abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 24 juni 2014 @ 17:42:57 #226
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_141496046
Centraal..............
Charlotte begint, ze wil een geurtje ontwerpen voor Chably, fabriek is te duur, 100 euro wil Charlotte hebben, kan een eigen geur samenstellen, met Aike afgesproken eerst research te doen, mensen die haar helpen met het geurtje komen het brengen en dan gaat ze het testen, achterkant komt een sticker met een verhaaltje
Billy > met Chably verder gaan,wat er al verdient is met Chably, nieuwe shirts maken, dus wat er al verdient is dat weer investeren.

Vanessa heeft een klein puntje, schoonmaak rooster, ze heeft vandaag gemerkt dat er mensen mopperen, waarom heb je dan voor gestemd vraagt Vanessa aan de groep, Rienk heeft zich zelf door gestreept op de lijst vertelt hij

Vanessa valt Rienk een paar keer in de reden en Rienk sneert Vanessa de mond dat hij nu aan het woord is.Rienk wil niet dat iemand zegt wat hij MOET doen, als je mij vertelt wat ik Moet doen dan doe ik het niet, Rienk > Je vertelt mij niet wat ik moet doen, je komt dan met straf, Vanessa > Straf ........... Rienk > Ja want je zei dan gooi ik al je troep naar je hoofd.
Het wordt een persoonlijk dingentje zegt Joey....
Marije > Vanessa eeft aan haar gevraagd of ze er op wil letten dat de mensen wel schoonmaken, Marije is ook druk samen met Vanessa voor het KWF.
Billy > Niemand kan zeggen dat degene te druk is, je kan niet ( Tegen Marije ) niet zeggen dat je er 24 uur over mag doen.
Ruud > Degene die het niet doet heeft zich zelf er mee.
Ruud > Niet tegen jou Rienk.
Billy > Niemand hoeft achter je aan te lopen, kijk op de lijst wat je moet doen.

Aike > Top gisteren geweest beste omzet van alle WK`s gedraaid 3.425.00.
120 euro aan art verkocht vertelt Billy, briefje in de kas gedaan, Ron weet er van.
Ron > Klopt.
Komende zondag spelen we meer zegt Aike, heel veel mensen heeft ze te horen gekregen, veel mensen zijn al eerder geweest, binnen vinden de mensen het gezelliger dan buiten.
Aike wilt voorstellen het dus weer binnen te houden.
Joey > vraagje, we denken huh veel geld, mensen van buiten denken ook huh veel geld. We kunnen beter vertellen, nou jongens dit blijft er over. Aike noemt bedragen op, maar heeft berekend met de WK`s 10.000 euro te kunnen verdienen, buiten de extra wedstrijden als oranje verder komt.

Ivan > Over het roken, bezoekers mogen geen sigaretten mee naar binnen nemen, bezoekers vragen of ze sigaretten kunnen kopen bij bewoners, Ivan > Het gebeurd dus wel, ik noem geen namen degene weet wel wie ik bedoel.
In het begin is een afspraak gemaakt er wordt niet gerookt in Utopia, kinderen kijken ook tv.
Charlotte tettert er tussen door Ivan wil zijn verhaal afmaken.
Charlotte je verhaal klopt niet.
Ivan > Wil niet dat er tijdens evenementen gerookt wordt, respect tegen over de bezoekers
Nicoline stond gisteren achter de bar met Isabella, een bezoekster had vertelt dat ze 5 euro voor een sigaret heeft betaald, en dat de beveiliging gelijk de peuk af pakte.
Ho ho roept Vanessa,Vanessa > wil er even op in haken, die vrouw heeft 5 euro in de pot van de KWF gestopt.
Ivan heeft vandaag een mail gelezen over het roken en de KWF.
Isabella > In het begin mochten we 2 pakjes mee naar binnen nemen, en dan zouden we stoppen, Isabella praat door over het roken, laten we tijdens de evenementen dan niet roken, ieders zijn eigen verantwoording.
Joey tegen Ivan > Je punt is gemaakt, ik vind het schijnheilig voor woorden, mensen steken gelijk een sigaret op buiten de poort.
Billy > Wilt dan achter een plekje zoeken om te roken, Charlotte > Ja dat wilde ik net zeggen.
De discussie gaat verder over het wel of niet roken, Vanessa > we hebben een ruimte om te roken, je mag ook niet praten tijdens het roken.
Ivan > Doen jullie wat jullie willen, ik heb mijn punt gemaakt.
Aike > We moeten wel met zijn alle op 1 lijn zitten.
Ivan > Ja dat vind ik ook, maar dit is niks ( de discussie )
Laura > dat we het volgende evenement plekken afzetten, daar mogen bezoekers niet komen, dat moeten we met de beveiliging afspreken.
Ivan > Jullie bellen toch ook of mensen sigaretten mee willen nemen, Nee roept Charlotte Ivan > Ik heb het zelf gezien ( stream ).
Aike > We gaan geen bezoekers sigaretten geven, we vragen aan de beveiliging of ze niet achter de wc komen, alleen wij.
Aike > als een bezoeker toch stiekem rookt dan wordt je er uit gezet ( Bezoekers ).
Ron heeft gisteren met de beveiliging gepraat, en afgesproken dat er maximaal 5 personen mogen roken achter. en weer getetter door elkaar.
Billy > Dit is mijn leven, ik kies voor het roken als ik dat wilt. Het KWF wordt steeds de groep in gegooid.
Charlotte doet ook een * peuk in de asbak * en vind dat Utopia haar huis is en dat ze gewoon thuis doet wat ze wil.
Ivan en Charlotte bakkeleien even samen, Charlotte > Hou jij nou maar je mond tegen Ivan.
Marije wil een afgesproken plaats waar bezoekers niet kunnen komen, gasten hebben tegen Marije vertelt dat sommige bewoners toch geld aan nemen om sigaretten te verkopen.
Vanessa gaat er ook over door, vaste bezoekers weten waar ze wel en niet kunnen roken, Vanessa heeft er geen problemen mee.

Rienk wil een stemming, wie er tegen het roken is op evenementen, of vind dat er wel gerookt mag worden op evenementen.
Gio wil wel pakjes sigaretten verkopen zonder winst maken aan de bezoekers, wordt gelijk nee gezegd.
Joey wil een stuk afzetten met lint, een ton in het midden en daar mag je roken, Billy vertelt dat bezoekers het toch wel mee naar binnen smokkelen, zelf tussen hun Beha nemen ze peuken mee volgens Billy.
Ivan en Billy zijn voor een rokers ruimte.
De discussie gaat aar verder over het roken.
Het recht van de sterkste willen ze gaan doen, 8 mensen hebben voor gestemd 5 bewoners tegen een rokershok.
Isabella > Flauwekul hier.
Ron > Ik ga zo lekker roken als het te lang duurt. zijn nog meer punten voor Centraal.
Nicoline en Isabella roepen dat er nog punten zijn, Vanessa loopt weg heeft meer te doen zegt ze.

Aike > Voorbereiding voor de Half Way party, wil het niet ingewikkelder maken dan het is, als je een project aan het voor bereiden bent, offerte van de worksjops, leren hoe je grappig kunt worden Billy tegen Aike, Heb jij niet nodig, Aike > het is duurder uit gevallen dan ik dacht, ze wil een deel van haar marche inleveren, wil geen bedragen hardop roepen, de winst van de Half Way Party gaat op aan de worksjops, Joey bemoeit zich er mee, Aike vind dat het gesprek de verkeerde kant op gaat, Aike vraagt of een deel van de winst gebruikt kan worden voor de worksjops. Iedereen stemd voor.
4 mensen komen er, ze worden in groepjes verdeelt, a.s. vrijdag gaan ze de bewoners Komieken leren te worden, maandag hebben ze de 2e worksjop......... Arie Komen ( de Lama`s ) o.a. komt er

Marije > Heeft 2 dingen, tenten regelen voor het KWF, dat de deelnemers kunnen uit rusten en doet een oproep aan de streamers, wil tenten lenen mag geen geld kosten, mail Marije.
Over de camping gasten, baalde dat er geen kaas was, moest kaas aan snijden die voor de verkoop was, wil graag een potje voor de gasten voor laura haar B&B gasten, Marije voor de camping gasten en Ruud en Billy voor hun gasten bij het koe knuffelen, Marije en Laura moesten afgelopen weekend spullen van hun zelf pakken voor de gasten.
En weer getetter door elkaar.
Charlotte > Volgende punt.....
Laura 23 augustus komt er wat , verstond het niet wat er komt.

Billy > Broer en zus komen niet, moeder Billy komt wel op 2 juli, ze heeft uitleg gekregen waarom broer en zus niet komen, vind ze helemaal niet erg begrijpt het.

Joey > 30 july komt Joey zijn familie.

Nicoline, > vorige week kwam er een vrachtwagen het terrein op rijden tijdens het mediteren, vet, frituurvet etc. allemaal in die ton gooien, 90 euro kunnen ze verdienen als de ton met vet vol zit.

Ron > Musical, besloten met een paar bewoners het te verzetten, 11 july is zijn broer overleden, en dit jaar is dat 25 jaar terug.
Aike > We dragen het op aan je broer Ron, Ja gaaf zegt Billy er boven op.
Ron wil de laatste week een set staat voor de muziek, laptop is niets, 4 keer nog oefenen, Billy . Goed plan Ron, je bent goed bezig.
Joey vraagt of Ron weet hoeveel zo een setje kost, Ron is nog bezig met een setje te huren.

Charlotte weer over haar geurtje, of er gestemd kan worden voor die 100 euro die ze nodig heeft.
druppeltje olie hier in een flesje, druppeltje olie daar in een flesje Charlotte is heel enthousiast.
Ron > Natuurlijk stem ik ook wel voor, maar we moeten eerst kijken voor een koelkastje, Laura moet nog 2 dekbedden hebben voor haar B&B.
Charlotte > Ja maar dan kan ik gewoon niet verder. Isabella wil ook wel voor stemmen, maar wil ook weten hoe het met het budget zit.

Gio > Momenteel niet in de min, vandaag niet zoveel tijd om de admin na te kijken, dacht dat Centraal half 9 zou wezen daarom nog niet alles op papier.
Billy wil wel geld in plaats van doeken te bestellen het aan Charlotte geven

Gio, we moeten echt een extra ijskast nodig om het bier te koelen, gisteren 15 fusten besteld, we draaien daar wel geld mee.
Gio vind het geurtje van Charlotte wel een nieuwe investering. Ja antwoord Charlotte, iedereen stemd voor maar er komt wel een Ja maar steeds achter.

Gio en Ron zullen a.s. donderdag alles klaar hebben van de administratie en hoeveel geld er te besteden is. Ron > Na donderdag weer vragen zegt hij tegen Charlotte.

Vanessa was er ondertussen weer bij gaan zitten, morgen een kinderfeestje, 6 kinderen in de loods, de keuken moet geschilderd worden, Joey wilt dat wel doen roept hij.
Aike > Vind het een raar idee, we hebben geen huiskamer diners meer. Vanessa > Nee maar het is mij geadviseerd.

Marije heeft afgelopen dagen kistjes getimmerd en vond dat heel erg leuk, wil zich graag aan bieden om het te leren, wil graag de bouw in grapt ze.
Ron heeft nog een puntje >Mails worden niet geopend of wel geopend, als je iets leest, klik op ongelezen want dan kunnen de mensen voor wie het bestemd is het nog lezen.
Billy . laten we elkaars mailtjes juist niet lezen. Joey heeft Mailtjes van Billy beantwoord , wil Billy niet meer zegt ze nogmaals.

Of ze gaan touw trekken of armpje drukken, daar wordt nu over gediscussieerd.
Er is besloten om touw te gaan trekken, Laura en Vanessa willen eerst roken, Charlotte laat de sirene loeien wanneer iedereen klaar moet gaan staan om aan het touw te trekken
Centraal is ten einde.

[ Bericht 15% gewijzigd door Toverheks op 24-06-2014 22:00:19 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_141506100
18:30
Er word touwgetrokken om te beslissen over het wel/niet roken bij evenementen, 4 tegen het roken tijdens evenementen en 8 voor.

Ivan is zwaar teleurgesteld in de uitkomst. Hij heeft geen trek meer vanavond.

Charlotte zegt tegen Joey dat Ivan niet meer tegen haar moet praten.
Charlotte doet Ivans accent na en ze is van mening dat Ivan maar naar een rusthuis had moeten gaan. Billy is het er helemaal mee eens.
Ruud doet ook het accent van Ivan na. Charlotte denkt dat Ivan haar spullen gaat verbranden. Billy denkt dat Ivan haar spullen gaat weggooien. Ruud zegt dat Ivan het mag proberen maar dat hij dan Ivans spullen en matras afbrandt.
Billy is van mening dat de mensen die vanaf het begin in Utopia zijn meer rechten hebben. Zij hebben alles zelf opgebouwd zegt ze en de nieuwelingen komen in een gespreid bedje binnen.

Ook Rienk is teleurgesteld vandaag, hij praat met Marije in het werkhok. Volgens Rienk is Charlotte de leider van de groep eigenbelang. Rienk zegt dat het KWF is wat ze uitstralen maar ook dat roken is wat ze uitstralen. Marije interesseert het niet als een ander wil roken, het is de keuze van de roker.

Touwtrekken (RobbieRonald):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
19:00
Ivan bespreekt met Aike en Joey dat er met geld gesjoemeld word. Hij had het in centraal willen bespreken maar het was niet het goede moment. Aike en Joey geven aan dat dit soort zaken centraal bespreken gevaarlijk is. Ivan zegt dat hij het gesjoemel heeft gezien voordat hij in Utopia kwam maar ook na binnenkomst. Hij weet wie het doet en wanneer maar noemt er geen namen bij. Ivan zegt dat er een moment moet komen waarop het onder de aandacht komt.
Als dit de manier is waarop dingen gaan dan wil Ivan niet in Utopia zijn. Joey zegt dat hij er net zo over denkt als Ivan maar dat hij zich heeft neergelegd bij hoe de dingen gaan en zijn eigen dingen is gaan doen. Ivan wil dit niet, hij is niet van plan zijn mond te houden.
Ivan wil dat Charlotte op haar plek gezet word voordat hij weer met haar gaat praten. Hij wil Charlotte 3 stemmen geven, hij wordt gek van haar. Ivan zegt dat hij mensen terugpakt door te doen alsof mensen niet bestaan, op die manier wil hij Charlotte gek maken.

Billy en Charlotte zitten op het bankje buiten. Billy weet precies wat Ivans leerpunten zijn.
Charlotte roddelt binnen verder en zegt tegen Joey dat Ivan haar eerst nog wilde doen en hij haar nu haat. Joey zegt: Die uitwerking heb jij op mannen.

Ivan mompelt buiten in zichzelf dat hij niet geassocieerd wil worden met de asociale lui daar.

Ivan en Joey (Mirjam152):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Roddelen (Mirjam152):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
20:00
Boer John en Anita zijn op bezoek. John had een grote vijverpomp willen meenemen voor Ruud maar hij is vergeten hem in te laden. John bedankt de bewoners meerdere malen voor de bloemen die hij gekregen heeft.

Boer John (RobbieRonald):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Pomp (Mirjam152):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  Moderator woensdag 25 juni 2014 @ 09:20:32 #228
388664 crew  Dotteke
pi_141523635
Ron heeft een mail gehad over het chalet, die persoon dacht dat het Dennis zijn ding was. Ron heeft terug gemaild dat hij en Dennis het zelfde idee hadden. Mail terug gekregen en hoeft niet meer, ze hebben binnen twee dagen iets goed kopers gevonden. verteld hij tegen Aike die achter de laptop in het werkhok zit
Zijn ook weer 2 of 3 boze mailtjes o.a over de B&Bm verteld Ron tegen Aike
De mensen die week die geannuleerd hebben ivm de kakkerlakken hebbeb nog steeds geen geld terug gekregen Ze vinden het onbeschoft dat ze om het geld moeten vragen
En iemand die al 16 mei al een shirt heeft besteld, een worstelgala t-shirt en ze heeft nog steeds geen shirt.
Als Aike reageert met mmmmmmmmmmm loopt Ron weg en zegt, Kan net zo goed tegen de kat zijn kut praten, ze reageert toch niet. Ron is het weer helemaal zat, Stelletje respectloze onbenullen.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_141539421
10:00
Ron doet zijn beklag bij Ivan dat mensen zich niet aan afspraken houden en dat ze niet zakelijk ingesteld zijn. Ron ziet het niet meer zitten.
Dan beklaagt hij zich bij Laura dat hij niets leuks heeft in Utopia en hij krijgt de denktank niet van de grond.

De boodschappen worden geleverd. Giorgio betaalt de boodschappen contant. Marleen onderbreekt hem terwijl hij staat te tellen. Giorgio denkt dat hij de boodschappen van maandag ook moet afrekenen maar die zijn op maandag al betaald.

Ron en Ivan (Mirjam152):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ron en Laura (Mirjam152):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Filmpje van ledn81:

11:00
Ivan vindt het gek dat hij na zijn mening te geven een grote bek heeft gekregen. Giorgio zegt dat het in een groep moeilijk is de neuzen 1 kant op te krijgen. Ivan vraagt zich af of mensen met een andere mening hun mond moeten houden. Joey en Giorgio zeggen dat Ivan nog geen respect heeft afgedwongen.
Joey stelt voor dat Ivan zelf naar een persoon toe gaat en die beschuldigt van het stelen. Ivan verwacht dat een enorme uitbarsting van die persoon.
Joey adviseert dat Ivan moet doen waar hij goed in is en misstanden aan het licht brengen.

13:00
Isabella en Nicoline lopen met de koe.
De postbode brengt post voor onder andere Rienk en Laura. Allebei ontvangen ze een brief van een fan.
Laura leest dat er iets vervelend is gebeurd met een vriendinnetje van haar. Laura heeft moeite haar brief uit te lezen, ze huilt. Vanessa vraagt: Zal ik het even lezen? Laura zegt nee maar Vanessa heeft de brief al uit haar handen gepakt en leest hardop verder.

14:00
Er word opnieuw een kinderfeestje gehouden. Nicoline is op de akker aan het werk.

Kinderfeestje (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
17:00
Ron zit in de wei met de groep. Alleen Charlotte en Laura komen er niet bij. Ron legt zijn denktank idee uit en dat hij de BV wil professionaliseren.
Aike vraagt wat Ron bedoelt. Ron vertelt dat er bedrijven klaarstonden buiten de poort om te helpen. Ron zegt dat er bedrijven waren die ze nodig hadden gehad of waar ze dingen goedkoper voor elkaar hadden kunnen krijgen.
Aike vraagt hoe dit zo is gekomen. Ron zegt dat het kwam door hoe dingen gingen.
Rienk wil een puntje maken. Privé wil Ron niet veel veranderen maar zakelijk wel, vat Rienk samen. Volgens Rienk zijn die punten nauwelijks gescheiden te houden.
Isabella zegt tegen Ruud dat ze met een serieus gesprek bezig zijn. Hij aait de koe en door die aandacht blijft ze erbij zegt Isabella.
Aike vindt dat het allemaal weer negatief klinkt. Ze wil een aanvalsplan maken op de punten die verbeterd kunnen worden. Ze wil concrete plannen en niet teveel concentreren op de slechte punten.
Billy zou niet tevreden zijn als iemand anders de PR van haar merk Chably zou willen doen. Aike begrijpt het wel.
Vanessa zegt dat ze er wel bij is komen zitten maar ze moet eigenlijk andere dingen doen. Volgens Vanessa is het moeilijk om 15 mensen een half uur bij elkaar te krijgen.
Ron stoort zich dat afspraken niet nagekomen worden. Billy zegt dat Ron na iets positiefs altijd met iets negatiefs komt. Billy zegt dat dit nu eenmaal zo is en hij het er bij moet laten. Volgens Billy komt iedereen weleens een afspraak niet na.
Vanessa wil met de loop voor hoop ¤30000 ophalen. Aike zegt dat het goed zou zijn om zulke doelen op te schrijven en elkaar te motiveren.
Billy wil de denktank gebruiken om te bedenken wat leuk is en hoe dat aangepakt kan worden.
Isabella ziet dat mensen naar bed gaan met de tablet, telefoon of laptop omdat ze die ’s morgens weer willen kunnen gebruiken. Isabella stelt voor een rooster te maken voor de laptop en tablet. Vanessa zegt dat prioriteiten voor gaan. Ze zegt dat ze 15 mailtjes beantwoordt heeft in een half uur.
Joey vraagt wie er een tekort heeft aan computertijd. Ron zegt dat hij weleens een afspraak maakt wanneer hij de tablet mag en de tablet toch aan een ander word meegegeven.
Isabella doet een voorstel om een lijstje te maken met wie de tablet nodig heeft. Ivan zou graag een uurtje op een dag de tablet gebruiken om mee te onderzoeken.
Marije wil voorstellen in de denktank om een muur te maken met afspraken en projecten van iedereen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  Moderator woensdag 25 juni 2014 @ 20:13:16 #230
388664 crew  Dotteke
pi_141545721
Om 20.10 uur is het dan zover, de nieuwe bewoonster de 45 jarige Colinda doet haar intrede in Utopia
Met haar kist op wieltjes komt ze aanlopen.
Vlak voor de poort doet ze haar laarzen uit, "even aarden", zegt ze.
Als eerste komt ze Ruud tegen die haar welkom heet en zegt dat hij eerste even de koeien doet en dan komt.

Al snel hebben de bewoners door dat de nieuwe bewoner binnen is en ze gaan haar met zijn alle welkom heten.

Deze dame komt uit Brabant Etten Leur.
Ze heeft twee kinderen Iris en Laura, en is vrijgezel
Laura en Lot lopen arm en arm met de nieuwe bewoonsters de loods in en hebben gelijk voor elkaar ze bij hun op de kamer komt.

Foto's uit de COS

[ Bericht 3% gewijzigd door Dotteke op 25-06-2014 20:18:24 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 25 juni 2014 @ 20:21:00 #231
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_141546145
Er is een nieuwe bewoonster, Colinda is haar naam, Ruud ziet haar als eerste, Hey Jongens > Er komt een nieuwe aan.
Colinda heeft goed nagedacht qua sjouwen van haar kist, ze heeft er wieltjes onder gemaakt en trekt de kist achter haar aan.
Ze komt van Beneden de rivieren, sommige bewoners lopen haar tegemoet, ze begroet de bewoners met een paar flinke smakkers.
Vanessa staat er bij, en roept gelijk > Waar van beneden de rivieren, Colinda Etten leur, vlak bij Breda.

[ Bericht 17% gewijzigd door Toverheks op 25-06-2014 21:54:47 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  Moderator woensdag 25 juni 2014 @ 20:22:38 #232
388664 crew  Dotteke
pi_141546249
Colinda wil liever eerst een rondleiding, en als ze op het punt staan te gaan laat iemand het alarm afgaan dus gaan ze eerst centraal.
"En iedereen zat te wachten op een lekkere vent", zegt Marije lachend.
Colinda wil een zoet wijntje, ze rookt niet is een jaar geleden gestopt.
Colinda wist 10 jaar geleden als dat ze in Utopia zou komen, ze is helderziend.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator woensdag 25 juni 2014 @ 20:28:23 #233
388664 crew  Dotteke
pi_141546593
Als iedereen zit stelt ze zich voor Colinda van den Broek ,45 jaar
Twee dochter 18 en 19 jaar
Ze is een geboren ondernemers dochter, Heeft allerlei opleidingen gedaan van bakker tot economie.
Ze helderziend, helder voelend, helder proevend, heeft helende handen.
Wat ook heel belangrijk voor haar is is lol, en dat iedereen positief is, ook de families thuis.
Kortom mevrouw is van alles, ze is een media, kan ook met doden praten,
Ze doet te veel om op te noemen, ze heeft al heel wat bedrijven zelf gerund, een eigen spiritueel centrum.
Ze komt om te werken en om lol te maken.
Lot en Lau vinden het helemaal leuk en cool
Als Joe vraagt of ze kan schilderen antwoord ze dat ze alles kan, ze heeft alleen nog geen zaagmachine in de handen gehad.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator woensdag 25 juni 2014 @ 20:32:12 #234
388664 crew  Dotteke
pi_141546858
Ze wil met iedereen een 1 op 1 gesprek en vraagt of ze mag vertellen wat ze kwijt wil
Dan kan ze vertellen wie wat is, waar ze heen gaan, ze kan de gidsen beschrijven die bij ze staan.
Met een dag of drie heeft ze een ondernemingsplan klaar
en ze zegt dat ze minimaal 1500 euro per week binnen kan halen.
Colinda is al vaker gevraagd voor tv. Maar omdat Utopia geen wetten en geen regels heeft doet ze mee. Buiten medium is ze ook gewoon Colinda. Vanessa vraagt wat haar kinderen er van vinden dat ze mee doet
De kinderen vinden het helemaal fijn dat moeders mee doet
Ze vind het fijn dat mensen nu 24/7 zien wat het betekend om medium te zijn.

Vanessa vraagt wat haar kinderen er van vinden dat ze mee doet
De kinderen vinden het helemaal fijn dat moeders mee doet
15 jaar gescheiden ook met ex gevierd .
Ze is nu klaar met moeder zijn
Ze gelooft in God, kracht, een.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 25 juni 2014 @ 20:35:26 #235
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_141547119
Colinda.>45 jaar, 2 prachtige meiden, Iris en laura , ze is een geboren ondernemers dochter, bedrijf economie, markt economie, toen haar kinderen geboren waren, heeft ze de andere kant van zich zelf ontwikkelt, ze is helderziend, geeft worksjobs, werkt met haar handen, handoplegging, werkt met energie doet ook healings.
Ze wilt ook lol maken.
Ze heeft allerlei disciplines neurologie voor Kabbala leer, kan ze foto`s * Kijken * ze kan met overledene * Praten * haar kinderen hebben het, haar ouders hebben het en haar voorvaderen hadden het.
Het is niet altijd positief maar daar geeft ze dan een draai aan vertelt ze.
Colinda praat op rustige toon.
Ze is ook paragnost, en ze is ook een beetje een zigeuner, doet aan hand en kaart lezen.
Iedereen vind het heel leuk, Aike > Dat hebben we nog niet eerder hier gehad.
Toen Colinda klein was had ze al zulke * krachten * handelen vanuit je gevoel, niet uit je verstand.
Ze wil graag met elke bewoner een 1 op 1 gesprek als ze het goed vinden vraagt ze.
Ze heeft ook * gidsen * bij zich, en als ze daar mee klaar is gaat ze haar plannen bekend maken.
Ze houd niet van zweverig gedoe, maar staat met beide voeten op de grond.

Cap Ebinas
Ze heeft wel gekeken naar Utopia, ze wil gewoon puur werken, geesten komen toch wel door als ik wat vertel, en ik vertel het jullie toch wel.
15 jaar gescheiden in gelukkige harmonie, heeft dat ook met haar ex gevierd.
Haar kinderen wonen nog in haar huis, dus thuis.
Haar kinderen vinden het geweldig dat ze in Utopia * gaat wonen *

Joey > vraagt hoe ze over de kranten horoscopen denkt, planeten die op een bepaalde stand staan, het zijn invloeden die op een dag gebeuren, wil je echt iets persoonlijks, moet je een geboortedag hebben.

Ivan > Weet dat het allemaal echt is, maar wil geen gesprek met haar hebben, Ivan hoopt dat ze daar respect voor heeft, het gaat tegen zijn geloof in om zich met dit bezig te houden.
Rienk > In de bijbel staat..........verbied het met de doden te praten.
Colinda vraagt aan Rienk > en als jou oma nou aan je bed staat, wil je dan met haar praten, Rienk > Ja dat zou ik dan doen.
Rienk > Zeg alleen wat er in de bijbel staat.
Colinda > Ik ben nog meer he, ik ben alles.

Charlotte > Ik wil wel graag met je in gesprek, het liefst nu.
Colinda > Het komt gewoon, het gaat niet zo in eens.
Charlotte > Dus als ik in de keuken sta, en er * staat * iemand naast me dan kun jij het zien vraagt ze aan Colinda.
Colinda kan dat antwoord ze.
Colinda > Maar als in eens de keukenkastjes in eens gaan klapperen ben ik ook niet blij.

Charlotte vertelt dat ze met Laura eens een Wicky bord wilde gaan doen, maar Rienk was er tegen.
Billy > is niet angstig maar wil haar ** vader ** niet zien, haar vader was geen man die van deze hocus pocus hield. was te trots om via jou naar mij laat zien.
Colinda > Kan voorkomen dat hij wel door komt, maar het komt zoals het komt.
Colinda > Niemand kan bepalen welke geest er komt.


Colinda heeft een strijkbout mee genomen voor Vanessa, Aike > ECHT ! , Vanessa > zeg nooit meer een strijkbout voor Vanes, nee een strijkbout voor iedereen die wil gaan strijken.
Voor Nicoline heeft ze een paar lepels mee genomen, cakevormpjes, genoeg ondergoed voor de dames, Billy > Oh dat meen je niet.
Colinda heeft 40 A 50 slipjes mee genomen.
Colinda is puur Nederlands vertelt ze, spaanse en Indische voorouders, ook Surinaamse voorouders.
Haar ouders zijn 15 juli 49 jaar getrouwd en leven nog alle2.
Op 15 juli was ze ook met haar ex in het huwelijk getreden.

Charlotte > Ze is er jongens, ik hoef nu niet meer steeds naar de poort te kijken.
Colinda haar kinderen hebben haar gebracht naar Utopia.
Ruud > Ik heb al een stopwoordje als je een fout maakt Dan zeg ik * Had je kunnen weten ** en er wordt gelachen.
Aike > Ach het wordt gezellig.
Colinda > Dat wat jullie nu al bereikt hebben vind ik supertof.
Colinda hoopt de kar te mogen mee trekken.
Afgelopen 5 jaar heeft ze dit werk niet goed meer kunnen doen, had zieke kinderen en deed het alleen voor een appel en een ei.
Ze heeft samen met haar 2 dochters zelfde maand kanker gekregen, haar zuster longkanker en haar vader heeft een omleiding gehad vertelt Colinda.

[ Bericht 10% gewijzigd door Toverheks op 25-06-2014 21:53:17 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  Moderator woensdag 25 juni 2014 @ 20:39:57 #236
388664 crew  Dotteke
pi_141547434
Ivan ziet van een gesprek met Colinda af, het gaat tegen zijn geloof in.
Colinda heeft er respect voor.
Rienk zegt dat praten met de doden not done is voor verschillende geloven waaronder ook het Christendom.

'Stel dat je overleden aan je bed staat wil je dan met haar praten".
"Ja", zegt Rienk,"Het is me oma". "Maar het staat toch in de bijbel". zegt Colinda
Rienk zegt alleen maar aan te geven wat in de bijbel staat.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 25 juni 2014 @ 20:59:34 #237
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_141548780
De stem roept 2 keer om, dat de bewoners niet door elkaar mogen praten.

Colinda is vorig jaar gestopt met roken, heeft een E smoker bij haar.
Ze was niet verslaafd aan de nicotine maar aan de handeling, met een E smoker heeft ze iets in haar handen, ze vertelt dat het een soort waterpijp is, zit chinezen troep in vertelt ze.


Colinda vertelt dat ze * achter * heeft gegeten, vis.
Laura > Echt!!!
Laura loopt met Colinda mee naar haar kist in de slaapkamer, Colinda pakt even haar slippertjes.
Laura heeft een brief van haar ouders gehad niet op blote voeten te lopen in de loods.
Laura vind het helemaal gezellig een vrouw erbij.
Colinda antwoord aan Laura > Ik ben net zo chaotisch als jij hoor.

Colinda staat het atelier te bewonderen, het is kleiner dan ze dacht.
Ze is niet te vergelijken met Andrea, ze vind Andrea een lief mens maar je mag haar er niet mee vergelijken.
laura > Leuk, weer een vriendin erbij.Colinda kan heerlijk koken, Gio vraagt of Colinda in zijn eet groepje wilt komen,Charlotte en laura vragen of ze in haar eet groepje wil komen, Colinda stelt liever haar eigen eetgroepje samen.



Aike en Nicoline gaan verder eten, Aike geloofd niet in geesten etc. Nicoline ook niet.
Aike > Ik sta er heus wel voor open, maar geloof er gewoon niet in.
Isabella > Mijn moeder zou als 1e gelijk bij haar op de stoel zitten.
Buiten staan Laura, Gio,Charlotte, Marije en Colinda in gesprek.

Colinda vertelt weer dat ze in Etten leur woont, geboren in Zevenbergen, ze is 23 keer verhuist.
Charlotte vertelt dat haar Opa het aan zijn longen heeft.
Laura neemt een trekje van de E-Smoker van Colinda, Lekker roept Laura, dit moet ik ook hebben, kan je mooi stoppen met roken.
Ook Charlotte neemt een hijs en moet een beetje hoesten en begint te lachen.

Colinda > Het is gewoon een mooie manier om van het roken af te komen, vloog naar panama en rookte gewoon de E-Smoker.
Marije vraagt aan Colinda of ze al een rondleiding heeft gehad, Colinda > Nee nog niet, en Isabella en Marije lopen met Colinda mee het atelier in.
De dames zijn de slaapkamer in gelopen, Colinda pakt haar kist uit.
Colinda laat foto`s zien, haar zus, dochters, ouders en nichtje worden bewonderd .
Billy > Oh wat leuk, en wat lijkt je nichtje op je.


Gio,Aike,Vanessa, Laura en Aike in het werkhok.
Aike > Hoe verzin je zoiets, ik zei al net tegen Gio, dit is wat anders dan die Piloot en Aike schatert het uit.
Aike > Ik denk als mijn ouders nu zitten te kijken dat ze roepen AIKE NU MOET JE NAAR HUIS KOMEN!!!
Aike vind het supergoed bedacht, een paragnost in Utopia.
En weer schatert Aike het uit.
Gio > Ze gaat mijn arm beter maken, Aike > Heeft ze dat gezegt? Gio > Ja ze heeft gezegd dat ze het kon.
Gio > Mijn aura is geel met blauw en nog een kleur. Aike > Echt, en mijn aura, ja die is zwart antwoord Gio.
Ze willen een uurtje gaan volleyballen.
Vanessa grapt, > Hey jongens, het is nu helemaal makkelijk, niemand hoeft zijn 24 uur aan te vragen, het komt allemaal bij haar terecht.

Ruud en Billy komen erbij.
Ruud > Wel makkelijk als je van te voren weet hoeveel stemmen je krijgt.
En weer schateren ze het met zijn alle uit.
Aike > Dit wordt echt briljant, dit wordt lachen gieren en brullen.
Joey, over het volleyballen. ach zij weet de uitslag al.
Aike > Laten we de geesten laten beslissen.
Billy > Mijn vader vind dit helemaal niks, en heeft als geest hier niet te zoeken.
Vanessa > Ik wil het eerst zien en dan pas geloven.
Ruud wil niet dat Colinda met haar spirituele praktijken geld gaat verdienen, Ruud vind dat oplichting, Vanessa is het met hem eens, Vanessa > Ze volgt ons al een half jaar, ze weet meer van ons dan dat we zelf van ons weten. Ruud > Het is geen paragnost maar een parasiet.

Gio en Joey gaan vragen aan Colinda of ze mee doet met het volleyballen, Aike gaat even haar sport beha aan doen .

Colinda staat zich om te kleden, Laura bewonderd nog de meiden op de foto, lekker wijven, daar hou ik van zegt Laura.
Marije en Isabella staan helemaal * open * voor Colinda, die geloven wel in geesten etc.




Buiten zijn ze aan het volleyballen, Laura,Charlotte,Nicoline en Colinda doen niet mee.
Nicoline wil een journalist uitnodigen van het Jeugdjournaal en Klokhuis voor het KWF spektakel.
Nicoline geeft een rondleiding aan Colinda op de akker.

Ik zeg Hocus Pocus op mijn bezemsteel :W

[ Bericht 11% gewijzigd door Toverheks op 25-06-2014 22:04:58 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_141561217

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 41% gewijzigd door Dottey op 26-06-2014 01:55:28 ]
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
  donderdag 26 juni 2014 @ 08:01:14 #239
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_141564880
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juni 2014 00:21 schreef Dottey het volgende:
[ afbeelding ]
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Charlotte 'kralenrijger' _O- _O- _O-
  donderdag 26 juni 2014 @ 10:40:00 #240
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_141567417
Dag 177........Donderdag.

De eerste nacht van Colinda zit erop.
Isabella heeft de koeien gedaan, daarna terug gekropen in haar bed naast Nicoline.
Nicoline en Isabella hebben een tijdje liggen fluisteren in bed, was niet te volgen.

Colinda vertelt dat ze allemaal ziektes heeft gehad, dan weer wel longkanker, dan weer niet, een nekhernia is ze ook aan geopereerd.
Colinda staat naast Joey haar tanden te poetsen.

Colinda en Joey hebben het over zweverig gedoe, Colinda > Als het komt dan komt het.

Vandaag komt er een zang coach voor Isabella en Charlotte.
Charlotte en Laura buiten op het bankje in gesprek, over Colinda en geesten.
Laura houd absoluut niet van geesten, Charlotte > Ja maar dat zijn gidsen, Laura > Nou er staat niemand naast me hoor.
Colinda wilt Charlotte en Laura samen gaan doen in een sessie/healing/reading.

Billy tegen Colinda. Billy > Je bent hyper gevoelig, Colinda beaamt het.

[ Bericht 25% gewijzigd door Toverheks op 26-06-2014 11:03:24 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  donderdag 26 juni 2014 @ 11:12:21 #241
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_141568253
11 uur................
Colinda gaat met Charlotte en Laura een sessie doen. Ze gaan lekker buiten zitten op het terras.
Colinda > Meestal als ik een consult geef duurt het ander half uur.
Ze begint altijd met de geboorte datum. Ja is Ja en Nee is Nee, bij twijfel zeg het gewoon.
Ik krijg dingen door, als het niet klopt zeg het dan gewoon, ik moet alles aan elkaar rijgen.
Als ik stil val, laat me dan even gewoon, wordt je bang zeg het gewoon, we doen het niet voor het leuke, alles serieus, als ik zeg, een rode auto, moet je niet gelijk een rode auto kopen.

Charlotte noemt haar geboorte datum door, Colinda wil wel even gezegd hebben dat ze van geen enkele bewoner de geboortedatum van te voren had.
Colinda begint met Charlotte, Colinda > Charlotte is gevormd, ze is op een bepaalde manier opgevoed.
Colinda > 1 Ouder die erg dominant is, hard werken, de andere ouder kan heel goed luisteren.
Wat heb je daar van mee gekregen van die 2, dat is dominantie. Dus doen, doen, doen, doen, een twijfelkont, je kan heerlijk de strijd aan gaan, later in de politiek, je bij karakter is snel en positief, handel naar je gevoel, dan hoef je niet te twijfelen.

Dan gaat de stream op de keuken, waar Billy en Nicoline staan.

Colinda is weer terug...........
Colinda > Charlotte, wat ik bij jou merk is dat je vaak je ademhaling inhoud, je moet leren meer door te ademen, en je moet naar de tandarts binnenkort.
Colinda schrijft dingen op, geesten en dingen in het verleden, ( niet alles kan ik verstaan van Colinda, ze praat erg verwarrend en zacht )
Colinda gaat verder tegen Charlotte Colinda > Je bent een typen die zich graag verplaatst. Colinda krijgt iets door, of haar oma ook voor Charlotte heeft gezorgd, Nee antwoord Charlotte, er staat al * iemand * naast Charlotte .
Colinda * raad * naar de ziektes van Charlotte haar oma`s, hart, slokdarm.......Charlotte vertelt aan het hart.
Op haar 5e levensjaar had Charlotte al problemen, rond je 8ste had je ook problemen, dan over Charlotte haar vader, ze ziet Charlotte nu met 2 staartjes, zie heel veel kleuren en vrolijkheid, familie bij elkaar.
Ik zie een Jubileum of iets dergelijks, het was een behoorlijke impact voor je vader geweest.
Dan is Colinda bij de 11ste levensjaar van Charlotte, ze zie een gebouw, is dat je school vraagt ze aan Charlotte. Charlotte > Ja dat kan.
Charlotte is heel erg op haar ademhaling aan het letten zegt ze tegen Colinda.
Charlotte kan zich weinig herinneren van toen ze meisje was.
Colinda vind Charlotte behoorlijk grens verleggend.
Colinda > Op je 17e levensjaar heb je je verruimd.
Colinda > Weet je, het heeft je ook verruimd, het heeft je niet alleen negativiteit gegeven, je hebt een andere kijk gekregen.
Dan * ziet * Colinda iemand die muziek speelt, met toetsen, iemand van voor de oorlog, 1910.....1920, daar heb jij je muzikale gave van.
Je gaat nog 25 jaar door met ondernemerschap, continu bezig, doe de dingen die je wilt doen, doe dat goed, versplinter niet te veel.
Colinda > Je hebt een hele mooie hoge stem, ademhaling en roken passen daar niet bij.
Colinda > Afvalstoffen in Urine, donkere urine, helderhorend is Charlotte ook.

Colinda vraagt aan Charlotte of ze zelf wel eens een instrument heeft bespeeld, Charlotte heeft vroeger pianoles gehad.
Haar broer werkt in een restaurant waar een piano staat, en heeft tegen Charlotte gezegd dat ze haar best moet gaan doen met het zingen en zich zelf begeleiden op de piano, dan kan ze er werken.
Charlotte vertelt dat ze vroeger zangeres wilde worden, en acteren.
Colinda > Bij de vorming die we krijgen, wordt je wel eens het verkeerde pad op gestuurd, maar blijf je gevoel na jagen, er komen zeker kansen voor jou.
Colinda adviseert dat Charlotte kinderliedjes moet gaan doen, een doelgroep die ook naar jou kijkt zegt Colinda, ze denkt dat Charlotte ook teksten kan schrijven, jou gevoel, je zet het om in een songtekst, nooit twijfelen dat is jou gevoel.
Dan vraagt Colinda of haar moeder uit een nest van 5 komt, Nee vier antwoord Charlotte, Nee antwoord Colinda, ik kom echt op 5 uit, dan misschien een zwangerschap dat afgebroken is, dat zou ook wel kunnen zegt Colinda.
Charlotte haar moeder haar ogen gaan wel achteruit, of ze moet een bril of laten corrigeren, anders gaat het heel snel achter uit, er zit veel staar in de famile.

Dan komt er een geest bij Colinda binnen, ze wil er bij gaan staan, dan komt het * Beter * binnen.
Een man die groot en breed was, moet naar je moeders kant, krijg met een man te maken met een dubbele AA/OO/EE in de naam.
Colinda krijgt het nu heel benauwt, deze man is maar kort van ** hier naar boven gegaan**, niet iedereen heeft afscheid van deze man genomen.
Deze man had niet alleen lucht problemen, maar ook aan zijn nek, waarom is deze man bij jou zegt ze tegen Charlotte, omdat hij je rust brengt, deze positie waar je nu bent, probeer te relativeren.

Colinda > En je wilde ook weten of je kinderen kreeg, je hebt je blauwdruk en een handleiding, je hebt zelf de keuze, ik zie 3 kinderen bij je Charlotte, 2 kinderen heel erg kort op elkaar, dan zit er bij de 3e vijf jaar tussen.
2 meisjes en een jongen, ze krijgt vrouwelijke en jongens trillingen binnen
Met 26 jaar ziet ze Charlotte wel achter een kinderwagen lopen.
Let op je buik en je voeding, want je kan er op vast lopen, let ook op je ontlasting, sommige dagen heb je spuitdagen, en sommige dagen harde ontlasting.
Colinda heeft thuis al door gekregen dat ze Charlotte samen met kinderen ziet, liedjes maken met een kind samen achter de piano.

Colinda * krijgt * van alles binen, een lang slank iemand, ze breide heel veel in haar leven, ze krijgt ook een naaimandje in beeld, kussens maken , licht haar en groene ogen heeft deze geest, en een flinke boezem, niet al te oud geworden, iets van in de 50 jaar.
Onverwacht overleden, Colinda heeft nu 5 Geesten om haar heen staan vertelt ze.
En zo babbelen ze verder over entiteiten en geesten

.

[ Bericht 24% gewijzigd door Toverheks op 26-06-2014 11:50:53 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_141575317
14:45
Nicoline, Isabella, Billy en Colinda zitten buiten te praten. Ruud heeft tegen Rienk gezegd dat Nicoline niet goed voor hem is. Billy wist niet dat Ruud dit gezegd had. Rienk voelt zich nu gesterkt in zijn gevoel dat Nicoline niet genoeg intiem met hem is. Nicoline wou het er niet over hebben en zegt dat ze bij het gesprek met Rienk is weggelopen. De dames vinden Rienk een lompe hork en dat hij Nicoline niet dit gevoel mag geven.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  donderdag 26 juni 2014 @ 16:17:50 #243
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_141578590
Colinda houd een * sessie * met Billy, het gaat over Billy haar vader, Billy haar vader is toch als * geest * gekomen al vertelde Billy gisteren dat haar vader niet in deze hocus pocus had geloofd en absoluut niet Billy zou komen * opzoeken *.
Billy heeft al 3 geesten om zich heen dwarrelen, ook zat er een * geest * op het dak voor Billy toen Colinda gisteren Utopia betrad.
Colinda vertelt aan Billy dat haar vader gek op ananas was, Ja klopt antwoord Billy, en gek op paddenstoelen vertelt Colinda er achter aan, dat klopt ook, paddenstoelen die in het bos groeien, de onderkant vond haar vader fascinerend.
Billy > Fucking cool, echt en Billy lacht, het is bizar zegt Billy, ook dat Colinda had vertelt dat haar vader zijn bril altijd gekruist vast had, dat klopt ook volgens Billy.
Colinda > Kan je nog herinneren dat je vader een paars pak had, Ja antwoord Billy, toen hij ging trouwen.
Billy nogmaals, > Dat ze dit echt vet grappig vind, bizar gewoon.
Colinda * ziet * ook een boormachine bij vader Billy, Billy weet niets over een boormachine.
Dan over Billy haar huis, dat waar ze woont / woonde een flinke achterstand heeft.
Billy > Klopt, ik woon in een bouwkeet ( was al algemeen bekend )
Billy * voelt * dag en nacht dat haar vader bij haar is.
Billy vraagt of 2014 een goed jaar voor haar is, Colinda antwoord met JA.
Colinda, > ja hij is altijd aanwezig, maar nu heb je bevestiging.


Charlotte wil graag nog een keertje gaan zitten met Colinda, Dat mag antwoord Colinda > tot 31 december.
Dan wil Billy iets weten over haar oma. en zo gaat Colinda verder, bloemetjes en mooie maniertjes had Billy haar oma, en iets over een baarmoeder die erbij hangt.



Cap Ebinas


Willen&Drees is in the House, kwam een kistje brengen met bessen etc. kan je ook jam van maken, Vanessa vertelt dat ze Kakkerlakken vrij zijn.

Rienk heeft een nieuw speeltje gekocht, 2 helikopters met afstands bediening, Billy vraagt hoe Rienk aan het geld komt, Ruud > Van zijn zakgeld, maar deze dingen vind ik niet leuk, de batterijen gaan binnen 6 minuten op.
Ondertussen hoor je de mini helikopters en Rienk en Ruud vliegen met die dingen in de huiskamer, je kan er ook mee schieten, Rienk > Kijk dan ( tegen Ruud ) schiet je zo neer.
Ruud > Hij gaat niet meer aan, wel zegt Rienk, het lampje staat aan.
Ruud kwakt de afstands bediening naast zich neer, de batterijen zijn op volgens Ruud, Rienk vliegt verder met zijn helikopter en daar gaat zijn helikopter met een kwak op de grond.
Volgens Rienk zijn ook zijn batterijen bijna leeg, ondertussen vliegt Rienk gezellig verder.



Gif Ebinas

[ Bericht 13% gewijzigd door Toverheks op 26-06-2014 16:57:58 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  donderdag 26 juni 2014 @ 20:30:26 #244
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_141589604
Centraal...................
De sirene klinkt, Charlotte voelt zich niet goed zegt ze tegen Gio, ze voelt zich erg ongelukkig antwoord Gio.
Iedereen verzameld zich op de banken in de huiskamer. Charlotte moet naar de zenderkamer, Laura vraagt of ze al een accuwissel hebben gehad.
Laura gaat nog even thee zetten, Isabella loopt naar de huiskamer, en zegt over 1 minuut is de thee klaar.
Laura wordt geroepen ze moet opschieten.
Laura > Ik kom nu, nu, nu en laura loopt naar de huiskamer.


Gio begint, gaat op een nieuwe voet verder, gemotiveerde, talentvolle jongen, daarom moeten we de financiele vertellen, om te beginnen hebben we een paar leuke dingentjes, eerste half jaar hebben wij een omzet van de Bootcamp 3500 euro omgezet, Emil wordt bedankt.
Massage`s van Andrea 595 euro.
Huiskamer dinee 11.000 euro, zitten pannenkoeken bij van de Utopia Markt/
Omzet Utopia markt 19.000, BTW afdragen ........21.000 opgebracht.
Kaas 7.500, Hartjes van Rienk 500 euro ( 494,94 ct )
Armbandjes van Charlotte Gio vraagt aan Charlotte hoeveel ze denkt, er worden bedragen de groep in gegooid.6800........... schilderijen 1000 en 50 euro. Pittenspel 2.500.........413 euro hondjes uitlaten, fitness 3.500 dan over de hebbendingentjes met Chably erbij 7.500, omzet events samen 34.000 euro.
Meubelmakerij 97.00 omzet B&B 17.00........11.500 Worstelgala.
Camping 2 half honderd..koe knuffelen 280 euro.

Ron > omzet is bijna een ton omgezet eerste half jaar.
Kosten zijn gas water licht, Gio noemt allemaal bedragen op wat ze geïnvesteerd hebben inkoop etc. al deze bedragen zijn na de belasting, is de belasting al afgetrokken.

Ron > overzicht wat er tot nu toe is, in kas 9200 en nog wat en Ron noemt ook allemaal bedragen, Facturen en aftrek BTW.
Er is nog een kleine corectie toe te passen voor de supermarkt, maar dat moet Ron nog verwerken en heeft daar de hulp van Vanessa bij nodig.
Gio aan het woord, Billy heeft interesse waar al het geld aan verdient wordt en waar het aan uit gegeven wordt, je kan bij Gio gaan kijken en wilt het aan iedereen dan uitleggen.
Gio > Terras, atelier,werkschuur kost allemaal geld en Gio noemt weer bedragen op wat het allemaal gekost heeft.

Charlotte wilt gaan kijken wat ze kan verdienen, dan kijken wat een ander verdient, dat je er een einddatum aan vast maakt, een deadline, de deadline halen, en dan zegt, dit heb ik verdient en dat andere het ook doen.
Gio > Kan niet met een ander bespreken wat de target wordt, ik kan niet zeggen he Vanessa je moet zoveel verdienen of tegen een ander.
Applaus voor Gio.
Klein puntje heeft Gio nog > Gio organiseert een festival, is het weer gaan oppakken, vol gas is hij ermee bezig, allemaal DJ`s een heel gaaf festival..........op 30 augustus is dus het festival van Gio, er zijn 1000 kaarten, een dance festival, verschillende DJ`s met house etc. Gio staat voor alles open, brainstormen met iedereen 1 op 1.
Billy wil Gio overal mee helpen, aankomende zaterdag begint de kaart verkoop. Billy > Top, je bent goed bezig Gio.

Joey > De websjops gaat heel goed, omzet gaat per maand omhoog, meer omzet meer bezoekers.
Billy > Komt door Chably, Joey > Ja in korte tijd al 30 Shirts verkocht, je ziet een stijgende lijn.
applaus VOOR Joey.

Charlotte > dit geld ook voor Billy, we zeuren etc. maar we zijn blij dat je het doet, en het goed doet. je gaat nu lekker.
Joey > Ik heb nooit een websjop gehad, en in 3 maanden heb ik het toch gedaan.
Joey heeft vandaag een gesprek gehad met Colinda, Colinda wil een bizznizz plan en als ze alles op een rijtje heeft wilt ze het op de websjop hebben, ze wil het niet in Centraal bespreken maar 1 op 1 met de bewoners.Joey ook over de Run, flyers wil hij gebruiken en hoopt dat mensen nog ideeen hebben.

laura > Heeft een leuk gesprek gehad met Nikita, het vrouwtje in de rolstoel, gisteren een gesprek gehad met Nikita, haar moeder en haar dans leraar.
Ze schijnt heel goed te zijn zegt Laura, Nikita gaat met haar dans partner een demo geven in Utopia, ook neemt ze rolstoelen mee en dan kunnen de bewoners ook mee doen om

Billy > Over kunstoor, iedereen was heel lief en bedankt iedereen en er is interesse getoond voor weer een schilderij en daar kan iedereen op bieden en dan kunnen we hier weer een hele leuke dag houden.

Vanessa KWF Vanessa > Ben er 24 uur per dag mee bezig, zoals iedereen weet, optredens line dancers, frietkramen, zanger met een danssjow, lunch pakketten, BBQ geregeld voor de lopers.
Er kunnen zich nog steeds mensen zich opgeven ook teams, wel vlug want VOL is VOL.
Je moet je tentje mee nemen als je wilt rusten.
Morgenavond met een zekere ROB, die gaat de 24 uur alles aan elkaar praten, iemand van de Voice komt ook een liedje zingen en nog veel meer.

Laura > Nog 1 puntje heeft ze, ze weet ze staan in de min, maar ze wil het even over haar mutsen hebben, als er een bedrag is, wil ze er toch mee door gaan 468 euro heeft ze nodig.
Als er geld is wilt ze er erg graag mee door gaan.

Ruud > Bezig met Billy met de knuffels, heeft waarschijnlijk een investeerder gevonden dus heeft geen geld nodig.

Isabella > Dat er een zang coach is geweest vandaag voor haar en Charlotte, heeft allemaal opdrachten gekregen en hebben muziek nodig, ze hebben internet en muziek nodig, Charlotte > we hebben het met de zang coach over gehad, ze moeten een instrument hebben, Isabella > 174.95 euro heeft ze nodig, een keyboard om te oefenen. In september komt er een live in de loods concert van Charlotte en Isabella.

Ivan > Wil geen inwoners aankijken, maar er wordt geld in eigen zak gestoken, geld van de groep er wordt geroepen MEEN JE NIET......Ruud > Dan moet je met namen komen, Ivan > Natuurlijk ga ik niet met namen komen, degene die het doet weet het want het wordt dan een JA of NEE strijd.
Vanessa is het er niet mee eens, Ga naar de persoon zelf zegt Laura.
Isabella heeft het ook gezien.
Isabella > Degene die zich aan gesproken voelt weet het.
Aike > Dus degene die ik dus vertrouw is dus niet te vertrouwen.
Charlotte > Ivan kan je niet degne 1 op 1 aan spreken, Ivan > Nee degene die het doet weet het, ik wil het hier niet zien, ik wil dat het stopt.
Billy . Begrijpt dat Ivan geen namen noemt, degene is het zijn eigen verantwoordelijkheid, begrijp het dat het moet stoppen.
Laura > Heb je het gezien toen je thuis was maar ook toen je hier was.
Ivan . Ja thuis gezien en ook hier gezien.
Ivan > Als het zo door gaat stap ik er vrijwillig uit.
Colinda > Als je creatiief boekhouden kent kan je het zo doen.
Veel getetter door elkaar.
Joey vraagt of Ivan ook spullen bedoelt, nee alleen cash geld, ook Colinda zegt cash geld.
Laura vraagt door aan Ivan maar Ivan wil er geen antwoord op geven.
laura > Ik vraag je toch een vraag, als je geen antwoord wilt geven ga je zo zitten.
Laura wordt boos.
Laura > Dus sinds wij cash geld hebben wordt het dus achter over gedrukt.
Colinda . Als we dat gaan uitleggen dan komen er ook namen, kijk wat er op de markt wordt gedaan en wat er in de buitenwereld gaat.
Laura > Snapt het niet, want ook de boodschappen worden door Vanessa gedaan.
Colinda > vind niet dat Ivan en zij de aangewezen personen zijn om namen te gaan noemen.
Isabella > Ik snap het wel, als er 20 euro op de kluis ligt wordt het gepakt en bij je eigen geld gestopt.
Laura weer tegen Ivan, ze wil geen namen maar ze stelde een specifieke vraag.
Joey . > hij is de bad Messenger........Laura tegen Ivan dat hij heel denigrerend doet.
Aike > wil het nog wel even met Ivan er over hebben, Vanessa ook roept ze.
Aike > half 10 moet iedereen klaar staan, voor de komieken worksops.

Gio wil met zijn team straks gaan volleyballen.
Ron > Over zijn musical Charlotte wil geen prima Ballerina meer zijn, maar neemt de rol van Dennis over.
Ron wilt het thema roken aan snijden, Billy > Daar wil ik niet aan meedoen, jij zegt dat er 19 afzeggingen zijn geweest maar dat is niet waar.
EN TOEN KREGEN WE EEN SL.
En weer terug.

Nicoline heeft een idee, geen vlees, alleen biologisch vlees etc wie er mee wilt doen in een groep.
Ivan > Over de Ramadan, maand vasten ze doen het omdat ze geloven, deze maand 28 juni tot 28 juli. Aike > Heel gaaf als er hier een suikerfeest komt, dat het heel mooi is om zoiets onder de aandacht te brengen en dan kan jij er alles over vertellen zegt Aike tegen Ivan.
Ivan legt uit wat het suikerfeest inhoud, het heet bij Ivan anders, de dag dat iedereen bij elkaar komt etc.

Einde Centraal


Vanessa, Laura, Charlotte en Billy lopen uit de huiskamer, op de achtergrond hoor ik Billy tegen Vanessa zeggen dat Vanessa eens haar bek moet open trekken.
Buiten gaat laura tekeer, schijtbakken, trek je bek open confronteer degene dan, bla bla bla bla Ivan ook, wat denkt hij wel niet en ze spuugt op de grond.
Zo gaan de dames verder, Vanessa > Gaat hij zo door dan stomp ik hem voor zijn bek.
Ron erbij, heeft wel vermoedens maar geen bewijzen wie er geld jat.
Laura tegen Ron > Jij weet het trek je bek dan open, Ron > Maar ik heb geen harde bewijzen, Ivan heeft wel bewijs zegt hij.
Ron is er helemaal klaar mee, geen respect naar elkaar en zo schelden en tieren ze nog even verder.

[ Bericht 54% gewijzigd door Toverheks op 26-06-2014 21:34:43 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  donderdag 26 juni 2014 @ 21:44:57 #245
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_141593462
En Ron is er weer helemaal klaar mee en gaat zijn kist in pakken, de musical kan hem ook gestolen worden.
Joey probeert Ron over te halen te blijven, maar Ron gaat weer lekker in zijn eigen leventje verder en gaat de bewoners niet meer laten in zien dat ze verkeerd bezig zijn.
Ron > Ik ben er echt klaar mee, gisteren had ik echt een dag van dat ik dacht gaat weer lekker, maar nu ben ik er weer klaar mee, mijn portie mogen ze aan fikkie geven, maar ben er ook klaar mee herhaald hij steeds.
Ebn weer is hij er klaar mee en is het zat, geen zin meer in zijn eigen leventje oppakken, aan de mensen denk van buiten, die geld inversteren geld betalen en willen roken, kom op flikker op nee hoor. Respectloos en diefstal Ron is er klaar mee.
Ik ben er helemaal klaar mee, heb er voor gestemd dat iedereen mag roken en de stream draait naar de huiskamer.

Daar zitten sommige bewoners in discussie met Ivan, over het stelen, Ivan heeft het met eigen ogen gezien maar wil er niks meer over zeggen.
Aike > Maar snap je wel dat wij er wel over willen praten en het willen weten, Ivan snapt het en weer een SL. En we zijn weer terug.
Ivan > dat er beter controle gehouden moet worden waar het geld naar toe gaat.
En zo gaan ze verder, Charlotte vertelt hoe het met haar armbandjes en betalen gaat, als ik een armbandje verkoop en doe het geld in mijn broek reken ik het daarna af.
Ruud wil volleyballen, even de gedachtes ergens anders en geeft Aike een stomp.
Bily > Ruud zeg ff sorry, sommige gaan volleyballen, andere praten verder in de huiskamer.

Ron is op geen enkele stream meer te ontdekken.

Hatseflats op mijn bezemsteel :W

[ Bericht 11% gewijzigd door Toverheks op 26-06-2014 22:30:02 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_141629638
waar zijn onze geliefde reporters gebleven??? we missen jullie!
  vrijdag 27 juni 2014 @ 22:42:44 #247
251975 kissaa
fka: kissa
pi_141631831
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juni 2014 21:38 schreef jovencita01 het volgende:
waar zijn onze geliefde reporters gebleven??? we missen jullie!
+1!
  vrijdag 27 juni 2014 @ 23:21:56 #248
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_141633201
Was een dagje weg. morgen ben ik weer present.

Dag 178......Vrijdag.
Vanmorgen hebben ze een worksjop * Hoe wordt ik grappig en wordt ik een Comedy Artiest * gehad.


Vanessa heeft vanavond visite gehad van een meneer van het KWF fonds, samen met Marije liet zij het parcours zien die er 24 uur wordt gelopen, er komt een frietkraam, hamburgerstand, EHBO, BBQ, s`nachts wordt er ook van alles georganiseerd.
De lopers moeten zelf een tentje mee nemen als ze willen uitrusten.
De 24 uur wordt aan elkaar gebabbeld door Rob, ook komt er een zanger die aan de Voice heeft mee gedaan.
Er komen line dancers, frietkramen, zanger met een danssjow, lunch pakketten, BBQ geregeld voor de lopers.

Tussen Rienk en Nicoline boterde het vandaag niet zo goed, maar ondertussen hebben ze elkaar weer gevonden. Ze liggen knus op de bank in de huiskamer.

Ruud vraagt aan Billy of ze zin in privacy heeft, het licht bij de stal en de koeien doet het niet , dus er kan ook niet gefilmd worden.

Buiten hebben ze de vuurton weer gevuld voor een mooi fikkie.
De nacht nadert .............

.

[ Bericht 47% gewijzigd door Toverheks op 27-06-2014 23:39:57 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zaterdag 28 juni 2014 @ 09:31:14 #249
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_141638769
Dag 179........Zaterdag.

Isabella en Nicoline hebben vandaag de koeien gedaan, ook worden de adoptie haantjes vandaag opgehaald . Isabella en Nicoline hebben de * Gave * van Colinda besproken, ze zijn het met elkaar eens dat Colinda wel rake dingen zegt, maar ze zijn het ook eens dat Colinda veel van de streams op gepikt kan hebben, of gelezen over de bewoners in Utopia.

Isabella vindt dat Bief mankt loopt en ze ziet dat Stuk vocht in zijn poot heeft. ( COS/PB )

Vanessa en Ivan en Colinda zijn ook al op.
Nicoline gaat terug naar de slaapkamer, waar ze een stukje voorleest uit een boek voor Rienk.
Rienk Nicoline weer weg en laat Rienk met het boek achter die hij zwijgend verder leest.
Morgen 28 juni begint voor Ivan en miljoenen gelovige over de hele wereld de Ramadan.

De maand Ramadan begint in 2014 op zondag 29 juni 2014. Dit is zojuist bekend gemaakt door het Hoge Gerechtshof van Saoedi-Arabië. Het gezamenlijke Tarawieh-gebed begint op zaterdagavond 28 juni 2014 na het Isha-gebed.


Cap PB.

[ Bericht 0% gewijzigd door Toverheks op 29-06-2014 09:03:58 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_141641291
12:00
Nicoline heeft een punt voor centraal en roept de mensen bij elkaar, het luchtalarm gaat af. Er zijn mensen op bezoek met een hobby pluimveehouderij die de haantjes vandaag meenemen.
Er is ook een bioloog op bezoek, Wouter. Wouter vraagt wie zich hebben beziggehouden met de haantjes, weinig mensen reageren.
Wouter is op zoek naar een oplossing voor het eendagskuiken probleem. Hij legt uit dat ze niets hebben aan haantjes omdat deze geen eieren leggen. Er zijn 2 soorten kippen, vleeskippen en legkippen.
Ivan is benieuwd of hanenvlees lekker is. Wouter legt uit dat van vleeskippen de mannetjes en vrouwtjes worden gegeten en het dus zo kan zijn dat Ivan al eens een haantje gegeten heeft.
Joey vraagt wat er gebeurd met dode kuikens, die gaan vaak naar dierentuinen vertelt Wouter.
Er word gevraagd hoeveel haantjes Wouter redt, Wouter legt uit dat hij probeert een oplossing te vinden. Wouter vertelt dat er tegenwoordig veel mensen proberen een oplossing te vinden voor het hanenprobleem.
Nicoline vraagt wat er gebeurd met eieren die niet uitgebroed worden. Wouter zegt dat ze onder andere gebruikt worden om vaccins mee te maken. Het doodmaken van de mannelijke eieren is ook een optie maar dit is lastig omdat het in feite gaat om een abortus van het kuiken.
Ruud vindt dat abortus dan zwaar klinkt. Wouter legt uit dat de dierenbescherming staat achter het doden van de mannelijke eieren.
Wouter legt uit dat het probleem met de haantjes niet alleen zo is in de bio-industrie maar onder alle kippen. Wouter vindt het goed dat er niet alleen gediscussieerd word maar dat Nicoline een actie heeft ondernomen.
Wouter zou het liefst willen dat er een geslachtsbepaling mogelijk zou zijn op dag 1.
Vanessa vraagt wanneer Wouter denkt te kunnen beginnen met het uitvoeren van zijn plannen. Wouter verwacht dat er binnen 2 jaar een apparaat op de boerderij kan staan.
Ivan vraagt wanneer er nu gekeken kan worden of een kuiken een mannetje of vrouwtje wordt. Na 9 dagen ongeveer zegt Wouter. Ivan vraagt of het dan een ei is of embryo. Wouter zegt eerlijk dat het ook dan al een embryo is.
Joey vraagt wat de manieren zijn om kuikens om te brengen. Wouter noemt onder andere vergassen.
Isabella vraagt wat de verhouding is tussen mannelijke of vrouwelijke kuikens, er worden meer vrouwelijke kuikens geboren dan mannelijke, dit is bij alle diersoorten zo antwoordt Wouter.

Centraal (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
12:30
Centraal is afgelopen. Nicoline vindt het heel leuk dat de mensen met de hobbykippen zich ook bezighouden met het haantjesprobleem. Het is nog een beginnend bedrijf en ze gunt het hen dat ze nu wat meer bekendheid krijgen. Nicoline zal de haantjes missen als ze weg zijn.
Een van de dames kijkt soms wel 3 keer per dag naar de tv-uitzendingen. Nicoline bekijkt fotos die ze hebben meegenomen van hun huis en waar de haantjes naar toe gaan, ze vindt het prachtig.
Charlotte voelt zich niet zo lekker en ligt in bed, Nicoline komt haar 2 koekjes brengen en laat haar meekijken naar de fotos van de dames.
Wouter vond sommige vragen die gesteld werden wel pittig. Nicoline vertelt dat mensen die Utopia kijken heel kritisch zijn op de verzorging van de dieren en dat zijzelf daardoor ook kritischer zijn geworden.

[ Bericht 21% gewijzigd door PKM op 28-06-2014 12:50:58 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')