abonnement Unibet Coolblue
pi_141030755
Vorige topics

VBL / Go Ahead Eagles
VBL / GAE Topic #2: No One Should Go Where Eagles Dare
VBL / GAE topic #3 - Rood Geel. De kleuren van juweel.
VBL / GAE topic #4 - Rood Geel. De kleuren van juweel.
VBL / GAE topic #5 - Biet 'm in de rugge!
VBL / GAE Topic #6 - Fly like an Eagle!
VBL / GAE Topic #7 - Rood Geel is mooier dan Delfsblauw
VBL / GAE Topic #8 - Go ahead is niet te kraken
VBL / GAE Topic #9 - Aan gelijkspelen doen wij weer wel
VBL / GAE Topic #10 Met de scorende broer van Pieter Post
VBL / GAE Topic #11 Baas over de bal -> Nog kans op de dubbel !!
VBL / GAE Topic #12 Doet Deventer De Dubbel?
VBL / GAE Topic #14 We pro-mo-ve-ren niet!
VBL / GAE Topic #15 We're Go Ahead, We're wonderful!
VBL / GAE Topic #16 Welcome to 109 years of pure club culture
VBL / GAE Topic #17 Waar talentjes worden gekweekt
VBL / GAE Topic #18 Cup fighters !
VBL / GAE Topic #19 Back Where We Belong
VBL / GAE Topic #20 Waar handhaving nog niet zeker is !?

De club

Go Ahead in Deventer is een club die in het hele land tot de verbeelding spreekt. Het technisch verzorgde voetbal, het stadion met de authentieke voetbalsfeer en de rijke historie zorgen ervoor dat de club net even iets meer uitstraling heeft dan de gemiddelde club in de Jupiler League. De Eagles (Vanaf 1 juli 1971, met dank aan trainer Barry Hughes) spelen al weer sinds 1996 op het een na hoogste niveau in Nederland, maar bezetten desondanks de zestiende plaats op de ranglijst aller tijden van de eredivisie. In 1917, 1922, 1930 en 1933 kwam de kampioen van Nederland zelfs uit Deventer! Ook Europese wedstrijden zijn geen onbekend fenomeen voor de Deventer trots, al zal de huidige selectie er weinig van weten. In 1965 werd een tweetal wedstrijden tegen Celtic gespeeld in het toernooi om de Europa Cup II.

Beroemde spelers en trainers als Bert van Marwijk, Dick Schneider, René Eijkelkamp, Michel Boerebach, Marc Overmars, Harry Decheiver, Robert Maaskant, Henk ten Cate, Cees van Kooten en Paul Bosvelt zijn het levende bewijs van het bestaansrecht van Go Ahead Eagles.

SPOILER: Overzicht vorige seizoenen
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Eindelijk weer Eredivisie (2013/2014):

26 mei 2013, dat was de dag waarop wij(go ahead eagles) weer terug zijn op de plek waar wij horen. DE EREDIVISIE!

Go Ahead Eagles komt na ruim zeventien jaar terug in de eredivisie. De club uit Deventer kon zich in de finale van de play-offs een 1-0 nederlaag tegen FC Volendam permitteren na de 3-0 overwinning in de eerste wedstrijd. Nadat het eerder FC Dordrecht en VVV Venlo versloeg.

Momenteel(10-03-2014) staat Eagles op een 12de plek in de Eredivisie. Met name in thuiswedstrijden staat Eagles bekend als moeilijk te verslaan. Zo is de club een jaar lang ongeslagen geweest in eigen huis. Een eerste verliespartij heeft plaatsgevonden op zondag 24 november 2013 tegen titelkandidaat Vitesse. De wedstrijd viel op doordat scheidsrechter van dienst, Danny Makkelie binnen 7 minuten twee penalty's gaf aan Vitesse.

Aan de eerste penalty ging een overtreding vooraf van Deniz Turuc, een penalty werd gegeven maar ook kreeg hij (zwaar gestraft) een rode kaart. Nog geen 5 minuten laten lag de bal alweer op de stip. Deze keer door een hands bal van Jop van der linden die juist weg draaide van de bal.

De stoppen sloegen daarop door bij een gefrustreerde fan, die vervolgens het veld op kwam om verhaal te houden.Vervolgens gooiden supporters van Go Ahead ook nog vuurwerk op het veld.

Reden genoeg voor Makkelie om het verhitte duel te staken. Na een kleine onderbreking werd de wedstrijd weer hervat met een strafschop van Lucas Piazon, die voor de tweede keer onberispelijk raak schoot vanaf de stip. Daardoor leidde Vitesse bij de rust met 2-0 in De Adelaarshorst en eindigde de wedstrijd uiteindelijk in een 3-0 overwinning voor Vitesse.

zie hierboven een mooi sfeerverslag van de wedstrijd tegen Vitesse.

Naast bovenstaande wedstrijd zijn er nog andere opmerkelijke wedstrijden gespeeld in de adelaarshorst.
Zo is er verrassend gelijk gespeeld tegen Feyenoord(2-2), werd PEC zwolle met 4-1 afgestraft en werd de wedstrijd tegen Heracles Almelo na 19 minuten gestaakt wegens noodweer/wateroverlast, waardoor het veld niet meer bespeelbaar was.
De wedstrijd werd op 4 december ingehaald vanaf de 20ste minuut en eindigde door een late treffer van Falkenburg in een 1-1.

bron: twentesport.com


Ook de 3de Overijsselse derby werd niet verloren. Eagles won met 1-0 verrassend van FC Twente door een treffer van Jarchino Antonia, die oud-keeper Nick Marsman de bal door de benen heen schoot vanuit een onmogelijke hoek.


**********************************************************************************************
Go Ahead heeft zich keurig gehandhaafd in de eredivisie in het seizoen 2013/2014.

Voor het nieuwe seizoen zijn al aangetrokken:


Robin van der Meer


Nick de Bondt


Sven Nieuwpoort


Peter van Ooijen


Mickey van der Hart

Links

http://www.ga-eagles.nl - Officiële website Go Ahead Eagles
http://www.eredivisie.nl - Officiële website Eredivisie.
http://www.foxsports.nl - FOX Sports is het sportkanaal van Nederland.
http://www.kowet.nl - Supporterssite (inmiddels gestopt)
http://www.sv-gae.nl/ - Supportersvereniging GAE
http://www.bvho.eu/ - De beruchte Bozen van het Oosten
http://www.sr-gae.nl - SupportersRaad GAE
http://www.gaeagles.com/digihome - GAE forum
http://www.eaglesfans.nl/ - Supporterssite

Daarnaast kun je voor updates met betrekking tot eagles de volgende mensen volgen op Twitter:

https://twitter.com/GAEagles - Officiële twitteraccount GAE
https://twitter.com/EdwinLugt - Officiële twitteraccount Edwin Lugt
https://twitter.com/SfeerteamADHD
https://twitter.com/GoAheadSupp
https://twitter.com/EAGLES_FANS
https://twitter.com/TrotsadIJssel
https://twitter.com/LeoHalleTribune
https://twitter.com/ForzaGAE

GAE supporters op FOK!
Xurk
mattttPUNTnl
Silver_Shark
Blinker
-Vaduz-
jaspah
NelsonWandelaar
Kluupkluup
Erasmusch
Freshthinking
Sassie
Martijn_fijn
Messenga
Sjander
GeneraalUli
eagle75
HumbertoT
daftme
Downstar

OP is op 10-03-2014 geüpdatet door Downstar. (toevoeging seizoen 2013-2014)
...
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 13 juni 2014 @ 14:32:18 #2
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_141030981
Dan verliezen van PEC?
  vrijdag 13 juni 2014 @ 14:42:03 #3
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_141031355
Die foto van Sven Nieuwpoort _O-
pi_141278234
Jules Reimerink zou de volgende nieuwe aanwinst zijn.
  Redactie Sport donderdag 19 juni 2014 @ 11:34:31 #5
274204 crew  Mexicanobakker
pi_141281182
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juni 2014 08:55 schreef Jester65 het volgende:
Jules Reimerink zou de volgende nieuwe aanwinst zijn.
Die kan er echt niets van.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 19 juni 2014 @ 12:42:24 #6
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_141282759
Tijdens zijn vorige GAE-periode vond ik hem altijd een goede speler en in Duitsland heeft hij het ook niet onaardig gedaan toch? In ieder geval leuk dat een oud-speler terugkeert :)
pi_141289841
quote:
Jules Reimerink terug naar Adelaarshorst

Een verloren zoon keert terug op het nest. Jules Reimerink (30 september 1989) heeft een contract getekend bij Go Ahead Eagles voor één jaar met een optie voor nog één jaar. Reimerink was één van de absolute smaakmakers in het mooie seizoen 2009/2010. Vervolgens verdiende hij een transfer naar Energie Cottbus om daarna twee seizoenen uit te komen voor VVV Venlo.

Trainer Foeke Booy is blij met de komst van Reimerink: "Een echte Go Ahead-speler komt onze selectie verbreden. Hij weet hoe het hier is en we zijn heel benieuwd hoe hij zich op Eredivisie-niveau gaat manifesteren. Het is een heel goede jongen om erbij te hebben, Jules heeft een goed karakter en specifieke kwaliteiten op de vleugels. Voor ons is het weer een stap in het totale fundament, waarin we jonge, talentvolle spelers laten groeien. We zoeken nu nog naar basisrijpe spelers voor de beide backposities, willen nog graag een linksbuiten erbij en een spits. En we doen er alles aan om Jarchinio Antonia te houden, het zou voor ons fantastisch zijn als hij blijft. We hebben ambitie, willen in ons tweede jaar Eredivisie bevestigen wat we het eerste jaar hebben laten zien. Voor die jongens is dat de uitdaging, ik wil daar als trainer heel graag onderdeel van uitmaken. We moeten stappen maken, daar heb ik ongelooflijk zin in."

Wat Booy zegt: Jules Reimerink past met zijn spel en rendement (altijd veel goals en assists) bij Go Ahead Eagles. De speler zelf: "Ik ben heel blij terug te zijn. Ik heb zo'n fijn gevoel overgehouden aan mijn tijd hier. Van dat mooie team zijn weliswaar alle spelers inmiddels weg, maar de echte clubmensen zijn er nog: Carla, Michel, Adrie, noem ze maar op. Met de mensen van de club heb ik altijd contact gehouden. Ik was erbij tegen Volendam vorig jaar, die 3-0, en met Wout Droste heb ik Go Ahead-PEC Zwolle bezocht, wat een wedstrijd was dat en wat een uitslag."

Reimerink, die in 2009/2010 juist in de IJsselderby tegen Zwolle de winnende maakte, heeft in de tussenliggende jaren een carrière opgebouwd die twee gezichten heeft. "Bij Cottbus was het eerste seizoen geweldig. We speelden om promotie, werden vierde, maar in de beker wonnen we van Hamburger SV, Freiburg, Hoffenheim en Wolfsburg. Op een gegeven moment had ik iedere bekerwedstrijd de beslissende assist. Het voelde echt als mijn toernooi. In de halve finales was het Bayern-Schalke en Duisburg-Cottbus. Eerst kreeg ik een penalty mee en in de negentigste minuut gaf ik een voorzet waaruit achteraf bleek dat we de gelijkmaker scoorden."

Na het uitstekende debuutseizoen wisselde Cottbus van trainer en kreeg Reimerink weinig kans meer, hij ging vervolgens naar VVV. "Ik was toen zo blij dat ik het eindelijk kon laten zien op eredivisieniveau, maar het werd een teleurstelling. Ik was driekwart seizoen geblesseerd en kwam er pas in tegen de Eagles, in de play offs. Afgelopen seizoen heb ik wel 36 wedstrijden gespeeld en weer de nodige goals mogen maken. Toch was het lastig. Jupiler League is veel rennen en vliegen en veel voetballen op kunstgras. Ik heb veel last van stijve hamstrings gehad."

Reimerink komt nu vol ambitie en honger terug in Deventer: "Bij Go Ahead zal de doelstelling weer handhaving zijn en als het zo gaat als vorig seizoen kun je de lat wellicht tussentijds hoger leggen. Voor mezelf wil ik zoveel mogelijk spelen en zo belangrijk mogelijk zijn voor het team. Ik heb daar enorm zin in."
http://www.ga-eagles.nl/nieuws-2/362-jrback
pi_141298065
Bij VVV zijn ze niet rouwig dat hij vertrekt, ik hoop dat hij in de eredivisie wat meer tot zijn recht komt dan wat hij heeft laten zien in Venlo.
pi_141323051
Antonia naar Groningen. Komt er één van Groningen deze kant op. Wie denken jullie? Ik hoor Hiariej. Geen idee wat ik daar van moet vinden. De Leeuw zou heel erg tof zijn, maar lijkt mij onhaalbaar.
pi_141334717
Het is definitief nu.


Ben benieuwd welke speler dan van Groningen komt.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 22:03:20 #11
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_141349344
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 12:00 schreef Zeepsop92 het volgende:
Antonia naar Groningen. Komt er één van Groningen deze kant op. Wie denken jullie? Ik hoor Hiariej. Geen idee wat ik daar van moet vinden. De Leeuw zou heel erg tof zijn, maar lijkt mij onhaalbaar.
De Leeuw wilt niet naar Deventer komen. Er is overigens geen ruildeal.
Een eventuele huurling van Groningen staat dus los van de transfer van Antonia.

Van Hieff lijkt me wel wat.
pi_141370774
Van Nieff.
Ja, die is goed.
...
pi_141372162
toch zijn er wat strubbelingen rondom om het transferbedrag van antonia.
volgens VI zou het om 200.000 gaan, maar lugt ontkracht dat..

Ik hoop toch echtd at we wel heel wat meer voor antonia hebben gekregen,
als er ook geen eens een speler terug komt.. (want er is geen sprake van een combideal..)
pi_141535433
Om 16:30 aankondiging nieuwe speler GAE.

Zal waarschijnlijk gaan om Gilliano Wijnaldum

edit:

EdwinLugt twitterde op woensdag 25-06-2014 om 16:31:27 Giliano Wijnaldum voor 2 jaar naar Go Ahead Eagles. De 21-jarige linkervleugelverdediger komt over van FC Groningen. #GAE reageer retweet


[ Bericht 84% gewijzigd door Ajacied422 op 25-06-2014 16:32:02 ]
  donderdag 26 juni 2014 @ 08:28:57 #15
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_141565130
En de lening van 6 miljoen is er door! Wat een mijlpaal voor de club.
Zodra de 1e fase is afgerond moet de Adelaarshorst een capaciteit krijgen van 12.000 plaatsen.

http://www.rtvoost.nl/nieuws/default.aspx?nid=192724&cat=313
  donderdag 26 juni 2014 @ 08:30:36 #16
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_141565142
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juni 2014 16:09 schreef Ajacied422 het volgende:
Om 16:30 aankondiging nieuwe speler GAE.

Zal waarschijnlijk gaan om Gilliano Wijnaldum

edit:

EdwinLugt twitterde op woensdag 25-06-2014 om 16:31:27 Giliano Wijnaldum voor 2 jaar naar Go Ahead Eagles. De 21-jarige linkervleugelverdediger komt over van FC Groningen. #GAE reageer retweet
Daar ben ik blij mee. Ik vond vorig seizoen Schenk niet al te sterk op die positie spelen.
Schenk heeft zelf aangegeven ook liever in de CV te spelen.
pi_141621550
Alle aanwinsten van GAE op de foto.

  vrijdag 27 juni 2014 @ 18:02:52 #18
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_141622605
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juni 2014 17:20 schreef Ajacied422 het volgende:
Alle aanwinsten van GAE op de foto.

[ afbeelding ]
Uit mijn hoofd kom ik niet verder dan van der Meer, Reimerink en Wijnaldum. :P
Maar goed, gezichtsherkenning komt vanzelf.


EDIT:
Dit zijn ze:

Boven van links naar rechts: Puck Postma, Peter van Ooijen, Sven Nieuwpoort, Jules Reimerink.
Onder van links naar rechts: Giliano Wijnaldum, Robin van der Meer, Mickey van der Hart.
  zaterdag 28 juni 2014 @ 17:02:32 #19
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_141648756
Het nieuwe tenue is gepresenteerd. Heerlijk retro.

  zaterdag 28 juni 2014 @ 22:45:29 #20
318507 Jester65
Stay frosty
pi_141664413
quote:
GA Eagles versterkt zich met Schalk

DEVENTER - Go Ahead Eagles is erin geslaagd om Alex Schalk (21) te strikken. De aanvaller, die overkomt van NAC Breda, tekent in Deventer een contract voor een seizoen, met een optie voor nog een jaar.

Foeke Booy is blij met de komst van Schalk, temeer omdat hij een andere spits is als Marnix Kolder. Beiden kunnen elkaar vervangen als een wedstrijd daarom vraagt, maar ze zouden volgens de trainer van GA Eagles ook samen kunnen spelen. "Ik heb hem altijd een interessante speler gevonden, Alex is een jongen met scorend vermogen, een neusje voor de goal, tweebenig, snel. We hebben met Marnix Kolder en hem nu twee verschillende soorten spitsen in de selectie, dat is erg prettig, zo hebben we meer mogelijkheden."

Schalk maakte in 58 eredivisiewedstrijden tien doelpunten voor NAC Breda. Hij werd het afgelopen half jaar uitgeleend aan PSV, waar hij met de beloften uitkwam in de Jupiler League. Daarin scoorde hij zes keer in zestien wedstrijden.
De Stentor
pi_141851747
Een na laatste week van september dus twee keer Feyenoord thuis. :D
pi_141853494
ik had altijd wiskunde van de pa van Reimerink, in plaats van wiskunde werd het altijd filmpjes van de jonge Jules kijken. :')
als ik er lekkere ruk aangeeft. Dan spuit ik zo een volwassen vent van zijn scooter.
-geen browserverneukende links in je sig graag-
  donderdag 3 juli 2014 @ 19:17:24 #23
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_141861327
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juli 2014 15:12 schreef Silver_Shark het volgende:
ik had altijd wiskunde van de pa van Reimerink, in plaats van wiskunde werd het altijd filmpjes van de jonge Jules kijken. :')
Leuke anekdote. Dit is wel 1 van zijn beste doelpunten:
pi_141863858
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juli 2014 14:25 schreef Zeepsop92 het volgende:
Een na laatste week van september dus twee keer Feyenoord thuis. :D
GAE - Feyenoord en andersom is altijd tof.
If you love supersof & are 100% proud of it copy this and make it your signature!
If you love Ezell & are 100% proud of it copy this and make it your signature!
  donderdag 3 juli 2014 @ 21:44:17 #25
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_141867423
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juli 2014 20:25 schreef Muto het volgende:

[..]

GAE - Feyenoord en andersom is altijd tof.
Gunstig dat we Feyenoord vroeg in het toernooi treffen. Gezien het succesvolle WK zullen daar flink wat personele wijzigingen doorgevoerd worden.
Nu is Go Ahead er ook nog lang niet, maar de omstandigheden zijn in ieder geval gunstig.
pi_141875782
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 juni 2014 17:02 schreef Blinker het volgende:
Het nieuwe tenue is gepresenteerd. Heerlijk retro.

[ afbeelding ]
Zonde, zonde, zonde. Ziet er echt niet uit. Ik vind dit een echt Go Ahead shirt:

Beter dan die vodjes de afgelopen jaren.
pi_142083000
Eagles heeft interesse in Cabral. Hij wil echter naar een grotere club. ;(
pi_142083013
quote:
0s.gif Op woensdag 9 juli 2014 09:00 schreef Zeepsop92 het volgende:
Eagles heeft interesse in Cabral. Hij wil echter naar een grotere club. ;(
Dat soort spelers moet je eigenlijk niet willen. Cabral kan er niet zo veel van maar heeft een te grote pet op van zichzelf.
pi_142083026
quote:
0s.gif Op woensdag 9 juli 2014 09:01 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Dat soort spelers moet je eigenlijk niet willen. Cabral kan er niet zo veel van maar heeft een te grote pet op van zichzelf.
Sowieso ben ik al niet gecharmeerd van hem, hoor. Maar dan ook nog te goed vinden voor een prima 'opstap' bij Eagles, blijf dan maar weg.
  donderdag 10 juli 2014 @ 08:20:22 #30
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_142128689
quote:
0s.gif Op woensdag 9 juli 2014 09:01 schreef Zeepsop92 het volgende:

[..]

Sowieso ben ik al niet gecharmeerd van hem, hoor. Maar dan ook nog te goed vinden voor een prima 'opstap' bij Eagles, blijf dan maar weg.
Ja, dit dus.
pi_142276739


Schitterende foto!

Norbert vond het ook heel leuk haha
  maandag 14 juli 2014 @ 15:38:26 #32
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_142285607
quote:
0s.gif Op maandag 14 juli 2014 11:41 schreef Zeepsop92 het volgende:
[ afbeelding ]

Schitterende foto!

Norbert vond het ook heel leuk haha
Tof initiatief! Ziet er prima uit, plus gratis reclame voor de club.
Volgende keer s.v.p. in het weekend i.p.v. op een vrijdagmiddag. ;)
pi_142285874
Van het weekend bij Voorwaarts wezen kijken. Elk jaar een stugge wedstrijd, die Alex Schalk kunnen we nog wel veel plezier van krijgen. Heel gretig en scherp!
pi_142286218
quote:
0s.gif Op maandag 14 juli 2014 15:38 schreef Blinker het volgende:

[..]

Tof initiatief! Ziet er prima uit, plus gratis reclame voor de club.
Volgende keer s.v.p. in het weekend i.p.v. op een vrijdagmiddag. ;)
Dit ja,

Jammer, wel leuk initiatief inderdaad.
Er was nog geen 150 man nu, en men moest nog dicht tegen elkaar gaan staan om de foto een beetje gevuld te lijken :P..

Al kon eagles er niks aan doen omdat de foto voor een officieel persmoment ofzo moest zijn genomen meen ik..


Aan het shirt raak ik nu wel gewend, ik vond de combi maar niks..
maar toch ben en blijf ik ook voorstander van een shirt met strepen!
Minpuntje blijft wel die dubbele sponsoring van drukwerkdeal (Borst en hoodsponsor)..
Het logo op de borst in mijn ogen veel te lang... Daar hadden ze gewoon het logo van drukwerkdeal moeten zetten en niet die hele URL nog een keer....
Maargoed zal wel goed geld opleveren :)



[ Bericht 13% gewijzigd door Downstar op 14-07-2014 16:09:04 ]
pi_142307312
quote:
Deniz Türüç leek na zijn uitstekende debuutseizoen in de Eredivisie op weg naar de uitgang bij Go Ahead Eagles, maar heeft toch besloten in Deventer te blijven. De middenvelder werd begeerd door Galatasaray, sc Heerenveen en FC Twente, maar vindt het voor zijn ontwikkeling beter om niet te verkassen.

"Ik heb besloten nog minimaal een jaar bij Go Ahead te blijven. Ik heb deze beslissing genomen omdat ik duidelijkheid en zekerheid wil. Nu kan ik me vol storten op mijn club", verklaart Türüç tegen AD Sportwereld. "Natuurlijk heb ik veel nagedacht over een transfer. Galatasaray is een prachtige club en financieel zou ik er enorm op vooruit gaan, maar dat weegt voor mij nog niet op tegen de zekerheden die ik hier bij Go Ahead heb. Hier speel ik, ben ik geliefd bij het publiek en kan mijn kleine opgroeien in een vertrouwde omgeving. Dat geef ik allemaal niet zomaar op."

Türüç stond op de radar van sc Heerenveen en FC Twente, maar ook die clubs hoeven niet op de komst van de 21-jarige spelverdeler te rekenen. "Tot op heden heb ik niets van die clubs vernomen. Als ze me er graag bij hadden gehad, hadden ze dat waarschijnlijk al laten weten. Andere clubs hoeven zich deze zomer niet meer bij Go Ahead te melden. Mijn besluit staat vast. Ik blijf. En ik voel me er ook goed bij."

De middenvelder van Jong Oranje voerde de afgelopen gesprekken met trainer Foeke Booy en voorzitter Edwin Lugt. "Zij hebben me uiteindelijk ook overgehaald om te blijven", vertelt de linkspoot. "De trainer is daarin heel belangrijk geweest. Net als de supporters van Go Ahead. Op sociale media heb ik honderden berichten ontvangen van fans die lieten weten me graag in Deventer te zien blijven. Dit is dan ook een soort cadeau voor hen."
Zeer positief nieuws dit voor de Eagles. Misschien kan hij wel Overgoor overhalen om ook nog een jaar te blijven.
pi_142309013
quote:
0s.gif Op maandag 14 juli 2014 23:42 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Zeer positief nieuws dit voor de Eagles. Misschien kan hij wel Overgoor overhalen om ook nog een jaar te blijven.
overgoor had al aangegeven dat hij sws nog een jaar bij eagles wou blijven :).
Maar ik lees net op twitter (bron AD) dan hij tot 2017 heeft bij getekend!
pi_142309115
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 juli 2014 00:23 schreef Downstar het volgende:

[..]

overgoor had al aangegeven dat hij sws nog een jaar bij eagles wou blijven :).
Maar ik lees net op twitter (bron AD) dan hij tot 2017 heeft bij getekend!
Goede zaak voor de Eagles.
pi_142311206
quote:
14s.gif Op dinsdag 15 juli 2014 00:25 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Goede zaak voor de Eagles.
zeker, volgend seizoen maar voor het kampioenschap aan..
:P
pi_142314610
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 juli 2014 01:21 schreef Downstar het volgende:

[..]

zeker, volgend seizoen maar voor het kampioenschap aan..
:P
Volgend jaar Champions League in Deventer :9~

Vriends vs. Benzema in de Horst :9~
pi_142315393
Overgoor heeft inderdaad bijgetekend tot 2017, staat nu ook op de GA website. De club is goed bezig, alleen nog een goede buitenspeler erbij en nog een back-up aanvallende middenvelder.
  dinsdag 15 juli 2014 @ 09:39:40 #41
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_142315459
quote:
14s.gif Op dinsdag 15 juli 2014 00:25 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Goede zaak voor de Eagles.
Zeker weten! Je mag gerust zeggen dat de twee beste spelers van Go Ahead er in ieder geval bij zijn.
Dit lullige filmpje van Fox illustreert maar hoe belangrijk Overgoor is:
Ik denk dat een Antonia/Houtkoop makkelijker vervangbaar is dan een type Overgoor/Turuc.
pi_142317986
Heel erg goed nieuws dit! Overgoor had ik nog wel verwacht, maar Türüc zag ik echt al vertrekken. Heel tof. Nog een leuke buitenspeler erbij en ik heb er nog meer vertrouwen in!
pi_142433259
Die Robin vd Meer is ook een buffel trouwens, wat een vent en op zwarte schoentjes ha. Nog mensen die morgen naar Terwolde gaan? Eerste echte tegenstander met Excelsior.

Ik denk dat je met een extra buitenspeler en nog een back al een aardig team hebt. Aanvallend ben je wel erg sterk met Schalk en Kolder, die ik nu nog erg scherp vind! Op de rechtsback speelt nu van Nieuwpoort of Lambooij, van allebei geen fan op die positie. Misschien toch achter de transfervrije (?) Dijkhuizen aangaan. Lijkt mij een goede versterking en misschien een Rosheuvel/Jozefzoon als buitenspeler, als dat haalbaar is.
  vrijdag 18 juli 2014 @ 15:46:31 #44
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_142445824
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 juli 2014 10:24 schreef Zeepsop92 het volgende:
Die Robin vd Meer is ook een buffel trouwens, wat een vent en op zwarte schoentjes ha. Nog mensen die morgen naar Terwolde gaan? Eerste echte tegenstander met Excelsior.

Ik denk dat je met een extra buitenspeler en nog een back al een aardig team hebt. Aanvallend ben je wel erg sterk met Schalk en Kolder, die ik nu nog erg scherp vind! Op de rechtsback speelt nu van Nieuwpoort of Lambooij, van allebei geen fan op die positie. Misschien toch achter de transfervrije (?) Dijkhuizen aangaan. Lijkt mij een goede versterking en misschien een Rosheuvel/Jozefzoon als buitenspeler, als dat haalbaar is.
Een rechtsback en twee vleugelspitsen en we zijn klaar.
Waarschijnlijk ga ik morgen ook naar Terwolde. Ik twijfel nog een beetje gezien het warme weer.
pi_142545656
Vleugelspelers zijn wel echt nodig. Het was allemaal niet heel denderend tegen Excelsior. Booy schijnt deze week een buitenspeler te willen presenteren. Nu maar eens geen jong-Ajacied.

Schalk maakte trouwens een heerlijk doelpunt.
  maandag 21 juli 2014 @ 18:11:20 #46
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_142562921
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 10:35 schreef Zeepsop92 het volgende:
Vleugelspelers zijn wel echt nodig. Het was allemaal niet heel denderend tegen Excelsior. Booy schijnt deze week een buitenspeler te willen presenteren. Nu maar eens geen jong-Ajacied.

Schalk maakte trouwens een heerlijk doelpunt.
Fantastisch doelpunt. Hij lijkt echt een aanwinst te zijn!

Verdediging moet iets scherper worden. De basisplekken zijn daar nog niet vergeven. Schenk speelde een puike wedstrijd tegen Excelsior. Keeper-positie eveneens.
Keeper-positie baart me nog wel een beetje zorgen.

Middenveld is klaar.

Aanval moet echt iets bij, maar dat ziet iedereen. Ook Booy.
pi_142585835
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 18:11 schreef Blinker het volgende:

[..]

Fantastisch doelpunt. Hij lijkt echt een aanwinst te zijn!

Verdediging moet iets scherper worden. De basisplekken zijn daar nog niet vergeven. Schenk speelde een puike wedstrijd tegen Excelsior. Keeper-positie eveneens.
Keeper-positie baart me nog wel een beetje zorgen.

Middenveld is klaar.

Aanval moet echt iets bij, maar dat ziet iedereen. Ook Booy.
Schalk scheen bij NAC in de voorbereiding ook alles er in te schieten. Maar hij lijkt gretig en scherp! Ik vond zaterdag en Job en Bart niet scherp verdedigen. Ik denk dat Bart en Wijnaldum zeker zijn.

Maar de keepers, sja. Ik vind Cummins niet goed genoeg en van der Hart nog te weinig en ook nog te weinig goeds van gezien.
pi_142684371
En de Sa is brij, hopelijk een goede vervanger van Antonia. Reimerink en de Bondt schijnen allebei nog niet echt een versterking te zijn
pi_142684384
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juli 2014 16:29 schreef Humberto-T het volgende:
En de Sa is erbij, hopelijk een goede vervanger van Antonia. Reimerink en de Bondt schijnen allebei nog niet echt een versterking te zijn
pi_142684435
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juli 2014 16:29 schreef Humberto-T het volgende:
En de Sa is brij, hopelijk een goede vervanger van Antonia. Reimerink en de Bondt schijnen allebei nog niet echt een versterking te zijn
Klopt, ben ik wel blij mee..
goede vervanger van antonia..

Reimerink mist veel te veel scherpte nog in de voorbereiding..

keeper kon mij ook niet bekoren, maar we zullen zien.. het seizoen begint alweer bijna :D
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')