abonnement Unibet Coolblue
pi_140912671
Gio: Ik wil gebruik maken van deze gelegenheid voor Emil. Het was mijn maatje. het doet mij veel pijn. Ook voor de groep niet goed. Hij had het worstelgala wat super vet was. Hij had nu natuurlijk het idee om in het blad te gaan. Hij had het graag willen afmaken.
Ik had het vorige maand ook met Robin mijn maatje. Daar moet ik Marije een stem voor geven dat je haar weg had gestemd. Ik had met haar een band. Ze had veel mooie dingen.
Dan heb ik nog twee stemmen voor Ron. Je krijgt ze omdat ik vind dat net als andere dat je je te veel afzonderd. Dat je in mijn ogen eerst zo belangrijk was voor de groep, zo afhoudend ben je in deze maand. Ik zie je vaak in de hangmat en veel tijd in de musical. Waarom 1300 euro aan chinese kleding? Huur iemand in dat het van onszelf is. Dat het dan nog echter is wat je weg zit. Ook al had ik nachten lang voor je zitten naaien ook al kan ik dat niet. Het is niet mijn stijl om dingen te kopen.

[ Bericht 3% gewijzigd door Dottey op 10-06-2014 13:39:29 ]
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_140912676
Giorgio noemt ook Emil, hij had wilskracht, kwam met ideeën en had veel zin in zijn projecten. Vorige maand had hij dat ook met iemand, Robin. Hij geeft Marije een stem omdat zij Robin weg heeft gestuurd. Marije knikt dat ze het begrijpt.
De andere 2 stemmen zijn voor Ron, omdat Ron zich te veel afzondert. Ron was eerder belangrijk voor de groep maar is nu afstandelijk geweest. Hij heeft het ook over de musical, dat er nu iets gekocht wordt terwijl ze de kleding ook zelf konden maken. Giorgio had zelf ook wel kleding willen naaien.

Aike zegt dat er succesvolle dingen gedaan zijn maar ze wil een meer stijgende lijn. Ze wil dat mensen doen wat ze zeggen, voor hun punten gaan staan.
Marije krijgt er 2 omdat ze niets heeft gedaan met het plan waarmee zij binnenkwam. De andere is voor Ruud. Ruud heeft dit goed aangevoeld zegt ze. Ze heeft moeite te accepteren en tolereren wat Ruud doet. Ruud zei laatst dat hij wil kijken hoe ver hij gaan kan, dit is een waarschuwing dat hij bijna te ver gaat.
Ruud zegt dat hij dan toch juist doet wat hij zegt. Ze vindt de grappen niet meer zo leuk, Ruud zegt dat hij zijn grappen wel leuk vindt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140912814
Aike voordat ik de publieksstemmen ga bekend maken moet ik ook nog wat zeggen. We zijn op de helft. Hebben wat dingen staan die gaaf zijn,maar moeten zoeken om een stijgende lijn in te zetten. Als je iets zegt doe het en handel er naar.
Ik heb mijn stemmen verdeeld over mensen die er echt stappen in moeten maken. Marije. Je verhaal en statement daarvoor koos ik voor jou en ik wil er nu wel eens wat van zien.
Nog een stem en die gaat euhm.. dat heeft te maken met goed met dingen zeggen en minder met doorpakken. Ik heb zitten twijfelen en je hebt het goed aangevoeld Ruud. De dingen die je doet daar heb ik moeite mee om je te tolereren en je gaf aan ik wil kijken tot hoever ik kan gaan. En je bent mijn grens aan het bereiken.
Ruud: Je zegt daad bij woord voegen, dat doe ik.
Aike: Je hebt bijvoorbeeld ook met het goede doel weggezet wat is afgezwakt. Ik vind je grappen gewoon niet leuk
Ruud: ik vind mijzelf wel leuk,.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_140912896


Aike is zenuwachtig voor de elite stemmen.
Eerste voor Bill.

Ruud: door de BB

Aike: tweede voor Lotje

OH! klinkt er.

Lot: dat had ik niet gedacht.

Aike: Doorslaggevende stem nu denk ik. Ruud
Ruud: echt zo he?. Voor een zo een incidentje. Echt hoor dat snap ik niet.
Billy: houd je nou eens in.
Ruud: dat bepaal ik zelf wel

Ruud Marije en Dennis zijn genomineerd.


[ Bericht 9% gewijzigd door Dottey op 10-06-2014 15:09:34 ]
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
  dinsdag 10 juni 2014 @ 13:33:20 #30
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_140912916
Stemronde..........
Nicoline > 2 mopperende mensen, mopperen allebei over elkaar, kan het met allebei goed vinden, probeer op een andere manier de groep te benaderen, 1 stem op Dennis, 1 stem op Ron.
Ruud krijgt ook een stem van Nicoline.
Ruud zijn grappen vind ze leuk als de andere er ook om kunnen lachen, verveling, niet vernieuwend en leuk maar eerder vermoeiend.
Emil is er niet meer, probeer de sterke man te zijn die de groep nodig heeft.

Marije> vorige maand super moeilijk keuzes gemaakt, dat ze achteraf dacht heb ik de goede keuzes gemaakt, thuis Utopia ook gevolgd, de complotjes etc is haar toen niet op gevallen.
Ze wil iemand een kans geven, maar sommige dingen kunnen tegen je werken heeft Emil tegen haar gezegd.
Ruud krijgt 1 stem van Marije.
De 2e stem gaat naar Billy, Ruud geeft commentaar, Billy > Ruud hou je in, je moet je echt leren gedragen.
3e stem gaat naar Ron.

Billy > Ik hou het kort en krachtig, ben iemand van het gevoel, Marije krijgt 1 stem, actie`s die zijn gebeurt de andere 2 stemmen gaan naar Joey Ik vind je echt een goede gast, grapje met websjop is in verkeerde keelgat geschoten en ik kom voor mijn maatje Charlotte op.

Vanessa > Ook ik ontkom er vandaag niet aan, heb het moeilijk met mezelf, krijg echt vandaag veel steun van de groep, Isabela krijgt GEEN stemmen van Vanessa, niemand kwam voor je op, niet zoveel mopperen, en niet elke keer over andere mensen praten. Dennis krijgt 3 stemmen van Vanessa.

Laura > heeft haar stemmen verdeelt, 2 stemmen voor Marije, in je pitch zeg je voedingscoach maar niks nog van gezien, en dat ze Charlotte steunt.
Joey 1 stem, ook feit met de websjob, laat jezelf zien.
Zo dat hebben we weer gehad zegt laura en loopt terug naar haar plaats.

Charlotte > ze heeft het zelfde als wat laura eerder vertelde,ze kan geen vriendinnen worden en niet vertrouwen, 2 stemmen op Marije, 1 stem op Joey, waarom weet je wel zegt ze tegen Joey

Isabella > Poe zegt ze, ik val meteen met de deur in huis, Ruud 1 stem, 3 zal ze Ruud nooit geven, ze vind dat ze samen de nieuwe spruit geboren moeten zien worden met ze 2e. Hou het vol, ik heb gezien de laatste dagen ik weet dat je het kan.
Dan is Ron aan de buurt, Musical kunnen ze samen uit spreken, jammer dat er niet in gezongen wordt zegt ze als grapje. Laat zien wie je bent en zonder je niet af.
Ron krijgt 1 stem.
Rienk krijgt haar laatste stem, ze heeft een snik in haar stem, Rienk heeft geen zin in haar praatje maar Isabella gaat stug door.
Ze bied ook haar excuus aan Rienk aan, Rienk heeft er geen boodschap aan

Rienk > 1 stem naar Aike opbouwende kritiek, meer gevoel in duikt en meer van je laat zien.
1 stem naar Dennis, Dennis zegt af en toe klink klare onzin en dat stoord hem nog al.
ook Ruud krijgt 1 stem. over zijn grappen, die niet leuk zijn, heb je ook erop aan gesproken maar je antwoord was Boeit me niet, dus hier is 1 stem voor jou besluit Rienk zijn praatje.
Rienk zijn bril is weg, heeft min 3 of 4 antwoord hij aan laura.

Dennis >1 stem op Isabella, 1 op Ruud, Ron krijgt de 3e stem, kan niet bij je binnen dringen ik hou van je, dat weet je dondersgoed.

Joey > Billy en laura motiveert hem niet, allebei 1 stem, laatste stem gaat naar Dennis, niet om dat ik je niet mag, maar je hebt steeds aan gegevn dat je het leuk vind om te stoken en dat is niet iets wat ik leuk vind.

Ruud > Nou het wordt weer een gezellig tijd hier nu ik genomineerd ben, er wordt gezegd Ruud hou op.
Dan even over Emil vriendschap etc worstelgala wat hij heeft neer gezet.
Isabella krijgt GEEN stemmen van Ruud zegt hij, Aike, Nicoline en Dennis ieder een stem.

Ron > iedereen zit hier om zijn eigen element, ik ga op 3 mensen stemmen die de minste stemmen krijgen volgens Ron, Aike, Rienk en Nicoline krijgen ieder een stem.Ron vertelt dat hij erg gesloten is, hij wil eerst echt echt de mensen leren kennen voor dat hij ze vertrouwt,
Ron sloft weer terug naar zijn plaats.

Gio > Emil was me maatje, doet me pijn dat hij weg is, verlies voor de groep, ideeën daar kwam Emil mee, in het Blad te komen te staan, Emil wilde het zo graag af maken in Utopia.
1 stem gaat naar Marije, 2 stemmen op Ron. Waarom, omdat ik vind je zondert je teveel af, in het begin leek je belangrijk voor de groep, maar nu lig je veel in de hangmat, alleen de musical, 1300 euro aan chinezen kleding, huur dan iemand in, dat is dan meer in mijn ogen echt iets wat je zelf neer gezet had. desnoods had ik de hele nacht zelf lopen naaien. dus daarom 2 stemmen naar jou.

Aike > voordat ik de publieksstem bekend ga maken, moet ik ook mijn eigen zegje doen, we moeten weer de stijgende lijn weer inzetten, als je wat zegt, handel dan waar je voor staat.
2 stemmen naar Marije, je bent hier binnen gekomen om je verhaal voeding, en laat het nu zien , heb Jou daarvoor juist gekozen in plaats voor Marcel omdat jou verhaal mij erg aan sprak.
1 stem op Ruud, Je zei laatst ik wil kijken hoe ver ik kan gaan, je hebt bijna de grens bereikt.
Sorry zegt Aike, ik vind de grappen niet meer zo leuk, Ruud > Ik vind de grappen wel erg leuk.

Marije, Dennis en Ruud op de schopstoel.

Publieksstem. de 1e is voor Billy, 2e stem voor Charlotte, 3e stem voor Ruud.
Ruud is pissig, echt zo he, op 1 incidentje gelijk afgestraft, Billy > Ruud hou je nu eens in.
Ruud is echt boos.

[ Bericht 0% gewijzigd door Toverheks op 10-06-2014 13:39:09 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_140913020
Billy: ik ga mee hoor. *huilt* De stemmen hebben mij echt verrast.

Ruud heeft het met Aike over haar onderbouwing.. Dat hij het niet begrijpt. Niemand wil samen werken met dit programma. Wat moet ik dan doen?
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_140913084
ruud is een beetje boos omdat hij genomineerd is
  dinsdag 10 juni 2014 @ 13:37:03 #33
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_140913135
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juni 2014 13:36 schreef HOUMUHTEGEJONGUH het volgende:
ruud is een beetje boos omdat hij genomineerd is
Je zit verkeerd :P COS is deurtje verderop,
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_140913166
Tot nu toe zijn de stemmen voor Dennis, Marije, Ron en Ruud.

De eerste elite stem is voor Billy, de tweede voor Charlotte en de derde voor Ruud. Ruud is boos dat hij voor 1 incident afgestraft word. Billy zegt boos dat hij zich moet inhouden.
Ruud is gepikeerd, Billy zegt dat ze met hem mee gaat als hij vertrekt.

Ruud, Marije en Dennis zijn genomineerd.

Marije had meer stemmen vertelt ze aan Dennis.

De stemmen (bull1996):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dennis is teleurgesteld in Vanessas 3 stemmen.

Isabella bespreekt haar stemmen met Rienk. Hij zegt dat ze niet luistert. Als ze oorlog wil kan ze die krijgen zegt hij. Volgende keer zou hij het precies weer zo doen zegt hij. Om deze reden heeft hij ook op Dennis gestemd, omdat hij de groep ondermijnt.
Rienk zegt dat ze de deur open heeft getrapt. Isabella zegt dat Dennis dat deed. Rienk zegt dat zij wel zelf de rum pakte. Isabella zegt dat ze niet als enige ruzie maakte.
Het was een gezellige avond zegt Isabella, tot de ruzie. Isabella noemt Rienk schijnheilig, hij wil dat ze weggaat. Rienk noemt Isabella een stomme trut en zegt Maak jezelf af.
Dennis bemoeit zich er ook mee, hij zegt dat zij de ruzie veroorzaakt heeft en dat moet toegeven. Dan noemt ze ook Dennis schijnheilig.
Isabella is blij dat ze zichzelf in de spiegel recht kan aankijken. Dennis vindt het prima zo zegt hij. Rienk zegt dat toen Isabella het had afgelegd bij hem dat ze toen bij Dennis verder ging. Hij vraagt Nicoline wat hij er mee moet.
Nicoline zegt dat met deze nominaties dat het slecht nieuws kan zijn voor Dennis. Marije zal niet weggestuurd worden omdat ze nieuw is zegt ze.

[ Bericht 21% gewijzigd door PKM op 10-06-2014 13:44:35 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140913702
Laura, Billy en Ron hebben het er rustig over,
Ron: ik wist niet dat hij veel over mij mopperde.
Billy: heel veel.
Ron daarom dat vertrouwen. Er zijn dingetjes voor de groep en persoonlijke dingen die zijn persoonlijk. Er komt gewoon een heel stuk vertrouwen bij kijken en ik blijf bewust dat er veel mensen hier een spelletje spelen.
Laura: wat bedoel jij met een spelletje? Ik denk niet dat mensen een spel spelen. Vergeet niet dat je een half jaar hier zit en de eindstreep wil halen.
Ron: Dat is toch een spel? Ik heb het ook al vaker horen vallen. Ik heb ook een computer thuis.
Laura: maar op een gegeven moment vergeet je dat toch? Het is fijn om mensen te vertrouwen.
Ron: Het is een verschil tussen mensen vertrouwen en kunnen vertrouwen. Ik wist dat ik stemmen zou krijgen voor het mopperen en gesloten ben.
Laura dat is toch ook niet erg. Wat ik wel denk van bijvoorbeeld de stem van Isa. Hoe mooi het is na de stem ronde om te laten zien dat je er wat mee doet. Dat waardeert de groep. Ze zien de groei.
Ron ziet in dat hij misschien een mooi vuurtje wil maken en dan iedereen uitnodigen en over zijn broer vertellen.

De stream gaat over naar Aike en Dennis
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_140913722
13:45
Ron zit zwijgzaam buiten en rookt een peukje.

Billy, Ruud en Charlotte praten na. Laura vindt Dennis en Marijes nominaties terecht. Ruud niet, die hoort daar zegt ze. Billy zegt ook dat Ruud daar hoort. Tussen Dennis en Marije zal het spannen zegt ze.
Ron zegt dat Dennis de nominaties misschien niet afwacht. Dit omdat hij misschien 2 dagen na zijn dochters bruiloft weggestemd kan worden en dan niet de bruiloft had hoeven missen.
Ron had niet door dat Dennis zoveel over hem klaagde.
Laura vraagt wat Ron bedoelt met een spelletje spelen. Laura denkt niet dat er een spelletje word gespeeld maar Ron zegt dat sommige bewoners Utopia wel als een spel zien.
Ron zegt dat hijzelf niet eens zoveel moppert over Dennis.

Billy geeft af op Marije. Ze zegt die is echt vies, je zult maar zo zijn. Aike en Billy hebben er over nagedacht om een stem op Giorgio te doen.
Ruud wil niet dat Rienk nog eens boeien zegt tegen hem. Billy zegt dat hij het beste eens goed met Rienk kan praten.
Ruud is niet verbaasd dat hij genomineerd is.
Aike zegt dat Ruuds grappen op provoceren beginnen te lijken en ze vraagt of dit echt is wat hij wil. Ruud vindt vaak dat mensen zich aanstellen en dan boos worden. Billy zegt dat hij dan ook kan leren dat mensen boos worden en iets anders bedenken om te doen.
Laura zegt dat de twee mensen die genomineerd zijn toch eens achter hun oren moeten krabben.
Ruud zegt tegen Joey dat mensen op de markt toch gelijk hadden. Joey zegt dat Ruud heeft gevraagd of mensen in samenwerking met anderen vol op Billy zouden gaan. Dat heeft hij niet gedaan zegt hij.
Joey vond Billy vaak irritant en kon haar soms wel schieten. Hij heeft dus weleens gezegd dat als ze zo doorging dat hij op haar zou stemmen. Joey wil Billy niet weg hebben, absoluut niet.

[ Bericht 41% gewijzigd door PKM op 10-06-2014 14:00:44 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140915221
14:00
Billy heeft het over de elitestemmen, het boeit haar niet zegt ze. Ze biedt wel haar excuses daarvoor aan bij de live streamers.
Billy maakt nog eens afkeurende geluiden over Marije.

Marije, Dennis en Isabella bespreken buiten de stemmen. Marije accepteert de stemmen van Aike en Giorgio met alle liefde. Isabella vult aan dat Aike haar heel graag mag.
Marije vraagt of er aanmeldingen zijn voor de bed & breakfast op donderdag. Dat kan niet zegt ze, omdat de monnik komt.
Rienk komt aan en zegt vleiend tegen Isabella dat hij graag een kaasje bij haar wil kopen.

Laura adviseert Joey om iets nieuws te bedenken om te doen. Joey zegt dat veel mensen niet weten hoeveel tijd er in de webshop zit en hij heeft het ook weinig over de verdiensten die hij er mee heeft. Hij ziet het ook niet als zijn eigen webshop maar gewoon iets wat hij bijhoudt.

Joey beurt Ron op. Hij zegt dat iedereen de gevoelens uit Ron wil trekken. Joey is zelf ook gereserveerd zegt hij en dat hij daar ook geen behoefte aan zou hebben.
Joey is blij met de stemronde, zo is de lucht weer geklaard zegt hij.

Aike vraagt of Ron niet vindt dat hij een beetje laf gestemd heeft omdat hij voor zijn eigen verantwoordelijkheid weg is gelopen. De mensen op wie hij had willen stemmen wou hij toch niet doen, omdat hij wat hem dwarszat ook persoonlijk kan vertellen. Aike zegt dat er iets lafs in zit. Joey zegt dat hij mensen op misstanden had kunnen wijzen. Hij zou het vervelend vinden als hij iemand een stem geeft en die persoon niet meer de kans zou krijgen om het te verbeteren. Ron zegt tegen Ruud dat hij dan volgende keer wel die stem krijgt.

Ruud wist 3 of 4 weken terug al op wie hij zou stemmen.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140915728
14:30
Nicoline is binnen aan het eten. Rienk is klaar met eten en likt zijn vingers af.
Ruud zit naar iets op de telefoon te kijken.

Billy, Charlotte en Isabella zitten aan de picknicktafel.
Billy vraagt zich af hoe het met Emil is. Charlotte denkt dat hij op een terrasje zit met Lidia. Billy denkt dat hij thuis is met Lidia.

Joey en Ron bespreken de agenda’s. Joey weet niet of het slim is om door te zetten omdat ze de doelgroep missen die aan het begin al schoolagenda’s koopt. De agenda’s zijn er dan vooral voor de groep mensen die pas laat een agenda koopt. Joeys gevoel zegt dat hij er beter vanaf kan zien, hij vraagt Aike wat zij denkt.

Ruud en Billy stoeien. Billy klaagt dat iedereen haar tieten kan zien, Ruud zegt dat ze dan een BH moet dragen. Dat wil Billy niet, ze heeft daarvoor te kleine tieten.

Rienk staat in de sportruimte gewichten te heffen. Hij haalt zwaar adem.

Rienk (Kaleddi):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  dinsdag 10 juni 2014 @ 15:17:03 #39
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_140916364
Vanessa komt weer terug door het hek, ze loopt het terrein op.
Vanessa is vandaag erg verdrietig steeds, Haar dochter Emmely is 19 jaar geworden, en daar kan ze niet bij zijn, ze heeft wel een taart besteld voor de hele groep.
Er is een echo gemaakt van haar baarmoeder, ze is steeds heel erg ongesteld en is door Dokter Speelman door verwen naar het ziekenhuis.
De echo was goed.
Vanessa vertelt aan Marije dat de echo goed was, daar ligt het niet aan, maar ze loopt gewoon tegen de 40 jaar, ze gaat aan de pil vertelt ze.

Pieter Post komt aan gefietst, trekt aan de bel en blèrt keihard POST. en fietst naar de loods.
Zet zijn fiets tegen de loods , grapt naar Gio, zal ik inene naar binnen rijden, ach ik ben netjes opgevoed.
Er is post voor Isabella en Ron, Pieter Post geeft de post aan Isabella met de woorden * geniet er van * YES kirt Isabella.
Isabella loopt met haar stapeltje post aar de huiskamer, haar moeder stuurt altijd veel kaarten, volgens Isabella heeft haar moeder dit keer niet veel post gestuurd.
Isabella heeft een stukje tekst voor Billy en Vanessa, heeft haar moeder mee gestuurd zegt Isabella.
Isabella leest zwijgend haar post, Aike zit zwijgend naast Isabella.
Ron leest zijn post, zegt niks maar zijn ogen rollen over de regels heen.
Bij Isabella in de vrienden/familie kring is blijkbaar iedereen zwanger.
Rienk heeft ook post ( of leest een brief die de ander heeft gekregen),
Gio heeft ook post gekregen.

[ Bericht 11% gewijzigd door Toverheks op 10-06-2014 15:31:16 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_140924670
15:30
Ruud zit uitgebreid in zijn neus te punniken in het bijzijn van anderen.
Giorgio leest dat zijn opa ziek is, hij moet gedialyseerd worden.

Giorgio (Kaleddi):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
16:30
Ruud heeft zijn stemblaadje weggehaald van de muur en zou ook de publieksstem wel willen verbrande, hij is er klaar mee. Hij zegt dat hij altijd maar 5 minuten boos is. Hij zegt dat hij altijd alleen maar positieve reacties krijgt op de marktjes.

Vanessa heeft haar spaghetti klaar.
De koeien moeten naar binnen vanwege het dreigende onweer.
Giorgio wijst voor Joey iets aan in zijn brief. Joey leest hardop: For fingerbanging the shit out of each other. Dit gaat over wat Charlotte en Laura in bed hebben gedaan.
Ruud heeft een WK-verrassing deze week. Hij heeft het vorige week al besteld en verwacht het dus voor vrijdag te hebben.

Dennis heeft geen zin in tokkie-gedoe, hij wil de duurzaamheid goed neerzetten. Marije valt het ook tegen dat iedereen zich met de rum-ruzie bemoeide. Dennis baalt dat hij Vanessa’s terras gebouwd heeft en dan toch 3 stemmen van haar kreeg.
Marije kan weinig met 5 van de 8 stemmen die ze gekregen heeft.
Dennis heeft het ook over het laffe stemmen van Ron, dat Ron na de kopstoot die Dennis van Ruud kreeg degene was die zei dat Ruud weg moest.
Dennis denkt erover om te stoppen met bouwen, 2 bouwers is te veel zegt hij.
Charlotte en Laura schuiven aan met een bord spaghetti. Allebei zeggen ze dat ze niet op Marije gestemd hebben om wat ze met Joey en Giorgio deed.

Billy trekt bewust een boxershort kapot die Ruud van zijn ex gekregen heeft.
Laura wil een broek ruilen maar ze is te laat met retour sturen.
Vanessa zit op de site van thuisafgehaald en zet er op dat ze volgende week thagetelli met tonijn heeft om af te laten halen. Ze laat Joey controleren op spelfouten.

Charlotte en Aike gooien Laura het zwembad in. Ook Charlotte gaat het bad in met kleding aan. Dan komt ook Billy het zwembadje in. Ze kruipen alle drie onder een paraplu.

Billy gaat verder met de schoonmaak waar ze vanmorgen mee begonnen was.

Ruud gaat Nicoline vertellen dat ze beter voor de haantjes moet zorgen. Ze hebben geen eten, het hok is vies en stinkt en hun warmtelamp is uit. Ook zijn er veel vliegen in de loods. Nicoline zegt dat ze het water 5 keer per dag verschoont.

Aike en Vanessa werken het zakgeld bij op de laptop. Bijna iedereen heeft voor meer dan ¤50 aan boodschappen alleen Vanessa en haar groepje geven maar ¤33 uit. Vanessa zegt dat ze genoeg te eten heeft voor mensen die geen geld meer hebben.

Billy (RVer):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Vanessa en thuisafgehaald (GekkePoes en ledn81):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Zwembadactie (Persefonia):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Billy (Ebinas):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Vuurtje (HiDiHo):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De kuikentjes (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
18:30
Ruud gaat hardlopen buiten. Na het rennen gooit hij zijn schoenen en sokken uit in de woonkamer.

Charlotte zegt vrolijk tegen Laura dat ze iedere week ¤25 overhouden.

Joey en Giorgio bekijken commentaren op filmpjes van het vingeren van Charlotte en Laura, de filmpjes zelf kunnen ze niet kijken. Giorgio wist al langer dat dit kon, hij heeft het toen ook aan Emil laten weten.

Vanessa wil de manier waarop boodschappengeld berekent word veranderen, het moet transparant zijn hoeveel geld mensen hebben. Joey lijkt het er niet mee eens te zijn. Joey zegt dat het geld dat hij contant in zijn zak heeft niet meer geteld hoeft te worden. Vanessa heeft het over eerlijkheid.

Ruud (Ebinas):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  dinsdag 10 juni 2014 @ 19:58:19 #41
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_140926200
Het wachten is op Centraal.
Vanessa heeft gebak voor iedereen besteld, ter ere van haar dochter haar 19 jarige verjaardag, ze gaat het vast klaar zetten,
Sommige zitten nog op de bank te eten, Aike vraagt of ze nu Centraal gaan.
Joey vertelt dat er altijd honing thuis in de ijskast staat, bij Ruud ook zegt Ruud.
Joey heeft het nu over dat je eieren lang kan laten liggen, Nicoline durft zoiets niet en durft dat ook niet te beweren.
Er is al een accuwissel geweest.
Joey tegen Nicoline, Haantjes in de afval versnipperaar. ze worden groot als je ze vrij laat zegt rienk.
Dan of Nicoline er een probleem mee heeft als er een haan naar de poelier gaat.
Aike vertelt als de haantjes groot worden en in een ren bij elkaar zitten ze elkaar de tent uit vechten.
Bijna iedereen zit op de bank.
Isabella en Marije bekijken iets op de laptop.
Billy komt niet aan en valt niet af, is al maanden op het zelfde gewicht vertelt ze.
Dan klinkt er gejuich, Vanessa komt met het gebak aanzetten.
Morgen wordt er gegeten met de 2 nieuwe en met de monnik, de monnik is vegetariër vertelt Nicoline.
Vliegticket voor de Monnik kost 280 euro vertelt Nicoline.

[ Bericht 25% gewijzigd door Toverheks op 10-06-2014 20:05:01 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  dinsdag 10 juni 2014 @ 20:42:11 #42
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_140928286
Centraal...............
Vanessa begint, ze heeft een klein puntje, vandaag in ziekenhuis geweest, ze gaat niet dood, kweekjes afgenomen, nu afwachten, aan de pil nu wordt ze netjes elke maand ongesteld net als de andere vrouwen in Utopia.
Ze is van de trap gevallen in het ziekenhuis, Boem en toen lag ze languit. Vanessa was blij dat er geen camera`s waren.

Gio > 14.000 in kas, 500 euro is er over .
Joey > Rare week om president te zijn, rare week geweest akkefietje in de avond, Emil weg. dan even van de leg af en toch een feestje gehad gisteren avond.
Weinig beslissingen moest er genomen worden afgelopen week.
Joey > Blij is hij hoe ze met elkaar omgaan. iedereen bedanken voor de toffe week, sterkte voor de genomineerde want we verliezen nu 2 bewoners ( Emil en genomineerde)


Vanessa heeft een leuke brief gekregen van de week, ik ben niet zo een kutwijf al heb ik je 3 stemmen gegeven zegt ze tegen Dennis.
Het betreft verlof voor Dennis dat hij naar de bruiloft kan, huwelijks voltrekking, dochter weg geven en dan weer terug. Vanessa het is je van harte gegund, applaus volgt en er wordt geroepen hoe gaaf en vet.
Vanessa feliciteert Dennis en geeft hem een dikke knuffel.
Dennis zijn bezoek gaat gewoon door a.s. zaterdag. Joey > je bent de eerste want normaal is het alleen voor begrafenissen.
Joey treed af als president, dan draagt hij het stokje over aan de 2 nieuwe, morgen middag komen de 2 binnen plus de monnik.
Aike> we moeten wel beseffen dat we deze mensen dan wel macht geven, geen rare dingen voorstellen.


Gio wil dat de 2 nieuwe 1 referendum per dag indienen.
Joey Het feit blijft dat we elke dag Centraal hebben
Rienk vind dit idee heel erg goed, nu 2 presidenten dat maakt dat ze werkelijk iets gaan doen, ze gaan met elkaar de strijd aan beslissingen voor de groep.
Dennis > vind het misschien een klein beetje gemeen Aike > Het is best wel heftig voor hun.
Aike > De kapper komt morgen om half 9, Ingeborg komt met nog iemand, er komt ook iemand mee die bij Billy in plaats van zwart garen er wit garen in gaat zetten.
Billy > voor Dennis en Ron de deuren werken niet van het atelier.
Isabella > is aan gesproken op de markt door een zekere Nikita, zit in een rolstoel, heeft meegedaan aan rolstoeldansen, of er eens een demonstratie kan komen van Nikita, ze neemt haar moeder mee.
Billy . Heeft ook met Nikita gesproken komt een keer schilderen bij Billy.
Charlotte > over de ouderen, vond ze heel leuk, en wil een datum te prikken, Laura > Heeft contact met iemand die over de groep gaat, ze willen het nog een keertje doen, laura super leuk we willen dat erin houden.


Dennis > Dat zijn dochter zaterdag eten mee neemt, Kentucky frid, Nee kan niet roept Isabella, we hebben hier kuikens en het wordt me een getetter niet te volgen.
Nicoline gaat het absoluut niet eten zegt ze.
Vanessa > Zullen we een liedje zingen en gebak eten maar Ron is aan het woord over de musical. ( Niet te verstaan )
Morgen gaan ze ieder geval verder met de musical.
Charlotte heeft behanglijm nodig en vraagt het aan Dennis.


Laura > Heeft nog 1 puntje, ze wil een 2 persoons dekbed en dekbedhoes, het ziet er niet uit ieder 1 persoons, ziet er niet uit, zegt Laura nogmaals staat netter.
Billy > over een dek matrasje, dan kan je lekker tegen elkaar aan leggen. Dat leg je over de matrassen, dan laken erover verschuiven je matrassen niet.
Laura > moet 2 prullenbakjes hebben, 1 dekbed plus een dekbed overtrek.
Joey > Heb je nu het zo warm wordt heb je dan geen ventilator nodig, Billy > wie niet.
Isabella vraagt of er niet 4 ventilator besteld kunnen worden, het is er bloedheet.
25 euro per stuk kosten die dingen zegt Dennis, laten we er niet moeilijk over doen.
Ruud > je kan ook buiten liggen.
Aike tegen Dennis, er gaat een camera mee met Dennis als hij naar de bruiloft gaat.
Ah jo zegt Joey, we geven hem gewoon de tablet mee.
Laura > Of Dennis wel een pak heeft, Ja thuis antwoord Dennis. Vanessa > Alles is al geregeld jongens.
Dennis > ik ben niet boos op je hoor zegt hij tegen Vanessa.
Vanessa vraagt of ze straks even met elkaar gaan opruimen, dan over de was, of als de was klaar is dat je er een ander even in doet.


Gio > we moeten schoner worden, er komen uit de slaapkamer vliegen en allemaal shit zegt Gio.
Dennis heeft het over de matrassen omhoog zetten.
Er moet opgeruimd worden ook omdat er morgen 2 nieuwe komen wordt er geroepen.
Aike > Oke we gaan zingen, en het lang zal ze leven klinkt door de loods.
Hieperdepiep.............
en er wordt geroepen Emmely, Laura roept > Van harte gefeliciteerd Emmely, we gaan er wat op drinken vanavond.
Ron over vloertegels, muurplaat voor de douche, gaat nog eerst wat door mailen, morgen wilt hij 1 wc werkend hebben.
Wat kost dat wordt er gevraagd, ach kost niet zoveel zegt Dennis.
Ron wilt verder praten maar iedereen roept er door heen.
Als Fabian nog een paar leuke kleuren tegels heeft, iedereen zaterdagochtend oefenen, 10 juli de musical, kaarten op de websjob. als je info wilt hebben, kijk op de websjob zegt Ron er achter aan.
Er wordt gestemd voor 2 prullenbakjes en behangplaksel.


Joey > of hij in plaats van witte vloertegels grijs kan. Ron > maakt niet uit, ga even kijken wat hij heeft.
Joey wilt het uitleggen waarom, alles is bruin in de loods, Ron de wandtegels zijn wit. we nemen grijs voor de vloer.
Charlotte vind het allemaal een beetje raar van Joey.
Charlotte wil platen en behanglijm voor de Atelier, Ron > eerst kijken hoeveel buged er is.
Dan wordt de taart door Vanessa uit gedeeld.
Ron blijft door gaan over zaterdag ochtend oefenen musical, Ron wil antwoord.
Gio > er moeten veel kistjes getimmerd worden voor de Biomarkt. of iedereen ieder 6 kistjes wil timmeren deze maand. er zijn 4 hamers, kunnen 4 mensen aan de tafel timmeren, voor 6 juli moet er 100 kistjes getimmerd en af zijn.
Nicoline > heeft ook een puntje, de aardappelziekte heeft ook het andere veldje aan getast, dus nu 2 velden moeten kaal, morgen ben ik jarig dus ik stel voor met zijn alle morgen even op de akker te gaan werken.
Isabella > we hebben een probleem, we hebben de mesthoop, het land is beregent de vrachtwagen kan het veld niet op. Of iedereen en ook de nieuwe bewoners even gaan scheppen en de mest ergens anders gaan leggen, er zijn 2 kruiwagens vertelt Isabella.
Ruud > kunnen we niet een mannelijke chauffeur bellen, Boer Sjon knalt er ook zo over.
Nicoline vind wat Ruud zegt onzin.


Billy wil iedereen uitnodigen voor haar verjaardag 2 juli.
Rienk > ik wil iedereen voor morgen uitnodigen ( Nicoline is jarig morgen )
Joey, dan over kaartjes voor de Early Bird half way party, 1 juli, niemand weet wie en wat er komt, info komt er aan. Er zijn al 50 kaarten verkocht. het begint 7 A 8 uur tot na 12 uur lekker eten, muziek en wat ander vertier, Het thema is Heaven or hell, het terrein wordt helemaal aan gekleed, ze moeten zelf ook verkleed als duivel enzo zegt Aike.
Zodra er meer bekent is staat het op de websjob.
Gio als er nog mensen willen eten er is nog beenham.
Nicoline wil nog 1 ding vragen, morgen komt de Monnik of ze hem met respect willen behandelen, hij praat Nederlands. Morgen komt de monnik 2 A 3 uur.
Dennis wil iedereen 1 voor 1 een knuffel geven om ze te bedanken.

Einde Centraal
avond in Utopia


.

[ Bericht 0% gewijzigd door Toverheks op 10-06-2014 21:15:40 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_140932822
Nog een overzicht van de stemming en die van afgelopen maanden in een Aike overzichtje *O*
pi_140936898
22:30
Isabella en Giorgio liggen samen op de trampoline. Isabella mist Paul soms. Sommige dingen in Utopia lijken lang geleden maar ook weer alsof het pas net gebeurd is. Samen kijken ze naar de sterren in de lucht.

Charlotte en Laura zitten samen op het terras.Laura vraagt of Charlotte morgen mee gaat naar de akker, Charlotte zegt nee.
Laura ziet Ron lopen en roept dat hij moet komen. Charlotte komt even later erbij zitten. Charlotte wil advies van Billy, Billy vraagt: Advies of adschoon?
Charlotte wil glaasje draaien. Billy vertelt wat ervaringen. Laura zegt dat ze denkt dat ze het niet moeten doen. Bij Billy knapte er een kettinkje een paar dagen na het glaasje draaien. Laura gelooft niet in zulke dingen tot ze het zelf ervaart.
In de wc's staat een gelovige Andrea uitspraak. Billy is het er niet mee eens omdat ze juist in zichzelf wil geloven. Er word geknipperd met de lichten, sommige meiden schrikken ervan, daarna lachen ze er om.
Charlotte vertelt dat ze ooit in een auto op een kerkhof aan het kussen was, de auto stond uit. Rond 00:00 sprong er ineens keiharde operamuziek aan. De jongen reed plankgas weg, ze hebben geen woord meer tegen elkaar gezegd.
Charlotte vraagt nog eens of mensen het eens willen proberen, Laura kaatst het af. Billy wil ook niet, ze wil niet dat de geest van haar dode vader boven Ruud gaat hangen.
Charlotte en Laura tappen cola uit de post-mix.

Aike krijgt veel mails binnen over de kledingstands. Mensen hebben ze op de streams gezien en willen graag naar de winkels toe komen. Rienk stelt voor een standaard mailtje te maken met alle informatie erin. Joey zegt dat ze er volgende markt ook weer staan.
Aike is geïrriteerd door een mail en zegt: Lees nou eens wat ik schrijf, hoe vaak moet ik het nog herhalen.

Ruud klaagt over de kleuren in de loods, onderzoek heeft uitgewezen dat mensen er gedeprimeerd door worden zegt hij. Joey voegt eraan toe dat alleen buiten mooie kleuren zijn.

Isabella en Giorgio (Mirjam152):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
23:00
Laura en Charlotte zitten nog buiten. Dennis en Marije zitten aan de picnictafel. Ruud, Aike, Rienk en Joey zijn in de woonkamer.
Het is rustig in Utopia, kleine groepjes mensen praten nog na.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140942753
En weer een "Ruudje"

pi_140944201
Dag 162 Woensdag.

Hieperdepiep en hoera en in de gloria......Nicoline is vandaag jarig, ze is 30 jaar geworden.

Isabella doet de koeien, Dennis komt er ook bij zitten, met zijn bakkie koffie.
De zwangere koe is een beetje opstandig, wil weer in de stal, maar Isabella en Dennis jagen haar de wei in.........* Moven, opschieten * en ze duwen de koe richting wei.
Ze hebben het over gisterenavond, Ron heeft Dennis veel vertelt over zijn broer vertelt Dennis, zelfmoord poging, failliet verklaard etc.etc.
Dan dat Ron zich verschuild steeds met te zeggen Ik ben een stugge Zeeuw.
Isabella had eerder verwacht dat Ron op de schopstoel kwam dan Dennis zegt ze tegen Dennis.
Ze zet even de Melkmachine aan, dan ben ik geheel U gesprekspartner zegt ze tegen Dennis.
Isabella > Nicolientje jarig vandaag, een Boeddhistische Monnik, 2 nieuwe, Nou Nou jongens, goed uit gekiend vandaag.
Isabella vind het niet heel praktisch ingedeeld betreft de Monnik van Nicoline zegt ze tegen Dennis.
Dennis > Een drukke week, vrijdag WK. Isabella > Ik ben gek op voetbal, ik kan het zelf niet maar ken wel alle spelregels.
Isabella tegen Dennis > Je ziet wel weer wie er gisteren uit gemest heeft, Dennis > Ja, Isabella > Nou ja ik blijf positief. ( Doelend op Ruud )

Charlotte, Billy en Aike zijn ook wakker en zitten op het terras.
De kapper komt, Ook voor Billy, Marcel had de extensions van Billy met zwart garen ingezet, nu gaat het over nieuw met wit garen, en haar haren worden geverfd.

De laptop is kapot. De laptop doet het weer.


De kapsters zijn gearriveerd. Ook Vanessa en Laura zijn hun bed uit gekomen.



[ Bericht 2% gewijzigd door Toverheks op 11-06-2014 09:30:00 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_140946926
09:30
De kapsters nemen Billy’s extensions onder handen, Billy had een dikke rand waar ze aangehecht waren, nu worden ze anders ingezet. Ruud is onrustig en wil weten hoelang het gaat duren en of ze wel haar extensions houdt.
Ruud vertelt dat hij vannacht weer aan het spoken was en over Billy heen hing. Hij vindt het grappig.
Joeys haar word opgeschoren. Ruuds baard word getrimd, Billy wil zijn lippen weer kunnen zien. Ruud krijgt ook een knotje in zijn haar, hij vindt het maar niets maar Billy vindt het sexy. De kapster heeft moeite met Ruuds haar en ze vraagt of hij het wel borstelt. Ruud zegt dat het niet nodig is omdat hij het al regelmatig wast. Billy zegt dat als hij zo doorgaat dat hij dan dreads in zijn haren heeft.

Ruuds haar (cobain1994):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Giorgio (Ebinas):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
10:00
Isabella, Marije en Nicoline lopen bij de kas, Nicoline en Marije hebben post. Nicoline en Marije tillen met een tafel, Nicoline met stoelen.
Marije heeft last van hartkloppingen voor ze haar brieven opent. Haar moeder zegt dat het een heftige start was maar het zijn haar eigen keuzes. Ze is blij dat ze Vanessa helpt in de keuken. Nicoline laat foto’s zien van haar opa. Nicolines opa biedt aan dat als Rienk ooit op bezoek wil komen dat hij welkom is. Isabella zegt dat Rienk ook een brief geschreven heeft naar Nicolines opa.
Een vriendin van Nicoline helpt jonge werkzoekenden aan werk, het gaat heel goed schrijft ze.

Laura wil dat de wc binnen gemaakt word, zij kan “het” niet op het buitentoilet.
Ruud zegt dat hij er met Billy wil kunnen ketsen. Billy wil dat Ruud meer genuanceerd is. Dan zegt hij dat hij zijn lul in haar kut steekt. Dat is gedetailleerd zegt Billy. Dan heeft Ruud het over vrijen met Billy, zo is het beter zegt ze.

De postbode (Ebinas):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De postmeisjes (Ebinas):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140948647
11:00
Vanessa’s haren worden door Joey, Giorgio en Ruud verzorgd met veel schuim, gel en de föhn. Vanessa komt het lachend aan Ingeborg laten zien en zegt dat ze over een paar dagen de uitzending moet kijken om te zien wat ze gedaan hebben.

Ruud heeft zijn schaamharen geblondeerd. Er wordt hem verteld dat als hij er mee in de zon gaat, het dan steeds lichter zal worden.

Laura heeft een annulering van bed and breakfast gasten, dit omdat Laura nu 2 x de afspraak verzet heeft. Laura schuift de schuld op Marijes camping. Vanessa staat in de keuken en hoort er over praten. Zij is het er niet mee eens dat Marije de schuld krijgt.

Vanessa’s haar wordt door Ingeborg gestyled.

Billy wil dat Ruud zijn piemel wast vanwege de waterstofperoxide. Later wil Billy kijken hoe het er uit ziet, het ziet er ranzig uit zegt ze.

Vanessa (Persefonia):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140950369
half 1.
De nieuwe bewoners komen het terrein op. Billy merkt ze als eerste op.
Charlotte > een Surinaamse vrouw en een gozer met een pet aan zijn broek.
Ivan en Marceline


Cap oma Nijn

Marceline is helemaal uit gelaten, Marije stapt op haar af Marije > eindelijk een Surinaamse vrouw, Nee uit Kameroen gilt Marceline.
Ze is helemaal hyper Marcelinne, Hoi Ohhhh Utopia gilt ze.
Gio verwelkomt haar ok Gio > Welkom dat je er bent, Heel leuk zegt Marceline ik krijg er gewoon tranen van in me ogen.
Ook Ivan wordt verwelkomd, maar ik hoor hem niet, Marceline gilt overal boven uit.

Charlotte en Laura aan de zijkant van de loods.
Charlotte > Dis is een donkere Andrea en die andere is een Turk.
Charlotte > Misschien gaan we even aardig doen, Laura > Natuurlijk gaan we aardig doen.
Marceline en Ivan zijn binnen in de loods, alle bewoners nemen plaats op de bank.
Marceline krijgt een glaasje water van Vanessa.
Marceline heeft heel veel kleren over elkaar heen getrokken, Haar kist was veels te klein roept ze.

Ivan stelt zich voor 26 jaar, komt uit Noord Irak, Irak op zijn 10de uit Irak gevlucht, koste een jaar om naar Nederland te komen, ook in een asielcentrum gewoond met zijn 6e in een kamer.
Verschillende plekken gewoond in Nederland, ging studeren en toen zijn verblijfsvvergunningen gekregen, HBO en master in Schotland gedaan 3 jaar over gedaan. Hij houd het kort zegt Ivan.
Billy voel je welkom.

Marceline woont 21 jaar in Nederland, komt uit Kameroen, is ziekenverzorgende is getrouwd.
2 kinderen, 2 kinderen van haar man 2 van haar zelf, ze is getrouwd met een Nederlandse man.
Ze wordt 18 juli 41 jaar, heeft haar eerste kind op haar 14e gekregen, haar oudste is 27 en ze heeft al kleinkinderen.
Marceline vind het heel leuk dat ze in Utopia is, maar is ook zenuwachtig vertelt ze.
Billy > Voel je welkom.

Marceline volgt fanatiek de live streams, en als ze moet werken neemt haar man het voor haar op.
Marceline wist niet dat er ook een buiten toilet aanwezig was op het terrein.
Ivan volgt vaak de tv sjows, minder de live streams.

Ivan is in 2012 af gestudeerd, weinig werk ervaring erg moeilijk te vinden.
Hij is bij een Call Centre begonnen te werken.
Zijn interesse ligt in het van runnen van een bedrijf, mogelijkheid gekregen om stage te lopen bij een klein bedrijf, kon hij beslissingen maken en het bedrijf groter. Na een tijdje kwam dit in op pad. Hij woont in Vinkeveen.
Ivan vertelt hij is leergierig, kennis wil hij gebruiken in de groep, inkomsten te genereren Utopia succesvol te maken.
Hij wil ook iets terug doen, slechte en geen makkelijke jeugd gehad, op zijn manier heeft hij verkeerde dingen gedaan, geen grote delicten, is er voor gestraft, en wil van Utopia een platvorm maken voor jongeren dat die niet de fout in gaan wat hij zelf heeft gedaan.

Marceline heeft voor sommige bewoners kado`tjes gehaakt en deelt het uit!
Marceline > Ze heeft 6 jaar en bedrijf gehad, ze is Kapster kan afro en Europees kappen, ze heeft zo hard gewerkt, 2008 kwam de crisis, bedrijf over de kop, veel schulden ging toen werken als ziekenverzorgende omdat ze daar haar papieren toch voor had.
Ze heeft groene vingers, is opgegroeid in een heel klein dorpje in Kameroen.
In september had ze zich al opgegeven voor Utopia Marceline > Ik was 1 van de eerste die zich had opgegeven.
Ze wil een hele lange muts maken, een wereld record zo lang en iedereen moet mee haken.
Werken met de grond en op het land, ze kan heel goed koken, ze kan veel met haar handen doen.
Marceline > Niet dat ik jou keuken wil over nemen, er wordt gelachen, Vanessa Ja mijn keuken en ik maak hem ook altijd schoon zegt ze gevat.
Marceline kan Afrikaans koken en wil morgen voor iedereen koken.
Ze heeft een paar kado`tjes mee genomen, niet voor iedereen.
Ze pakt een tas uit haar kist, en laat hem zien, die heeft ze zelf gemaakt. ( Nou gemaakt voor de kenners een AH jutte tas , ik heb er al diverse van gehaakt , Dotje kom er maar in !!! _O- )
Marceline gaat verder met haar kado`tjes uitdelen.
o.a. een aapje met een oranje voetbalshirt voor Laura die ze gehaakt heeft. Charlotte een oranje haarbandje, een muts gehaakt voor Gio

Ivan vertelt zijn verhaal hoe hij hier in Nederland terecht kwam, een jaar lang er over gedaan van Irak naar Nederland te komen.

Ivan krijgt een rondleiding, Marceline heeft alles uit haar kist gepleurd en gooit het nu weer haar kist in.
Ivan heeft een bikini voor Charlotte mee genomen.
Ivan heeft 3 zussen, en zijn familie vind het gaaf dat hij in Utopia zit.
Charlotte kan niet wachten tot Ivan zijn kist gaat uit pakken, Charlotte vraagt of hij een korte broek bij zich heeft i.v.m. de warmte, Ja die heeft hij mee genomen.
Ivan wilde eigenlijk samen met Emil en Joey verder gaan aan de plannen, Ivan heeft gekickt bokst en gewoon gebokst.
Ivan zit buiten bij o.a. Ruud te praten over eten en beesten. Ivan heeft niks met koeien knuffelen.
Ivan > Het zijn toch maar gewoon koeien.

Marceline is er ook bij komen staan, het gaat over Amy, ze zat bij de laatste selectie vertelt Ruud, en is een vriendin van Ruud ( Amy, de 3e kandidaat waarop je kon stemmen ).
Marceline heeft geen korte broek bij zich, Billy > Ik heb nog wel een korte broek voor je hoor.
Marceline > Nou als ze me passen, ik heb een dikke kont hoor. Billy en Marceline lopen naar de kast van Billy, ze krijgt een korte broek van Billy en gaat hem aan trekken, Billy vraagt wat ze wil drinken, Marceline drinkt weinig, af en toe een wijntje zegt ze, ze krijgt een spa`tje van Billy.


Boer Peer is gearriveerd, en stelt zich netjes voor aan Ivan, hij komt de melk ophalen.

[ Bericht 20% gewijzigd door Toverheks op 11-06-2014 13:52:49 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_140958417
Half 5........De monnik hij heet Losang Gendun komt de loods inlopen, vanaf 6 uur vanmorgen was hij al onderweg naar Utopia, had oponthoud in Frankfurt.
Hij stelt zich netjes voor en hij spreekt gewoon Nederlands.
Nicoline heet hem ook welkom en vraagt hoe de reis was. Nicoline vertelt dat ze druk in de weer zijn in Utopia, de wc in de loods en op de akker.
Mensen die verlichting weten te brengen vertelt de Monnik.
Iets over Italie, en les geven over een andere monnik, die 2 weken terug een lezing gaf in Nederland.
Hij woond 50 kilometer van Toulouse af, waar het nog warmer is vertelt hij, hij woond er al 9 jaar, er wonen nog meer Nederlanders, maar ook Duitsers, Engelse, Fransen en Spaanse mensen, De voertaal daar is engels. Marceline gaat gelijk in de Franse taal over met de monnik en vertelt in het frans dat ze uit Kameroen komt oorspronkelijk.
Er komt een klein Centraaltje.


Cap Lekker Simpel.


Stukje van de Utopiasite over Losang Gendun
Wederom een zoektocht naar een antwoord op het Utopisch vraagstuk: Hoe of wat is een ideale samenleving? Deze keer belicht vanuit de boeddhistische leer. Eerwaarde Losang Gendun is boeddhistische monnik van Nederlandse afkomst, woonachtig in Nalanda, een klooster in de Tibetaanse traditie, in Zuid-Frankrijk.

Hij gaat met ons bekijken op welke manier boeddhisme kan bijdragen aan een ideale samenleving. Het boeddhisme is naast een religie ook een uitgebreide filosofie die op veel levensvragen antwoorden biedt. Er is veel nadruk op het begrijpen van onze eigen geest; de manier waarop we denken en voelen, en hoe onze eigen geest ons gelukkig of ongelukkig maakt.

Hoe moet je handelen om bij te dragen aan deze samenleving? Wanneer ben je een goed mens? Vanuit het boeddhisme leert men vreedzaam om te gaan met de medemens en planeet; precies iets waar wij hier in Utopia soms mee worstelen.

[ Bericht 6% gewijzigd door Toverheks op 11-06-2014 18:02:55 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')