwd hoe hij zich op Eredivisie-niveau gaat manifesteren. Het is een heel goede jongen om erbij te hebben, Jules heeft een goed karakter en specifieke kwaliteiten op de vleugels. Voor ons is het weer een stap in het totale fundament, waarin we jonge, talentvolle spelers laten groeien. We zoeken nu nog naar basisrijpe spelers voor de beide backposities, willen nog graag een linksbuiten erbij en een spits. En we doen er alles aan om Jarchinio Antonia te houden, het zou voor ons fantastisch zijn als hij blijft. We hebben ambitie, willen in ons tweede jaar Eredivisie bevestigen wat we het eerste jaar hebben laten zien. Voor die jongens is dat de uitdaging, ik wil daar als trainer heel graag onderdeel van uitmaken. We moeten stappen maken, daar heb ik ongelooflijk zin in."

Wat Booy zegt: Jules Reimerink past met zijn spel en rendement (altijd veel goals en assists) bij Go Ahead Eagles. De speler zelf: "Ik ben heel blij terug te zijn. Ik heb zo'n fijn gevoel overgehouden aan mijn tijd hier. Van dat mooie team zijn weliswaar alle spelers inmiddels weg, maar de echte clubmensen zijn er nog: Carla, Michel, Adrie, noem ze maar op. Met de mensen van de club heb ik altijd contact gehouden. Ik was erbij tegen Volendam vorig jaar, die 3-0, en met Wout Droste heb ik Go Ahead-PEC Zwolle bezocht, wat een wedstrijd was dat en wat een uitslag."

Reimerink, die in 2009/2010 juist in de IJsselderby tegen Zwolle de winnende maakte, heeft in de tussenliggende jaren een carrière opgebouwd die twee gezichten heeft. "Bij Cottbus was het eerste seizoen geweldig. We speelden om promotie, werden vierde, maar in de beker wonnen we van Hamburger SV, Freiburg, Hoffenheim en Wolfsburg. Op een gegeven moment had ik iedere bekerwedstrijd de beslissende assist. Het voelde echt als mijn toernooi. In de halve finales was het Bayern-Schalke en Duisburg-Cottbus. Eerst kreeg ik een penalty mee en in de negentigste minuut gaf ik een voorzet waaruit achteraf bleek dat we de gelijkmaker scoorden."

Na het uitstekende debuutseizoen wisselde Cottbus van trainer en kreeg Reimerink weinig kans meer, hij ging vervolgens naar VVV. "Ik was toen zo blij dat ik het eindelijk kon laten zien op eredivisieniveau, maar het werd een teleurstelling. Ik was driekwart seizoen geblesseerd en kwam er pas in tegen de Eagles, in de play offs. Afgelopen seizoen heb ik wel 36 wedstrijden gespeeld en weer de nodige goals mogen maken. Toch was het lastig. Jupiler League is veel rennen en vliegen en veel voetballen op kunstgras. Ik heb veel last van stijve hamstrings gehad."

Reimerink komt nu vol ambitie en honger terug in Deventer: "Bij Go Ahead zal de doelstelling weer handhaving zijn en als het zo gaat als vorig seizoen kun je de lat wellicht tussentijds hoger leggen. Voor mezelf wil ik zoveel mogelijk spelen en zo belangrijk mogelijk zijn voor het team. Ik heb daar enorm zin in."
http://www.ga-eagles.nl/nieuws-2/362-jrback
pi_141298065
Bij VVV zijn ze niet rouwig dat hij vertrekt, ik hoop dat hij in de eredivisie wat meer tot zijn recht komt dan wat hij heeft laten zien in Venlo.
pi_141323051
Antonia naar Groningen. Komt er één van Groningen deze kant op. Wie denken jullie? Ik hoor Hiariej. Geen idee wat ik daar van moet vinden. De Leeuw zou heel erg tof zijn, maar lijkt mij onhaalbaar.
pi_141334717
Het is definitief nu.


Ben benieuwd welke speler dan van Groningen komt.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 22:03:20 #11
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_141349344
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 12:00 schreef Zeepsop92 het volgende:
Antonia naar Groningen. Komt er één van Groningen deze kant op. Wie denken jullie? Ik hoor Hiariej. Geen idee wat ik daar van moet vinden. De Leeuw zou heel erg tof zijn, maar lijkt mij onhaalbaar.
De Leeuw wilt niet naar Deventer komen. Er is overigens geen ruildeal.
Een eventuele huurling van Groningen staat dus los van de transfer van Antonia.

Van Hieff lijkt me wel wat.
pi_141370774
Van Nieff.
Ja, die is goed.
...
pi_141372162
toch zijn er wat strubbelingen rondom om het transferbedrag van antonia.
volgens VI zou het om 200.000 gaan, maar lugt ontkracht dat..

Ik hoop toch echtd at we wel heel wat meer voor antonia hebben gekregen,
als er ook geen eens een speler terug komt.. (want er is geen sprake van een combideal..)
pi_141535433
Om 16:30 aankondiging nieuwe speler GAE.

Zal waarschijnlijk gaan om Gilliano Wijnaldum

edit:

EdwinLugt twitterde op woensdag 25-06-2014 om 16:31:27 Giliano Wijnaldum voor 2 jaar naar Go Ahead Eagles. De 21-jarige linkervleugelverdediger komt over van FC Groningen. #GAE reageer retweet


[ Bericht 84% gewijzigd door Ajacied422 op 25-06-2014 16:32:02 ]
  donderdag 26 juni 2014 @ 08:28:57 #15
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_141565130
En de lening van 6 miljoen is er door! Wat een mijlpaal voor de club.
Zodra de 1e fase is afgerond moet de Adelaarshorst een capaciteit krijgen van 12.000 plaatsen.

http://www.rtvoost.nl/nieuws/default.aspx?nid=192724&cat=313
  donderdag 26 juni 2014 @ 08:30:36 #16
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_141565142
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juni 2014 16:09 schreef Ajacied422 het volgende:
Om 16:30 aankondiging nieuwe speler GAE.

Zal waarschijnlijk gaan om Gilliano Wijnaldum

edit:

EdwinLugt twitterde op woensdag 25-06-2014 om 16:31:27 Giliano Wijnaldum voor 2 jaar naar Go Ahead Eagles. De 21-jarige linkervleugelverdediger komt over van FC Groningen. #GAE reageer retweet
Daar ben ik blij mee. Ik vond vorig seizoen Schenk niet al te sterk op die positie spelen.
Schenk heeft zelf aangegeven ook liever in de CV te spelen.
pi_141621550
Alle aanwinsten van GAE op de foto.

  vrijdag 27 juni 2014 @ 18:02:52 #18
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_141622605
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juni 2014 17:20 schreef Ajacied422 het volgende:
Alle aanwinsten van GAE op de foto.

[ afbeelding ]
Uit mijn hoofd kom ik niet verder dan van der Meer, Reimerink en Wijnaldum. :P
Maar goed, gezichtsherkenning komt vanzelf.


EDIT:
Dit zijn ze:

Boven van links naar rechts: Puck Postma, Peter van Ooijen, Sven Nieuwpoort, Jules Reimerink.
Onder van links naar rechts: Giliano Wijnaldum, Robin van der Meer, Mickey van der Hart.
  zaterdag 28 juni 2014 @ 17:02:32 #19
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_141648756
Het nieuwe tenue is gepresenteerd. Heerlijk retro.

  zaterdag 28 juni 2014 @ 22:45:29 #20
318507 Jester65
Stay frosty
pi_141664413
quote:
GA Eagles versterkt zich met Schalk

DEVENTER - Go Ahead Eagles is erin geslaagd om Alex Schalk (21) te strikken. De aanvaller, die overkomt van NAC Breda, tekent in Deventer een contract voor een seizoen, met een optie voor nog een jaar.

Foeke Booy is blij met de komst van Schalk, temeer omdat hij een andere spits is als Marnix Kolder. Beiden kunnen elkaar vervangen als een wedstrijd daarom vraagt, maar ze zouden volgens de trainer van GA Eagles ook samen kunnen spelen. "Ik heb hem altijd een interessante speler gevonden, Alex is een jongen met scorend vermogen, een neusje voor de goal, tweebenig, snel. We hebben met Marnix Kolder en hem nu twee verschillende soorten spitsen in de selectie, dat is erg prettig, zo hebben we meer mogelijkheden."

Schalk maakte in 58 eredivisiewedstrijden tien doelpunten voor NAC Breda. Hij werd het afgelopen half jaar uitgeleend aan PSV, waar hij met de beloften uitkwam in de Jupiler League. Daarin scoorde hij zes keer in zestien wedstrijden.
De Stentor
pi_141851747
Een na laatste week van september dus twee keer Feyenoord thuis. :D
pi_141853494
ik had altijd wiskunde van de pa van Reimerink, in plaats van wiskunde werd het altijd filmpjes van de jonge Jules kijken. :')
als ik er lekkere ruk aangeeft. Dan spuit ik zo een volwassen vent van zijn scooter.
-geen browserverneukende links in je sig graag-
  donderdag 3 juli 2014 @ 19:17:24 #23
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_141861327
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juli 2014 15:12 schreef Silver_Shark het volgende:
ik had altijd wiskunde van de pa van Reimerink, in plaats van wiskunde werd het altijd filmpjes van de jonge Jules kijken. :')
Leuke anekdote. Dit is wel 1 van zijn beste doelpunten:
pi_141863858
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juli 2014 14:25 schreef Zeepsop92 het volgende:
Een na laatste week van september dus twee keer Feyenoord thuis. :D
GAE - Feyenoord en andersom is altijd tof.
If you love supersof & are 100% proud of it copy this and make it your signature!
If you love Ezell & are 100% proud of it copy this and make it your signature!
  donderdag 3 juli 2014 @ 21:44:17 #25
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_141867423
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juli 2014 20:25 schreef Muto het volgende:

[..]

GAE - Feyenoord en andersom is altijd tof.
Gunstig dat we Feyenoord vroeg in het toernooi treffen. Gezien het succesvolle WK zullen daar flink wat personele wijzigingen doorgevoerd worden.
Nu is Go Ahead er ook nog lang niet, maar de omstandigheden zijn in ieder geval gunstig.
pi_141875782
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 juni 2014 17:02 schreef Blinker het volgende:
Het nieuwe tenue is gepresenteerd. Heerlijk retro.

[ afbeelding ]
Zonde, zonde, zonde. Ziet er echt niet uit. Ik vind dit een echt Go Ahead shirt:

Beter dan die vodjes de afgelopen jaren.
pi_142083000
Eagles heeft interesse in Cabral. Hij wil echter naar een grotere club. ;(
pi_142083013
quote:
0s.gif Op woensdag 9 juli 2014 09:00 schreef Zeepsop92 het volgende:
Eagles heeft interesse in Cabral. Hij wil echter naar een grotere club. ;(
Dat soort spelers moet je eigenlijk niet willen. Cabral kan er niet zo veel van maar heeft een te grote pet op van zichzelf.
pi_142083026
quote:
0s.gif Op woensdag 9 juli 2014 09:01 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Dat soort spelers moet je eigenlijk niet willen. Cabral kan er niet zo veel van maar heeft een te grote pet op van zichzelf.
Sowieso ben ik al niet gecharmeerd van hem, hoor. Maar dan ook nog te goed vinden voor een prima 'opstap' bij Eagles, blijf dan maar weg.
  donderdag 10 juli 2014 @ 08:20:22 #30
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_142128689
quote:
0s.gif Op woensdag 9 juli 2014 09:01 schreef Zeepsop92 het volgende:

[..]

Sowieso ben ik al niet gecharmeerd van hem, hoor. Maar dan ook nog te goed vinden voor een prima 'opstap' bij Eagles, blijf dan maar weg.
Ja, dit dus.
pi_142276739


Schitterende foto!

Norbert vond het ook heel leuk haha
  maandag 14 juli 2014 @ 15:38:26 #32
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_142285607
quote:
0s.gif Op maandag 14 juli 2014 11:41 schreef Zeepsop92 het volgende:
[ afbeelding ]

Schitterende foto!

Norbert vond het ook heel leuk haha
Tof initiatief! Ziet er prima uit, plus gratis reclame voor de club.
Volgende keer s.v.p. in het weekend i.p.v. op een vrijdagmiddag. ;)
pi_142285874
Van het weekend bij Voorwaarts wezen kijken. Elk jaar een stugge wedstrijd, die Alex Schalk kunnen we nog wel veel plezier van krijgen. Heel gretig en scherp!
pi_142286218
quote:
0s.gif Op maandag 14 juli 2014 15:38 schreef Blinker het volgende:

[..]

Tof initiatief! Ziet er prima uit, plus gratis reclame voor de club.
Volgende keer s.v.p. in het weekend i.p.v. op een vrijdagmiddag. ;)
Dit ja,

Jammer, wel leuk initiatief inderdaad.
Er was nog geen 150 man nu, en men moest nog dicht tegen elkaar gaan staan om de foto een beetje gevuld te lijken :P..

Al kon eagles er niks aan doen omdat de foto voor een officieel persmoment ofzo moest zijn genomen meen ik..


Aan het shirt raak ik nu wel gewend, ik vond de combi maar niks..
maar toch ben en blijf ik ook voorstander van een shirt met strepen!
Minpuntje blijft wel die dubbele sponsoring van drukwerkdeal (Borst en hoodsponsor)..
Het logo op de borst in mijn ogen veel te lang... Daar hadden ze gewoon het logo van drukwerkdeal moeten zetten en niet die hele URL nog een keer....
Maargoed zal wel goed geld opleveren :)



[ Bericht 13% gewijzigd door Downstar op 14-07-2014 16:09:04 ]
pi_142307312
quote:
Deniz Türüç leek na zijn uitstekende debuutseizoen in de Eredivisie op weg naar de uitgang bij Go Ahead Eagles, maar heeft toch besloten in Deventer te blijven. De middenvelder werd begeerd door Galatasaray, sc Heerenveen en FC Twente, maar vindt het voor zijn ontwikkeling beter om niet te verkassen.

"Ik heb besloten nog minimaal een jaar bij Go Ahead te blijven. Ik heb deze beslissing genomen omdat ik duidelijkheid en zekerheid wil. Nu kan ik me vol storten op mijn club", verklaart Türüç tegen AD Sportwereld. "Natuurlijk heb ik veel nagedacht over een transfer. Galatasaray is een prachtige club en financieel zou ik er enorm op vooruit gaan, maar dat weegt voor mij nog niet op tegen de zekerheden die ik hier bij Go Ahead heb. Hier speel ik, ben ik geliefd bij het publiek en kan mijn kleine opgroeien in een vertrouwde omgeving. Dat geef ik allemaal niet zomaar op."

Türüç stond op de radar van sc Heerenveen en FC Twente, maar ook die clubs hoeven niet op de komst van de 21-jarige spelverdeler te rekenen. "Tot op heden heb ik niets van die clubs vernomen. Als ze me er graag bij hadden gehad, hadden ze dat waarschijnlijk al laten weten. Andere clubs hoeven zich deze zomer niet meer bij Go Ahead te melden. Mijn besluit staat vast. Ik blijf. En ik voel me er ook goed bij."

De middenvelder van Jong Oranje voerde de afgelopen gesprekken met trainer Foeke Booy en voorzitter Edwin Lugt. "Zij hebben me uiteindelijk ook overgehaald om te blijven", vertelt de linkspoot. "De trainer is daarin heel belangrijk geweest. Net als de supporters van Go Ahead. Op sociale media heb ik honderden berichten ontvangen van fans die lieten weten me graag in Deventer te zien blijven. Dit is dan ook een soort cadeau voor hen."
Zeer positief nieuws dit voor de Eagles. Misschien kan hij wel Overgoor overhalen om ook nog een jaar te blijven.
pi_142309013
quote:
0s.gif Op maandag 14 juli 2014 23:42 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Zeer positief nieuws dit voor de Eagles. Misschien kan hij wel Overgoor overhalen om ook nog een jaar te blijven.
overgoor had al aangegeven dat hij sws nog een jaar bij eagles wou blijven :).
Maar ik lees net op twitter (bron AD) dan hij tot 2017 heeft bij getekend!
pi_142309115
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 juli 2014 00:23 schreef Downstar het volgende:

[..]

overgoor had al aangegeven dat hij sws nog een jaar bij eagles wou blijven :).
Maar ik lees net op twitter (bron AD) dan hij tot 2017 heeft bij getekend!
Goede zaak voor de Eagles.
pi_142311206
quote:
14s.gif Op dinsdag 15 juli 2014 00:25 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Goede zaak voor de Eagles.
zeker, volgend seizoen maar voor het kampioenschap aan..
:P
pi_142314610
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 juli 2014 01:21 schreef Downstar het volgende:

[..]

zeker, volgend seizoen maar voor het kampioenschap aan..
:P
Volgend jaar Champions League in Deventer :9~

Vriends vs. Benzema in de Horst :9~
pi_142315393
Overgoor heeft inderdaad bijgetekend tot 2017, staat nu ook op de GA website. De club is goed bezig, alleen nog een goede buitenspeler erbij en nog een back-up aanvallende middenvelder.
  dinsdag 15 juli 2014 @ 09:39:40 #41
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_142315459
quote:
14s.gif Op dinsdag 15 juli 2014 00:25 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Goede zaak voor de Eagles.
Zeker weten! Je mag gerust zeggen dat de twee beste spelers van Go Ahead er in ieder geval bij zijn.
Dit lullige filmpje van Fox illustreert maar hoe belangrijk Overgoor is:
Ik denk dat een Antonia/Houtkoop makkelijker vervangbaar is dan een type Overgoor/Turuc.
pi_142317986
Heel erg goed nieuws dit! Overgoor had ik nog wel verwacht, maar Türüc zag ik echt al vertrekken. Heel tof. Nog een leuke buitenspeler erbij en ik heb er nog meer vertrouwen in!
pi_142433259
Die Robin vd Meer is ook een buffel trouwens, wat een vent en op zwarte schoentjes ha. Nog mensen die morgen naar Terwolde gaan? Eerste echte tegenstander met Excelsior.

Ik denk dat je met een extra buitenspeler en nog een back al een aardig team hebt. Aanvallend ben je wel erg sterk met Schalk en Kolder, die ik nu nog erg scherp vind! Op de rechtsback speelt nu van Nieuwpoort of Lambooij, van allebei geen fan op die positie. Misschien toch achter de transfervrije (?) Dijkhuizen aangaan. Lijkt mij een goede versterking en misschien een Rosheuvel/Jozefzoon als buitenspeler, als dat haalbaar is.
  vrijdag 18 juli 2014 @ 15:46:31 #44
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_142445824
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 juli 2014 10:24 schreef Zeepsop92 het volgende:
Die Robin vd Meer is ook een buffel trouwens, wat een vent en op zwarte schoentjes ha. Nog mensen die morgen naar Terwolde gaan? Eerste echte tegenstander met Excelsior.

Ik denk dat je met een extra buitenspeler en nog een back al een aardig team hebt. Aanvallend ben je wel erg sterk met Schalk en Kolder, die ik nu nog erg scherp vind! Op de rechtsback speelt nu van Nieuwpoort of Lambooij, van allebei geen fan op die positie. Misschien toch achter de transfervrije (?) Dijkhuizen aangaan. Lijkt mij een goede versterking en misschien een Rosheuvel/Jozefzoon als buitenspeler, als dat haalbaar is.
Een rechtsback en twee vleugelspitsen en we zijn klaar.
Waarschijnlijk ga ik morgen ook naar Terwolde. Ik twijfel nog een beetje gezien het warme weer.
pi_142545656
Vleugelspelers zijn wel echt nodig. Het was allemaal niet heel denderend tegen Excelsior. Booy schijnt deze week een buitenspeler te willen presenteren. Nu maar eens geen jong-Ajacied.

Schalk maakte trouwens een heerlijk doelpunt.
  maandag 21 juli 2014 @ 18:11:20 #46
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_142562921
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 10:35 schreef Zeepsop92 het volgende:
Vleugelspelers zijn wel echt nodig. Het was allemaal niet heel denderend tegen Excelsior. Booy schijnt deze week een buitenspeler te willen presenteren. Nu maar eens geen jong-Ajacied.

Schalk maakte trouwens een heerlijk doelpunt.
Fantastisch doelpunt. Hij lijkt echt een aanwinst te zijn!

Verdediging moet iets scherper worden. De basisplekken zijn daar nog niet vergeven. Schenk speelde een puike wedstrijd tegen Excelsior. Keeper-positie eveneens.
Keeper-positie baart me nog wel een beetje zorgen.

Middenveld is klaar.

Aanval moet echt iets bij, maar dat ziet iedereen. Ook Booy.
pi_142585835
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 18:11 schreef Blinker het volgende:

[..]

Fantastisch doelpunt. Hij lijkt echt een aanwinst te zijn!

Verdediging moet iets scherper worden. De basisplekken zijn daar nog niet vergeven. Schenk speelde een puike wedstrijd tegen Excelsior. Keeper-positie eveneens.
Keeper-positie baart me nog wel een beetje zorgen.

Middenveld is klaar.

Aanval moet echt iets bij, maar dat ziet iedereen. Ook Booy.
Schalk scheen bij NAC in de voorbereiding ook alles er in te schieten. Maar hij lijkt gretig en scherp! Ik vond zaterdag en Job en Bart niet scherp verdedigen. Ik denk dat Bart en Wijnaldum zeker zijn.

Maar de keepers, sja. Ik vind Cummins niet goed genoeg en van der Hart nog te weinig en ook nog te weinig goeds van gezien.
pi_142684371
En de Sa is brij, hopelijk een goede vervanger van Antonia. Reimerink en de Bondt schijnen allebei nog niet echt een versterking te zijn
pi_142684384
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juli 2014 16:29 schreef Humberto-T het volgende:
En de Sa is erbij, hopelijk een goede vervanger van Antonia. Reimerink en de Bondt schijnen allebei nog niet echt een versterking te zijn
pi_142684435
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juli 2014 16:29 schreef Humberto-T het volgende:
En de Sa is brij, hopelijk een goede vervanger van Antonia. Reimerink en de Bondt schijnen allebei nog niet echt een versterking te zijn
Klopt, ben ik wel blij mee..
goede vervanger van antonia..

Reimerink mist veel te veel scherpte nog in de voorbereiding..

keeper kon mij ook niet bekoren, maar we zullen zien.. het seizoen begint alweer bijna :D
  donderdag 24 juli 2014 @ 18:08:50 #51
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_142688479
Prima aanwinst! Nu alleen nog een rechtsback en een vleugelspits.
Ik krijg aardig vertrouwen er in.

Reimerink gaat vast ook nog wel op de deur kloppen, is nog niet top-fit.
We krijgen in ieder geval een gezonde concurrentiestrijd.
pi_142895823
Open dag met DJ Hitsig :'(
  woensdag 30 juli 2014 @ 20:50:44 #53
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_142896683
quote:
9s.gif Op woensdag 30 juli 2014 20:33 schreef Humberto-T het volgende:
DJ Hitsig
Dat was een paar jaar geleden beter geregeld.
Paceshifters op de open dag. :7


Ze schijnen ook vaak wedstrijden van Go Ahead te bezoeken
pi_143082378
Hoorde verhaal dat 'Olle-supporters flink hebben gedaan tegen bejaarde vrijwilligers in Terwolde.
Kan iemand dit bevestigen of ontkrachten?
...
  dinsdag 5 augustus 2014 @ 15:03:28 #55
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_143088996
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 augustus 2014 11:39 schreef Obiekulu het volgende:
Hoorde verhaal dat 'Olle-supporters flink hebben gedaan tegen bejaarde vrijwilligers in Terwolde.
Kan iemand dit bevestigen of ontkrachten?
Dit schijnt echt gebeurd te zijn.

Ik heb van mijn broer gehoord dat ze bij het verlaten van het terrein een groep 'ongure supporters' tegen waren gekomen. Het type door gesnoven kop, je kent ze wel.

Niemand van de groep had ooit 1 van deze 'supporters' gezien.
Niet veel later vond het incident zich plaats.

1 + 1
pi_143269294
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 augustus 2014 15:03 schreef Blinker het volgende:

[..]

Dit schijnt echt gebeurd te zijn.

Ik heb van mijn broer gehoord dat ze bij het verlaten van het terrein een groep 'ongure supporters' tegen waren gekomen. Het type door gesnoven kop, je kent ze wel.

Niemand van de groep had ooit 1 van deze 'supporters' gezien.
Niet veel later vond het incident zich plaats.

1 + 1
Waarom is hier verder niets van te vinden? Het enige bericht over Terwolde en PEC op het hele web is dat een van de dieven van de Schaal vorig jaar er vandaan kwam.
pi_143270280
Typische eagles pot weer dit hoor.. en uitgerekend antonia weer he..

Vond het allemaal ook nog niet zo best, 2 leuke goals maar voetballend nog niet echt best.
Concurrentie verder pakt wel redelijk wat punten..

Nouja dan de volgende 3 wedstrijden maar van directe concurrentie winnen
  zondag 10 augustus 2014 @ 19:48:39 #58
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_143273771
quote:
10s.gif Op zondag 10 augustus 2014 17:49 schreef Tchock het volgende:

[..]

Waarom is hier verder niets van te vinden? Het enige bericht over Terwolde en PEC op het hele web is dat een van de dieven van de Schaal vorig jaar er vandaan kwam.
Geen idee. Dit is wat ik uit eerste hand heb.
  zondag 10 augustus 2014 @ 19:50:25 #59
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_143273847
quote:
0s.gif Op zondag 10 augustus 2014 18:19 schreef Downstar het volgende:
Typische eagles pot weer dit hoor.. en uitgerekend antonia weer he..

Vond het allemaal ook nog niet zo best, 2 leuke goals maar voetballend nog niet echt best.
Concurrentie verder pakt wel redelijk wat punten..

Nouja dan de volgende 3 wedstrijden maar van directe concurrentie winnen
Ik vond ze het eerste uur best prima voetballen. Sterker nog, het viel me 100% mee.
Hopen dat Wijnaldum snel fit is.

Sowieso liep het hele team wel erg ver terug het laatste half uur.
Dat was een kwaaltje waar ze vorig jaar begin van het seizoen ook last van hadden.

Geen al te beste ronde, maar het komt vast goed.
Ik heb genoeg positieve dingen gezien.

Een extra back blijft wel een must. ( Doke? )

[ Bericht 8% gewijzigd door Blinker op 10-08-2014 22:45:33 ]
pi_143274084
Nouja, Schenk erin iedergeval uit... Of flink op zijn flikker geven..

die kerel is bij alle 3 de goals de zwakste schakel..
bij die laatste loopt hij helemaal te slapen met die ingooi..
terwijl je die al gelijk zag aankomen nadat cummins als een bezeten die bal nog in de tribune moest peren naar die lompe bal van jop...
  zondag 10 augustus 2014 @ 19:57:49 #61
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_143274207
quote:
0s.gif Op zondag 10 augustus 2014 19:55 schreef Downstar het volgende:
Nouja, Schenk erin iedergeval uit... Of flink op zijn flikker geven..

die kerel is bij alle 3 de goals de zwakste schakel..
bij die laatste loopt hij helemaal te slapen met die ingooi..
terwijl je die al gelijk zag aankomen nadat cummins als een bezeten die bal nog in de tribune moest peren naar die lompe bal van jop...
Te suf voor woorden, de nederlaag was zo onnodig.
Laten we hopen dat ze er van hebben geleerd.

Volgende week volle bak aan het werk.
pi_143278673
quote:
0s.gif Op zondag 10 augustus 2014 19:55 schreef Downstar het volgende:
Nouja, Schenk erin iedergeval uit... Of flink op zijn flikker geven..

die kerel is bij alle 3 de goals de zwakste schakel..
bij die laatste loopt hij helemaal te slapen met die ingooi..
terwijl je die al gelijk zag aankomen nadat cummins als een bezeten die bal nog in de tribune moest peren naar die lompe bal van jop...
Schenk tegen een goede rechtsbuiten is altijd bibberen, hij laat zich wel heel vaak in de luren leggen.

Dat tikkie terug van Jop sloeg ook nergens op, je hebt net 5 minuten kunnen zien dat die bal snel stil rolt en dan zo'n balletje terug.
  zondag 10 augustus 2014 @ 22:45:54 #63
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_143282385
quote:
1s.gif Op zondag 10 augustus 2014 21:38 schreef Humberto-T het volgende:

[..]

Schenk tegen een goede rechtsbuiten is altijd bibberen, hij laat zich wel heel vaak in de luren leggen.

Dat tikkie terug van Jop sloeg ook nergens op, je hebt net 5 minuten kunnen zien dat die bal snel stil rolt en dan zo'n balletje terug.
Oliedom. Terwijl ik 'm de rest van de wedstrijd best aardig vond spelen.

Maar goed, geen paniek. Wij gaan echt wel de nodige punten pakken.
Volgende week tegen Excelsior zou een goed begin zijn.
pi_143296091
Nouja dan moet je...
De aankomende 3 wedstrijden moet je punten pakken, anders loopt de directe concurrentie wel gelijk uit op ons..
  maandag 11 augustus 2014 @ 14:16:13 #65
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_143300992
En zich niet echt inhouden met juichen hè, Antonia ;) Maar goed, zijn positie kan ik ook wel enigszins begrijpen. In je eerste competitiewedstrijd voor je nieuwe werkgever zó beslissend zijn is ook wel erg gaaf.

Jammer dat we nog altijd last hebben van het niet goed kunnen uitspelen van een (ruime) voorsprong :{ Na de 2-0 en twee prachtige goals droomde ik al stiekem van een linkerrijtje eindklassering :') Dit heeft me weer met beide benen op de grond gezet in ieder geval.
  maandag 11 augustus 2014 @ 18:02:32 #66
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_143308662
quote:
0s.gif Op maandag 11 augustus 2014 14:16 schreef Xurk het volgende:
En zich niet echt inhouden met juichen hè, Antonia ;) Maar goed, zijn positie kan ik ook wel enigszins begrijpen. In je eerste competitiewedstrijd voor je nieuwe werkgever zó beslissend zijn is ook wel erg gaaf.

Jammer dat we nog altijd last hebben van het niet goed kunnen uitspelen van een (ruime) voorsprong :{ Na de 2-0 en twee prachtige goals droomde ik al stiekem van een linkerrijtje eindklassering :') Dit heeft me weer met beide benen op de grond gezet in ieder geval.
Antonia mag ik wel. Al dat gedoe dat je niet zou mogen juichen en zo vind ik onzin :') Niks mooiers dan tegen je oude club presteren.
pi_143316352
Vraagje; zijn de twee tribunes achter de goals beide staantribunes ?! Staat men er dus gedurende de wedstrijd?
U MAD?
pi_143316593
quote:
0s.gif Op maandag 11 augustus 2014 21:05 schreef de_boswachter het volgende:
Vraagje; zijn de twee tribunes achter de goals beide staantribunes ?! Staat men er dus gedurende de wedstrijd?
Achter een goal alleen staan, achter de andere (de minder hoge) is het uitval staan, de andere kant ervan is kids club zittribune.
pi_143318548
Thanks.

Laatste vraag; zit je bij tribune 3 V en 4 V voor hoofdtribune overdekt ?!? Of zit je dan in de stromende regen als het regent?
U MAD?
pi_143318618
quote:
0s.gif Op maandag 11 augustus 2014 21:47 schreef de_boswachter het volgende:
Thanks.

Laatste vraag; zit je bij tribune 3 V en 4 V voor hoofdtribune overdekt ?!? Of zit je dan in de stromende regen als het regent?
Dat laatste.
pi_143319191
;(

Wil kaarten tegen Willem II bestellen en heb de keuze tussen deze vakken. Dan kies ik wel 21 denk ik ^O^

Zag dat het tegen Groningen daar niet vol zat aan die kant, toch?
U MAD?
pi_143319261
quote:
0s.gif Op maandag 11 augustus 2014 21:57 schreef de_boswachter het volgende:
;(

Wil kaarten tegen Willem II bestellen en heb de keuze tussen deze vakken. Dan kies ik wel 21 denk ik ^O^

Zag dat het tegen Groningen daar niet vol zat aan die kant, toch?
Klopt, dat is het kidsvak, je zit dan naast het uitvak.
pi_143329669
quote:
0s.gif Op maandag 11 augustus 2014 21:59 schreef Humberto-T het volgende:

[..]

Klopt, dat is het kidsvak, je zit dan naast het uitvak.
Heb je daar een beetje zicht?
U MAD?
pi_143330260
quote:
7s.gif Op dinsdag 12 augustus 2014 07:11 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Heb je daar een beetje zicht?
Ik denk het, net zoals bij elke andere club achter het doel kijk je wel redelijk vrij over het veld. Je hebt geen plexi glas oid dat het uitzicht blokkeert. Het is geen heel hoge tribune dus, tenzij je niet helemaal achterin een stoeltje hebt, zit je maar een paar meter boven veld niveau.
pi_143330354
quote:
0s.gif Op zondag 10 augustus 2014 19:55 schreef Downstar het volgende:
Nouja, Schenk erin iedergeval uit... Of flink op zijn flikker geven..

die kerel is bij alle 3 de goals de zwakste schakel..
bij die laatste loopt hij helemaal te slapen met die ingooi..
terwijl je die al gelijk zag aankomen nadat cummins als een bezeten die bal nog in de tribune moest peren naar die lompe bal van jop...
Schenk heeft overigens zelf aangegeven dat hij ook inziet dat hij te kort komt voor de back positie en wil dan ook gaan voor CV.
Tsja, dit was vorig seizoen al pijnlijk duidelijk, hij dekt op 5-10 meter en zijn instap timing is om te huilen. Wijnaldum kan het in ieder geval niet veel slechter doen (hoop ik dan maar).

De selectie zal hopelijk komend weekend weer wat recht willen zetten, Excelsior moet toch te pakken zijn.
pi_143339602
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 augustus 2014 08:47 schreef Humberto-T het volgende:

[..]

Schenk heeft overigens zelf aangegeven dat hij ook inziet dat hij te kort komt voor de back positie en wil dan ook gaan voor CV.
Tsja, dit was vorig seizoen al pijnlijk duidelijk, hij dekt op 5-10 meter en zijn instap timing is om te huilen. Wijnaldum kan het in ieder geval niet veel slechter doen (hoop ik dan maar).

De selectie zal hopelijk komend weekend weer wat recht willen zetten, Excelsior moet toch te pakken zijn.
Ik snap niet dat dat foeke het zelf niet in zag, je weet immers hoe antonia kan spelen...
Volgende week hopelijk 3 punten inderdaad :)
  dinsdag 12 augustus 2014 @ 15:46:04 #77
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_143342482
quote:
0s.gif Op maandag 11 augustus 2014 21:57 schreef de_boswachter het volgende:
;(

Wil kaarten tegen Willem II bestellen en heb de keuze tussen deze vakken. Dan kies ik wel 21 denk ik ^O^

Zag dat het tegen Groningen daar niet vol zat aan die kant, toch?
Als je kaarten voor 4v heb dan kan je zo doorlopen naar de B-side. Is namelijk dezelfde ingang.
Voor de ultieme ervaring moet je imo wel op de B-side zijn. :7
pi_143512891
Hier jongens, dit topic is dood. Ik fleur het even op.

pi_143513550
quote:
0s.gif Op zondag 17 augustus 2014 16:06 schreef Tchock het volgende:
Hier jongens, dit topic is dood. Ik fleur het even op.

[ afbeelding ]
hartstikke leuk, hebben we alleen weer niks aan........
kneuzen dat zijn het..

Turuc hadden we ook beter kunnen verkopen, die is in deze afgelopen 2 wedstrijden zeer ongelukkig aan het voetballen..
pi_143513874
quote:
0s.gif Op zondag 17 augustus 2014 16:24 schreef Downstar het volgende:

[..]

hartstikke leuk, hebben we alleen weer niks aan........
kneuzen dat zijn het..

Turuc hadden we ook beter kunnen verkopen, die is in deze afgelopen 2 wedstrijden zeer ongelukkig aan het voetballen..
Ja sorry, toen ik postte stond het nog 2-2 _O-
pi_143515015
quote:
0s.gif Op zondag 17 augustus 2014 16:31 schreef Tchock het volgende:

[..]

Ja sorry, toen ik postte stond het nog 2-2 _O-
was gewoon even een rage van mij :P, dank voor het posten natuurlijk..
was een leuke goal :)

echter is dit de zoveelste pot waarin eagles het niet weet vol te houden om de punten te behouden.
We hadden natuurlijk wat geluk om terug te komen tot 2-2.. maar weer wordt er in of net voor de blessure tijd punten verspeeld.

zo ook de voorsprong vorige week tegen groningen..
PSV vorig seizoen thuis.
Groningen Thuis vorig seizoen
NEC (nog wel geluk dat we alsnog 4-3 winnen.. maar 3-0 voorsprong weggegeven..)
RKC thuis

ik wordt er moedeloos van, de concurrentie loopt in 2 wedstrijden nu al uit..
  zondag 17 augustus 2014 @ 17:21:43 #82
427108 flufffy
totò schillaci
pi_143515611
:')
pi_143516918
quote:
0s.gif Op zondag 17 augustus 2014 16:06 schreef Tchock het volgende:
Hier jongens, dit topic is dood. Ik fleur het even op.

[ afbeelding ]
Nog altijd beter dan Valdés.
Edensnator over 'n out
pi_143517625
quote:
0s.gif Op zondag 17 augustus 2014 16:06 schreef Tchock het volgende:
Hier jongens, dit topic is dood. Ik fleur het even op.

[ afbeelding ]
http://www.destentor.nl/r(...)n-geslagen-1.4492111

doe ik ook even :D :P
pi_143517645
quote:
Had het gelezen ja. Stelletje debielen.
pi_143517841
quote:
0s.gif Op zondag 17 augustus 2014 18:04 schreef Tchock het volgende:

[..]

Had het gelezen ja. Stelletje debielen.
toch hoort het stiekem ook een beetje bij GAE, hoe gek het ook klinkt. Ze zijn al decennia goed vertegenwoordigd op dit vakgebied ;)
pi_143517893
quote:
0s.gif Op zondag 17 augustus 2014 18:08 schreef RamboDirk het volgende:

[..]

toch hoort het stiekem ook een beetje bij GAE, hoe gek het ook klinkt. Ze zijn al decennia goed vertegenwoordigd op dit vakgebied ;)
Ik vind het echt te triest voor woorden. En dat bedoel ik niet als een aanval tegen GAE zelf, want ongetwijfeld was er ook een groep Zwollenaren op weg naar Wijhe.
pi_143517978
quote:
0s.gif Op zondag 17 augustus 2014 18:09 schreef Tchock het volgende:

[..]

Ik vind het echt te triest voor woorden. En dat bedoel ik niet als een aanval tegen GAE zelf, want ongetwijfeld was er ook een groep Zwollenaren op weg naar Wijhe.
voor jou en mij wel, toch blijft er altijd een groep die dit geweldig blijft vinden en zeker bij GAE loopt er zo'n groep rond.
pi_143756774
Yes!!! Eerste punt is binnen, chapeau voor de uitvoering..
  zondag 24 augustus 2014 @ 10:44:40 #90
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_143765154
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 augustus 2014 23:09 schreef Humberto-T het volgende:
Yes!!! Eerste punt is binnen, chapeau voor de uitvoering..
:')
pi_143767519
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 augustus 2014 23:09 schreef Humberto-T het volgende:
Yes!!! Eerste punt is binnen, chapeau voor de uitvoering..
:').!!!
Wat vond je blindegeleidehond er van?
U MAD?
pi_143767873
die puntjes (...) erachter geven al aan dat het sarcasme is..

Wat een zaadpot weer zeg, op deze manier krijgen wij het erg moeilijk
concurrentie loopt nu al 4 punt uit, en zei hebben de 'makkelijke' tegenstanders nog niet eens gehad.. :(
  zondag 24 augustus 2014 @ 12:54:54 #93
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_143768208
quote:
0s.gif Op zondag 24 augustus 2014 12:42 schreef Downstar het volgende:
die puntjes (...) erachter geven al aan dat het sarcasme is..

Wat een zaadpot weer zeg, op deze manier krijgen wij het erg moeilijk
concurrentie loopt nu al 4 punt uit, en zei hebben de 'makkelijke' tegenstanders nog niet eens gehad.. :(
In de samenvatting zag het er nog wel aardig uit :D

GAE hoeft zich nog niet echt zorgen te maken. Voor mijn gevoel is het veldspel best redelijk en hebben ze ook gewoon een beetje pech.
pi_143768558
quote:
0s.gif Op zondag 24 augustus 2014 12:54 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

In de samenvatting zag het er nog wel aardig uit :D

GAE hoeft zich nog niet echt zorgen te maken. Voor mijn gevoel is het veldspel best redelijk en hebben ze ook gewoon een beetje pech.
Veel pech hebben = ook geen punten = jupilerleague..

Fysiek legt eagles het heel vaak af, alleen kolder heeft een beetje lichaam..
Voor de rest ben ik totaal niet te spreken over die lewis..

wat een klaploper is dat zegt, loopt alsof hij al een hele marathon heeft gelopen terwijl hij nog geen 5 minuten in het veld staat..

Ik erger me ook aan die trucjes zoals gister.. ze doen gvd net alsof ze met 3-0 voorstaan man.

Turuc ook 3 dubbele schaar, maar vervolgens een kut bal..
Reimerink, sprint lang een man, komt in een dreigende actie op een verdediger af.
heelchop ala ronaldo wil die er langs.. schrikt er zelf van geloof ik dat het hem nog enigszins lukt maar is dan uit balans en verdediger pakt kinderlijk eenvoudig de bal..
pi_143769713
quote:
7s.gif Op zondag 24 augustus 2014 12:30 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

:').!!!
Wat vond je blindegeleidehond er van?
Ik was sarcastisch.

Dort stond gisteren goed gepositioneerd, behoorlijk diep tot aan onze verdedigers. In de ploeg ontbeert het dan kennelijk aan creativiteit om daar fatsoenlijk mee om te kunnen gaan.
  zondag 24 augustus 2014 @ 20:04:54 #96
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_143786207
quote:
0s.gif Op zondag 24 augustus 2014 13:41 schreef Humberto-T het volgende:

[..]

Ik was sarcastisch.

Dort stond gisteren goed gepositioneerd, behoorlijk diep tot aan onze verdedigers. In de ploeg ontbeert het dan kennelijk aan creativiteit om daar fatsoenlijk mee om te kunnen gaan.
Het was inderdaad de kwaliteit van Dordt dat we er niet aan te pas kwamen. Knappe prestatie.
pi_143786311
ForzaPECZwolle twitterde op zondag 24-08-2014 om 19:12:43 Feit: PEC Zwolle heeft 9x zoveel punten als GAE. reageer retweet
groetjes uit Praag :*
Postbezorger.
pi_143786466
quote:
0s.gif Op zondag 24 augustus 2014 20:07 schreef _pieterpost het volgende:
ForzaPECZwolle twitterde op zondag 24-08-2014 om 19:12:43 Feit: PEC Zwolle heeft 9x zoveel punten als GAE. reageer retweet
groetjes uit Praag :*
:')
  zondag 24 augustus 2014 @ 20:21:05 #99
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_143787049
quote:
0s.gif Op zondag 24 augustus 2014 20:09 schreef hafcfan het volgende:

[..]

:')
Achja, de gloryhunter. Die hoort er natuurlijk ook bij! :D
pi_143787175
quote:
0s.gif Op zondag 24 augustus 2014 20:21 schreef Blinker het volgende:

[..]

Achja, de gloryhunter. Die hoort er natuurlijk ook bij! :D

http://www.google.nl/cse?(...)%20zwolle&gsc.page=1
Heel veel van die Ajax fans die nu voor Zwolle zijn. Ken er zelf ook genoeg. Over 5 jaar zijn ze weer voor de club die dan succesvol is.
  zondag 24 augustus 2014 @ 20:26:30 #101
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_143787329
quote:
0s.gif Op zondag 24 augustus 2014 20:23 schreef hafcfan het volgende:

[..]

Heel veel van die Ajax fans die nu voor Zwolle zijn. Ken er zelf ook genoeg. Over 5 jaar zijn ze weer voor de club die dan succesvol is.
Sterker nog, ik ken er ook 1. Een Feyenoorder nota bene.
Dan vraag je waarom en dan krijg je als antwoord: Ja, want ze doen het zo goed!!11!11!EINZ.

Ik heb 'm gelijk even gevraagd waarom hij niet voor Ajax is. :')
pi_143787448
quote:
0s.gif Op zondag 24 augustus 2014 20:26 schreef Blinker het volgende:

[..]

Sterker nog, ik ken er ook 1. Een Feyenoorder nota bene.
Dan vraag je waarom en dan krijg je als antwoord: Ja, want ze doen het zo goed!!11!11!EINZ.

Ik heb 'm gelijk even gevraagd waarom hij niet voor Ajax is. :')
Zijn meestal ook die types die voor Real, Barca zijn :') Dat is het nadeel aan succes. Bij Heracles zijn er nog maar weinig van na het afgelopen seizoen en dit begin _O-
  zondag 24 augustus 2014 @ 20:33:42 #103
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_143787811
quote:
0s.gif Op zondag 24 augustus 2014 20:28 schreef hafcfan het volgende:

[..]

Zijn meestal ook die types die voor Real, Barca zijn :') Dat is het nadeel aan succes. Bij Heracles zijn er nog maar weinig van na het afgelopen seizoen en dit begin _O-
Ha, inderdaad. Trots met een Messi-shirt rondlopen maar nog nooit een voet verder dan Mallorca gezet te hebben. :') Ik kots er op.

Een beetje schifting kan in ieder geval geen kwaad onder de supporters. Het scheidt de echte supporters van de gelegenheid-supporters.
Met een begroting van 10 miljoen gaat Zwolle ook vroeg of laat magere jaren tegen komen.
pi_143788366
quote:
0s.gif Op zondag 24 augustus 2014 20:33 schreef Blinker het volgende:

[..]

Ha, inderdaad. Trots met een Messi-shirt rondlopen maar nog nooit een voet verder dan Mallorca gezet te hebben. :') Ik kots er op.

Een beetje schifting kan in ieder geval geen kwaad onder de supporters. Het scheidt de echte supporters van de gelegenheid-supporters.
Met een begroting van 10 miljoen gaat Zwolle ook vroeg of laat magere jaren tegen komen.
Klopt. Al denk ik zomaar dat een van ons dit jaar kan degraderen of beide met die plee ofs. Jullie hebben ook al echt veel punten laten liggen tegen concurrenten.
  zondag 24 augustus 2014 @ 20:45:54 #105
422160 _pieterpost
Postbezorger.
pi_143788606
quote:
0s.gif Op zondag 24 augustus 2014 20:21 schreef Blinker het volgende:

[..]

Achja, de gloryhunter. Die hoort er natuurlijk ook bij! :D
:')

Achjoh, Volgend jaar weer uit naar FC Oss is ook al een hele belevenis voor jullie toch? ^O^
Postbezorger.
  zondag 24 augustus 2014 @ 20:52:41 #106
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_143788982
quote:
0s.gif Op zondag 24 augustus 2014 20:41 schreef hafcfan het volgende:

[..]

Klopt. Al denk ik zomaar dat een van ons dit jaar kan degraderen of beide met die plee ofs. Jullie hebben ook al echt veel punten laten liggen tegen concurrenten.
Dat is reëel. We gaat het zien.

Achteraf gezien vind ik de Eredivisie vrij over-rated.
Qua sfeer doet het weinig onder in de Jupiler League.
Weliswaar op een kleinere schaal, maar het is veel authentieker en knusser.
Jupiler League is echt cult.

Uiteraard ga ik wel voor het best sportief haalbaar, dus handhaving zou wel wenselijk zijn. :P
  User die overal opduikt 2022 zondag 24 augustus 2014 @ 20:54:36 #107
186611 Haags
pi_143789097
Jullie hebben wel erg weinig punten na 3 speelronden. Jullie hadden ook recht op meer!
Zonder wrijving geen glans
pi_143789429
quote:
0s.gif Op zondag 24 augustus 2014 20:52 schreef Blinker het volgende:

[..]

Dat is reëel. We gaat het zien.

Achteraf gezien vind ik de Eredivisie vrij over-rated.
Qua sfeer doet het weinig onder in de Jupiler League.
Weliswaar op een kleinere schaal, maar het is veel authentieker en knusser.
Jupiler League is echt cult.

Uiteraard ga ik wel voor het best sportief haalbaar, dus handhaving zou wel wenselijk zijn. :P
Is ook over-rated. Al waren de eerste jaren nog wel echt genot toen Ajax en PSV nog top spelers hadden. Toen was de eredivisie ook echt een hele andere wereld. Nu is het normaal geworden. Het niveau kut en de sfeer is ook alleen maar minder geworden door allemaal sv. Alleen nu is de JL wel minder door die beloften :r Aan lege stadions erger ik me trouwens nooit, want dat zie je in de eredivisie ook wel.
pi_143794558
quote:
0s.gif Op zondag 24 augustus 2014 20:52 schreef Blinker het volgende:

[..]

Dat is reëel. We gaat het zien.

Achteraf gezien vind ik de Eredivisie vrij over-rated.
Qua sfeer doet het weinig onder in de Jupiler League.
Weliswaar op een kleinere schaal, maar het is veel authentieker en knusser.
Jupiler League is echt cult.

Uiteraard ga ik wel voor het best sportief haalbaar, dus handhaving zou wel wenselijk zijn. :P
jL, geen wachtrijen van 20 minuten voor de ingang, voetbal dat er net zo slecht uitziet als in de ere, geen successupporters. De JL is nou ook weer niet zo'n drama, hoewel ik uiteraard veel liever ere divisie zie.
pi_143909474
Sander Duits is binnen, geen verkeerde aankoop denk ik zo. Ik las wel her en der wat geruchten dat Turuc mogelijk naar Heerenveen vertrekt, dat zou wel heel erg zonde zijn.
pi_143909664
Mooie aanwinst!
  donderdag 28 augustus 2014 @ 11:14:12 #112
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_143910520
quote:
14s.gif Op donderdag 28 augustus 2014 10:23 schreef Humberto-T het volgende:
Sander Duits is binnen, geen verkeerde aankoop denk ik zo. Ik las wel her en der wat geruchten dat Turuc mogelijk naar Heerenveen vertrekt, dat zou wel heel erg zonde zijn.
Mooie aanwinst inderdaad, een echte vent met leiderscapaciteiten :) Dat hebben we wel nodig momenteel. Van Türüç zou het zeker zonde zijn, hij had laatst nog uitgesproken dat hij mooie aanbiedingen in het buitenland links heeft laten liggen en nog een jaartje wil blijven, dus hopelijk is hij niet zo'n geval die daarop terugkomt :{
pi_143911913
quote:
14s.gif Op donderdag 28 augustus 2014 10:23 schreef Humberto-T het volgende:
Sander Duits is binnen, geen verkeerde aankoop denk ik zo. Ik las wel her en der wat geruchten dat Turuc mogelijk naar Heerenveen vertrekt, dat zou wel heel erg zonde zijn.
Niks niet zonde, die laat het namelijk ook helemaal niet zien
en heeft ons dit seizoen ook al punten gekost..

Die jonge had beter wel op zijn top weg kunnen gaan, ik vraag me af of hij het dit seizoen wel allemaal gaat waar maken. Mooi dat hij nog een jaar eagle wil zijn, maar het moet natuurlijk ook voor ons wel een aanwinst blijven. Ik ben benieuwd.. Ik denk dat GAE Duits heeft gehaald omdat ze wss zelf ook wel weten/aanvoelen dat turuc vertrekt nog..

Want we hebben immers ook rijsdijk achter de hand..

Toch zie ik liever nog een linksbuiten erbij komen.. De lewis valt me vies tegen.
Dan kan schalk in de spits, en kolder op de bank..

Staat het dan nog eens na 75 minuten 0-0 ofzo, dan kolder erin als stormram :P
pi_143914988
quote:
0s.gif Op donderdag 28 augustus 2014 12:05 schreef Downstar het volgende:

[..]

Niks niet zonde, die laat het namelijk ook helemaal niet zien
en heeft ons dit seizoen ook al punten gekost..

Die jonge had beter wel op zijn top weg kunnen gaan, ik vraag me af of hij het dit seizoen wel allemaal gaat waar maken. Mooi dat hij nog een jaar eagle wil zijn, maar het moet natuurlijk ook voor ons wel een aanwinst blijven. Ik ben benieuwd.. Ik denk dat GAE Duits heeft gehaald omdat ze wss zelf ook wel weten/aanvoelen dat turuc vertrekt nog..

Want we hebben immers ook rijsdijk achter de hand..

Toch zie ik liever nog een linksbuiten erbij komen.. De lewis valt me vies tegen.
Dan kan schalk in de spits, en kolder op de bank..

Staat het dan nog eens na 75 minuten 0-0 ofzo, dan kolder erin als stormram :P
Een vormdip kan iedereen hebben, ik kan me niet voorstellen dat dit het beste is wat Turuc tot dusverre heeft laten zien. Vorig jaar en het promotieseizoen liet hij zich uitstekend gelden. Daar doen 2,5 mindere wedstrijden nog niet veel aan af.
  donderdag 28 augustus 2014 @ 14:48:04 #115
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_143916375
Ik vond Türüç inderdaad de afgelopen seizoenen één van de belangrijkste / dreigende spelers samen met bijvoorbeeld Antonia. Dus hij heeft nog wel wat krediet.
pi_143933762
Tuurlijk, voor mij was het ook samen met anton de beste speler.
ik zeg alleen dat het wel een aanwinst voor ons moet blijven, als die jonge deze vorm vast houd aankomende wedstrijden, dan zie ik liever hem wisselen voor duits, i.p.v ooijen (gebasseerd op zijn huidige vorm)
pi_143967255
Ook al zit ik thuis op de bank te leunstoelsupporteren, hier krijg je toch wel kippenvel van:
https://twitter.com/GAEagles/status/505431909783326723
  vrijdag 29 augustus 2014 @ 22:47:59 #118
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_143971180
Hèhè, een concurrent 3 punten afgesnoept. Wel weer moeizaam maar de punten tellen nu even. Wel op koers voor 34 punten na 34 wedstrijden (normaal gesproken handhaving) :+
  vrijdag 29 augustus 2014 @ 22:53:39 #119
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_143971422
quote:
14s.gif Op vrijdag 29 augustus 2014 22:47 schreef Xurk het volgende:
Hèhè, een concurrent 3 punten afgesnoept. Wel weer moeizaam maar de punten tellen nu even. Wel op koers voor 34 punten na 34 wedstrijden (normaal gesproken handhaving) :+
Dat is haast vragen om een NECje :D
pi_143976061
Billenknijpen de laatste 20 minuten.

Was de kaart van Vriend terecht? Kreeg er in het stadion niet veel van mee.
pi_143976521
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 augustus 2014 00:32 schreef Humberto-T het volgende:
Billenknijpen de laatste 20 minuten.

Was de kaart van Vriend terecht? Kreeg er in het stadion niet veel van mee.
Ik in het stadion ook niet..
samenvatting net gezien, wat een domme actie..

hij maakt inderdaad een slaande beweging (volgens mij meer in de richting van laat me los..)
maargoed terecht rood..

ben bang dat hij wel 2-3 wedstrijden krijgt!
pi_144745463
Gaat nog een zwaar seizoen worden voor GAE zo..
  User die overal opduikt 2022 zondag 21 september 2014 @ 11:02:16 #123
186611 Haags
pi_144746681
Gefeliciteerd met het puntje gisteravond. Voor jullie een soort van overwinning, voor ons een nederlaag... zo voelt het althans..
Zonder wrijving geen glans
  Redactie Sport zondag 21 september 2014 @ 11:05:54 #124
274204 crew  Mexicanobakker
pi_144746727
quote:
0s.gif Op zondag 21 september 2014 08:28 schreef Ajacied422 het volgende:
Gaat nog een zwaar seizoen worden voor GAE zo..
Doen bepaald niet mee om de knikkers nee
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 21 september 2014 @ 11:30:46 #125
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_144747144
quote:
1s.gif Op zondag 21 september 2014 11:05 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Doen bepaald niet mee om de knikkers nee
Ondanks dat we met een veredeld kelder Jupiler League team spelen, toch nog een punt pakken. Dat stemt mij in ieder geval positief.
Ik denk dat het alsnog wel goed komt zodra iedereen weer fit is. Dordrecht houden we wel onder ons ( helemaal gezien de langdurige afwezigheid van Korte/Ojo ) en Heracles heeft gewoon geen goed samengesteld elftal.

En alsjeblieft, laat die Lewis nooit meer spelen in het rood-geel. Wat een waardeloze speler!
  zondag 21 september 2014 @ 23:19:17 #126
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_144774985
De voorsprong gisteren was dan wel tegen de verhoudingen in, maar tóch... voor de zoveelste keer in dit prille seizoen (een) punt(en) verspeeld in de slotfase :|W
pi_144777461
Ik heb me ook kapot geërgerd aan lewis inderdaad..
Die kans.. wat een traagheid zeg... en daarna nog gaan duiken ook :')..

Ik kan niet wachten tot de sa en schalk weer staan,
die zijn toch wel een klasse beter dan lewis en reimerink.

Hoop alleen dat kolder er ook uit gaat, helaas niet echt toegevoegde waarde
aangezien hij de ballen wel goed vast houd, maar de buitenspelers toch niet buitenom gaan..
Komen ook heel weinig ballen daardoor hoog voor de goal..

Hoop dat foeke gewoon 4-4-2 gaat spelen.

Schalk en de Sa
Overgoor- Turuc-Van ooijen en rijsdijk/lambooij (afhankelijk van hoe je wil spelen aanvallend/controlerend)
Wijnaldum Vriends Joppie en nieuwpoort

al duurt het wel ff voor dat al deze 11 weer samen kunnen spelen :(

Jop speelde trouwens weer een puike pot moet ik zeggen
  maandag 22 september 2014 @ 13:44:39 #128
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_144786922
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 00:34 schreef Downstar het volgende:
Ik heb me ook kapot geërgerd aan lewis inderdaad..
Die kans.. wat een traagheid zeg... en daarna nog gaan duiken ook :')..

Ik kan niet wachten tot de sa en schalk weer staan,
die zijn toch wel een klasse beter dan lewis en reimerink.

Hoop alleen dat kolder er ook uit gaat, helaas niet echt toegevoegde waarde
aangezien hij de ballen wel goed vast houd, maar de buitenspelers toch niet buitenom gaan..
Komen ook heel weinig ballen daardoor hoog voor de goal..

Hoop dat foeke gewoon 4-4-2 gaat spelen.

Schalk en de Sa
Overgoor- Turuc-Van ooijen en rijsdijk/lambooij (afhankelijk van hoe je wil spelen aanvallend/controlerend)
Wijnaldum Vriends Joppie en nieuwpoort

al duurt het wel ff voor dat al deze 11 weer samen kunnen spelen :(

Jop speelde trouwens weer een puike pot moet ik zeggen
Schenk speelde ook meer dan prima! Druk geweest en niet verzuimd!
Kolder mag van mij blijven staan, voor de rest eens met jouw opstelling. ( wel 433 )

Toch zit er een soort progressie in het team. Kwalitatief op dit moment iets minder, maar wel volwassener. We geven minder weg ( getuige het doelsaldo ).
Als we op volle sterkte zijn komen de resultaten vast ook wel.
pi_144788006
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 13:44 schreef Blinker het volgende:

[..]

Schenk speelde ook meer dan prima! Druk geweest en niet verzuimd!
Kolder mag van mij blijven staan, voor de rest eens met jouw opstelling. ( wel 433 )

Toch zit er een soort progressie in het team. Kwalitatief op dit moment iets minder, maar wel volwassener. We geven minder weg ( getuige het doelsaldo ).
Als we op volle sterkte zijn komen de resultaten vast ook wel.
mwoah ik zie de meerwaarde van kolder niet, en begrijp me niet verkeerd
want hij houd enorm veel ballen vast en gaat kaatsjes aan.

maar ik bedoel meer op de huidige manier van spelen.. Kolder moet ballen op het middenveld komen halen, daar vasthouden. Moet ballen afspelen aan middenveld, die vervolgens weer naar buitenspelers.. en ja dan moet kolder maar weer zien dat hij ergens voor het doel staat..
en 9/10 keer is dat niet zo omdat hij niet snel genoeg weer mee na voren kan..

Wordt hij op rand 16 aan gespeeld is het natuurlijk een heel ander verhaal.

Tegen twente vond ik ons niet slecht spelen inderdaad, tegen ado was het toch weer beduidend minder..
pi_144791129
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 14:22 schreef Downstar het volgende:

[..]

mwoah ik zie de meerwaarde van kolder niet, en begrijp me niet verkeerd
want hij houd enorm veel ballen vast en gaat kaatsjes aan.

maar ik bedoel meer op de huidige manier van spelen.. Kolder moet ballen op het middenveld komen halen, daar vasthouden. Moet ballen afspelen aan middenveld, die vervolgens weer naar buitenspelers.. en ja dan moet kolder maar weer zien dat hij ergens voor het doel staat..
en 9/10 keer is dat niet zo omdat hij niet snel genoeg weer mee na voren kan..

Wordt hij op rand 16 aan gespeeld is het natuurlijk een heel ander verhaal.

Tegen twente vond ik ons niet slecht spelen inderdaad, tegen ado was het toch weer beduidend minder..
Vorig jaar had je Falkenburg die, volgens mij, veel beter aansloot bij Kolder waardoor de bal voorin langer in de ploeg bleef.
Nou heb je Kolder die een lange bal krijgt, vaak al niet super aangespeeld, hem moet doorkoppen terwijl hij geen steun van de zijkanten krijgt en ook niemand vlak achter zich heeft.

Achterin lijkt het in iedergeval minder open huis te zijn dan vorig jaar. Joppie doet het in ieder geval beter, Schenk heeft het wellicht ook wat makkelijker in de cv rol dan als back.
pi_144796193
Toch snap ik niet wat jullie zien in schenk, die vind ik nog steeds de zwakste schakel achterin bij ons..
In mijn opstelling komt die dus ook niet meer voor..

daarnaast wel eens met wat je zegt inderdaad, met een speler als falkenburg
hoefde kolder veel minder de bal zelf op te halen op het middenveld..
pi_144815737
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 18:24 schreef Downstar het volgende:
Toch snap ik niet wat jullie zien in schenk, die vind ik nog steeds de zwakste schakel achterin bij ons..
In mijn opstelling komt die dus ook niet meer voor..

In Schenk zie ik toch vooral een bankzitter, Nieuwpoort, Jop, Vriends en Wijnaldum als achterhoede is toch wel het sterkst.

Maar als Schenk dan toch moet spelen dan liever als CV dan als back.
pi_144845420
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 september 2014 10:34 schreef Humberto-T het volgende:

[..]

In Schenk zie ik toch vooral een bankzitter, Nieuwpoort, Jop, Vriends en Wijnaldum als achterhoede is toch wel het sterkst.

Maar als Schenk dan toch moet spelen dan liever als CV dan als back.
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 september 2014 10:34 schreef Humberto-T het volgende:

[..]

In Schenk zie ik toch vooral een bankzitter, Nieuwpoort, Jop, Vriends en Wijnaldum als achterhoede is toch wel het sterkst.

Maar als Schenk dan toch moet spelen dan liever als CV dan als back.
ja daar kan ik het wel mee eens zijn ^O^
  donderdag 25 september 2014 @ 12:54:16 #134
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_144888954
Geweldig, dit had ik niet verwacht na de Feyenoord die er tegen Ajax stond afgelopen weekend :) Waarschijnlijk dacht Feyenoord er ook te licht over, ondanks het feit dat we ze een paar jaar terug ook al uitgeschakeld hebben ;) Cupfighters!

Maar ik moet toegeven dat ik de 3 punten aanstaand weekend zou ruilen voor de overwinning van gisterenavond, heb je uiteindelijk toch meer aan. Ik verwacht dat Feyenoord niet twee keer in een week tijd van GAE zal verliezen. Maar ik hoop wel dat het zo is natuurlijk.
pi_144892978
quote:
0s.gif Op donderdag 25 september 2014 12:54 schreef Xurk het volgende:

Maar ik moet toegeven dat ik de 3 punten aanstaand weekend zou ruilen voor de overwinning van gisterenavond, heb je uiteindelijk toch meer aan. Ik verwacht dat Feyenoord niet twee keer in een week tijd van GAE zal verliezen. Maar ik hoop wel dat het zo is natuurlijk.
Precies, even genieten van de beker overwinning maar een competitie overwinning zou nog mooier zijn.
pi_144895136
Jongens van harte en die vrije trap die ik zag was echt mooi. Maar geniet van deze overwinning en dat je een ronde verder bent want als jullie tegen ons(Ajax) moeten is het speelkwartier voorbij ;)
  donderdag 25 september 2014 @ 16:28:53 #137
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_144895796
quote:
2s.gif Op donderdag 25 september 2014 16:04 schreef Iwanius het volgende:
Jongens van harte en die vrije trap die ik zag was echt mooi. Maar geniet van deze overwinning en dat je een ronde verder bent want als jullie tegen ons(Ajax) moeten is het speelkwartier voorbij ;)
Ach, als PEC het kan, dan kunnen wij het ook. ;)
pi_144954470
Hopen op twee keer stunten op rij.
Positief is trouwens wel dat we dit jaar al net zo vaak 0 tegengoals hebben als het hele vorige seizoen.
pi_144996696
Super wedstrijd, super gezellige sfeer.
/sarcasme

Wat een baggerzooi, Lewis leek niets goed te kunnen doen, Reimerink (en de rest v/d rechterflank) grossierden in balverlies.
Dat je s uitsupporter op de thuisvakken gaat zitten kan, daarna gaan uitdagen is gewoon stompzinnig. Helaas zijn er dan genoeg figuren die dan kennelijk een rood waas voor de ogen krijgen.
  Moderator zondag 28 september 2014 @ 21:04:20 #140
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_144996935
quote:
0s.gif Op zondag 28 september 2014 21:00 schreef Humberto-T het volgende:
Super wedstrijd, super gezellige sfeer.
/sarcasme

Wat een baggerzooi, Lewis leek niets goed te kunnen doen, Reimerink (en de rest v/d rechterflank) grossierden in balverlies.
Dat je s uitsupporter op de thuisvakken gaat zitten kan, daarna gaan uitdagen is gewoon stompzinnig. Helaas zijn er dan genoeg figuren die dan kennelijk een rood waas voor de ogen krijgen.
Ja spijtig inderdaad. Ik ga zelf graag ook naar uitwedstrijden van Feyenoord. En dan altijd op de thuis vakken i.v.m. zelf bepalen aankomst, lekker biertje doen in de stad waar gevoetbald wordt. Echter, ik verlies nooit uit het oog dat ik "te gast" ben, en ga al helemaal niet lopen provoceren. Juichen geschiedt d.m.v. een gebalde vuist.

Dit soort gasten verzieken het voor mij om nog uitwedstrijden te kunnen bezoeken op thuisvakken omdat er steeds vaker gejaagd wordt op de FLKG. Spijtig... echt waar. Want FUCK de combi :r Dat nooit.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  maandag 29 september 2014 @ 15:10:51 #141
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_145020446
quote:
0s.gif Op zondag 28 september 2014 21:00 schreef Humberto-T het volgende:
Super wedstrijd, super gezellige sfeer.
/sarcasme

Wat een baggerzooi, Lewis leek niets goed te kunnen doen, Reimerink (en de rest v/d rechterflank) grossierden in balverlies.
Dat je s uitsupporter op de thuisvakken gaat zitten kan, daarna gaan uitdagen is gewoon stompzinnig. Helaas zijn er dan genoeg figuren die dan kennelijk een rood waas voor de ogen krijgen.
Goede samenvatting. Spijtig.
Al moet ik zeggen dat Feyenoord tot het eigen doelpunt niet lekker in de wedstrijd zat.
Daarna kregen ze vleugels. Daar was niet tegen te voetballen.

Hopelijk tegen Utrecht punten..... :{
pi_145199694
En zo drie punten tegen Utrecht na 2-0 achterstand. Een mirakel.

Lewis is wel erg slecht.
  zaterdag 4 oktober 2014 @ 22:44:34 #143
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_145199793
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 oktober 2014 22:41 schreef Ajacied422 het volgende:
En zo drie punten tegen Utrecht na 2-0 achterstand. Een mirakel.

Lewis is wel erg slecht.
Lewis breng ik hoogstpersoonlijk op de fiets naar Alkmaar. Wat een drama. Schijnt dat ie op de training wel wat laat zien.
Maar wat een ontknoping niet te geloven. Ik baal wel extra hard dat ik als enige van mijn vaste groep niet mee ben gegaan. Wat een legendarische wedstrijd!

Ik schenk er nog 1 in! Proost!
  zondag 5 oktober 2014 @ 13:05:44 #144
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_145212395




:7
  zondag 5 oktober 2014 @ 14:08:49 #145
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_145214701
Epic! _O_
  zondag 5 oktober 2014 @ 17:26:14 #146
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_145222063
quote:
0s.gif Op zondag 5 oktober 2014 14:08 schreef Xurk het volgende:
Epic! _O_
Hier kan ik naar blijven kijken. ;)

Nog een filmpje vanuit het uitvak:
  zondag 5 oktober 2014 @ 18:18:01 #147
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_145224394
Ik ook :9 Maar na er voor de dertigste keer naar te hebben gekeken valt het me op dat de tijd van het doelpunt verschilt tussen de GIFs... 92:50 en 93:27, huh? :P
  zondag 5 oktober 2014 @ 22:25:15 #148
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_145237684
quote:
0s.gif Op zondag 5 oktober 2014 18:18 schreef Xurk het volgende:
Ik ook :9 Maar na er voor de dertigste keer naar te hebben gekeken valt het me op dat de tijd van het doelpunt verschilt tussen de GIFs... 92:50 en 93:27, huh? :P
Haha, dat viel mij ook op.
Op 93:27 stond het spel even stil ( gok ik ), en deed de regie het fragmentje van Foeke er tussendoor.
Doelpunt was inderdaad gewoon in de 93e minuut.
pi_145336436
Uit het geruchten circuit; Daniël S gaat niet meer in de "kooi".
Persoonlijk niet zo'n moeite mee, het spontane was er al af begin vorig seizoen, het dirigeren richting hoofdtribune hoefde ook niet zo nodig.
pi_145337094
quote:
0s.gif Op woensdag 8 oktober 2014 17:45 schreef Humberto-T het volgende:
Uit het geruchten circuit; Daniël S gaat niet meer in de "kooi".
Persoonlijk niet zo'n moeite mee, het spontane was er al af begin vorig seizoen, het dirigeren richting hoofdtribune hoefde ook niet zo nodig.
Inderdaad het spontane was er af..
Kooitje dan ook maar gewoon weghalen of anders er een paar paal/kooidanseressen in :D
  woensdag 8 oktober 2014 @ 21:21:27 #151
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_145345000
Schijnt dat het te maken heeft met het akkefietje in het stadion tegen Feyenoord.
Hij stond vooraan om verhaal te halen.

Ik had ook niet echt het idee dat hij er nog van genoot. Kwam steeds later opdagen en werd een soort clown. Te georganiseerd, dus past niet meer bij Go Ahead. Prima zo.
pi_145346824
Waar staan/zitten de alhier aanwezige heren trouwens?
Vakkie 7 hier, volgend jaar hopelijk IJsseltribune.
  woensdag 8 oktober 2014 @ 22:30:44 #153
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_145348819
quote:
0s.gif Op woensdag 8 oktober 2014 21:53 schreef Humberto-T het volgende:
Waar staan/zitten de alhier aanwezige heren trouwens?
Vakkie 7 hier, volgend jaar hopelijk IJsseltribune.
Ik ook vak 7 :7 Waarom wil je naar de IJsseltribune?
  woensdag 8 oktober 2014 @ 22:47:18 #154
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_145349531
quote:
0s.gif Op woensdag 8 oktober 2014 21:21 schreef Blinker het volgende:
Schijnt dat het te maken heeft met het akkefietje in het stadion tegen Feyenoord.
Hij stond vooraan om verhaal te halen.

Ik had ook niet echt het idee dat hij er nog van genoot. Kwam steeds later opdagen en werd een soort clown. Te georganiseerd, dus past niet meer bij Go Ahead. Prima zo.
Sowieso nooit begrepen dat die ultra zooi (samen met die trommels) bij een club als GAE er doorheen is gekomen. Hebben jullie toch helemaal niet nodig.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_145353170
quote:
0s.gif Op woensdag 8 oktober 2014 21:53 schreef Humberto-T het volgende:
Waar staan/zitten de alhier aanwezige heren trouwens?
Vakkie 7 hier, volgend jaar hopelijk IJsseltribune.
Vakkie 5
pi_145354893
quote:
0s.gif Op woensdag 8 oktober 2014 22:30 schreef Blinker het volgende:

[..]

Ik ook vak 7 :7 Waarom wil je naar de IJsseltribune?
Ik begin me de laatste tijd steeds vaker te ergeren aan het gezeik van supporters onderling. Een paar van die figuren in vak 8 lijken meer op de b-side te schelden dan dat ze met de wedstrijd bezig zijn. Ik vind het best irritant dat de club wel veel meer supporters toelaat op de b-side, maar de doorstroming van supporters vergemakkelijken ho maar.

Oh en ik voel me oud als ik om me heen kijk ;)
  donderdag 9 oktober 2014 @ 09:42:03 #157
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_145355552
quote:
0s.gif Op donderdag 9 oktober 2014 08:59 schreef Humberto-T het volgende:
[..]
Ik begin me de laatste tijd steeds vaker te ergeren aan het gezeik van supporters onderling. Een paar van die figuren in vak 8 lijken meer op de b-side te schelden dan dat ze met de wedstrijd bezig zijn. Ik vind het best irritant dat de club wel veel meer supporters toelaat op de b-side, maar de doorstroming van supporters vergemakkelijken ho maar.
Oh en ik voel me oud als ik om me heen kijk ;)
Vind je? Toch een redelijke mix van leeftijden binnen vak 7.
Sterker nog, binnen 'mijn groepje' ben ik 1 van de jongste. ( 28 jaar )
Ik weet natuurlijk niet hoe oud jij bent, voor hetzelfde geld ben je 70+ ;)

Vak 8 is inderdaad zwaar irritant. Dat is eigenlijk altijd wel zo geweest, maar nu slaan ze er in door.
Gezeik over wie een echte supporter is en wie niet. Heel vermoeiend allemaal.
  Redactie Sport zondag 19 oktober 2014 @ 14:58:03 #158
274204 crew  Mexicanobakker
pi_145700014
quote:
0s.gif Op woensdag 8 oktober 2014 17:45 schreef Humberto-T het volgende:
Uit het geruchten circuit; Daniël S gaat niet meer in de "kooi".
Persoonlijk niet zo'n moeite mee, het spontane was er al af begin vorig seizoen, het dirigeren richting hoofdtribune hoefde ook niet zo nodig.
mn lachspieren missen hem wel ;(
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_145700962
quote:
0s.gif Op zondag 19 oktober 2014 14:58 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

mn lachspieren missen hem wel ;(
Hij deed alsnog een halfslachtige poging.
  Redactie Sport zondag 19 oktober 2014 @ 15:34:24 #160
274204 crew  Mexicanobakker
pi_145701024
quote:
1s.gif Op zondag 19 oktober 2014 15:32 schreef Humberto-T het volgende:

[..]

Hij deed alsnog een halfslachtige poging.
wat deed ie?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_145711323
Billenknijpen op het eind maar groot gedeelte van de wedstrijd genoten. Ik snapte de wissel Lewis/Reimerink alleen niet. Lewis speelde voor het eerst dit seizoen een lekkere pot, Reimerink daarentegen bakte er vandaag vrij weinig van.

quote:
0s.gif Op zondag 19 oktober 2014 15:34 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

wat deed ie?
Even omhoog klimmen na een paar minuten "onderhandelen" met de beveiliging.
  zondag 19 oktober 2014 @ 21:26:37 #162
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_145714564
Af en toe zat het geluk wel erg mee, maar dat mag wel een keer na al die keren dat het dit seizoen in de slotfase mis is gegaan ;)

Heerlijk, gewoon al twee seizoenen achtereen de Deventer editie van de IJsselderby op het hoogste niveau gewonnen!
  zondag 19 oktober 2014 @ 21:47:02 #163
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_145715772
quote:
0s.gif Op zondag 19 oktober 2014 21:26 schreef Xurk het volgende:
Af en toe zat het geluk wel erg mee, maar dat mag wel een keer na al die keren dat het dit seizoen in de slotfase mis is gegaan ;)

Heerlijk, gewoon al twee seizoenen achtereen de Deventer editie van de IJsselderby op het hoogste niveau gewonnen!
Volgens mij is dat een record! Eredivisie betekent nieuwe regels. Nu ook nog een keertje stroomafwaarts winnen. Voorlopig is de IJssel in ieder geval weer voor ons! :)

Intens genoten vanmiddag!
pi_145715828
Lewis speelt ook eens een goede wedstrijd.
  zondag 19 oktober 2014 @ 21:53:13 #165
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_145716083
quote:
10s.gif Op zondag 19 oktober 2014 21:48 schreef Ajacied422 het volgende:
Lewis speelt ook eens een goede wedstrijd.
Het schijnt dat 'ie op de training altijd positief aanwezig was, maar in wedstrijden kwam het er niet uit.
Iedereen had het gevoel dat dit niet uit kon blijven. We waren op momenten wel erg gelukkig, maar goed, je moet er maar wel staan.
Die andere ex-Ajacied Lukoki kon er echt weinig van. Hard rennen maar daar houdt het ook bij op.

En na fluitsignaal nog een supporter met een hersenschudding het ziekenhuis in getrapt met een bal.
Krijgt vast nog een staartje..
  maandag 20 oktober 2014 @ 10:36:16 #166
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_145726140
quote:
0s.gif Op zondag 19 oktober 2014 21:53 schreef Blinker het volgende:
En na fluitsignaal nog een supporter met een hersenschudding het ziekenhuis in getrapt met een bal.
Krijgt vast nog een staartje..
Zoiets las ik al op Facebook, maar was dat bewust? Zo ja: :|W
  maandag 20 oktober 2014 @ 13:32:25 #167
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_145731420
quote:
15s.gif Op maandag 20 oktober 2014 10:36 schreef Xurk het volgende:

[..]

Zoiets las ik al op Facebook, maar was dat bewust? Zo ja: :|W
Niet bewust iemand verwond, maar wel bewust de bal na de wedstrijd (!) het familievak in getrapt. Dat is vragen om problemen.

De KNVB gaat het ongeval bekijken: http://www.rtvoost.nl/spo(...)x?cat=551&nid=201334

Ik mag hopen dat zijn aanvoerdersband wordt afgenomen en een fikse schorsing wacht voor deze dorpsidioot.

Boer kreeg ooit 8 duels voor het slaan van een ballenjongen. Erg jammer dat ze dit soort trekjes nooit kunnen afleren. De ene idioot vertrekt, een ander staat op.
  woensdag 29 oktober 2014 @ 16:36:51 #168
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_146078301
quote:
0s.gif Op maandag 20 oktober 2014 13:32 schreef Blinker het volgende:

[..]

Niet bewust iemand verwond, maar wel bewust de bal na de wedstrijd (!) het familievak in getrapt. Dat is vragen om problemen.

De KNVB gaat het ongeval bekijken: http://www.rtvoost.nl/spo(...)x?cat=551&nid=201334

Ik mag hopen dat zijn aanvoerdersband wordt afgenomen en een fikse schorsing wacht voor deze dorpsidioot.

Boer kreeg ooit 8 duels voor het slaan van een ballenjongen. Erg jammer dat ze dit soort trekjes nooit kunnen afleren. De ene idioot vertrekt, een ander staat op.
En de boef komt er mee weg....

http://www.telegraaf.nl/t(...)Polen_vrijuit__.html
  woensdag 29 oktober 2014 @ 23:51:34 #169
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_146099098
Gestreden als leeuwen, maar ongelukkig in de penalty-reeks. Helaas! Zondag kunnen ze het goedmaken.
  donderdag 30 oktober 2014 @ 10:02:00 #170
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_146105685
Zeker geen schande inderdaad! Al was het nóg mooier geweest als Twente niet afgelopen weekend van Excelsior verloren had ;)

Hopen dat de uitputtingsslag niet al teveel invloed heeft op dit weekend en dat Heracles (en met name Tannane) geen al te grote opleving beleven. Een wedstrijd tegen de hekkensluiter die met slechts 3 punten is ideaal om nog meer afstand te nemen en het doelsaldo hopelijk weer een beetje in de richting van +0 te kunnen trekken.
pi_146106101
quote:
0s.gif Op zondag 24 augustus 2014 20:33 schreef Blinker het volgende:

Ha, inderdaad. Trots met een Messi-shirt rondlopen maar nog nooit een voet verder dan Mallorca gezet te hebben. :') Ik kots er op.

:D _O-

Eens. Vraag 10 ' voetballiefhebbers' eens wat hun favoriete clubs zijn in binnen- en buitenland. Negen uit tien dat je dan een antwoord krijgt in de strekking van Ajax/Barcelona/Juventus/Manchester City/PSG etc.
U MAD?
pi_146106123
quote:
0s.gif Op woensdag 8 oktober 2014 17:45 schreef Humberto-T het volgende:
Uit het geruchten circuit; Daniël S gaat niet meer in de "kooi".
Persoonlijk niet zo'n moeite mee, het spontane was er al af begin vorig seizoen, het dirigeren richting hoofdtribune hoefde ook niet zo nodig.
Die gast is toch al een tijdje weg? Toen ik bij de GAE was (tegen Dordrecht) stond er ook al niemand meer? Ruzie ofzo?
U MAD?
  donderdag 30 oktober 2014 @ 11:30:44 #173
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_146107900
quote:
0s.gif Op donderdag 30 oktober 2014 10:21 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Die gast is toch al een tijdje weg? Toen ik bij de GAE was (tegen Dordrecht) stond er ook al niemand meer? Ruzie ofzo?
Hij was betrokken bij een opstootje in de competitiewedstrijd tegen Feyenoord. Hij mag volgens mij niet meer in het bakje. Ik was gisteren in het stadion, dus ik weet niet of hij er nu wel in zat?
  donderdag 30 oktober 2014 @ 11:31:39 #174
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_146107935
quote:
0s.gif Op donderdag 30 oktober 2014 10:02 schreef Xurk het volgende:
Zeker geen schande inderdaad! Al was het nóg mooier geweest als Twente niet afgelopen weekend van Excelsior verloren had ;)

Hopen dat de uitputtingsslag niet al teveel invloed heeft op dit weekend en dat Heracles (en met name Tannane) geen al te grote opleving beleven. Een wedstrijd tegen de hekkensluiter die met slechts 3 punten is ideaal om nog meer afstand te nemen en het doelsaldo hopelijk weer een beetje in de richting van +0 te kunnen trekken.
Vorig jaar hebben we een week gehad waarin we 3 tegenstanders in 8 dagen hadden en toen hadden we best een behoorlijk resultaat neer gezet.
Hoeft dus geen belemmering te zijn. Vier rustdagen zou voldoende moeten zijn.
  vrijdag 31 oktober 2014 @ 11:50:01 #175
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_146146124
Ik heb ook nog steeds goede hoop op een mooie uitslag dit weekend!

Wel zuur dat Twente uitgerekend de Graafschap heeft geloot, anders hadden we een goede kans gemaakt om de reputatie als cupfighter voor de zoveelste keer waar te maken door de kwartfinales te behalen O-)
  vrijdag 31 oktober 2014 @ 12:11:06 #176
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_146146770
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 oktober 2014 11:50 schreef Xurk het volgende:
Ik heb ook nog steeds goede hoop op een mooie uitslag dit weekend!

Wel zuur dat Twente uitgerekend de Graafschap heeft geloot, anders hadden we een goede kans gemaakt om de reputatie als cupfighter voor de zoveelste keer waar te maken door de kwartfinales te behalen O-)
Ugh, mijn gedachten inderdaad. PEC komt ook weer goed weg met de loting.
Het is niet anders!
pi_146191653
Morgen winnen en (lekker voorbarig) dan iig geen rechtstreekse degradatie voor ons. Alle concurrenten hebben ook een lastig uitprogramma dus we kunnen goede zaken doen dit weekend.
pi_146218409
Op een ongelofelijk domme manier weggegeven... Turuc bedankt.
Als linksback gewisseld worden voor Schenk is trouwens ook geen hoogtepunt in je carrière lijkt me.
  zondag 2 november 2014 @ 17:44:54 #179
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_146220976
Wat een afgang zeg. En ook nog eens in eigen huis :{ Wel echt een domme rode kaart zo vroeg in de wedstrijd, terwijl je op voorsprong staat.

Zo capituleer je tegen Twente pas na strafschoppen, een paar dagen later word je afgedroogd door de hekkensluiter die pas 1 wedstrijd had gewonnen.

Nog een klein geluk dat de overige ploegen onder ons (als de stand bij Grunn - NAC zo blijft) ook punten verspelen...
pi_146238963
Gewonnen dankzij Turuc. Bij 11 tegen 11 hadden jullie alles onder controle. Naar de rooie kaart was het wel over en valt me 1-3 eigenlijk nog wat tegen gezien de kansen.
  dinsdag 4 november 2014 @ 14:49:01 #181
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_146292348
Ik kan nog niet inhoudelijk reageren. Te pijnlijk. :'(
Gefeliciteerd hafcfan!
pi_146299094
Thanx! Succes verder maar niet te veel, want we moeten toch nog iets klimmen ;) Al zullen jullie wel boven ons eindigen.
pi_146300173
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 november 2014 18:04 schreef hafcfan het volgende:
Thanx! Succes verder maar niet te veel, want we moeten toch nog iets klimmen ;) Al zullen jullie wel boven ons eindigen.
Laten we dat wel hopen..
Onder jullie eindigen zal wel erg pijnlijk zijn, of jullie moeten in de winterstop nog erg versterken..
Maar het voetbal wat jullie team nu laat zien is wel erg bagger.

De pot was inderdaad tot aan de rode kaart van turuc helemaal voor ons...... :(
pi_146321900
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 november 2014 18:35 schreef Downstar het volgende:

[..]

Laten we dat wel hopen..
Onder jullie eindigen zal wel erg pijnlijk zijn, of jullie moeten in de winterstop nog erg versterken..
Maar het voetbal wat jullie team nu laat zien is wel erg bagger.

De pot was inderdaad tot aan de rode kaart van turuc helemaal voor ons...... :(
Wij zijn echt slecht ja :{ Gelukkig is Dordrecht er . Al wonnen jullie daar ook niet van :P
pi_146323127
quote:
0s.gif Op woensdag 5 november 2014 10:06 schreef hafcfan het volgende:

[..]

Wij zijn echt slecht ja :{ Gelukkig is Dordrecht er . Al wonnen jullie daar ook niet van :P
Daarom had ik bij voorbaat al gezegd dat we tegen heracles zouden verliezen..
Eagles pakt tegen directe concurrentie eigenlijk helemaal niet zoveel punten als gehoopt..
Dat was vorig seizoen ook al zo..
  zondag 23 november 2014 @ 19:58:26 #186
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_146935127
En op het moment dat ze er moeten staan, dan staan ze er ook. ^O^
pi_146936155
quote:
0s.gif Op zondag 23 november 2014 19:58 schreef Blinker het volgende:
En op het moment dat ze er moeten staan, dan staan ze er ook. ^O^
Nac was ook heel futloos aan het spelen zeg.
Maargoed, onze jongens deden het wel goed ja.

Zelf weinig weggeven en de kansen zelf afmaken (y)

Volgende week winnen bij Vitesse (wat ik zelf helemaal nog geen onmogelijke opgaaf vind) en je doet heel leuk mee weer. Tot aan plek 7 ofzo scheelt het geloof ik maar 3 punt!
  zondag 23 november 2014 @ 22:59:32 #188
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_146942393
quote:
0s.gif Op zondag 23 november 2014 20:28 schreef Downstar het volgende:

[..]

Nac was ook heel futloos aan het spelen zeg.
Maargoed, onze jongens deden het wel goed ja.

Zelf weinig weggeven en de kansen zelf afmaken (y)

Volgende week winnen bij Vitesse (wat ik zelf helemaal nog geen onmogelijke opgaaf vind) en je doet heel leuk mee weer. Tot aan plek 7 ofzo scheelt het geloof ik maar 3 punt!
Ondanks onze lage klassering heb ik er redelijk vertrouwen er in dat wij dit jaar weer gaan handhaven.
Het is gewoon een prima elftal. De voorhoede is misschien enigszins ongepolijst, maar er loopt zat potentieel rond.
Lewis begint elke week een vaste aanwinst te worden en de Sa mag zich ook weer laten zien.

Ik sluit niet uit dat we punt(en) pakken tegen AZ of Vitesse.
Beide teams zijn niet in goede doen de laatste weken.
  zondag 23 november 2014 @ 23:24:03 #189
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_146943287
Erg nette overwinning, met de nul!! *O*

VItesse is inderdaad weer heel wisselvallig lately. Seizoen begonnen met veel nederlagen, toen een aantal wedstrijden achter elkaar heel ruim gewonnen en nu weer moeizaam. Mooi misbruik van maken volgend weekend, zou mooi zijn aangezien ik in het stadion zit :) Vorig seizoen ook die wedstrijd meegepikt en toen zoals zo vaak een 2-0 voorsprong weggegeven (uiteindelijk werd het 2-2), dus hopen dat het nu wat meer meezit ;)

Er zou als alles meezit een mooie sprong gemaakt kunnen worden, maar als ik het programma van de concurrenten zie dan zal het uiteindelijk wel meevallen :P Clubs onder ons moeten tegen clubs direct boven ons dus eigenlijk zouden veel gelijke spelen nog het beste zijn..
pi_146945545
quote:
14s.gif Op zondag 23 november 2014 23:24 schreef Xurk het volgende:
Erg nette overwinning, met de nul!! *O*

VItesse is inderdaad weer heel wisselvallig lately. Seizoen begonnen met veel nederlagen, toen een aantal wedstrijden achter elkaar heel ruim gewonnen en nu weer moeizaam. Mooi misbruik van maken volgend weekend, zou mooi zijn aangezien ik in het stadion zit :) Vorig seizoen ook die wedstrijd meegepikt en toen zoals zo vaak een 2-0 voorsprong weggegeven (uiteindelijk werd het 2-2), dus hopen dat het nu wat meer meezit ;)

Er zou als alles meezit een mooie sprong gemaakt kunnen worden, maar als ik het programma van de concurrenten zie dan zal het uiteindelijk wel meevallen :P Clubs onder ons moeten tegen clubs direct boven ons dus eigenlijk zouden veel gelijke spelen nog het beste zijn..
Zolang eagles wint hoeven we niet naar de concurrentie te kijken, laten we het daar op houden :D

met deze wijsheid sluit ik af..

Trusten :W
  maandag 24 november 2014 @ 09:21:15 #191
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_146947449
quote:
0s.gif Op maandag 24 november 2014 01:08 schreef Downstar het volgende:

[..]

Zolang eagles wint hoeven we niet naar de concurrentie te kijken, laten we het daar op houden :D

met deze wijsheid sluit ik af..

Trusten :W
Ik ben ook gestopt met het kijken naar de concurrenten met het oog degradatie.
Gewoon de 34 punten halen en we handhaven direct.
  maandag 1 december 2014 @ 15:12:23 #192
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_147184860
Toch wel een mooie wedstrijd in het Gelredome afgelopen zaterdag :) Na de 2-0 had ik er geen vertrouwen meer in maar na die blunder waar Schalk de 2-1 uit maakte was het slotoffensief van GAE toch wel genieten :D Heel mooi dat Amevor koud in het veld zo'n mooi geplaatste kopbal in petto had _O_ Mooi ook hoe hij het met de uitsupporters vierde. Ik vind sowieso dat hij wel wat vaker mag spelen. In Fifa is hij ook één van mijn vaste invallers ;)

Eigenlijk hadden Schalk en Reimerink in de eerste helft gewoon de 0-1 moeten maken, dat waren echt enorme kansen. En de 2-0 van Vitesse was volgens mij buitenspel? En als ik dan toch bezig ben: Rijsdijk had die 2-3 ook wel mogen maken zeg, pff. Wat een kansen had de wedstrijd!
Maar terugkomen van 2-0 om toch gelijk te spelen was ook al heerlijk. Eigenlijk precies het tegenovergestelde van deze wedstrijd afgelopen april - toen zat ik ook in het stadion en verspeelden wij juist in de slotfase een 0-2 voorsprong aan Vitesse ;)

Stevig programma voor zowel ons als alle naaste concurrenten volgend weekend trouwens. Hopelijk stunt GAE als enige O-)
  maandag 1 december 2014 @ 15:35:57 #193
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_147185642
quote:
0s.gif Op maandag 1 december 2014 15:12 schreef Xurk het volgende:
Toch wel een mooie wedstrijd in het Gelredome afgelopen zaterdag :) Na de 2-0 had ik er geen vertrouwen meer in maar na die blunder waar Schalk de 2-1 uit maakte was het slotoffensief van GAE toch wel genieten :D Heel mooi dat Amevor koud in het veld zo'n mooi geplaatste kopbal in petto had _O_ Mooi ook hoe hij het met de uitsupporters vierde. Ik vind sowieso dat hij wel wat vaker mag spelen. In Fifa is hij ook één van mijn vaste invallers ;)

Eigenlijk hadden Schalk en Reimerink in de eerste helft gewoon de 0-1 moeten maken, dat waren echt enorme kansen. En de 2-0 van Vitesse was volgens mij buitenspel? En als ik dan toch bezig ben: Rijsdijk had die 2-3 ook wel mogen maken zeg, pff. Wat een kansen had de wedstrijd!
Maar terugkomen van 2-0 om toch gelijk te spelen was ook al heerlijk. Eigenlijk precies het tegenovergestelde van deze wedstrijd afgelopen april - toen zat ik ook in het stadion en verspeelden wij juist in de slotfase een 0-2 voorsprong aan Vitesse ;)

Stevig programma voor zowel ons als alle naaste concurrenten volgend weekend trouwens. Hopelijk stunt GAE als enige O-)
Goed samengevat. We hadden 'm nog kunnen winnen, maar zij ook.
Achter- en vooraf tevreden mee.

Het resultaat begint bijna te wennen. Het wordt niet eens meer stunten genoemd.
We horen er helemaal bij! :D
pi_147197220
Ik betrap me er zelf ook steeds meer op dat ik het normaal vind dat we bijvoorbeeld even van nac winnen. Of dat we gelijkspelen tegen vitesse.

Ik ben wel fan van schalk, die jonge heeft een hele leuke actie in huis, is lekker wendbaar
en kan ook nog lekker schieten ook! Die zie ik graag in de spits blijven spelen..

En inderdaad zij hadden kansen, wij hadden kansen achteraf is 2-2 dan prima.

Nu kijken of we een puntje kunnen pakken tegen AZ, daarna lekker knallen tegen cambuur.
Dat speelt de laatste tijd ook wisselvallig, naar een hele goede start..
pi_147358145


Bedankt Sinterklaas ;)
...
pi_147365298
Uchh.. Tegen cambuur moeten we wel weer 3 punten pakken.
De concurrentie hijgt ons namelijk alweer in de nek, nu ook heracles weer 3 punten heeft gepakt :X . Verlies je volgende week, dan kun je zo weer in degradatie zone komen :'(

De pot van gister vond ik eigenlijk veel te tam, eagles is normaal wel lekker jagend en fel aan het voetballen, zag ik vrij weinig van terug..

Pas toen de 2-0 viel begon eagles druk te zetten, waarom niet gewoon al lekker met 1-0?

Die 2-0 viel me ook wel tegen, een goede redding van hart, de bal valt buiten de zestien
en vanbuiten de 16 krijgt hij hem er nog in met 3 verdedigers voor hem :').. Dan is er geen sprake meer van een rebound ofzo..

Tegen cambuur starten met de Sa, Reimerink was weer bagger!
  zondag 7 december 2014 @ 22:55:26 #197
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_147376947
Reimerink zorgt op zich wel vaak voor gevaar maar weet het maar zelden af te maken. De Sa in de basis en Reimerink eens invallen is misschien wel goed om uit te proberen ja.

Jammer van de nederlaag maar ik ging er stiekem wel een beetje vanuit. Wat ik wel goed vind is dat zo'n wedstrijd tegen een ploeg als AZ wat het goed doet en (net als Heracles :X) in de winning mood is de laatste tijd, niet hopeloos verloren gaat. Dat zou vorig seizoen wel het geval zijn geweest. Nu waren er voor ons wat kansjes op de openingstreffer en lange tijd ook op een gelijkmaker. In de slotfase ook wat kansen op een aansluitingstreffer / eretreffer.

Komt erop neer dat we alleen (normaal gesproken) "kansloos" zijn tegen ploegen in de top 3 en alles daaronder kunnen we prima mee :) Maar er moet volgende week tegen Camboer eigenlijk toch wel gewonnen gaan worden inderdaad, nu NAC en Heracles dit weekend weer ingelopen zijn.
pi_147382134
quote:
0s.gif Op zondag 7 december 2014 22:55 schreef Xurk het volgende:
Reimerink zorgt op zich wel vaak voor gevaar maar weet het maar zelden af te maken. De Sa in de basis en Reimerink eens invallen is misschien wel goed om uit te proberen ja.

Jammer van de nederlaag maar ik ging er stiekem wel een beetje vanuit. Wat ik wel goed vind is dat zo'n wedstrijd tegen een ploeg als AZ wat het goed doet en (net als Heracles :X) in de winning mood is de laatste tijd, niet hopeloos verloren gaat. Dat zou vorig seizoen wel het geval zijn geweest. Nu waren er voor ons wat kansjes op de openingstreffer en lange tijd ook op een gelijkmaker. In de slotfase ook wat kansen op een aansluitingstreffer / eretreffer.

Komt erop neer dat we alleen (normaal gesproken) "kansloos" zijn tegen ploegen in de top 3 en alles daaronder kunnen we prima mee :) Maar er moet volgende week tegen Camboer eigenlijk toch wel gewonnen gaan worden inderdaad, nu NAC en Heracles dit weekend weer ingelopen zijn.
Tja het is allemaal wat volwassener, toch is dat niet direct aan de punten af te zien.
We moeten immers niet vergeten dat we de 'mindere' clubs al hebben getroffen in het begin, en dat we juist daartegen teleurstellende resultaten hadden..
  zondag 14 december 2014 @ 18:37:27 #199
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_147576790
Tering, voor het eerst echt overklast. Doodzonde. Nu wordt het echt billen knijpen, we zijn er nog lang niet.
Niet om als excuus te gebruiken, maar wat was Kamphuis dramatisch zeg.
Hij zou nog geen G-wedstrijd mogen fluiten.
pi_147578504
We werden helemaal niet overklast vond ik. Althans juist niet voetballend.
Cambuur speelde ook bagger, vrijwel geen kansen gehad..

Wij werden gewoon fysiek (net zoals voorgaande seizoenen door cambuur) goed aangepakt.
En daar kunnen die magere mannetjes (uitgezonder Duits/vriends/joppie en kolder later dan) van ons verder niks tegen doen..

Snapte ook niet dat er alleen maar lange ballen werden gespeeld, voorin stonden schalk en de sa tegen 2 boomlange verdedigers, er is werkelijk geen 1 kopduel gewonnen..

Je miste echt ook de rust van overgoor, het overzicht en zijn passjes..
pi_147604050
quote:
0s.gif Op zondag 14 december 2014 18:37 schreef Blinker het volgende:
Tering, voor het eerst echt overklast. Doodzonde. Nu wordt het echt billen knijpen, we zijn er nog lang niet.
Niet om als excuus te gebruiken, maar wat was Kamphuis dramatisch zeg.
Hij zou nog geen G-wedstrijd mogen fluiten.
Is inderdaad een hele slechte scheidsrechter.
Heeft dat verkeerde, dat geforceerde, waar ze in Zeist zo op kicken (zie ook Higler).
...
pi_148811276
Hm het gaat zo wel de verkeerde kant op, om maar eens een open deur in te trappen. De 'sterker in de breedte' die wordt gepropageerd door de club mag dan wel kloppen, het Antonia/Falkenburg gemis blijkt toch wel groot te zijn.
Rijsdijk lijkt handelingssnelheid te missen en de Sa heeft ook nog niet genoeg (kunnen) laten zien.

De linksback positie is nog wel het meest kwetsbaar trouwens, Wijnaldum en Schenk komen te kort voor de eredivisie.
  dinsdag 20 januari 2015 @ 14:08:19 #203
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_148873756
Willem II doet het wel echt extreem goed dit seizoen moet ik zeggen, ik had ze samen met Dordrecht als gedoodverfde degradatiekandidaat maar nee hoor. Ik had ingezet op maximaal een gelijkspel afgelopen weekend, dus een 1-0 verlies viel mee. Het vertoonde spel echter, was dra-ma-tisch. Net als de dik verloren oefenwedstrijd tegen Sparta :N

Er moet echt even een serie wedstrijden worden neergezet zonder nederlagen, willen we het niet op play-offs laten aankomen straks. Want als dat gebeurt dan kan je zomaar tegen de #6 van de JL eruit vliegen (ironie :+).
pi_148934861
quote:
GA Eagles huurt Wesley Verhoek

Wesley Verhoek komt de rest van het seizoen Go Ahead Eagles versterken. De Deventer club huurt Verhoek (geboren op 25 september 1986) van Feyenoord. De rechtsbuiten maakte vanaf 2004 furore bij ADO Den Haag, vertrok in 2011 naar FC Twente en komt vanaf 2012/2013 uit voor de Rotterdammers.

Verhoek is blij met de kans: "De motivatie naar Go Ahead Eagles te gaan, komt voort uit de speelminuten die ik krijg en het vertrouwen dat trainer Foeke Booy in mij uitsprak. De gesprekken met hem en voorzitter Edwin Lugt gingen in goede harmonie en gaven een goed gevoel. Ik wil ze daarvoor echt de complimenten geven. Ik voelde meteen waardering. Ook Feyenoord en Martin van Geel moet ik complimenten geven. Ik wil zo graag weer wekelijks in de Eredivisie voetballen en zij hebben heel goed meegewerkt om dit mogelijk te maken."

Verhoek weet wat er gevraagd wordt: "De doelstelling is duidelijk: erin blijven met Go Ahead. Een club met een heel fanatieke aanhang, erg leuk om daarvoor te gaan voetballen, een mooi podium. Ik wil het dolgraag laten zien, barst van de ambitie."

Trainer Foeke Booy: "Dit is heel goed nieuws voor ons. Ik heb altijd gezegd dat ik vol vertrouwen in onze groep heb, maar als er een speler komt die ons echt sterker kan maken, die we echt kunnen gebruiken, is dat geweldig natuurlijk. Wesley is zo'n speler. Hij neemt ervaring mee en is een specialist op de vleugels, hij kan zowel rechts als links goed uit de voeten. Zijn acties en voorzetten zijn bekend en hij is extravert, een baasje, een winnaar met gif in zijn spel. Hij geeft voeding vanaf de flanken en dat zien wij graag in ons spel. Hij traint vandaag al mee en is er zondag tegen ADO meteen bij."

In 248 officiële wedstrijden in het betaalde voetbal scoorde Verhoek inmiddels 32 maal. Onder trainer John van den Brom vormde Verhoek bij ADO een zeer gevaarlijk en effectief aanvalstrio met spits Dimitri Bulykin en linksbuiten Frantisek Kubik. Het bracht ADO destijds in de subtop van de Eredivisie. Bij Twente kwam Verhoek tot 12 duels, bij Feyenoord tot 31 wedstrijden. Op 2 oktober 2011 schreven Wesley en zijn broer John geschiedenis door beide te scoren in de wedstrijd Feyenoord-ADO Den Haag (0-3).
pi_148935121
quote:
0s.gif Op donderdag 22 januari 2015 09:16 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Verhoek zal wel 2x scoren tegen ons. :')
pi_148935159
quote:
0s.gif Op donderdag 22 januari 2015 09:32 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Verhoek zal wel 2x scoren tegen ons. :')
Dat zou genot zijn. Hij komt voor het gras naar Deventer.
  donderdag 22 januari 2015 @ 12:43:47 #207
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_148939883
Ik vind hem wel een echte toevoeging, ook al speelt hij de laatste seizoenen wat minder. De transfer naar Feyenoord heeft hij toch zelf afgedwongen met sterke optredens bij ADO. En hij heeft pit in zijn spel (sowieso, als ex-speler van ADO en Feyenoord), wat ook altijd welkom is.

Ik ben benieuwd wat hij gaat laten zien!
  zondag 25 januari 2015 @ 22:10:30 #208
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_149057241
De broodnodige punten zijn binnen!
Wesley Verhoek _O_

pi_149057620
''Ondanks dat je geen skippybal raakte'' _O-
  maandag 26 januari 2015 @ 09:56:24 #210
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_149066100
quote:
0s.gif Op zondag 25 januari 2015 22:19 schreef Ajacied422 het volgende:
''Ondanks dat je geen skippybal raakte'' _O-
:')
Toch vond ik dat 'ie best aardig meedeed. Helemaal voor een eerste wedstrijd.
Dat hij kan voetballen is in ieder geval zeker!
  maandag 26 januari 2015 @ 13:00:12 #211
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_149070570
Lekker! Zo broodnodig deze overwinning, zeker nu in 1 speelronde vanaf de nummer 8(!!) tot aan 17 alle ploegen behalve GAE punten heeft verspeeld. En de afstand naar plek 18 even groot gehouden nu Dordrecht eens gewonnen heeft. En voor de vierde keer dit seizoen de nul gehouden :)

Verhoek, welkom erbij en bedankt voor een direct beslissende bijdrage!

Volgend weekend spelen NAC en Excelsior tegen elkaar, de rest van de concurrentie speelt tegen de (sub)top. Als het spel tegen Groningen nou eens wat beter is dan de afgelopen weken en we daar ook een overwinning kunnen boeken, dan is er een voorzichtige aansluiting bij de middenmoot gevonden en hoeft er hopelijk voorlopig niet meer naar plek 16/17 te worden gekeken.
  maandag 26 januari 2015 @ 13:26:09 #212
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_149071243
Vond dat rood wel zwaar overdreven.
  maandag 26 januari 2015 @ 13:46:19 #213
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_149071878
quote:
0s.gif Op maandag 26 januari 2015 13:26 schreef Immerdebestebob het volgende:
Vond dat rood wel zwaar overdreven.
Die rode kaart was een belachelijke beslissing inderdaad.
Alleen een penalty zou al een zware straf zijn, maar je kan 'm geven..
  maandag 26 januari 2015 @ 13:55:21 #214
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_149072173
Ik vind dat ook altijd sneu voor de speler die het overkomt, want: waar moet je anders je hand laten? Maar de ene keer zit zo'n beslissing je tegen, de andere keer mee. En aan geluk hebben we dit seizoen nog geen overvloed gehad, dus het was wel eens een keer welkom!
pi_149073261
Gaan er nog mensen naar Zwolle uit? Ik zal zwaaien vanaf de Noordzijde naar het uitvak. Opdat het een echte derby mag worden ^O^
pi_149126235
quote:
14s.gif Op maandag 26 januari 2015 14:35 schreef Monopoly het volgende:
Gaan er nog mensen naar Zwolle uit? Ik zal zwaaien vanaf de Noordzijde naar het uitvak. Opdat het een echte derby mag worden ^O^
Vroeger in de Juup nog wel, tegenwoordig pak ik geen uitwedstrijden meer mee.
Het altijd verliezen, ondanks het veel betere spel in sommige wedstrijden, is daar ook debet aan.

Hopelijk dit jaar eens volledig tegen de verhouding (kleine kans dat wij dit jaar het betere spel laten zien) in winnen.
  woensdag 28 januari 2015 @ 16:51:59 #217
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_149142664
quote:
1s.gif Op woensdag 28 januari 2015 00:12 schreef Humberto-T het volgende:

[..]

Vroeger in de Juup nog wel, tegenwoordig pak ik geen uitwedstrijden meer mee.
Het altijd verliezen, ondanks het veel betere spel in sommige wedstrijden, is daar ook debet aan.

Hopelijk dit jaar eens volledig tegen de verhouding (kleine kans dat wij dit jaar het betere spel laten zien) in winnen.
Ik heb precies hetzelfde. Sinds de Eredivisie nog nooit zo weinig uit-wedstrijden gepakt.
De tijd dat ik met buscombi's naar wedstrijden ging is geweest, daar begin ik niet meer aan.
Autocombi of niets.

Zwolle-uit ken ik inmiddels wel, geen speciale wedstrijd voor mij.
  donderdag 29 januari 2015 @ 11:17:53 #218
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_149165057
Go Ahead Eagles strikt Glynor Plet
(bij gebrek aan een artikel op FOK!, die vast later op de dag zal volgen)

Hier word ik heel blij van! Eindelijk iemand voor de spitsenpositie die (bij Telstar in de JL, vooral Heracles in de Eredivisie en in Europa (Twente, Genk, Zulte Waregem) heeft bewezen te kunnen scoren! Precies wat we nodig hebben en op dit moment heel erg missen.

Normaal gesproken zou ik hem voor GAE niet haalbaar vinden, maar blijkbaar is het in het buitenland toch tegengevallen... maakt niet uit, zolang hij de draad nu weer oppakt ;) Met Verhoek ernaast en Türüc erachter krijgt hij in ieder geval aanvoer.
pi_149345119
Weer anderhalf uur van m'n leven die ik niet meer terug krijg, het deed weer pijn aan de ogen.
pi_149345241
Waar ligt het aan?
In de samenvatting twee of drie leuk opgezette aanvallen, waarom kunnen ze dat niet volhouden?
...
pi_149346549
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 februari 2015 23:26 schreef Obiekulu het volgende:
Waar ligt het aan?
In de samenvatting twee of drie leuk opgezette aanvallen, waarom kunnen ze dat niet volhouden?
Gebrek aan vertrouwen en angst om te verliezen.. Dordrecht, NAC, Excelsior, GAE.. het is allemaal niet om aan te gluren
pi_149348907
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 februari 2015 23:26 schreef Obiekulu het volgende:
Waar ligt het aan?
In de samenvatting twee of drie leuk opgezette aanvallen, waarom kunnen ze dat niet volhouden?
Ze durven niet uit de dekking weg te lopen. Het staat allemaal maar stil. Ze weten zich geen raad met het vroege vastzetten door Excelsior. Er mist nog steeds een type Falkenburg.
pi_149352015
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 08:40 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Ze durven niet uit de dekking weg te lopen. Het staat allemaal maar stil. Ze weten zich geen raad met het vroege vastzetten door Excelsior. Er mist nog steeds een type Falkenburg.
Creativiteit mist inderdaad. Gisteren mocht Lambooij het dan proberen, echter hij en Rijsdijk missen wel net een stuk creativiteit/handelingssnelheid die Falkenburg vorig jaar wel liet zien.
Het gemis van een Antonia laat zich ook wel merken, de wisselwerking tussen hem/Falkenburg/Kolder was super. De meeste spelers van vorig seizoen hadden al een tijd samengespeeld, wellicht dat het daar dit seizoen aan ontbreekt. Dit seizoen al Verhoek, Lewis, de Sa, Reimerink, Schalk en Turuz nu al op de flanken zien spelen waar dat vorig jaar vrijwel alleen Antonia en Houtkoop waren.

[ Bericht 0% gewijzigd door Humberto-T op 04-02-2015 11:45:59 ]
  woensdag 4 februari 2015 @ 11:41:26 #224
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_149352596
Ik denk ook dat er durf / vertrouwen wordt gemist en wat meer handigheid in het afmaken van de schaarse kansen. Met wat meer geluk en kunde had het gisteren gewoon 3-0 kunnen zijn (3-1 als je die ene kans die Excelsior kreeg erin laat gaan). Houtkoop, Falkenburg en Antonia waren inderdaad belangrijke drijfveren wat betreft creativiteit en dreiging. Nog steeds snap ik niet waarom Falkenburg zo nodig naar NAC moest :{

Voor mijn gevoel werd er aan het begin van het seizoen met meer overtuiging gespeeld. En er vielen zeker meer doelpunten. Tot en met het gelijkspel tegen Vitesse afgelopen november zat het voor mijn gevoel wel goed, vaak werden punten verloren door een slechte eindfase of het ontbreken van geluk, maar ze speelden op zich prima en de doelpunten vielen ook vrij regelmatig. Sindsdien is er in 7 wedstrijden slechts 1(!!) keer gescoord en dat was ook nog eens uit een penalty...

Het is dat de clubs onder GAE de laatste weken zo goed als alles verliezen, anders ging ik me helemaal zorgen maken.

Om op wat positieve zaken te eindigen: toch weer een punt erbij én weer de nul gehouden :+
pi_149352801
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 11:41 schreef Xurk het volgende:
Sindsdien is er in 7 wedstrijden slechts 1(!!) keer gescoord en dat was ook nog eens uit een penalty...
je vergeet het doelpunt tegen Cambuur, desalniettemin een triest aantal doelpunten voor inderdaad.

quote:
Het is dat de clubs onder GAE de laatste weken zo goed als alles verliezen, anders ging ik me helemaal zorgen maken.
We hebben mazzel dat clubs als NAC etc super slecht presteren ja.
  woensdag 4 februari 2015 @ 12:35:52 #226
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_149354166
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 11:49 schreef Humberto-T het volgende:
je vergeet het doelpunt tegen Cambuur, desalniettemin een triest aantal doelpunten voor inderdaad.

We hebben mazzel dat clubs als NAC etc super slecht presteren ja.
Whoops, inderdaad. En bij aanvang van het seizoen had ik gedacht dat we Willem II, Cambuur en Excelsior ook als concurrenten zouden hebben maar de eerste twee zijn gewisseld voor NAC en ADO 8)7
  maandag 9 februari 2015 @ 11:38:44 #227
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_149503200
Ik ben nog steeds chagrijnig over gisteren :{ Qua ongeluk is dit echt wel het dieptepunt zeg, kan je eens een keer een punt halen tegen Ajax mede doordat ze uit vorm zijn, wordt het op deze manier verpest. Hopen dat het geen cruciaal puntje zal blijken aan het einde van de rit.

Wat als Verhoek de bal naar een medespeler had gespeeld? Wat als v.d. Hart niet als een gek de bal weg had willen rammen? Wat als de bal nét op de paal had gerold i.p.v. het doel in?

Zoveel andere situaties waren denkbaar geweest ;(
  maandag 9 februari 2015 @ 15:47:11 #228
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_149510103
quote:
0s.gif Op maandag 9 februari 2015 11:38 schreef Xurk het volgende:
Ik ben nog steeds chagrijnig over gisteren :{ Qua ongeluk is dit echt wel het dieptepunt zeg, kan je eens een keer een punt halen tegen Ajax mede doordat ze uit vorm zijn, wordt het op deze manier verpest. Hopen dat het geen cruciaal puntje zal blijken aan het einde van de rit.

Wat als Verhoek de bal naar een medespeler had gespeeld? Wat als v.d. Hart niet als een gek de bal weg had willen rammen? Wat als de bal nét op de paal had gerold i.p.v. het doel in?

Zoveel andere situaties waren denkbaar geweest ;(
Echt kloten.

Doelpunt aan onze kant hing eerder in de lucht dan ééntje voor Ajax.
Ongelooflijk dat het dan vervolgens zo tegen zit... :{

Tweede helft wel genoten van het spel! Het vuurtje in de ploeg is in ieder geval weer aangewakkerd. Als we deze passie vaker zien in de ploeg dan gaan we ons zeker handhaven!
  maandag 9 februari 2015 @ 15:47:47 #229
318507 Jester65
Stay frosty
pi_149510122
Ik denk dat de thuisnederlaag tegen Heracles (rode kaart Turuc) uiteindelijk meer effect gaat hebben dan dit puntje.
  maandag 9 februari 2015 @ 15:59:46 #230
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_149510567
quote:
0s.gif Op maandag 9 februari 2015 15:47 schreef Jester65 het volgende:
Ik denk dat de thuisnederlaag tegen Heracles (rode kaart Turuc) uiteindelijk meer effect gaat hebben dan dit puntje.
Ik denk het niet. Heracles eindigt ruim bovenin rechterrijtje :7
  maandag 9 februari 2015 @ 16:21:46 #231
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_149511352
quote:
0s.gif Op maandag 9 februari 2015 15:59 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Ik denk het niet. Heracles eindigt ruim bovenin rechterrijtje :7
_O-
  maandag 9 februari 2015 @ 16:24:59 #232
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_149511453
quote:
0s.gif Op maandag 9 februari 2015 16:21 schreef Blinker het volgende:

[..]

_O-
Niet zo doen he ;(
pi_149548893
Volgend jaar weer fijn met het busje naar Oss :) laten we eerlijk zijn, de eredivisie is eigenlijk ook te hoog gegrepen voor jullie.
Postbezorger.
pi_149549096
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 februari 2015 19:54 schreef _pieterpost het volgende:
Volgend jaar weer fijn met het busje naar Oss :) laten we eerlijk zijn, de eredivisie is eigenlijk ook te hoog gegrepen voor jullie.
Vooralsnog niet Pieter :)
  dinsdag 10 februari 2015 @ 22:10:40 #235
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_149554469
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 februari 2015 19:59 schreef Humberto-T het volgende:

[..]

Vooralsnog niet Pieter :)
Ik weiger dat ook te geloven.
Worst case is nacompetitie ( onder Dordrecht gaan we echt niet eindigen! ) en daarin maak je ook een uitstekende kans om te handhaven.

Zondag hebben we laten zien dat er nog genoeg voetbal in de ploeg zit.
De punten volgen echt nog wel.
pi_149559660
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 februari 2015 22:10 schreef Blinker het volgende:

[..]

Ik weiger dat ook te geloven.
Worst case is nacompetitie ( onder Dordrecht gaan we echt niet eindigen! ) en daarin maak je ook een uitstekende kans om te handhaven.

Zondag hebben we laten zien dat er nog genoeg voetbal in de ploeg zit.
De punten volgen echt nog wel.
NAC is slechter dan jullie.. Heracles is gelijkwaardig maar die krijgen de doelpunten makkelijker om de oren. Denk dat GAE het net gaat redden, ook al vind ik het een vrij armoedig elftal
pi_149561196
Als NAC de nacompetitie in gaat, maken ze geen schijn van kans. Roda maakt redelijk snel gehakt van ze. Heracles kan het in de nacompetitie wel redden en jullie eindigen gewoon boven de streep.

Zondag pakken jullie geen punten maar gun jullie daarna wel gewoon de nodige punten om boven de streep te blijven. Elk jaar een IJsselderby, daar teken ik voor :7
  woensdag 11 februari 2015 @ 09:46:49 #238
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_149563510
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 februari 2015 22:10 schreef Blinker het volgende:
Ik weiger dat ook te geloven.
Worst case is nacompetitie ( onder Dordrecht gaan we echt niet eindigen! ) en daarin maak je ook een uitstekende kans om te handhaven.

Zondag hebben we laten zien dat er nog genoeg voetbal in de ploeg zit.
De punten volgen echt nog wel.
Onder Dordrecht (en steeds meer NAC - tenzij die 7 nieuwe spelers tóch nog voor een impuls zorgen) zou wel bizar zijn ja. Ik blijf ook optimistisch wat betreft punten, al roepen we dat hier volgens mij al sinds september 8?

quote:
0s.gif Op woensdag 11 februari 2015 00:08 schreef Pleun2011 het volgende:
NAC is slechter dan jullie.. Heracles is gelijkwaardig maar die krijgen de doelpunten makkelijker om de oren. Denk dat GAE het net gaat redden, ook al vind ik het een vrij armoedig elftal
Dit seizoen is een vreemd verhaal. De selectie is verzwakt wat betreft dreiging en creativiteit, maar anderzijds is de selectie een stuk volwassener geworden. Dat betaalt zich uit in minder tegendoelpunten (geloof een stuk of 8 minder dan deze tijd vorig seizoen) en vooral minder kansloze nederlagen. Dit seizoen zijn er volgens mij pas twee geweest (Feyenoord en PSV), terwijl vorig seizoen zelfs van NAC met 5-0 werd verloren.

Helaas geldt dat ondanks het feit dat Heracles makkelijker doelpunten tegen krijgt, ze de doelpunten ook makkelijker zelf maken dan wij op het moment. Maar hopelijk is dat probleem opgelost als Verhoek en Plet "ingewerkt" zijn.

quote:
14s.gif Op woensdag 11 februari 2015 02:18 schreef Monopoly het volgende:
Als NAC de nacompetitie in gaat, maken ze geen schijn van kans. Roda maakt redelijk snel gehakt van ze. Heracles kan het in de nacompetitie wel redden en jullie eindigen gewoon boven de streep.

Zondag pakken jullie geen punten maar gun jullie daarna wel gewoon de nodige punten om boven de streep te blijven. Elk jaar een IJsselderby, daar teken ik voor :7
Natuurlijk mijd ik de nacompetitie het liefst. Daar gebeuren de laatste jaren wel vaker vreemde dingen. Ironisch genoeg zijn wij daar het mooiste voorbeeld van (als #6 promoveren). Zeker een Roda, Eindhoven en Volendam moet je niet willen treffen dit jaar vermoed ik.

Als GAE uiteindelijk op plek 14 of 15 eindigt, spring ik een spreekwoordelijk gat in de lucht, want ondanks dat de ploegen onder de streep minder punten sprokkelen dan vorig seizoen krijg ik het regelmatig benauwd :+

En naast het feit dat de IJsselderby gewoon op het hoogste niveau moet worden gespeeld, kan iedereen zien dat GAE alleen al door de aanhang een aanwinst is voor de Eredivisie!
  woensdag 11 februari 2015 @ 10:06:43 #239
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_149563941
quote:
0s.gif Op woensdag 11 februari 2015 00:08 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

NAC is slechter dan jullie.. Heracles is gelijkwaardig maar die krijgen de doelpunten makkelijker om de oren. Denk dat GAE het net gaat redden, ook al vind ik het een vrij armoedig elftal
Daar kan ik je geen ongelijk in geven.

quote:
14s.gif Op woensdag 11 februari 2015 02:18 schreef Monopoly het volgende:
Als NAC de nacompetitie in gaat, maken ze geen schijn van kans. Roda maakt redelijk snel gehakt van ze. Heracles kan het in de nacompetitie wel redden en jullie eindigen gewoon boven de streep.

Zondag pakken jullie geen punten maar gun jullie daarna wel gewoon de nodige punten om boven de streep te blijven. Elk jaar een IJsselderby, daar teken ik voor :7
Sportief van je. De echte haat onderling lijkt ook langzaam te verdwijnen sinds we allebei Eredivisie spelen. We hebben wel iets beters te doen. ;)
Het zou mij inderdaad erg verbazen als wij zondag winnen. :')
  woensdag 11 februari 2015 @ 11:33:54 #240
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_149565810
Verhoek en Plet gaan jullie toch wel redden denk ik :)
pi_149567347
Ik heb die haat ook nooit begrepen. Tuurlijk, we zijn elkaars "aartsvijand" maar het enige wat daar in mijn ogen bij hoort is een beetje jennen. Beetje net als vroeger, elkaars penaltystip jatten of meer van dat soort ludieke acties. Knokkerij is echt de laagste vorm van gedrag en dat soort types verneuken het.
  woensdag 11 februari 2015 @ 14:02:41 #242
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_149570003
quote:
14s.gif Op woensdag 11 februari 2015 12:34 schreef Monopoly het volgende:
Ik heb die haat ook nooit begrepen. Tuurlijk, we zijn elkaars "aartsvijand" maar het enige wat daar in mijn ogen bij hoort is een beetje jennen. Beetje net als vroeger, elkaars penaltystip jatten of meer van dat soort ludieke acties. Knokkerij is echt de laagste vorm van gedrag en dat soort types verneuken het.
Het komt gelukkig maar sporadisch voor.
Ik zag laatst de derby Roda JC - MVV op tv en ik kwam toen tot de conclusie dat het bij ons wel meevalt. :P
  woensdag 11 februari 2015 @ 14:04:37 #243
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_149570049
quote:
0s.gif Op woensdag 11 februari 2015 11:33 schreef Immerdebestebob het volgende:
Verhoek en Plet gaan jullie toch wel redden denk ik :)
Plet heb ik nog te weinig van gezien, maar heeft nog mijn voordeel van de twijfel.

Verhoek ben ik wel erg gecharmeerd van. Een knokker, je merkt dat hij zich echt wilt bewijzen.
Daarnaast is er eindelijk een vleugelspeler met een fatsoenlijke voorzet in de benen!
pi_149696096
Jaaaaa!!!! superslecht maar ja, boeiend. 2x de IJsselderby gewonnen.
pi_149697067
Hahaha eindelijk die vieze grijns van Ron Jans zijn mond!
Verbannen van BNW jegens waarheid spuwen.
pi_149710880
Wat een gepruts trouwens dat Verhoek met 3 tegen 1 de bal ook precies bij die verdediger weet te brengen. GAE lijkt in 11-10 situaties sowieso nooit met de extra ruimte om te kunnen gaan.
pi_149712870
Degelijke prestatie.

Dan heb je dus kunstgras, een foeilelijk stadion, financiële problemen en NUL punten in de IJsselderby's dit seizoen. Lekker dan.
...
pi_149715692
quote:
0s.gif Op zondag 15 februari 2015 22:45 schreef Obiekulu het volgende:
Degelijke prestatie.

Dan heb je dus kunstgras, een foeilelijk stadion, financiële problemen en NUL punten in de IJsselderby's dit seizoen. Lekker dan.
Hehe. Jammer dat 1 van ons waarschijnlijp de plee ofs in moet.
  maandag 16 februari 2015 @ 00:15:39 #249
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_149715886
quote:
1s.gif Op maandag 16 februari 2015 00:06 schreef hafcfan het volgende:

[..]

Hehe. Jammer dat 1 van ons waarschijnlijp de plee ofs in moet.
Daar is het nog te vroeg voor. Gewoon allebei een mooie run neerzetten _O_
  maandag 16 februari 2015 @ 00:16:14 #250
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_149715897
quote:
0s.gif Op zondag 15 februari 2015 22:45 schreef Obiekulu het volgende:
Degelijke prestatie.

Dan heb je dus kunstgras, een foeilelijk stadion, financiële problemen en NUL punten in de IJsselderby's dit seizoen. Lekker dan.
En dan degradeert de tegenstander :7
pi_149718484
'Toevallig' dat de heer van Polen na 5 minuten in de rug werd gebeten door karma vermomd als Wesley Verhoek.

Dennis Hulshoff had het niet knapper kunnen doen. Al had die niet eens een kunstgrasveld betreden.
De tijden...
...
  maandag 16 februari 2015 @ 08:50:14 #252
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_149718621
quote:
0s.gif Op maandag 16 februari 2015 08:38 schreef Obiekulu het volgende:
'Toevallig' dat de heer van Polen na 5 minuten in de rug werd gebeten door karma vermomd als Wesley Verhoek.

Dennis Hulshoff had het niet knapper kunnen doen. Al had die niet eens een kunstgrasveld betreden.
De tijden...
Wel beetje sneu als je het moet hebben van het zeiken over het veld en het stadion.
pi_149718792
quote:
0s.gif Op maandag 16 februari 2015 08:50 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Wel beetje sneu als je het moet hebben van het zeiken over het veld en het stadion.
Er zijn wel 37 dingen waar we het van moeten hebben. Kies maar uit.
...
  maandag 16 februari 2015 @ 09:10:35 #254
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_149718872
Zo'n wedstrijd is niet goed voor je hart, maar wat een prestatie!
Zoooo trots op de jongens. Nog 3 keer winnen! (hoop ik)

Proud to be an eagle!

quote:
0s.gif Op maandag 16 februari 2015 09:04 schreef Obiekulu het volgende:

[..]

Er zijn wel 37 dingen waar we het van moeten hebben. Kies maar uit.
_O-
  maandag 16 februari 2015 @ 09:24:33 #255
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_149719125
quote:
0s.gif Op maandag 16 februari 2015 09:04 schreef Obiekulu het volgende:

[..]

Er zijn wel 37 dingen waar we het van moeten hebben. Kies maar uit.
Sorry, maar ik snap deze opmerking niet.
pi_149719555
quote:
0s.gif Op maandag 16 februari 2015 09:24 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Sorry, maar ik snap deze opmerking niet.
Geeft niets.
Fijne dag, lieverd.
...
pi_149723105
Ik ben er gisteren nog niet aan toe gekomen en ik had er ook flink de pest in. Maar, gefeliciteerd met de 3 punten.
Had het graag andersom gezien natuurlijk :') Ik heb nu last van hoge bloeddruk, ik heb me zitten opvreten.

Dikke plus aan jullie uitsupporters. De sfeer was ondanks het belabberde spel van Zwolle nog wel heel goed. Een echte derby. Veel zingen, vlaggen, rookpotten. Top!

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 16-02-2015 12:47:46 ]
pi_149723206
Als jullie nu weer de KNVB Beker winnen, is het met recht een troostprijs ;)
...
pi_149723301
quote:
0s.gif Op maandag 16 februari 2015 12:51 schreef Obiekulu het volgende:
Als jullie nu weer de KNVB Beker winnen, is het met recht een troostprijs ;)
Tegen dit Twente liggen er zeker mogelijkheden. Wie weet :)
  maandag 23 februari 2015 @ 11:44:38 #260
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_149949826
Verliezen van AZ kan gebeuren, zeker aangezien ze in goede vorm verkeren de laatste tijd. Maar nu moet er wel van Dordt worden gewonnen vrijdag. Het gelijkspel eerder dit seizoen was toch wel een beetje triest, tijd om dat goed te maken en een ideaal moment om de derde overwinning van 2015 bij te schrijven.
  maandag 23 februari 2015 @ 11:54:48 #261
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_149950042
quote:
0s.gif Op maandag 23 februari 2015 11:44 schreef Xurk het volgende:
Verliezen van AZ kan gebeuren, zeker aangezien ze in goede vorm verkeren de laatste tijd. Maar nu moet er wel van Dordt worden gewonnen vrijdag. Het gelijkspel eerder dit seizoen was toch wel een beetje triest, tijd om dat goed te maken en een ideaal moment om de derde overwinning van 2015 bij te schrijven.
AZ speelt zooo makkelijk. Ik vond het geen schande om daarvan te verliezen.
De wedstrijd begon goed, redelijk wat dreiging mmet veel pit. Wel jammer om te zien dat we de tweede helft zo machteloos waren... :{

Vrijdag is cruciaal. Haddad is geschorst en ze missen er nogal wat. Ik vond ze tegen PSV bij wijlen best aardig voetballen dus we gaan de punten sowieso niet cadeau krijgen.
pi_149950321
Hopelijk winnen jullie bij Dordrecht. Ik was er tijdens de heenwedstrijd (0-0. zaad) bij. Sindsdien ben ik verliefd op GAE.
U MAD?
pi_149980765
Kreeg Turuc geen rood tegen Dord?
pi_149980869
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 februari 2015 10:24 schreef SimtekF1 het volgende:
Kreeg Turuc geen rood tegen Dord?
nee, volgens mij geen rode kaart.
Hij speelde wel toen.
U MAD?
  dinsdag 24 februari 2015 @ 11:20:27 #265
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_149982542
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 februari 2015 10:24 schreef SimtekF1 het volgende:
Kreeg Turuc geen rood tegen Dord?
Volgens mij was dat tegen Heracles. Waarna de punten verspeeld werden :N
pi_149983250
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 februari 2015 11:20 schreef Xurk het volgende:

[..]

Volgens mij was dat tegen Heracles. Waarna de punten verspeeld werden :N
Oja, dat was het.
Eeuwig zonde die wedstrijd. :(
  woensdag 25 februari 2015 @ 09:22:34 #267
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_150020285
quote:
17s.gif Op maandag 23 februari 2015 12:08 schreef de_boswachter het volgende:
Hopelijk winnen jullie bij Dordrecht. Ik was er tijdens de heenwedstrijd (0-0. zaad) bij. Sindsdien ben ik verliefd op GAE.
Haha, dat je uitgerekend bij die wedstrijd verliefd bent geworden op Go Ahead! :P
0-0's zijn de aller ergste imo. Maar goed, nieuwe fans zijn altijd welkom! ;)
  vrijdag 27 februari 2015 @ 21:59:51 #268
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_150127159
Hier word je toch ontzettend chagrijnig van... :{
  vrijdag 27 februari 2015 @ 22:02:52 #269
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_150127309
quote:
Een overwinning bleek voor zowel FC Dordrecht als Go Ahead Eagles te hoog gegrepen. Het resultaat (1-1) was vooral voor de thuisploeg te mager.
Vorige week kreeg Glynor Plet nog kritiek te verduren. Als winteraanwinst maakte hij voor de buitenwacht te weinig klaar bij Go Ahead Eagles. Trainer Foeke Booy nam zijn spits in bescherming en die betaalde dat vertrouwen terug met zijn eerste goal voor Deventer club.

Na ruim een half uur nam Plet de bal knap mee na een pass van Sander Duits om daarna Dordt-keeper Filip Kurto te passeren. Micky van der Hart, een andere kop van Jut in Deventer na de thuisnederlagen tegen Ajax en AZ, antwoordde daarna ook zijn criticasters. De doelman redde knap op een inzet van Jeffry Fortes, wiens vrije trap bijna door Mart Lieder tot doelpunt werd gepromoveerd.

Het bleek uitstel van executie, al mocht FC Dordrecht van geluk spreken hoe het aan de gelijkmaker kwam. De pogingen van Fortes leek een prooi te worden voor Van der Hart, die echter verrast werd door teamgenoot Jop van der Linden. Die veranderde de bal van richting; 1-1.

Dordrecht, dat gezien de laatste plaats alleen gebaat was bij een zege op concurrent Go Ahead Eagles, zette na rust de goede lijn voort. Maar zoals vaker dit seizoen, brak het de thuisploeg op dat het zo moeilijk scoort.

Interim-trainer Gérard de Nooijer zag onder andere Xandro Schenk zijn eigen doelman van der Hart op de proef stellen, zoals Ilias Haddad, Mart Lieder en Joris van Overeem dat ook deden met de Eagles-goalie. Die bleef overeind tot in blessuretijd Sean Klaiber via de lat Dordrecht de verdiende zege bezorgde.

Door de overwinning is de afstand tussen FC Dordrecht en Go Ahead Eagles nog maar acht punten. De hekkensluiter heeft van de achterstand gehalveerd op NAC Breda, dat nog drie punten boven de laatste plaats staat. Bovendien hebben De Schapenkoppen met vijf thuisduels op rij zonder nederlaag het clubrecord uit 1995 geëvenaard.
Vi :')
pi_150127537
Tijd om wat extra vakantie geld weg te leggen voor de aanschaf van nacompetitie kaarten gvd :{
Verbannen van BNW jegens waarheid spuwen.
  vrijdag 27 februari 2015 @ 22:09:28 #271
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_150127612
quote:
8s.gif Op vrijdag 27 februari 2015 22:07 schreef epicbeardman het volgende:
Tijd om wat extra vakantie geld weg te leggen voor de aanschaf van nacompetitie kaarten gvd :{
Play-offs met GAE was altijd wel vermakelijk, maar toen speelde Yildirim er nog :+
  vrijdag 27 februari 2015 @ 23:07:07 #272
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_150130122
:'(
pi_150279435
Volgens VI is er een grote kans dat Foeke Booy na dit seizoen weg is.
pi_150288707
quote:
0s.gif Op woensdag 4 maart 2015 12:48 schreef Ajacied422 het volgende:
Volgens VI is er een grote kans dat Foeke Booy na dit seizoen weg is.
Voor beide partijen denk ik wel goed.
  woensdag 4 maart 2015 @ 20:57:25 #275
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_150296718
quote:
0s.gif Op woensdag 4 maart 2015 12:48 schreef Ajacied422 het volgende:
Volgens VI is er een grote kans dat Foeke Booy na dit seizoen weg is.
Maar om die beerput nu al open te trekken vind ik geen goed idee.
Al met al vind ik Foeke Booy geen slechte trainer, van mij hoeft hij niet weg.
pi_150299163
Foeke moet gewoon nu gaan, als zoiets inderdaad nu al bekend is kan het alleen maar voor meer onrust zorgen lijkt me..
  donderdag 5 maart 2015 @ 21:07:24 #277
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_150329303
quote:
0s.gif Op woensdag 4 maart 2015 22:04 schreef Downstar het volgende:
Foeke moet gewoon nu gaan, als zoiets inderdaad nu al bekend is kan het alleen maar voor meer onrust zorgen lijkt me..
Komende twee wedstrijden worden cruciaal denk ik. Verlies je beiden, dan is het exit Foeke.
De sleutelwedstrijd is NAC-uit.
pi_150330290
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2015 21:07 schreef Blinker het volgende:

[..]

Komende twee wedstrijden worden cruciaal denk ik. Verlies je beiden, dan is het exit Foeke.
De sleutelwedstrijd is NAC-uit.
Nou ja, PSV en een uitwedstrijd. Ik denk niet dat we een punt pakken eerlijk gezegd en zou het Booy absoluut niet aanrekenen.
Al met al heeft hij het zeker het eerste seizoen keurig gedaan, dit seizoen is onze selectie gewoon zwakker geworden. Gezien het geld gebrek bij GAE is het niet echt vreemd dat we ergens onderin bungelen.

Al met al denk ik (gebaseerd op onderbuik gevoel) niet dat hij een trainer geschikt voor de lange termijn is.
  donderdag 5 maart 2015 @ 22:19:56 #279
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_150333387
quote:
1s.gif Op donderdag 5 maart 2015 21:27 schreef Humberto-T het volgende:

[..]

Nou ja, PSV en een uitwedstrijd. Ik denk niet dat we een punt pakken eerlijk gezegd en zou het Booy absoluut niet aanrekenen.
Al met al heeft hij het zeker het eerste seizoen keurig gedaan, dit seizoen is onze selectie gewoon zwakker geworden. Gezien het geld gebrek bij GAE is het niet echt vreemd dat we ergens onderin bungelen.

Al met al denk ik (gebaseerd op onderbuik gevoel) niet dat hij een trainer geschikt voor de lange termijn is.
Is ook niet realistisch, maar je weet hoe de achterban gaat reageren.
Best kans dat je dan in de degradatiezone zit.

Budget, oke. Het is krap. Daarentegen zijn de versterkingen niet bepaald versterkingen gebleken.
Maar Excelsior heeft ook met een beperkt budget te maken en zij hebben zich prima versterkt.

Van Weert is daar een prima voorbeeld van. Ze hebben natuurlijk wel een gok genomen met een speler die terug komt van een stevige blessure, maar het heeft fantastisch uitgepakt.

Pas in de winterstop zijn de echte versterkingen gekomen.
Plet en Verhoek maken ons elftal beter.

Hopelijk genoeg om ons in de Eredivisie te houden.
pi_150469408
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2015 22:19 schreef Blinker het volgende:

[..]

Hopelijk genoeg om ons in de Eredivisie te houden.
Eerlijk gezegd zie ik ons niet meer de nacompetitie ontlopen. Je speelde dan wel tegen PSV, echter sommige fouten waren wel zo ongelofelijk knullig.

Mochten we er toch inblijven, Ernst Faber lijkt me wel een geschikte opvolger van Booy of anders Dijkhuizen van Excelsior. Ik wens de club veel succes met het vinden van een trainer, niemand die nu al toegaat zeggen als nog lang niet zeker is of je volgend seizoen wel eredivisie speelt.
  dinsdag 10 maart 2015 @ 09:10:42 #281
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_150487953
quote:
0s.gif Op maandag 9 maart 2015 19:32 schreef Humberto-T het volgende:
Eerlijk gezegd zie ik ons niet meer de nacompetitie ontlopen. Je speelde dan wel tegen PSV, echter sommige fouten waren wel zo ongelofelijk knullig.
Ik vrees ook het ergste. We hebben dan nog wel nog uitwedstrijden tegen de grootste nacompetitie-concurrenten (NAC en Heracles), maar met de vorm van dit kalenderjaar zijn er momenteel even geen makkelijke wedstrijden. Als Twente nog even door blijft sukkelen liggen daar wellicht in Deventer wat kansen op punten. Verder Vitesse, Cambuur, Feyenoord, Utrecht, Heerenveen.

Dus gewoon zorgen dat de "6 punten" wedstrijden tegen NAC en Heracles met volle strijd en passie worden aangegaan (wellicht de belangrijkste wedstrijden van het seizoen, dat moeten ze dan toch kunnen opbrengen) en dan ben je al een heel eind. Wat dat betreft wel mooi qua spanning dat het seizoen wordt afgesloten tegen Heracles, al helemaal als de stand en onderlinge verschillen zo blijven zoals nu.
  dinsdag 10 maart 2015 @ 11:33:48 #282
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_150490680
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2015 22:19 schreef Blinker het volgende:

[..]

Is ook niet realistisch, maar je weet hoe de achterban gaat reageren.
Best kans dat je dan in de degradatiezone zit.

Budget, oke. Het is krap. Daarentegen zijn de versterkingen niet bepaald versterkingen gebleken.
Maar Excelsior heeft ook met een beperkt budget te maken en zij hebben zich prima versterkt.

Van Weert is daar een prima voorbeeld van. Ze hebben natuurlijk wel een gok genomen met een speler die terug komt van een stevige blessure, maar het heeft fantastisch uitgepakt.

Pas in de winterstop zijn de echte versterkingen gekomen.
Plet en Verhoek maken ons elftal beter.

Hopelijk genoeg om ons in de Eredivisie te houden.
En volgend seizoen zijn al die goede spelers van Excelsior weer weg en bungelen zo ook onderin. Zonder geld kan je niet steevast middenmoot draaien.
  dinsdag 10 maart 2015 @ 12:10:02 #283
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_150491590
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 maart 2015 11:33 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

En volgend seizoen zijn al die goede spelers van Excelsior weer weg en bungelen zo ook onderin. Zonder geld kan je niet steevast middenmoot draaien.
Dat sowieso. Daarom zou het extreem lekker zijn als Go Ahead dit jaar er in blijft.
Begroting omhoog, meer mogelijkheden, etc.

Als we nu degraderen voelt alsof het allemaal voor niks is geweest... ( is natuurlijk niet zo )
  dinsdag 10 maart 2015 @ 12:15:09 #284
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_150491715
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 maart 2015 12:10 schreef Blinker het volgende:

[..]

Dat sowieso. Daarom zou het extreem lekker zijn als Go Ahead dit jaar er in blijft.
Begroting omhoog, meer mogelijkheden, etc.

Als we nu degraderen voelt alsof het allemaal voor niks is geweest... ( is natuurlijk niet zo )
Maar daarom is het wel een beetje kortzichtig je als club te spiegelen aan het (waarschijnlijk kortstondige) succes van Excelsior.
pi_150491781
Bier en shoarma in het uitvak.

Bazenclub _O_
U MAD?
  dinsdag 10 maart 2015 @ 14:47:59 #286
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_150495879
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 maart 2015 12:15 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Maar daarom is het wel een beetje kortzichtig je als club te spiegelen aan het (waarschijnlijk kortstondige) succes van Excelsior.
Daar heb je gelijk in.

quote:
3s.gif Op dinsdag 10 maart 2015 12:17 schreef de_boswachter het volgende:
Bier en shoarma in het uitvak.

Bazenclub _O_
Say wut? Bij ons? :P
pi_150504571
Ja afgelopen zaterdag tegen PSV. Tot de 60ste minuut mochten we bier bestellen. Achter het uitvak stond een shoarmaboer, kon je door een tralie bier bestellen _O_
Zijn genoeg foto's van op de PSV sites. Alles was perfect bij jullie behalve het zicht.
U MAD?
  dinsdag 10 maart 2015 @ 21:49:35 #288
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_150511213
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 maart 2015 19:15 schreef de_boswachter het volgende:
Ja afgelopen zaterdag tegen PSV. Tot de 60ste minuut mochten we bier bestellen. Achter het uitvak stond een shoarmaboer, kon je door een tralie bier bestellen _O_
Zijn genoeg foto's van op de PSV sites. Alles was perfect bij jullie behalve het zicht.
Mooi om te horen dat het ook anders kan. Hopelijk nodigt dit ook andere clubs uit om de regels te versoepelen. :)
  zondag 15 maart 2015 @ 00:33:14 #289
216495 Mkr
Stay out of trouble, boys.
pi_150651075
Op naar de nacompetitie!
"I am nice, and if that makes me a pussy, so be it."
  zondag 15 maart 2015 @ 09:47:31 #290
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_150655712
Het wordt nu inderdaad wel heel lastig om positief te blijven, met nederlagen tegen de #18 en #17 zo kort op elkaar :{

En dan ook nog eens in blessuretijd verliezen, terwijl er genoeg kansen voor ons waren om al eerder op voorsprong te komen. Maar ja, als je in de 10 wedstrijden na de winterstop slechts 4 keer scoort...
  zondag 15 maart 2015 @ 12:15:39 #291
318507 Jester65
Stay frosty
pi_150658168
Het zou me verbazen als Booy het einde van het seizoen haalt.
  zondag 15 maart 2015 @ 12:29:07 #292
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_150658623
quote:
0s.gif Op zondag 15 maart 2015 00:33 schreef Mkr het volgende:
Op naar de nacompetitie!
Nog wel boven de streep :7
  zondag 15 maart 2015 @ 15:49:52 #293
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_150665282
quote:
0s.gif Op zondag 15 maart 2015 12:29 schreef Immerdebestebob het volgende:
Nog wel boven de streep :7
Inmiddels ook niet meer. En als je ziet hoeveel makkelijker Heracles het in aanvallend opzicht heeft, vrees ik voor het ergste in de laatste wedstrijd, tegen hen. Sowieso zie ik ze nog wel 1 à 2 keer in de tussentijd winnen (waardoor ze onbereikbaar worden) en dat durf ik van ons niet te zeggen.
  zondag 15 maart 2015 @ 18:58:48 #294
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_150671962
Focus op de nacompetitie. Het is inmiddels onvermijdelijk.
pi_150867897
Het houdt niet op..
Erg pijnlijk dat Nac vandaag weer wint, en dan ook nog 2 doelpunten van Falkenburg. :'(
pi_150907959
marcotimmer twitterde op zondag 22-03-2015 om 13:02:19 #gae ontslaat trainer Foeke Booy! Zo meer op #vi.nl reageer retweet
#EXITFOEKE _O_

JAAAAAAAAAAAAAA
  zondag 22 maart 2015 @ 13:30:44 #297
318507 Jester65
Stay frosty
pi_150908868
Tja, zo gaat dat als je 5 wedstrijden achter elkaar verliest, waaronder twee directe concurrenten. Dan kun je het nog zo goed doen tegen Zwolle, maar dat helpt niet. Al moet je ook reëel zijn, veel bijzonders aan spelers heeft ie ook niet.
  zondag 22 maart 2015 @ 13:32:47 #298
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_150908928
quote:
0s.gif Op zondag 22 maart 2015 13:30 schreef Jester65 het volgende:
Tja, zo gaat dat als je 5 wedstrijden achter elkaar verliest, waaronder twee directe concurrenten. Dan kun je het nog zo goed doen tegen Zwolle, maar dat helpt niet. Al moet je ook reëel zijn, veel bijzonders aan spelers heeft ie ook niet.
Hij had wel meer krediet verdiend.
pi_150909977
Ik vind ook dat Foeke het niet eens zo slecht deed. Alle ploegen onderin (op Dordrecht na ) hebben relatief veel punten.
  zondag 22 maart 2015 @ 14:17:46 #300
318507 Jester65
Stay frosty
pi_150910389
quote:
0s.gif Op zondag 22 maart 2015 13:32 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Hij had wel meer krediet verdiend.
Misschien wel. Maar hij weet ook dat het zo werkt.

Ben benieuwd wie hem gaat opvolgen. Misschien wil Ten Cate?
pi_150918211
quote:
0s.gif Op zondag 22 maart 2015 14:17 schreef Jester65 het volgende:

[..]

Misschien wel. Maar hij weet ook dat het zo werkt.

Ben benieuwd wie hem gaat opvolgen. Misschien wil Ten Cate?
Demmers en Boerebach.

Wat een gênante vertoning bij de eerste twee corners was dat zeg.
Wel minder gênant dan de taferelen na de wedstrijd.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')