abonnement Unibet Coolblue
pi_140911191
In dit topic kunnen verslagen geplaatst worden die een live weergave zijn van wat er op de streams gebeurt. Dit is handig omdat mensen die het één en ander gemist hebben zo in een oogopslag kunnen lezen wat er allemaal gebeurd is. Daarom willen we dit topic schoon houden van andere commentaren. Reacties op de verslagen kun hier kwijt.

Streamverslagen deel 10
UTO / Streamverslagen


Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_140911298
En we wachten, en wachten ............. Ruud heeft al geroepen van Hallo we zitten klaar en toen volgde er een SL.
Marije, > Het wachten duurt zo lang.
Ruud staat weer voor de spiegel, haartje gekapt en bewonderd zich zelf.
Charlotte zingt, Joey moet weer kakkie doen, kakkie doen en Laura klaagt dat het te lang duurt.
Laura vraagt ook aan iedereen of zijn zender goed zit.
Aike heeft weer een infectie aan dezelfde hand, Rienk o.a. kijkt er naar, een teek is het niet, want dan heb je een hele kring erom heen.
Aike roept, Oke jongens, waar is Joey nou, Joey zit op de wc.
Aike krijgt complment dat ze er mooi it ziet, Jullie ook allemaal is het antwoord van Aike. En ze gaat beginnen, het stemmen is begonnen, de publieksstem bewaard Aike voor het laatst.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_140911323
Aike is de enveloppe aan het halen en krijgt te horen of publieksstem eerst of laatst moet.
Laura: het duurt wel lang. Kunnen we nog een peuk roken?

Joey is nog even poepen.

Aike komt terug gelopen met de enveloppe.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_140911353
13:00
Streamlock, de kruiwagen ligt op zijn kant voor de stal.

Vanessa wil voor volgende stemronde nieuwe foto’s maken, deze foto’s beginnen te vervelen moppert ze.

Aike heeft de elite stemmen opgehaald, Laura vraagt of iedereen de zender goed heeft zitten.

Aike heeft het over de claw, het begint weer zegt ze. Joey ontbreekt nog, als hij er is dan zijn ze klaar om te stemmen.

Aike opent de stemming, ze stemmen weer op de persoon die ze kritische feedback willen geven.

Aike opent de stemming, ze stemmen weer op de persoon die ze kritische feedback willen geven.

Nicoline begint, ze verdeelt haar stemmen. De eerste gaat naar mensen die op elkaar mopperen, de twee bouwers Ron en Dennis ontvangen ze. Ze kan het met allebei goed vinden maar ze wil dat ze op een andere manier de groep benaderen.
Ze grapt dat ze stemt op alle mensen die geen haren hebben.
De derde stem is voor Ruud om zijn grappen. Ze heeft soms het idee dat hij een grap uithaalt op degene die hij moet hebben en uit verveling. Ze vindt het soms vermoeiend.
Nu Emil er niet meer is vraagt ze hem om de grote, sterke man te zijn in de groep die ze nodig hebben.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140911523
Aike opent.
We gaan stemmen zoals voorheen stemmen. Het positief stemmen is niet wat was wat we wilde. We gaan weer stemmen op een persoon waar je opbouwende feedback en kritiek aan wil geven. Elite stem bewaren we tot het laatst.

Nico start
Ik heb drie stemmen aan drie verschillende mensen gegeven. Twee stemmen naar mensen die houden van mopperen over en op elkaar. Onze twee bouwers. Ik kan het goed vinden met jullie, maar probeer een andere manier te vinden om elkaar te benaderen en naar anderen.
Een stem naar Dennis, een naar Ron.
Eigenlijk komt het omdat jullie geen haar hebben. *grapt*
De andere stem gaat naar Ruud. Ze kan niet lachen om zijn grappen. Ze houd van grappen waar iedereen om kan lachen en ze heeft het idee dat Ruud het doet om een reactie uit te lokken en niet om te lachen. Ze hoopt dat hij beter na gaat denken over zijn grappen. Emil is er niet meer. Probeer de sterke man te zijn in de groep die we ook nodig hebben.

[ Bericht 3% gewijzigd door Dottey op 10-06-2014 13:43:49 ]
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_140911602
Marije moet rustig praten is haar verteld. Ze heeft Utopia ook gevolgd toen ze thuis was en merkte complotten niet op. Toen ze iemand naar huis moest stemmen stond haar dat erg tegen. Ze ging op haar gevoel af zegt ze.
1 stem gaat naar Ruud, ze vindt hem eerlijk en oprecht maar sommige dingen die hij gedaan heeft hebben haar geraakt.
De tweede stem gaat naar iemand die ze nog niet goed heeft leren kennen omdat er iemand tussen staat. Deze stem is voor Billy. Marije wil niet dat Billy naar huis gaat. Ruud wordt boos en noemt haar een fucking leugenaar.
De laatste stem is omdat ze Robin naar huis stuurde en er toen werd gezegd weet dat je iemands droom kapot maakt, waar ze zich juist al heel bewust van was. Ze is in eerste instantie niet voor zichzelf gekomen. Deze stem gaat naar Ron.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140911667
Marije: ik moet rustig praten. Ik vond het super moeilijk om het hele concepet en het hele plaatje. Daarin heb ik keuzes gemaakt waarvan ik dacht"Heb ik wel een goede keuze gemaakt". Ik heb van te voren ook echt gekeken en toen de complotjes enz niet echt opgemerkt, maar nu als er iemand naar huis gaat dan ga ik op mijn gevoel af. En sommige dingen kunnen ook tegen je gaan werken.
Ze stamelt.. ze staat te shaken. Sorry Ruud een stem naar jou. Ik vind je een oprechte eerlijke jongen en soms gaat het ten koste van anderen. Ik moet je er toch een geven.
Mijn tweede stem gaat naar iemand die me aan het hart staat. Ik hoop er nog veel mee samen te doen, maar heb daar nog geen kans toe gehad. Er staat iemand tussen. Billy.Wat ik erg moeilijk vind.
Ze deelt haar stem uit. Ruud zegt: Fakking leugenaar.
Billy: Ruud je moet je echt inhouden.
Mijn laatste stem is door het naar Robin sturen wat mij erg zeer deed. Emil zei nog weet dat je iemands droom kapot maakt. Ze is niet zo goed te volgen, maar op Ron.

[ Bericht 4% gewijzigd door Dottey op 10-06-2014 13:43:04 ]
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_140911733
Billy: Ik houd het kort en krachtig. Ik houd van gevoel en dat zit altijd goed.
Marije mijn eerste stem naar jou. dat heeft met vertrouwen te maken.

Joey, jij krijgt twee stemmen. Ik vind het moeilijk om op je te stemmen. Ik heb veel goede gesprekken gehad maar dat grapje van de webshop is in mijn verkeerde keelgat geschoten en ik kom voor mijn maatje lotje op.

[ Bericht 4% gewijzigd door Dottey op 10-06-2014 13:36:45 ]
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_140911766
Billy geeft 1 stem aan Marije omdat ze die niet goed kan vertrouwen. De andere twee zijn voor Joey, ze mag hem graag en vindt het moeilijk om op hem te stemmen. Het grapje met de webshop schoot in het verkeerde keelgat en Charlotte is nu eenmaal haar maatje.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140911806
Vanessa: Ook ik kom... pff.. ik heb het moeilijk met mijzelf. ik heb aan de groep heel veel steun en dat waardeer ik heel erg. Ik heb veel maatjes. Afgelopen week is er veel gebeurd waardoor het goed kon stemmen. Isa jij krijgt geen stem.
Isa: Oh?
Iemand anders had voor jou op moeten komen. die krijgt mijn stemmen, Dennis. Je moet alleen niet zoveel mopperen. Praat met de mensen zelf.

[ Bericht 2% gewijzigd door Dottey op 10-06-2014 13:46:12 ]
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_140911817
Vanessa huilt, ze geeft geen stemmen aan Isabella. Er gaan 3 stemmen naar Dennis omdat hij de schuld van dingen op andere mensen schuift, veel moppert en over andere mensen praat.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140911851
Laura:
Marije in de pitch begon jij over voedingscoach waar niets mee is gebeurd. En dan ook nog lotje. Ik sta achter vriendschappen. Twee stemmen voor jou.
Joey een voor jou. voor Lotje en de webshop. Het is elke keer wat, probeer wat nieuws.

[ Bericht 9% gewijzigd door Dottey op 10-06-2014 13:41:36 ]
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_140911880
Laura stemt 2 keer op Marije. Ze ziet niets terug van het voedingsadvies verhaal waarmee ze binnenkwam en vertrouwt Marije niet. De andere is voor Joey omdat de webshop niet goed loopt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140911916
Lot bazelt.
Twee op Marije. Lullig dat ik na Laura kom ik heb hetzelfde verhaal. Sporten, voeding en wat er is gebeurd. Voor mij is het heel erg om vriendinnen te worden na zoiets. Ik voel me op mijn pik getrapt.
En de ander is voor Joey. Dat weet je ook wel. Jij staat er luchtig in, maar mij doet het me meer.

[ Bericht 7% gewijzigd door Dottey op 10-06-2014 13:37:32 ]
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_140911938
Charlotte zegt dat ze ook 2 stemmen doet op Marije, met dezelfde redenen als Laura. Ook Joey krijgt een stem, hij weet zelf wel waarom.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140912101
Isa: om in herhaling te vallen. Ze heeft het even opgeschreven. Euhm pfoeh>
Ruud ik ga er geen doekjes om winden. Ik heb er jou een gegeven. Ik heb het er met je over gehad en kan je er recht om aankijken. Je krijgt geen drie omdat je het verdient de kleine koeienspruit te zien.
Er zijn veel dingen gebeurd en veel gezegd. vijf maanden geleden gaf Vanessa jou daar al een stem om. Dat geld nog steeds. Houd vol, pak door.
Ze zucht.
Lieve ron ik ben gek op je. ik wil je houden. Het woord musical uitspreken zonder te zingen.
Een samenleving daar wil jij voor vechten en voor staan, maar je sluit je af voor de groep en waardoor de groep ook jou uitsluit. Ik hoop dat we de musical gewoon kunnen doen. ER Zijn nog veel kaarten dus koop ze lekker (naar de kijkers) Laat zien wie je bent en zonder je niet af.
De aller moeilijkste. Rienk. Ik wilde je vaker een stem geven, maar niet gedaan. Omdat ik ziels veel ziels veel van je houd.
Rienk: houd maar op met praten geef de stem maar.
Isa gaat door: Je wilde dat ik mijn excuses gaf en dat deed ik.. en ik reageerde misschien een beetje vreemd onder een drankje maar met zo een vriendschap kan ik er niet bij.
Rienk: gisteren zei je nog wat anders.

[ Bericht 2% gewijzigd door Dottey op 10-06-2014 13:40:19 ]
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_140912104
Isabella verdeelt haar stemmen, ze geeft een stem aan Ruud en verdeelt haar stemmen. Er is veel gezegd en gebeurd. Ze noemt dat Vanessa 5 maanden geleden ook een stem aan hem gaf vanwege de rommel. Ze heeft gezien de afgelopen paar dagen dat hij het kan en vraagt om het vol te houden.
Ron krijgt ook een stem. Hij wil vechten voor een samenleving maar ze merkt dat hij een einzelganger is. Hij sluit zich af en denkt dat de groep zich voor hem afsluit. Ze noemt de manier waarop hij de groep een keer heeft aangesproken in centraal en dat dit wel de juiste manier was.
De derde stem is voor Rienk, deze stem vindt ze het moeilijkst. Ze heeft het al eerder willen doen maar nooit gedaan omdat ze zielsveel van hem houdt.
Rienk onderbreekt haar en zegt dat ze mag ophouden met praten. Isabella vindt het jammer dat hij wegloopt, ze zegt dat hij soms zuigt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140912198
Rienk: Eerste stem naar Aike. Meer je gevoel in duiken en meer laten zien. Je hebt nu het administratieve gedeelte uit handen gegeven en daar zou wat moois voor in de plaats komen.
Tweede stem Dennis. Ik hoor van meerdere mensen wat je vertelt waar meerdere mensen mee zitten. Je vertelt klinkklare onzin. dat stoort mij. Dat laat de groepsdynamiek de verkeerde kant uit gaan.
En Ruud. Ik heb je er al eerder op aangesproken dat je grappen alleen zijn om reactie uit te lokken. En jij zegt alleen boeit me niet. Dus ik denk hier is een stem voor jou.

[ Bericht 6% gewijzigd door Dottey op 10-06-2014 13:44:29 ]
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_140912203
Rienk zou willen dat Aike meer van zichzelf laat zien, tot nu toe heeft ze alleen maar de administratie uit handen gegeven, daarom 1 stem voor haar.
De tweede is voor Dennis omdat hij het idee heeft dat hij soms onzin praat. Het doet de groepsdynamiek geen goed zegt hij.
Ook een stem voor Ruud, omdat hij sommige grappen niet waardeert en er weleens over gesproken heeft met hem, waarop Ruud antwoordt met “Boeit me niet.” Vandaar 1 stem voor Ruud.

Dennis geeft een stem aan Ruud, hij weet wel waarom.
Isabella krijgt ook een stem omdat hij soms kippenvel van haar krijgt, als ze zingt maar ook als ze een slok op heeft.
Ook een stem voor Ron omdat hij niet bij hem kan binnendringen en hij zou dat wel willen. Hij houdt wel van Ron zegt hij er achteraan.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140912267
Dennis: Hier staan we weer he.. positief en negatief gebeurd. Ruud (kan het niet goed volgen)
De ander waar ik moeite mee heb. Een mooi keeltje, Isabella, maar met een slokje te veel zeg je dingen.. en dat past niet. De ander is buurman, Ron. Sorry voor het vloeken, maar ik kan niet bij je binnenkomen.. dan ga je brommen en zeiken en dan ga ik ook brommen en zeiken. Ik wil dat graag. Ik houd wel van je.

[ Bericht 10% gewijzigd door Dottey op 10-06-2014 13:38:41 ]
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_140912329
Joey: Ik ben iemand kwijt die vooruit met de geit om de groep vooruit te krijgen en Bill en Laura jullie hebben dat niet. Dus niet omdat ik jullie niet mag, daarom beide een stem. Mijn laatste stem gaat naar Dennis. Omdat je meerdere malen hebt aangegeven is dat je het leuk vind om te stoken en dat vind ik echt niet tof.

[ Bericht 10% gewijzigd door Dottey op 10-06-2014 13:41:13 ]
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_140912344
Joey vertelt dat hij een klap heeft gekregen toen Emil vertrok. Hij zet zijn stemmen op mensen die niet vooruit gaan in de groep, dat zijn Billy en Laura, zij krijgen allebei 1 stem.
De andere stem gaat naar Dennis. Hij mag Dennis graag maar heeft begrepen dat Dennis het leuk vindt om te stoken.

Ruud zegt sarcastisch dat het een leuke tijd wordt omdat hij genomineerd is. Hij wil terugkomen bij Emil, hij heeft respect voor de tijd die Emil in Utopia geweest is.
Ruud stemt niet op Isabella, als het kalfje komt denkt hij dat ze weer naar elkaar toe zullen trekken.
Ruud geeft 3 stemmen zonder boodschap aan Aike, Nicoline en Dennis omdat zij naar zijn idee het meest voor de positieve stemronde waren.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140912434
Ruud: Het gaat weer gezellig worden, sta genomineerd.
Eerst stil staan bij Emil. Een beest in de ring. En dat hij zoveel negatieve stemmen heeft gehad en dat heeft weten om te zetten naar positieve stemmen. Ik wens hem veel sterkte en ik houd van je.
Isa ik ga niet op je stemmen. Ik denk dat als het kalf komt dat we naar elkaar toe groeien.
Ik ga stemmen zonder boodschap. Dat was met de positieve stemmen ook niet. Drie stemmen op wie het meest pro positief stemmen waren. Aike, Nico en Dennis. Ik vertel er dus ook niets bij.

[ Bericht 2% gewijzigd door Dottey op 10-06-2014 13:45:33 ]
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_140912486
Ron ik heb geen mensen waarvan ik zeg die moet van mij weg. Iedereen zit wel op een bepaalde hoogte in het element. Ik praat liever met diegene zelf. Ik stem op mensen die de minste stemmen krijgen om iedereen hier te houden. Aike, rienk, nico. Geen onderbouwing omdat ik weet dat jullie veilig zitten.

Ik ben gesloten. Vertrouwen is belangrijk. Jullie weten geen 10% van mijn verleden. Dat komt wel. ik moet echt weten dat ik mensen kan vertrouwen. Het is hier een spel en daarom kan ik het nog niet goed. Maar kom naar mij toe en dan komt het vanzelf wel.. maar niet van nou gooi het nu maar open. Zo werkt dat niet.

[ Bericht 19% gewijzigd door Dottey op 10-06-2014 13:44:54 ]
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_140912537
Ron wil het kort houden, hij wil niemand weg hebben. Hij stemt op mensen van wie hij denkt dat die weinig stemmen krijgen. Aike, Rienk en Nicoline krijgen daarom stemmen.
Hij benoemt dat hij gesloten is maar dat hij moeite heeft met vertrouwen. Waar spellen gespeeld worden is het moeilijk om mensen te vertrouwen zegt hij.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')